En video från kollektivtrafiken i England har börjat cirkulera på nätet där en ”galen” passagerare ska ha gormat mot en annan passagerare. Han uppför sig aggressivt och säger vid ett tillfälle ”look at me” till den längre mannen, varpå han får en ordentlig ’dansk skalle’.

Enligt the Sun filmades den 29-årige mannen när han gormar mot andra passagerare på tåget, som tros ha åkt från London till Southend-on-Sea igår.

Han skriker sedan åt den längre mannen, som bär kostym, och skriker ”Titta på mig idiot! Titta på mig idiot!”.

Han fortsätter skrika och den längre passagerare ger honom en hård dansk skalle.

Videon kan ses nedan:

https://vimeo.com/365290680

Vissa passagerare skrattade åt den brutala skallningen. Ett ögonvittne beskrev mannen som blev slagen som ”galen” och sa att bråket startade när han försökte sitta på ryffstödet på två säten.

Hotade och slog andra passagerare
En annan passagerare, Del Scott-Lewis, berättade för tidningen att den arresterade 29-åringen, som blev skallad, sa att han tidigare slagit ”3-4 slag” mot en ”äldre kille” på tåget. Han ska sedan ha hotat att knivhugga Scott-Lewis och den långe mannen, som försökte tygla honom, precis innan han skallade ner honom.

Det ska ha varit efter ett knivhot mot den längre killen som han blev nerskallad.

Flera andra vittnen bekräftar händelsen, och beskriver den nedskallade som aggressiv, ska ha hotat folk, suttit på deras säten och trakasserat andra resenärer.

Brittisk polis ska sedan ha gått följande uttalande:

Han omhändertogs och arresterades när tåget anlände till Upminster station. Efter en kroppsvisitation blev han även arresterad misstänkt för att bära kniv och för stöld.

Han är kvar i förvar.

De flesta som kommenterar på Twitter verkar stödja konduktören:

Andra påpekade att resenärer som vägrar betala och beter sig aggressivt händer ofta även i Sverige och någon poängterar att det då ofta är invandrare:

*Artikeln är uppdaterad. Tidigare troddes det vara konduktören som skallade den aggressive mannen. Det visar sig istället ha varit en av passagerarna.*