Världen vinner på att vi gör Sverige bättre

Delningar

➤ KRÖNIKA Ett säkert tecken på att julen närmar sig är att kristna ledare i väst förkunnar invandringens välsignelser. Nu har påven, ledaren för världens största kristna samfund, påmint oss västerlänningar om vårt ”moraliska ansvar” att öppna gränserna.

Talet hölls den 13 december på Luciadagen, men påven nämnde inte Sankta Lucia, utan i stället hänvisade han till FN:s deklaration om mänskliga rättigheter. Det är denna deklaration, sade han, som ligger till grund ”rättvisa, frihet och fred i världen”. Betyder detta att den rättvisa, frihet och fred som Jesus kom med inte var komplett?

Det var med anledning av 70-årsjubileet av FN:s antagande av den allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna som påven mottog tio nya ambassadörer i Vatikanen. Jag vill inte rikta någon kritik mot FN-deklarationen, utan tycker bara att det är märkligt att katolska kyrkans överhuvud väljer att göra detta till huvudsak i stället för Sankta Lucia på hennes dag.

Jag tycker också att det är märkligt att påven hänvisar till FN-deklarationen i stället för till Bibeln eller kristna auktoriteter. Påven kanske borde anordna ett möte på Thomas av Aquinos dödsdag den 7 mars för att tala om hur migrationen ska ses i ljuset av hans undervisning? Thomas, som levde mellan 1225 och 1274, räknas ju som den katolska kyrkans störste lärare.

Thomas av Aquino konstaterade i sitt verk Summa Theologiae det självklara: att man först har ansvar för sig själv, sina barn, sedan sin släkt, sedan sina landsmän och så vidare. Det här har kristna vetat om i alla tider. Man behöver inte gå till Thomas skrifter, man kan gå till Nya Testamentet. I första Timoteusbrevet står det så här: ”Men om någon icke drager försorg om sina egna, först och främst om sina närmaste, så har denne förnekat sin tro och är värre än en otrogen”.

Enligt påven är migrationen ”allas ansvar”, ändå är det bara till västvärlden han vänder sig. Jag har inte hört honom hålla tal om hur saudierna borde skämmas för att de inte öppnar gränserna för världens fattiga och betryckta. Det är alltid väst, som gör mest, som ska känna skuld.

I sitt tal blandade påven också ihop välfärdsmigranter med flyktingar. Hit till Sverige kommer inga flyktingar eftersom vi är omgivna av säkra länder. Alla som kommer hit har passerat flera säkra länder på vägen, vilket betyder att det är någonting annat än säkerhet som gör att de väljer just vårt kalla land.

Man kan också undra varför påven inte bryr sig om vår säkerhet. Har han sovit medan alla terrorattacker har skett i Europa? Flera av terrorattackerna har begåtts av invandrare. Om västvärlden öppnar sina gränser, så kommer vår säkerhet att upphöra. Är våra liv mindre värda?

Massinvandringen till Europa från islamvärlden har lett till islamisering. Kyrkorna blir färre, moskéerna blir fler. Kyrkor görs om till moskéer. I Frankrike håller islam på att gå om kristendomen som största religion.

Påven behöver bara titta på hur kristna har det i islamvärlden för att inse att islamiseringen knappast kommer att främja de kristnas trygghet i Europa. Kristna är idag världens mest förföljda religiösa grupp. Avfällingar, muslimer som blivit kristna, misshandlas och dödas.

Det finns så klart många hyggliga muslimer, men faktum är att ju fler muslimer vi tar emot, desto mer kommer Europa att bli som islamvärlden och desto otryggare blir det för de kristna. Är de kristnas trygghet ingenting som ledaren för världens största kristna samfund bryr sig om? Är det inte också en god gärning att bevara tryggheten för Europas kristna?

Kristna i hela västvärlden chockades när två jihadister den 26 juli 2016 stormade en katolsk kyrka och slaktade prästen Jacques Hamel. Våldet som kristna drabbas av i islamvärlden hade kommit närmare. Egentligen borde man inte chockeras, islamiseringen av västvärlden leder som sagt till att västvärlden blir mer lik islamvärlden. Men medier, politiker och kändisar hade sagt att allt var lugnt – och många verkar ha trott på dem.

