Erdogan varnar Österrike för heligt krig

Delningar

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan gick i ett valkampanjstal i helgen till attack mot Österrike som beslutat stänga ned ett antal radikalt fundamentalistiska moskéer och förklara dess imamer i de fall de inte är österrikiska medborgare icke önskvärda i landet. Erdogan hotade indirekt med heligt krig med anspelningar på forna tiders strider om Jerusalem mellan muslimska invasionsstyrkor och europeiska korsriddare.

Den turkiske presidenten nämnde också den österrikiska huvudstaden Wien under talet. Det var där som de osmanska rikets muslimska invasionsstyrkor 1683 stoppades från att ockupera och islamisera mer av Europas territorium. Inom islam i allmänhet och bland turkiska muslimer i synnerhet hyser man fortfarande ett agg mot Österrike efter detta avgörande nederlag och stopp för det osmanska rikets imperialistiska utbredning.

LÄS MER: Österrike: Imamer utvisas och moskéer stängs

Erdogan sade att Österrikes beslut att stänga ned moskéer och utvisa imamer skulle mötas med motåtgärder och varnade i samband med det Österrikes regering för heligt krig mellan halvmånen och korset.

En talesperson för den turkiske presidenten har kallat Österrikes åtgärder för antimuslimska, rasistiska och diskriminerande. Beslutet att stänga ned politiskt radikala moskéer och be dess imamer att lämna landet fattades på initiativ av inrikesminister Herbert Kickl från nationsvänliga FPÖ. Det har dock ett brett politiskt stöd även inom oppositionen, däribland landets socialdemokratiska parti som kallade beslutet för ”det första vettiga den här regeringen gjort”.

Cirka 360 000 personer med turkiskt ursprung bor i Österrike. Av dessa är ungefär 117 000 turkiska medborgare. Erdogan och hans islamistparti AKP har tidigare uttryckt stort missnöje över att de inte tillåtits hålla valkampanjer i de europeiska länder, bland annat Österrike, där ett stort antal turkar bor som är röstberättigade i Turkiet och som Erdogan behöver stöd från för att behålla och ytterligare utvidga sin politiska makt genom en grundlagsändring.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

461 KOMMENTARER

 1. Jag är faktiskt ganska glad att denna jihadistportal, Turkiet, är fientligt inställd till oss idag. Dom var så läskigt nära att få komma med i EU. Detta hade ju öppnat Shengenstatus på deras pass, alltså det hade varit ett fritt flöde av kalifatister svärmandes in i hela Europa.

   • Japp!
    Och KD ledaren Alf Svensson och Kalles fru grundade EU-Turkiet vänskapsgruppen i EU parlamentet för några år sedan.
    Alfa dotter var/är gift med en turk.
    Helmut Kohls som gifte sig med en turkiska och kort därefter genomdrev Kohl en lång som möjliggjorde att turkiska gästarbetare kunde bli tyska medborgare.
    Turken och muslimen erövrar mest sängvägen…
    Konverterar en av deras så ska hen dödas!

  • Samma här!
   Frågan är dock hur många det är som hör vad han säger och ser vad muslimerna gör i Europa. De flyttar fram sina positioner konstant och börjar man göra motstånd så kommer först hoten och när de väl har övertaget då kommer våldet och mördandet.
   Detta har redan hänt och händer i många länder utanför Europa.
   Frågan är bara var det smäller till först här i Europa där man öppet kommer resa islams flagga och proklamera herravälde!
   Mot islam fungerar inte vanlig logik eller kompromisser av olika slag.
   De ser vår demokrati och vänlighet som ren svaghet och inbjudan till erövring. Endast oproportionerlig våld fungerar (se Israel och Burma) men den dagen vi tar ett sådant steg så har vi själva förlorat en stor del av vår kristna identitet.
   Tyvärr kommer vi att tvingas till många vidriga beslut om vi själva inte ska gå under…

   • Sådant är mönstret. När man utlyser ickemuslimer på fatwan blir livet skit. Det är så dom tog våra förorter och jag bevittnade det själv på nära håll. Det är så dom tagit de mesta områden i världshistorian. Med Turkiet som ämne kan man ju bara nämna urbefolkningen Kurder, som idag är utbölingar Turkiet driver ett långsamt fördrivningskrig emot.

    Våra politiker har knappt bara gått grundskolan, dessa naiva politikers lupp på verkligheten blir vår undergång. Dom kan inget om verkligheten eller om historian. Riksdagen måste ha ett utbud av kompetens att reflektera till vid behov. Man fattar ju dum och dummare beslut som leder oss till undergång. Inkompetensens era.

    • Beträffande urbefolkningen – du väl vad turkarna och kurderna (muslimer) gjorde med armenierna och de andra kristna 1915?

     Ps:
     Samma öde väntar oss när vi är i minoritet om några år…

   • Minor är ett otyg. Finns betydligt modernare sätt att bevaka en gräns som är effektivare och kan skilja på vän och fiende

     • Här handlar det om att inte släppa in dem överhuvudtaget, då behövs det ingen identifiering!

     • Elektronics, drones och helis. Plus geografiska medel som betong och razor wire. Minor kräver inte mycket kunskap för att komma förbi om man vet att dom finns på ett område. Att däremot komma förbi elektronik som ser IR-signaturer, rörelser, vibrationer och hör signifikanta ljud ofattbart bra är en helt annan sak

     • Truppmina 12 gör att vi slipper ytterligare försök av de individerna. Det går naturligtvis kombinera med elektronik.

     • Betydligt effektivare att skeppa tillbaka illegala invandrare till utgångsposition så dom kan berätta för sin omgivning att det inte går att komma förbi gränsen. Troligen har dom inte heller råd med ett nytt försök.
      Minor är inte dyra och ett hål i marken är inte heller någon större utgift men när du fortfarande kan förvänta en oändlig mängd som försöker kan det bli en besvärlig situation i längden

 2. Heh, ”heligt” krig med oss mot muslimer? Ja, tack! Äntligen! Vi hade kunnat rensa Europa på mindre än ett år, och radera ut dem alla på mindre än fem, och världen hade enbart blivit bättre av det.

 3. Då hotar alltså ett NATO-land ett neutralt och alliansfritt europeiskt land! Hur kan vi ha partier i Sverige som tycker vi skall vara med i NATO när de har sådana medlemsstater? Dags för Sverige att ge fullt stöd åt en neutral broder från Europa. Utvisa turkiska imamer från Sverige!

  • Sedan har väl då Erdogan jobbat hårt på att fjärma sig även från NATO och andra grupper och länder med västligt samarbete och istället närmat sig ryssland och olika islamistiska grupper

  • Ja Turkiets medlemskap i NATO är galet. Det är det största problemet som jag ser mot medlemskap. Kan de inte uteslutas måntro.

   • Finns nog åtskilliga i NATO ledningen som gärna skulle slippa Turkiet i dess nuvarande form. Hoppet står väl till en statskupp som kan återföra Turkiet till linjen att moderniseras och bli ett normalt land igen

    • Gör ingen skillnad, mentaliteten hos det turkiska folket och islam gör att Turkiet aldrig kan fungera som ett västerländskt land.
     Glöm inte heller den starka revanschismen, man har inte glömt det Ottomanska imperiet och räknar nog med att på sikt kunna bygga upp det igen. För att detta ska lyckas, så krävs infiltrering.
     Därav Erdogans hotande.

    • Ja men en militärallians borde för sjutton gubbar ha starka stadgar om uteslutning om ett lands ledning tas över av religiösa, historieförhärligande och stormaktsvurmande antidemokrater.

     • En stat kan vara ordentligt obehaglig men ändå vara fullt kapabel att uppfylla sina plikter i en försvarsallians. Det är inte EU eller någon politisk sammanslutning utan just en samling stater som ska försvara och bistå varandra om någon blir anfallen. Turkiet har absolut den kapaciteten militärt men frågan är om den politiska ledningen skulle leva upp till det idag. Har svårt att tro dom skulle fått bli med idag

   • Det är galet vilket jag håller med. Men du får inte glömma att det var storbrittanien som banade väg för det under andra världskriget.

