Våldtäktskultur bland elever i lågstadiet – rektor på Södertäljeskola anklagas för passivitet

Delningar

På kort tid har Polisen i Södertälje fått in ett flertal anmälningar om sexuella övergrepp begångna på en lågstadieskola i Södertälje. Det är föräldrar till elever som utsatts som anmält och förövarna uppges vara andra elever på skolan i 8- till 9-årsåldern. Det rapporterar Länstidningen (betalartikel 18-06-08).

I minst ett av fallen handlar det om ett långt gånget gruppvåldtäktsförsök. De anmälande föräldrarna uttrycker frustration över hur skolan valt att hantera problemen.

Rektor anklagas för att ”sticka huvudet i sanden” och avfärda händelserna som pojkstreck och ”pojkars nyfikenhet”. Även skolans verksamhetschef sägs ha velat släta över problemen.

Det är oklart om det i samtliga fallen rör sig om samma pojkgäng. Såväl flickor som pojkar på skolan ska ha utsatts för övergreppen. Många elever uppger att de är rädda för att gå till skolan.

Ärendena har av polisen överlämnats till Socialtjänsten på grund av förövarna låga åldrar. Det är oklart om några åtgärder har vidtagits av de sociala myndigheterna för att få stopp på övergreppen, exempelvis omplacering av de elever som begått övergreppen.

Det framgår inte på vilken skola de anmälda övergreppen ska ha begåtts. I Södertälje finns ett flertal så kallade utsatta områden med i huvudsak asylinvandringsrelaterad demografi där man brottas med omfattande antisociala problem och kriminalitet.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

281 KOMMENTARER

 1. Södertälje…. där har väl snart hela befolkningen rötter i mellanöstern och afrika. Är det också så att rektorn, verksamhetschefen och personalen i soc. tjänst är komna därifrån. Såklart ska de små pojkarna få hållas. Det är ju trots allt deras kultur. Ett stort tack till våra politiker som välkomnade denna nya kultur och dess sedvänjor. Tyvärr gör inte jag det och har aldrig gjort.

 2. Förövarna är i detta fallet i 8-9 årsåldern!
  Det här är ju naturligvis inget de kommit på själva utan har fått idéerna från föräldrar och omgivning och det råder noll tvekan om varifrån!
  Rektorer och politiker som inte agerar ska avskedas!
  I Lund inträffade en våldtäkt på en trettonårig flicka i skolan, och andra sexuella övergrepp, där förövarna fick gå kvar i skolan. Socialdemokraten och miljöpartisten i kommunen fick stanna kvar på sina poster, trots att de inte agerat när allt blivit känt.
  Upprörande är ett för svagt uttryck.

 3. ”Den humanitära stormakten” är otrygg och farlig för människor i alla åldrar. ”Den humanitära stormakten” är en Orwellsk beteckning som betyder motsatsen. I verkligheten är Sverige de superrika globalisternas totalitära, fascistiska lydstat som satanisterna håller på att förvandla till helvetet på jorden.

 4. ’Våldtäktskultur’ är bara ett annat ord för hat. De här främmande människorna saknar respekt och kärlek för Sverige och svenskarna. Hatet har verkligen krupit ner i åldrarna.

 5. Den rektorn ska avskedas och förbjudas att ha ett arbete som är kopplat till barn/kvinnor/åldringar/handikappade eller var annan person som inte kan försvara sig mot sexdårar.

 6. Så innerligt sjukt men ändå inte förvånande med den utvecklingen som tillåtits av skitpolitikerna.

 7. Skrämmande! Det är inga afghanska ”barn” utan riktiga barn. Vad är det som händer med våra minsta? Man känner sig totalt vanmäktig…

 8. Med samma resonemang skulle det vara ok för vuxna män att försöka rycka slöjan av muslimska kvinnor… Men ni kan ju tänka er vilket ramaskri DET skulle utlösa…

  Det handlar inte om pojkars nyfikenhet, det handlar om REGLER och om RESPEKT! Dessa ”barn” har inte fått någon korrekt uppfostran. För dem är svenska flickor bara ”horor” som de får göra vad de vill med. Och när de blir tillsagda känner de sig så otroligt kränkta. Då är våra mödrar ”horor” som de ska ”knulla”. Det är deras ryggradsreflex. Ungefär som kasta sten, så fort de får en chans.

  Men det är inte enbart skolan som ska lösa detta. Det ska kommunen göra. Genom att informera föräldrarna till dessa våldtäktsbarn, att om inte barnen lär sig respektera sin kvinnliga klasskamrater på bästa sätt, kommer bidraget att sänkas – rejält. Och det första gången. Andra gången blir det utvisning av hela familjen. Inget prut, inget tjut, utan bara UT!

  Tror ni barnen då hade fått en rekordsnabb uppfostran av sina föräldrar? De hade kanske fått stå upp vid sina skolbänkar ett par veckor, men oj vad respektfulla de hade varit. Eller så hade skolan snart haft nya platser för SKÖTSAMMA elever…

 9. Fridolin är feltolkad: Det var nog inte världens bästa skola!
  Utan ; Världens värsta skola!
  Som var hans mantra. Då är vi på god väg.