Mitt förslag till påven är att han ska hålla tal riktade till ledarna i de misslyckade länder som folk utvandrar ifrån. De ska skämmas för att de gör ett dåligt jobb. Vi i väst har ingen anledning att känna oss skyldiga för att vi byggt bra samhällen. Vi borde ha beröm snarare än klander.

Påven, som är ledare för världens 1,2 miljarder katoliker, borde ha bättre omdöme än så här. Det är direkt farligt att uppmana människor till oförsiktighet och ansvarslöshet i invandringsfrågan, en fråga som har så stor betydelse för Europas framtid, våra barns framtid. Föräldrar som försummar sina egna barn för att hjälpa andras barn är dåliga föräldrar, och på samma sätt är vi dåliga svenskar om vi försummar vårt land för att ”rädda världen”.

Vi skulle dessutom göra mer för att ”rädda världen” om vi inte hade någon asylinvandring alls utan i stället lade mer resurser på bistånd och flyktinghjälp i närområdet. När vi förbättrar vårt Sverige förbättrar vi också världen genom vårt kunnande, vår industri, våra uppfinningar med mera. Vårt goda samhälle kan också tjäna som en förebild för mindre lyckade samhällen. Om hela Sverige – och det är åt det hållet det går – blir ett Rinkeby eller Rosengård, så förlorar både vi och världen.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

170 KOMMENTARER

 1. Men Mohamed, man måste ju se påvens synvinkel på det hela.
  Vilka upplysta manliga ungdomar vill frivilligt sitta i en katolsk präst knä?
  Så incitament för att öppna gränserna finnes i egenintresset.

 2. Påven är tillsatt av globalisterna.. Kolla vilka som håller i Vatikanstatens banker.. follow the money, bara att googla vet ha..

 3. Öppna gränser innebär varje lands förintelse på sikt och då har vi fått en världsregering och en världsomfattande diktatur som Bilderbergergruppens rika elit startade upp 1954!
  Tysklands Melker var en av dem redan 1956!

 4. Omar……ja vad säger man, först var han intressant…sedan kröp han till korset, ändrade ”vissa” åsikter och slutade att kritisera en viss utvald grupp.
  Nu så skriver han här, säger lite om både denna sidan och Omar.

  • Samhällsnytt har haft sina varianter av ”Ehsan” genom åren (”husblatt” alltså, för att visa att de inte är ”rasister”). Samtliga har försvunnit (oftast inte på lika negativt sätt som just Ehsan dock) och visat sig vara mindre tillförlitliga. Men samtidigt så tycker jag att det är intressant att höra från olika personer. Jag behöver inte hålla med en individ, eller tycka om/lita på dem, för att kunna lära mig någonting av dem (om ingenting annat så kan jag lära mig hur en människotyp tänker).

   Men visst, just Eddie Råbock litar jag lika mycket på som jag litar på Pascalidou. Han påminner mer om performance art än om något annat.

 5. Katolska kyrkans överhuvud-detta näste för pojkpedofiler, bör tala med små bokstäver när det gäller vad andra bör göra och inte.

 6. Katolska kyrkan kan knappast betecknas som kristna. De främjar bara islam. Påven och hans pedofilpräster passar bra i LUF.

  • Katolska kyrkan har alltid varit inriktade på att samla rikedomar.. nuförtiden har sionistbankerna hand om dessa, att dom är jäviga kanske låter sej sägas.?

 7. Jag vill absolut inte ha mera invandring till Sverige och hela islam skulle jag kunna banna med sådana invektiv att gallerskakning kanske skulle bli följden, MEN jag saknade i artikeln åtminstone en liten känga mot det till majoriteten evangelisk-kristna och katolska landet USA som med sina omotiverade och t.o.m.helt illegala krig mot främst SEKULÄRA MUSLIMLÄNDER och med sitt mer eller mindre öppet stöd till terrororganisationer har skapat de muslimska flykting- och ”flykting”strömmarna”. USA vars politiker sedan t.o.m hånar Europa för dess slappa invandringspolitik och som inte tar ansvar vad dess psykopatdåd har skapat. T.o.m lockat med sig rumpslickare från Europa, främst Storbritannien och Frankrike, som med sina mordiska idiotaktioner utsatt hela kontinenten till fundamentalisternas ilska. God Jul! Ät mycket skinka, snart kan den vara förbjuden!

