Ytterligare en intervju med Jens Ganman stoppad av Sveriges Radio

Delningar

Sveriges Radio P4 Jämtland stoppade häromdagen en bandad intervju med Jens Ganman om hans och före detta polisen Mustafa Panshiris nyutkomna bok ”Landet som kunde”. I stället skulle en ny direktsänd intervju anordnas. Efter drygt två minuter avbröt dock SR-journalisten även den intervjun.

Ganmans och Panshiris bok har rönt stor uppmärksamhet eftersom den behandlar ett högaktuellt ämne – Sveriges till stor del havererade integrationspolitik som en följd av en mångfaldigt högre invandring än vad som har kunnat hanteras. Ämnet är politiskt känsligt, inte minst under ett valår, och den bandade intervjun blev av allt att döma inte riktigt så som Sveriges Radio tänkt sig.

Man hävdade då att den inte kunde sändas eftersom den intervjuande SR-journalisten på ett ställe är omnämnd i Ganmans bok. Det skulle vara oetiskt menade man.

Enligt Ganman håller emellertid inte den förklaringen. Detta eftersom han har intervjuats av ett flertal andra journalister, bland annat Pontus Mattsson på SVT, som också förekommer i boken utan att dessa sett några problem med detta.

I den nya direktsända intervjun som anordnades på måndagen ville Ganman innan man började diskutera boken ha svar på några frågor kring att den förra intervjun stoppades. Detta vägrade dock SR-journalisten att gå med på – trots att denne själv i påannonsen tog upp saken – som i stället efter drygt två minuter avbröt intervjun och sändningen.

De två minuterna av intervjun som sändes kan avlyssnas i klippet ovan. Ganman har själv en bakgrund som journalist inom Public Service, bland annat just på SR P4 Jämtland.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

185 KOMMENTARER

 1. Förändringarna i samhället tycks gå helt under radarn för dessa lokala redaktioner.
  Lokala program i både radio och TV är rena skämtet. Tack för att fria medier finns någon sanning tränger fortfarande fram.

 2. Vilken jävla ankdamm Sverige blivit. Och journalistkåren är ju till stor del rena hönsbesättningen. Känner ibland att jag måste klättra ner från min trädkrona och alltför sällsynta kompisar och plaska omkring bland fjäderfäna för att få lite socialt umgänge…… *kvack, kvack* !!!

 3. Efter valet lägger vi ned public service och ställer alla ansvariga till svar för förödelsen av Svea Rike!

  Mörkningens tid är över och vi ser ljuset i tunneln!
  .

 4. Ingen av pajasarna på SVT/SR klarar att vara ärliga i en intervju med Ganman, sannolikheten är större att Löfven klarar att bestiga Everest med LO´s Thorwaldsson på ryggen.

 5. Jag kommer ihåg när komediprogrammet Helt Apropå sändes, de drev hejdlöst med Rysslands statliga propagandamedia, när nyheter lästes upp i Ryssland så stod där en person med en pistol riktad mot uppläsarens huvud, då skrattade vi åt det nu är vi själva snart där.

 6. När detta sändes var jag tvungen att stanna upp i mitt arbete. Jag tänkte ”Livesändning med Ganman? Ha ha, det här kommer att bli kul” Och det blev det😁

 7. Här har vi ju ”svart på vitt” på hur det förhåller sig med ”sanningen” på SR. Lustigt och samtidigt bedrövligt sorgligt.
  Vart tog det öppna samhället vägen?

 8. Svensk public service tycks inte veta vart de skall ta vägen i dessa dagar. SD ser ut att bli det största partiet, medan vänstern faller.

 9. Bra gjort, Ganman! Att man kan gå in och lyssna på SR:s hyckleri är ovärderligt, på detta vis ser man hur public service inte lever upp till sitt sändningsåtagande.

 10. Snart kommer vi bara att se återkommande filmklipp med landsfadern Löfven och invandrare med klämkäck värdegrundsmusik i bakgrunden

  • Samma som i Tyskland.

   SPD numera under 20% i mætningarna, enligt ARD.

   SPD ær tillmed så ‘lost’ att de har hyrd in konsultburå (privata føretag!!!) før att kartlægga vad problemen ær.

