Tommy Robinson 34

Foto: YouTube/Rumble

Utrikes

VIDEO: Se Tommy Robinsons nya dokumentär

Publicerad 5/28/2023
Annons

Den brittiske medborgarjournalisten Tommy Robinson har lanserat dokumentärfilmen ’Silenced’ i vilken han avslöjar en allians mellan regering, media och rättsväsende – allt för att tysta sanning i obekväma ämnen.

Tommy Robinson, som egentligen heter Stephen Christopher Yaxley, engagerade sig för ett årtioende sedan genom att starta English Defence League – en reaktion mot islamiseringen av hans hemstad Luton.

LÄS ÄVEN: Tommy Robinson sattes på lista över världens farligaste extremister

På senare år han han uppmärksammats mest för sitt arbete att avslöja de omfattande grooming-nätverken mot barn i England, som dominerats av muslimska förövare.

Robinson blev fängslad av engelska staten när han konfronterade våldtäktspedofilerna och sattes på ett högsäkerhetsfängelse i månader, dessutom i isoleringscell. Sedan dess har Robinson fått se sina konton bli permanent borttagna på samtliga större sociala medier-plattformar. Enligt honom är frågan om yttrandefrihet vår generations stora kamp.

Under de senaste åren har Robinson riktat in sig på att skapa dokumentärfilmer där han bland annat avslöjat BBC:s arbetsmetoder och försök att svartmåla honom som journalist. I den senaste dokumentären ’Silenced’ avslöjar Robinson en allians mellan regering, media och rättsväsende samt deras ansträngningar för att tysta sanning.

Se dokumentärfilmen nedan:

SE ÄVEN: Tommy Robinsons dokumentär: The Rape of Britain

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1073Ökad russofobi i spåren av Ukrainakriget – ortodoxa kristna nekas handla
Annons