anderson

Youtube

Utrikes

EU-parlamentariker: Pandemin test för totalitär globalistisk agenda

Publicerad 8/20/2023
Annons

Den tyska EU-parlamentarikern Christine Anderson från Alternative für Deutschland höll tidigare i sommar ett tal där hon hävdade att pandemin i själva verket var ett test av globalisterna för att se hur följsam världens befolkning skulle vara inför ett totalitärt maktgrepp.

– Hela denna covid-galenskap, denna så kallade pandemi, det var bara en testballong. En gigantisk testballong. För vad, frågar du? För att se hur långt de kunde gå, för att se exakt vad de skulle behöva göra för att få fria individer i ett fritt och demokratiskt samhälle att samtycka till att tvingas till foglighet, sa Anderson.

LÄS ÄVEN: Tidigare Pfizer-läkare: De ljög om pandemin

Hon beskrev grundsatserna i den globalistiska planen att urholka nationell suveränitet och identitet till förmån för en världsregering som dikterar befolkningens rättigheter.

– Målet är ytterst att omvandla våra fria och demokratiska samhällen till totalitära samhällen. Deras mål är att frånta var och en av oss våra grundläggande rättigheter, frihet, demokrati, rättsstatsprincipen. De vill bli av med allt detta.

– I hela mänsklighetens historia har det aldrig funnits en politisk elit som är oroad över vanliga människors välbefinnande, och det är inte annorlunda nu… För guds skull, sluta lyda. Börja göra uppror. De är ute efter dig om du inte gör motstånd, tillade hon.

Hela sändningen:

LÄS ÄVEN: MSB: Vi har lärt av pandemin att svenskarna är lydiga

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1073Ökad russofobi i spåren av Ukrainakriget – ortodoxa kristna nekas handla
Annons