UPPGIFTER: Media kände hela tiden till att tältlägret i Solna var en bluff

Delningar

Nya uppgifter bekräftar att tältlägret i Solna norr om Stockholm för en vecka sedan var en välregisserad bluff och politisk aktion, initierad av den vänsteraktivistiska gruppen Ort till ort, och där msm-media fullt medvetet medverkade till att föra allmänheten bakom ljuset. Detta genom att undanhålla vad det var fråga om och i stället falskt rapportera om desperata migranter som vräkts och nu stod på gatan utan tak över huvudet.

Migranternas tält fick omfattande medial bevakning. Nyanlända som bott på tvååriga sociala etableringskontrakt som löpt ut hävdade att de nu var bostadslösa och hänvisade till att sova utomhus.

LÄS MER: Tältande migranter anklagas för att vara bluff och påverkansoperation

Msm-medias rapportering bestod i princip uteslutande av att förmedla migranternas klagan och krav på att få tidsobegränsade förturer till hyreslägenheter. Någon granskande journalistik förekom inte.

När de nya medierna och grävande personer i sociala medier bestämde sig för att undersöka saken visade det sig snabbt att tältlägret var en bluff och aktivistisk aktion. Lägret var endast befolkat på dagtid då msm-media var där för att rapportera och intervjua. På kvällar och nätter var det tomt.

LÄS MER: Blufftälten i Solna övergavs av migranterna – kommunen och polisen fick städa upp

Det kom också indikationer om att msm-media på plats förstått att det var fråga om en manifestation och inget annat, information som man valde att förtiga. Vidare framkom att bakom aktionen dolde sig en vänstergrupp som kallar sig Ort till ort.

Nu visar det sig att msm-media haft en betydligt mer aktiv roll i bedrägeriet och även samagerat med aktivistgruppen. Grävaren och bloggaren Rebecca Uvell har publicerat kopior på utskick som gruppen mejlat till medieredaktionerna om aktionen, eller den ”sociala strejken” som Ort till ort kallar det.

Först efter att aktionen avslöjats gjorde en handfull medier, Mitti Solna och SR Studio Ett, en ansats att rapportera om saken på ett korrekt sätt. Det som förmedlades blev ändå en bit från verkligheten då Ort till orts representant, Scott Springfeldt valde att tala osanning när han intervjuades i dessa reportage.

Enligt honom hade Ort till ort endast funnits med perifert och engagerat sig, trots att man i verkligheten varit initiativtagare och motor. Springfeldt ljög även om att det skulle funnits sovande personer i tälten som polisen tvingats väcka när man skulle tömma platsen på tält och annat. Polisen har själv rapporterat att platsen då var tom på folk.

Bland de medier som agerat koordinerat med Ort till ort och rapporterat medvetet felaktigt om tältlägret finns inte bara de stora privata mediejättarna Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet utan också båda Public Service-aktörerna SVT och SR.

 

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

636 KOMMENTARER

 1. Spiken i kistan för svensk aktivistisk MSM!Trollfabrikerna sprider FAKE NEWS i varenda artikel,i varenda kommentar,i varenda reportage. Inte en enda bokstav är sann i det som dessa politiska aktivister kokar ihop och ”rapporterar”.Nu ska vi alla dessutom av regimen tvingas betala för skiten och lögnerna i etern också.

 2. Sen klagar man på Donald Trump. Kommer fram mer o mer hur rätt han har. Nu väntar man bara på att Jimmie Åkesson ska gå ut och fördömma media. Det finns hur många sängplatser som helst hos PK-folket och batikhäxorna.

  • Jimmie? Han älskar ju fakemedia. När fakemedia säger hoppa till Jimmie frågar han hur högt.När han väl hoppat så frågar han om han ska hoppa igen.

 3. Längtar till den dagen då allt som PK-folket har byggt upp rämnar totalt och ordning börjar att återställas.

  Det kommer inte att bli varken vackert eller billigt, men det kommer att ske. Fler och fler vaknar för varje dag som går.

  Hoppet lever ❤

 4. Allting i Sverige är bluff och fejk och fejk och bluff. Sanning är lögn och lögn är sanning. Det går inte att lita på någonting längre.

 5. Jag tror av princip inte ett ord av vad som sägs i gammelmedia. Min utgångspunkt är att allt är lögn.
  Gång på gång får jag rätt.

 6. Jag vet inte… För mig känns detta som ett väldigt allvarligt försök till en påverkanskampanj. En skandal. Något som borde rivas upp med storm. Men allt känns som att det blir ett ”meh” av det hela.

  Det gapas och det skriks om ”ryska påverkanskampanjer” i valtider. Sossarna river upp himmel och jord över ”trollfabriker”, och avslöjas med att själva ha dem. Trollfabriker med rejäla resurser. Men var är stormen?

  Nu har det inte bara avslöjats att detta ”tältläger” var ett uselt försök till att ge dessa ”flyktingar” förtur till lägenheter, det var regisserat av massmedia och vänstern. Men var är stormen?

  Om en SD-politiker skriver på FB att muslimska terrorister yttrar samma ord innan de mördar, som hörs från minareter, då minsann blir det storm. En rejäl hatstorm, och förvisso avslöjades det att åklagaren hade en agenda och illa dolt hat mot SD. Frågan är hur många domar som måste tas om, på grund av henne. Men ändå, de orden, och det blev en enorm storm.

  Men att massmedia försöker så öppet manipulera oss, visserligen vet vi ju det sedan tidigare men ändå, och ingen storm.

 7. Blir så oerhört trött på allt detta falskspel på alla nivåer! Blir också mycket besviken på SD och deras brist på engagemang! Att bemöta och bevisa alla dessa falsarier som äger rum. Varför är ni så tysta?

   • Finns metoder,torgmöten att trycka foldrar att dela ut! Låta medlemmar och sympatisörer gå i demonstrations tåg! Gärna framför riksdagen!

     • Precis. Om JÅ uttalar sig på Samnytt, så når det bara redan övertygade SD-väljare. Och då är det ingen poäng med det.
      Han måste uttala sig i pk-media, men om de vägrar att skriva nåt, så är det svårt.

      Ska vi få till en förändring måste vi prata med folk på konsum, i kassan, i väntan på bussen, på bussen, etc.

     • Det är så jag gör, har berättat för många om Samhällsnytt, Fria Tider, Ledarsidorna och Nyheter Idag. Jag förklarar att jag vill veta HELA sanningen och att jag vill få tänka själv och att jag därför inte enbart läser ”gammelmedia” utan även alternativmedia. Då blir många intresserade, de skriver t.o.m. ned vad de olika alternativmedierna heter!

  • Medlemmarna har ju i princip fått munkavle på att uttala sig i alternativa medier. Någon från SD som nyligen intervjuades i Nya Tider i en fråga sa det, ville vara anonym. Minns inte vad det handlade om.

 8. På 70-talet förfärades vi över hur Pravda hjärntvättade folk i Sovjetunionen.
  Nu har vi det nästan likadant själva här. Dock har vi alternativmedia, det är vår räddning!

  • Ja,utan alternativmedia skulle vi vara helt utan skydd.Förr då vanliga media granskade makten så hade den enskilda människan skydd och kunde få hjälp av media! Numera har vanliga media bytt skepnad och försvarar makten! Så numera har den vanliga människan två fiender,regeringsmakten och Media!

 9. Jag kan fortfarande inte förstå vad dom skulle tjäna på att göra detta. Är denna organisation en form av propaganda arbetare för högsta instans, regeringens professionella lögnare?

 10. Jag tycker snaran på samhället har börjat dras åt snabbare på sista tiden… Det händer saker nu som skulle skapat höjda ögonbryn för bara fem år sedan. …Och då skall man komma ihåg att Sverige redan då var ett mycket sjukt land.

  Det verkar som spärrarna har släppt. Förr ljög media om vad som hände i landet: -De förvanskade, vitpixlade och döljde. Ja, det gör de ju fortfarande, men nu har de till och med börja tillverka egna pseudohändelser att skriva om. Det är propaganda i sin renaste form. Pravda hade inte kunnat göra det bättre.

  För fem år sedan blev massinvandringskritiker av med jobbet och mobbades ut. Det blir de ju fortfarande, men numera krossas de offentligt av det korrupta rättssystemet som blivit regimens förlängda arm. Det kan krossas ekonomiskt (tandhygienisten på Gotland), eller också dömas till fängelse för inbilade brott (som Dan Park eller någon pensionär på Facebook).

  Tumskruvarna har dragits åt.

  Men medelsvensson fattar fortfarande inget. Målet för regimen är uppenbarligen att se till att folket håller sig lugnt framtills all frihet är borta. Och det ser onekligen ut som om de kommer att lyckas. Jag kan till och med tänka mig att en stor del av befolkningen i framtiden inte ens kommer märka att de lever i en diktatur. Så hjärntvättad är svensken.

 11. Nu har dom inblandade i detta förbrukat sitt förtroende för all överskådlig framtid.

  Såväl Media som Vänstergruppen.

  Abslöjat , rapporterat och klart. 👍

   • Alla verkar känna till vad som sker, mer än svenskarna faktiskt, det är ett internationellt samtalsämne vad som sker i Sverige.

    • Till Regeringens stora fasa .

     Deras misslyckande och sin obegripliga naivitet avslöjas till hela världens beskådan.