  • Javisst har dom det. Först tänker jag på importerandet av schackspel och avancerad matematik från Indien. Men också bevarandet av klassisk grekisk filosofi och naturkunskap under Europas ”Mörka Medeltid”. Det räcker väl som svar.
   Men numera i det långt sekulariserade Europa skapar muslimernas invasion däremot(enligt min åsikt) tillbakagång av det rationella och intellektuella tänkandet (dogmatisk godatro är normalt inte kompatibel med intelligent resonemang) åtminstone hos de lägre utbildade massorna fast strypandet av det fria ordet vid kritiken mot islam, dess troende och deras påverkan i samhället får t.o.m. dom som skulle veta bättre uppgivet acceptera företeelser som är i strid mot sunda förnuftet och gällande moraliska normer.

 8. Ve dem som kalla det onda gott, och det goda ont, dem som göra mörker till ljus, och ljus till mörker. Jesaja 5:20

 9. Påven med sina katoliker eller vår egen svenska kyrka vurmar ju ständigt för dessa muslimer vad dom inte fattar är att Dom första mussarna skär halsen av är präster och påvar jag skall inte tycka synd om dom dom har grävt sin egen grav och kan gott få sona sin egen dumhet.

 10. det här sk. påven är ingen påve…
  Intressant detalj att Jehovas vittne säger att när påven börjar predika världsfred, världfrihet och världsrättvisa då är det slut med världen vi känner idag.
  en sak är säker att påven och för den delen svenska kyrkan har inget med kristendom att göra – de är gammaldags bilförsäljare.

 11. Mycket bra krönika. Vi kan bara se hur det var. På 60-talet kunde vi ta emot folk för vi ställde krav. Idag misslyckas vi med allt. Just för att vi inte ställer några krav utan bara betalar. Det kommer bara att fortsätta utför om vi inte ändrar allt radikalt. Men är ju tyvärr inte den linjen Lööf och Löfve(i)n är inne på!

 12. Det stora är att muslimer ska migrera, föda barn vid ankomst och förkunna sin lära. Det gör att muslimer Ut-numrerar t.ex. Svenska folket i EU-delstaten Sverige.

  Det blir därmed svårare att behålla den samhällsstruktur som byggde Landet Sverige långsiktigt hållbart och tryggast i Världen.

  Nu har delstaten genomgått revolution, eller är snarare mitt i denna revolution.

  Svenskarna vill fortsätta utvecklingen och även stanna som delstat inom EU.

  Svenskarna blir övertagna genom 7klöverns egocentrism och strukturella rasism!

  Exempel från arbetssökande:
  ’ Överallt där jag personligen har sökt arbete, har jag mött utlänningar och även utländska muslimer, som har vistats kort tid i delstaten Sverige.

  Jag har oftast haft mer utbildning och erfarenhet inom olika yrken, men har som så många svenskar fått höra: ”Tjänsten är tillsatt med annan sökande”…osv. ’

  De undanhållna svenskarna betjänas av utlänningar från t.ex. MENA.

  Att tränga undan ursprungsbefolkningen leder till polarisering och många svenskar anger nu att de är utmattade på utlänningar.

  Oavsett skrifter till höger eller vänster, eller från tänkare med eller utan skägg, blir svenskarna allt mer trötta.

  Men om rådande inrikesläge i delstaten Sverige är vad majoriteten av svenskarna vill ha, så är det bara att skratta.

  Ännu har ingen globalist berättat hur svenskarna har hjälpt hemländerna, genom att flytta dem till Sverige.

  Barn, kvinnor, äldre, sjuka… alla lider och kommer att fortsätta lida om man inte hjälper på riktigt!

  • Att erövra ett icke muslimskt land genom hög invandring plus högt barnafödande & infiltration , där man sedan slår sönder/monterar ner dessa icke muslimska länder inifrån , är en ”fin” gammal muslimsk tradition som dom tar till när dom inte kan erövra dessa icke muslimska länder militärt och kallas för Hijra/Hijrah . . . X( .