 10. ”Nyfikenheten” är helt uppenbart väldigt utbredd och djupt rotad i just MENA-primaterna.Kan det till och med möjligen anses vara en genetisk defekt de dras med?Spelar genetiken spratt med pojkarna? Våldtäkter,stenkastning och pyromani redan i så unga år.

 11. Det ska böjas i tid, det krokigt ska bli…..pedofil- och våldtäktskulturer, där även oftast mord och misshandel ingår, betraktas av ”den humanitära stormakten” som lustiga pojkstreck som man ska överse med, däremot den delen av befolkningen som bekostar förfallet betraktas mycket strängt av ”den fiskala stormakten”.

 12. Jag har skrivit det tidigare. På åttiotalet när man gick som flyttgubbe igenom aulan i Blombackaskolan i Södertälje. Man hörde svennehora överallt från invandrargrabbarna. Ingen som jobbade på skolan reagerade utan det var heligt redan på den tiden. Man gjorde konstaterandet att det här kan inte sluta lyckligt. Nu är det tyvärr försent attändra på det. Om man inte ska kasta ut en massa svenskfödda människor som inte har integrerats sen åttiotalet. Utan man önskar en sjuhelvetes krasch då sköter det sig själv invandrarna drar.

 13. Det är kanske inte svenska barn som har blivit utsatta.
  Då kan man nog förvänta sig att föräldrarna fixar problemen själva när skolan och rättssystemet tycker att det är acceptabelt beteende från barnen.

  • Ja det tror jag med. Inte fan sitter dom föräldrarna med knuten näve i fickan och väntar på att socialstyrelsen eller polisen ska lösa problemet om några år från nu..

 14. När myndigheter benämner kriminalitet av varierande sorter som ”pojkstreck”,stök”,och ”utmaningar” vet man vilka det handlar om.

 15. Våldet sprider sig, både i samhället och i åldersgrupper, vart är landet på väg?

  Inte åt rätt håll iaf., även om politiker försöker få oss att tro det. Den totalt ansvarslösa och ignoranta politiken som pågått i 40+ år, ger nu ”skördetider”, inte ens Palme varken ville eller förutsåg denna utveckling.

  Men nu står vi här, vilka är beredda att kavla upp ärmarna och ”rensa träsket”? Ganska få, än så länge, men jag är rätt säker på att när proppen går ur, kan det vända fort, dock kan det ta ett par/5 kanske nästa 10 år innan det händer.

  Hur mycket värre ska det bli, innan vändpunkten?

  • AFS ser jag som ett parti som kommer kavla upp ärmarna och försöka få bort skiten i samhället.

   • Dessvärre räcker det inte med en grupp entusiaster att bryta den misär som råder idag. Så gott som samtliga offentliga förvaltningar måste ”av-PK-iseras” så de agerar efter lag och rätt istället för en värdegrund. Så en rejäl majoritet i höst är förutsättningen för att kunna göra något alls.

    • Ja enda lilla hoppet är väl att SD och M skulle kunna få ihop 51% efter valet, kanske inte så troligt men då först ser förutsättningarna något bättre ut.

 16. Och snart 9000 afghanska män i era barns klasser, svenska föräldrar som har röstat för detta! Suck it! (är vad er dotter eller son kommer att få höra)

 17. I den skolan kan våra pk hycklare skriva in sina barn redan till hösterminen 2018.

  Eller är det inte passande just nu ?

 18. Fredrik Reinfeldt hälsar:

  ”Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar. Och det ropas på stramare regler och kulturell likriktning. Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle.”

  Ni som har röstat på förrädarna någon gång mellan slutet på 80-talet och idag, är ni nöjda med vad ni skapade?

  • Snälla Reinfeldt, sätt igång att visa det då, så även en vanlig människa förstår. Det vi ser idag är inte en fungerande mångkultur.

   • FR förstår inte ordet ”snäll”, inte många andra adjektiv heller, det gör inte psykopater….det är bara ord som rinner ur hans mun, som han lärt sig säga….

  • Att Fredde ens vågar visa sig utomhus idag är ett mysterium bara det. Han har förstört ett land och nästan alla förstår det ..

    • …än så länge. Hoppas jag får uppleva den dag då alla de politiker och deras medlöpare som fört svenskarna bakom ljuset, förskingrat vår gemensamma egendom, förstört vårt kulturarv och försatt landet i kaos, ställs inför rätta. Rättegången skall vara rättvis och med tanke på de fruktansvärda brott dessa politiker och dess medlöpare begått, förväntar jag mej hårda straff.

   • Jo, man vet att det är illa när en individ behöver livvakter och skyddsväst i ett land bebott av cucks. T.o.m. det mest patetiska folket på planeten antas vara redo att flå fanskapet levande.

