Ännu en död efter tredje skjutning i Stockholm på söndagskvällen

682 Shares

Några timmar efter den gängrelaterade dödsskjutningen i Sollentuna och en skadeskjutning i Kalhäll utbröt på nytt skottlossning i Stockholm, denna gång i västra förorten Blackeberg. På platsen anträffade polisen en skadeskjuten man som fördes till sjukhus där han kort efter ankomsten avled.

Larmet inkom strax före klockan 23 på söndagskvällen. Polisen är fåordig om vad som inträffat men uppger att man ”har full insats i området” som spärrats av för teknisk undersökning.

Mordet skapar olägenheter för tunnelbaneresenärer till Blackeberg då polisen beordrat att inga tåg ska stanna vid stationen.

Stockholmspolisen har haft en ansträngande söndagskväll med flera skjutningar. Vid 18-tiden sköts två män i Sollentuna, varav den ene senare avled. I Kallhäll i Järfälla blev en dryg timme senare en man skjuten i benet. Det är oklart om det finns ett samband mellan de tre händelserna.

682 Shares
Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.