  • De flesta muslimer är normala människor. Det är religionen som är problemet, inte de personer som råkar vara födda med den. Tyvärr är det så att man inte kan hålla religionen borta från vår kultursfär (som den skapar djupa konflikter med) utan att kontrollera invandringen. Men det är viktigt att komma ihåg att man kan respektera individer utan att böja sig för deras religion eller ideologi. Om vi inte håller en hård linje mot nedlåtande tendenser förlorar vi nog kampen.

   • Ingen religion existerar fristående. Människor kletar sig fast vid den. Du vet inte om din muslimske granne är en hygglig kille eller en jihadkrigare förrän du har hans kniv på din strupe och då är det för sent att göra skillnad.

   • En individ som badats i islamsk propaganda från födseln, dvs. alla muslimer, kommer alltid att vända sig emot oss.

 4. En värld med islam eller en värld utan…
  Jag vet vad jag skulle välja.
  På lång sikt – för allas bästa – borde den fasas ut. Inte för att det lär hända…

 5. Tror islamisten att Österrike skulle stå ensamt i ett krig, glöm det säger jag, många i Europa skulle komma springandes för hjälp…kanske till och med jag.

 6. En riktig Hitler den där Erdogan. Stryper det fria ordet och blandar sig i andra staters innre.

  Vi röstar på SD för att få ett slut på islamiseringen av vårt land.

  • Hur ställer sig SD då till islam och muslimer?Du blir besviken om du inte är liberal i tanken.

 7. Erdogan kanske borde kolla hur det gick senast djävulsdyrkarna förklarade krig mot Österrike.
  Det slutade med att hela deras imperium började kollapsa vilket kulminerade 1922 när det upplöstes helt. Kvar blev ett litet skitland som kallas Turkiet. Enda anledningen till varför det finns kvar är för att ingen orkade bry sig efter kriget.

 8. Knappast förvånande. Så här sa Erdogan i ett tal 1997.

  ”Minareterna är våra bajonetter, moskéerna våra baracker, de troende våra soldater.”

  Något att ta i beaktande när moskéerna ju ploppar upp som svampar ur jorden i Sverige.

 9. Ja, länder som Österrike och Ungern kommer inte att lägga sig platta för muslimerna som feminina Islamofila Sverige gör.

 10. Jaha, men då har ju Erdogan verkligen tydligt visat att detta handlar om kulturell invasion och att de är riktigt hotfulla.
  Korkat av honom att själv bevisa hur rätt Kurz hade.

  • Har ingen betydelse alls! En muslim är en muslim och det blir kaos för oss än vilken som sitter i toppen, muslimerna är 100% onda för oss😨

   • Japp, kan dom inte döda kristna så mördar dom varandra…du vet någon som inte har rätt tro, Shia eller Sunni.

  • Kuppförsöket var ett desperat försök av de som visste att de skulle arresteras. Samma dag hade de redan listor på tusentals människor. Nedslagen var planerade så de försökte en desperat kupp i sista stund när de fick veta.

 11. ja nu kan väl inte östrike lägga sig plat o ta tillbaka.. beslutet.. för då har man givit upp.. o förlorat.. .. nu måste ju nästa steg tas o .. de e verkställande av beslutet!!!

  om alla eurpoer slutar att åka på semester till turkiet.. så får turkiet det svårare ekonomisk!!! varför väljer många trots allt att åka til turkiet fast dom röstar på sd… för kommunister är ju sjuka….

  samma i affärer.. inget fr. grekland eller israel.. mkt fr. turkiet däremot…. bojkotta o köp inget därifrån!!! vi har makten .. !!! det gäller bara att börja tänka…
  om inga europer åker til turkiet på semestern.. tänk.. alla hotel vid kusten…
  — bara tänk tanken!!!!

 12. Listan på SKIT som Europas skattebetalarna tvingas utstå, på grund av sina svekfulla ledare, skulle lätt fylla en bok. Och nu det här…

 13. Erdogan är mentalt störd.
  Han kan själv ta emot sina trosfränder.
  Från och med nu unviker jag köpa allt som är Turkiskt.

 14. Islam gör länder till skitländer. Folk kan inte bo kvar i skitländer för att det är för eländigt att bo där. Folket som kommer envisas med att hålla fast vid islam… Var är det logiska tänkandet?

 15. Hela Europa går mot ett heligt krig mellan halvmånen och korset. Det är sedan länge planerat av makteliten.

 16. Erdogan är nog väldigt nöjd mer Reinfeldt och Löfven med regeringar som i motsats till Österrikiska politiker öppnat gränserna på vid gavel för Mellanöstern…

  • Startar han ett heligt krig så kommer det även att drabba Sverige med över en miljon muslimer.

  • Min internetuppkoppling strulade så jag råkade visst dubbelposta. Ni kan ju plocka bort ett inlägg om ni vill så det inte tar upp så mycket plats med samma..

 17. När jag läser om Erdogan så kommer jag att tänka på Kaplan och de ”grå vargarna”, var finns Kaplan nu och vad sysslar han med ?

 18. Betänk att denne galning är med i NATO! Folk som tjatar om att Sverige ska gå med har nog glömt något viktigt tror jag, nämligen att om Erdogan muckar gräl med andra länder och hamnar i konflikt med tex Ryssland lr annat icke-NATO-land så kommer vi att få skicka våra Svenska pojkar att försvara denne idiot!

  • Inget NATO land hade ställt upp på Turkiets sida om de hade angripit Österrike hur det nu skulle gå till, det enda scenario jag kan tänka mig är att turkar boende i Österrike skulle sätta igång något, och om de gör det vem vet en Polsk pansarkår kanske dyker upp.

   • Österrike är inte NATO-medlem. När Turkiet och Grekland krigade om Cypern så stod resten av NATO neutralt. Men om de islamiska kärnvapenstaterna Frankrike och Storbritannien tolkar kriget mellan Turkiet och Österrike som startat av Österrike, så är det hela NATO:s plikt att träda in på Turkiets sida för att slutbesegra Österrike.

    • Nåväl politikerna i både Britannien och Frankrike må var proislamistiska men militären är det inte och de kommer aldrig att stödja Turkiet, sen har vi Jänkarna, tror du verkligen Trump kommer att acceptera detta? Säger bara en sak sjätte flottan. Slutligen muhammedanerna hotar alltid med detta och de får alltid på öronen.

     • Säkerligen kommer Israel att sänka Islamiska staten Englands tridentubåtar i förebyggande syfte när som helst nu. Men islamiska staten Frankrike har ju landbaserade kärnvapen-ICBM också. Så det blir lite smutsigt att gräva ut dem med landdetonerade fusionsbomber.

      ”Acceptera” handlar om hur man med totalt kärnvapenanfall reagerar för att förinta alla möjligheter till ytterligare förstörelse från de islamiska staternas sida. Man bara bränner med en konstgjord tillfällig Sol allt överallt där det ser ut att ännu leva araber.

     • vad Frankrike har är några få flygbaserade kärnvapen på plan som inte kan nå Österrike, Vad de har är force du frappe dvs 4 ubåtar av Triomphant-class. Återigen sjätte flottan. Vore det inte bättre då att provocera fram fall Simson?

  • NATO är en försvarspakt och det är bara om ett anslutet land angrips som det gemensamma försvaret träder in. Nu är det Turkiet som hotar vilket absolut inte är något skäl för ingripande och få tror väl att dom Österrikiska bombeskadrarna eller flottstyrkorna ska angripa Ankara…..

 19. Erdogan är dagens och morgondagens Hitler. Det framgår tydligt av hans blick och förstås, av det han säger.

 20. Knäppfan Erdogan skulle inte ha makt att ställa till några som helst problem för Europa om det inte vore för förrädarna i Lugenpresse, den internationella bankmaffian, avskummet i Bryssel och inte minst folkförrädarna i riksdag och regering.

  Dessa dårar är ansvariga för att ha, med vett och vilja, översvämmat det före detta homogena Europa med muslimer från tredje världen.

  Om detta aldrig hade hänt hade Erdogan bara varit en tokig turkisk gubbstrutt som vi alla bara skulle skrattat åt och skakat på huvudet.

  Glöm aldrig vilka våra verkliga fiender är, vilka som gjorde detta mot oss.

