Årsdagen av muslimska terrorns dödsoffer högtidlighölls i Barcelona

Delningar

Den 17 augusti förra året dödades 15 personer och drygt 130 skadades när muslimska terrorister i två samordnade attacker körde bilar rakt in i folksamlingar i Barcelona i Spanien. På fredagen högtidlighölls minnet av dödsoffren.

Spaniens premiärminister Pedro Sánchez och kung Felipe hedrade offren med sin närvaro. Bland dödsoffren fanns också turister vars anhöriga rest långväga för att närvara vid ceremonin.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

53 KOMMENTARER

 1. Fruktansvärda handlingar. Värre är när folk försöker försvara dessa handlingar, istället för att kritisera islam.

 2. Hörde en kommentar i Ekot idag från utlandskorren att folk var upprörda över att kung Felipe närvarade. Vad är det för skitsynpunkter som SR sprider? Det var väl inte kungens fel att terrordådet inträffade?

 3. Den Islamska terrorn har bara börjat i Europa så listan över oskyldiga dödsoffer kommer bli mycket längre innan Sharia lagarna kommer att råda och demokratin nedmonterad. Europa går mot en mörk framtid med miljoner och åter miljoner araber i Europa som tar sig till Europa med våra korrumperade politikers hjälp.

 4. Det enda våra politiker och kändisar säger när muslimerna slår till är ”nu ska vi övervinna hatet” och ”låt inte sd dra nytta av detta” etc. folket sväljer det med hull och hår.

 5. Vad fan hjälper det när gränserna är vidöppna?
  Mördare och våldtäktsmän strömmar in obehindrat och fortsätter att ”hedra” de framtida offer.
  Grattis eu !

 6. Man försöker att att muslimer är fredliga, men det är trots allt islam som skapar terrorister på löpande band och raserar länder med sin dödskult, för det är precis vad det är. Det är inte att ”bara på en gud”, det är så mycket mer än så. Folk är alltför okunniga. Kostar ingenting att ta reda på vad islam står för.

  • Evolutionen är blind. Om vissa springer rakt in i dödens käftar med ett viktigt hånflin så är det inget att haka upp sig på.

 7. SR Dagens Eko lyckades med konststycket att rapportera om detta utan att nämna islam, islamister eller muslimer. Däremot fick ETA vara med på ett hörn! Starkt jobbat SR!

 8. ett medelande till pedro::::
  det kommer mer så länge som ni tar in båtar..
  1. städaupp
  2. o fixa tilldet
  3. byt från kommujnister till nationalister!!!! så fixar ni det
  annars häjälper ju inga högtider!!! då era kyrkor snart rivs ändå

  • Hon är kristen, och har ett avtal om att få uppträda på en neutral scen, så det är avtalsbrott om homoreklamen är kvar.

 9. Även i Sverige, så måste de 7:e april 2017- kommas ihåg och hedras.

  Även som en påminnelse, om allt folk som släpps in i Sverige, helt okontrollerat med känt resultat.

 10. ”Spaniens premiärminister Pedro Sánchez och kung Felipe”

  – Ett par veckor efter de explicit tillät skeppet Aquarius angöra och släppa av 650 svarta invaderare varav de flesta var män i krigförande ålder.

 11. Cyniska sociopater till makthavare som för en kontrollös utomeuropeisk massinvandringspolitik som leder till dödsoffer.

 12. Det har vänt!

  På ett apotek någonstans i Sverige kom jag i samtal med en för mig okänd kvinna. Vi pratade om förändringen Sverige genomgår. Viktiga inrättningar som apotek till exempel har tagits över av invandrare. De pratar inte alltid så man förstår.

  Kvinnan säger: Alla jag talar med ska rösta på Sverigedemokraterna. Det är nog nu! Isen var bruten.

  Det uttalandet från en främmande person mitt i det offentliga livet belyser stämningen i landet. Folk struntar numer i den politiska korrektheten. Med Åkesson egna ord i ett Jultal: ”Tunnan är full”

  Svenska folket sträcker på nacken och är stolta över att rösta på det enda riksdagspartiet som är på deras sida…

  Vi går mot seger!

 13. Har en kompis från ett nordafrikanskt land som var där när det hände. Han svor på att rösta på SD nu i valet. Han säger också att islameringen i sverige går med stormfart. Han är extremt oroad.