 19. Rektorn verkar ju vara väldigt insatt även i orsakerna till ”pojkarnas” handlingar. Det var intressant. Rektorn har kanske fått det förklarat för sig och därefter låtit det hela fortsätta? Jag menar, vem vill sätta stopp för ungas nyfikenhet? De kanske är ”nyfikna” på fler saker, som rektorn kan låta dem hålla på med?

  • Barngifte och pedofili fick vi visst på köpet i och med massinvandringen ifrån dom dysfunktionelle länderna.

   ”Dom flyr för sina liiiiv Jimmie Åkesson… ” / Svetsarn.

 20. förövarna= ”barn” som fått asyl beviljad , kan vara män upp till 40 års ålder.
  rektor = invandrings vurmande kvinna.

  har ja rätt eller fel i mina gissningar?

  till sist bor det fortfarande svenskar i Södertälje?

  • När man åker förbi Södertälje på E4:an möts man av deras stora välkomstskyllt . På skylten står det : Välkommen till södertälje , barnens södertälje. Och så en bild på 2 st genomblonda svenska barn.

   Försöker dom lura dit någon eller ?

 21. Lärare o rektorer som lever med övergreppsproblem, är faktaresistenta. Man är förblindade av sin värdegrunds-filosofi,, där normen är kravlöshet, för att inte kränka en våldsverkare, som oftast är av utomeuropeéisk härkomst o därmed har politisk immunitet.

  Man följer Pk- ismens värderingar. Man har tappat omdömt totalt o är oftast så ung, att man saknar andra värderingar, än den nu rådande Pk-ismens, som man är formad in i.

  Detta är en skola, som skall lämnas över till kommande generationer ….. där våld o sexuella övergrepp ingår
  i den normala skoldagen…

  Vilket fruktansvärt samhälle 7-klövern o deras Pk-istiska värdegrund har skapat. Stackar människor, som tvingas in i dessa Pk-anstalter.

 22. Det hela låter som en mini-kopia av groomingskandalerna i England, även om förutsättningarna inte är desamma.

  Socialtjänstens roll i dessa sammanhang har varit att skydda gärningsmännen och att tiga. De poliser som reagerat har fått reprimander. Inga sanktioner lär vidtas mot gärningsmännens föräldrar.

  Det bästa de föräldrar som bryr sig om sina barn kan göra, är att försöka hitta en bättre skola för sina barn.

 23. LÖSNINGEN….

  Högst o påtvingad 14 Dagars Semester SAMTIDIGT för Samtliga Politiker i RIKSDAGEN och därefter LÖS samtliga Problem i Skolan Vården Polisen Transport Skattev och andra VERK…

  SKOLAN skall till Hösten börja med Nya föreskrifter som skall gälla alla Skolor i SVÄRIGÄ ..
  De andra Verken skal ha sina föreskrifter….

  Och HELA 7 KLÖVERN som varit inblandande i det Kaos som Råder i SVÄRIGÄ skall LÖSA detta gemensamt…under 2 månader i Riksdagen Utan Avbrott…

  TA ert ANSVAR….!

 24. Är nyfikenhet en ny ansvarfrihetsgrund helt plötsligt? Jag vill minnas att mannen som tänkte spränga ett tåg i Sverige gjorde det av ren nyfikenhet. Är detta en ny resningsgrund för honom?

 25. Bara ännu en rektor i dagens Sverige som istället för att hjälpa halvkvaddade barn som faktiskt går att rädda, istället skapar en gräddfil för dem att utvecklas till totalkvaddade våldtäktsmän och kriminella.
  Hur kan hon och hennes kollegor inte förstå???

 26. Man ska minnas att när dom grabbarna är runt 9 år så är det ett utseende på 15 som gäller i dom flesta fall. Mustach och hotfull matcho attityd är så gott som en självklarhet ..

 27. Den svenska skoan är idag sämst i Västvärlden. En skola som genomsyras av våld, inte bara bland eleverna, utan även lärarna drabbas av grovt våld o blir kallade horor etcetera i dessa fruktansvärda Pk-anstalter, där klan-samhällen med kvinnoförtryck får styra o sätta agendan.

 28. 8- till 9-åringar som försöker gängkn. Vad är det för jävla föräldrar som inte kan uppfostra sina slynglar och vilken skolledning som skiter i allting. Det är bara att ta ut ungarna och sätta dom i en ny skola. Vilken då? Det är väl lika jäkligt överallt i Södertälje.

  • Genetiken . Inte f-n behövde mina föräldrar tala om för mig att inte försöka våldta pojkarna i min lågstadieklass…

 29. Nationalitet och religion på förövarna,tack !
  (men det blir som vanligt, locket på), annars kan det gynna SD.
  Skithålet Södertälje är landsförädaren Anders Lagos skapelse, dåren ville ju att Södertälje skulle bli Nordens mesta multikulturella stad,nu ser vi resultatet.
  Anders Lago lyckades ihop med Malmö, Ställ honom till svars nu, han är den verkligt skyldige till det helvete många svenskar har i Södertälje.