 21. Efter höstens val sker det rättelse i leden! De gamla muslimanhängarna som Reinfeldt, Löfven, Lööf och Björklund tvingas bekänna färg och frågan kommer naturligt, ”antingen är ni med oss, eller mot oss”? Fähunden Reinfeldt hamnar troligt bakom lås och bom.
  Erdogan tillhör förlorarna och röner knappast hjälp ifrån Trump, eller Nato.

  • Deras färg är redan mer bekänd än vad påven är bekänd till katolicismen. Erdogan är rökt tillsammans med Iran. Det är nog bäst att låta Ryssland ockupera Bosporerna.

     • Snarare en möjlighet att sätta strypkoppel på övriga nationer runt Svarta Havet. En utomordentligt usel ide för alla utom ryssland

     • Som om Bulgarien och Rumänien känner trygghet i Erdogan! Ryssland är redan de facto herrar över svarta havet. Och Putin hotar inte att påverka Européiska val som Erdogan redan har gjort och lovar fortsätta med, och dessutom släppa loss miljoner anonyma islamister till EU och förintelsekriga bort alla västerlänningar som motsätter sig Erdogan som deras kalif.

      Tryggast för alla om Ryssland tar västra Turkiet och kurderna tar över resten av skithålslandet för att hålla ned alla galna turkiska hundar.

     • Finns ett antal länder som nog ser Putin som ett mer direkt hot än Erdogan och absolut inte vill ha någondera närmare. Ditt recept för Turkiet låter mest som en dålig upprepning av vad man gjorde tidigare när man splittrade länder och folkgrupper även om jag inte ser det som fel om kurderna får ett eget land. Än har Erdogan inte direkt erövringskrigat som Putin även om det inte skulle förvåna mig om han börjar med det dom såta herrarna är väldigt lika

     • Putin har ”erövrat” Krim!? Krim har aldrig varit ukrajnskt. Det har aldrig bott någon ukrajnare där. Ryssarna tog det slutligen från tattarna på 1700-talet. Det var ingen erövring, det var ett försvar av Krim mot korruptionen i failed state Ukrajna. Carl 500% Bildts älskade vän Ukrajna är nazistisk! Ukrajnska staten, vår allierade och hela anledningen till vår hårda konflikt med Ryssland, arrangerar nazistfestivaler som hyllar SS, och de eliminerar judar ur historien med censur och förstörelse av synagogor och statyer av prominenta judar i deras historia. Det finns ett mönster där, tillsammans med svenska PK:s mångmiljardfinansiering av palestinska terrorister som mördar judiska barn.

     • Bland det mest förvirrade och ohållbara jag sett dig skriva. Inte lönt att bemöta sådana fantasier

     • Har du inte hört om Ukrajnas regerings anti-semitiska förföljelser och hyllande av ukrajnska SS-förband? Konstigt att PK håller tyst om sin allierade, det som av någon anledningen påstås vara hela orsaken till Sveriges konflikt med Ryssland. Om inte Ryssland säkrat Krim så hade Erdogan tagit det nu. Ukrajna är en failed state. Kommunisten Chrustjev ritade om regionalindelningen på 1950-talet så att Krim hamnade tillsammans med Ukrajna, av praktiska geografiska skäl. Krim har varit ryskt sedan 1700-talet.

     • Du säger inte nånting alls om ämnet. Du är en obildad oinformerad nolla som låter sig luras hur som helst av PK-patrasket. Låt oss se din nästa one-liner nu, ditt spam-troll! Dina personangrepp är inte ens underhållande. Din hjärna verkar ha slutat sin karriär tidigt som en brun fläck på lakanet när din mamma födde dig.

     • Endera har du tagit nå olämpliga piller , eller så har du skippat att ta piller du verkar vara i stort behov av….

     • Återkom när du har något seriöst i argumentväg och inte låter som Arnstads brorsa med en mängd totalt oseriösa fantasier

 22. Karl XI ska ha gett Österrikarna åtminstone diplomatiskt stöd (trots att de var rökelsestinkande katoliker), även om jag inte hittar såna uppgifter online direkt nu. I vilket fall så stred svenska officerare alltid som legosoldater i utlandet när det rådde fred och arbetslöshet i Sverige, så ock vid Wien. Några av dem kanske till slut hamnade med Karl XII i Bender.

  • Tyvärr var ju Sverige rätt ofta allierat med osmanerna eftersom vi gemensamt bekrigade det kristna Ryssland. Dags att lära av gamla misstag; aldrig mer vänskap med muslimska imperialister!

   • Ofta och ofta, det var väl bara Karl XII som försökte, för att han fann sig söder om Ryssland. Men även han, järnhuvudet som turkarna kallade honom, gav upp till slut och red hem. Turkarna förklarade på hans uppmaning krig mot Ryssland tre gånger under hans år där nere, och hade en gång en stor rysk här omringad. Men turkarnas härledare lät sig mutas och släppte ut dem. Vill jag minnas av Frans G Bengtsson, så inte de senaste historieforskningsrönen.

    • Vet inte hur många formella allianser det funnits, men Sverige attackerade under tex. Gustav III Ryssland (i ett försök att erövra dåvarande huvudstaden Sankt Petersburg) när detta rike befann sig i krig mot det osmanska imperiet.

   • Vad jag vet bara medan Karl XII var i Bender i Höga Porten (dagens Rumänien). Sverige och Kalifatet krigade kanske mot Ryssland samtidigt tidigare under 1600-talet, men inte samordnat allierat.

 23. Känner Österrike rätt väl, finns en massa hemska turkar (kriminella, islamister) där (har egen erfarenhet därav), så jag såge gärna att österrikiska regeringen utvisade fler och omprövade medborgarskapsfrågan på de destruktiva turkarna.

 24. Knäppfan Erdogan skulle inte ha makt att ställa till några som helst problem för Europa om det inte vore för förrädarna i Lugenpresse, den internationella bankmaffian, avskummet i Bryssel och inte minst folkförrädarna i riksdag och regering.

  Dessa dårar är ansvariga för att ha, med vett och vilja, översvämmat det före detta homogena Europa med muslimer från tredje världen.

  Om detta aldrig hade hänt hade Erdogan bara varit en tokig turkisk gubbstrutt som vi alla bara skulle skrattat åt och skakat på huvudet.

  Glöm aldrig vilka våra verkliga fiender är, vilka som gjorde detta mot oss.

 25. Svenska och europeiska politikers historielöshet är grunden till den negativa utveckling vi upplever idag.

 26. Hot, hot, hot… Vem påstod att islam var den mest kärleksfulla och toleranta, mest fredliga religionen? När de vill starta heligt krig?

  Men, som jag ser det. Det pågår ju redan. Med alla rån, misshandel, hot, våldtäkter, droghandel och andra brott som många av våra nya medborgare roar sig med, är kriget redan igång. Lågfrekvent, men ändå igång. Skulle de däremot börja trappa upp, DÅ kommer folk att tröttna på deras beteende, och då kommer de att förlora ännu hårdare än vad de gjorde under korstågen.

  • Sverige kan bli ett nytt Israel. Där muslimerna hålls i schack.

   Tänk att Palme, som kämpade mot apartheid i Sydafrika, importerade det hit istället….

  • som jag ser det, slöt aldrig islam fred med väst utan är hemma slickar sina sår och bygger upp en ny arme.
   fred existerar inte i islams värld, endast fredens hus och krigets hus och det blir ingen fred i islams värld förrän hela jorden underkastar sej islam…

   • Inte ens då. För då kommer krigen handla om ifall profeten muhammed sket till vänster om sin älsklingskamel, eller till höger, och så tar de död på varandra för det. Det enda så får dem att sluta fred, det är deras gemensamma hat mot oss.

 27. Tur att Europeerna inte var lika vänsterliberala och globalistiska år 1683. Då hade vi inte suttit här och skrivit nu.
  Bra att folk börjar inse att ”islamofobi” är en helt naturlig reaktion och något som hjälpt oss att överleva.

   • Inte en enda terroristattack hände i Irak Libyen under Saddam och Kadaffi styre.
    Förstår ni nu varför USA och Nato förstöre länderna?

   • Jo dom var ju massmördare som torterar människor i hemliga fängelser, precis som amerikanerna själva är och gör. UZA är värre än de alla tillsammans.