 14. 1492 så kastade Spanjorerna ut de muslmiska plåhoandarna som hade förslavat och takaserat dem sedan man mottog med öppna hjärtan. Känner vi igen det ? Har man inte lärt sig något av historien. Det finns en orsak till att korridarnarna stred för den katolska kyrkan. Men historiskt har de gjort att vi kunnat hålla muslimerna på mattan.

 15. OT:
  Bara en liten personlig anekdot: Jag bor i en liten stad som har ca 5000 i innerstan och kanske runt 11.000 i hela kommunen…. Jag åker buss ganska ofta, jag bor i ett vad samhället nu döpt till ett mångkulturellt område – jag menar, tills för ett år sedan så var den närmaste grannen från Finland… numera så är det syrier, somalier och eritreaner… och låt mig få berätta att lugnet has kicked the bucket!!

  Man undrar – diskuterar de matsedeln, har de förspel eller grälar de om vem som ska gå ut med soporna???

  Jag blir galen snart… jag har försökt hyssja på dem när de i princip gastar över hela området att *ja, vad de nu diskuterar* och att de stör – ja, det hjälper för stunden men dagen efter – ja, då drar de igång vid sju på morgonen istället och gapar o skriker i samma anda…
  – Jag har pratat med min hyresvärd – men gissa vad som händer??
  Jo – här kommer det mångkulturella runk-svaret – DET ÄR DERAS KULTUR att att låta så högt och mycket!!


  Vad i helvete sa hyresvärden??? Att jag verkligen måste stå ut med gap o skrik i form av språk som ingen svensk (om den personen inte råkar vara språklärd) och vet vad farao sägs??
  – Nä – nästa gång det händer då kommer jag nog att ringa 112 – för tonen som jag hör, och med tanke på alla 2-5 ungarna som är inne i lägenheten som i grinar och skriker – så kommer jag att säga att jag tror att barnmisshandel pågår…

  Förlåt OT – men jag ville bara få ur mig detta… Moderator får radera om den så tycker… jag behövde bara skriva av mig…
  Jag tror dock att vi är många som lider av samma fenomen som jag ovan beskrivet.

  • Dei stämmer – det är som en kriminalvårdsanstalt – antingen är de intagna rädda för personalen – eller (som det är i din aktuella situation) – de rädda för brottslingarna…det finns inget mittemellan. Låt oss se till att det första gäller.

  • Kom ihåg detta, du skall aldrig be om förlåtelse när du talar sanning fast jag tror rädslan tar över till sist…stå på dig !

 16. Svensk media är ”dålig”på att rapportera om detta.

  Jag ”tror” att vi i Sverige är utsatta för vänsterns propaganda.. vi har haft vänsterns vidriga propaganda i över 40 år…

 17. Och nu till det roliga i det tragiska var i helvete är dom muslimska fredsduvorna med sin så jävligt fredliga såkallade religion? Varför gör dom inte sin röst hörd mot sådana jävla terrorist kafirs som våldför sig på deras såkallade religion eller är det så att dom tycker som dessa jävla terrorister?

 18. Att BARA högtidshålla MINNET av Dödsoffer från en Muslimsk Terrorattack ÄR ju Förödande och Förnedrande i Europa, när man medvetet emottagit Miljoner av dem..

  MEN vi i SVÄRIGÄ behöver inte gå över ån efter liknande Hämdelser..

  Idag kan man läsa ett repo i EXP om
  4 Bröders IS Engagemang…!

  En invandrad Familj från Etiopien/Somalia, hur många??

  I varjefall 4 Söner som alla åkte ner till IS för att hjälpa dem,,
  2 dödades och 2 återvände och En av dem sitter nu häktad för Mord i Vivalla….!

  ÄR detta HUMAN Politik att låta Sv Skattebetalare Stå för Fiolerna för denna kategori av Invandrare, för ingenstans kan man LÄSA att Föräldrarna Jobbat och Betalat Skatt.!

  Var GOD samtliga Politiker som tycker att detta Är en Human o föredömlig Politik i SVÄRIGÄ, ställ Er på LED och visa Vad Ni tycker, innan VALET…!

 19. Det är diskuterat i går det hela. Det blev en politisk manifestation från ja sidan i Katalonien som vill bilda ett eget land, separatisterna. De vägrade stå där kungen var med, de manifesterade politiskt mot Spaniens centralmakt. De hade en egen ceremoni där de hade den gula rosetten som ceremoni för offren, mest/värst i Tarragona.
  Offren, deras sammanslutningar sa gör detta inte till politik utan hedra de som dog och skadades. Så blev det inte. De sa ni har glömt oss.

LÄMNA ETT SVAR