Video: Se Kristersson som MUF-ordförande förespråka helt öppna gränser

Delningar

Som nytillträdd partiledare för Moderaterna vill Ulf Kristersson förmedla att han står för en restriktiv och mer SD-nära ansvarsfull hållning i invandringsfrågan. Den massinvandringspolitik som förts av tidigare såväl S- som M-ledda regeringar beskrivs som ohållbar. När Kristersson var ordförande för Moderaternas ungdomsförbund, MUF, lät det emellertid helt annorlunda.

I en intervju i SVT Nyheter sade Kristersson bland annat att ”Moderaterna ska stå för att Sverige ska ha så öppna gränser som det överhuvudtaget är möjligt”. Han uttrycker kritik mot Socialdemokraterna som han anser bedriver en alldeles för stram invandringspolitik.

Kristersson klargör vidare att Moderaternas värderingar om öppenhet och tolerans inte bara gäller svenskar utan ”alla människor, överallt”. Han uttrycker i intervjun också en övertygelse om att inga invandrare söker sig till Sverige ”för att de vill ha något av oss”, utan därför att de ”flyr från förtryck, krig, tortyr och död”.

Enligt MUF-ordförande Kristersson finns ”stora möjligheter att ta emot fler människor till Sverige om vi velat det”. Att hävda att det måste finnas en övre gräns för hur många invandrare Sverige kan ta emot, menar Kristersson i intervjun är ”en dålig socialdemokratisk invandrar- och flyktingpolitik”.

Kristersson är kritisk till att solidariteten inte sträcker sig länge än till när Migrationsverket får så många ärenden att de inte kan hantera situationen. ”Det kan inte vara rimligt”, menar han, men utan att förklara hur någon ordnad och reglerad invandring ska kunna upprätthållas vid ett myndighetssammanbrott.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

271 KOMMENTARER

 1. Inte konstigt att antalet våldtäkter ökar lavinartat. Sverige har ett enormt överskott på män och många av dem kommer dessutom från primitiva kulturer och saknar mentala spärrar. Säger sig självt att detta inte går ihop. Vilka ska alla ligga med?

 2. Här ser man lögnaren avklädd. Ungefär samtidigt skrev företrädaren Reinfeldt sin hatbok om svenskarna, ”Det sovande folket”. Vi har länge varit i händerna på ren landsförstörande verksamhet. Varför skulle man lite en enda sekund på att denne pajas nu skulle ändrat riktning med 180 grader?!

 3. Ulf Kristersson siktar på att sitta vid samma bord som globalister/oligarker och på en given plats i Bilderberggruppen. Det ”nya” M har samma fula tryne som det ”gamla” med Fredrik Reinfeldt och kommer att ödelägga vårt land för tid och evighet. Kristersson har inget över för det svenska samhället, utan ser svensken enbart som en slav åt det nya Sverige som växer fram.

 4. Massmigrationshetsare, tror inte många Sverigevänner innan denna videon trott något annat.

  Hela sjuklövern är I rötterna totalt infekterade av massmigrationsvansinne. Den här lilla fjuniga fjanten har nu tvingats till korset och låtsas om att han står för en politik som inte hans parti någonsin gjort. Falske fan.

 5. En falsk förrädare. Inget som förvånar mig tvärtom det bekräftar bara vad jag anser om M. Finns bara ett original för Sverige.
  SD 2018!

  • Nä det är bara karriärpolitiker dom har valt parti efter snabbast karriär och alla kommer från svenska skolan. Så det är vänster hela bunten.

   • Japp! Alla har haft samma neo-marxistiska professorer i högskolan. De bygger sina idéer på samma filosofer. F-n, Ulven sade det ju själv i Debatt, att han delar samma värdegrund med Lövet.

    • Globalister är dom allihopa styrda av ogliarker som tar hand om dom sen. Som Reinfeldt 20 mille för att inte göra knappt något.

 6. I ett samhälle handlar det om ansvarskännande individer med kunskaper. Ulf Kristersson har endast erfarenhet av politiken, politikers parasiterande och en låtsad godhet.

  Asylfuskande och arbetskraftinvandring är väsensskilda.

 7. Fantastiskt då kan vi tömma våra psyken och fängelser, säger mena länder, skicka alla till Sverige.

 8. Precis likt Reinfeldt. – En sån sliskig liten ungmoderat – dom är precis som vänsterfolket stöpta i nån slags äcklig mall.

 9. Kristersson är sosse. Han, Annie och möjligtvis L kommer att bilda regering med Löfven efter valet. Kristersson, som lydigt tassar till Löfven när denne har nya konspirationsidéer om hur de ska utestänga SD, är opålitlig och byter ständigt fot.

  Tror han att Löfven släpper fram honom som statsminister har han verkligen inte sett igenom sosseriet. Dessa är experter på att tillskansa sig makt – och missbruka den…

   • Skillnaden är i dagens läge hårfin. Så gott som alla DÖ-partier förespråkar samma doktrin. Öppna gränser. Invandring utan eftertanke. Allt utifrån kommande är bra för Sverige…

    • Visst är det så!
     Tråkigt bara för oss normala, att de olika falangerna i 7klövern alla kämpar för samma sak, men av olika anledningar och att resultatet, om de lyckas, betyder slutet på Sverige.

  • Kristersson vill ha mer EU…alltså mera vansinne och ha in flera länder….Turkiet med 80 miljoner muslimturkar rakt in i EU. Kommentarer överflödiga. (Reinfelt,Bilt doktrinen)

   • Ja. Skräckscenario är det mest eftertraktade i svensk politik. Deras hjärnor är ockuperade av främmande makt. De är som robotar. Sju partier säger samma sak…

 10. Det här handlar om att Ulf Kristersson en gång i tiden var en av dom i MUF som ville ”krossa välfärden med invandring”.

