➤ KRÖNIKA I en artikel i vänstertidningen Arbetet går Myra Åbeck Öhrman till (svag) attack mot Samhällsnytt. I artikeln försöker hon förklara hur Samhällsnytt inte kan dechiffrera statistik angående en studie som publicerats häromveckan som handlade om högre psykisk ohälsa bland vänsterväljare.

Vänsterstatistik är humanism, högerstatistisk är fascistisk

Öhrman skriver att ett sådant narrativ som menar att ”alla typer av mentala åkommor skulle ha påverkan på personers människovärde och politiska åsikter” kan leda till ”faktumet” att ”självmord ökar mellan 17 och 40 procent när högern tar makt”.

Intressant är att Öhrman hänvisar till en studie som visar att högerregeringar historiskt har lett till sämre psykisk hälsa – i Sverige 2020.

Vi skulle kanske ställa frågan om psykisk ohälsa till kvinnor i Uppsala, där 4 av 5 är rädda att gå ut på kvällen efter att våldtäkterna ökat med 40% de senaste 6 åren på grund av vänsterregeringens öppna gränser. Hur mår de?

Vi skulle kanske också fråga de två tusen judar som varit tvungna att fly från Malmö på grund av vänsterregeringens pseudo-islamisering. Hur mår de?

Vi skulle också kunna åka till Husby eller Linköping och fråga de som drabbats av stora Mellanöstern-liknande sprängningar och tvingats fly till ett annat område. Hur mår de?

Hur mår de psykiskt? Är det låga skatter och långa köer hos socialen som leder till deras rädsla och oro?

Vi skulle kanske också ställa frågan till sjuksköterskor som inte får ta ledigt på grund av brist på personal, vilket vänstern lovade att massinvandringen skulle lösa med det så kallade kompetensregnet.

Sedan kan vi fråga det svenska folket hur de mår, när deras egen regering byter ut dem mot muslimer från Mellanöstern och Afrika medan vänstern kallar alla som kritiserar regeringen och pekar på statistik för ”fascister”, ”alt-höger” och – sist men inte minst – ”rasister”.

Vänstermobben försöker desperat att se goda och humanitära ut men i själva verket så leder deras ”fina” åsikter till fler våldtäkter, fler skjutningar, fler bombningar och en allmänt hemsk och spänd stämning i samhället.

Det sorgligaste är när man ser dessa vänstergenier skrika ”inte alla invandrare våldtar, era nazistiska fascister” till invandrare som Hanif Bali och Katerina Janouch. Jag kommer aldrig att glömma när Henrik Johansson kallade judinnan Katerina för ”en nazist”.

Vänstervåldtäkt är mer OK

Ingen inom högern har någonsin konstaterat att svenskar inte trakasserar, våldtar eller begår brott. Fast en viktig skillnad kan vara att muslimsk kultur uppmanar muslimska män att respektera endast slöjbärande kvinnor medan svenskar är mer benägna att tafsa och trakassera när de är på fyllan.

Ett exempel på en svensson som tafsar på fyllan är Myras egen chef, Johannes Klenell. Enligt Samhällsnytts avslöjande har han tafsat på ”alla serietecknare på Galago”. När Samhällsnytt försökte fråga Öhrman om sin chefs #metoo-beteende svarade hon att ”det finns inte en chans i helvete att jag hjälper Samnytt… Klenell gör ett bra jobb som kulturredaktör och jag är relativt ointresserad av resten”.

Det är förfärligt att hon tycker att chefen gör ett bra jobb fastän han har trakasserat henne och andra som arbetat under honom. Makten som våldtäktsmän har på arbetsplatser är en het diskussion i vänsterkretsar, men tydligen inte när diskussionen berör vänstermän och vänsterchefer.

Tänk om det varit en Sverigedemokrat som var ”handsy” med Öhrman. Hade hon då bara ”avvisat honom vänligt men bestämt”? Eller skrivit flera obetalda krönikor om hur alla vita män är våldtäktsmän som gillar att feltolka statistisk om våldtäkter för att skuldbelägga främlingar? Vi får aldrig veta vad hon hade skrivit om det varit någon till höger om Centerpartiet som trakasserat henne. Trots allt är han hennes chef ”god”.

Sammanfattningsvis: I den regnbågsfärgade vänstervärlden gäller att om du är vänster, då är du på den goda sidan, även om politiken som du förespråkar leder till att tusentals kvinnor våldtas. Om din vänsterlagde chef tafsar på dig då gäller det bara att ”avvisa honom vänligt” och sopa det under mattan – precis som vänstern sopar Sveriges förfall under mattan.

Luai Ahmed

Länkar:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/fyra-av-fem-tjejer-kanner-sig-otrygga-utomhus