   • Vad är det med dom kristna syrianerna ?
    Anders Lago är den faan som gjort att det ser ut som det gör
    Nationaliteten och religionen brukar mörkas om det är muslimer, men visst det kan vara vilken som helst, men jag tror det inte.
    Men hur vi än resonerar så har alltför många varelser med en sunkig kultur i bagaget, som inte passar in i vårt land packats ihop i skithålet Södertälje av PK-patraskets företrädare.

 30. ”Värdegrunden” går före allt annat, så länge PK-sekten har makt inom våra offentliga sektor. Händelserna lär tystas ned och övergreppen kommer att fortgå.

  • Föräldrarna som med största sannolikhet inte är svenskar kommer att vända upp och ner på skolan och hänga upp den handlingsförlamade rektorn i närmsta träd.

   • Det är därför anhöriginvandringen blivit så viktig. Det gäller att få ihop en tillräckligt stor klan, så att man kan förvara sig.

    • Ja , ja skulle vara ganska nervös på måndag om jag var den där rektorn. Skulle tro att det finns risk för sammandrabbning med div mycket aggressiva föräldrar..

 31. Som man sår får man skörda,sägs det, i detta fall ogräs. En synnerligen effektiv sak den där ogräsmaskinen Reinfeldt, går att inhandla på miljö, centerns och vänsterns valstugor

  • Ja, ja, Reinfeldt….. och nu har han babblat om att mammor ska ut och vistas där gangstrarna håller till…… dvs där inte ens poliser vågar vistas.
   Den mannen kan verkligen konsten att säga dumheter!

 32. Små kulturberikare som ägnar sig åt det man brukar göra i mellanöstern?… eller så är det ”svenska” ungar som missförsått genusvetenskapen som vänstern gjort obligatorisk i all undervisning.

  Har väl infiltrerat all undervisning. Snart måste väl mellanstadie-elever snickra penisar och f***or i träslöjden också istället för de klassiska smörknivarna.

  Till detta kan man lägga till alla våldtäkter i samhället, som vänstern har normaliserat genom att skydda förövareoch skuldbelägga offer och svenska tjejer i allmänhet.

 33. Våldtäkt och kultur – En undersökning av relationen mellan invandring och sexualbrott
  https://ledarsidorna.se/2018/06/valdtakt-och-kultur-en-undersokning-av-relationen-mellan-invandring-och-sexualbrott/

  ”Efter att ha gått igenom samtliga domar i sexualbrottsmål mellan åren
  2012 och 2017 är min hypotes följande: Denna utveckling går till stor
  del att förklara med hänvisning till den stora invandringen av män från
  Mellanöstern, Nordafrika och Centralasien. Det är enligt min mening
  konflikter mellan kulturer, normer och värderingar som utgör den mest
  fundamentala orsaken till ökningen av sexuellt våld i vårt land.”

 34. Migranters barn ärver föräldrars värderingar.
  Det vi ser hos små barn är hemlandets kulturyttringar. Skolan står som vanligt helt passiva inför små barns övergrepp på andra små barn. Ingen integration i världen kan åtgärda detta.

  Stäng gränserna och återsänd folk från Mellanöstern som är
  o-integrerbara till Mellanöstern…

 35. 8-9 år…. snorungarna har inte ens fått behåring runt pillesnoppen men våldta ska dom, kan beteendet komma hemifrån undrar man ju lite smått.?!!

  • Genetiken lär vara olika mellan folkslag och folkslag har jag hört någonstans . Enligt uppgifft ska det vara mer än hårfärgen som skiljer men vad vet jag , jag har bara hört..

 36. Pk-ismen, måste betraktas som en psykopatisk samhällsmodell, där anhängarna inte ser
  konsekvenserna av sitt filosofiska vansinne.

  Det drabbar inte bara skolan, utan hela
  samhället, som befinner sig i fritt fall.

 37. Ser man sin pappa mitt på torget utföra en ”ass-grab” på en förbipaserande tjej så gör man kanske likadant sen ..

 38. Det är av största värde att få veta vilka gärningsmännen är och vilka som är offer. Svenskarna behöver informationen, så att de kan rösta bort de politiker som ligger bakom problemen.

  Skolledningens tystnad tyder på att övergreppen har med religion och kultur att göra.

 39. Jävla fegisar som inte vågar sätta ner foten. Tyvärr finns det sådana fler och fler på svenska samhällets alla nivåer.

 40. Omhänderta dom barnen omgående,tänk när dom blir tonåringar…Å vad f**** har dom för föräldrar.Dum fråga förresten….

 41. På en Lågstadie-skola!! Vi tar det igen… på en LÅGSTADIE-skola!! Det är klass från 1-3, från ettan till trean…. Ålder då är 7-9 på sin höjd tio år gamla elever!!

  Hur i helvete kan man ha våldtäktskultur här??? kan man fråga sig?

  För när jag gick i trean så det mest vuxna jag kunde få för mig och roade mig med var – hur fan lyckades jag få lite kaffe från lärarna??

 42. Inte bara skolan, utan hela det svenska samhället, har genom politiker i Sveriges Riksdag tvingats in i islams regelverk.

