Araber i Gaza attackerar den israeliska gränsen.

Video: ”Allah akbar! Vi har kommit för att slakta judarna”

Delningar

En video när araber från Gaza lyckades ta sig igenom gränsen till Israel har offentliggjorts. De skanderar ”Allah akbar” och att de ska ”slakta judarna” samtidigt som de viftar med machete.

Nyligen organiserade terrororganisationen Hamas sin befolkning att gå mot gränsen mellan Israel och Gaza-området. De bussar folk till gränsområdet och har även skickat småbarn att delta i våldsamheterna.

Läs mer: 60 palestinska terrorister och våldsverkare dödade efter attacker mot Israel

En video offentliggjordes igår där man kan se flera araber som korsar gränsen mellan Israel och Gaza, medan de skanderar ”Gud är stor” på arabiska och talar om att ”slakta judarna” medan de viftar med en machete.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

406 KOMMENTARER

 1. Tja om SVT haft monopol på nyheter i Sverige så hade ingen svensk någonsin ha fått se denna film, det hade PK-drevet gillat!

 2. Socialdemokraterna i Sverige ställer sig som vanligt enögt på palestiniernas sida i deras hejdlösa rasism. Det enda de inte kan bestämma sig för är om de mest ska skylla på Israel eller USA. De överser med rasismen precis som de gör i Malmö där majoriteten av judar har flyttat iväg och det beror på palestinierna och deras support av den rödgrönrosa majoriteten och inte på några osynliga nazister.

 3. De som styr Sverige och EU idag är korrupta syltryggar som aldrig kommer att kunna bli de som kan försvara oss medborgare från yttre hot och terror.

 4. Och? Som skandinav är jag mer intresserad av när ryssarna skall lämna tillbaka Karelen. – Stamfejder är det överallt oavbrutet på vår jord. Varför är just Israels så viktig för svensk vänster och Samnytt? Kan det bero på att DNs ägare styr samhällsdebatten i Sverige? – Karelen är totalt oviktig. Gaza/ISrael är förstasidesnytt varje dag.

   • Varför då? Anser du inte att Karelen betyder något? Ett område som tagits olagligt av Stalin av vårt broderfolk Finland. Har du ens hört talas om finska vintergkriget? Nä just det. Det är inte viktigt för DNs ägare.

  • För att de slåss mot samma fiende som slåss mot oss. Om du tar en titt så ser du att hela världen lever i fred och växande frihet och välstånd. Utom alla områden där det bor muslimer, särskilt arabiska muslimer. Sambandet är ett-till-ett. Världspolitiska problem handlar framför allt om att islam är en intolerant stenålderskultur som vägrar lära sig någonting och som inte kan fungera i något civiliserat samhälle.

   • Jag är väl medveten om detta. Jag är också väl medveten om att Karelen än idag ockuperas av ryssarna i mitt närområde. Araberna har haft 70 år på sig att ta tillbaka Gaza men de klarar det inte. Gaza var för övrigt en del av Egypten och inte palestina.

    • Araberna fick tillbaka Gaza 2005 av Israel.
     Israel tog med sina motsträviga bosättare och alla sina soldater.
     Hamas uppmuntrades av detta, och menade att det var dom som hade kört ut Israel ur Gaza!
     Nu återstod bara att få bort israelerna från Israel också.
     Det projektet arbetar de med nu.

    • Gaza var en del av Storbritanniens territorier efter att kalifatets jihad mot ententen besegrats 1918. Att britterna gav bort SITT EGET territorium till judarna är ingenting som några palestinier har nånting att säga till om. De har att respektera fredsvillkoren.

 5. ”Vi har kommit för att slakta judarna”!

  Detta budskap döljer svensk media, Cecilia Udden och andra ”pålitliga” journalister i statens tjänst, för snyft reportage om mordiska araber som kommit för att med vapen i hand slakta judar.

  Att media håller på terroristorganisationen Hamas råder inget tvivel om. Betalar de medlemskap också? Att de inte skäms vet vi…

   • Riktigt. Detta är Wallströms politik. Det är också det svensk regering understödjer med miljarder till terroristerna…

  • MSM har inte fattat att vi kan ta reda på fakta själva….Därför lallar dom vidare i sina gamla fotspår…

  • Hej Vendela! Ville bara säga tack för att du genom att ta bort hela tråden på så sätt ville vara med och hjälpa mig bevisa mitt påstående om Samnytt. Jag skall inte störa dig mer nu, utan låter dig gå tillbaka och fortsätta med att ta bort ”hemska” sanningsfyllda kommentarer. /Ha en fortsatt fin dag 🙂

 6. På frågan varför palestinierna skickar fram små barn till frontelden, svarar dom att dom också skall demonstrera för sina rättigheter. Men så ”fungerar” hjärnan på dessa analfabeter. Skickar fram kvinnorna och barnen, medan männen sticker till västländer och lever gott.

  Man kan aldrig säga det ofta nog: Du kan ta mussen ur öknen, men aldrig öknen ur mussen.

 7. Araber gör ingen åtskillnad mellan soldater och civila, vuxna och barn i krig. Vare sig i offrens eller de egna leden. Det är naturligt för en stenålderskultur. Varifrån kommer egentligen åtskillnaden mellan soldater och civila i krig? Har det med kyrkans uppdelning mellan världsligt och andligt att göra? Adelsståndets vapenmonopol?

 8. Allahu akbar, ja det är inte första gången vi hört det. Det skriker även IS-monster när de skär halsen av otrogna.

 9. Vad att vänta av hamas?
  Löfven skall minsann utreda🤣🤣🤣
  Israel har som alla andra länder en självklar
  rätt att försvara sina gränser.
  Sverige tycks sakna den naturliga instinkten.
  Judarna känner islams beteende bättre än löfven.
  Löfven har brist på syre och blod till sin redan klena hjärna.

 10. Allah Akbar….gud är stor….är det detta som skall rädda våra pensioner?
  Vilken kvalificerad dårskap.

 11. Jaha då var kärlekens religion igång igen då. Kan det varit vår ärkebiskop som var bakom masken.

 12. Rimlig reaktion när någon förvisar dem från deras hem. I Sverige knyter vi näven i fickan och sätter oss framför TVn istället.

 13. De sk Palestinierna har fått 4 ggr mer pengar i bistånd än marscallhjälpen som byggde upp hela Europa efter andra världskriget. Trots detta har de inte lyckats ens skaffa rent vatten till alla ”palestinier”. OM de får tillbaka de ockuperade stenöken-områderna och biståndet samtidigt dras in så kommer de att svälta ihjäl inom 30 dagar.

 14. Jag tycker inte att den svenska Regeringen skall lägga sig i ALLTING !
  Jag tycker att alla sosse-apor, skall hålla käft.
  Dom är valda att ta hand om Sverige ! Inte EU ! Inte Araber !
  Ni är valda av svenskar för att ta hand om Sverige .

  • Hade den varit tagen vid brofästet kunde man gett sig tusan på att Löfven hade stått och välkomnat dem med kommentaren ”Vi måste ta vårt ansvar”.

 15. Aftonbladet, Expressen, SVD, DN, med flera borde publicera denna video. För att balansera rapporteringen att Israel skjuter ihjäl oskyldiga kvinnor och barn…..

 16. Se upp med hur ni skriver här………..För detta mina vänner är Margot wallströms absoluta egna kelgrisar.

  Hur sjuk är inte den svenska regeringen, frågan är om det går att rädda den svenska politiken? Kanske bättre att rasera allt och börja om från början, med riktiga verklighets förankrade människor som politiker.

 17. Hur många muslimska galningar av sama skrot och korn går lösa på svenska gator och torg i dag? Tillräckligt många för att varenda Svensk borde inneha ett handeldvapen i dagsläget.