 13. JUL. Vad är det år 2018 slår man på TV så är det en extrem HBQT person som sjunger julsånger. Sn kommer reklamen SWISHA pengar så får ett barn mat i en månad. Och vi håller på att förstöra världen vi flyger för mycket. Och det värsta av allt vi super hela julhelgen det säger experterna på TV. Ändå är Sverige världens bästa land att leva i enligt våra politiker. Jag måste hålla mig borta från tv annars tar jag livet av mig snart. För allt är så ute med svenskarna. Vi lever i en lögn men ändå är det världens bästa land att leva skjutningarna ökar morden ökar och polisen är politiskt styrd. Våldtäkterna ökar och straffet är två veckors samhällstjänst men ändå är Sverige världens bästa land för våldtäktsmän. O där blev det fel så får man inte skriva allas lika värde gäller men inte svensken. Men jag tänker inte ta livet av mig nu även fast jag har lust i världens bästa land att leva i. Men innan en stor man av N ordet ska torka mig i röven på hemmet ska jag ta livet av mig. Men dit är det några år. Men Sverige är enligt mig jävligt pessimistiskt. GOD JUL alla vänner.

 14. SVT,TV4 och dylikt skit propagerar hårt för att man under jul skall undanhålla sig för att diskutera exempelvis invandring och kritiker skall tystas. Tvärt om säger jag, tvinga folk att öppet ta ställning och avsäg er bekantskapen med batikkärringar och liknande dårar.

 15. Hörde att frågan splittrar även i svenska frikyrkor , t.e.x pingst…det är riktigt infekterat på vissa håll.
  Hur som helst : ledaren för Rysslands ortodoxa kyrka , Patriark Kirill , som f.ö. har stort inflytande över alla andra ortodoxa kyrkor har flera gånger sagt officiellt i olika intervjuer att Europa måste repatriera muslimerna.

  • Svenska Frikyrkan tycks leva i någon form av psykos där dom tror att alla Muslimer kommer omvändas till Jesus. Detta trots att deras medlemstal minskar samtidigt som Muslimerna ökar stadigt.

   Nja, gällande Ryssland så står Krill extremt nära Putin och det byggs friskt med Moskeer i Ryssland, och Putin samarbetar nära med många Muslimska länder/ledare utan problem. Det tycks som att de flesta Kristna och Muslimer i andra länder faktiskt respekterar varandra.

 16. Påven sitter i lugn och ro i den egna Vatikanstaten där han är statschef. Han befinner sig m a o rent fysiskt i en slags bubbla. Ett äkta utslag av kristelig bamhärtighet (och”ansvar”, detta förbannade ord!), vore väl att ta emot sisådär 50 000 flyktingar till Vatikanen?
  Eller vad säger du, Franciskus?

 17. Jag är så innerligt trött på påvar, politiker och präster som öser lovord över invandring o migration från dysfunktionella länder i mellanöstern!!
  Det leder till INGENTING gott !!
  Allt handlar bara om pengar!
  Soros delar ut mastercard via sina vänstermuppar o svenska banker älskar att få dela ut nya visakort till ”nya svenskar”
  Allt bekostat av skattemedel och stulet från oss skattebetalare!!!
  Stäng gränsen mot Danmark till att börja med .
  Stäng, stäng, stäng!!!
  God Jul!

 18. Lite brist på imaner och muslimer som stöder FNresolutionen, eller uppmanar andra att göra så. Undrar varför? (eller inte)

 19. När det ligger såna paket under granen och avsändaren är Eu, då bör man spärra av kvarteret eftersom dessa ”gåvor” brukar innehålla dödligt innehåll.

 20. **I Frankrike håller islam på att gå om kristendomen som största religion.**

  Religiöst sett är Sverige redan ett muslimskt land. Svenska kyrkan har förkastat kristendomen och de relativt små kristna församlingar håller inte ut mot islams framfart.

 21. Om vi kan få igång en massiv återvandring, inom högst något år! Så kan det gå!
  Annars så är det kört och vi kan se fram emot Balkan 2.0!

