Slagsmål och skottlossning i Haag.

VIDEO: Invandrargäng i ”vilda västern-skjutning” på ljusa dagen – skotten flög mitt i stan

2.4K Shares

Ett slagsmål vid en busshållplats när invandrargäng gjorde upp eskalerade till vad som beskrivs som en ”vilda västern-skjutning” i närheten av lekande barn.

Det var på onsdagen förra veckan som nio unga män började slåss på Brueghelstraat i Haag i närheten av en grundskola och ett sjukhus, rapporterar De Telegraaf.

Efter en kort stund in i slagsmålet drar en av männen fram en pistol och skjuter vilt på gatan mitt i staden. Gruppen skingras och männen börjar springa åt olika håll. Enligt uppgift ska ytterligare en person ha skjutit tillbaka. Sammanlagt avlossades åtta skott.

Knappade på mobilen i blodpöl
I sociala medier cirkulerar videoklipp som visar hur en av männen som uppges vara 18 år gammal blev träffad och låg kvar i en blodpöl på gatan. Ytterligare två män, 18 och 23 år gamla, greps samma dygn men blev sedan släppta. Polisens talesman vill inte kommentera varför man låtit de misstänkta gå.

2.4K Shares

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.