VIDEO: Invandrargäng sparkar och slår svensk pojke brutalt i Skövde

68.5K Shares

På lördagskvällen började ett videoklipp cirkulera i sociala medier som visar hur en svensk 12-årig pojke blir brutalt misshandlad av ett invandrargäng på en skolgård.

Enligt uppgifter till Samhällsnytt inträffade misshandeln på Norrmalmsskolan i Skövde i mitten av augusti. I videoklippet hörs hur gänget under den pågående misshandeln frågar brottsoffret var han har sina ”grabbar” någonstans. Vidare frågar de även var han har sina ”tabbar”, slang för ”tabanja”, hämtat från turkiska tabanca, som betyder pistol.

Bakgrunden till misshandeln uppges vara att brottsoffret och hans bror hamnat i dispyt med gärningsmannen ”Hassan” och hans gäng i en chattgrupp och nu skulle straffas genom att få stryk.

Polis och socialtjänst agerar inte
Vår källa uppger även att familjen har anmält den aktuella misshandeln till polisen som hänvisar till socialtjänsten där man dock val att inte agera mot gärningsmännen. Föräldrarna till den misshandlade pojken ska inte ha fått någon återkoppling.

Enligt Samhällsnytts uppgiftslämnare håller ”Hassan” skolans elever i ett skräckvälde och många elever är rädda för att överhuvudtaget gå till skolan. Flera uppges ha blivit ännu räddare efter att ha sett filmklippet ovan.

68.5K Shares
Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.