 11. Det blir ett gigantiskt jobb för SD att städa upp i SR & SVT. Alla vänsterextrema måste helt enkelt entledigas, det behövs bara en Statlig/opartisk/skattefinansierad.Tv-kanal, och 2 st radio- kanaler, vill folk ha mer får det bli betalkanaler i.s.f.

 12. Tjänstemän vill säga upp dig, när de har fått nytt jobb.
  De vill inte bli uppsagda.
  Högst upp i SVT/SR-heriarkin sitter Regeringen, och alla underställda på alla nivåer riskerar att bli bortflyttade av sin överordnade.
  Se där, ett effektivt system för kontroll.

 13. Panik i etablissemanget. Privilegier för adeln satte igång franska revolutionen och snart har vi en fin parallell till detta i konungariket Sverige!

  [S] åker ut med huvvet före, vilket de redan vet om och de har fortsatt att plantera sina S-märkta tjänstemän på höga poster. På så sätt fick en nolla som Dan Eliasson det ena toppjobbet efter det andra. Se f ö Westerholms skarpa analys:

  https://ledarsidorna.se/2018/06/socialdemokraterna-forbereder-en-langre-tid-i-exil/

 14. Vad är de rädda för? Är det deras jobb, status eller att deras världsbild ska rasa samman? Jag tycker att deras rädsla är sjuklig.

 15. Väntar med spänning på nästa ”Jens Ganman förklarar” varför intervjun för andra gången har inställts……Tack Jens och Mustafa för en upplysande, intelligent och mycket rolig bok!

 16. O.T.Sentios chef i Norge säger att de gör opionsundersökningar i 22 länder men bara Sverige ifrågarsätter eftersom SD får så bra siffror.

 17. Precis som när folket började bua åt Ceacescu i Rumänien, på ”stöd”-mötet de tvingats gå till av Securitate!

 18. Sanningen ÄR AVSLÖJAD av framför allt RUIST Offentligt även om de flesta visste hur det låg till, MEN som Alltid någon måste BEKRÄFTA det så tvivlarna också förstår..!!

  Nu VET Alla Invandringen kostar Skjortan för FOLKET..
  Nämligen 74 000 per invandrare och år livet ut..

  LÖGNEN som ALLA i 7 Klövern levererat kommer få konsekvenser..

  TROTS att Landet Ekonomi går Bra
  så bryr sej Folket inte, eftersom det ÄR dom som betalar Invandringen med sina inb Skatter och får på köpet en försämrad VÄLFÄRD….
  Och det accepterar dom INTE…!

  Företagen Blomstrar, Invandraren lever gått och Politikerna får garanterade höjda Arviden på FOLKETS Bekostnad MEN De får själva dåliga Pensioner ingen Vård och dyra Tandläkarräkningar samt en Kriminalitet som Inte förr Skådats på Gator och Torg med Skjutningar och Våldtäckter som satt Skräck i varje Svensk liten Stad och Håla…!!

  Där ÄR Vi nu och och därifrån kommer FOLKET att förändra DEN utvecklingen som 7 Klövern SKAPAT

  Till något som ÄR Bättre för Svensken MED eller UTAN 7 Klövern
  Typ Trumps ”Svensken Först” m a o
  SLUT på omhändertagande av andra före Svenskens BÄSTA…!

  • Kommer 1000 så blir det 74 miljoner/år. Kommer 100 tusen blir det 7,4 miljarder. Kommer 1 miljon blir det 74 miljarder. Per år. Ensamkommande är mycket dyrare…
   Backar vi bandet typ 20 år har Sverige tagit emot fruktansvärt många. Att de sammanlagt måste kostnaderna ligga på storleksordningen ca 5% av BNP per år. Det är inte kattskit.

 19. Ot

  Vad är det som händer? Italien och Malta har stängt hamnarna för läkare Utan Gränser.
  639 st slipper inte i land. Kommer dom måntro få åka tillbaks?
  Det här kommer att vara stor nyhet i aktuellt ikväll…

 20. Får SD 35%, blir de största blocket.
  Riksdagen har en överenskommelse att släppa fram största blocket som regeringsbildare.
  Spännande tider väntar!

