jordann

Faksimil: Twitter

Utrikes

VIDEO: Transartist blottar sig live på TV

Publicerad 10/23/2022
Annons

I ett liveframträdande på en tv-kanal tillhörande brittisk statsmedia valde den transsexuella artisten Jordan Gray att klä av sig spritt språngande naken på scen. Personen hade både manliga och kvinnliga kroppsattribut.

Det var under ett musikuppträdande på BBC Channel 4 som Jordan Gray slängde av sig kläderna i slutet av sitt framträdande på scenen.

– Det bästa med live-tv är att jag kan göra såna här dumma saker! sa Gray sittandes vid ett litet piano.

Artisten, känd sedan 2016 för att vara den första transsexuella personen att delta i sångtävlingsprogrammet The Voice, ställde sig upp och sprang fram på scenen för att göra sig extra tydlig.

Spelade piano med sin penis

Plötsligt slängdes alla kläder av i all hast. Där stod Gray och visade upp sin nakna kropp med både ”kvinnobröst” och manligt könsorgan.

Artisten sprang tillbaka till pianot och började slå på tangenterna – med sin penis. Känsliga tittare varnas för nakenhet i videon nedan.

Publiken var till synes både chockad och road.

LÄS ÄVEN: Transsimmare blottar sig för kvinnliga lagkamrater

Hyllas av transaktivister

I efterhand har Gray hyllats i sociala medier av vänsterextrema transaktivister som tycker att tilltaget var modigt och ikoniskt.

Nättidningen Pink News, som marknadsförs till homosexuella, bisexuella och transsexuella personer, beskrev det hela som ”ett oerhört kraftfullt uppträdande”. De skriver även att ”människor online var helt överraskade” av det ”ikoniska framträdandet”.

Jordan Gray är en del av Educate and Celebrate, en grupp som tillhandahåller ”HBTQ+ inkluderingsträning” och arbetar med barn och tonåringar. Gruppen besöker bland annat skolor och får barn att skandera ”krossa heteronormativitet”.

LÄS ÄVEN: Svenska kyrkan anordnade ’Transblessing’-konferens

Mira Aksoy
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
772Man ihjälskjuten vid idrottsplats – ”Man vill flytta från Stockholm”
Annons