     Löfven tuggar fragda ☺

   • i prag i våras var det riktigt skämmigt…
    går in å beställer en bärs på puben.
    dom hörde såklart att man var ifrån någon annanstans.
    I´m from sweden! svara man.
    och blicken jag fick gick inte av för hackor…som om jag var en efterbliven eller nåt..han tänkte helt enkelt ok här har vi en komplett idiot….jag såg det!
    nästa bar sa jag inte sverige:)

    • Snarare tjecken som var dum om han utgick från att just du personligen röstar på sjuklövern bara för att du är från Sverige. Redan i valet 2014 röstade 12,7% på SD, så såvida du inte hade Palestinasjal på dig och gjorde handhjärtan inne på baren, så borde han ha avvaktat med att dra slutsatser.

     • haha handhjärtan….det hade inte passat bra på det stället. va rätt ruffigt i nån förort.

 12. Vad är egentligen äkta i folkhemmet Sverige?
  Skallmätningar, eller mata handikappade med socker tills tänderna ruttnat bort.
  Eller lite senare, så Hmf, inskränkningar i yttrandefriheten, höjd pension.
  En ledare som hävdar halvvägs vid 50 och målet jobba till 100.
  Måtte prostatan ta honom, jobbat i 35 år nu mer less än någonsin.

 13. Det borde vara olagligt för etablerade tidningar att medvetet ljuga. Fel kan hända. Men om man kan påvisa att medvetet ljug förekommit så borde det vara dryga böter som påföljd.

  I fallet med SVT ska det vara omedelbart avsked av alla inblandade + upprepade ursäkter i samband med varje Aktuellt/Rapport i 2 veckor tills varje medborgare sett det. Skattefinansierade verksamheter ska för fan inte syssla med påverkansoperationer. Det är snäppet värre när dessutom medvetet ljug förekommit.

  • Förr när ett fel smög sig in i nyhetsrapportering kallades det en tidningsanka. Nu förtiger de sanningen, hittar på stories och ljuger medvetet för oss.

   • Visst, så är det, men jag kan inte ens förstå varför de gör det. Vad vinner idioterna på i sin strävan att köra landet i botten?
    Det har alltid varit givet för tänkande individer att massinvandring är negativt och destruktivt för ett land. De senaste åren, när t.o.m. icketänkande individer blivit varse om detta — plus att det bevisats oerhört mycket fusk bland migranter (ålder, ursprung, identitet etc.) — så frågar jag mig: Varför vill man öppna gränserna?

    Det var många år sedan man kunde köpa att det handlar om ”medmänsklighet”. Och ingen kan väl fortfarande tro på globalisering. Så varför?

    • Det beteende som efterfrågas liknas vid spelberoende, de vill inte att någon skall få veta något, de försöker ideligen få tillbaka sin förlust och vinna mera, och det blir ett kortsiktigt desperat tänkande och agerande, så konfronterar man en sådan journalist med sanningen ljuger de helt ohämmat, till priset av ett lands totala förfall,det är samma med politiker,jag skulle vilja säga att Sverige inte tål någon som helst granskning av statsfinanserna med hänvisning till deras beteende.

 14. Om man skulle spetsa till det hur många aktivister, media folk och politiker är det som förstört landet med sin skeva agenda? 100? 1000? Eller 10000?
  Max 10000 tror jag, och vi andra lider på grund av dom.

 15. Vill dock poängtera att Aftonbladet faktiskt skrev 1-2 dagar senare att dom hade varit där på kvällen och natten och tittat och att det inte fanns folk alls i tälten.

 16. 82% accepterar detta och vill gärna se mer av denna teater, samt de 82% vill gärna inkludera detta teaterspelande i skattepengarna.

 17. MSM:s förtroendetapp i ett nötskal. Herr och fru Svensson kan inte lita ett dugg på vad som skrivs eller sägs om massinvandringen i AB, SvD, DN, Expressen och SVT/SR. Frågan är egentligen bara hur mycket som journalisterna inom MSM kan fortsätta att ljuga utan att ställas till svars.

 18. Törs eller vill man inte tala om verkligheten så skapar man ”egen verklighet” på samma sätt som media och 7 Klöverpolitiker !

  • och blir avslöjade av Alt medierna på löpande band.

   Jag börjar förstå varför dom vill stoppa Alternativmedierna..

 19. Som jag skrivit tidigare….;)…
  den som kontrollerar TT kontrollerar Sverige !!
  Se var nästan alla nyheter i msm hänvisas till…
  svårare än så är det inte att styra ett litet pytteland som Sverige trots allt är….

  Tyvärr har Svensken på något outgrundligt sätt fått för sig att den är så mycket bättre ..vet mer…kan allt om allt…
  Sanningen är mer att den(Svensken) är världsbäst på en sak i.a.f…
  SKITSNACK !!…men verkstan uteblev…..

 20. Helt OT men ändå… kan någon upplysa mig om varför det har blivit sådan total hysteri kring letandet efter pojken Dante i Falkenberg. Visst är det en oerhörd tragedi, men då huvudsakligen för hans föräldrar. Nu har man uppenbarligen också samlat in 250 000 kr pga detta till någon (vem?) som av ännu okända skäl har skapat någon form av osämja till den grad att polisen har fått träda in. Vad är det med Sverige idag?

  • Svensken är SÅ indoktrinerad och börjar sakta men säkert komma på det själv…ungefär som en unge som knivskär sig själv för att dölja skammen och smärtan av sitt eget agerande..
   så deltar den i allt som kan ge godhetspoäng….

   Det blir varmt ett tag när man pissar i byxan men sedan kommer den blöta kalla känslan åter och omsluter er…..
   där ÄR dom flesta nu men antagligen köper dom upp hela världens
   lager av vuxenblöja innan dom inser sanningen !!

 21. Stasi-media jobbar enträget på. Medveten lögnpropaganda strömmar ut till folket. Men lögnerna går inte längre att dölja. Fri media avslöjar den fula sanningen.

  Från nästa år tvångsbeskattas folket för att försörja lögnmedia…

 22. När jag var tonåring på 70-talet fick jag höra att om ett främmande land skulle vilja ta över Sverige, så skulle SVT och SR vara de två första målen. Hade de väl tagit kontrollen där så var resten av landet inga problem.
  Dagens politiker har omsatt den planen i verklighet.

  • Allt Svt gör innehåller ett eller flera moment av påverkan, precis allt, det är otroligt att dom orkar.
   Det är sjuka typer, när det anses behövas så mycket propaganda måste dom väl inse att det är något som spårat ur?

  • Folk är mer kritiska när de måste betala för skiten med faktura. Allt fler av PK-medias läsare säger upp prenumerationen, de flesta koncerner blöder.

   PK-media hävdar oftast (lögn) att det är tekniken som påverkar alla tryckta publikationer. Men t.ex. damtidningar behåller sina läsare rätt bra och påverkas inte av tekniken, vilket de borde om förklaringen stämde.

   Det har blivit svårare att få en uppfattning om tidningarnas upplagor. Några
   av de största tidningarna har inte rapporterat offentligt om sina upplagor de senaste åren, men annonsintäkterna verkar sjunka. Annonsörer vill inte bli förknippade med radikal och aktivistisk journalism.

   Det senare kommer att bli sista spiken i kistan.

 23. Det finns grävjournalistik som Samnytt ägnar sig åt och så finns det gravjournalistik som MSM ägnar sig åt när de gräver sin egen grav

 24. Apropå trångboddhet och ”flyktingar”…

  Den kvinna som nu anklagas för att ha förskingrat de insamlade pengarna för att hyra helikoptrar och leta efter Dante i Falkenberg verkar ha drivit någon form av svart (?) hotell- eller HVB-verksamhet i sin bostad.
  Alt tjänat grova svarta pengar på att ”hyra ut” en svensk folkbokföringsadress och därmed ge möjlighet till etableringsbidrag mm.

  13 unga pojkar och 2 unga kvinnor , samtliga med namn från MENA har varit skrivna på kvinnas adress, ett småhus på 144 kvm

  16 pers på dessa kvm ger 9 kvm/pers.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/gP9Pzq/stort-pengabrak-efter-swish-insamling-till-dante-12

 25. Det bästa med antikmedian är skvarllet övrigt så finns det inga riktiga journalister där som kan göra ett jobb! Dom fegade ut för 10 år sedan och har sedan dess suttit och smårunkat med varandra!

 26. Angående regeringskrisen. De borgeliga röstade nej till Stefan L som statsminister. Nu kan dom inte själv bilda regering och ny statsminister!!. Ha ha det är nästan komiskt. Dom trodde nog att talmannen skulle bli statsminister ha ha. I Exp skriver att S + M skulle kunna bilda regering. Vem skulle bli statsminister då ????

  • Testa…du bor ju i sth så gå in på närmaste polisstation…
   Mitt förslag är att du som brottsanmälan har överskriften :
   ”brott mot mänskligheten” eller liknande..
   Tror dom måste ta din anmälan på allvar men då inte ens gruppvåldtäkter
   prioriteras…så förvänta inte något dom närmaste 200 åren…;(

 27. Den här historian formar sig till ett flagrant exempel på att Sveriges publika radio och tv faktiskt ser det som sitt mandat att föra folket bakom ljuset.

 28. Självklart kommer detta att åtalas och ”ort mot ort” får betala skadestånd och stå för kostnaderna att städa upp. Kanske blir det dock lite svårt att hitta någon åklagare som är opartisk, rättvis och rakryggad!

 29. På svt text kan man idag läsa att en ny dom ska få hitkomna att
  återförenas här i Sverige.
  Dom har inget här att göra de kan återförenas därifrån de kom.