 21. Efter valet blir det personalomsättning på SVT och troligen ”hotar” många att flytta ur landet och någon till en annan planet – ifall SD får egen majoritet? Tror att vi alla vill få in friska fläktar inom SVT och som kan se med nya ögon.

 22. Vi ser och hör det allt oftare. Intervjupersoner som tröttnat på public services arroganta och okunniga agendajournalister och istället riktar udden mot dem själva. Senast var det forskaren Joakim Ruist som drog ner trosorna till anklarna på SVTs Lotta Bouvin och nu Jens Ganman som fick reportern att falla på eget grepp i direktsändning.
  Jimmie Åkesson är en annan föregångare när det gäller att plocka ner ”journalisterna” från sina höga hästar och deras självpåtagna privilegier att sätta dagordningen och diktera frågeställningarna.
  Hoppas detta bildar skola och ger råg i ryggen åt andra att ta efter när de hamnar hos mediemaktens lakejer som nu ser sina monopolistiska positioner alltmer hotade. Både i dessa situationer och inte minst av den växande riktiga journalistiken hos medborgarjournalisterna på de fria medierna.

 23. Ut med svt/sr nu, de hör hemma i samma soptunna som sovjetiska Vremja och östtyska Aktuelle Kamera; bort med skiten nu!

 24. Snälla sd, gör som Afs och skrota st/svt. Hela organisationen är genomrutten hela vägen in i kärnan, vi vill inte betala för kommunistisk propaganda!

  • Eller rösta helt enkelt på AfS istället för SD? Det kommer jag att göra. AfS har en bättre politik även i övrigt med återvandring och utträde ur EU som viktiga punkter.

   • Ja, det stämmer i nuvarande läge. Dock så måste AfS få 2.5% av rösterna för att kunna få framtida partistöd, annars är rösterna från sd bortkastade till 7 klövern.
    Gäller att följa de bästa opinionsundersökningarna och se hur nära de kan komma där.

 25. Härligt av Ganman att stå på sig och ställa dem till svars i direktsändning. 😁 Blir ju svårt att klippa bort obekväma frågor på så vis.

 26. Närmare diktaturfasoner kan man troligen inte komma.
  Skattefinansierad media stänger ner sändningen, när det som folket inte ska tillåtas höra riskerar att sägas i direktsändning.

 27. OT: För några år sedan sjöngs lovsånger om ”kompetensregnet” ikväll visade aktuellt ett klipp där ett vårdföretag hade anställt ett hundratal Filippinska sjuksköterskor för att arbeta i åldringsvården i Sverige, det var kompetensregnet som uteblev. De fick hämta hit istället rätt personer. Så ska det gå till tycker jag. Just högskoleutbildad personal var det de lovade med kompetensregnet

  Det skall vara lagom. Varken mer eller mindre än vad vi behöver….

  • Ja det var ju lustigt hur vi behövde invandring för att klara äldrevården. Nu har vi massinvandring men vi klarar i alla fall inte äldrevården utan att aktivt söka efter kompetent personal, vilket vi borde ha gjort från början istället för att importera hundratusentals islamister.

   • Dessutom – vi har en åldrande befolkning, så vi behöver fylla på med yngre invandrare… för dessa åldras inte…???

    Vad händer när dessa blivit åldringar – måste vi importera nya yngre för att hålla ner medelåldern, och ha en befolkning som växer ohämmat?

    ”Problemet” med ökad medelålder grundar sig i att fler barn lever tillhög ålder. Förr var barnadödligheten hög och fler dog unga, vilket ledde till en mindre del som blev gamla. Det finns bara två sätt att tacklas med detta – anpassa samhället efter faktumet att fler överlever till hög ålder – ellet se till att fler dör innan de blir gamla…. att konstant fylla på är ingen lösning i pcer huvud tager. Totalt obegripligt att så många politiker fortfarande inte verkar fattat detta..

  • Och så var det Attendo care som anställde ifrån utlandet, och därmed så kunde de hålla nere lönerna rejält förstås.
   De svenska sjuksköterskorna vill naturligtvis ha en lön värt namnet, så då går attendo care fetbort.