  Så här sa förre Moderate partiledaren Bo Lundgren i en intervju:

  ”Skälet till att Ulf Kristersson och hans del av ungdomsförbundet och många andra hade sin inställning var att man ville krossa det svenska välfärdssystemet. Det ville ju Fredrik också i sin bok ‘Det sovande folket’. Det är lite hemskt att säga det men delvis förespråkade man en fullkomligt fri invandring till Sverige för att vi då inte skulle kunna bibehålla väldigt mycket av de här av de här olika förmånerna. Då skulle människor tvingas att försörja sig själva eller inte klara sig själva.”

 11. M och S skrotade tillsammans med övriga partier 1976 den synnerligen restriktiva invandringspolitiken och öppnade för en okontrollerad i huvudsak muslimsk massinvandring utan krav på utbildning eller egenförsörjning! Nu finns drygt 1,5 miljoner muslimer i Sverige ( i Tyskland är 80% av muslimerna bidragslevande och sannolikt gäller den siffran även Sverige ).
  I Sverige har vård, omsorg, försvar, polisväsende och t.o.m. järnvägsunderhållet helt havererat ( fattas 60 miljarder och man reparerar idag luftledningar, 16000 volt, vartefter dessa faller ner över tågen- och! Detta sker dagligen, som i Bangladesh ungefär.
  MEN!: Sverige försörjer över en miljon muslimer med bostäder, liten bil, kalvfilé, ja, allt dessa önskar sig tll en kostnad av c:a 650 miljarder per år. Varför?

  • Enda lösningen blir att ge SD majoritet efter valet. Åkesson har möjlighet att rädda vårt land, ge honom chansen och han kommer inte att svika.

  • Det var Olof Palme med socialdemokratin som fick till ett grundlagstillägg; 1975:26 – där Sverige skall verka för ett multi-etniskt samhälle.
   Ingen folkomröstning, med två på vardera följande riksdagsval som brukligt vid grundlagsförändringar…
   Förslaget gick igenom riksdagen på en eftermiddag, med stöd från samtliga partier.

   (Enl. tillförlitliga källor, så har varken Säpo eller Palmekommissionen beaktat denna händelse.)

   • Precis så! Jag minns själv att jag hade ett par som kunder i min dåvarande verkstad år 1974, en svensk kvinna från Skåne och en norrman.
    De skulle gifta sig och berättade om upplevelserna hos Polisen, som då skötte alla invandringsärenden. De hade ett h-e! En svenska och en norrman! Nu kommer 120.000 bidragsmuslimer i år ( 2018 ) direkt till bidrag och oftast utan ID.

 12. Om båda blocken blir lika stora så ser man nästan att SD hellre släpper fram Löven än denna uppblåsta självgode Reinfeldtslakej.
  Om Uffe missar att ta makten för han inte vill samarbeta med SD lär han ju ryka fortare än kvickt. Dom moderata väljarna vill inte leva under Löfvens styre 4 år till.
  SD och Jimmie Åkesson kommer bestämma vem som blir Sveriges statsminister efter valet i höst.

  • Underskatta inte borgarbrackornas dumhet! En miljon av dem kan lätt rösta på Moderaterna trots att det kommer att vara en lika totalt bortkastad röst nästa mandatperiod som det var denna mandatperiod. Moderaterna vägrar ju samarbeta med SD+S+C vilka fick 56% i senaste opinionsundersökningen. Och definierar man sin parlamentariska strategi som att man har en majoritet emot sig, då har man ingen matematisk chans till inflytande. Och eftersom Alliansen krymper från 48% 2006 till 16% 2018 så blir det lite baisse vid borgargrillen. Alliansen mellan Moderaterna och … ja du.

 13. Det finns en gräns mellan oss icke-muslimer och muslimer som inte går att överbrygga. Islam kallar icke-muslimernas länder för Dar al-Harb (krigets hus).

 14. Nu har han fått det land han ville. Synd att det inte bidde så bra. Snacka om att vända kappan efter vinden. 20 % röstar på denna fjant.

 15. Påstås utomlands har man hört att SD stöder sionismen och får stöd från dem. Att sympatisörerna inte vet vad som sker bakom deras rygg. Att SD egentligen delar moderaternas invandringspolitik om de blir stora. Lurar svenska folket som har hjälpt dem växa. Idag vet man ju aldrig. Kappvändning finns ju lite överallt.

 16. Om det skall öppnas gränser skall de som kommer inte ha tillgång till välfärdsystemet på minst 10 år.
  Öppna gränser är bara flum.

   • Vad f-n har SD med Bilderberg att göra? Du har nog blandat ihop ….
    med nötterna du tänker antagligen på Annie Lööf som varit hos Bilderbers på nägon slags kurs.

 17. Ändå finns det verklighetsförnekande drömmare som blundar och hoppas att Ulf Kristersson plötsligt förändrar sig själv som människor inifrån sitt innersta ut till sitt yttersta. Det är de mest lättlurade som inbillar sig såna fantasier. Lättare att fantisera än att förbereda sig inför de enorma problem som nu tornar upp sig för samhället.

 18. Vem kan lita på en MUF:are? Reinfeldt var ju också en gång i tiden ordf. i ungdomsförbundet….Vem mindes inte hans bok…”Det sovande folket.”
  Boken, borde absolut ha ringt in varning om författarens kommande avsikter.

  Kommer också ihåg när MUF hyrde en lokal på S:t Eriksgatan, korsningen Karlbergsvägen, detta var någon gång i början av 80 -talet.
  Harsröken kändes betydande utanför lokalen, medan Svarta maja hade blivit tillkallad av några boende i huset.