 30. Betänk att sån här skit kommer vi mest troligt att tvingas betala skatt för att få se vare sig vi vill eller inte.

    • Jag skulle inte vilja påstå att det var ett misslyckat val för AfS. Utan hype från media så är det svårt för ett nytt parti, speciellt ett som är nyskapat. Baserat på vilket folk det gäller så lyckades de som förväntat. Att de inte hörs är inte så förvånande, vi hör knappt nåt från SD förutom det som är direkt kopplat till en eventuell ny regering.

    • När jag skrev att AFS var en socialdemokratisk sidoprojekt för att splittra SD skrattade folk; ”nu går du ändå för långt”
     Se, hur mycket skit såssarna kan hitta på bara för att ha makten – -igen.
     OT: läste på nätet att Löfven tycker att sandlådaprojektet är skadligt dör vårt land.
     Och det säger han som orsakade dödliga skador på Sverige med sin makthunger och ”naivitet”

 31. I relation till Bagdad-Bob framstår ju denne som en liten blekfis.Det där ansvaret som ansvarig utgivare skall stå för verkar vara något bortglömt på en hel del redaktioner.
  Nu är det alltså så illa att MSM ljuger. Det kommer i och för sig bara slå tillbaka mot dem själva.

 32. Inom en snar framtid då lågkonjuktur, invandrarkravaller&ödeläggelse och kanske litet inbördeskrig, fått svenskarna att kanske vakna så kommer ingen att vilja erkänna att dom är journalister eller jobbar på SVT/SR, TV4 o dylika PK-träsk!

 33. Inte ens jag som utlandsboende pensionär lär väl

  slippa undan propaganda-skatten efter nyår…
  först tog maggan 5 % mer av mig i skatt och nu detta….
  enda jäkla trösten är väl att ingen kan tvinga mig att se skiten !!

  • får man fråga vart du valde att dra? vill du inte svara så säg bara öst, syd, väst…ja för norr lär det ju inte vara:)

   • syd…inom eu.
    Kan inte ens försöka överleva på min pension i Sverige.
    I januari 2018 höjdes all skatt för utlandsboende från 20 till 25 %.
    rödvinsmaggan tyckte väl ja hade det för bra,tog 450 kr till så nu har jag 7950 kr /mån.
    Får väl se hur mycket mer den skatan ska ta…

 34. Ort til ort sysslar med opinionsbildning mot marknadshyror (en åsikt som även SD har) och ombildning av hyresrätter till bostadsrätter mm. Personerna som deltog i aktionen hade redan någonstans att bo, men vill ha bättre boenden som betalas av andra.

  Ingenting har förändrats och marknadshyrorna i den mån dessa redan är på plats består.

 35. Hur kommer det sig att regeringens ’fakenews-sniffare” inte stoppade detta?!
  Hur tänkte medierna – känner de sig redan så snuskiga att lite skit till märks inte?

  Det städarbete som kommun och polis fick utföra SKA ersättas av Scott Springfeldt och de medier som hängde på komplotten. Detta är inget som skattebetalarna ska stå för! Och polisens arbetstid är alldeles för dyrbar för att användas till att städa upp efter träckvänstern.
  Är det inte olagligt att MEDVETET föra folk bakom ljuset, som medierna gjort här – en inskränkning av presstödet är på sin plats!
  Och jag hoppas verkligen att den där föreningen ’Lort till lort – eller vad den heter – inte hymlat till sig nåt kommunalt eller statligt bidrag!

 36. Vänstern + PK-media = Fake news. Folket ska hjärntvättas. Folket ska luras att tro att osanning är sanning. Demokratin är död.

  Om demokratin levt och fungerat i vårt avlånga land hade Sverigedemokraterna (SD), varit riksdagens största parti och regeringsparti.

 37. ” en lögn som upprepas tillräckligt många gånger blir till sanning ”…..

  DET stämmer ganska bra…se bara hur dumsvensken fortfarande
  inte sett vad som verkligen händer….

 38. Uvell skriver att det även blev Fake News i arabiska kanaler.

  ”Nyheten sprids i arabiska kanaler online, som Sweden Post på Facebook med 22 000 följare men där är nyheten förvanskad och påstår att det gäller familjer när bara vuxna män funnits på samtliga bilder och artiklar. Det finns inga som helst belägg för att barn bott i tälten.”

 39. Blir säkert opolitiskt på kommunist-news om alla löntagare måste straffbeskattas på tv-avgift. Gissar att inkomstena fördubblas.

 40. Slaskmedia fortsätter med sina lögner.
  Inte konstigt att Trump är förbannad på journalister, det är samma sorts skit i Sverige.

 41. Från nyår skall vi tvingas betala för lögner via skatten, om eländet godkänns av riksdagen på onsdag.
  Tips på hur man yrkar godkända avdrag på 1300 kr på skatten mottas tacksamt!

  • Testa att skriva alla i familjen på fler adresser… det borde fungera att ”bosätta ” sig hos en pensionär..på pappret i.a.f…

   t.o.m hemmaboende barn som har max 20000 kr i årsinkomst SKA betala..SJU kr !!

  • Sänkt skatt på pensioner.Ha,ha
   Höjd skatt på TV-licens???
   Räkna och begrunda,det blir minus i plånboken för många lurade medborgare.Som vanligt rena lögner.

   • Och vilka röstade för detta? För övrigt kan ju samma sak sägas om ”jobbskatteavdraget”, där finansierade man ”skattesänkningen” genom att i princip totalt fimpa exempelvis efterlevandeförsäkringen och arbetsskadeförsäkringen. Och dessa betalas av våra sociala avgifter. Summa summarum togs det i ena ändan för att ”ge” i den andra. Ett nollsummespel med andra ord.

     • Gjorde dom?????.”I och med att regeringen i propositionen inte tagit till sig och implementerat våra förslag för hur sakligheten och opartiskheten kan stärkas i public service-bolagens innehåll, kan vi i dagsläget inte ställa oss bakom förslaget om en skattefinansierad public service. Vi kan inte heller se att regeringen på allvar försökt komma med egna förslag som stärker medborgarnas förtroende för att den information som förmedlas av public service är opartisk och saklig”.

    • Man tog även av sjukförsäkringen. Förstår inte att folk gick på den bluffen. Som att förbättra sin privata ekonomi genom att säga upp hemförsäkringen.

     Sedan finns även en del i de sociala avgifterna som inte är öronmärkt. Tror det är ”Allmän löneavgift” på 10,7 procent. Sossarna kritiserade detta, men de har inte ändrat tillbaka vad jag vet.

     • Och gemene man var för dumma för att fatta detta, man hörde bara ”mer pengar i plånboken”. SD hade ju dessutom inga problem med att släppa igenom detta.

      Och värre blir det, SD snackar om att sänka skatten för pensionärer. För att finansiera detta vill man mer än fördubbla momsen på livsmedel och för kommunikationer,såsom buss och tåg vill man mer än fyrdubbla momsen. Samma sak gäller för kultur och idrottsevenemang.

      Som sagt, herren tar och herren ger.

     • SD satt ju inte i Riksdagen när detta genomfördes 2007. Men jag minns inte om jobbskatteavdraget röstades igenom i flera steg. SD har i alla fall inte opponerat sig mot detta. Vill SD verkligen fördubbla momsen på livsmedel? Verkar ju inte klokt. Varför räknar de inte på hur mycket de kan spara på kraftigt minskad invandring? Det är ju hela poängen med att folk röstar på dem. Jag förstår inte.

     • Ja,inte har jag sett att SD vill fördubbla momsen!.Var kan man läsa om detta? Om så är fallet,har ju PK-media missat en verklig godbit! Visst har de väl under en längre tid kalkylerat med hur mycket de kan spara på invandringen!!! De har ju också blivit anklagade för detta i debatterna! Detta kan ju ingen ha missat!!!!!!

     • De 2 sista stegen av jobbskatteavdraget genomfördes 2010 och 2011, SD var då vågmästare.

      Ja, SD vill skippa de 3 olika momssatserna och lägga all moms på 25%. I dagsläget ligger moms på livsmedel på 12%. Denna höjning kommer främst att drabba de med lägst inkomster, pensionärer, ensamstående föräldrar exempelvis.

  • Var och en i Sverige yrkar skattereduktion med 1 300 kronor under ”särskilda upplysningar”! Då måste Skatteverket skicka ifrågasatt avvikelse och skicka ett särskilt beslut om hur yrkandet bedömts.

    • Nej, Meridian, det är ingen bra lösning. Alla i Sverige går i stället in och yrkar i deklarationen så som jag säger. Alla måste alltså således deklarera på pappersblanketten och skriva in detta yrkande. Skatteverket är då enligt gällande regler formellt skyldigt att fatta beslut om ditt yrkande. Om de inte gör detta så är det handläggningsfel. Så är det!

 42. Politiken i Sverige börjar likna USA:s mellan Demokraterna och Republikanerna. SVT publik service är som CNN och det fattas bara tills SD blir det största partiet.

 43. Alla vet väl vid det här laget att journalister som utbildas inom journalisthögskolorna är extremt vänsterradikala.Det ingår i utbildningen att hjärntvätta sina elever.

  • Mycket intressant spörsmål. Med tanke på vilken makt kontrollen över medierna utgör och vilket genomslag desamma uppenbarligen har bör den ordningen införas att journalistkåren

    • Räkna med att nyheter som media sprider är hårt vinklade och ofta subjektiva.Oroande är också att vänsterradikala även utbildas inom juristlinjen och blir tillsatta som kammaråklagare.
     Lika inför lagen är numera en myt.

   • Blir bara så jätte irriterad att jag ska tvingas betala för ngt som jag inte tittar på. Min valfrihet är nu borttagen o jag är satt under tvångsbetalning.

    • Det är så hela vårt skattesystem fungerar. Vi tvingas betala för en massa saker vi INTE bett om.