 22. Sverige skall va Sverige för all framtid
  Kristet eller HEDNISK, jag föredrar det sist
  nämnda
  och de som försöker ändra på de kan dra
  så långt åt helvete dom kan komma
  Sen måste hela Landet rensas ut
  till det ursprungliga!
  Även påven kan dra, han begriper ingenting!

 23. Vad är syftet med att fullkomligt överfylla Europa med människor från de minst utvecklade länderna i världen? Människor som i stort är oanpassningsbara och så långt ifrån Europeerna det går vad gäller kultur och människosyn. Glöm tramset om flyktingar. Den mega-lögnen har vi genomskådat sedan årtionden. Så, vad har politiker, media och kyrka för planer för framtiden?

  • Läs på om Kalergi planen och NWO samt vilka globalistbankirerna är.. samt vilka deep state i USA är.. all info finns, det är upp till var och en om man är intresserad och nyfiken av sej…

  • Det handlar nog mera om att dessa ”politiker” i grund och botten har omvänt sig och nu är mer kommunistiska än de är demokratiska. Och de saknade den styrka som kommunisterna kunde uppbåda efter andra världskriget, men så föll Sovjet och DDR inför demokratin, men deras ledare drömde så klart att kommunismen skulle uppstå. De fann deras behjälp i och med att islam hyrde ut deras tjänster. Så därmed så lät Globalismen påbörja ett krig som skulle driva islam in på denna kontinentens mark. Detta eftersom Globalismen avskyr demokrati och fria människor. Och då är det inte långt med att kommunister och islam kommer till Globalisternas stöd.

  • Kan inte heller förstå vitsen med det hela om det inte är hämnd av något slag.
   De flesta politiker är inte dummare än de förstår att detta går åt pipsvängen.
   Har de muntliga avtal genom Bilderberggruppen och/eller FN om fristäder där ingen kan komma åt dem senare?

 24. Allt är enkelt. Vi alla jobbar för att ge sina barn framtiden och tjäna pension för oss. Det är därför betalar vi skatter. Om vi förstår att staten kommer inte försvara oss och allt som vi tjänade skulle förskingras istället för att gå till våra barn/barnbarn då tappar vi incitament för att betala skatt och stödja staten. Nämligen vi är där redan. Det är därför politiker struntar i oss och försöker tjäna ”humanistiska poäng” på oss, de vet att kollapsen är minutnära och offrar oss.

 25. Ja och muslimska stater har sin deklaration nämligen Kairodeklarationen.
  Något mer bakvänt får man leta efter.
  Förstår inte att de själva ser att den är absurb, Nä de är helt hemmablinda
  och kan inte skämmas.

 26. Och i Rapport om att Al Qaida planerar nya spektakulära dåd, och i Sverige terrordåd som avvärjts. Och till och med vildsvinens attacker mot hundar har ökat!

  • Vildsvinen tränar så klart med att det kommer att vankas muslim vad det lider. Och den som känner till så vet de att en muslim inte kommer till deras paradis om grisar blir deras avslut.

 27. Judas förrådde, Petrus förnekade. Och därmed så talar påven om för denna kontinentens medborgare att islam måste få tillgång till kristna, ateister, humanister, demokrater, sekulära m.fl.

  Vad bättre vore med att påven i stället utgick med ett eget påbud med att han för att visa världen att det är säkert med islam att, överlämna sig fullt ut till islam i deras värld bortom denna kontinenten. För att sedan så får människorna se om den islamska världen välkomnar kristendomen och till låter påven att sitta tillsammans med muslimerna och förespråka kristendomen. Lycka till vil jag bara säga till påven. Men annars så är det som med den politiska korrekta eliten med att de lever i sina isolat.

  • Så sant! Religion är nånting som människan uppfunnit för att inge fruktan i människor i samhället för att kunna styra dem (makt)!
   Jesus hade ingen Gud eller religion, han levde i Gud och var därför Gud personifierad!