  Inte ens Gösta Bohman kunde hålla ungtupparna i schack.

   • Jag skulle nog vilja säga, att det idag finns 8 kommunistpartier, och då inkl. F!
    Partier som vill begränsa det fria ordet.
    I tryck och muntlig framställning.

 19. Viktigt att slemuffes fula nuna avslöjas, hans sanna jag. Stöpt i samma helvetesform som Reinfeldt. En ulv i fårakläder som talar med kluven tunga. Efter valet kommer den gamla politiken fram, tack för att ni bidragsflyktingar väljer oss. Vi ämnar att stressa sönder välfärdsstaten.

  • Gamla ordspråk kanske var ironiskt menade. Men jag tycker ändå att det här är ett missbruk. Kristersson är ingen varg, han är en pudel. Ett får i förkläde.

   • Många epitet som passar in på den förkrymta fårskallen. Pudlar är faktiskt smarta hundar, en engelsk bulldog är mer rättvisande. Svenska politiker jämförs mycket riktigt med hundar, vem glömmer US beskrivelse av Carl Bildt ”medium size dog with big dog attitude”.

 20. Ulf ”Upp som en sol ner som en pannkaka” Kristersson behövde inte många månader på sig för att överbevisa oss om att han inte är mannen att klä sig i vuxenrollen han så gärna pratar om.

 21. Har Kristersson skjutit sig i foten?

  Moderatledaren Ulf Kristersson vill ha mer av EU med fokus på
  frihandel, klimat, migration och säkerhet. Efter brexit har Kristersson
  också en uppmaning: plugga franska.

  – EU gör alldeles för lite på de områdena där EU skulle kunna spela en
  avgörande roll, sade Ulf Kristersson i ett linjetal i Stockholm på
  onsdagen om vilken EU-politik Moderaterna vill föra efter valet i
  september.
  https://www.europaportalen.se/2018/05/m-ledaren-vill-se-ett-storre-eu

  • ”Har Kristersson skjutit sig i foten?”
   Näe, han skulle aldrig träffa något så litet. Inte ens när han kissar, eftersom han blivit tillsagd att sitta ned då. Typiskt M-propagandaförsök: ”Vi gör för lite. Rösta på mer av för lite!”

 22. Har funderat på detta med ”helt öppna gränser” och ställer mig frågan:
  Vad är det egentligen för fel med det?
  Man kommer in ett ett land som för mig och mina föräldrar för snart 50 år sedan när vi emigrerade från Sverige.
  Vi fick från första dagen klara oss själva och från start leva på sparade medel och söka jobb/starta eget.

  Det gick bra!
  Men jag kan tänka mig vad myndigheten sagt om vi kommit och velat ha pengar”för inget arbete”
  Jag vet att svaret hade blivit:
  ”Vad gör du här om du inte vill arbeta?”
  Åk hem om du vill ha pengar eller ha hemspråksundervisning (om man vill ha det ska man stanna i sitt hemland)
  Är det inte bättre att lära sig språket för att som barnen i landet du flyttat till kunna lära sig och vidareutbilda sig?

  • Som när européer emigrerade till Amerika. Fick inga bidrag från indianerna. Men muslimer sprider sig annorlunda. Det är viktigt att kolla in deras historia, eftersom de själva definierar sig som de som tvingar alla att leva som de gjorde för 1400 år sedan.

    • I Sydamerika för att de träffade på spanjorer, som är rasistiska massmördare och bar på pest som dödade så gott som alla indianer. I Nordamerika var det däremot indianerna som överföll nybyggarna som försvarade sig. Indianerna hade ju inget territorium eftersom de inte uppfunnit sånt som jordbruk eller hjul eller vägar. De tyckte bara om att överfalla civila nybyggare och tortera dem genom att skära av deras skalper. Det ledde till en naturligt sund motreaktion hos nybyggarna. Och kriget mellan efterblivenhet och upplysning fick sin självklara utgång.

  • Öppna gränser är väl ok om du kommer hit utan att snylta på bidrag,bostadsbidrag,mm och att du ordnar riktigt arbete innan.

 23. Och det tycker han sannolikt än idag.
  Han bedriver Reinfeldts politik, och allt han står i talarstolen och babblar om är lögn.

 24. Jaha Ulf Kappan Efter Vinden Kristensson, så många gånger han vänt så har han nog börjat drabbas av yrsel,
  Svenskar tag er i akt!

 25. Televinken har alltså alltid velat krossa det svenska välfärdssamhället genom okontrollerad massinvandring och nu fejkar han att han vill ha ordning i migrationen.

  Efter valet öppnas gränserna igen.

 26. Visst är det bra att han insett att det inte fungerar i verkligheten, men har man en gång uttryckt sig så här så ligger det latent i huvudet, han vill egentligen att det ska vara öppna gränser.

 27. Vilket liv det skulle bli om det väller in typ snygga Thailändskor,mm på löpande band och att dom sen kräver modekläder, iphone och en våning. Vill höra politiker som svansar om feminism säger då.

 28. De som klagar på Reinfeldt och Klingberg-Batra och tänker rösta på Kristersson har mer än en skruv lös.

 29. Äntligen kom det fram, ”Öppna era hjärtan idelogin” som vi har påpekat tidigare, SD 80% i September, briljant research Mats.

 30. Jag har i alla fall läst lusen av skitstöveln.
  Han vill endast ingå allians med s.
  Han kommer att knäböja för Jimmie efter valet då SD blir mist dubbelt så stor som m.
  Då får vi se ormen ömsa skinn.