     Om vi inte hade tagit emot alla dessa ”flyktingar”, om vi hade haft ett fullt fungerande massmedia, om vi hade haft ärliga politiker som förstått att vi betalar dem för att jobba för oss, inte utnyttja och suga ut…

     Ja, listan kan göras lång. Men poängen är, tyvärr är det så. OM de hade utnyttjat varje krona, inte slösat pengarna på trams, då skulle vi haft mycket lägre skatt och ett mycket bättre samhälle. Men som det är nu, nu gör de allt vad de kan, för att suga ut alla pengar ur oss.

  • Samma sak som i tidigare kommunistdiktaturer där den som skulle avrättas var tvungen att själv betala ammunitionen.

 44. Vi har haft en kung som jag är stolt över. Egentligen är dom två. Båda dog för sitt fosterland. Men Gustav satan vilken svensk! Karl detsamma! Dom dog för oss. Nu sviker Sveriges styrande de som formade landet med sina liv.

 45. Sverige är i stort behov av en TV kanal som Fox News som kan vara en motvikt mot ”Sanningsministeriet”! En Laura Ingraham, Tucker Carlsson, Sean Hannity…..

  • Jag minns att det har gjorts många försök till att sända ”fri” radio här nere i sydsverige, och varje gång så har har socialister och kommunister agerat så ändan har hållit på att spricka för att stoppa detta och de har lyckats.
   Jag tänker på att på 60 talet så fanns det en kvinna som hette Britt Wadner och hennes åsikter var så olämpliga så hon var tvungen att sända sin radio från en båt på internationellt vatten i Öresund.Det var samtidigt som sossarna hade upprättat Rasbiologiska Institutet. Man utförde tvångskastreringar av människor vars åsiktet inte var välkommna.

  • Jag tror de knappt hade funnits. Vi hade haft de gamla vanliga partierna som trätt om de gamla vanliga frågorna istället för att bete sig som Tomas di Leva på crack.

 46. ”En pissig Mobbar Vänster till Vänster om Vänstern”
  ”Jag hatar den jävla vänstern som mobbar Kvinnor som klär sej som Kvinnor”

  Sagt under ”Så mycket Bättre” ikväll.

  Samma Vänster som iscensatt OVAN för att TIGGA Skuldbelägga och dir STYRDA av Vänsterns Ledare för att Förbereda FOLKET på Skattehöjningar för Att Ta Om Hand Om Vuxna paccificerad Okända Individer från främmande Land som Inte kan lyfta ett finger själva för att Ta sej fram i Livet….
  2 års FULL Försörjning och inte ordnat upp sitt Liv….ÅK Hem eller Be MA o Pa skicka kulor…

  NEJ här ska FN Inte Betalas ett Öre Mer till dessa el deras Provokatörer från Vänsterkanten..!

 47. Ständigt dessa medieaktörerna på public service. Alltid vilseledande journalistik men att svenska folket ska betala dessa lögnhalsar tar ändå priset.

 48. va säkert Albin lee meldau och Greta Thunberg som satt å rökte på. har hört att dom har något gå gång.. så är det om man är vänsterbliven.

 49. Ort till ort var väl tvugna att agera snabbt, eftersom lägenheter annars skulle ha kunnat gå till studenter och svenska hemlösa. Därav haftsverket.

 50. Det här liknar dopning inom idrotten.
  När man inte kan vinna på ärliga grunder tar man till förbjudna medel.
  Sverige är dopat demokratin är allvarligt hotad.

 51. JA, Trump i USA får alltmer rätt.
  MSM medierna kör ”fake news-racet” all over the World.
  Hederliga nyhetsförmedlare……………….hör till det förgångna.
  Vem vill betala för lögner?
  82%-arna?

  • I princip all media är idag ”stöldfinansierad” via skattsedeln
   Självklart springer dom då regeringens ärenden och gömmer fakta för allmänheten

  • Ja från barns och dårars munnar får man höra sanningen.

   Förlåt alla Trump-fans men jag tycker han är en pajas.

   Det är skrämmande att en pajas som han är det bästa alternativet idag. Det visar hur galen den oheliga alliansen mellan flumvänster och tokliberaler är.

   • Trump är lite pajas till sättet men långt ifrån så osmart som vänstermedia vill framställa honom. Men som du skriver så är det hans politiska motståndare som gjort det bästa valarbetet åt honom. Precis som i Sverige. Hade sossarna behållit sin gamla politik så hade inte SD växt till det de är idag.

 52. Hemlösa nyanlända?

  Är själv en ung svensk man, arbetar heltid och betalar skatt som alla andra hederliga svenskar. Inte finns det väl ens på kartan att jag skulle ”få” en bostad av kommunen. Det var möjligtvis så förr. Idag tvingas jag skuldsätta mig för livet för att ha nånstans att bo. Är detta rättvisa?

  Hyreskontrakt är i princip omöjligt att få om du bor i en stor- eller medelstor svensk stad. Du är tvingad att köpa. I en redan upptrissad bostadskarusell. För det krävs det fast anställning. Vad händer med alla andra unga svenskar som saknar fast anställning? Jo, de tvingas bo hemma tills dess att de ”HAR MÖJLIGHET ATT SKULDSÄTTA SIG”. Samtidigt som tredje världs folk överlag har en gräddfil in på hyresmarknaden. Är skandal.

  • Precis så är det! Kan finnas en liten möjlighet för en svensk ungdom till första hands hyreskontrakt efter minst 10 år i bostadskö.

   • Svensken i bestämd form? Om det verkligen bara var en enda svensk som du talade om hade den svenskens röst inte spelat någon som helst roll. Men du menar förstås svenska folket?

    Svenska folket är socialdemokrater. Därför är Sverige som det är. Inte pga muslimer, invandrare eller HBT-feminister. Inte heller pga diverse hemliga sällskap som med kulturmarxism ska förgöra nationalstaten.

    Tydligen räknar du dig inte till svenska folket själv och har sedan mage att reducera till svensken.

  • Allt du skriver här belyser hur det är i Sverige i dag.
   Bor i en storstad där kommunen köpte in ett hus för 3.5 miljoner som dom genast gjorde om till två hyreslägenhet som delades ut till nyinkomna invandrare som ännu inte har jobb, vilket innebär att dom får bidrag på skattebetalarnas bekostnad.

   • Som ännu inte har jobb och som inte heller kommer att få. Var finns incentivet för dessa att ens försöka skaffa jobb?

  • En svensk arbetande ungdom som bor hemma hos arbetande föräldrar blir en kassako för staten!. Det innebär tre TV-avgifter!!!

  • Hur definierar du rättvisa? Lika mycket till alla eller lika möjligheter för alla är två sätt vars olika förespråkare dagligen debatterar varandra i politiken.

   • Det är definitivt enkelt att definiera orättvisa i detta fallet. Där invällande lögnhalsar som inte förmår att legitimera sig går före i köerna till kommunernas hyresrätter och ibland även får bostadsrätter och hus köpta av kommunen med kommunen som säkerhet dessutom.

    • Jag tycker inte att någon ska gå före i någon kö, för jag vill inte att det ska finnas en bostadskö. Svenska bostadsköer påminner om DDR:s köer till Trabanter.

  • Observera att den svåra bostadssituationen för svenska ungdomar leder till att det svenska folket dramatiskt reduceras, eftersom unga vuxna som tvingas bo kvar hemma saknar förutsättningar för att bilda familj. Det som pågår är folkmord.

  • Och hur i hela friden *är* dessa ens ”nyanlända”? Det är ju folk som kommit till Sverige i 2015 typ. Hur länge är man ”nyanländ”??

  • Jafan det sitter en massa yrkesdårar som har fått för sig att endast de kan styra landet, Gud hjälpe oss när de/om kommer till makten.

   • Jag är helt säker på att det jobbas stenhårt inom kommunister, socialister för att få till en regering. Det finns en hel rad med ändringar av grundlagarna som har lagts fram de sista åren. Som bekant så måste det vara ett allmännt val för att ett grundlagsförslag skall kunna träda i kraft.Ändringarna gäller medielagarna och yttrandefriheten.

 53. I princip allt som har med ”flyktingströmmar” att göra är organiserat och rapporteringen i media är inget annat än dåligt regisserad teater. Det finns hur många tydliga bevis som helst, t ex denna ”tältaktion”. Här ett klipp som visar hur CNN arrangerar en muslimsk demonstration mot terrordåd i London. Det är bluff och båg rakt igenom. Detta är alltså det genomruttna TV-bolag som SVT och andra hävdar står för ”fri journalistik” och ska skyddas mot Trump till varje pris.

  https://youtu.be/QuURFUyrG_A

 54. Hur fan hamnade vi här? Hur blev 83% av svenska folket så totalt självmordsbenäget? Socialistisk hjärntvätt är väl ett svar men nu har det gått så långt att inte ens det räcker som svar.
  Vår ”media” är enbart aktivistiska skithus som omedelbart ska fråntas skattebaserat presstöd, SR & Sveriges Vänsterkommunistiska Television ska inte heller ha en spänn från oss skattebetalare.

  • Ja hur fan! man ska gå längere tillbaka i tiden för att hitta orsaker, för mig är
   det ett mysterium som jag inte i dagsläget har svar på.

  • ”Hur blev 83% av svenska folket så totalt självmordsbenäget?”

   Folk/..människor som känner att de inte har någon framtid är själmordsbenägna!

   Det är ett psykologiskt faktum.

