Kära läsare! I oktober månad lyckades vi samla ihop 100 procent av månadsbudgeten. Vi är tacksamma för allt stöd – tack vare det kan vi fortsätta och utöka verksamheten!

Nyhet: läs nedan om vår kommande nya medarbetare! Vår utökade redaktion möjliggörs av ert stöd!

Vi har valt att inte använda prenumerationer, plus-tjänster eller dylikt för att få så stor spridning som möjligt och göra det enkelt för nya läsare. Därför påminner vi er varje månad om att ert stöd är avgörande!

Fördelen med en finansiering helt genom ert stöd är att vi inte längre kan skadas av våra politiska motståndares attacker mot vår ekonomi och dessutom att ni slipper reklam och därmed får en sida med ett renare utseende som också laddas snabbare.

Nyheter:

– Tack vare ert stöd kommer vi nu utöka redaktionen från tidigare tre personer till fyra. Simon har den senaste månaden testat att jobba med oss med goda resultat. Han blir därmed inom kort tidningens redaktör för sociala medier, kommer bidra till vår grävande journalistik samt stötta upp redaktionen generellt sett. Detta möjliggörs tack vare ert stöd!

– Som tidigare aviserat har Samhällsnytt börjat med videoproduktion. Ni kan se våra klipp här. Snart kommer vi presentera en mycket intressant intervju med en högaktuell person i dagens Europa. Håll utkik!

Glöm därför inte att fortsätta stödja oss eller ha igång automatiska överföringar! Läs här om de olika sätt du kan donera till vår verksamhet så vi har råd att fortsätta utvecklas!

Tack på förhand! Tillsammans gör vi medielandskapet i Sverige lite mer sunt!