  • Tänk om SD då säger nej. Ni får gärna lösa detta inom blocken och sedan vänta på nyvalet som kommer inom ett år.
   S plus M kommer aldrig att fungera

 31. Ingen slump att han blev tillsatt att efterträda Reinfeldt alltså. Nu är det upp till folket att sätta stopp för Globalisternas maktövertagande!

 32. Citat Bo Lundgren:
  ”När Fredrik Reinfeldt var aktiv inom Muf på 1990-talet fanns där en
  högljudd falang som öppet förespråkade fri invandring i syfte att
  förstöra välfärdssystemet. Falangen företräddes av Ulf Kristensson, som
  senare blev socialförsäkringsminister i Reinfeldts regering.”

 33. Minst sagt suspekt när Moderaterna hellre sviker sina egna väljare än att samarbeta med SD, och därigenom möjliggör islamiseringen och kollapsen av Sverige.

  • Folkets vind struntar han i alla fall i. Han fyller hellre den egna plånboken än att göra det som är rätt för Sverige.

 34. Man kan fråga sig varför vi har hela åtta partier. Faktum är att sju av dessa är politiskt så lika varandra att de kan klassas som samma parti. Praktiskt sett har vi enbart två partier i Riksdagen.

  • Under Kalla kriget var det naturligt att de som var för kommunism konfronterades mot de som var mot kommunism, alltså vänster mot höger.

   Idag går fronten mellan globalister och nationalister. Eftersom 7 partier i svenska Riksdagen är globalister så hamnar de på en sida och det åttonde partiet blir ensamt på den nationalistiska sidan.

    • The only choice is SD versus AfS.
     I believe AfS, not only because their views, would bring much good to our government.

     They would now be the ”far right” party making SD more ”normal”. AfS would hold SD to the fire when they track in the establishment direction as AfS would be the ONLY alternative for those disheartened by SD’s seemingly shrinking spine.

     AfS will bring more ideas, voices, thoughts to the table. Many, maybe most, agreeable to SD.

     AfS is a FRESH wind of spine, ideas, and balls. (Spine and balls I tell you!!)

     IMO, our Nation will be better off with AfS represented in our Government.

     • The ”Herd Mentality” is quite severe in Sweden. With AfS becoming the new pinata SD will slide into ”more normal” with the public which makes way for AfS’s agenda for our country.

      Can’t turn the culture in one fell swoop. Especially in a nation where the citizens (in general) don’t want to stand out or make waves.

      IMHO, a vote for AfS is the best placed vote. Strategically and ideologically.

  • Ja, och enligt sju-partiet har vi ett för mycket. Ungefär samma hörde man från kommunistländerna. ”Varför skall vi ha flera partier när det är vi som går folkets ärenden”. Tyvärr glömde de att fråga folket!

 35. Han är också uppväxt och fostrad på dagis så hjärntvätten har inpregnerat honom också. Det finns inga moderater längre och detsamma gäller de övriga i Alliansen. Alliansen finns bara kvar som beteckning. Kommunismen har verkligen slagit igenom i detta landet.

  • Moderater tror att de står på frihetens sida och att inga gränser innebär frihet.

   Men de har fel. Om FN etableras som en världsregering kommer den värsta diktatur mänskligheten skådat drabba oss alla.

   • Kommunismen har verkligen lyckats med att sänka intelligensen hos den arbetsföra människan av idag. Det är verkligen en skrämmande upplevelse att höra dessa yngre människors åsikter och att de sitter i maktposition också dessvärre. Det ända som idag gäller för dessa maktfullkomliga individer är att med alla medel behålla sina höga löner. Egoismen är fullkomligt utvecklad hos dem.

    • Vad kan man förvänta sig när man lär ut att människor härstammar från apor? Kan det bli något annat än odjur?

  • Helt helt korrekt formulerat – det finns bara kommunizter i 7-klöverpartierna – de ena värre än de andra. Borta från Sverige är alla sanningssökande hårt arbetande lutheraner, nåväl, några finns men det är några få procent.

 36. Om Kristersson tagit pengar från sin egen spargris och islamiserat sitt eget hem hade jag inte sagt nåt. Men nu tvingar han ALLA svenskar att betala dyyyrt för att hela Sverige skall bli ett Kalifat – för alltid!

 37. Samtliga kommunister i 7-klövern…, Snarast möjligt efter valet, emigrerar till valfritt multikulti land i världen. Biskopen Ante med sitt anhang kunde flytta till sina brorsor i något Arabland typ norra Uganda eller Afghanistan. Sedan kan hon och hennes lesbiska prästpolare predika och slösa andras pengar hur mycket dom vill.
  -Alla V kunde flytta till Venezuela.
  -MP ska givetvis till Egypten och jobba med miljöfrågor. Finns inte en enda bil i det landet med katalysator.
  -C till maffiakrigen Philipinerna. Det bor mer än 30 milj Pers där. Småflickor kidnappas och säljs. Lööf med sitt stora hjärta kunde göra underverk där.
  -S ska givetvis till Nordkorea. Ni behöver inte ta med Partiboken. Den finns redan där i varje hushåll.
  -FI åker till Saudi. Gudrun med alla Genusindivider kommer att göra underverk med Riktiga patriarkala strukturer innan dom blir ett huvud kortare.
  -Alla fegisar inom Svensk Piss-media flyttar till Colombia eller Mexiko och börjar med Riktig journalistik om drogkarteller och korruption. Hela världen vet hur proffessionella ni har varit uppe i trygga Skandinavien. Lycka Till!

  Svenska folket tackar er i förtid för Allt ni gjort för Sverige och kommer att bjuda på era Enkelbiljetter!