   Se er omkring, se på ungdomar och de något äldre som just klivit över från ungdomsåren — håglösheten..viljan..nyfikenheten..intresset samt viljan att göra något av sitt eget liv ……..är obefintligt !!!!! De lever i en plastvärld tillika dessa satans politiker.

   Finns det något hopp..nej inte just nu..först måste ett stort krig genomlidas.
   Därefter så kommer åter tacksamhetan och viljan att överleva och känslor för sin medmänniska att skapas på nytt.

   Inget är nytt, det går i vågor.

   Dvs. den här nu existerande håglösheten måste rensas ut först, dvs. människor, tyvärr.

    • Vilken klimatundergång???? Gå inte på det!

     Men se hellre på nedskitningen, t.ex. Plastöarna i Atlanten mm

     Förpackningar ..förpackningar med mer och mer oignomtränglig plast …

     Förs då någon vulkan riktigt kommer igång, då kan du tala om klimatförändring och var då medveten om att det skett många gånger under jordens historia!!

     Klimatundergång är en globalistisk hävstång för att skrämma upp folk och klå dem på pengar. Bränslet kostar 16 kr/l nu…men vad gör du åt majoriteten av människor på denna jord, som varje dag lagar sin mat över öppen eld. Sila mygg osv………

     • seriöst 16 spänn? va ett tag sedan jag tanka för min skrothög är på verkstad…så jag cyklar:)
      isåfall köper jag en ved eldad bil!

     • Jodå, gengas är det många som kör med , bara det att de gamla bilarna håller på att ta slut på skrotarna. De skitbilar som tillverkas nu är svåra tt konvertera.

     • Exakt, det är ett medel för att skrämma folk till att tappa fokus på de verkliga problemen- överbefolkning med migrantströmmar som följd, utfiskning av haven, utrotning av djurarter mm mm.
      En ytterligare effekt av klimathotet är att det knäcker nya generationers framtidstro samt, och det tror jag är medvetet, får västerlänningar att känna en skuld, så att de trycks ned…

 55. Vi får väll hoppas på en jävligt kall vinter då.
  NPC skall ut i kylan och fattigpensionärerna skall in i värmen så att de lär sej att rösta rätt.

 56. Detta blir allt värre, polariseringen eskalerar och det kan bara gå åt ett håll. Oro kommer att spridas över Europas länder och en ny sorts krig kommer. Fruktansvärt:(

  • Polarisering, ja, det är precis sånt här som ökar polariseringen. Medierna tjatade varje dag inför valet om fake news och polarisering.
   Den som nämnde’t han…

 57. OT:
  Ännu en grov våldtäkt, i Stockholm.
  Tre gripna och ”Enligt källor till Aftonbadet ska en av de gripna tidigare varit misstänkt för våldtäkt.”

  Hur vore det om de fick sitta häktade tills de blir dömda och sen dömas till livstid!
  Som kvinna vågar man ju inte röra sig ute efter mörkrets inbrott

 58. Sverige är extremt känsligt för att information som denna och allt annat mörkläggande, rena lögner, falskspel av politikerna etc blir känt utomlands. Sverige har blivit ett land som gör allt för en klapp på axeln av FN, EU od och går fullständigt i taket när man blir internationellt kritiserade (jmf Trump ”last night..”, Janouch). Man har ju t o m Svenska institutet för att sprida positiv Sverigepropaganda utomlands.
  Därför kan man kommentera i utländska medias kommentarfält.

 59. Vi vet eller hur varför MSM använder detta så flagrant! Vi vet varför våra nyhetssändningar i TV och radio är överbelastade av oroligheterna i Somalia, Afghanistan och alla övriga länder som Sverige ”välkomnar” sociala migranter och desertörer från en masse! Allt som händer i vårt eget land får på nåder en minut eller två i sändningsutrymme! Detta är så välregisserat och satt i system av de som nu söndrar Sverige för att HÄRSKA !!!

 60. De överklassungar som arrangerade bluffen står inte i bostadskön. De har rika föräldrar som snabbt fixar lägenhet åt dem i innerstan!

 61. OT: Liberalernas Björklund vill nu ha en Allians-regering med Miljöpartiet. Tala om att svika de borgerliga rötterna! MP har utvecklats till ett extremistiskt vänsterparti och där de borgerliga gjort upp med detta lilla ytterkantsparti har de tvingats till stora eftergifter. Redan Reinfeldt gjorde misstaget att samarbeta med MP och resultatet av det ser vi nu varenda dag på gator och torg – samt i brottsstatistiken.

  Sanningen är dessutom att även Alliansen + MP saknar majoritet och är sårbara för om S gör gemensam sak med SD. Precis som en Allians-regering utan MP.

  Vad alla glömmer när de talar om riskerna med SD:s inflytande är ju att SD:s 17,5% inte räcker till att fälla ens en ren M-regerings förslag såvida inte S gör gemensam sak med SD. Problemet heter alltså Stefan Löfvén och inte Jimmie Åkesson.

  Björklunds snack om att de rödgröna har ett mandat mer än Alliansen är dessutom inget annat än skitsnack. Även om det hade blivit tvärt om hade SD haft tungan på vågen om de traditionella blocken står mot varandra. Såpass räknekunnig borde faktiskt majoren vara.

  Det relevanta i sammanhanget är att Sveriges Riksdag har en kraftig icke-socialistisk majoritet. Då ska Sverige ha en icke-socialistisk regering. Allt annat är odemokratiskt.

  Redan i förra mandatperioden hade de icke-socialistiska majoritet, men Alliansen vägrade att använda sig av väljarnas mandat och gav genom DÖ makten till socialisterna för att de hade sådan beröringsskräck för SD. DÖ föll och väljarna markerade genom en kraftig högersväng, men C och L är nu åter i fullt språng för att skänka makten till socialisterna.

  Ett ord kommer osökt in i mitt huvud; Quislingar!

  • En sund kvinna som Anna Dahlberg pratar nu för en M och S regering. Har hon plötsligt tappat förståndet? Det visar på hur desperata de är i etablissemanget inför regeringsbildningen. Kan de inte bara förstå att vi vill ha ett sekulärt samhälle som det var för 30 år sen. Stoppa all invandring och ut med de som inte kommer från Sydamerika.

   • Jag tror man ser ett extra val som ett gigantiskt misslyckande, så att vad som helst kommer upp på bordet som förslag till lösning.

  • Talmannen har redan haft gruppsamtal med Alliansen + MP och det blev som bekant inget resultat. Så att köra detta alternativ igen verkar meningslöst. Om nu inte C och L har kommit på att ge efter än mer för MP. Det är därför Lööf vill ha eget sonderingsuppdrag så hon kan trixa på egen hand.

   • Sannolikt vill Annie själv bli statsminister, kanske i en C+L+MP-regering eller rentav en Alliansen + MP-regering. En ny feministisk regering.

    • Hon har ambitioner som är dolda. Jag tycker att Ebba Bush Thor är den enda i Alliansen som misstänker att det finns en hund begraven.

   • Det gäller att driva detta förbi december så att per automatik Sverige skrivit på nya FN deklarationen ”alla har rätt att välla in i Sverige”, och detta pågår även så klart i Europa från politikernas sida (DÖII)

  • Rödgröna+C+L, söker nu förtvivlat efter politiska lösningar som inte skall avslöja deras nära sammarbetet som de har med islam och islamism. Det gäller att skydda islam som är den som är tillsatt av dem för att gå till angrepp mot demokraterna, och därmed angreppet på demokratin.

 62. Inget nytt att all media och 7-klövern gör vad som krävs för att byta ut folket. Vi har i årtionden vetat om att de är våra värsta fiender. TA IN DET NÅGON GÅNG och börja agera.

 63. Fattar inte hur Annie Lööf ska få majoritet via MP. Hennes kalkyl går inte ihop. Skulle det bli en stark regering? Den behöver stöd från vänsterpartierna. Vad sysslar hon med? Det verkar som hon ägnar sig åt önsketänkande.

 64. Hat/Fake/Ljugmedia Folkets Fiende.
  Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, SVT och SR, etc…
  Bort med all skattefinansiering till dessa banditer!

  • Likt ondskan har greppet över journalister på media husen, så är det samma ondska som nu försöker förenas sig i konstellationen Rödgröna+C+L. De försöker nu att bara söka de politiska vägarna. De har nog börja märka att det inte längre går att skrämma medborgana längre med SD. Hur skall de lyckas hålla islam bakom deras politiska ryggar, det är frågan som de brottas med.

  • Själv tycker jag deras beteende är märkligt. De har panik för att folk slutar betrakta dem. Samtidigt ljuger de som borstbindare, uppenbart i syfte att förlora folks förtroende, vilket gör att folk kommer sluta betrakta dem och sluta ta dem på allvar.

   • Visst är det märkligt att de har glömt vad en journalists uppgift är. Så länge de får presstöd fungerar det, utan detta skulle de vara tvungna att ägna sig åt verkligheten.

 65. SVT går inte att lita på och det har alla kritiskt tänkande upptäckt. Så man blir inte förvånad längre. Det är som i forna DDR, förvänta dig falska nyheter och förvånas om det är sanna nyheter.

 66. Undrar om det finns några flera nyheter som har förskönats.
  Antagligen alla, och karusellen snurrar på så länge trubaduren spelar på.
  TV4 skäms schaas.

  • Det finns mycket gott om förfalska nyheter var dag. DN och Bonniers anses vara ledande på fejk-nyheter. Speciellt gäller det nyheter om andra länder där det är svårt eller omöjligt att avslöja lögnerna. Speciellt tänker jag på Ryssland och Kina.

