Fredagen 3 december har EuroMillions sin fjärde Superdragning för i år. Det speciella med en Superdragning är jackpotten som är på minst 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €). Om det inte finns någon jackpottvinnare fortsätter priset att växa och kan nå taket på 230 miljoner € (184 miljoner € efter avdrag).

EuroMillions Superdragningar med boostade jackpottar är efterlängtade lotterihändelser och lotterifans väntar med glädje och spänning på dem.

Vad är en EuroMillions Superdragning?

EuroMillions, som är Europas största lotteri, lanserades 2004 och är ett samarbete mellan nio europeiska länder. Sverige ingår inte i samarbetet, men via lotteribettingtjänsten theLotter Sverige kan du delta genom att betta på dragningens resultat.

För att göra lotteriet ännu mer spännande lanserade EuroMillions en Superdragning med en extra stor jackpott för första gången år 2007. Eventet blev en omedelbar succé bland spelarna och sedan dess håller EuroMillions Superdragningar några gånger om året.

Under år 2021 har det hittills hållits tre EuroMillions Superdragningar och två av de vunna jackpottarna var vid tiden då de vanns rekordvinster. Utöver dessa jackpottar har tusentals sekundärpriser delats ut i varje Superdragning.

Kommer någon att vinna jackpotten på 130 miljoner € (104 miljoner € efter avdrag) fredagen 3 eller fortsätter den att växa tills den når sitt tak på 230 miljoner € (184 miljoner € efter avdrag)?

Hur bettar man på EuroMillions Superdragning från Sverige?

För att betta om Superdragningens vinster behöver du registrera ett spelkonto hos theLotter Sverige och sedan är det bara att välja EuroMillions Superdragning från listan med internationella lotterier.

1. Välj 5 nummer och 2 tilläggsnummer!
2. Klicka på Betta-knappen!
3. Betala för dina bets!
4. Vänta på dragningen!

För att vinna jackpotten behöver du matcha alla fem huvudnumren och de båda tilläggsnumren. I spelet finns även sekundära priser som du kan vinna med partiella nummermatchningar. Vinsterna betalas ut av theLotter Sverige och motsvarar de priser som vinnarna i det officiella EuroMillions Superdragningen får ut i motsvarande vinstkategori efter att de lokala skatterna dragits av. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på priserna.

Gå in på theLotter Sverige om du vill vara med och spela om den massiva jackpotten på 130 miljoner € (104 miljoner € efter avdrag)!

Om theLotter

theLotter grundades 2002 och är idag ett av världens ledande lotteritjänster online. Företaget fick svensk spellicens sommaren 2020 och erbjuder nu lotteribetting till sina spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök; https://www.stodlinjen.se/#!/