 38. Är det någon som fortfarande tvekar på att Kristersson är en globalistisk kulturmarxist så är det bara att visa detta. Inte för att det kan finnas många kvar och de som fortfarande tror det är komplett dumma i huvudet så det spelar nog ingen roll.

 39. Han är ingen socialist ! Han är en hycklare som alla moderater ! Han tvingade oss i Stockholm, att köpa våra lägenheter. Själv har han bott i en billig sex rums hyreslägenhet på Ersta Diakoni på Södermalm. Granne med Jonas och Marc ! Som han fått genom ”kontakter”. Moderaternas ”öppna gränser” är en våt dröm om att Sverige ska översvämmas av billig arbetskraft och att de sen kan dumpa löner och pensioner. Rösta därför på SD. Moderaterna ljuger om det mesta !

 40. Det där är Soros egna ord som kommer ut från Kristerssons mun. Här ligger en hund begraven…

  När han lämnar politiken följer vi bara pengarna. Där finner vi uppdragsgivaren. Hur mycket pengar fick Ulf för att sälja ut sitt land, mer eller mindre än Reinfeldt tro?

  • Hunden heter sociallibealism i förnamn och oxymoron o efternamn. Någon övergripande agenda finns inte, inte mer än naiviteten.

 41. Vi i SD kan vara glada att vi har en ärlig ledare eftersom han företräder en politik som inte behöver döljas i lögnens dimmor.
  Dessutom fyller han 39 idag.
  Grattis!

  • Det hade varit en ännu roligare om han behållit Kent Ekeroth. Nominerat kunnigt folk till Riksdagen. Inte blivit Sveriges Gustav Wasa och bara talar till folk och inte med folk. Man måste tåla kritiska röster, annars utvecklas inte SD. SD är ett OK parti, men det finns uppenbara brister. Sågningen av duktigt folk måste upphöra. Kvar runt köttgrytorna finns snillebommar som inte borde sitta i valda församlingar ! Blir jag utesluten Nu ???

   • Skulle du få din vilja igenom, så var SD snart nere på 8-10% igen, och dit vill vi verkligen inte!
    Det SD har gjort sista tiden med sina val av personer inför det kommande valet, är ett snilledrag som kommer att få ”vanligt folk” att kunna tänka sig att rösta på partiet.
    Alla VET att SD är det enda partiet som man kan lita på när det handlar om invandringsfrågan.

  • Det är inte naivitet.
   Det finns en agenda och den handlar om helt andra saker än flyktingars och invandrares välbefinnande.

   • Och den agendan är socialismen. Den första anti-nationalistiska agendan i världshistorien. Globalisten och bilderberggruppsmedlemmen Tage Erlander samarbetade med Soros för att införa dagens svenska samhälle, helt i enlighet med socialdemokratins grundvärderingar och helt demokratiskt med stöd av samtliga svenska väljare under hela deras liv.

    Någon hemlig konspiration fanns det aldrig något behov för. Alla politiker, alla journalister talade öppet för detta och alla väljare valde hela tiden detsamma.

 42. Den inställningen kan man bara ha om man samtidigt vill demontera staten och slopa skatten..

  Det är inte sant att folk flyttar hit för att de vill undgå krig och förföljelse, de kommer till Europa för att ta del av våra tillgångar.. Vore det bara för fredens skull kunde de stannat långt tidigare, finns inget land som gränsar till Europa som är i krig..

  Samma sak i Sydafrika, miljontals svarta afrikaner i från nordligare länder har flyttat till SA för att de själva inte kan åstadkomma välfärd och sociala framgångar som leder till handel och rikedom..

  • Dessutom föds det trots fattigdom svält och elände alldeles för många barn, det saknas förmåga att begränsa folkmängden så att resurserna räcker till.

   • Ett resultat av framgångrika program för hälsa och vaccination. Många fler barn överlever, men resurserna och ekonomierna har inte växt i samma takt.

 43. Politikens konst är att uppträda som om ingen har något minne, var det någon som sa. Det gör Kristersson, och många med honom.

  • En annan påpekade att Reinfeldt och Borg nu är borta men att det annars är samma personer som sitter kvar i moderaterna.

 44. Om ni tycker att moderaternas ungdomsförbund är tokiga, då ska ni se vänsterpartiets ungdomsförbund. Killar får inte prata med andra killar, det är ”interfeministiskt”. Tjejer ska gå kurser i ”feministiskt självförsvar”, medan killar ska gå kurser i ”hur man blir mindre ”snubbig” av sig”…

  Visserligen ska man inte ta dessa ungdomsförbund på ett allt för stort allvar, och visst, det är plantskolor för blivande politiker. Men det de säger och gör, det gäller liksom inte. Men ändå, man blir liiiiite mörkrädd ändå, emellanåt.

 45. The Croatian government has sounded an alarm to the rest of the
  European Union claiming that the Balkan migrant route may reopen in the
  very near future with 60,000 migrants ready to cross into the political
  bloc.

 46. Undrar vilken bokstavskombination han lider av ?
  kan det vara så att ungdomsförbunden har någon floskelmaskin som programmerar deras hjärnor till att bli lydiga globalister och lögnare.

 47. ”Den mest minimala definitionen av en psykos är att det är ett tillstånd med hallucinationer och vanföreställningar, och att tillståndet som regel innefattar osammanhängande och obegripligt tal, oförutsägbart beteende, och grava problem med att förhålla sig till verkligheten.”

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Psykos

 48. Moderaterna skiter fullständigt i politikens konsekvenser. De bryr sig bara om röstmaximering, mandat och regeringsmakt.