   • Vilka svenska sjuksköterskor ? Har du några över vet jag många som vill anställa dem.
    Känner en som lämnade landstinget för ett år sen för att öppna butik i stället, tjänar bättre, mindre stressad.
    Alla inom vården vill ha en lön värd namnet men det är inte så man löser bristen på personal säger våra politiker.
    De privata vårdgivarna och bemanningsföretagen betalar bättre så de får all personal.

 28. På tal om propaganda, det sker precis nu i SVT Aktuellt. Det handlar om de stackars moskeerna som tydligen attackeras, om man ska tro islamofilen Mattias Gardell (och det ska man naturligtvis inte). Sedan intervjuar man Morgan Johansson och vilka han skyller på behöver jag väl knappast nämna? Även om han inte sa det rakt ut så är det uppenbart att han syftar på SD.

  Detta är ju helt uppenbart riggat av SVT för att hjälpa socialdemokraterna! Först är Mattias Gardell helt oseriös som forskare, sedan har man bara med sossarna som naturligtvis obehindrat får lägga ut texten. Detta kommer självklart att bli ett stort nummer i valdebatterna framöver, här lägger man bara upp bollen på straffpunkten. S kommer högst sannolikt att trycka hårt på att vara det snälla partiet och SD de onda demonerna.

  • Vad de inte fattar är att kommunismen inte är lika långt gången som i Nordkorea så detta kan mycket väl tagit såskorvarna under 20% strecket:)

  • Morgan Johansson sa mer eller mindre i klartext att han hade beordrat polisen att slå ner på och krossa Sverigedemokraterna före valet.

  • Tidigare i kväll sa dom att det fanns 178 Mislimska Trosförbund i SVÄRIGÄ..!
   Låter lite väl mycket…

  • Obegripligt att en riktig alarmist som Gardell får medialt utrymme. Desdutom anklagas SD för att vara just alarmister… 🙄

   Flens moské ”attackeras dagligen” enligt en artikel SVT – men sedan skriver de i samma artikel 10st på 5 år, alltså i snitt två om året.. varav klotter alltså räknas som attacker. Isåfall är även var och varannan busskur och husvägg i landet under systematiska attacker..

   Märkligt att de dessutom ”inte får bort” den nazistiska symbolen som någon klottrade på en garageport. Det är inte så att den skulle gå att måla över om man verkligen ville få bort den.

   Måste kanske påpeka att jag starkt fördömmer all sorts vandalisering, oavsett mål. Däremot gör jag ingen skillnad på vem som utsätts – det är för mig lika illa att klottra på ett äldreboende eller annan valfri byggnad, som det är att klottra på en moské. Jag tycket dessutom att när samhället ser ut som det gör, så är jag fullt förstående med att polisen inte prioriterar sprayade symboler framför våldsbrott.

  • La också märke till detta. Oftast är det bättre dolt, men vi utsätts hela tiden för den här typen av manipulationer.

 29. Krossa socialismen – krossa public service. Fantastiskt bra gjort av Ganman att hålla trycket uppe mot dessa propagandister!

 30. Från det ena till det andra, kan någon seriöst berätta/förklara VARFÖR
  7-Klövern emottagit så många Muslimer i o m att deras Leveende är VÄSENSKILT från Oss..??

  Och ÄR detta ett medvetet VAL av 7 klövern eller Vet dom inte vad dom gjort?

   • Otroligt om det inte finns något svar..
    Våra Förtroendevalda Politiker måste ju ha ett MÅL med det dom gör, dom kan ju inte satsa från Höften och Tro att allt ordnar sej nog..

    Tacka vet jag Trump som snart säger Hello Racket Man… Han har ett MÅL..!

  • Man måste förstå att de är leftists och att alla leftists har ett enda, slutgiltigt mål: att rasera samhället därför att de hatar det därför att de hatar sig själva.

   De flesta som röstar begriper inte vad det är som de röstar på, men politikerna själva är sämre människor och mer insatta.

   Feminismen söker att förstöra relationerna mellan män och kvinnor tills samhället raserar. Kommunismen raserar klassamhället och hierarkier. Socialismen raserar kapitalismen. Liberalismen sätter individen först, före gruppens väl, och raserar din karaktär. Osv, olika blad utav samma klöver. När alla är jämlika så har de segrat.