 67. Vem egentligen tror på media? Vi alla vet ju att de vinklar och ljuger, frågan är väl snarare varför de fortsätter och ljuger. De kan ju lika gärna bara säga ^ ja vi kommer göra så här och om du inte tycker om det kan du lika gärna gå och dö^

 68. Att de kör igång på detta viset visar att det finns en underliggande organisation. Och de vet att det är förstanyheten som blir kvar. Dementin glöms bort. Slå på trumman stort först alltså. Sen följer engagerade eller svagsinta med.

 69. Tänkte väl det. Om det överhuvud taget är några som praktiserar tältsemester under vinterhalvåret så är det väl etniska svenskar och inget annat.

 70. Fejkade snyfthistorier för att totalt blåsa svensken…nu skall vi dessutom betala en extra skatt för att fejk”nyheterna” skall kunna fortsätta……
  Man borde gråta inte skratta…

 71. I svt inslaget togs det upp att dom tältande varit tvungna att flytta från sina boenden för att NYA immigranter skulle in.
  Undrar om den hjärntvättade 7k svensken reagerar på det och börjar fundera ,om att det kanske är fullt nu och att dom då röstar annorlunda i ett eventuellt extraval och då på SD. Ja det är väl det enda positiva jag kan se med svt inslaget (bluffen).
  Ett önsketänkande kanske.

 72. Vem granska media? När fin media sprider fake news och låter sej vara megafon för extrema politiska grupperingar i samhället. Kommunismen måste utrotas nu!

  • Faktiskt.se (numera nedlagt, eller på väg att läggas ned) var ju tänkt att granska fake news inför valet. Om inte minnet sviker så tror jag det var 13 miljoner som SVT/SR, DN, och SvD tillsammans fick dela på för att faktagranska nyheter. Problemet var ju bara att det var precis de som behövde granskas, som var granskarna…

   • Men när innehåll producenterna till Faktiskt.se själva står producera fake news bara för journalisterna har dolda agendor.

 73. Svensk media!!! Eller Sorros media!
  Man undrar hur mycket betalar han för att en s.k. Journalist skall bli femtekollonare!

 74. Sjukt att man så dålig källkritik på stora tidningar som DN och mediabolag SR, att man släpper fram såna här propaganda skit.

 75. Det är klart att de kände till det. Svenska journalistkåren inom MSM, med super-massiva SR/SVT i spetsen, är de som leder aktivismen för massinvandring, genus, Islam etc.

 76. Tyvärr kommer aldrig detta ut till allmänheten förutom på detta media. Det är ju fake news så det skriker om det. Lite lustigt att våra etablerade media inte har större koll. Eller är det tillåtet med fake news i vissa fall. Tycker väl att AB borde förklara sig.

 77. Kommunistideologin försöker, genom att sända fram deras utomparlamentariska grupper likt ”Ort till ort”, som det även gäller för ”feminism” och ”hen”, så är de bara flickor, och mentalt som flickor dessa som kommunistideologin använde sig av. Kommunistideologin har bedragit och lurat flickorna med att islam skall vara fredlig religion, likt de lurat flickorna med att kommunism inte finns utan är numer ett ”lika värde”. Men sänder demokraten fram en testballong bestående av ”yttrandefrihet” och eller ”tryckfrihet”, så reagerar kommunistideologin med ryggmärgsreflexen och påtalar att ställd fråga är ”fascism”. Faktiskt är det enklaste sättet med att avslöja just kommunistideologins utövare är att få dem att reagera med ryggmärgsreflexer och påtala att, det är fascism!

 78. Bluff eller inte. Detta handlar alltså om personer som kommit hit, fått etableringskontrakt på två år som sedan löpt ut och nu hävdar att de är bostadslösa och hänvisade till att sova utomhus.
  Hur länge kan det anses vara godtagbart att få gratis boende i ett land man inte ens är hemmahörande i? Hur är det efter två år inte deras eget ansvar att ha skaffat sig en inkomst och klara av att lösa sin egen boendesituation?
  Miljontals svenskar jobbar 40 timmar i veckan för att bekosta dessa så kallade ”sociala etableringskontrakt”, och sen är det ändå deras ansvar när dessa människor efter 2 ÅR fortfarande sitter och pillar navelludd? När börjar vi förvänta oss att dessa människor tar hand om sig själva, och rentav börjar ”ge tillbaka” genom att jobba och betala för SITT EGET uppehälle? Efter 5 år? 10? 20? 100? Aldrig, kanske?
  Och när den dagen väl kommer så börjar helt nya problem; då tar de med sig religionen till jobbet och stämmer chefer för att de tar i hand och vägrar följa rutiner som inte är halal-klassificerade och har ett eget kapitel i Koranen.

  • SCB har svaret. Om jag inte minns fel tar det i genomsnitt 8-9 år för 50% av den här typen invandrare (som kategoriseras som flyktingar) att få egen försörjning. Men jag är ganska säker på att den statistiken gällde för några år sedan (2014-2015) när inflödet var lägre. Det är alltså rimligt att anta att i mer aktuella och i kommande studier så kommer det att vara ett snitt på 10 år eller mer, innan hälften av dessa invandrare har egen försörjning.

   • Egen försörjning innebär INTE att dessa människor har närande och riktiga jobb. Det inntebär att de som t.ex. läster svenska vid SFI eller som har instegsjobb eller andra bidragsjobb eller skattefinansierade jobb/sysselstättningar. Efter 15 års vistelse i Sverige jobbar bara 15 procent med NÄRAMDE riktiga jobb. 85 procent får sin försörjning via låtsasjobb eller via olika skattefiansierade bidrag. Detta gäller för dom som har sökt asyl och för deras anhöriga. Annan invandring har helt andra och bättre siffror.
    /CC

  • Om dom har en arbetsvecka på 40 timmar jobbar dom idag 32 timmar för staten, och 8 timmar för sig själva. Om vi inkluderar allt som staten tar ut, inklusive skatter som omdöpts till avgifter och förtäckta skatter som flygskatt, banavgifter osv, då blir realskatten över 80%

  • Statistiskt medeltal är att utlänningar som sökt asyl och deras anhöriga och som fått uppehållstillstånd brukar försörjas via bidrag under tiotals år. Efter 15 års vistelse i Sverige jobbar endast 15 procent av dessa med närande och riktiga jobb. 85 procent försörjs (efter 15 år i Sverige) via olika bidrag eller har låtsasjobb som betalas via våra skatter eller jobbar som tolkar, assistenter åt egna barn, har instegsjobb eller starta eget bidrag eller läser svenska vid SFI. Många försörjs livslångt via bidrag. Många arbetar inte ens en enda sekund och betalar inte in en enda krona, inte ett enda öre i inkomstskatt. Och det finns ingen bortre gräns för hur många år dessa människor tillåts att ”läsa” svenska vid SFI. Så länge de är inskrivna där (vid SFI skolor) så får de bidrag och syns inte i arbetslöshetssiffrorna. Det finns inga krav på att lära sig svenska språket 167 000 är idag inskrivna vid SFI skolor. Och en relativt förhållandevis stor andel av alla hitresta är nästan analfabeter. Många begår grova våldsbrott. Många är fanatiska islamister. Brottsligheten som kan relateras till 7-klöverns asyl- och invandringspolitik kostar enorma summor varje år. Totalt, när absolut alla kringkostnader har räknats så handlar det om cirka 300 miljarder kr varje så som tas från våra skattemedel för att bekosta och bedriva 7-klöverns asyl- och invandringspolitik. Det motsvarar cirka 30 procent av vårt lands statsbudget. Pengar som skulle kunna användas till vår egen välfärd…
   /CC

 79. är pasca med på måndag så är det beseglat.
  ta med özz och hans 40 rövare så blir det ett inslag med apor och fina skämt om svennar.
  Han borde knoppats av av svt men ej.
  de gillar terror.

    • Förr,när begreppet ”ensamkommande” infördes,innebar det,att de saknade anhöriga i livet! Numera talas det ALDRIG om detta,utan ENDAST att de kommer UTAN vårdnadshavare! Märkligt så tiderna förändras!

     • Enligt personal på Migrationsverket, som inte ens uttalade sig anonymt, så kommer en del ”ensamkommande” tillsammans med en släkting hit, som lämnar av dom och åker hem. Sedan söker denna ensamkommande asyl, ingen ID förstås, och med en väl inövad historia att dom har tappat bort familjen som antagligen dödats. Så snart vederbörande får permanent uppehållstillstånd hittar man mirakulöst hela familjen som söker återförening som anhöriginvandring. Istället borde ”barnen” naturligtvis omedelbart skickas tillbaka till släkten.

 80. Det är så begreppet fake news har myntats. Är det inte sånt här som Morgan J och Peter E skall agera mot. ?

 81. De vänsterblivna tar till alla medel för att få allmänheten att tycka synd om dessa fullvuxna kriminella bidragskrävande lyxmigranter.

 82. Ljugarmedia i farten – igen. Kan ni föreställa er vad annat dom ljuger om, vilka andra falska nyheter dom fabricerar. I det här fallet var det enkelt att avslöja, bara gå dit på kvällen och titta efter. När det gäller lögner och falska nyheter om andra länder som Ryssland eller Kina är det inte lika lätt, men men en del av oss är på plats och kan berätta, men det är svårt att få gehör, floderna av falska nyheter från propagandapressen är massiv och många läsare ordentligt indoktrinerade.

 83. Sicken lyx… Tält, gräs som underlag, upphöjt och centralt läge. Jag hade varken tält eller underlag – annat än fuktig barmark eller snö – i lumpen när jag var vaktpost i fältförläggningen. Det närmaste ”centralt läge” jag hade, var granen vid vars stam jag slocknade av trötthet (givetvis hade jag en vaktpartner som avlöste medan jag nannade jämte). Ljuvt minne av snöblandat regn när jag vaknade till.