 18. Naturlig reaktion mot den sionistiska apartheid.
  60 dödade och 2500 skadade, ändå försöker Israel utmåla sig som evigt offer!
  Om någon tar över ditt land, ditt hus, förvissar dig och din familj från marken du levt på i 2000 år, för att sedan bygga världens största mur runt om dig, lär ledda till en våldsam konflikt.
  Att sedan SD och Samnytt ställer sig bakom denna tyranniska apartheid är skamlöst och tyder bara på vart lojaliteten ligger och vilka sponsorer man har!

  Dagens ”opposition” i Sverige (SD) styrs av samma individer som är direkt ansvariga för massinvandringen och som stött samtliga konflikter i Mellanöstern (Israel) som just lett till flyktingvågar in i Europa/Sverige!

  Vi kan bara hopps att AfS är annorlunda…

  • Det är mer tåga i nationalisterna i Palestina. Svenskar har fullt upp med Mello och konsumtion 😂

  • Du kan ju svänga palestinasjalen runt halsen och åka med Ship to Gaza med de andra extremisterna.
   Judarna ska ju åka tillbaka till Polen enligt dig.
   Vi har alltför många palestinier i Sverige som är fanatiska och hejas på av kommunister och kulturmarxistiska judar I pressen.

    • Nej du! Jag har följt Det här sen 6 dagarskriget och såg Palestinagrupperna på 1960-talet.
     Du går på värsta Pallywood bilderna.
     Lillgubben var inte så naiv. Varför använder fega muslimer sina kvinnor och barn som levande sköldar istället för att skydda dem?
     Pengarna vi skickar går direkt ner i fickorna på deras korrupta ledare. Yassir Arafat var stormrik när han dog. Änkan och dottern hämtade ut förmögenheten från hans schweiziska konton. Abbas bygger ett palats åt sig själv utanför Ramallah. Folket förblir fattigt trots allt bistånd och eggas till terrorism och hat.

     • Det du svamlar om har inget med saken att göra eller det faktum att isr. har tagit 95% av Palestina från palestinierna, eller att de har utfört en etnisk rensning genom att döda palestinier i ett stort antal byar inkl. barn och kvinnor. som sagt, du är historielös och är bara tvångsmatad med lögner. För övrigt är 6 dagarskriget bara en effekt av isr. etniska rensning.

     • Undrar varför du skriver Israel med förkortning? Du borde då ha skrivit ”pal” för Palestina för att vara konsekvent.

     • Har min anledning, men i övrigt har du rätt i din iaktagelse. lovar att bättra mig.

     • Jag väljer att inte sjunga min litania om det är ok? Det jag gör är håller mig till sanningen och ser
      eftereffekterna för Europa, det du gör är att bli tvångsmatad med lögner, sen
      springer ärenden för isr. och sprider vidare propaganda och lögner så att deras plan att nedmontera europa går ännu
      fortare. Ju fler okunniga och naiva människor, ju snabbare går det att montera ned detta land. Ni har ju inte ens lokaliserat era fiender – utan springer även deras ärenden. Det är inte så svårt att läsa på och ta del av sanningen, istället för
      att fortsätta vara okunnig och naiv. Du har idag med internet inte ens ett bra skäl
      till att fortsätta vara okunnig och komma med naiva kommentarer. Skärp dig och
      intressera dig för sanningen… då kan vi tillsammans göra något bra för detta land o få det på fötter igen.

     • Här pratar du om att vara naiv och allt alla har utgått ifrån är en är en propaganda-video från ”Israel Ministry of Foreign Affairs”.

   • Man är ”extremist” för att man slåss för sin överlevnad? I Sverige går svenskar under utan kamp, det föredrar du se även där va?
    Om svenskar bara förstod hur mycket gemensamt dom har med palestinier, hade debatten varit betydligt annorlunda… Sverige är enbart några år bakåt i ”ersättnings utvecklingen”, snart lär även svenskar bo i reservat med mur runt om och ge plats åt ”nysvenskar”.

    För övrigt är Polen inte den enda destinationen, finns gott om plats i USA också!

     • Det har inte med saken att göra, dvs. att du gör dig lustig på andras bekostnad och skriver dumma saker. Korkad är jag däremot inte, i så fall den första som är det och dessutom är med i MENSA.

     • Frank, tänkte på dig under dagen. Och om det är så att din mor gått bort, så vill jag innerligt be om ursäkt för min kommentar till dig. Väldigt barnsligt och låg nivå. Så jag hoppas du kan godta min ursäkt? Jag tar även bort kommentaren. Sorry brother!
      /Peace

     • hur var det nu med att ha ”sista ordet” och ”korkad”? Hahaha Kom igen, motbevisa mig, stumpan.

    • Svensken knyter näven i några decennier. Sedan lägger den sig ned och självdör. Allt annat vore ju terrorism.

  • Gott att se att åtminstone ett icke muslimskt land försvarar sina gränser.
   På tal om sponsorer, du vet att du är med och sponsrar terroristerna i Hamas va?????

   • Hamas/Hisbollah är ”terroister” enbart i israels och USAs ögon.
    Jag undrar… När svenskar tar till kamp mot tyrannin i våren land, om media stämplar oss som ”terroister”, kommer även då ta avstånd från folket och skrika ”terroist” åt samtliga demonstranter?

    • Hamas är terrorister i alla intelligenta människors ögon.
     Du kan få en liten lektion i torrorism. Individer som försöker få sin vilja igenom att terrorisera andra grupper är terrorister, det nästan hörs på namnet. Sen att sossar och annat skit, sprungna ur nassismen, tycker annorlunda tyder ju bara på sjuka hjärnor.

     • Du beskrev just Israel och deras metoder! Israel terroriserar sina grannar genom flygbombningar och stöd för ISIS. Man mördar och hotar palestinier i 70 år och snor åt sig i varje tillfälle man får! Renaste form av terrorism!

     • Jag tycker att i ett modernt samhälle borde muslimer och deras tro enbart få finnas på museum. Dom är kvar i 1000-talet, det borde ju finnas nån vilja att sluta med järnåldern även i deras kultur??
      Marina 1337??? Det borde stå 1037.

     • Håller med, samma sak bör sägas om judendomen. Men har en känsla på att du aldrig kommer göra det!

     • Har aldrig hört judarna lipa om allting, vi vill bli särbehandlade med allting på grund av våran idiotiska religion. Det är enbart muslimer som har såna djävla problem att bo i ett segregerat samhälle. Man är ju förvånad över vad dom över huvud taget gör här.

     • Judar inte lipa? Levt under en sten eller?
      Israel är världens största bidragsland!
      Utan europeiska och amerikanska pengar hade Israel fortfarande varit ett öken.

    • Faktiskt en rättvis och intressant fråga. Jag tror att många svenskar kommer att vänta med att tycka något alls tills att media och fri media har berättat vad dem skall tycka. Mest för att inte bli stämplade som något ”hemskt” eller behöva ta reda på sanning, historia eller på annat sätt behöva tänka själv. De väntar på att bli tvångsmatade med nya lögner att tro på.

    • Kommer definitivt att ta avstånd från dom som attackerar civila mål, men du skulle väll hylla någon som spränger en skolbuss i Rinkeby? Är det en frihetskämpe? Ska man döpa en gata eller ett torg efter en sådan individ? Du verkar förblindad av hat.

    • Jag behöver inte bekräftelse från nån. Jag står för vad jag tycker.
     Alla får tycka vad dom vill, även israeler.

  • Det ENDA som betyder något är att AfS vill sparka ut efterblivna jihadister ut ur Sverige och Europa.

   • Helt rätt! Jihadister ska ut ur landet men det ska även talmudister. Hör inte hemma varken i Sverige eller i Europa!

  • Din kunskap sträcker sig inte mycket längre än din näsa och har man bara ett öga kommer man inte långt i tanken.