   Den enda chansen som vårt samhälle har är att vi revolterar mot idén om jämlikhet(mot kulturmarxism/leftism) och återigen börjar observerar hur saker faktiskt är.

   Kort och gott: all politik är galenskap. Viss politik är mindre dålig än annan. Den enda vägen framåt är att skala tillbaka de misstag som vi har begått, de idéer som vi bygger vårt samhälle på så att vi återigen bygger samhället med tegel och sunt förnuft.

 31. Hade för mig att Muren revs 1989… Men vissa har kvar samma mindset och blickar nostalgiskt tillbaka till fornstora dagar.

 32. I Atuellt stod nyss en liten gubbe från S och skylde bränning av moskeer på de de hemska högerkrafterna som vuxit sig starkare, undrar om han syftade på SD och deras väljare.

  • Man gör nu allt för att flytta fokus, och nämner Mattias Gardells egnengjorda undersökning om hot och våld mot sveriges moskeer.
   Det hela känns väldigt konstruerat i dagsläget, och när man vet vilken agenda Gardell har, så ska man ta denna rapport med en nypa salt.
   Konflikten mellan sunni och shia har säkert en stor betydelse i framförallt de få moskebränder som varit. Virrpannorna till nazister kan inte stava, men de kan teckna hakkors.

  • Ingen annanstans i EU i public service sänder man så pass spekulativa känslobaserade nyheter, man sänder var som har inträffat senaste dygnet – typ, inte teorier, känslor, osv osv utan händelser

  • Han förklarade dock inte ett dugg om vilka som bränner Synagogorna. Det gjordes ju redan tidigare innan denna nya inriktning sa han dock.

 33. Jens Ganman ÄGER!…dessa feg mediaråttor får det inte roligt när vindarna vänder på riktigt, då kommer folkets dom inte vara nådig.

 34. Ryssland har gjort upp med sitt förflutna och vänt kommunismen ryggen, medans vi här hemma stryker den medhårs… Det finns en liten skara vänsterfolk, som styr våra medier och dessa onda och destruktiva krafter måste man arbeta för att få bort.

 35. Ja SVT/SR har fått order att nu får bara material som godkänts av ”organisationen Steffes värdegrund” sändas.

  Eftersom 7-partiet alltmer ”klantar till det” så har alla involverade råkat i panik och letar febrilt efter ”halmstrån” som kan möjliggöra att man inte förlorar sina välbetalda jobb.

  Sverige, svenska folket vad är det, här gäller det JOBBEN?

  Skrämmande.

  Facket mobiliserar.
  Skall inte tala vansinnesinvandring som är roten till det onda, utan sånt som distrahera från problemen den åstadkommit.

  ”S”-are har fått nog och gått till SD.
  BEKYMMERSAMT!

  De europeiska folken har ledsnat på ”Europas Förenta Stater” och vill tillbaka till sina grundvalar. ”Det egna landet” där egenbestämmandet en gång rådde.

  Italien senast, före det Österrike, tidigare de östeuropeiska länderna som aldrig godkänt ”att bli överkörda”.

  När nu USA kräver att Europa skall ta eget ansvar så går ”EU-maskineriet ” i baklås.

  ”Det var det fräckaste”, ”Mutti-Merkel” håller på att tappa tro……

  Ja hur skall detta sluta?

 36. Sakta börjar gruset i DDR-maskineriet att göra resultat. Förra veckan var det Joakim Ruist vars underbara och mycket talande tystnad som fick programledaren att tappa styrfarten. Nu idag, Ganman som orsakade moralpanik och snabbstoppad live-sändning genom att styra in programmet på ”fel saker”.

  Hur många gånger i SVT/SR:s historia har vi sett och upplevt att deras program har blivit helt tysta i kanske 10-20 sekunder? Hur många live-sändningar har avbrutits efter bara ett par minuter?

  Jag ser en ny, positiv trend. Där DDR-kolossen som trampat på i decennier, nu börjar få skoskav och nageltrång på samma gång. Public Service-folket har börjat få moralpanik.

  Härliga tider väntar oss!

