Nils Muiznieks. Foto: Saeima.

Europarådet uppmanar Sverige att ta emot fler migranter

Delningar

”Ni kan återvända till er traditionella, bättre politik mot flyktingar och asylsökande.”

I oktober 2017 besökte Europarådets kommissionär för mänskliga rättigheter Nils Muiznieks Sverige.

Besöket ligger till grund för den återkommande rapport i vilken Europarådet sammanfattar sina granskningar av människorättsläget i dess medlemsländer.

Muiznieks anser att Sverige nu kan börja ta emot fler migranter igen.

– Sverige har varit ganska generöst mot flyktingar och asylsökande, men det här nödläget som infördes för fler år sedan behövs inte längre och ni kan återvända till er traditionella, bättre politik mot flyktingar och asylsökande, säger han till TT.

Han kritiserar också restriktionerna kring familjeåterförening där det görs skillnad mellan de med flyktingstatus och de som klassas som alternativt skyddsbehövande, där det i det sistnämnda fallet endast i undantagsfall ges rätt att få anhöriga till Sverige.

Denna åtskillnad bör inte finnas och är orättfärdig samt förhindrar integrationen, menar Muiznieks.

– En annan aspekt är att familjeåterförening är ett viktigt sätt att säkert och lagligt ta sig hit. Om vi vill stoppa det kaotiska mottagandet, borde vi öka möjligheterna att komma hit på säker väg, säger Muiznieks.

Kritik riktas även mot de medicinska åldersbedömningarna av ”ensamkommande flyktingbarn” och att unga afghaner utvisas utan man säkerställt att de har familj eller annat nätverk att återvända till i Afghanistan. Dessutom kommer det svenska samhället att tjäna på dessa.

– Man måste ha en human och flexibel inställning, och utvärdera varje enskilt fall. Om det råder tvekan kring risken att skicka tillbaka ett barn, av säkerhetsskäl, eller bristen på kopplingar och familj, så borde man få en välvillig tolkning och tillåtas att stanna. Jag tror att många av barnen redan gjort en stor ansträngning för att integrera sig i samhället, och att samhället kommer att tjäna på dem, säger Nils Muiznieks.

Slutligen får myndigheterna kritik för att inte göra tillräckligt mot att många unga migranter försvinner efter att de kommit till Sverige och riskerar bli inblandade i människohandel.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

498 KOMMENTARER

 1. Europarådet ska ordagrant ge faen i hur många ”bidragsturister” vi tar emot!
  Ingen, absolut ingen behöver som alla afghaner och syrier som söker sig hit ”fly” 600 mil bort från närmaste oroshärd!

 2. Vem i helvete är den dåren att tala om för idiotlandet Sverige som tagit emot överlägset flest bidragsparasiter per capita att vi ska öka inflödet av islamister ännu mer? Ta in skiten i ditt eget jävla land din förbannade idiot!

  • Han var säkert inbjuden av Löfven, Morgan J och Fridolin med en önskan att han vid hemkomsten skulle ta kontakt med TT och säga precis vad han har sagt?

 3. ”Ni kan återvända till er traditionella, bättre politik mot flyktingar och asylsökande.” Det är lätt att både tycka och säga när man inte bor i Sverige. Lämna vårt land ifred, vi har lidit tillräckligt.

 4. Den här mannen har ett etniskt ursprung från Lettland.

  Hur många muslimska flyktingar tar Lettland emot?

  Rikta din kritik åt rätt håll, skitstövel.

  • Ca 180 st på 10 år och alla längtar därifrån pga av avsaknaden av arabiska språket och landsmän.
   SVT nyheter gjorde ett reportage om detta!
   Karln har varit programdirektör åt George Soros. Se wikipedia!

 5. Det senaste jag hörde var att batik psykologer borde få avgöra om de är vuxna eller ej,de afghanska ”barnen”. Tydligen så skulle även ekonomisk situation i hemlandet kunna påverka åldersbedömningen! Ex inget jobb i Iran = barn och får stanna och bli försörjd på livstid av svenska skattebetalare!

  Bara i dårhuset Sverige!

 6. Karln är en idiot. Han kan ju kan ju ta emot några, istället för att kritisera oss. Dessa ”flyktingar” kommer ju bara för en sak – bidrag! Och vi har varken råd eller plats för sådana. Istället bör vi skicka hem fler. Mycket fler. Och Nils ska bara hålla mun då.

 7. Sverige är överfullt av parasiter som sliter pengarna ur våra händer våldtar våra döttrar och bränner upp våra städer. ALLA SKA UT INTE IN!

 8. Dessa personer har ju jobbat inom Byggbranschen i hela sitt liv så dom är ju vuxna sk Skäggbarn Kanske svårt för en Batik Psykolog att åldersbedömma

  Kanske kan titta efter blåslagna naglar

 9. Europarådet (ej att förväxla med Europeiska rådet) består av 47 länder och bland andra även av det land som har levererat den senaste terroristen, som mejade ner otrogna på Drottninsgatan. Muiznieks kan ta sig i …….