  • Tror du palestinierna skulle visa samma återhållsamhet om maktförhållandet var omvänt? Svar nej, de hade dödat eller fördrivit varenda jude…

   Om israel verkligen vill döda av dem skulle det inte ta en vecka.

   • Skrämmande tankesätt!
    Ryssland kan utplåna Israel på mindre än en vecka… men vad har det med saken o göra?
    Palestinier hade levt i fred och regionen hade sluppit alla krig och Europa ej behövt ta in miljoner flyktingar om Israel ej olagligt skapats!
    Israel är problemet i Mellanöstern!
    Ironiskt hur ISIS krigar mot alla israels fiender men aldrig mot Israel…

    • Jag försvarar alls inte allt som Israel har gjort men kom inte och säg att det skulle varit fred i mellanöstern utan israel. Från islams födelse har det rått religiösa konflikter dels mellan sunni och shia men också mellan islam och alla andra religioner. Dessförinnan och även sedermera har olika folkgrupper och klaner stridigt med varandra.

     • Krigen du pratar om var på medeltiden, i Europa fanns minst lika många krig mellan kristna (Katoliker, protestanter och ortodoxa).
      Däremot under 1900 talet var det fred i Mellanöstern, TILLS Israel skapades.

     • Minst lika många vet jag inte men det är irrelevant då jag inte har påstått att europa var konfliktfritt, medan du påstodd att regionen skulle vara konfliktfri utan israel. Här är en info-rik lista på moderna konflikter i mellanöstern: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_modern_conflicts_in_the_Middle_East

      Det är också viktigt att komma ihåg att bara för att israel bildades efter andra världskriget betyder det inte att de har orsakat varje konflikt därefter. Det är skillnad på korrelation och kausalitet. Det har ju t ex varit stora etniska konflikter mellan turkar, armenier, kurder, araber och perser på 1900-talet. Etnicitet precis som religion och territorium är ofta grund för konflikter.

    • Frågan va vad palestinierna skulle göra om maktförhållandet var omvänt? Ryssland har uppenbarligen inte utplånat Israel eller sagt att dom har planer på att göra det… Har svårt att ta dig på allvar när du påstår att det skulle vara fred i regionen. Hört talas om shia och sunni?

  • Turnbull ser det Löfven och så många andra blundar för:
   Prime Minister Malcolm Turnbull told Melbourne Radio 3AW the loss of
   life was “tragic” but that “Hamas’s conduct is confrontational. They’re
   seeking to provoke the Israeli Defense Forces.”

 19. Oförlåtliga protester av sådant slag kan aldrig godtas.
  Men även judarna har oegentligheter bland sina led som heller varken kan eller skall godtas. Alla vet vi vad George Sorros och zionisterna i Bilderbergruppen har för barocka planer med Europa.
  och det ena godtar inte det andra.

  • Korrekt i sin mening men staten Israel har rätt att existera och det är inte korrekt att blanda in exil-judars onda förehavanden i västvärlden med det judiska folket som bebor staten Israel.De har rätt till försvar alla dagar i veckan. Även när USA helt lagligt valt att flytta adress på sin ambassad.

 20. Hamas Islamiska Motståndsrörelsen, är ett palestinskt politiskt parti, klassificerat som en terroristorganisation av bland annat EU, Israel, Japan, Kanada, USA, Egypten, Australien och Storbritannien och denna terror organisation stöttas av Margot Wallström och vänsterradikala .

  Sverige antog den 30 oktober 2014 en ny strategi för sk utvecklingssamarbete avseende Palestina under perioden 2015-2019 som i volym uppgår till 1, 5 miljarder kronor.

  Denna info räcker för mig för att jag tar ställning mot Palestina samt Hamas

 21. Det som sägs i videon ”Allah Akbar! Remember Khaybar, O Jews we are coming to slaughter you” syftar på slaget vid Khaybar år 628 mellan profeten Muhammed och dennes styrkor och judarna i oasstaden Khaybar, cirka 150 kilometer om Medina i den nordvästra delen av Arabiska halvön i dagens Saudiarabien. Judarna i Khaybar gav slutligen upp och tilläts leva kvar i oasen under löfte att de gav hälften av vad de producerade till muslimerna. Judarna fortsatte leva i oasen i flera år innan de blev fördrivna av kalif Umar ibn al-Khattab. Slaget gav upphov till införandet av den skatt, jizya, som alla icke-muslimer (benämnda dhimmi) under muslimskt styre hade att erlägga till det muslimska samfundet, liksom utvecklandet av den tradition av konfiskering av mark tillhörig icke-muslimer till det muslimska samfundet. Vad de som ropar syftar på är att muslimerna nu ska få herreväldet över judarna genom att attackera och döda dem.

  • Har du läst Talmud? En judisk skrift författad efter Jesus död. – Där står det bla hur man får stjäla av kristna och att jesus är i helvetet i kokande avföring.

   • Just därför är den inte en ”helig skrift” i kristnas ögon. GT räcker för att förstå Israels historia och det nya förbundet NT är i första hand den kristnes manual.

    • Alla icke-judiska folk är boskap, endast till för att tjäna judarna. Det gör dem också – genom att betala ränta 😂

    • Judar följer talmud och inget annat!
     Där står bland annat det är lagligt att ha sex med treåriga flickor.
     Står även att varje jude kommer äga 2800 slavar när deras Messias anlänt.
     Kärlekens religon hahaha

     • Mindre än 1% följer GT av judar, mest ortodoxa judar och dessa motsätter sig sionismen och protesterar MOT Israel.

     • Det låter inte som att du beskriver de judar som Jesus kallade för bröder. Är du insatt i de profetiska skrifterna?

     • Jesus kallade aldrig judar för ”bröder” han piskade dom i templet där dom växlade pengar och kallade dom ”Synagogan av Satan”.

     • Vi har alla samma fader, därför måste du födas i vatten och ande för att bli en ny skapelse.

     • Då bör du kanske börja stödja palestiniers kamp, många av dom är kristna 🙂

     • Den dagen skall många komma till mig och säga…
      Jerusalem är intressant i profetisk bemärkelse men det kan vi ta en annan gång.

     • Absolut inte, utan en bara tjatigt. Vi fattar, du gillar inte judar. Så, gå vidare utan att ständigt propagera för det.

 22. Efter många år fick palestinierna Gaza vilket är det område som historiskt tillhör dem. Då kan man tycka, att nu jäklar ska vi bygga upp Gaza till ett blomstrande samhälle där alla trivs att bo och visa världen vilket duktigt och trevligt folk vi är. Men, vad hände?

  • Gaza har aldrig tillhört muslimerna.
   Efter att det Osmanska riket styckades upp och fredsavtalet undertecknades 1920 så tillhörde Gaza Storbritannien som fick i uppdrag av Nationernas Förbund att stycka upp området i en judisk och en arabisk/ muslimsk del.
   I förhandlingar med den blivande arabiska kungen Abdullah av Jordanien så delades territoriet upp i två delar där 77% gick till muslimerna vars västra gräns blev Jordanfloden och judarnas hemland som låg mellan Medelhavet och Jordanfloden.
   Alltså är Gaza en del av det judiska hemlandets territorium och tillhör därmed Israel.

 23. Påstådda ”Sverigevänner” oroar sig och snyftar över hittepåfolket palestiniernas väl och ve.Islamistiska individer som ockuperar oss och våldför sig på oss svenskar och europeer.De är ju för bövelen fiender över hela linjen. Ett vurmande för islam och muslimer som är häpnadsväckande och rent dysfunktionellt!

  • De som vurmar över muslimer är socialisterna eftersom de ser muslimerna som naturliga bundsförvanter i sin kamp dels mot den västerländska, kristna, demokratin och mot judarna som socialister är indoktrinerade till att hata.
   Socialister är med andra ord, per definition, idioter.

  • Som bekant är islam ingen religion utan en ideologi. Kamikazepiloterna offrade sina liv för kejsaren/imperiet inte i religionens namn. De muslimska ”martyrerna” är hjärntvättade för att tro att de offrar sina liv för Allah eller i Allahs namn.