 28. Problemet är bara att man är så ofattbart uppgiven. Jag älskar mitt land åtminstone för vad det en gång varit. Men msklösheten och vanmakten är så överväldigande att jag flera gånger valt att bara rakt av skita I det hela. Det tar så mycket energi att engagera sig och verkligen bry sig. Kämpa emot väderkvarnar hela tiden. Rätt övertygad att Svea rike är för gott förlorat. Jag gråter över mina barns framtid och deras ultimata försvinnande som egen ras och kulturellt utövande sort. Men… Ja, god jul då då.

  • Om du hade hört (vår-sommaren), då osman turken och tillika islam Erdoğan, fick vredesutbrott mot EU-kommission och Angela Merkel med att han förbannade dessa politiker med att de inte hade gjort statskupp och infört diktatur likt i Turkiet. Den som därmed förstod Erdoğans plågor, så var det ett vredesutbrott från en ideologi som insåg att denna kontinentens medborgare hade lyckats med att mobilisera fullt ut, samt att gränsövergångarna Visegradsländerna hade stängt igen för att islam denna vägens skulle kunna göra en islamsk kniptångsmanöver mot centrala Europa. När Erdoğan så fick mordet på journalisten på Saudiarabiens ambassad, så framträdde en mycket len Erdoğan, med att han med alla medel försökte att lisma sig in hos ledare som Donald Trump och Vladimir Putin, och så klart det europeiska folket.

   Islam hade sin chans men det föll ihop som ett korthus. Det som kommer att bli för islam det är återvandring hem till kasernerna det eftersom varje demokratiskt land och folk i världen har genomskådat islam. De islamister som vägrar att återvända och önska strida, de skall få strida mellan två mäktiga makter, den ena USA och den andra Ryssland. Och på tal om Ryssland och president Vladimir Putin, så är det rätt nyligt som han sade ”kommer att försvara alla kristna!”, ett klart budskap till islam.

 29. Påven uppträder som djävulens advokat . Han tror sig vara Gud men är det inte . Hans självbild överträffar allt .

  Ingenstans i hela Bibeln står katolisismen nämnd . Gud har inte kallat någon att vara katolik , hindu , buddist eller muslim . Däremot har Han kallat oss att vara kristna och tro på Hans son Jesus Kristus . Samt att tro på Jesu verk på korset .

  • Jag är inte religiös, dock så följer jag 10 Guds bud , så gott jag kan.
   För min del är de,”sunt förnuft” !

   • Tycker du verkligen det? Vissa av budorden är ju rent trams. Inte minst de två viktigaste:
    1. Du skall inga andra gudar hava vid sidan av mig

    2. Du skall inte missbruka Herrens, din Guds namn, ty Herren skall inte låta den bli ostraffad som missbrukar hans namn.

    Skulle en Gud verkligen vara svartsjuk?

    Och resten av budorden är ju så förlegade och självklara att de inte ens behöver yttras. Sen fattas det ganska många, t.ex. ”Du ska inte våldta”, så överlag har de tio budorden ungefär lika stort värde för mig som en krönika av Anders Lindberg, Aftonbladet.

    • Jag är inte heller religiös men tror att jag lever ganska nära de tio buden. Sedan tycker jag inte du skall jämföra Moses som enligt historien fick dessa av dem ni kallar Gud med imbecillen Anders Lindbergs texter. Det är ett hån mot Moses oavsett om han funnits i verkligheten eller ej.

    • Jag menar inte att budorden är bra men de där förlegade och självklara budorden saknas i Koranen som tvärt emot uppmanar till våld även mellan Muslimer. Så innan vi plockar bort något fundera på om det kanske var tack vare dessa vi är lite mer civiliserade i väst.

     • Nja, de tio budorden står iofs inte med i koranen men de ingår i stor utsträckning genom sharia. Koranen är i någon mening en fortsättning på Bibeln med skillnaden att koranen är den slutgiltiga uppenbarelsen. De förkastar inte Bibeln, men de anser sig vara det sista ordet…

      Men vad viktigare är så har kyrkan inte förändrats inifrån. Kristendomen och Bibeln är inte på något sätt mindre våldsamt än islam och koranen om man tittar historiskt. Anledningen till att vi i väst utvecklat våra samhällen beror på yttre vetenskapliga och sekulära påtryckningar.
      Det är med andra ord genom att fokusera mindre på Bibeln och religion som västliga samhällen kunnat utvecklas. Och det är precis samma sak måste ske med islam.