  (Reinfeldt är ett undantag. Han drivs av Sverigehat)

 49. Man kan kanske säga att Kristerssn ät lika ”smart” som Annie Lööf, när det kommer till kritan. Han borde köra med ett eget slagord i politiken,
  ”Öppna Sveriges gränser, för hela världen”.
  Alla är välkomna hit!

 50. Om man vill att Sverige ska ha en restriktiv invandringspolitik så känns moderaterna som ett osäkert kort. Jag kommer därför att rösta på Jimmie Åkesson i september. Förmodligen har Ulf Kristersson i grunden samma inställning som tidigare.

 51. Detta är Ulf Kristerssons äkta oförvanskade åsikter. Han vill liksom Fredrik Reinfeldt egentligen öppna upp hela Sverige, ta bort allt gränskontroller och låta vem som helt bosätta sig här. Detta är Ulf Kristerssons egentliga åsikter. Det han sagt som parti-ledare är bara ljug, floskler och röstfiske. Moderaterna har sedan 10-tal år haft nästan exakt samma asyl- och invandringspolitik som MP och V. Så den som röstar på M får MP och Vs oansvariga asyl- och invandringspolitik. M är till stora delar idag ett kommnistiskt parti. Endast SD har en ansvarsfull och heltäckande politik som gör livet bättre och lättare för oss vanligda hederliga svenskar.
  /CC.

 52. Jag är ingen moderat. Men tycker ändå samnytt kunde visa upp klippet från Partiprogrammet tv- intervju där Ulf i intervjun säger att han tar avstånd från detta. Han förklarar sig där med att han var ung och naiv och bytt åsikt sedan dess. Partiprogrammet sändes för bara en månad sedan. Hur många utav oss här har inte bytt åsikt sedan den här tiden? Troligen många.

 53. Moderaternas nya valparoll, ”lika för alla”, innebär den att M vill:

  1. Avskaffa HMF-lagen eller inkludera vita svenskar, heterosexuella, män, och övriga svenskar att skyddas av denna lag också.
  2. Slopa förtur i bostadskön för nykomna bidragsparasiter.
  3. Låta illegala utlänningar betala för sin egen tandvård precis som svenskar tvingas göra.
  4. Slopa all form av inkvotering av minoriteter
  5. Avskaffa presstödet eller göra det lika för alla oavsett politisk eller ideologisk inriktning.
  6. Skapa en nationell policy där polisen får i uppdrag att uppge signalement på farliga våldsbrottslingar oavsett deras etnicitet.

  Nej, naturligtvis inte. Det är bara samma gamla vanliga dyngsnack. De som fortfarande är villiga att rösta M efter Reinfeldts terrorregim, rikspuckot Kinberg Batra, och nu detta nya stolpskott borde omyndigförklaras.

 54. Nu kan ju människor faktiskt förändras och byta uppfattning, dock är jag tveksam till om Ulf gjort det. Om han nu menar allvar med att kraftigt strama åt invandringen, då kan han ju göra det tillsammans med SD, men det gör han inte.

 55. Jaha Ulf Kristensson var redan då mentalt efterbliven och visste inte vilket folkslag han tillhörde?
  Idag har väl någon försökt övertygat honom att inte spela helidiot, men jag finner ingen större förändring på honom?

 56. Vi vet vid det här laget att svenska 7K politiker inte har förmågan att tänka korrekt och ta ansvar i invandringspolitiken. Kristersson bara säger att han vill ha en begränsning i invandringen på något sätt, nu innan valet, egentligen kommer ingen förändring ske, och det är enbart för att förhindra att folk går över till SD som han försöker slå blå dunster i ögonen på folk. Det är den enda anledningen, att försöka ha kvar så många riksdagsplatser som möjligt.

  • Fast han är nästan 2 år äldre än Reinfeldt.
   Barn av samma generation och samma politiska kultur.

   Moderaterna har helt enkelt valt att fortsätta på Reinfeldt-vägen, med undantaget att man inte längre kan ignorera de som flytt/flyr till SD.

   De tror sig kunna komma undan med lite ohederliga lögner.

 57. Kristersson har inte ens förmåga att bromsa socialisternas iver att plundra försäkringstagare på pengar.
  Hans föregångare (BATRA) lät Löfven genomföra en oblodig socialistisk statskupp i Sverige 2014. Det glömmer svenska folket aldrig!!!

  • tyvärr gör dom det ! dumsvensken i ett nötskal ! mina kompisar i Norge firar för fullt idag,medans vi lyssnar på böneutrop !!! fy fan,jag vill bara spy

 58. Som sagt, LITA ALDRIG PÅ MODERATERNA!!!!!!!!! Fega, lögnare och sosseälskare!!!! Löfven + Kristersson + Lööf= Sveriges undergång!!!!!

  • Om man ändå litar på M……………så ska de straffas för Reinfeldt. Så inget M för mig!

 59. dessa falska kräkmedel till politiker förnekar sig aldrig ! den ene är dummare / falskare än den andre…..var inte den här fjanten granskad för bedrägeri när han var borgarråd i Stockholm ? fy fan vilka snillen vi har att välja på i stackars Sverige !

  • Haha, Kristersson verkar vara Moderaternas Mona Sahlin.

   Båda har problem med att hålla sina egna och statens pengar isär och stora problem med att hålla fingrarna i styr när det finns en chans till fiffel och båg.

   Om möjligt kommer nog Kristersson som statminister att bli en nännu större katastrof än Löfven.

   Gud förbarme det svenska folket som blivit välsingat med dessa idioter!

  • Jag är förvånad hur så starka kulturmarxistiska krafter det faktiskt är inne i Moderaterna. – Det är bara att gratulera infiltratörerna och deras medieoligark-sponsor för ett bra jobb. – Men fattar Moderat-väljarna ingenting?