   • Det råder väl inget motsatsförhållande mellan religion och ideologi, annat än att religioner har övernaturligheter som roten till sina uppfattningar medan ideologier inte har det?

  • Nästan alla judar hos CNN, New Times och alla judar som är demokratiska politiker är Anti Israel. Samtidigt vill de ha in muslimer I USA, precis som Bonnierpressen och judiska journalister i Sverige vill att Sverige ska ta in muslimer.
   De är sura för att de inte kan kalla Trump nazist eller antisemit längre.
   Samtidigt skriker de I högan sky när de blir hotade av muslimer här.

  • judarna har förrått oss alla. förintelsen handlar om inte om vad som hände för 100 år sedan utan om framtiden.

 24. Ja men, skjut med gummi kulor! Det kanske löser problemet. (Gummi kulor stoppas med trä sköldar.

 25. Det vet alla normala människor.
  De flesta inom vänstern är anti-Semiter. De har bara bytt ut ”Den Rike Judiske Bankiren” med ”Israel”. De hatar Israel och kommer alltid att ta parti med Israels fiender.

  • Sant.. Sverige behöver en media plattform som ej stöds av Bonnier eller pro-sionistisk media som Samnytt!

  • KFML(r) och andra på extremvänsterkanten tog ōver tolkningsfōreträdet. De fōrnekade folkmorden I Kina och Kambodja. Vi hade till och med en socialdemokratisk talman i Riksdagen, Birgitta Dahl, som fōrnekade Pol Pots massutrotning via svält och barbariska avrättningar,

 26. Judar som skriker Jehova, Jehova, låt oss slakta araberna lär du inte få se i någon svensk fulmedia, men det finns givetvis ungefär sådana videos för den som letar. Israel har sina egna små rasistiska upplopp, tydligen särskilt mot svarta.

  Extrem sekterism är väl utbrett bland människoaporna och den används av de psykopater som styr dem i eget intresse, judar såväl som araber, men sannolikt även svenskar, med egna bankkonton i olika skatteparadis.

  Girigbukarna finns överallt. De har ett gemensamt. De är alla för extrem högerpolitik och emot mer jämlikhet i samhället. SD, AFD, Alliansen, Miljöpartiet, Sossarna, Vänsterpartiet. De sitter alla i samma girigbuksbåt och vill ha feta arvoden i riksdagen. Få är de politiker som driver ut ur girigbuks-EU.

  T.o.m. kommunisterna sitter i samma båt har jag upptäckt. Det är något förvånande, men de som leder dem verkar göra precis allt för att inte komma över 4%.

  Vackert skriver de om hur de vill samverka, men de får på något märkligt vis aldrig tummen ur rövven.

  • extremister på bägge sidor eldar på detta och till slut kommer bägge extremist sidor få det de vill ha nämligen storkrig.

  • SD är Sveriges snabbast växande folkrörelse. SD växer underifrån. Och alla som engagerat sig i SD är övertygade om att kunna skapa ett bättre Sverige. Alla andra politiska partier styrs uppifrån. Toppstyrningen är där total.
   /CC

  • Nej judar skriker inte ”Jehova, Jehova låt oss slakta araber”. Istället gör dom det i full tystnad, för att sedan göra allt för att framstå som oskyldiga offer.
   60 dödade 2500 skadade. Vad vet du vad israeliska soldater skrek eller sa till varandra under skottlossningarna? Vi kan ej veta för det är media förbud vid israelisk militär.
   20 skadade journalister i Gaza kan intyga om israels brutalitet gentemot ”obekväm” media!

   Enda anledning varför Israel fortsätter komma undan med alla sina brott, beror endast på att dom gömmer sig bakom deras Golem USA. Tack och lov håller världsmakten balanseras ut igen och en vacker dag kommer Israel stå till svars för alla sina brott, mot palestinier men också mot sina grannar!

   • det gör de visst judarna är minst lika mycket rasistiska som muslimerna är. lägg av med att framställa judarna som offer som lamm för det är de inte.
    men jag tycker ändå att extremisterna på bägge sidor ska ta o lugna ner sig o skapa fred o förbrödning än att elda på hatet. båda kommer förlora på hatet och tro mig ingen av de vinner på detta.

    • Spelar ingen roll om Israel lägger sig platt och lämnar tillbaka all mark. En muslim från detta område har bara ett läge, och det är att döda de otrogna var helst de finner oss. Så har det varit sedan 622 när Muhammed förvisades till Medina.

   • Det är inte det amerikanska folket som är problemet, men de medier som styr dem och den korrumperade politikeradeln i Washington. Jag har översatt en artikel av Ronals reagans f.d. ekonomiska rådgivare Paul Craig Roberts. Den heter ”Hur informationen kontrolleras av Washington, Israel och troll, vilket leder till vår förödelse”

    • Väl skrivet håller med. Majoriteten av ”trollen” kan också direkt kopplas till Washington och Israel då dom flesta är betalda agenter.

 27. Och ingenting av detta berättar / visar SVT, TV4, Aftonbladet eller Expressen. Alla våra pk medier visar endast en politisk vinklad och vriden propaganda där islam och muslimer hyllas och äras. Sveriges pk medier går inte att lita på. Inte ens för en smula kan jag litar på pk medierna och deras alla lögner och vinklar reportage.
  /CC

  • Man ser idag samma vinkling i amerikanska media. Många journalister är judar och hatar Israel och kryper för islam. Deras fiender är kristna amerikaner, Deplorables, som de kallar antisemiter och nazister.
   Samma sak i Sverige. Bonnierpressen kallar Sverigedemokraterna nazister och kryper för islam.

   • Under presidentvalet försökte Jerusalem Times’ utmåla Trump som antisemit, anledningen var hans slogan: America First. Vilket då satte Israel second. Trump har dock numera visat att han menar tvärtom.

   • Och det funkar Ju! Hur mer pk-media skriker ”nazist” åt er, destu mer kryper ni för judarna.
    Pinsamt…

  • Nej ! Total-vinklat !
   Man kan ju fråga sig till vem ?. Vem jobbar dom åt ? Vet dom vad dom säger och vem dom jobbar åt ? Inte säker på det !

 28. Under 9/11 dansade 5 män utstyrda i arabiska kläder på andra sidan Hudsonfloden medan man filmade när planen flög in i WTC. När de greps senare samma dag visade det sig att de var israeler. De släpptes efter förhör. När de senare på israelisk tv intervjuades angående sina upplevelser i amerikanskt häkte sade de att de kommit till New York för att dokumentera terrorattacken. De visste altså i förväg vad som skulle hända.
  Nu kommer man genom att provocera fram reaktioner i arabvärlden leda in USA i nya krig. När man 1967 försökte sänka USS Liberty i Medelhavet var tanken att dra in USA i kriget mot Egypten. Ett farligt drag som kunde ha ledit till krig mot Sovjet.

   • Prova att göra en sökning på: Dancing Israelis. Tror du USS Liberty är en skröna! Det är en väldokumenterad händelse.

    • Om jag gör en sökning på dansande israeler så kommer jag få se videos med dansande israeler – det är liksom poängen med en sökmotor, vad är din poäng? Jag vet vad som hände USS Liberty. Men så som du presenterade den är skrönan.
     Så, apropå den där bron.

     • Och för att du hittar det du söker så måste det vara en skröna. Kanske skulle söka efter lite information i de här angelägenheterna själv innan man avfärdar allt som skrönor.

     • Det är nu som du har chansen att fira jättelika triumfer. Lägg upp länkar på dessa påståenden om dansande israeler och den tv-intervjuvn som de gjorde.

    • Ahh de israeliska bombgruppsexperterna som firade sitt lyckade drönarattentat mot wtc. Vem minns inte dem.