  • Han är mycket farligare än saddam..miljoner turkar uttspridda över hela eu som blint lyder honom..😲😲😲

  • åt helvete med svenska nato älskare, vi får väl se hur mycket nato det blir utan turkiet.
   finns en del svenskar som sätter sin tillit till att nato skall lösa de interna problem vi ser fram emot, förmodligen har nedläggningen av försvaret stöd av de svenskar som önskar se ett nato medlemskap, på något sätt finns det en koppling till frontex/nato ang vårt försvar och därför gick det lätt att lägga ner utan större protester.

   det finns en del kriterier som måste uppfyllas för fullt medlemskap i nato, vilka sverige inte kan uppfylla och därför kan vi inte räkna med hjälp trots ev medlemskap dessutom när vi behöver den hjälpen har övriga medlemmar fullt upp på hemmaplan med samma problem vi kommer behöva hjälp med…

 28. Ta det inte personligt Erdogan men jag skulle inte ha nåt emot att köra upp en icke halalslaktad gris i haram-röven på dig. Förmodligen skulle du då kolavippen och eftersom du är gris-nersmutsad skulle du inte få åtnjuta det antal jungfrur du och dina heliga pedofilkrigare tror er få tillgång till i himlen.

 29. Det är ju precis det de har gjort i Mellanöstern, mer eller mindre utrotat all kristendom, och så förväntar de sig att vi ska titta på utan att reagera när Islam försöker ta över Europa ?!
  De som trodde att Islam skulle vara snälla om vi behandlar dem väl kommer få ett bryskt uppvaknande.
  Dessa två livsåskådningar är inte kompatibla med varandra och kommer även denna gång leda till väpnad konfrontation, för allas skull måste vi redan nu börja repatriera de mest extrema individerna.

 30. Muslimerna ska hålla sig i sina länder där dom trivs bäst, där kan dom utöva sin ideologi,kvinnoförtryck,kusingifte,moskebesök etc. ,,, vi andra klarar oss alldeles utmärkt utan dom.

 31. Turkarna har ju försökt att inta Österrike förut. Gick ju inte så bra, inte minst pga polackerna kom och bröt belägringen av Wien.
  Österrikes nya regering, och för den delen även Polens nya regering, vet hur man hanterar den nyjihadistiska ottomanska horden! Erdogan kan gå och dra något gammalt över sig!!

 32. ”Demokrati är som att resa med en spårvagn.
  När man har nått sitt mål stiger man av.”
  Så har Erdogan uttryckt sig och nu visar han åter tydligt vad han är för en sorts människa.
  Han är inte ensam i Turkiet med den synen.
  Vissa där inbillar sig, att Turkiet är en stormakt i vardande som skall erövra Europa, och vi har nog sådana turkar här ibland oss också.
  Man kan undra vad vi skulle mista, om vi repatrierade den folkgruppen från vår värdsdel.
  Jag tror för min del, att vi bara skulle vinna fördelar.

 33. Erdogan är inget annat än Islams egen sketna Hitlerfigur !
  Han om någon gör att vi ska passa oss för importen av Turkarna som är muslimer.
  Sattyget Islam blir allt stöddigare, och tonläget mot oss i den civiliserade delen av världen har ökat väsentligt.
  Islam är, och det får vi aldrig glömma, en destruktiv totalitär ideologi, som är ett sammelsurium av politik och efterblivna varelsers religion, ( finns inte en enda religion som har så ofantligt många analfabeter, därav kan Hitlertyper som Erdogan och andra Afrikanska trummande medicinmän lura IQ-skadade varelser till vad som helst). Europa måste påbörja deporteringen av Islams utövare och även se till att deras symboler jämnas med marken, annars så står vi snart alla med arslet i vädret på en äcklig bönematta och tvingas med i denna perverterade religion be en bön till ett otäckt fantasifoster till gud, som gynnar pedofili. Inte en sekund för sent att svara på Islams egen lilla Hitlers utmaning, genom att starta det nya korståget så att vi blir av med denna plåga för gott.
  SÄTT STOPP FÖR ISLAMS FRAMFART NU !

 34. Det skrivs ibland att islam inte är en riktig religion, och varför vet jag inte helt säkert. Men jag tror att de som anser så, menar att islam är så osympatisk att den därför inte är värd att kallas religion…

  Men jag däremot vill mena att islam är väldigt mycket en religion, och det gör jag, eftersom det mesta kretsar kring vad det utomvärldsliga fenomenet Allah, anses tycka om saker och ting.

  Att vara guden Allah till lags, är centralt, för annars hamnar man i helvetet….Den Islamska guden är drivkraften till det som händer och sker. Och dit hör att ta över världen

  • Det menas att den är ett livspaket, en ideologi all inclusive. Med egen lag för sekulärt liv, förutom religiöst.

   • Ja, men alla religioner har just den konstruktionen att de omfattar allt i samhället. Undantagna är dock religionerna i de moderna sekulära samhällena.

    • Nej, inte som praktiska livspåbud, på det sätt islam gör. Med starka tvång och dödsstraff även för klart sekulära ”brott”. Mot det yttre samhället taqqiya, att kuffar är sämre och det är ratt att leva på dem, och värre.

     • Med ditt resonemang så menar du att t.ex. kristendomen inte var en religion under medeltiden, eftersom man då kunde bränna människor på bål för att de var ogudaktiga……

  • Visst är islam en religion, men en religion som du inte har tillåtelse att gå ur; det är dödsstraff på sånt.

   Islam är dessutom MER än en religion,eftersom man faktiskt i andra avseenden som gäller samhället hittar de regler som ska användas antingen i Koranen eller i de många skrifter som är skapade för att tolka och sprida islam.

   Försök gärna läsa Koranen. Man slutar snart, eftersom den med få undantag är en av de tråkigaste böcker som man kan hitta. Jämfört med Koranen är Bibeln faktiskt riktigt rolig – det finns faktiskt drastiska och spännande avsnitt i Gamla Testamentet.

 35. Det blir lätt lite grinigt när islams byggplaner av moskeer i Europa saktas ner..

  Undrar varför..

  Obs ironi..

 36. Islam,en till religion maskerad totalitär ideologi kräver ALLTID underkastelse.Något annat är oacceptabelt -det är bara att läsa Koranen.
  Vi har två val: underkastelse, eller motståndskamp.

 37. Europa bör göra en samlad operation för att flytta tillbaka alla islamister som man inte önskar ha kvar.

 38. Det hade räckt med att skilja kyrkan från staten, men ändå skulle vi ha slagit vakt om vår kultur som står på stabil kristen grund, precis som vår lagstiftning. Tyvärr gick aningslösa politiker vidare och jämställde alla religioners ställning i Sverige. Det öppnade upp för en invasion, som dessutom uppmuntras genom DOs tolkningar om vad som är kränkande. Vansinne!

 39. Europa vaknar sakta, från lång tid av intern samverkan, där religion inte har betytt särskilt mycket, nästan ingenting.

  Nu börjar islam röra på sig, efter lång tid av sakta etablering, och nyttjar de europeiska folkens ”svaghet”, religionsfriheten och friheten i allmänhet.

  Om de inte stoppas nu, bestämt, kommer de att bygga fler moskeer, få fler tillstånd till böneutrop, föda en massa barn, som försörjs via välfärdssystemen, vem förstår inte att vi håller på att ge bort det som byggts under 100-tals år, på några 10-tals år?

 40. Förstår inte den fundamentalistiska mohammedanen att dom är en minoritet.
  Det finns bara en liten del bråkstakar som gör livet surt för vanligt folk(de som är födda in i islam men är som oss såkallade kristna och inte tror på sagor).
  Så vad händer när vi tröttnar på knäppgökarna,jo alla muslimer råkar illa ut och det är i mina ögon oroväckande.

  • Nja, genom att kasta ut islam ur Europa, kommer de som tror att flytta. Kvar finns alla som föds in i islam men som då utan hot, hat och mord, kan lämna densamma. Det är de som ställer sig på de troendes sida som kommer att bekämpas. Det är då vi kan skilja på vän och fiende

 41. Ja, ja
  Anti-Christ jobbar på men sitter själv i båten med just själve f-n.
  Ro din j-el för det kommet aldrig något slut på det.
  Det kvittrar vem som Ergodan skyller på så är slutet nära.
  Ljuset kommer att segra igen.