  • Det var det Jesus försökte få de så kallade lärde fariseerna att förstå, att Gud inte var ett objekt man hittade i böcker, utan nånting subjektivt man hittade i sitt eget hjärta!

 30. Årets bästa inlägg – Tack! Alla väsentligheter formulerat mitt i prick!
  Jag har gärna brukat titta på påvens mässa på julafton, men överväger att skippa honom i morgon…

 31. När världssamfundet har fått nog av Islam sitter påven pyrt till…FN kan inte förbjuda bara Islam utan hela kristenheten måste också åka med ner i avgrunden….

 32. Kom på mig själv att nicka instämmande medan jag läste.
  Återigen funderar jag över vad the grand plan är för globalisterna. Om de på fullt allvar tror att massinvandring till Europa leder till fred på jorden så är det en ignorans så otrolig att jag inte ens besitter en tillräckligt utvecklad vokabulär för att beskriva den.

  Även om jag försöker se på saken så positivt jag bara kan så uppskattar jag chansen för att den planen skulle lyckas till 0%.
  Varför? Jo, för att muslimerna som kommer till Europa inte assimileras. Åtminstone inte i närheten av så många som skulle vara önskvärt. Tvärtom blir ju muslimerna som kommer till Europa mer religiösa, enligt färska rapporter.

  Anledningen till att de inte assimileras beror dock sannolikt delvis på att vi gör ett jävligt dåligt jobb med att integrera dem. Vi buntar ihop dem i samma område runtom i landet, strösslar en massa pengar och ställer inga krav på motprestation. Sen är det visserligen antagligen fullkomligt omöjligt att integrera MENA-folk i Sverige, och Europa, helt oavsett. De har inte den kunskapen vår arbetsmarknad efterfrågar vilket gör det till en omöjlig uppgift.

  Faktum kvarstår hur man än vrider och vänder på situationen. Våra naiva och ignoranta politiker bygger monster samtidigt som de intalar sig att de gör det för den goda gärningens skull. För att kunna kalla Sverige en humanitär stormakt.

  Den bästa julklappen till det svenska folket skulle vara om man rev upp FN:s migrationsavtal, stängde gränserna helt och började arbeta med återvandring för de som antingen inte längre har skyddsbehov eller inte lyckats bli självförsörjande efter 3 år i Sverige.
  Då hade jag börjat tro på tomten igen.

  God Jul!

  • Planen för fred går som den skall! I alla fall om man syftar på deras version av ”fred på jorden” – vilket innebär att den dan hela jorden följer Islam så blir det ”fred”. (inga fler avfällingar eller otrogna att behöva omvända eller halshugga)
   Så planen ”går åt rätt håll” -islam tar sakteligen över

 33. Mångkulturens förträfflighet.

  Jo tjena Hej..

  Dessa förespråkare kan fråga dom västerländska tjejerna vad dom tycker om den saken.

 34. Wow, proffsigt sammanfattat!
  Framförallt den
  ”Enligt påven är migrationen ”allas ansvar”, ändå är det bara till västvärlden han vänder sig. Jag har inte hört honom hålla tal om hur saudierna borde skämmas för att de inte öppnar gränserna…”

 35. Anser att civilsamhället ska förbjuda islam, alltså inte andra sorts av troende.
  Räknar man landmassa så är islam litet, utan att tro att jag nämner alla länder
  Kina Ryssland USA Kanada Sydamerika Mexiko Afrika Europa och Antarktis
  Australien. Så vad är kvar.
  Tror att muslimerna inte är så styva i korken när de läser hur lite landmassa
  de styr över, kan det vara 1 % landmassa.
  Gud är stor.

 36. Här spikar Omar upp den ena sanningen efter den andra på dörrarna både till Vatikanen och Riksdagshuset. Det är ett destilat av de insikter som våra fria debattörer har utformat under ett par decennier i kampen mot den dominerande, tanklösa ideologin. God Jul önskar jag den fria tanken, kritiskt tänkande och Muhamed Omar

 37. en mycket bra skriven krönika.
  tycker beskrivningen stämmer.
  det enda som stör mig är krönikörens namn.
  mohamed omar. är det en pseudonym?