  ”Allah akbar” Gud är störst …. hörs i hela den offentliga sektorn, på myndigheter o i annan offentlig verksamhet.

  Överallt ekar detta mantra. Det handlar inte om att muslimer skall integrera sig, det handlar om att det svenska samhället, skall anpassa sig,
  tillsammans med svenska folket.

 43. Som vanligt är svenska föräldrar fjollor som inte står upp för sina barn längre,istället för att besöka skolan och ge rektor och ansvariga ett uttag,då gärna en örfil utan vittnen.

  • Våra inb Skattekronor till detta projekt, jag tror jag smäller av..
   Någon MÅSTE anmäla detta och Vi skall INTE betala deras inbillade Fördomar som dom har mot oss..

 44. I socialistiska Sverige kommer de sociala myndigheterna ta över vårdnaden av offren så att de inte ska störa kulturberikarna som utövar sin kultur i skolan.

 45. Detta är en logisk följd av globalism+islam. Det finns över en miljard muslimer men bara 6,9 miljoner svenskar. Varav de flesta ateister, som inte försvarar sig själva. Global marknadslogik förklarar därför varför muslimerna kommer ta över den svenska marknaden.

  Kort föredrag av Lars Bern förklarar marknadslogiken https://youtu.be/R1oW9YIf2PI

 46. På en LÅGSTADIESKOLA??? Men vafan…. och vad är det för en rektor som vägrar ta tag i problemet? Denne rektor skulle kickas på studs och förbjudas att arbeta inom skolväsendet på livstid…

  • bert är en parasit som uttnyttjar systemet o samtidigt klagar på att andra gör likadant.. bert äger många fastigheter som är asylboenden osv.. så han ska hålla käft!!

 47. Skolplikt råder så du är tvungen, enligt lag, att varje vardag skicka din dotter att umgås med de nyfikna pojkarna.

 48. Tragiskt, så klart är förövaren själv utnyttjad sen blöjåldern och är som en programmerad varelse som tycker rump våldtäkt är helt normalt. Låt mig gissa vart dessa mini monsters gener och kultur kommer ifrån….tänk er Sverige om 10år

 49. Enkel lösning! Alla som kommit till Sverige och inte är flyktingar, får obligatorisk hjälp ut!
  Vilket betyder att mer än 90% av de som är ohjälpligt inkompatibla med civiliserade civilisationer, från tredje världens mest dystopiska bottenskrap, försvinner från moder Svea!
  Problemet löst!

 50. Om de beter sig så bestialiskt som barn, hur kommer de då bete sig som vuxna?😱 Det kommer från föräldrarna, barnen formas av uppfostran från föräldrarna. Det var INGEN som betedde sig såhär när jag gick i skolan, inte ens de som bodde i de mindre ”fina områdena”, betedde sig så. Gång på gång bevisat att barbariet sitter i generna, och att dessa aldrig någonsin kommer bli annat än en stor belastning för detta landet.

  • PK Eliten med Schyffert o Malena i spetsen kommer skicka sina små telningar omgående för att dom också skall få njuta av lite pojkstreck, eller hur PK idioter

 51. Är det dessa asylanter som uppgett att de är 14 år men i själva verket 25-30 som nu placerats i lågstadiet. Pojkaktig nyfikenhet, jo, jo. Arma Sverige.

 52. vad är det för fel?? Kan inte dömas för sin låga ålder pyttsan!!
  det skal vara örsmällar så det haglar om det vad är det för mesiga
  lärare och föräldrar??
  barnen tror det är fritt fram när det aldrig blir några konsekvenser
  av deras agerande och det kan man förstå!!
  det jag inte förstår är att lärare och föräldrar ställer sig på mobbarnas
  sida hela tiden och att det är så synd om mobbaren det är
  fruktansvärt patetiskt rent av bestörtande!!

 53. Dessa barn som blir utsatta kommer att präglas av det på ett eller annat sätt för resten av livet.
  Många kommer säkert att växa upp med ett glödande hat mot de vuxna som gjort detta möjligt, och förr eller senare kommer deras vrede ta sig konkreta uttryck. Undrar om de feminiserade ynkliga små folkförrädarna begriper det eller om de helt enkelt är för jävla korkade?

  Domen kommer att bli hård i framtida historieböcker mot dagens etablissemang och de puckon som låter dom hållas.

 54. Hur fan ska ungar lära sig vad som är rätt eller fel när det sitter syltryggar och slätar över alla problem?

  Ge dem kännbara straff redan i låg ålder så de lär sig att det inte är ok med deras beteende.

  Bygg uppfostringsanstalter med militär disciplin så lär de sig nog fan till slut!

  Det måste bli ett slut på tramset!!

  • Varför krångla till det ,!?

   Förbjud islam & kasta ut muslimerna . Enkelt . Tack & Amen

  • Undrar just hur skolan i deras hemland skulle hanterat pojkar som begår övergrepp mot andra pojkar. Ska offren ha på sig slöja eller blir förövarna hotade med en flygtur från hustaket?