 42. Korstågen var framprovocerade av muslimska övergrepp mot kristna pilgrimer. De fungerade preventivt mot islamsk expansion under lång tid. För ovanlighetens skull slog västerlandet tillbaka efter en lång tid av angrepp och provokationer.

 43. Erdogan utgör inget hot säger Morgan. Vad värre är så har vi ett parti som nu är störst bland de svenska väljarna. De utgör ett hot, mot oss sossar i alla fall, avslutar Morgan.

 44. Erdogan en skrävlande tyrann.
  Hoppas han gör bort sig med sin uppblåshet, då gör han europa en tjänst.

 45. Bara uttrycket ”heligt krig” påvisat skillnaden mellan väst och islam. De ligger sisådär 1000 år efter i civilisationens utveckling.

 46. Men Turkiet under denne ledare är FORTFARANDE officiellt kandidatland till EU och våra ledade politiker och medier säger sig längta tills Turkiet blir medlemmar…

 47. Vem fan tror denna lillsultan Erdogay att han är? Har fan inte skådat på mycket länge en så jävla retarderat rövhål!

 48. OT….OT…..OT…..från förste juli röstas en ny lag att alla invandrare har rätt till tolk oavsett situation …….kommer kosta miljader……

 49. Ett krig jag gärna dör i. De har inte lämnat oss något liv. De har inte lämnat oss något framtidshopp. De har skapat monster.

 50. Tacka fan för att Österrike har en stram politik mot fundamentalistiska och radikala muslimer efter att en gång haft en arme av dessa utanför sina stadsportar. Och låt oss hylla den polske kungen Johan III Sobieski som ledde den arme som hejdade den muslimska expansionen. Låt oss också lyfta på hatten för härföraren Karl Martell (”Kalle Hammaren”) som kastade ut de islamska inkräktarna från Iberiska halvön, dagens Spanien.

  Länge leve dessa hjältar: Hurra! Hurra!! Hurraaa!!!!

  • Dåren var i Etiopien och tyckte dom skulle stänga kristna skolor där…inget vackert svar han fick på det förslaget…🇪🇹🇪🇹🇪🇹

   • I Etiopien, ett av världens första kristna länder, är folket inte hjärntvättat i mångkulturell självhat och är mycket stolta över sina kyrkor, varav somliga är några av de äldsta som finns.

 51. Erdogan är helt galen, finns inget vettigt med denna Karl, han eldar på radicalism så det står härliga till.

 52. Det finns endast ett sätt att få tyst på sådana som erdogan, och det är att samtliga europeiska länder stöttar Österrike och även de stänger samtliga moskéer och utvisar imamer, sådana som erdogan förstår inget annat.

 53. Hej Henrik!

  Det är tydligen en kopia av ett historiskt brev. Men undvik gärna orden i inlägget i framtiden. Var och ett av orden – och ordfiltret får spader.

 54. Det hela kommer kanske sluta med att Istanbul återtas av det kristna Europa, Europa återtar kontrollen över Bosporen vilket Putin inte har något emot, och Hagia Mosken blir åter den kristna katedral den en gång var. Det hela kan bli mycket obehagligt och blodigt på båda sidor om högerextremismen fortsätter växa i Europa.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Hagia_Sofia

  • Finns ju ingen lösning när ena sidan har ambitioner om världsherravälde. Det som balanserar det hela någorlunda är vår militära överlägsenhet.

 55. Finns det 117 000 österrikiska medborgare boende i Turkiet? Inte? Vad är det som lockar turkarna till Österrike?

 56. Jag känner några kristna som vill ha ett krig mot Turkiet och gärna återta Istanbul men viktigare för dem är att Jerusalem skall bli kristet igen, de menar det är enda möjligheten att få fred.

 57. EU borde frysa ut Turkiet totalt. Bojkott. Om han fortsätter med hot om krig så bomba skiten till stenåldern.

 58. 1683 islam har konflikter ända tillbaka till deras begynnelse(som fortfarande ses som oförätter av muslimer). Finns bara en lösning, bomba dom från jordens yta.

 59. Det är bara att inse. Muslimerna ser sig själva som en egen ras, så om man inte gillar islam så gillar man inte den muslimska rasen och är rasist, tydligen.

 60. Låt de djävlarna komma!
  Låt dem komma bara!
  Så skall de fanimej få se på satan!
  Hell Europa!
  Kick islam out of Europé.
  Oscar Svärd

 61. Nu vill EU ta över gränskontrollerna i Europa och på så sätt säkerställa att inflödet av migranter fortsätter obehindrat. Öststatsländerna håller emot så länge det går. De har ju precis kommit ur Kommunismens grepp och vill inte göra om det en gång till.

  Bilderberg Introduces NEOM and Fights Populist Uprising in Italy
  https://www.youtube.com/watch?v=aIvHaEQsTSk&t=297s

 62. I Sverige vill folkförrädaren Morgan Jätten Johansson ge ökat stöd till skydd av ”svenska” moskéer med bland kameraövervakning efter de allt fler ”attackerna” (falsk flagg) mot dem.
  Moskéerna skall jämnas med marken och muslimerna skall sparkas ut.

  • Tydligen är moskéer bra för Sveriges ekonomi. 100 mille kostade senaste projektet vilket NCC bygg var i glada galoscher om.

   • Kärleken till pengar är roten till allt ont, inte pengarna i sig.
    Och NCC och alla de svenskar som jobbar i detta företag och alla andra företag (Regering, Landsting och Kommun) som säljer ut landet och oss, skulle nog även sälja sina egna barn om priset var det rätta.

 63. Se där ja, den muslimska chefen för det största moderna islamiska landet i världen hotar med islamiskt krig.

  Var inte det överraskande? Vem hade trott något sådant om ett islamiskt lands högsta ledare? Det här var riktigt, riktigt överraskande.

 64. Huvudanledningen till att Turkar och andra muslimer kan bete sig så stöddigt mot oss, är vår obefintliga befolkningstillväxt. Den har i sin tur sin grund i det hyllade p-pillret. Det vore intressant att studera vilka krafter som lanserade p-pillret så kraftfullt när det begav sig på 60-70 talet. Därutöver, hur många kvinnor har idag drabbats av sjukdomar som cancer pga. de stora hormondoser som fanns i de tidiga p-pillren?

  • P-pillret var början till västvärldens nedgång. Ett bedrägligt rävgift som även förändrar kvinnans psyke och utseende samt sätter den naturliga balansen mellan könen ur spel. Feminismen och p-pillret föregick massinvandringen.

    • Mycket av riskerna har döljts för folket. Hormoner verkar på djupet i våra celler och har genomgripande påverkan. Dynamiken mellan könen påverkas fundamentalt när en stor andel av den kvinnliga populationen står på hormonbehandling. Som exempel. Hur skulle samhället se ut om en majoritet av männen tog sterioder? Hur skulle det påverka balansen mellan könen?

  • Läste i DN att västvärldens mäns spermaprodution har halverats sen 70-talet. Vad det beror på vet dom inte. Jag tror det beror på att vi rör på oss mindre och äter fel mat. Fett och socker. Fortsätter det så här är det ju en katastrof. För mycket bilkörning stress stillasittande. Nä tillbaka till naturen.

 65. En av Erdogans föregångare sa: Islam denna absurda Gudalära, från omoraliska beduiner, är, ett ruttnande kadaver som förgiftar våra liv.
  Det är snart hundra år sen Ataturk sa detta, hur ser det ut i Turkiet? Den som inte fattar vad denna rörelse vill genomföra måste var mer än lovligt naiv.

 66. Jag tror den där mannen, Erdogan, lider av ett storhetsvansinne… undrar om hans fru är besvärlig i sängen och inte släpper till som han skulle vilja. Då måste ju frustrationen komma ut på nåt sätt…. att slänga sig med stora ord och hot/varningar kan ju vara ett sånt sätt… kanske hans fru blir imponerad och släpper till??

  Ja, jag raljerar…
  Men vad sjutton tror gubbskrutten… om han ska börja försöka kriga med Österrike tror du han skulle vinna den matchen??

 67. Alltså både islam och kristendomen går way back in time, och krigen emellan har gjort att historia har sammanflätas tillsammans.

 68. Erdogan varnar Österrike för heligt krig och i Sverige så skyller justieministern på högerkrafter fast det finns jihadister som vill ha heligt krig.