 37. Socialister och Miljömupparnas propagandaministerium SVT förnekar sig aldrig, detta är dessa sunkiga partier största och viktigaste vapendragare.
  Det är tur att allt fler numera inte har den minsta tilltro till denna propagandacentral, visserligen presenterar man nyheter, men hur många mörkar man ? SVAR : Mängder.
  Söders egen Nytorgsmaffia ser till att sanningen mörkas för svenska folket !
  Men tack och lov finns det sådant som Samhällsnytt som sakta men säkert väcker den sovande svensken, dock är vi sent ute för att kunna återfå vårt svenska Sverige igen.

 38. Den som inte kan svara på frågor har förlorat. Bättre i så fall att lämna WO. Ser inte riktigt lika illa ut.

 39. Kul intervju. Hörde om detta men jag hade aldrig kommit att lyssna på den om det inte vore för att ni letat reda på den. Tackar!

 40. 😀 Klockrena och mycket relevanta frågor av Jens Ganman. SR är ett enda stort, sjukt, vänsterextremistiskt skämt som varje dag p*ssar på de stackars skattebetalare som nu kommer att tvångsbeskattas för att sponsra den här propagandistiska avföringen. SR bör omedelbart sluta finansieras av skattemedel och istället genom frivilliga bidrag ifrån det fåtal som eventuellt fortfarande vill lyssna till vänsterextremistiska fake news.

 41. Valtider!
  Det märks att det är valtider! I går i Aktuellt körde Sossarna ett ”Blame Game” med SVT som medverkare eller nyttiga idioter. Det började med att reportern berättade att samtliga mosker i Sverige var utsatta för terror minst en i veckan, Detta hade videmerats av Mattias Gardell. Nu blev det ett reportage från en Moskee i Flen där en ledare vid namn Bobadilla fick gråta ut framför kameran. Av all terror hade hela Mosken grindats in. På jalusiet i plåt hade det målats ett hakkors.
  Nu tog man in Sveriges högste juridiska minister, M Johansson som blev intervjuvad av Nike Nylander. Han fick ledande frågor där han direkt skickade en pekare på SD utan att nämna SD vid namn som skyldiga till det uppkomna. Dessutom bakade han samtidigt in judeförföljesen. Det nyhetstittaren skulle förstå var, budskapet, att ni kommer att rösta på nazister om ni röstar på SD i kommande val. Detta var ett Ryskt nyhetsupplägg ihopkokat av Sossarnas valstrateger för att få tillbaka väljare.

 42. Då får väl boken köpas via alternativ media ingen annan säljer den blir väl förbjuden av regimen. Det är snart bara Sverige kvar bland diktatur länderna.

 43. Ganman är en nykter kommunist! En i botten kommunist som nyktrat till och har lämnat sitt förflutna. numera en förnuftig man!

 44. Bara se vad som blev av Tommy Robinsson
  https://www.youtube.com/watch?v=GyzGayfI400
  Suveränt bra klipp grundat på fakta som verkligen får en å häpna.

  Är eliten verkligen ute för att döda folket?
  Är ni så naiva att ni verkligen kör totalt över erat egna folk bara för att försöka vinna mera makt å pengar? Jag hoppas att det snart bryter ut, för detta vansinne som ni alla har försatt i hela EU är ren å skär vansinne.

 45. Sanningens ande är ur flaskan nu! De jag möter numera är inte ett dugg rädda för att tala ut, till skillnad mot bara för ett år sedan, då man såg sig runt innan man sade något.

  • Låter jättebra. Jag är kvar i stadiet ”se sig oroligt omkring” men känner samtidigt att det är betydligt renare luft nu.

   • dom kan ju fortsätta att låtsas sova för det ev. uppvaknandet kommer att bli grymt det kommer att bli många självmord i kölvattnet av kolapsen

 46. Hoppas svenskarna begriper att vara en feg krake kommer att straffa landet i slutändan tänk på det när ni ska rösta

 47. Paniken sprider sig åt vänster samtidigt som framgångar etableras åt höger. Ser ingen annan utväg än kommande våld som försök att ”upprätthålla” ordningen hos folket. Var beredda!!