 55. Vedervärdigt men jag är inte ett dugg förvånad. Vänta så ska ni se att det kommer bli mycket, mycket värre. Rektorns agerande är helt i samklang med regeringens. Vad är det man kallar ageeandet nu igen? Tyst diplomati, dynamiskt tigande eller något annat cyniskt hittepåord?

 56. Pojkar saa unga som 9 ar valdtar ju getter i Afghanistan saa varfor skulle de bete sig annorlunda haer?

 57. ”Ärendet är överlämnat till socialtjänsten”…det skulle ha överlämnats till migrationsverket för deportation av hela släkten. 8-9 åriga blivande våldtäktsmän…

 58. Det är klart att den humanitära supermakten tycker det är jobbigt när de som används för denna världsmästartitel visar sig vara något helt annat än vad supermakten inbillat sig.

 59. Rektorn eller andra ansvariga vågar inte ingripa. Dom förstår att dom får sig en rejäl omgång med basebollträet av föräldrar.

 60. Överlämnat till socialtjänsten,,,? Ja , nu kommer det hända grejer och det är snabbt som tåget…

  • De kunde lika gärna lämnat över det till imamen. Haha vad ska soc göra, flytta problemet. Muslimerna kan ha egna skolor så länge de får vara kvar här så de kan begå sexuella övergrepp på varandra i skolan.

  • Yep . . Man kommer att ta i med hårdhanskarna mot ofoget och . . (Wait for it . . Trumvirvel . . ) . . tillsätta minst en utredning . . . X( .

 61. Stäng ner Lägg ner ALLA Idiotprojekt som Är Invandrarrelaterade OCH öppna 290 SVÄRIGÄ kontor, med Sv Personal där Invandrarna kan få Svar på Tal d v s INFO OM SVÄRIGÄ och dess Lagar o Förordningar, för det tycks vara okunskap hos de flesta…

  Även Verbal Sponsring kan ges efter BEHOV inom ALLA Områden där Svensken ÄR EXPERTEN inte tu tal om annat…

  Slut på Plockepinnprojekt som ger NADA..för syns skull…!

   • De har tagit över frågan, men Centerpartiet hade före Alliansen två kärnfrågor:
    1) kärnkraften, som de gav upp för att få vara med i Alliansen
    2) tidelag, som de lyckades hålla lagligt i flera decennier, men var tvungna att ge upp efter Eskil (youtube, ”jordbruksministern säger för mycket”, om du vill veta vilken sekund som de gav upp sin andra fråga

    Det är också detta som har lett till att Centern numera är exakt samma parti som Mpk, de hade ingen egen politik längre, så de stal de gröna kommunisternas

  • Pedofeten Muhammed ansåg att man kunde spänna på brudar när de var…9 år gamla (troligen började övergreppen långt före det, men om vi går på den officiella berättelsen). Pojkarna måste dock såklart träna först, vilket i deras hemländer betydde getter och får, och i Sverige betyder det svennehoror (av båda könen tydligen).

   Precis som det svenska folket vill ha det, tydligen.

 62. Många av barnen vågar inte gå till skolan. Skall vi acceptera detta? Att våra barn skall få psykiska problem som sömnproblem med mardrömmar och ångest? Många föräldrar drar sina ungar till psykvården för att få lyckopiller utskrivna för problem de själv röstat för.

  Det är barnen som får betala för de vuxnas svek. Se till att inget barn någonsin skall behöva må så här genom att rösta rätt i september.

  Sverigedemokraterna.

  • Jag ser bilden framför mig när föräldrarna packar ryggan till lilla Emma med lyckopraliner o skolböcker hur hon stolpar iväg tom i blicken till ett rent helvete

 63. Och vad tycker skolminister Frigoliten om denna rektorn och om 8-åriga våldtäktsbaarn i lågstadieskolan? Ingår detta på något vis i läroplanen? Var håller denna odåga hus förresten? Har han satt sin kolbit i halsen som han viftade med?

  Till föräldrar i denna skola, håll alla era barn hemma från skolan tills Frigoliten kryper fram och löser problemet både med 8-åriga våldtäktsbaarn och denna vidriga rektorn. Ett tips till Frigoliten, sparka rektorn!

 64. Kan man vara säker på åldern ? Numera väljer man ju fritt ålder och någon objektiv sanning finns inte.

 65. MÄRKLIGT . . .
  Detta ’folkslag’ beter sig som VUXNA slynglar redan i 8-årsåldern, men kallar sig sedan BARN upp i 35-årsåldern . . ?!

 66. Detta är bara början. När en stor del av rättsväsende, polis, väktare samt lärare och rektorer mm mm har blivit utbytta kommer det inte ens att vara någon ide att anmäla särskilt inte om offret gått klädd utan slöja.
  Detta val blir ett ödesval, som kanske är sista chansen till att stoppa invandringen och samhällsförfallet.

 67. ”Såväl flickor som pojkar på skolan ska ha utsatts för övergreppen”. Jamen då är det ju i alla fall jämställt.