  • Jihadister vill inte ha krig utan vill leva simpelt liv på bidrag och barnafödandet och pensionären betalar för det 🙂

   • Det stämmer inte. Jihadister vill ha krig och startar därför krig.

    Vi har alldeles nyss sett vad den Islamiska Staten gjort och fortfarande gör. Samma sak med Boko Haram, Hamas, Hezbolla och ett par hundra liknande organisationer världen över.

    • Nej då, dom är ute efter att skapa kaos och ingjuta rädsla. dock inte krig. Eftersom dom mäktar inte en reguljär arme eller har tillgång till vapentillverkning.

   • Här på Samhällsnytt är det högt i tak när det gäller åsikter. För dem som inte på egen hand klarar av att uttrycka sig civiliserat och med respekt finns det även kommentarsregler att följa. Du uppmanas därför att höja nivån på ditt språkbruk och sätt att tilltala andra här.

     • Det har jag mycket svårt att tro på. En person som vill stödja Samhällsnytt gör det inte med ena handen och raserar med den andra. Du får skärpa till dig, annars blir du inte långvarig här.

     • Du tror väl inte att du kan bära dig åt hur som helst för det!? Själv har jag stöttat Samnytt o innan dess Avpixlat i åtskilliga år!

 69. Den där islamistiake super-Mario kan ta och fullständigt fara åt helvetet. Den dagen gränserna håller uppöver Europa så har super-Mario inte många vapen att komma med längre eftersom det enda han har att hota EU med är flyktingar!

 70. Erdogan skall sluta upp med att hota andra länder,
  Det är nämligen så att alla andra länder håller ihop,mot Erdogans diktaturstyrda
  Turkiet.

 71. Österrike stoppade de islamiska angreppen utanför Wiens murar med hjälp av bl.a. polskt kavalleri. Muslimerna flydde hals över huvud när polska kavalleriet satte in en kavallerichock av tidigare inte skådat slag. I Österrike firas fortfarande minnesdagen över segern mot turkarna. De kan göra det igen. Bra regering nu i Österrike, inte politiskt korrekt som vi ju vet leder till fördärvet. Se bara hur jä’vligt de har fått det i England.

  • Ja men det var för sjutton flera hundra år sen. Idag är båda medlemmar inom försvarsalliansen Nato. Vilket betyder att Österrike och Turkiet ligger i samma säng.

     • Du, om jag ska vara ärlig så tror inte heller jag på det. Men Erdogans krigsretorik är så idiotisk så jag kände för lite vapenskrammel tillbaka. Han är för jävlig. Turkiet hade stora möjligheter men nu är det kört för dem.

     • Och skulle det bli det, och utan andras inblandning, skulle Österrike förlora. Så illa är det….

   • Varje lite seger är ett steg i rätt rikning, men det råder ingen tvivel om att Sverige har långt att gå…. kanske kan listan snart kompletteras med Finland och Danmark och det vore ett stort steg.

 72. Stäng gränsen mot Turkiet och erbjud dem pengar för att sätta upp flyktingläger dit vi kan skicka alla människor som inte har asylskäl och som uppehåller sig illegalt i landet.

 73. Vad har Recep Tayyip Erdogan med Österrikes inrikespolitik att göra? De vill inte ha islam och det vill inte vi heller…..

 74. Alltihop är egentligen USAs fel.

  Utan de onödiga och olagliga krigen i Afghanistan och Irak, så hade Europa inte haft massinvandring.

  Men USA ser Europa som något att dumpa skit på vilket det har fungerat utomordentligt bra.

  Det var även därför stor britten bland annat valde att säga good bye till EU.

  • Nix! USA dumpar ingenting på Europa. Europas ledare är de som bär det fulla ansvaret genom att förneka sitt eget folk dess kultur, egenart och frihet.

   Låt oss stå starka i hoppet att USA fortsätter att bomba islamistiska terroregimer tillbaka till den tidsålder ifrån vilken de är stöpta.

   • Förvisso, men du får inte glömma att USA delar samma bädd som de riktiga islamisterna dvs Saudierna som är sponsor av terrorismen i världen.

  • Det är stormakternas fel eftersom de spelar på andras spelbräde. Ryssen har iof spelar även på eget.

  • Du har fel.
   De allra flesta immigranterna vill till det fina livet i I-länderna.
   Amerikanarna har ett uttryck:
   Shortcut from poverty.
   Dvs de söker sig till människor som redan har avskaffat fattigdomen, i stället för att själva avskaffa den i deras egna länder.

   • Folk har alltid varit i rörelse. Precis som med svennarna i början av förra århundradet tog sig till USA. Men de olagliga krigen påverkade cirkusen med massinvandring kan du inte inte trolla bort.

 75. Egentligen bra att Erdogan proklamerar heligt krig. En tydlig och klar signal att vi(västvärlden) till varje pris bör mota ut populationsflöden från hans imperium och närliggande områden.

  • Han är så självgod så han förstår inte hur vi demokratiskt sinnade européer blir förskräckta, och ryggar tillbaka för dessa hot.

   Han motverkar sitt eget syfte eftersom vi vänder oss emot honom och hans rövarpack.

   • Och betänk hur det påverkar européernas syn på turkarna i Europa. Om de redan har setts över axeln av rätt många så lär deras situation knappast förbättras.

    • Precis. Många kommer att drabbas av ökade fördomar. Men de tänker inte längre än näsan räcker, vissa turkar. De är otåliga och vill ha allt på en gång.

    • Det lär iaf ifrågasättas varför en turk inte förblir turk i Turkiet och inte vill bli Österikare i Österiket!?
     Turk i Österrike verkar överflödigt då det redan finns ett Turkiet!

 76. Vi måste börja diskutera det rimliga i att ockupationen av Anatolien fortskrider utan åtgärd. Med vilken rätt kan den turkiska regimens ockupation av Anatolien accepteras?

 77. OK, skall vi göra en deal då Erdogan?
  Om vi utvisar imamerna från Österrike så kan du utvisa alla europeiska turister från Turkiet.

  Jaså, det passar inte?

  Är det så, att det rör sig om så simpla saker som pengar och bidrag?

  Jag trodde mer om dig, att det var höga religiösa värden som stod på spel.

 78. Wien s belägring 1683
  Wien var belägrat av muslimska hordar och man hotade med att slakta hela Wiens befolkning inklusive kvinnor och barn om man inte öppnade sina portar. Men då kom räddningen i form av polska husarer med 6 meter långa ihåliga lansar.under ledning av kung Jan III Sobiecki. Dvs Europa räddades den gången av polacker! Jg själv har besökt Polen en enda gång och besökte då Gdansk. Jag frågade dpå guiden om Jan III Sobieski.Vrid på huvudet så ser du hans staty några meter bort i parken!!! Fantastiskt!

 79. ” En talesperson för den turkiske presidenten, har kallat Österrikes åtgärder för antimuslimska, rasistiska o diskriminerande … ”

  Vad skall man då kalla dom muslimska regimernas avrättning av kristna o oliktänkande för. Hur är
  dessa islamister funtade ??

 80. ”Österrikes regering för heligt krig mellan halvmånen och korset”…ta mig fan!! det allas européer framtid..utan överdriv inbördeskrig mot muslimer som har beslagit våra länder är en realitet.

  Den jävla muslim Erdogan vet vad han pratar om.. Turkiet kommer att öppna sina dörrar för en totalt invasion av muslimer i Europa vi måste vara förberedda att försvara Sverige. (även om svennar är kända för att vara fega)

  Tänk på era barn och barnbarn vi kan inte bara ge upp och flytta till utlandet som de flesta pensionärer som skriver här . Förresten finns det någon här som är 40 eller 50 plus?? eller är det bara land svikare pensionärer som har lämnat landet som skriver här? Vi behöver folk med kulor! med cojones!!

 81. Jag känner ett stort antal individer som i sommar kommer att styra kosan till Turkiet under semestern. Och därmed (utan att förstå) göda Erdogans korrupta regims ekonomi. En islamistisk stats ekonomi med ambitionen att få inflytande i Europa.

  Må fan ta er! Förbannade idioter !!

  BOJKOTTA TURKISKA VAROR !!!!!

  • Börjar Erdogan sitt heliga krig så skall du nog se att de avbokar sina resor.

   Det är trots allt lugnare på Mallorca.