 60. Hur gammal är videon? 25 år? Folk kan ändra sig med tiden. Men i dagsläget kan man inte lita på ett kapp-vändar-parti. SD för min del.

 61. Klippet är väl ganska gammalt då Kristersson slutade som MUF-ordförande 1992. Om man vill vara vänlig måste man då se det i ett sken av ungdomlig naivitet. Det är ju inte omöjligt att folk nyktrar till med åren trots allt.

  Klippet påvisar dock att en ohämmad massinvandring redan länge varit på M:s agenda och pågått i flera decennier ända upp till Reinfeldts dagar.

  Frågan är då hur mycket partiet och Kristersson egentligen ändrat sig sedan Reinfeldt avgick då man redan har en långlivad massinvandringsagenda. Är det verkligen rimligt att partiet vänt på en femöring på bara några år?

  Jag tror svaret på Kristerssons ”vändning” är att han desperat försöker bli statsminister på SD:s agenda. Han säger vad som helst för att slå ut Löfven. Massinvandring är inte ett vinnarkort i valen så nu försöker Kristersson tränga in sig på SD:s manége.

  Annie Lööf har dessutom börjat hora bort sig åt sossarna. Risken är att Alliansen kollapsar och M blir ensam. M måste alltså få ett stort understöd för att klara en regeringspost. I och med det är M villiga att ta till vilka lögner som helst för att rädda skinnet.

  Nej, Ulf ”inga gränser” Kristersson är inget att lita på.

  • Visst kan man ”nyktra till” som du skriver, det gjorde jag själv för ett antal år sedan när jag insåg att SD inte alls ville bygga koncentrationsläger eller slänga ut människor som bott här sedan 50-60-talet och inte heller käkade invandrarbarn till frukost men jag har aldrig trott på öppna gränser, inte ens i min ungdom.

 62. Jag vill höra honom pressas på det här. Antingen så är han dum som inte vet vad öppna gränser resulterar i eller så är han en kappvändare som bara bryr sig om sin politiska karriär.

  • Innerst inne är lille Uffe idag på samma sätt som han var som ungmoderat, och det är mycket däri Sveriges tragedi ligger.

 63. Men det är ganska givet för alla som åtminstone följt politiken under en längre tid. Uffe tillför samma galna skola som Reinfeldt.

 64. M hör hemma under 4%-spärren och det svider att SD känner sig tvungna att flörta med M för att få inflytande. Hoppas SD vet vad de gör och inte kompromissar alltför mycket. Kristersson är en falsk person vars enda drivkraft just nu är att inte krympa partiet ytterligare.

 65. Ja, den här tål att visas om och om igen, anledningen till att jag inte tror på Kristersson. Har han egentligen svarat på en enda fråga nu eller glider han bara undan?

 66. Det finns mycket mer att tillägga om Ulf Kristerssons tid som
  ungmoderat. Håkan Karlberg har i en förtjänstfull artikel i Det Goda
  Samhället påvisat att Reifeldt hade en annan agenda med den
  invandringspolitik han förde tillsammans med Miljöpartiet efter år 2011;
  se länk till artikeln nedan. Syftet med denna politik var att genom
  stor invandring slå sönder det svenska välfärdssystemet. Det får man
  klart för sig genom atgt läsa Reinfeldts ungdomsbok ”Det sovande
  folket”. Ulf Kristersson var en hängiven anhängare av Reinfeldts agenda, som bestod i en strävan att slå sönder välfärden för svenskarna. Detta har Bo Lundgren bekräftat. Se citat nedan.

  ”Syftet var att man ville krossa det svenska välfärdssystemet, säger Reinfeldts företrädare Bo Lundgren.
  Lansdragare i täten för en MUF-falang för fri invandring som metod att
  krossa välfärdssystemet, var enligt Lundgren Ulf Kristersson. Är det
  detta som ligger bakom allt tal om berikande mångfald, ett skenargument
  för att genomföra ett projekt som aldrig skulle godkännas av folket?”

  https://detgodasamhallet.com/2018/02/15/gastskribent-hakan-karlberg-reinfeldts-agenda/

  • Precis ”hire them while they are young and know everything” stod det på min arbetsgivares skrivbord…!!

 67. Till de som klagar på att klippet är gammalt: Så här lät i stort sett alla etablissemangspolitiker fram till 2015. Minnet tycks vara kort hos somliga.

  För övrigt var det förrädarregeringen Bildt som upphävde Luciabeslutet och öppnade upp för massinvandring.

  • Tror snarare att det var hen Corappan som tog beslutet. Nu arbetar hen
   för att förbjuda svenska jägare och skyttar att ha vapen och ammunition.
   Landet skall GES bort – det är Högförräderi och prioriterad Moderat
   politik. Sverige är redan blaha, blaha.

 68. Jovisst men så låter ju unga idealister….Kristersson d.y.
  NU har vi Kristersson d.ä. han är betydligt mera erfaren….oavsett vilket är det SD som gäller i valet 2018….över 20% är minikravet och helst 26.3% och STÖRSTA parti !!

  • Det går inte att bortförklara Ulf Kristerssons extremism med ungdom.

   Adolf Hitler var lika galen som medelålders, som i 20-årsåldern.

   Snarare värre.

   Det som hänt är att Ulf Kristersson blivit bättre på att dölja sin verkliga agenda – folkutbyte – genom massor av diffust luddigt snack.