 38. Väldigt väl skrivet, Muhammed Omar!

  Vill särskilt upprepa följande:

  ”Vi i väst har ingen anledning att känna oss skyldiga för att vi byggt bra samhällen.” Just så!

  ”När vi förbättrar vårt Sverige förbättrar vi också världen genom vårt kunnande, vår industri, våra uppfinningar med mera.” Exakt!

  ”Om hela Sverige – och det är åt det hållet det går – blir ett Rinkeby eller Rosengård, så förlorar både vi och världen.” Helt sant, tyvärr.

 39. Den störste av alla antikristna och Kristus är nog denne Påve! Han verkar ha verkligen bråttom att avkristna Västvärlden, dvs. Islamisera Väst snarast möjligt! Vad kan de bero på?

 40. Världens rikaste land vatikanstaten tog emot 12 flyktingar!!? 12 st!!!
  Det är lätt att säga att andra, ska öppna sina hjärtan och plånböcker, bara man själv slipper.

 41. Skälet till att eliten vill ha fri invandring, är att det kommer att krossa välfärden.
  De rika påverkas inte av det, då de har råd att bekosta sjukvård, utbildning m.m själva. Vanligt folk får däremot sänkt levnadsstandard och tvingas jobba för svältlöner.
  Reinfeldts öppna hjärtan var inget annat än ett förtäckt hot mot svenska folket.

 42. Påven är handplockad av globalisterna! Sedan frälste de honom i den nya religionen Global Warming. Den förre påven Benedictus XVI sparkades ut från Vatikanen och officiellt var det ”hälsoskäl”? Konstigt nog lever denne ”sjuke” man fortfarande efter sin avsättning, som var 2013? Vi bör notera att Benedictus är 9 (nio) år äldre än nuvarande Franciskus

 43. De kristna ledare som uttalar sig verkar inte vara kristna. Det är likadant med medias företrädare. Att driva gäck med kristendomen verkar vara ett måste. TV4 och Bingolotto visade igår att kristendomen, Gud och Jesus kan man driva med hur mycket man vill. TV4 kan vara lyckliga att svenska folket är fogliga och inte beter sig som dessa ”flyktingar” vi skall öppna hjärtan,dörrar och plånböcker för. Tänk om den unkna sketchen handlat om Muhammed istället. Europa måste bli fritt från Islam

  • Han beter sig dement. Han förstör bara. Katolikerna är religionens olycksbarn, sexövergrepp i tusental och motstånd mot preventivmedel i Afrika finns på CV:t. De bidrar verkligen med bra grejer för omgivningen!

 44. Det kristna budskapet är förvrängt av politiska virrhjärnor från 68-rörelsens kommunistideal. Andlighet har ingenting med politik att göra. Politik är motsatsen till andlighet. En politiker är beräknade, agendasättande, lismande etc. För att få ro och andlighet måste man vara ärlig mot sig själv och andra.
  Man måste ha ett rent sinne. Gud tar inte emot folk med agendor.

 45. Värt att notera, är hur Ortodoxa Patriarken Kyrill av Moskva och Hela Ryssland inte följer övriga världen, och talar emot Globalistiskan agenda, vilken kristen ledare gör det i väst?

  • Patriarken är bara PK för det korrupta politiska system han lever i. På samma sätt som påven är PK i det tidigare socialistdominerade Europa och kyrkosystem han valdes

 46. Påven är och skall vara en religiös ledare och inte en politiker. I Sverige har vi vant oss att vår ärkebiskop liknar mer en politisk ledare och inte en religiös ledare. Personligen lämnade jag Svenska kyrkan 1982.

 47. Intressant att tala med kristna som kommer från Mellanöstern. De har ett och annat intressant att bidraga med för dem som vill veta hur det fungerar i verkligheten, fast det brukar vänsterliberaler undvika i det längsta. De föredrar att bygga luftslott.

 48. Världen vinner på att alla länder görs bättre och att människor bor där de har sina rötter, där deras språk talas och deras kultur finns.

LÄMNA ETT SVAR