 29. Hamas, en islamistisk organisation som har anammat hela AFA, Våldvänstern taktik att erövra ett samhälle/land. Grundbulten i det är doktrin genom narrativet och börjar tidigt bland sina små barn så att indoktrineradet och hatet mot Israel kan leva i generationer. Vad Hamas gör med hjälp av pk-media, som sig bör är att använda indoktrinerade barn att offra deras liv utan moral så att pk-media kan servera deras ”empatiska”, och böööla för dessa barn utan att analisera anledningen till om varför dessa dör. Känslomässiga nyheter har de styrt opinionen i decennier men nu fördjupar man analysen, slutsatsen? Lätt att se, Hamas en terror organisation har en gemensam taktik med politiker och media här hemma, snacka om korruption! Vill man uppnå fred i regionen då ska man syna dessa indoktrinerade taktiker från politik, organisationer oftast kristna från väst (oftast från Che Guevara kyrkan ) och kräv att Islamismen blir en havererande makt med målet att förkrossa allt som människan har skapat, även empatin vill dessa utnyttja så att de kan mörda judar med hjälp av Väst.
  Förresten Svetsarn, de angriper judar va? Är de rasister, nazister, fascister?
  https://youtu.be/iO4UKXmr8zk
  https://youtu.be/SnLIzNGb9gI

  • det är bäst att israel söker fred med sina muslimska grannar annars är det stor risk att israel försvinner.
   muslimerna är många många fler än vad judarna är.
   jag tror inte att israel kommer att överleva på längre sikt.

   • Muslimerna vill inte Ha fred eller en 2 lösning.
    Helt fräckt delar de ut pris till svenska politiker, Hillevi Larsson (S) med ett Storpalestina där Israel är utplånat.

    • det vill inte Satanyahu heller och han eldar på hatet också. det är båda sidor extremister som eldar på hatet. det är viktigt att de skapar fred o förbrödning det är enda sättet för båda att få fred o säkerhet o lugn o ro.

     • Inte möjligt om du indoktrinerar barn att begå sjävmord, bara de dödar judar. Omöjligt.

     • Så länge pk-juntan står för profilering av politiker, Soros Vänsterliberaler agerar som de gör med sin barnsliga intellekt, bara de kan göra fler miljoner, och som indoktrinerar unga politiker att leverera floskler utan innehåll, nej. För att detta ska vända så krävs stora reformer i dialogen och i den världsliga politiken. Vi kämpar just nu för att behålla demokratin i Sverige , det säger en del.

   • Problemet är att samma instanser som säger sig vara för fred och empati, skapar barn, riktiga barn som offer för självbombare mm, en indoktrinering som är nu internationell och dessa ”lastbilar” som mördar och andra som knivhugger oskyldiga känns familjärt, var det kommer ifrån. Vad är det de ropar innan de mördar nu igen?
    Hela Europa har blivit Israel.

  • Hamas har samma lärobok som alla andra muslimer har jobbat efter de senaste 1400 åren. Det är ingen nyhet, det stor klart och tydligt i koranen hur de ska bete sig.

 30. spelar ingen roll hur starkt israel är militärt de kommer förr eller senare duka under.
  Hizbollah förbereder sig för krig mot israel. iran har smugglat 150.000 missiler till Hizbollah. det här blir en otroligt intressant utveckling.
  kommer israel klara sig??????????

  • De har kärnvapen och ett sofistikerat försvar för civilbefolkningen Iron Dome. Det ska bli intressant att se om de kulturmarxistiska Judarna I väst kommer att stötta Iran.

   • när jätte stora massor av människor stormar israel då hjälper varken iron dome eller kärnvapen. du förstår riktigt inte hur den här konflikten kommer att utspela sig i en snar framtid.
    israel utan västvärldens hjälp de är ingenting mot turkiet o de arabiska länderna och iran.
    ni som hänger här ni skryter så mycket om israels militära kapacitet o tror att ni kan vinna alla konflikter med krig men det här är en helt annan konflikt än ett vanligt krig.

     • Satanyahu lurar det judiska folket att han är frälsaren att han är räddaren för det judiska folket o israel men aj aj aj vad de bedrar sig. judarna lägger sitt hopp till extremistiska judar så som Satanyahu men Satanyahu kommer aldrig kunna rädda det judiska folket från muslimsk vrede.

     • Benji kan du lita på, men du har rätt i att det är ett ”ovanligt” krig de går till mötes. Många kommer att försöka slå Israel och det är en del i en plan att få dem att vakna.

    • Det här ett krig mot Israel som araberna har startat, det pågår varje dag.. kalla det inget annat än det är..

   • när israel ockuperade Libanon så bildades en motståndsrörelse och denna motståndsrörelse är Hizbollah som slutligen kastade ut israel ur Libanon.

  • Som en brunbjörn äter blåbär. Inget motstånd. Araberna klarar inte av att avlossa ”hundratusen” raketer. Högarna av dem bara förstärker effekten av en direktträff. Araberna klarar inte av att samordna någonting, de jobbar klan för klan med skvaller och osämja mellan senila gubbar som ledning.

   • ju mer israel förstör runt omkring sig desto farligare blir det för israel.
    jag anser att extremister på båda sidor bör lugna ner sig och acceptera varandra o leva tillsammans i fred annars så väntar bara krig o elände.

    • Israel behöver bara övertyga araberna att tigga å be om fred. Att visa styrka och total kompromisslöshet är enda vägen dit. Det tar tid att bygga ett sånt förtroende, så det är hög tid att börja nu.

     • du är knäpp du tror verkligen att muslimerna inte kommer skapa motståndsrörelser mot israel. hur fan tror du Hizbollah kom till. Hizbollah kom till pga israel ockuperade Libanon och libaneserna tillsammans med araber från hela arabvärlden bildade Hizbollah o slog tillbaka israel.
      det är viktigt att båda sidor tar o lugnar ner sig o skapar fred o förbrödning de är ändå allihop semitiska folk.

     • Engelsmän och tyskar var germanska folk om man ser det språkmāssigt.
      Judar kommer från olika delar av världen fast de talar hebreiska. Semitiska folk är lika relevant som om man talar om slaviska folk, germanska folk och latinska folk I Europa.
      Problemet är religionerna. Koranen uppviglar muslimerna mot judar.

     • hur fan ska det kunna bli fred där om inte båda sidor släpper allt hat o vrede o börjar tala med varandra o börja bli bröder

     • Och talmud säger att alla goyim skall leva som slavar under judarna i deras nya världsordning.

     • Hizbollah kom till för att koncentrera mutor från Iran och från dumsnälla och socialistiska politiker i väst, till fickorna på ett korrumperat psykopatiskt massmördande gangstergäng. Om de betalningsflödena skärs av si så upphör plötsligt Hizbollah att existera! Och palestinierna kan försöka rösta igen, och rösta rätt denna gång.

    • Alternativet är att den ena parten utrotar den andra, och i detta fall är araberna villiga för att inte säga lyckliga om de kan utrota Israel, de vill inte ha fred med Israel..

     Israel är tvingad att försvara sig, ataberna har många gånger försökt att anfalla och utplåna Israel från jordens yta, men det har inte lyckats…

     Det finns ingen lösning på detta innan araberna erkänner Israel och garanterar Israels existens.

   • Det är en tröst för Sverige också. Vi har sunnis och shias här som hatar varandra. Muslimer som är araber och muslimer som inte talar arabiska. De kommer aldrig att kunna samarbeta, men orsaka förstörelse via terrorism.

    • Ja, bjuder man inget motstånd så härskar ju stenålderstyrannins inavelsskadade brist på empati och inlärningsförmåga som ”värdegrund”. Svenska värderingar uppstår ju bara i samhällen där nästan alla är födda med dem. Svenskhet (snällhet och blint förtroende) är recessiva sociala drag som kvickt selekteras bort av evolutionen vid kontakt med någon annan världssyn, vilken som helst. Svenskar är som feta pandabjörnar som försöker överleva på att äta bambuskott. Evolutionen städar bort såna misstag.