 82. ”Turkiet hyser fortfarande ett agg mot Österrike efter nederlaget och stoppet för det osmanska rikets imperialistiska utbredning.”

  Vilka folk och länder (förutom Sverige kanske) gillar att bli ockuperade och våldtagna av främmande makt, utan att ens kunna skydda kvinnor och barn?

  Vad är bättre med det osmanska/turkiska rikets utbredning är tredje rikets?

  Detta visar att vi måste respektera nationalstaterna suveräniteter. Utan ett eget land är folket förslavat av ett annat herrefolk, som gör vad den vill med ”de avvikande”.

  EU är också en farlig institution eftersom den undergräver ländernas självbestämmande. Jag hoppas EU spricker och faller ihop som ett korthus, och det snart.

 83. Det är ju sjävlklart att Österrike inte vill ha folk som tänker som Erdogan. Som hotar och hatar för islam. Att åka som turist till turkiet är ju uteslutet. I ett land som sätter oppositionen i fängelse och utövar utpressning på europeiska länder. Tyvärr har islam vunnit även där.

 84. Det angår inte Turkiet om Österrike fattar ett nationellt klokt samhällsbeslut. Det vore betydligt bättre att Erdoğan tog hand om sitt eget land.

 85. Är det någon som följer Carl Bildts Twitter?
  Undrar vad han skriver idag?
  Kanske:

  ”Min vän Erdogan från Turkiet, som jag kämpat för att släppa in i EU, lovar att föra ett heligt krig mot samma institution. UNDERBART! 🙂

  Mitt hatobjekt Trump från USA träffade Kim idag. De fikade, men det var inget speciellt med det hela. Det var för fridfullt. EN BESVIKELSE!”

  Av Carl Bildt kan man alltid få höra viktig inside information.

 86. Det har blivit hög tid att slakta en helig ”vänster-ko”, multikulti. Det har aldrig fungerat, det krävs två för tangodans. Att båda parter vill samarbeta, förenas.

  Nu vill bara multikulti-vänstern det, och har i decennier fått med sig en passiv majoritet i detta tokspel. Så länge det inte inkräktar för mycket, har de flesta låtit tokarna hållas med sina integrerings- och mångkulturella drömmar.

  Nu när är hela samhällens existenser börjar hotas, är det slut med multi-kulti-leken, det är dags begrava denna avart i vårt civiliserade samhälle. Om detta står striden framöver, och det räcker inte med ord från svetsar’n SL, det går helt enkelt inte att lita på att han och de rödgröna klarar att vända sin egen väljargrupp, än mindre genomföra begravningen av tokeriet.

  SD är den station allt fler väljer, för att få sin röst hörd, bland de fartblinda och överbetalda soporna till tondöva politiker. Nu är det…ENOUGH

 87. Europa borde inleda ett heligt krig mot Turkiet och ta tillbaka Konstantiopel, Göra Haga Sophia till en kyrka igen i sin forna glans och återupprätta det kristna Bysantinska riket som ett bålverk mot islam. Turkarna kan deporteras till Turkmenistan.

 88. muslimernas överbefolknings-problem är inte Europas problem
  det finns p-medel , antagligen vet dom inte vad det är
  Det är inte undra på att SEKTEN har fått motstånd förr i historien
  och än i dag kör jävlarna samma skit
  och detta elände tillåts att invadera hela EU , och det Svenska regeringen är värst !!

 89. Det är synd om muslimerna.
  Deras moskéer attackeras i Sverige.
  Deras imamer predikar ett hatbudskap och utvisas från Österrike.
  De fördriver alla judar och kristna från sina egna länder.

  Det förstår ju alla att de måste starta ett heligt krig.
  Inga samtal räcker. De har inte ens försökt inleda en dialog innan krigsförklaringen, eftersom det ändå var lönlöst.
  Som de sa: Europa är rasistiskt och islamofobiskt.

 90. Det finns många turkar i Sverige. De ger ett intryck av att vara ganska liberala. Försök o prata om deras mamma eller syster så lockar ni ganska lätt fram muslimen. Se och iaktta.
  Jag tror att ni kommer att bli förvånade.

 91. I österike åker man skidor och dricker jägerte.
  Gillar man skidåkning är Österike ett fantastiskt ställe.
  Däremot som troende muslim bör man nog stanna hemma i medeltiden. Där kvinnor inte ens är värda ett ruttet lingon, där utbildningen består av att kunna rabbla Koranen som är 1500 år, där barnäktenskap är helt normalt, där hedersmord är som att döda en mygga.

  Hoppas att Österike står på sig, skickar hem tomtarna som går omkring i sina pyjamaser och inte gör någon nytta i samhället. Hoppas vi i Sverigie kan följa deras exempel.

  Jag ska fanimej boka in nästa skidresa till Österike.

 92. Detta kan vara en fingervisning i framtiden för vårt land . Låter vi inte islam utvidga sig som det hela egentligen går ut på , blir hotelserna mot vårt land alltmera hotfulla . De 7:s gäng i Riksdagen lär efter att så vind , skörda storm . Har vi då ett visst prästerskap som vill sola sig i glansen av denna avart , kan muslimerna känna sig trygga .

 93. Turkarna är sunni muslimer och hatar icke muslimer. Turkarna har tagit livet av miljontals kristna. Väst borde invadera Turkiet i stället för Irak och Syrien.

 94. Jag har fan inte köpt något som det står att det produceras i Turkiet iallafall dom senaste 20 åren och kommer fan inte sätta min fot i det landet så länge jag lever! Och till er som köper skit från Turkiet eller åker dit på semester kan jag bara tacka för att ni hjälper Erdogay att fortsätta med sin islamska terrorpolitik!

  • Du gör helt rätt! Varför gynna detta djä… muslimska nation och folkslag som har dödat miljontals kristna och skulle inte tveka att göra om det, om de hade makt!

  • Håller med dig. Har varit där än gång, aldrig mer! Bättre att åka tillexempel England och gynna dom ekonomisk så dom klarar brexit. Då vet man iallafall att pengarna går till nått vettigt.

 95. Trump ”rycker nu Kim i örat” är det inte dags åt att tala allvar med Erdogan? EU borde till att börja med införa handelsrestrektioner mot Turkiet!

 96. Har Turkiet halkat in på ett bananskal i NATO, eller finns det någon annan förklaring?
  Finns det någon ansvarig inom organisationen som möjligtvis har svar på vilka meriter som kvalificerade dem till denna ”klubb” ?

  • Det var mycket länge sedan 1952 under Kalla krigets dagar dom kom med och Turkiet var ett absolut västvänligt land med modernisering osv i Ataturks anda på programmet.

 97. Bomba skiten ur Turkiet om han fortsätter tugga skit. Trött på Islams port till Europa.
  Bygg en fet mur runt Europa dvs med Turkiet utanför.

 98. Så var då Iznogoud i farten igen , mannen som vill bli kalif . Erdogan kan för övrigt ta och greppa sig i geggvecket . . . X( .

 99. Kanske Trump kan övertyga Kim att Turkiet är hans fiende. Kim har ju lite järnskrot att bli av med.

 100. Varför är Turkiet medlem av NATO? Verkar bara vara dökött, Ingen skulle gråta om turkarna fick några ryska atombomber i skallen

 101. Det är egendomligt hur världen kan förändra sig: När de turkiska trupperna stod vid Wiens-portar fanns antagligen inte någon muslim inom de gränser som innefattar dagens Österrike. Däremot var säkerligen hälften av de som bodde i de områden som idag innefattar Turkiet kristna.

  Idag bor det fler muslimer i Österike än i Turkiet i både antal och procentiellt.

 102. Som dagens värld ser ut är det en knepig ekvation att få ihop hur Turkiet kan vara medlem i NATO…..

   • Samma andas barn. Judisk statskupp i såväl Sovjet som Turkiet och med samma metoder. Massmord på kristna.

   • Ja visst, det är hela sanningen varför de är ett NATO land (utöver att ”få” köpa amerikanska B-jetjaktplan). Det är så bonnigt enkelt – de var antisovjetiska. [55 år sedan snarare än 70].