 10. O my god! Tydligen är EUs galenskaper totalt gränslösa. Sverige tar redan i dagsläget emot på tok för många, och sanningen är ju att vi inte kan ta emot en enda ”flykting” till utan måste istället börja få bort ca 50 000 /år, om landet ska kunna räddas. Börja med samtliga kriminella och sluta dela ut medborgarskap IDAG!
  För ett fritt Sverige, lämna EU omedelbart och STÄNG gränsen!

 11. Finns inga lägenheter för våra svenska barn.. men fyllapå med parasiter ska vi….
  Då kan vi väll anväda falukoppargruva…. bara att tippa ner dom undan för undan…

  • Svenska ungdomar har varken jobb eller bostad. Så hur skulle de då kunna bilda familj? Då klagar regimen på att det föds för få svenska barn! Och därför ”måste” importera vuxna araber etc. Ska f.ö. inte dessa pensionsräddare själva bli pensionärer? Och ganska snart, med tanke på att de är medelålders när de anländer.

 12. Jag tycker Sverige skall lämna europarådet ,ingen har rätt att tvinga Sverige att ta in en massa muslimer till Sverige .

 13. Ett bryt från Riga

  Denna man är inget att bry sig om Frågan är om han vet just hur många som Lettland kan ta i mot av Raketforskare och Högutbildade

 14. när Sverige under flera år tagit emot flest av de sämsta vill EU att vi ska välkomna ännu fler. Nisse måste vara helt galen eller så är han en typisk politiker som inte lever i verkligheten.

 15. Sveriges ”elit” har i många år visat kärlek till ”flyktingar” så denne clown har hittat rätt adressat. Om hen säger nåt sånt på besök i Ungern löper hen risk att tappa resten av håret.

 16. Statsministern måste kraftfullt bemöta denna oförskämdhet från en tjänsteman i Strasbourg som Sverige säkert är med och avlönar.

 17. Fler krav på Sverige att ta tillbaka asylsökande

  Sverige får alltfler krav från andra EU-länder att ta tillbaka asylsökande som tidigare varit i landet. Det rapporterar DN som tagit del av siffror från Migrationsverket.
  Dublinförordningen innebär att en asylsökande ska få sitt ärende prövat i det första säkra EU-land personen kommer till. Det betyder att en person som befunnit sig i ett EU-land men sedan fortsatt till ett annat och sökt asyl där istället kan skickas tillbaka till det första landet. 2016 mottog Sverige totalt 5 795 förfrågningar om att ta tillbaka asylsökande. 2017 var motsvarande siffra 7 610, enligt DN.

  // http://omni.se/fler-krav-pa-sverige-att-ta-tillbaka-asylsokande/a/a2O5yL

  Så med andra ord kan Sverige skicka ut varenda en som kommit till Sverige. Men det verkar inte finnas politiker i detta land som inser detta..

  • Skicka tillbaka till Danmark eller Tyskland, men misstaget var att i första hand släppa in dem. De skulle uppmanats aöka asyl i landet där de kom ifrån vid gränsen. Men även idag med ”skärpta gränskontroller” släpps de in från Danmark, Tyskland, Finland….

 18. Varför trycker inte denne godhetsapostel på att Saudi Arabien som inte tar en enda flykting ska öppna sina gränser ???

 19. Om denne Nils nu ämnade att studera människorättsläget i Sverige, hade han då inga synpunkter på att Sverige är bland topp-tre i världen vad gäller våldtäkter per capita, att befolkningen riskerar grov kriminalitet, skjutningar och återkommande granatsprängningar, att samhället gett upp delar av landet eller att ursprungsbefolkningen håller på att bli en minoritet i sitt eget land? Eller människorätten kanske inte gäller svenskar i Sverige, bara immigranter?

 20. Jaaa vicken bra ide , kan vi få tillbaka Mona Sahlin Reinfeldt o Åsa Romson också o kanske Dan till polischef o göra en repris, allt gick ju kanon

 21. Nils Muizniek är den svenske Thomas Hammarbergs efterträdare på posten. Det säger en del om inriktningen i hans mission.
  Muiznieks föräldrar flydde till USA från Lettland år 1944, alltså under WWII. Han har gjort en strålande politisk karriär i sitt gamla hemland och senare i EU.

  Nils Muizniek har sannolikt aldrig hört talas om den banala godheten, där enbart känslorna styr och förnuftet avpolletterat. Lite konstigt med tanke på hans utbildning som statsvetare och hans sannolikt förnuftiga och välutbildade föräldrar.

  Läs gärna Ann Heberleins bästsäljare ”Den banala godheten”!

  https://www.bokus.com/bok/9789198403107/den-banala-godheten-mangkultur-integration-och-svenska-varderingar/

  • Soros kan köpa en Ö och bygga paradiset där med alla de kompetensregnar och vinster , om han verkligen bryr sig om ”human rights and democracy ” , som han hela tiden tjafsar om .

 22. Tycker också att Sverige kan återgå till det traditionella, närmare bestämt extremt skicklig arbetsinvandring och resten kan dra åt helvetet.

 23. Tänk att en människa som han har kanske tio gånger högre lön än en hårt arbetande med sunt förnuft. Inte helt rätt i mitt tycke.