   • men då går ju alla under så vad tjänar det att båda sidor hatar varandra. det är bättre att skapa fred o förbrödning eftersom alla de där folken är semitiska folk. semitiska folk borde hålla ihop.

    • Muslimer har hatat judar i 1400 år. De har sharia med muslimsk överhöghet ōver andra religioner. Judar och kristna är otrogna kuffar.
     Hinduer I Indien behandlades likadant när Islam kom dit och miljontals blev slaktade.

     • hur ska detta sluta då? om vi inte lär oss leva ifred med varandra o alla accepterar varandra då finns det bara konflikter o krig kvar. sorgligt jätte sorgligt att det blivit så.

     • Jag håller med. Tyvärr har Sverige och andra länder blivit indragna och man tar parti I en konflikt som saknar en lösning.

 31. Stereotypt arabiskt beteende. ”Gud är stor” ”slakta” ”piska””stena””halshugga””knolla””döda””respekt” Där har vi fångat in 80% av den den jihadistiska ordlistan.

  • Stereotypt judiskt beteende. ”Guds utvalda” ”slakta” ”offra” ”lura” ”sno” ”döda” ” evigt offer” ”bomba” ”fördriva” ”hota”. Där har vi fångat in 80% av den talmudiska ordlistan.

 32. de goda krafterna på båda sidor borde ta makten från extremisterna som eldar på hatet. Hamas måste bort och Satanyahu o hans rasistiska parti måste bort endast då kan det bli fred o försoning där.

    • Att stödja extrema sunnirörelser är an taktik som undergräver sekulära krafter i arabvärlden. Se bara vad USA lyckats åstadkomma sedan sjuttiotalet.

     • Ja, se hur “sekulära” shiaaraberna blev när de störtade Shahen av Iran med hjälp av kommunister. De bildade en fanatisk islamsk gudsstat med mullor och extremt förtryck av kvinnor. USA:s ambassad ockuperades och man höll amerikaner som gisslan.

     • Ja, först efter att UK och USA kuppat bort en demokratiskt vald ledare för att installera Shahen.

     • Obekväm sanning. När USA/Israel gör något olagligt så anses det ändå vara heligt i sionsters ögon!

     • Så du tycker att mullorna var ett demokratiskt alternativ? Se bilder under Shahen och bilder efter 1979. Är det USA som tvingar kvinnor att ha chador och har kvinnliga shariapoliser som straffar kvinnor som visar hår eller del av kroppen?

     • Anser du den västerländska moderna kvinnan som något bra?
      Som gör fler abort än folk köper skor.
      Som är totalt okunniga och öppna för propaganda där man välkomnar nysvenskar med öppna famnar.
      Demografin lider för den moderna kvinnan vägrar bilda familjer.
      Psykologiskt instabila och mest depressiva i världen…
      Rena rama dröm kvinnan!

     • Jag förstår att du avskyr oss svenska kvinnor och du avviker från ämnet om islamskt kvinnoförtryck. Din svenska avslöjar att du inte är svensk. Kanske sitter du och skriver med hijab eller Che Guevara på väggen

     • Du är inte svensk. Dina koscher ideal avslöjar dig. Den som har kvinnoförakt är just du och dina tidigare ”feminister” som bokstavligen förstörde västerländska kvinnan!

     • Min släkt har bott här sen Gustav Vasa. Jag, mina barn och barnbarn är inte feminister. Men inte kommunister eller islamister som vill förstöra vår fädernesjord!

     • Vilka hämtade hit islamisterna?
      Vilka stödjer islamister i Mellanöstern?
      Vilka skapade Isis?
      Vilka skapade kommunismen?
      Vem var Karl Marx?
      Mmmm exakt.

     • 1951 blev Mossadeq landets första demokratiskt valda ledare. Han ville förstatliga oljan vilket naturligtvis inte låg i västs intresse. Därav satsade väst på Shahen som grep makten 53. Shahen som du tycks gilla hade en hel del att säga om USA och vilka som egentligen styr.

     • Du tycker alltså att mullorna är ett bättre alternativ? De kom till makten tack vare kommunister och islamister. Kommunisterna hängdes sen i lyftkranar som tack fōr hjälpen och en gudsstat som är unik i sin religiösa konstruktion och fanatism bildades.

     • Det var inte det jag skrev. Som vanligt saknar du argument och börjar kasta skit på folk. Tycker du det är rätt att avsätta demokratiskt valda ledare och införa monarkistyre?

     • Och vilka är ansvariga för det? Hårdföra islamistiska diktaturer är ett svar på det som väst gör.
      Det höjs dock inga röster för att byta regim i Saudiarabien.

  • Ummm…. såg du referensen till Kaybar i videon?
   Det var på den plats där Mohammed vann ett slag över en judisk stam och spenderade två dagar, om jag kommer ihåg rätt, med att avrätta 600 judiska män och pojkar genom halshuggning.
   Så judehatet har inget med hamas eller någon modern organisation att göra den är fundamental inom islam och enda sättet att få bort hotet är att ta bort muslimerna.

   • Problemet är att muslimer är människor, det vore bättre att neutralisera indoktrineringen som islamismen skapar, samt att insatta politiker med målet att inte bejaka populism, men som har förmåga att leverera lösningar som fungerar i längre perspektiv blir relevanta. Nu har vi till och med organisationer som FN som blundar för orsaken till problemen.

    • En stark sekulär ledare i Mellanöstern skulle dock inte tillåtas av USA då en sådan skulle lägga beslag på sitt lands tillgångar för det egna folkets välstånd. Det skulle innebära kollision med västs intressen. Enda sättet att överleva skulle i så fall vara att bestycka sig till tänderna med kärnvapen, och då är vi där igen. Regimskifte genom religösa proxyterrorister.

 33. Palestinierna är inte så smarta.
  De blev brutalt slaktade minsann israelerna inte ens fick ont i lillfingret.
  Kanske fick några israeliska soldater ont i avtryckarfingret dock.

  • Modiga krigshjältar israeler är som skjuter på obeväpnade civila!
   Däremot under senaste kriget mot hissbollah 2006, gick det inte så bra, förutom ont och hemresa i soppåsar, kissade dom flesta på sig också!

    • Du borde ha följt konflikten då den hände.
     Fanns gott om live bilder där israeliska soldater kissat på sig under deras reträtt.
     Markeva pansarvagnar brann höger och vänster. George Galloway gjorde en klockren live rapporterar under konflikten.
     Stor förlust för Israel… så går det när någon skjuter tillbaka, betydligt enklare skjuta på obeväpnade civila.

     • George Galloway är knappast ett sanningsvittne eller en neutral reporter, utan snarare en Cecilia Uddén i kubik (fast han ser ut som Göran Greider), som frilansar för Hezbollah.

      Den där om kissande Iraeler har du kört med tidigare. Att en soldat kan pinka på sig (av rädsla eller av nödvändighet) är väl inte så konstigt. Vet du vad som händer med en full urinblåsa om den blir träffad av en gevärskula? Den formligen exploderar! Sitter du fast i ett kulregn och blir pissnödig så pissar du, vare sig du blir blöt i byxan eller inte.

     • Hahahaha kan inte fatta att du ens orkar försvara ner kissade soldater!
      Duktig sionist, en sheckel för din lojalitet!

     • George Galloway är en ökänd nazist, gift med 4 muslimska kvinnor från Jordan, Egypten, Libanon och Syrien som påstår att de är ”palestinskor”

 34. Nej det måste vara nått fel. Jag har hört på SVT att de bara skulle sjunga och dansa. Sen kom Israeliska polisen och letade rätt på bäbisar de kunde gasa ihjäl….

