Samnytt lanserar nu vår nya premiumtjänst, SamnyttPLUS. Som SamnyttPLUS läsare får du tillgång till artiklar, intervjuer, video-reportage och op-eds. samt rabatter och erbjudanden från Samnytts partners. Dessutom erbjuder vi nu Samnytt PLUS ANNONSFRITT! Med denna prenumeration får du en annonsfri variant av tidningen. Du kommer självklart fortfarande att kunna läsa Samnytt precis som vanligt, med den skillnaden att visst material kommer att synas som låst innehåll.

Samnytt är den aktör  inom de oberoende medierna som i nuläget producerar flest egna gräv, reportage och nyheter. Vi har publicerat avslöjanden om gammelmedia, myndigheter, politiker och djupa staten som gjort ett stort avtryck i debatten. Vi har gjort en del videoreportage om samtida Sverige. Det är vi stolta över och det är något som vi gärna vill fortsätta med. 

Men kvalitetsjournalistik kostar. I dagsläget är det endast cirka 2-3 procent av våra läsare som bidrar till finanseringen av våra duktiga journalister och vårt mer resurskrävande innehåll. Det stödet är vi enormt tacksamma för. Samtidigt har Google blockerat oss från att sälja reklam genom deras nätverk, efter regeringens möte med IT-jätten. Dessutom aviserar Myndigheten för press, radio och TV nya ändringar i mediestöd – för att kunna avslå ansökningar som kommer från samhällskritiska publikationer.

Vi har två ambitioner; dels att kunna behålla vår existerande personal. Dels att kunna växa, bli större, göra fler avslöjanden och nå ut till fler svenskar. Det kan vi inte göra med nuvarande finansieringsmodell. Omkring 97 procent av de som läser Samnytt ”lever” på de 3 procent som donerar varje månad. Vi tror dock att många fler faktiskt vill bidra till vår journalistik, om de ges en morot för att göra det.

Därför lanserar vi nu SamnyttPLUS samt SamnyttPLUS ANNONSFRITT. Som PLUS-läsare får du tillgång till exklusiva artiklar, intervjuer, video-reportage och op-eds samt rabatter och erbjudanden från Samnytts partners. Du kommer självklart fortfarande att kunna läsa Samnytt precis som vanligt, med den skillnaden att visst material kommer att synas som låst innehåll.

I och med lanseringen av SamnyttPLUS har vi ett prova på erbjudande där du kan få tillgång till allt SamnyttPLUS material utan kostnad under 2 veckor. Du kan även välja den annonsfria varianten.

Klicka här för komma till prenumerationssidan!