 68. Fattar inte att hormonerna bubblar hos förpubertala barn. Eller är det ett utslag av makt och kvinnoförnedring ???

  • Ja, enl vad man hör och läser, så är ju barn från vissa kulturer
   allaredan könsmogna vid 6-års ålder.. hmm – jag undrar jag

  • Beteendet har dom garanterat med sig hemifrån. Man undrar hur samtalen går mellan fyra väggar när det kan bli så här?

 69. Nya SD röster i Södertälje, tänk att dylikt måste hända
  innan Reinfeldts sovande folk vaknar !

 70. Hade jag haft barn på denna skola, skulle jag hållit barnet hemma tills rektorn hade ordnat upp det och förklarat för Skolverket, eller vilken myndighet det nu är, VARFÖR jag bryter mot skolplikten.

  Flyttar man skitungarna till annan skola, är det den som får problemet.
  Kommunen ska tvinga föräldrarna att vara med hela dagarna i skolan, på lektioner och raster för att övervaka sin dåliga avkomma.
  Lever de på bidrag, ska det dras av för dessa dagar. Att de inte haft intresse att uppfostra sina ungar till anständigt beteende, ska inte drabba våra barn eller samhällets ekonomi!
  Sen finns det alltid en väg öppen dit de kom ifrån. . .

 71. Det finns kulturer där man har sex med barn, där barnen ser bröder, fäder våldta.
  Såna kulturer finns i Sverige nu.
  Vi kan inte låtsas vara förvånade längre.

 72. Känner en rektor som jobbar en skola för somalier. Han berättade att det händer då och då att äldre elever våldtar yngre elever på skoltoaletterna. Då kallar han till sig våldtäktskillarnas föräldrar och säger att antingen tar ni era söner och lämnar skolan eller så kontaktar jag polisen och i samtliga fall tar föräldrarna sina pojkar och går. Våldtäktsoffren får klara sig så bäst de kan…(både de som våldtar och våldtas är somalier i denna skola) alltså..vad är det för land vi fått..de beter sig ju som djur…välkomna till det nya mer spännande Sverige. Det är mardrömsliknande..svenska föräldrar kommer tvingas att starta egna privatskolor för att slippa sätta sina barn i skolor med dessa orchyngel…fyyy

 73. Är det någon som är förvånad. Sverige är i ett fritt fall. Har själv varit lärare, manlig dock, 80-90 % är kvinnor i skolan, rektorer och lärare. Det är ett klart minus att vara lite äldre som man att få ett jobb inom skolan. Jag har sökt massor jobb, har lärarutbildning, men jag är vit äldre man, då är man chanslös,” i landet där alla är lika mycket värda. Där vi inte ställer grupp mot grupp” Nu är det kvinnor som bestämmer. Jag jobbade förut inom statliga skogsnäringen skogsstyrelsen, Där blev jag förbigången av en kvinna som råkade få anställningen pga kvinnor inom skogen var under representerad. Hade inte ens utbildning som efterfrågades, Jag överklaga men fick nobben.

  • Konstigt 1; du vill alltså jobba inom skolan…?
   Konstigt 2; man skriker efter behöriga lärare men du får alltså inget…?

 74. Ja det är ju klart att vi sverige skall få detta. Alltså man blir illamående. Hur fasen ska framtiden bli då när dessa individer bli äldre. Usch!!

  • …om vi har tur så upplever vi inte detta.
   Den nya generationen kokas sakta grad för grad, som grodan som märkte inte att den blev ihjälkokad

 75. Barnen borde lära sina ansvarslösa föräldrar att rösta rätt i höstens val. Många såna här problem hade blivit lösta då….

  • Du är för sent ute. En av skolans viktigaste uppgifter (och lägg märke till att det är inte att lära ut matte eller engelska) är att träna barnen från tidig ålder i rätt tänkande.
   Med rätt menar man den kommunistiska PK industrins doktriner om allas lika ….osv.
   så föräldrarna har inte ett dugg att komma med – barnen är redan hjärn
   tvättade.

 76. Ja men det var väl inte så oväntat. De har ju en förebild i sin profet som var pedofil. Han tafsade ju innanför trosorna på en 6 åring som han gifte sig med och fullbordade samlaget när stackarn var 9 år.
  Att denna profets efterföljare skulle bete sig likadant som den pedofilen är ju bara väntat.

  Här i Sverige benämner vi bara slikt som ”berikande”.

  .

  • Hela religionen är en sex-sekt.
   Kolla bara vad Allan utovar nere i Jennah : sexorgier och matorgier.

 77. Chefen blundar och politikerna säger sig vara oinformerade och många föräldrar är nu upprörda. Nu får det vara slut med de här pajaskonsterna. ”Svenska barn mobbas av muslimska skolkamrater för fläskkött, shorts och avsaknad slöja”. Som lök på laxen går det inte att finna en behörig lärare, utan man tvingas sätta in såna som inte ens kan svenska. Går det ens att begripa.