 35. Guatemala har deklarerat att de kommer att flytta sin ambassad till Jerusalem.
  Håll hatet kokande jihadister. Indoktrinera era barn och samla ihop stenar!

  • du har helt rätt. Och flera länder kommer att följa USAs beslut och flyttar sina ambassader till Jerusalem

 36. Alla de som fördömt Israels reaktion, påstått att Israel mördade oskyldiga, vad är deras reaktion nu?

     • Öh, en bebis på 8 månader går väl knappast självmant in i striden? 8 månader, då lär bebisen inte ens gå. Och om föräldrarna är så oansvariga att de inte har översyn VART deras barn kryper, då är de otroligt oansvariga. Förtjänar inte att vara föräldrar.

      Så därför, utifrån din kommentar, utgår jag från det faktum att de använde barnet i någon form av sköld, och hoppades på att israelerna antingen inte sköt så de kunde attackera, eller att israelerna sköt barnet så att föräldrarna kunde få påstå att israelerna mördade deras barn.

      Oavsett, nej, BARNET är inte en terrorist. Men föräldrarna är i allra högsta grad skyldiga/oansvariga som var vid gränsen med sitt barn.

     • Då undrar jag, hur nära gränsen stod du? Eftersom du tycks ha alla bevis, du ”vet”, då måste du ju ha förstahandsinformation. Du måste helt enkelt varit på plats, och sett allt. Eller…

   • det finns treåriga barn som uppfostras i ”palestinska” terroristers skolor. UNRWA skyddar dem.
    Barnen lär sig att hanteras bomber och hur man spränger sig i luften.
    Föräldrarna tvingar dem till det för då blir barnen ”shahider” dvs martyrer

 37. En retorisk uppgift. Svenska polisen och militären skjuter alla araber som försöker ta sig in i Sverige. Hur skulle omvärlden reagera då? Lös uppgiften dvs ange olika scenarier hur Sverige skulle bemötas. Om vi hävdade att vi har en nationell bestämanderätt och vill överleva som nation. Och att detta skulle berättiga oss vidta dom åtgärder som behövdes. Precis son Israel gör.

   • Det kan vi nog glömma! F ö kan nog hela EU glömma det. Skulle det utbryta inbördeskrig så får vi klara oss själva.

 38. Tänk om européer fortfarande efter 75 år efter Andra världskriget fortsatte att attackera varandra och inte hade försonats om ockuperade områden och förändrade gränsdragningar. Tänk om i Europa försökte vi på samma sätt…. att skjuta raketer,kasta brandbomber och knivhugga. Då hade vi levt i eländet och fattigdom för evigt. Kanske fel i islam. Den innehåller inte försoningsbudskap som kristendomen gör.
  Varför förhandlar inte Palestina om den vill bli en normal stat? Palestina har inte ratificierat ett enda framförhandlat fredsavtal. Idag har PA, eller dess föregångare PLO, förhandlat fram åtta fredsavtal med landgränser för att i efterhand förkasta samtliga. Trots att Israels parlament ratificierat samtliga. Israel har sagt att byter gärna land mot fred.

 39. Är det arabernas beteende som Löfven och hans kompisar vill granska i en oberoende utredning, eller??

 40. Är det detta som Löfven-regeringen finansierar med biståndspengar – våra skatter?
  Fördömer Trump och Orbán, men erkänner terroriststaten Palestina!

 41. Njää 7-klövern, är det detta ni vill gynna i Sverige så får ni nog tänka om, detta är inte några pensionsräddare, Ingenjörer eller högpresterande läkare och kirurger..

  Erkänn, ni har blivit lurade, ni har varit Naiva, ni har pajat hela landet och nu har ni gjort ert i samhällets tjänst..

  Boka redan i dag era tågbiljetter till Finspång, så ses vi på perrongen intill hägnen…

 42. Lite mycket pro Israeliskt här nu. Det är två sidor och det är båda sidors fel som gör att det inte blivit fred runt och i Israel.
  Israels aktion, låta militären lämlästa flera tusen och skjuta ihjäl minst 60 personer skall med kraft fördömas.

  • Lägger muslimerna ner sina vapen och undertecknar ett fredsavtal så blir det fred imorgon. Svårare än så är det inte.

  • Man baxnar över folks enögdhet. När Orban satte upp taggtråd för att freda Ungern från migranterna blev han kallad nazist för han ”tog till våld”. När Israels armé dödar sårar hundratals palestinier blir det en axelryckning och krav på utredning från Lofvén. Jag sympatiserar varken med den ena eller andra sidan, men nog är görs det skillnad på folk och folk. Ungefär som på Hitlers tid.

   • Muren som Israel satt upp är mer effektiv än taggtrådsstängslet som Orban satt upp ändå lyckas blodtörstiga jihadister forcera den. Vad tror du Orban skulle göra om 30000

    jihadister (många av dem beväpnade) skulle storma gränsen mot Ungern skränande död åt ungrare? Menar du att han skulle låta dem passera så att de kunde slakta oskyldiga ungrare?

    • Jag får väl bli mer explicit eftersom du inte kan läsa mellan raderna.

     Orban och hans regering har beskyllts för att agera omänskligt genom att sätta upp taggtrådsstängsel mot migranterna som försökt invadera Ungern. Mer än så: att agera som nazisterna under andra världskriget.

     Samma personkrets som anklagat Orban för nazism håller tyst om eller t o m godkänner den israeliska arméns agerande. Jag har svårt att se att Israel enbart kunnat freda sin gräns genom att tillgripa dödsskjutningar.

     En annan aspekt. Föräldrarna av många av de palestinier som försökt ta sig in i Israel från Gazaremsan har fördrivits därifrån på 40-talet. I motsats till de migranter från Mellanöstern och Afrika som försökt ta sig in i Ungern. Deras förfäder har aldrig tidigare satt sin fot i Europa.

     Två sorters måttstock, att tillämpas när tillfälle bjuds.

  • Det handlar bara om ”palestinier” araber utan land. Mordiska galningar som inte förstår europeisk historia. De vet inte att de stackars förtryckta judarna är en utsatt grupp som riskerade utplåning en gång i tiden. För denna okunskap ska de nu själva fördrivas och utplånas. Att avhumanisera sina fiender är sionisternas primära vapen. Det är lättare att döda skitiga djur än en mänsklig varelse.

 43. ”Vi har kommit för att slakta judarna”
  Så här långt är det ju de själva som blir slaktade och så kommer det nog att förbli.

 44. Israelerna skyddar sin gräns med alla medel och det ska dom ha kredit för inte som Sveriges regering släpper in så jävla många potentiella terrorister!

   • Ja, dem flesta flyktingar från 40-50-talet har integrerats bra i de länder som blivit deras nya hemland. Undrar varför just palestinier har antagit den eviga offerrollen. De har ju själva valt sitt elände.

    • Har de själva valt det, gav de bort landet menar du? Den eviga offerrollen är det nog mera deras motståndare som ikläder sig.

     • Valt bort?! Palestinierna har aldrig ägt nåt land!De har ingen självständighet tex! PLO utropade 1988
      den arabiska staten Palestinas självständighet. Den har hittills
      erkänts av cirka 130 stater, bland annat av Sverige hösten 2014, men
      åtnjuter än så länge i praktiken ingen fullständig självständighet

     • De blev fördrivna från sin mark av sionister 1947. En etnisk rensning som fortfarande pågår.

     • Varför är det dumheter? Det har enligt dig inte gjorts någon etnisk rensning på palestinierna som startade -47 med Ben Gurion i spets där dem med sin Plan Dalet mördade tusentals palestinier och en kvarts miljon fördrevs från sina hem? Massakern i deir Yassin eller massakern i Ain al Zaitun säger dig inget? Vad hände palestinierna då enligt dig?

