Du har väl inte missat den hetaste casino-trenden? Bonusens tid är över och nu pratar alla om jackpottar. Men vilken slot ska man välja? Vi guidar dig fram till de 5 mest populära jackpott-spelen för svenskarna just nu!

Mega Moolah

Ingen har väl missat det här klassiska jackpott-spelet från Microgaming. Den har levererat storvinster sedan 2007 och är lika populär nu som då. 2020 vann en svensk kvinna i södra Sverige hela 146 miljoner kronor på den här slotten.

Mega Fortune

Det jackpott-spelet från NetEnt lever verkligen upp till sitt namn! En 40-åring spelare från Helsingfors satsade 2 kr och PING! Helt plötsligt var hon mångmiljonär. Jackpotten betalades ut och vinsten blev hela 154 miljoner kr. Inte dåligt men en insats på 2 kr, eller hur?  

Populärt: Spela jackpots – klicka här för att komma igång snabbt och säkert!

Hall of Gods

Hall of Gods är en ännu en jackpott där en svensk stått som glad vinnare! 2012 snurrade en helt vanlig tjej från Dalsland hem 67 miljoner kronor på den här slotten. Hon hade onekligen spel-gudarna på sin sida den dagen.

Mega Moolah – Absolootly Mad

En annan av Mega Moolah-slottarna är Mega Moolah Absolootly Mad. Ett snyggt spel med många cool detaljer och givetvis en helt galen jackpott! Tidigare igår blev en spelare från Belgien 190 miljoner kronor rikare när jackpotten betalades ut.

Arabian Nights

Sist, men absolut inte minst, har vi Arabian Nights. En riktigt favorit från omåttligt populära NetEnt. Och vinna på den här sloten, det kan man! Över 14 miljoner kronor snurrade en svensk spelare hem när jackpotten betalade ut.

Du alla de hetaste jackpott-spelen hos Bethard. Just nu är den totala jackpotten på de här spelen uppe i över 43,9 miljoner kr!

Erbjudande: Skapa konto här och få 100 kr i bonus!

Jackpots storlek kan ändras när som helst. Siffrorna är kontrollerade 12/11-2021 kl 09:39.