 69. Inslaget där Ulf Kristersson vill ha helt öppna gränser och totalt fri invandring är från Rapport 16 dec 1989.

  Detta framgår av denna audio (video) från Motgift, där man även berättar hur medvetet Ulf Kristersson vill slå sönder Välfärdsstaten mer hjälp av massinvandring.

  https://youtu.be/2IVZWWNZcZs

 70. Det framgick av ledarstriden inom MUF 1992 att Ulf Kristersson är en ännu extremare massinvandringspolitiker än Fredrik Reinfeldt.

  Detta tål att upprepas:

  Ulf Kristersson är en ännu extremare massinvandringspolitiker än Fredrik Reinfeldt.

  Ja, det tål faktiskt att upprepas ännu en gång:

  Ulf Kristersson är en ännu extremare massinvandringspolitiker än Fredrik Reinfeldt.

  Moderaterna har valt en ännu större galning än Reinfeldt till partiledare.

  Detta är en tydlig signal om vad partiledningen planerar efter valet.

  Partiledningen är i stort sett helt densamma som under Reinfeldt.

  Moderaterna tänker fortsätta med massinvandring. Oavsett vad de säger före valet.

  Moderat taqqiya.

  • Snart sliter dom väl ut knäna i närmaste moské och stänger Riksdagen
   på fredagar. Lika För Alla – skrika jalla jalla –
   med moderaterna mot Mecka!

 71. Skulle inte lita på den karriärspolitikern om jag vore moderat. Batra är hundra gånger bättre för moderaterna än den jönsen. Men vill de dö väljardöden. Så fortsätt med Kristersson. Han gör ett bra jobb för att sänka förtroendet.

 72. Moderaten Fredrik Reinfeldt lärde mig en sak: Lita ALDRIG på en moderat. Han lärde mig också vad förräderi innebär.

 73. Jag säger som jag sagt många gånger förr. Om man inte får vara dum när man är ung när får man då vara dum?

 74. Jag är inte ett dugg förvånad.För när jag såg Kristersson för första gången på TV gillade jag inte honom direkt.Sen tyckte jag att det var skumt att Batra slutade som partiets ledare.Helt plötsligt.Något hände där och vi har ingen aning om.

 75. Jag har röstat i tio val, och är otroligt glad över att jag aldrig har och kommer aldrig rösta på något av sjuklöverpartierna.

  • Lita aldrig på Kristersson! Han vänder kappan efter vinden och säger det han tror gynnar honom bäst.
   En ulv i fårakläder.

 76. Om folk inte inser att kommunisterna infiltrerat de olika gamla partierna sedan 60 talet är de ta mig fan blinda och förtjänar situationen vi befinner oss i.

 77. Idag kör extremisten Ulf duktigt med lögner. Men han kommer ej att lyckas lika bra som extremisten Reinfeldt gjorde. Reinfeldt som lyckades med lögner lura en massa. Idag är det en annan tid. Idag finns det ett parti som ej korrumperats ned till ett extremist-parti: SD mina bästa Sverigevänner/folkets vänner. SD! 👍

  Bilden som följer visar hur folkets fiender i verkligheten ser ut när de misstänker att SD blir Sveriges största parti: 😨

  Och efter valet: 😭
  och sedan följer reaktion nr. 2: 😠
  reaktion 3: 😈

  Korrumptionen och fascismen har greppet om 7-partiet, och de politiker som vill ha ett samarbete med SD tystnar.
  Men man får förstås hoppas på bättre.

 78. För att bedöma vad Kristersson är för slags person kan det vara intressant att se denna video.

  Här flyr han mitt under en intervju när han får en fråga om lägenheten i Stiftelsen Ersta Diakoni som han då bodde i.

  Lägenheterna är egentligen avsedda för uteliggare och svårt sjuka.

  https://youtu.be/4EQ0EVlH1u4

 79. Vi glömde att Reinfeldt, som ung, klart och tydligt talade om att han ville krossa välfärden och få upp de lata svenskarna på tå.
  Vi borde lyssna noga på en ung Kristersson, det är vad vi kommer att få,
  om han får makt.

 80. Tänk att en programledare kunde ifrågasätta Sveriges invandringspolitik HELT ÖPPET! År 1989. Jämför det med idag, 2018!
  Tänk om hon säger (idag) som i klippet: ” Men det går inte att ta emot fler (flyktingar) vi klarar inte av…” Då skulle hon få sparken direkt, eller hur? Men DÄR ställer kvinnan frågor om invandringen helt öppet , utan vara rädd för personliga konsekvenser vilket syns på hennes ansikte.Hon är avslappnad och nyfiken.

  Sverige har förändrats såå otroligt mycket.Det är faktiskt värt att se gamla video ibland så man förstår vart detta land är på väg…
  Vad gäller Kristersson..Han tydligen lärde sig mycket prata bla bla bla redan som ung.Kom ihåg att människor förändras ALDRIG:

 81. Lita aldrig mer på en Moderat partiledare. Fredrik Reinfeldt har visat vägen. Han gillade Miljöpartiet och Sebbe Staxxet, han förstörde Sverige med sitt bullshit. Frun som köpte in stödstrumpor för 6000:- paret. De andras partiledarna i 7-klövern avslöjar sig mycket tydligare, ingen har stake nog att tala i klarspråk.
  Tyvärr är Jimmie det enda alternativet.

 82. Är det såna här Klåpare som skall leda vårt Land ?
  Han (det) har redan sagt att han talar inte med SD !
  Det är 20 % av svenska väljare.
  Vilken trovärdighet har han ? (det)

 83. Han var ung och dum! Världen och Sverige såg annorlunda ut. Men vad filmen säger mig är att han inte bryr sig om Sverige utan om sig själv. Och kan säga egentligen vad som helst som passar in för tillfället. Nej jag röstar SD!

LÄMNA ETT SVAR