 78. Det fungerar ,!

  Imamen lär ut / hjärnTvättar sina undersåtar , hur de ska kriga .
  Förnedra , visa sin makt , ej låta sig assimileras —- barnen är läraktiga .

  Det fungerar —- Koranen , har fullständig makt över muslimen ,! Total .

  Och detta kommer att fortsätta i all evighet . Amen

  Men om vi vill , kan vi befria Sverige . Förbjud islam . Enkelt ,!

 79. Får man ens upp den vid åldern 9 ? : D
  Trodde man knappt var medveten om den i den åldern.

  Men såklart,, Islam satte den i fokus redan när dom var spädbarn. Genom att kapa den och ha party med förhuden

 80. Förövarnas låga åldrar, verkliga eller påhittade har blivit stora påfrestningar för samhället. Vad är framtiden för alla dessa unga våldtäktsmän?? Och vilken feg jävel till rektorn som låtsas som det regnar. Våldtäktsförsök kallar han som ”pojkars nyfikenhet”

  Nu börjar t.om den korrupta media avslöja äckliga historier som dem tidigare mörkade. Läs last night in Avesta som handlar om ”elever” som säger att de är 14 år gamla fast de är 20. Historien om den muslimen Amar, ”14” som går med vapen till skolan, kidnappar chaufförer och prostituerade, säljer droger i tvättstugan och smälter in i skolklasser han inte gick i….

  Nu sitter Amar i fängelset . Efter avtjänat straffet (om två år) ska han utvisas till Syrien. Om utvisningar till Syrien inte går att genomföra då kommer han att leva fri i Sverige men inte kunna få medborgarskap, arbeta eller studera…..

  Så muslimen kommer ut fortsätter att våldta, råna, kanske..hamnar i finkan igen.. sen kommer ut…. och den onda cirkel fortsätter ..Detta är den nya Sverige som Löfven och de övriga äckliga politiker har get oss…med skitsnacket om ”Allas lika värde” Läs artikel, du kommer garanterad av bli upprört!

  https://www.expressen.se/nyheter/qs/last-night/last-night-in-alvesta/

  • Man ska ändra lagar och förbjuda muslimer, islam, deras kyrkor. Skicka alla dit de hör till. Japan har det så tex.

 81. Pojkars nyfikenhet.Jag hoppas vid GUD att dom som utalar sig så blir staffade.Min Gud straffa dom hårt.
  Elsa

 82. Vore jag förälder till skolbarn idag skulle jag kolla vilka elever som finns i klassen i höst och även när det kommer in nya. Om det finns tveksamhet eller uppenbart äldre barn i klassen än vad som uppges så vägra låta barnen gå i klassen. Som förälder har man det yttersta ansvaret och får ta konsekvenser som uppstår på sikt. Samhället tar inte sitt ansvar som det är nu.

 83. IdentitetsVänsterns läror sprider sig. Sharia-Islam och Kommunism , Soros skötebarn. Han vill oss så väl med sitt Open Society! 7-klövern knäböjer inför överheten.

  • Om inte gener så åtminstone i psyket, de verkar inte ha några ånger för vad de gör då de betraktas offren som: ”horor” vilket inte förtjänar något värde som människor. Denna inställning verkar ha trummats in i dem från tidig ålder och kommer aldrig försvinna.

 84. Därför på val dagen ska man visa den svenska regeringen samma uppskattning för de kända fal, som Akilov, 9000 gånger afghanska män utan någon anledning att stanna i Sverige, förutom en korkad beslut av visa riksdags partier. Se till att de ska få sin belöning för den förakt de visar svenska folket, och fram för allt svenska pensionärer, som lever under existens minimum för fattigdom, enligt EU anvisningar, samtidigt som Sverige kastar pengar på SIDA värdelösa projekt för att fylla ett svart håll i skitländer, skolla till illegala papperslösa barn, invandrare, flyktingar, återförening med deras släkt i Sverige, gratis läkare och tandläkare vård, något som vanligt Svensson har absolut inte råd med. Man riskerar svenskarnas liv genom att släppa utan någon kontroll människor de vet inget om, in i Sverige, terrorister, mördare, våldstäckmän, radikala islamister, etc. Hur många ska betala med livet, livskvalité, för politikerna vansinnet? Fy skam för alla rättfärdiga idioter som bara stir, men själva drabbas inte. Bravo, peka ut alla med en gnutta sund förnuft som rasister, islamofober, eller höger extremister. De flesta svenskar tycker att Kejsaren är välklädd.

 85. Pappa 57 år gjorde ju en ass-grab på Linda 14 på torget igår, då kan jag också göra det i skolan…

 86. Så små barn härmar alltid vuxna människors beteende.
  Och som alla vet vid det här laget (?) profeten himself
  var föräldralös som mycket liten och utnyttjades av diverse ”farbröder”
  på alla sätt… Det som profeten fick göra/vara med om är såklart okej.
  När ska svenskarna inse vad det är vi har att göra med?? När??

LÄMNA ETT SVAR