 84. SVT igen. Fake News. Lögner. Det finns dom som anser det beror på att alla avdelningar på SVT styrs av kvinnor. Jag vet inte om det är så men nåt fel är det på SVT.

 85. Ack Sverige

  Turning and turning in the widening gyre The falcon cannot hear the falconer; Things fall apart; the centre cannot hold; Mere anarchy is loosed upon the world, The blood-dimmed tide is loosed, and everywhere The ceremony of innocence is drowned; The best lack all conviction, while the worst Are full of passionate intensity.

 86. Om nu vänstern hade tänkt sej att det totalfördärva detta Land så kan de faktiskt ta och packa ihop sitt lort och försvinna härifrån .

  Det kvittrar var de tar vägen för Vi kommer INTE att sakna någon av dem.
  Det kan jag garantera .

 87. Som vanligt får vi veta att MSM (pk medier) medvetet ljuger. Alla pk medier deltar idag i drevet för att stötta f.d. asylsökande helt utan skyddsskäl att få stanna kvar i Sverige. Och samma SMS deltar i hat-drevet mot SD. Samma pk journalister sprider daglien medvetna lögner om SD:s politik och om SD:s politiker.

  Hjärntvätt och politisk indoktrinering kallades denna metod när den användes i forna DDR. Och så bör den även kallas här i Sverige. FEJK NEWS, FALSKA NYHETER, det är vad pk medierna ägnar sig åt. Och det värsta är att man gör det medvetet. Jag litar inte på en enda journalist/reporter i MSM. Här på samnytt.se litar jag mycket mer på alla som skriver reportag. Utan fria medier skulle vi aldrig få veta sanningen. Tack fria medier och tack samnytt för att ni finns. Er blotta existens främjar demokratin och främjar yttrandefriheten. Och framförallt får vi här veta sanningen. Tusen tack för att ni finns.
  /CC

 88. Det märkliga med massinvandringen är att alla ser att det inte är en bra ide – men ändå fortsätter. Om man i det privata får en ide som inte funkar så avslutas projektet. Låt säga att jag tycker det verkar kul att bli självförsörjande och skaffar ett litet torp, Om jag efter ett år inser att det var mycket jobbigare än jag kunnat föreställa mig så avslutar man ju. Men staten tar inga sådana hänsyn till realiteter.

  Det finns en opolitisk tidning som heter ” Åter ” och har reportage om utflyttare som börjar med självhushållning. Det verkar väldigt slitsamt.

 89. Tack för detta avslöjande. Journalister framställde alltså medvetet immigranterna som offer och kravmaskiner. Avslöja mer om Ort till ort please.

 90. Man måste nog lägga ned Migrationsverket som det är nu
  understödjer Chefen där invandring av ofantliga mängder hitkommande.
  Det är som Rädda Barnen och Röda Korset som också med täta
  mellanrum kommer med nya innovationer hur de ska få hit folk.
  Så om SD kommer till makten borde det inte vara omöjligt att lägga ned
  MigVerket. Det är skamligt hur folk skor sig på det ena eller andra
  på invandring hit.

 91. Tyvärr vi invandrare gör allt för att stanna och få uppehållstillstånd och hus i Sverige. Det är ingenting jämför med hur många barn är född i Sverige för att pappa och mamma får uppehållstillstånd. Häromdagen jag träffade en Afghan som hade 2 oönskade barn av 2 kvinnor, bara för att stanna här. Han älskade ingen av de. Och han sa att han var tvungen att få barn, att kunna stanna i Sverige. Så jag undrar hur många barn är födda i Sverige på så sätt. Halv miljon? 1 miljon? ” uppehållstillstånd barn” är ett stort problem som tvinga all civilisation att kollapsa! Jag känner väldigt många av dessa barn

  • Det är mycket, mycket värre än så. MSM, regimmedia, arbetar på att invagga er alla i en falsk lögn att Sverige är ett underbart föregångsland och det är mycket värre, verkligen illa, på andra ställen, främst österut. Lögn, åk och prova själva. Sverige är allt annorlunda än en föregångare, och de falska lönerna om andra länder har nått en sådan nivå att andra länders regeringar börjar reagera över alla dessa fejk-nyheter.

 92. Man kan ju också undra om Media kände eller känner till något
  om bilbränderna de har kanske betalat för att få fina bilder.
  Så du som har en bil nedanför fönstret prata med lapplisan
  om det inte är din bil.

  • Så är det.. SD är ett parti.. Bög räknas som en folkgrupp. Så länge vi har den sinnessjuka lagen HMF, så kanske den typen av tröjor är olämplig på allmänplats.

   Jimmie Åkesson om han vill leka pajas, så kan han säkert gå runt med t shirt där det står ”Vänsterpartiet Kommunisterna = 100 miljoner mördade människor”

   • Det danske riksdag var udsat for en like udemokratisk påklädnin, men her sagde formanden firfolketinget henvent til de udemokratiske personer at mödet er udsat i15 min si i kan gå ud og klä jeranständigt . Og så blev der

 93. Sverige måste upphäva asylrätten, det är den rätta vägens politik. Alla ifrån MENA som inte har arbete eller egen försörjning måste deporteras hem ingen. Först då kan vi få ett tryggt Sverige ingen.

 94. Idag är det 100 år sedan 1:a ww tog slut.. Glöm aldrig bolsjevikernas offer. Kommunismen stöveltramp eka i Europa igen, skriker på kosmopolitismen skall få härska. Låt oss krossa marxismen en gång för alla och hedra det män som stupade i 1 ww .

  • (Trist med betalväggar.)

   Det är mycket märkligt att majoren är så stor i korken när de nu ligger under riksdagsspärren.
   Måste vara något fel på honom och finns det ingen som kan sätta honom på plats?

 95. Spara tälten till journalisterna.När alla har genomskådat fake newsbranschen så behöver dessa individer nytt tak över huvudet.A-kasseersättningen täcker nog inte belåningen på Södermalm……..

  • Bor hellre på Södermalm än någonstans i förorten, i en etta med neddragna persienner och det enda ljuset som finns är ljuset från skärmen till datorn. Sura, bittra, svenska män sitter och skäller med tangentbordet. Patetiskt!

   • Tacka vet jag glada feminister som jublar när svenska kvinnor gängvåldtas av de sexsugna menamännen.

    Det är ju synd om migranter,så de svenska kvinnorna får väl bjuda på att bli våldtagna av de stackars menamännen.

   • Så denna rubrik är falsk?
    Det stämmer inte alltså, är det så?
    I så fall förstår jag inte vad syftet är att gnälla på förment sura, bittra svenska män som skäller med tangentbordet?
    Ni har ju fått det Sverige ni vill ha och allt går er väg, eller hur?
    Det är förresten en hel del kvinnor här också.

   • Hahahahaha! Och vad menar du med det här inlägget? Det är lite tvetydigt. Bor du hellre på Södermalm i en etta med neddragna persienner..osv.? Resten är bara för underhållande: ”sura, bittra, svenska män…… Trodde att den klichén var förbrukad för länge sedan. För övrigt är jag vare sig sur, bitter eller man. Häpp!

   • Sverige är så mycket mer än Fjollträsk. På landsbygden blir man inte bitter, där kan man leva i harmoni med naturen så länge man inte tänker på vad Stockholmsidioterna beslutar åt oss.

 96. Det skulle snyftas att även de fick svennarnas villkor på bostadsmarknaden, eller får de inte det, efter uttalande av kommunpolitiker att det finns en gräddfil för de som suttit i bostäder i förtur enligt Bosättningslagen 1 Mars 2016 exklusivt för icke svennar.

 97. Det verkliga problemet är att det är fullt i landet.

  Gränsen ska stängas för invasionen av menamigranter och de som befinner sig här illegalt ska ut.

  Att massmedia inte kan rapportera om det enkla faktumet.

  Det är fullt!

  Fatta det för fan!

 98. Det är lugnt globalistmaffian har beställt lågkonjunktur och att kronan faller radikalt Soros och gänget köper upp fastigheterna och sedan kan bestämma åt oss vem som ska bo var.

 99. Min fråga till våra politiker Hur tänker ni ta hand om dessa invällare i framtiden samt även dessa som kommer in över våra gränser i framtiden

  • Vi ska inte ta emot fler.

   Däremot ska det utvisas en massa illegala och migranter som bluffat sig in i landet.

   Även de grovt kriminella migranterna ska ut.

   Sunt förnuft helt enkelt.

  • Dem kan ju inte ens ta hand om sig själva. Gör Rosenbad och slottet till flyktingförläggning, och vaje rikstadspolitiker från sjuklövern ska ha minst en inneboende året runt.

 100. Det är inte korrekt att kalla dessa mediebolag, media bolag längre, dom bör kallas med sitt rätta namn, opinions bildare och propaganda medier med liknelser till stasi!!

 101. När ska vi medborgare få korrekt de och fakta baserad information från MSM,PS? Dessa kallar fria medier för ” pissrännor ” även om det är dem själva som pissar överallt och står mitt i rännan utan ens förstå det! Kvaliteten på dessa journalister har blivit lika usel som dem fejk reportagen dem lyckas åstadkomma. Vi förtjänar bättre och ett mer balanserad mainstream media och Public S, som idag bara lockar 10-15% av folket, dvs kulturmarxsisterna ( därför införs tv-skatten 2019 ) Allt fler människar vänder sig till fria/oberoende medierna istället. Fria medier kommer bara fortsätta växa itakt med att folket ” vaknar upp ” och inser hur manipulerad dem blivit av det medier dem litat på!