   • Det var en del av varningen, ja!
    Men att msb figurerat i msm med oro över att vi inte har mat och vattnen hemma vid en kris samt Aurora 17, löfven öppnar nya regementen, samtliga hemvärn aktiverades i full beredskap på nationaldagen, USA skickar fler man till Gotland etc etc
    Så, ja det kommer braka loss en false flag inom kort.

 48. Jag har just sett inslaget om Flens moské på gårdagens aktuellt på SVTplay.
  Morgan Johansson fick oemotsagd vädra sitt hat mot SD och framhöll att det var SD som var orsaken till skadegörelsen på moskéer i Sverige. Han nämnde inte SD men det var fullt klart att han skyllde allt på SD.

  • Det finns förstås tokar som kan göra något korkat med en moské, och en del av dem är nog extrema svenskar, knappast SD.

   Men i arabländer är det ju inte ovanligt att sunni slår ihjäl shia och tvärtom, så varför skulle det inte hända i Sverige?

 49. I broschyren ”Om kriget eller krisen kommer” står det att man ska vara vaksam för propaganda och falsk information. Vi uppmanas i en nödsituation att lyssna på SR P4. Behöver man säga så mycket mer?

 50. Ja när det Riskkapitalistiska Företaget ♥️♠️♣️♦️Hämtar 108 Filippinskor för att Ta Hand Om Äldre Svenskar TROTS att 7 Klövern tagit emot 1,6 Miljoner Invandrare sen år 2000 förstår man att något ÄR mycket komplicerat på Inställning och Utbildning hos den stora massan som kommit…!
  Men VARFÖR vet vi inte, men det visar väl sej…!?

  • Filippinska sjuksköterskor är bland dom bäst utbildade i världen, utbildningen är nästan lika lång som en svensk läkarutbildning.. Den amerikanska sjukvården har sedan länge insett vilken kompetens dessa kvinnor besitter och på många sjukhus är majoriteten av sjuksköterskorna från Filippinerna. Sju klövern har sedan länge påstått att invandringen medför att vi får in människor som har den kompetensen som sjukvården efterfrågar, varför måste vi då ta in folk från Filippinerna, kan man undra. Det korta svaret är väl att vi tagit emot människor som inte haft den utbildning som man har efterfrågat. Folk från Filippinerna är trevliga, ärliga, mycket arbetsamma, plikttrogna och anpassar sig lätt till nya kulturer.. Med andra ord en arbetsgivares högsta dröm. Träffade en grupp Filippinare på vår nationaldag vilt viftande med den svenska flaggan. Tänk om alla som kom till vårt land var som dessa människor, ja då skulle Sverige sett helt annorlunda ut än vad det gör idag

  • Enkelt: Om du har flera barn så ger försörjninsstödet bra mycket mer pengar än ett arbete, dessutom är många som kommer till Sverige mycket lågutbildade, vatför vägen till arbete ändå skulle vara riktigt lång.
   Sverige importerar med andra ord arbetslöshet, bidragsberoende och på sikt en social katastrof när nästa lågkonjunktur kommer.

 51. Det riktiga folkets ”revolution” närmar sig…och det blir inte som kommunist globalist aktivisterna hade tänkt sig..snarare tvärtom.

  • Precis mao och castro hade rätt ruttna förhållanden kräven en regelrätt och helt riktig historisk revolution. Det är dags nu… nu kokar vattnet över och vi har nått den efterlängtade vändpunkten i en historisk process som inte kommer att kunna stoppas. Skön känsla äntligen hämnd och rättvisa….

 52. Ett tydligt tecken just nu: Ju närmare det svenska valet närmar sig , desto mer nervös bli vår svenska ” Public Service ” SVT , för att inte rätt parti skall vinna valet . Ingen skugga må falla på alla oegentligheter som nu stiger upp som ett mörkt moln för den förda , närmast kriminella , mot det svenska folket , invandringen .

 53. SMACK!! – Och så sätter David en sten i Goliats nylle! Jens Ganman är en sann hjälte, hoppas han et al begraver Public Service under ett röse av sådana stenar. (Inte den bästa liknelsen kanske, med tanke på att stening är sådant som SR indirekt förespråkar).

LÄMNA ETT SVAR