      Förstår inte, för du är inte dum, utan du är beläst, så varför för Gud’s skull tar du israel i beskydd. Vill man Sverige och Europa väl så måste man ju ändå inse att den sionistiska agendan med att förstöra hela det kristna vita väst håller på att lyckas. Och du beskyddar dem? Det är ingen som säger att den ena sidan måste vara god för att den andra är dålig. Du behöver inte hålla på israel bara för att du kanske avskyr islam och islamister. Och man behöver heller inte vara nynazist för att inse vem som ligger bakom vårt förfall.
      /Peace brother

     • Såväl Israel som Jordanien skapades av det brittiska mandatet. Syrien och Libanon skapades av det franska mandatet. För 100 år sedan såg kartan över Mellanöstern helt annorlunda ut. Men Palestina som land har aldrig funnits.

    • Snälla rara du, kan du vara snäll och upplysa mig om hur palestinierna har antagit den eviga offerrollen. och hur de själva har valt sitt elände?
     Israel har tagit 95% av Palestinernas land och dessutom gjort sig skyldiga till etnisk rensning genom att gå in och bara meja ner lokalbefolkning (bönder) i byar på de fegaste sätt och över 300 andra byar där man dödade folk och fördrev över en kvarts miljon palestinier. Man behöver inte ens gilla muslimer för att inse att det är omänskligt och fel. Dessutom så är det väl judarna som ser till att ha den eviga offerrollen. Till och med judar själv medger att det är ett sätt de utnyttjar.

     Men det är klart frågar du israel så har bara en palestinier dött, det var en storväxt kille som hette Goliat. Han dog i strid mot judarnas kung David. Utöver det så har ingen palestinier dött förutom då de dumma araberna som attackerat israel. 😉

   • Då borde de inte ha deltagit i det förintelsekrig mot Israel som araberna initierade direkt efter Israels bildande. Araberna och därmed även grottfolket paleostinierna (som i själva verket även de är etniska araber) förlorade kriget . Inga länder som deltog på axelmakternas sida i WW II har heller fått tillbaka förlorad mark. Förlorat är förlorat! Paleostinierna kan gott stanna kvar hos sina arabiska religions-och rasfränder.

 45. Men den här videon från Israel Foreign Ministery är ju ett skämt
  Hot mot Israel ??
  Chef (deputy) för Israel Foreign Ministery är
  Tzipi Hotovely
  Ingen trovärdg person precis

 46. Så vad ser vi i detta video Klipp?

  Vi ser en mindre grupp som tar sig igenom ett stängsel. Tydligen långt ifrån den folksamling som judarna sedan började att skuta villt in i.

  • En avledningsmanöver utförda av ett elitförband av Hamas. De tänkte göra en kniptångsmanöver och med hjälp av Ahmed, killen med kniv, erövra förlorat land. Det är väl judisk komik och tänkt att motivera slakten av 60 demonstranter.

  • De sköt inte in i en folksamling, de sköt mot de som vägrade respektera gränsen och som tog sig in med terrordåd i åtanke, så som vi ser av videoklippet ovan, dvs de fåtal som tar sig in i Israel från Gaza är terrorister, och backar vi några veckor så har vi i efterhand sett att den israeliska säkerhetstjänsten lyckats bevisa att flertalet av de som sköts redan var klassade som terrorister av säkerhetstjänsten.

   Bara en ytterst liten minoritet av alla som protesterar där tog det steget och de flesta fick betala ett högt pris. Var det värt det? Det får andra avgöra.

   Innan skott avlossades vidtogs flera åtgärder. Informationen kan inte ha undgått dessa personer. Flygblad östes ned, info spreds med högtalare, mm. Översättare och tolkar anlitades för att undvika missförstånd. Tårgas och varningsskott föregick. Stora skyltar hade satts upp. Till slut fanns det inget annat alternativ.

   Om de inte hade försvarat landgränsen så hade dessa terrorister begått terrordåd mot oskyldiga civila i Israel, såväl israeler som turister kunde ha drabbats.

   • ”Reglerna om våldsanvändning enligt internationell rätt har upprepats många gånger men verkar ha ignorerats om och om igen. Det verkar som att vem som helst har riskerat att skjutas till döds eller skadas: kvinnor, barn, pressen, vårdpersonal, åskådare, och på nästan vilken plats som helst upp till 700 meter från staketet, säger FN:s människorättstalesperson Rupert Colville.”
    http://www.friatider.se/12600-palestinier-skadade-en-israelisk-soldat-skadad

    • Om du vill bli tagen på allvar ge då fan i att citera Fria Tider som har en grav anti-Israelisk bias i varenda artikel de publicerar om Israel. Widar Nord har i flera år haft samma inställning till Israel som Miljöpartiet och Vänsterpartiet. Han är inte trovärdig för fem öre! Förresten, är du en muslimkramare? Jag tycker nämligen att det är ett jävla hyckleri att ni så kallade ”nationalister” alltid är så ivriga att citera diverse människorättstyper från FN när det gäller Israel men visar högljutt ert förakt när samma personer kräver att vi i Väst skall ta emot fler människor från Tredje världen samt att vi måste behandla våra otacksamma muslimer mer humant genom att ge efter till alla deras religiösa krav.

    • Nu ikväll har Hamas erkänt att av de 62 döda, var 50 medlemmar i Hamas, dvs de var terrorister. 50 av 62 !!!

 47. Under ”Bloody Sunday” 1972 sköts 14 obeväpnade demonstranter ihjäl av brittisk militär i Derry. Med retoriken här inne antar jag att de hade sig själva att skylla också.

 48. En liten språkkorrigering:

  Allahu akbar = Gud är störst

  Indoeuropeiska språk har 3 adjektivformer: positiv – komparativ – superlativ,
  medan
  Semitiska språk bara har 2 adektivformer: positiv – elativ

  Elativ är starkare än grundformen, hur stark den är avgörs av sammanhanget. I det här fallet menar muslimerna att deras Gud är den allra störste av allt som finns, dvs störst, för det är ingen jämförelse med andra Gudar, då de anser att det bara finns en Gud, och det är deras Gud. Alltså kan man inte säga att det översätts till: ”*Gud är större”.

  -u i ordet Allahu indikerar att det är subjektet i frasen, dvs det är nominativändelsen som läggs på ordet Allah som kommer av Al + lah där ”al” är den bestämda artikeln i arabiskan, precis som tex ”il” i italienskan eller ”el” i spanskan.

 49. De har även kommit för att slakta svenskarna. Det är bara därför politikerna älskar dem. Ekonomiskt är de naturligtvis en förlust. Smakar det så kostar det.

 50. Vi skall INTE GLÖMMA att Sossarna vräker biståndspengar i mång miljon belopp varje år över PALESTINA . Varför vill sossarna göda dessa terrorister ?

 51. MENA-folkens dilemma är att de tror sig få respekt genom att inte respektera andra. Det betyder i sin värsta form att döda andra grupper för sin egen respekt.

 52. Denna konflikt ska tydligen debatteras i opinion-live ikväll, vänsterextremister lär hugga på Israel och deras självförsvar.
  Ta då denna artikel och beskriv verkligheten för dårarna.

 53. ” Vi har kommit för att slakta ….. ”

  Där det finns muslimer , är det en stor potentiell risk för Död & Pina .

  Förbjud islam ,! Tack

 54. Man drar sig till minnes vissa paralleller:
  – Iran/Irak-kriget, där ayatollorna drev sina iranska tonårspojkar som kanonförda ut i Saddam Husseins minfält…
  – veckor och månader efter kapitulationen 1945 fanns det förvildade ’Hitler-jugend’-gäng av pojkar, så kallade ’varulvar’, som försökte sig på bakhållsangrepp och terror mot allierade soldater – tills dessa beslöt att det enda vettiga var att skjuta dem på fläcken när de dök upp…
  – och så japanske kejsarens ’kamikaze-piloter’ i sina engångs-plan naturligtvis, allt för välkända för att närmare kommenteras…

LÄMNA ETT SVAR