   • När inkomsterna inte räcker för medelklassen kommer dem vakna. Media väcker ingen i sig, men tom plånboken gör det. Kommande lågkonjunktur väcker nog dem flesta, och då kommer dem söka efter svar på varför dem inte fick pålitlig information från MSM/ PS innan raset. Dem tvingas sälja huset, bilen, stugan osv!

 102. Jag tror att 99% av alla vita skatteslavar genomskådade bluffen direkt. Papperstidningarna genomlider just nu en plågsam men välförtjänt tidningsdöd!

 103. FAKE NEWS syntes det på lååååååång väg!!!!! Varför????! JO, DET VAR FÖRFAN RENT OCH SNYGGT RUNT TÄLTEN!!!!!!

 104. Bra i alla fall att Annie Lööf stoppades från att försöka bilda regering tidigare under hösten. Hade varit förödande för Sverige om den där islamiseringsprinsessan hade fått sitta och trycka på knappar och rycka i spakar i ”Rosenbads-maskineriet”. Ännu värre än Löfven.

 105. Redan det att det ställdes upp ett antal likadana tält var tillräckligt för att man ska misstro det hela. Att de inte var uppställda med en strävan efter plan mark stärkte intrycket.

 106. Konstigt, de Röda tappar mark ute i kommunerna men socialismen ökar i SVT och övriga media, finns det ingen som har det minsta kvar av sunt förnuft? Förutom Samhällsnytt ?

 107. Jag utgår alltid numera från att gammelmedia är en del del i eller rentav upphov bakom många av dessa aktioner. Hur mycket jävulskap föds inte på redaktionerna idag där ”journalisterna” sedan länge förvandlats till aktivister.
  Allt är uppenbarligen tillåtet idag hos propagandacentralerna i kriget mot sanningen och folket

 108. Den bedrägliga organisationen Rädda Barnen visar utmärglade små afrikanska barn i en TV4-reklam, där de vill få oss att skänka 100 kr i månaden. Då slår det mig att bara en promille av det svenska regeringar kastar bort på blåljugande bidragsturister skulle kunna mätta miljoner munnar i Afrika. Våra politiker bidrar till massdöd!

  • Idag var det alla de kända ”hjälp”organisationerna som vädjade i Fyran om pengar till nåt svältande land i Afrika. Glöm inte att man samtidigt vädjar till att folk ska ha förtroende för organisationer som har enorma administrativa kostnader.

   • De krigande nationerna är nu klara med folkmordet i Jemen.
    De s.k. hjälporganisationerna ser nu chansen att tigga in lite
    pluring. T.ex. VD:n vill ju byta bil till jul som extra bonus utanpå miljonlönen.

   • Allt som skall till Afrika rekommenderas av politikerna att gå genom SIDA (hen jämten) och Forum Syd(V) (hen rylander) varför kost-
    naderna, tyvärr, blir extra stora.

 109. Ser man på, Vinnovakartellen Faktsikt.se (eller kalkonprojektet som Rebecca Weidmo Uvell kallar det) deltar med vett och vilja i att sprida fake news! Detta är ju något alldeles oerhört! Efter att under lång tid lamenterat över det allvarliga hot som falska nyheter och utländska påverkansoperationer utgjort mot landet och dragit igång ovan nämnda projekt, med statliga subventioner, så deltar man med liv och lust i en sådan operation. Det visar ju att de anser att fake news inte är något problem alls. Så länge systemmedia har monopol på dessa operationer. Problemet är alltså att detta monopol gått förlorat och tydligen skapat en enorm ångest i systemmediaetablissemanget. Fy fan vilka hycklare de är!

 110. Någon som hört ett enda uppföljningsreportage i de stora medierna? Reportage där man erkänner att man fört sina konsumenter bakom ljuset?

 111. Insyltade personer inom polisen är med och driver denna vänsterpropaganda. Är till och med presstalesman.

  ” Anna Westberg, pressekreterare på polisen, uppger att avhysningen gick lugnt till.

  ”Det rörde sig om sju tält, och personerna fick ta ned tälten
  själva”, skriver hon i ett mejl. Rasmus Sandsten bekräftar att Solna
  stad inte har samlat ihop några tält eller andra tillhörigheter på
  plats, utan att ”de boende” gjorde det själva.”

 112. Vänsteraktivister utgår (grovt felaktigt) från att alla är lika okunniga, naiva och korkade som dem själva! Men så blir det när man aldrig någonsin blir ifrågasatt av media…

 113. Det mest jäkligaste ÄR när man läser text-tv att en Ny Dom gör det möjligt för de med Tillfälligt Upphåll som kom innan 2015 kan få återförenas med de sina ”i Sverige” inte i sitt Hemland…..vilket är mest naturligt.,.!

  Sen behöver UNHCR mer Pengar bl a 79 Miljarder och vänder sej då till Sv Staten som Är den Största Givaren…

  Hur [email protected] kan ett Land med 10 Miljon i Befolkningen Konkkurera med Gåvor med Länder som har 350 Miljoner i sin Befolkning..,.

  Jo gm STÖLD från sina Egna Medborgares inb SKATTEKISTA …

  Så även FN behöver kulor till sina
  45 000 tusen Anställda OCH här är också Sverige en av de största givarna med kr från SKATTEKISTAN.

  Omöjligt att hitta hur mycket Vi skänker varje ÅR men mellan 50-60 Miljarder…har jag hört…

  Vi SVENSKAR ÄR i grund o Botten alla Dollarmiljonärer
  (10 års Bistånd 50 m 10 års FN 50 10 års Inv försör 5000 miljarder)
  MEN har röstat fram Politiker som agerar Dörrmattor till Kapitalet och stjäl våra Skattekronor rakt framför våra Ögon och åker runt i Världen och kallar OSS Folket Humana när dom åker runt på vår Bekostnad och Leker ”Välgörare” gm stöld från SKATTEKISTAN…!!

  oK Om dom tagit våra begagnade Kylskåp Bilar Kläder och framförallt TOALETTSTOLEN ”Löven” med sej ut i världen och lämnat över när dom ändå är där så HAde saken varit Biff

  MEN att stjäla från Folket och ge ofta till korrupta Makthavare i andra Länder för att få en Fot in för att bl a sälja VAPEN …
  Där går GRÄNSEN för deras påklistrade förljugna HUMANITET…!

  Lövslickare el Rövslickare i all ÄRA men INGET man skall Rösta på…!

 114. Aftonbladet är AFA synpatisörer, då är detta en utvald prio nyhet, – det kvittar om detta är fake news, sanningen är inte alls viktig för Kommunister.

 115. De flesta flyktingarna är i hemlandet på semester. I varje lägenhet bor 7
  papperslösa svartarbetare som betalar 40 000 i andrahandshyra. Ingen av
  dem vill träda fram!

 116. Detta kommer man att försöka sig på igen, ganska snart. Det är många två-års kontrakt för ”nyanlända” som går ut nu.
  Och de ”nyanlända” har inte lyckats skaffa sig fasta jobb och egna lägenhetskontrakt under tiden. – Konstigt va? – Heller hur?

 117. Lööf känner sig nöjd nu när hon stiger i opinionen och uppskattas för att hon ”står upp” som hon säger själv. Det hon håller på med kan jämföras med det gamla uttrycket pinka i byxorna. Förr eller senare måste en regering bildas. Förr eller senare måste hon stå för ett val då en regering ska bildas. Njut av oppositionstiden, regerandet kommer bli ett elände för henne. Opportunister och populister som hon kommer åka ut ur riksdagen när de inte kan stå upp för sina löften.

  • Men det kan bli ’besvärligt’ för oss svenskar då SÄPO måste nyrekrytera
   några tusen medarbetare att placera ut i landet. LO’s och Hildas och Rubens styrkor är inte längre pålitliga, nu när snart 50 % av deras medlemmar röstar på JÅ.
   Det brådskar särskilt som nått kvinnligt Åtalsverksamt i Karlskrona avslöjats
   som väl utrustad med föreskriven ’objektivitet’, men plötsligt ändå tvingats gå under jorden efter en order sannolik från högsta ort.

 118. Och dessa msm-lögner från bl a SVT/SR kommer vi från årsskiftet att tvångsfinansiera, samtidigt som alternativmedia/sanningsmedia snart kommer att förbjudas.

  • Kommer bli..??? Det har pågått länge – nu återstår bara att ’trimma’
   lite småsaker samt att slutföra examen av de ’pålitliga’.
   ”Släng dig i väggen, DDR! – för här kommer det fungerande dårhuset”.

 119. SR, SVT och dagspressen älskar att mörka problem, kostnader
  och kriminalitet skapad av massinvandringen. Ett av de värsta
  exemplen är UNT i Uppsala.

 120. Alternativ media (friatider.se och samnytt.se), måste redan NU börja planera för en ännu hårdare PK-diktatur i Sverige.
  Sätt igång med plan A, B och C!
  Gör det nu, ni också på samnytt.se!
  Give them hell!

 121. Gökungens käft blir större och större.
  Allt skall serveras på fat utan motprestation.
  Förtur, högre bidrag. Överallt springer bluffmakarna omkring i märkeskläder med mobiler och tobak.
  Rena bedrägeriet.

  • Jämför man dom med rumänska tiggare..
   Är dom något lite. liite mer sofistikerade Tiggare, som spelar på politikernas förvirrade känslor..

 122. Nattetid var det där påhittade lägret lika tomt som innehållet i Sveriges invandringspolitik. En massa bullshit helt enkelt..

LÄMNA ETT SVAR