  • Framförallt som dem aktivt stött ISIS och betraktar USAs understödda SDF som fiende i Syrien

 103. Erdogan är en idiot och krigshetsare! En klar säkerhetsrisk för Europa! USA måste välja mer stabil och pålitligt land för sitt flygvapen och NATO bör omedelbart sparka ut Turkiet! Hota ett annat medlemsland!!! Har då aldrig hört på maken!!!

 104. Ta inte Erdogan på för stort allvar. Det är precis det han vill, att locka ner dem som han förolämpar på samma låga nivå som han själv befinner sig på. Det som behövs är en folkrörelse för bojkott av turkiska varor. Ekonomin är Erdogans akilleshäl. Om den hotas kommer det märkas i valbåset. Tyvärr är det lite sent nu eftersom Turkiet kommer bli en diktatur om tre månader.

 105. Österrike står upp för västerländska värderingar.
  Här visar Muslimerna sitt rätta ansikte med att hota
  med heligt krig om deras framskjutna positioner i
  Europa rubbas.
  I Sverige är detta otänkbart då de redan har skaffat sig
  en sådan makt i samhället med infiltration i organisationer
  både i politiska och humanitära.

 106. Om, inte muhammedanerna får invadera fritt i Europa så förklarar de krig. Helt otroligt. – Vad är EU medlemmens Sveriges lojalitet för Österrike? Skall Turkarna få hota Österrike ostraffat? – Det enda Turkiet producerat de senaste 100 åren är missnöjda människor som inte vill bo i landet.

 107. 0m du startar ett heligt krig skall du få ett heligt krig Erdogan…fresta inte ödet och fresta inte Gud…

 108. Korsfarare, Erdogan och många muslimers hjärnor är är fortfarande kvar i medeltiden, men då är det som det är i den delen av världen.

 109. Inte allt för länge sedan och efter att osman turken Erdoğan hade gjort en islamistisk kupp i Turkiet, så krävde Erdoğan att EU-kommissionen och Angela Merkel skulle göra det samma i Europa. Kuppen hade kanske fungerat i Europa om inte denna kontinents demokrater hade insett allvaret och börjat mobilisera sina medborgare, samt att både EU-kommission och Angela Merkel hade förlorat stort stöd bland Europas och Nordens medborgare. I alla fall så blev osmanen turken Erdoğan och skällde ut EU-kommissionen och Angela Merkel med att de inte gjort det Erdoğan hade gjort och lagt beslag på makten.

  Osman turken Erdoğan försöker nu med detta i Österrike att ännu en gång få kommunister och vänsterliberaler att gå i strid med demokratierna i Europa och Norden tillsammans med islamister på vår kontinent.

  Allt som nu sker är av godo för det kommer att utskilja sig att kommunister och vänsterliberaler är lika med islamismens hejdukar. Kommunisterna och vänsterliberalerna må ännu ha en viss makt i Europa och Norden men denna makt krymper för var dag som går. Och när ödet är beseglat så kommer dem som valt att ansluta sig till islam att själva bli dem som tvingas bort från denna vår kontinent tillsammans med islam. Därmed så avslutas sista akten efter andra världskriget med att kommunismen gick fria från att dömas för deras brott mot mänskligheten, men i och med detta så kommer de att, inte rannsakas på denna kontinent utan i den islamska världen. Och därmed så kan man väl säga att ödet ger kommunismen och vänsterliberalerna det rättmätiga straff som de skall komma att få eftersom de kommer inte att bli väl bemött i den islamska världen eftersom de hade lovat islam total seger på denna vår kontinent. Men då är det inte längre vårt ansvar över den kommunistiska och vänsterliberal kvarlevan sedan andra världskriget som straffas.

 110. Att låta Människor från Världsdelar med Muslimskt tänkande sprida sej till Västvärdens Kristna Värderingar
  ÄR och har varit FÖRÖDANDE för varje västerländskt LAND..

  Och det VÄRSTA ÄR att det ÄR högt uppsatta Politiker i EU och SVÄRIGÄ som Bestämt detta…

  Man undrar Hur kan Vi VALT dessa okunniga opsykologiska MÄN
  ( oftast) som INTE insett att våra Kulturer o Traditioner ÄR VÄSENSSKILDA och Går INTE ihop!!

 111. Det börjar aldrig med 1000 moskéer, det börjar med 1 men slutar med???? Islam är enväldes religion och den som inte tillber den är otrogen….och att vara otrogen är ”haram”.

  • Delar man en ideologi där man valt att följa en pedofil och mördare i 1400år så känns nog 335år inte så värst mycket…

 112. Odågan Erdogan är en islamistisk idiot !
  Islamism + makt + idioti = opålitlig och farlig ! ! !

 113. Österrike, Ungern, Slovenien, Kroatien, Tjeckien, Slovakien och Polen är Europas hopp mot de muslimska horderna !

  Ovan länder ingick till stora delar i det Habsburgska Österrike-Ungern före 1918 och de hade en gräns, en Militärgräns mot det osmanska – muslimska – riket dvs dagens Turkiet som då var mycket stort och omfattade inte bara dagens Turkiet utan även södra balkan och stora delar av det vi idag kallar för MENA.

  Mekka låg inom detta rikes domäner..

  1683 markerar dess successiva tillbakagång och förfall..

 114. Det är bra att islamist Erdoğan inte längre känner att han kan sitta lugn och se på då islam får tillgång till moder Europa. Hade det varit frid och fröjd så hade nu ormen Erdoğan inte låtit höra om sig. Men detta betyder att han är avslöjad och att därmed känner stor oro inför framtiden. Han vet med sig att enorma islamsistiska värden står på spel i och med att Ryssland inte troligen efter det nedskjutna militärplanet som Erdoğan beordrade. I USA så sitter det en man som är allt annat än vänsterliberal och detta att etablissemanget inte blev president i USA får nog islamist Erdoğan att rysa.

  Nu har även Europa och Norden vaknat och med hela handen börjat peka ut alla dessa islamister som ideologiska mördare, och kan därmed inom framtid pekas ut som islamism som måste jordas.

  Allas våra förrädare kommunismen och vänsterliberalismen, och feminismen behöver ett uppvaknande, men inte på denna del av världen utan de behöver sändas ut till den islamistiska sidan så att de också därmed behöver jordas. Men man kan ana starkt att den politiska korrekhetens dagar därmed kommer att bli föremål för stort vrede av islam eftersom den politiska korrektheten hade lovat dyrt och heligt att islam inte skulle möta några hinder med att expandera in på denna del i världen. Och så har nu folket på denna kontinent vaknat och ser och vet att islam är en lömsk djävul och skall som den onde få möta sitt eget öde med att återgå till jord.

 115. OT:
  Se Snaphanen.dk så får ni se och höra hur utbredd groomingen är i bl.a. Storbritannien. Och beskyddas av högt uppsatta politiker m.fl. Och islam är direkt inblandad i det hela och det kan förklara mycket av den förda politiken som utgår från höga politiska företrädare i Europa och Sverige gällande att dölja islam.

 116. Så detta landet är en lämplig kandidat för att bli medlem i EU? Avbryt omedelbart alla förhandlingar med Turkiet!

 117. Bring it on låt oss få det överstökat en gång för alla jag har tröttnat på islams ständiga hot och våra eftergifter

 118. Iscensätt en fejkad militärkupp och gör dig av med oppositionen och gör som du alltid velat.

 119. Det tänkta kriget består förstås i ett hot att skicka fler utisar till Österrike.

  Det är ju uppenbart att Europa nu har börjat förstå att det inte duger att låta fler primitiva, outbildade socialstödsraggare komma hit.

  Till slut kommer man till den punkten att militärt våld blir enda lösningen.

  • Österrike har besegrat osmaner tidigare och med hjälp av bl a tjecker, ungrare och polacker.
   Hoppas att de lyckas igen

 120. Skulle ja styra österike skulle ja bett alla turkar åka hem för dom behövs i sitt land turkiet, Här kan dom aldrig annektera en Cm.

 121. Jag inser att det finns utisar som faktiskt har flytt undan ett dödshot i sia hemländer, men jag kan inte inse varför vi alls ska bry oss om de bekvämlighetsjägare som dessutom har kommit hit. En mycket hård gallring, med omedelbara utvisningar, är vad som behövs. Gärna till någon lämplig plats i Nordafrika där man kan låta dem själva sortera sig på vilka länder de tillhör.

LÄMNA ETT SVAR