 24. NU FÅR FOLKET I VÅRT LAND revoltera innan vi går åt hell helt.
  Han och nedan nämnda män s k kan hysa in alla hos sig.
  Inte en till nu, det är nog, nu får de börja returneras i stället.
  Jag röstade emot EU, nu inser de flesta att de borde ha gjort det

 25. Wikipedia:
  Europarådet är en mellanstatlig europeisk samarbetsorganisation med 47 medlemsstater … Organisationen arbetar i huvudsak med att främja demokrati, mänskliga rättigheter och rättsstatsutveckling. Europarådet har ett nära samarbete med Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE) och med FN:s ekonomiska kommission för Europa (ECE).

  Så fort det är nån som snackar om mänskliga rättigheter så vet jag att den fan vill oss illa. De kan dra åt fanders allihopa, de bara ljuger och jävlas.

 26. Vad menar han med human inställning? Det som nu händer i vårt land är inte humant mot svenskarna. Menar han att Sverige ska finna sig i att råka ännu värre ut?

 27. Europarådet kan förpassas tillsammans med det sk FN-förbundet och Mänskliga rättighetskommittén till närmsta papperskorg. Jävla kvasiorganisationer.

 28. Vansinne! Unga och äldre svenskar skall nu bli av med assistanshjälpen som en konsekvens av den dyra migrationspolitiken.
  Snart står vi alla utblottade på gatan.

 29. Nils Muiznieks har tidigare arbetat åt Soros, som spekulerar i valutor. Att skapa social oro i ett land gynnar en spekulant som Soros, eftersom det hjälper till att knäcka en valuta.

  A country that experiences political and civil unrest is considered risky for foreign investors. This means that any foreign investment will have to be diverted to countries that are stable politically.
  http://www.marketoracle.co.uk/Article56844.html

  Valutan faller när investerare lämnar ett land. Ännu ett verktyg för Soros i sin strävan efter rikedom. Det är något som inte stämmer med Soros filantropi.

  • En Soros lakej. Det säger allt, plötsligt fick hans uttalande en mening. Han är bara en pusselbit i en större plan.

 30. Hans företrädare i ämbetet var Thomas Hammarberg. Det låter som om han har hittat ett gammalt PM från Thomas i arkivet i Strasbourg.

 31. Nationer med stark kultur måste förgöras först. Kalergiplanen är stark inom EU. I stället för o arbeta för en lösning för probemen i Mellanöstern och Afrika pratar dessa politikerbroilers hur man ska kunna ta imot mer flyktingar i Europa. Lösningen på krigen och svälten skall alltså vara den europeiske skattebetalaren.

  • Ja och ”de stakars ” kan fortsätta att bli lata , att föröka sig utan vettiga gränser och tigga från ”de elaka vita människor” som jobbar och sliter tills 65 år :(((

   • Vi sitter i rävsaxen. Vi kan inte sluta arbeta för då tar banken taket över huvudet. De oherörda mängder skattepengar som virvlar ner i det bottenlösa hålet får alldrig sina.

    • Den vite mannens börda

     Tag upp den vite mannens börda,
     sänd män med mod och spänst
     i landsflykt, sänd er bästa flock
     till era fångars tjänst
     att träla i tungt harnesk,
     att ge en vettlös hord,
     ett galen, nyss fångat folk – halvt barn,
     halvt djävlar – värn och vård.

     Rudyard Kipling.

     • Eller Nazismens stor återuppkomst .

      Det beror på…

      Tyskland var så förnedrad efter Första världskriget , och titta hur det avslutades …En karismatisk ledare – och hela Europa var i blodbad .

     • Jag tror inte det är någon lösning. Det blev ju slutet på Tyskland, och säkert var det meningen hela tiden.

     • Det var väl helt fel men tyska folket visste inte det och tänkte att Hitler var landets räddare.
      Tycker du att folk är mycket smartare nu? Det tvivlar jag på : 80% fortfarande röstar för att ha asylhaveriet i Sverige.

     • Det hela tycks handla om att makthavarna utnyttjar medborgarna och kör Hegels dialektik. Man vet att svenskarna har stort förtroende för staten och prövar tänja gränserna med invandring. Skulle befolkningen slå bakut så sätter man millitären till att patrullera gatorna och kameror för övervakning av medborgarna. Och alla jublar, tycker det är lysande för att stävja kriminaliteten. När det i själva verket är den laglydiga medborgaren som bit för bit ger bort sin frihet. Man måste ställa sig frågan varför dessa politiker som i vanliga fall tycks sakna samvete och empati brinner så enormt för muslimska flyktingar?!

     • fråga är varför har det blivit så vanligt med kameror nu när jag växte upp hörde ja inte talas om några kameror annat än den man själv innehade eller någon granne

    • Det är noga uträknat; locka människor att śkuldsätta sig för en bostad sedan är man fast och staten har säkrat sina inkomster. Se till att betala av skulder och ha inte så stora behov, då kanske man kan bli fri någon gång!

 32. Frågan kvarstår, om Europarådet har uppmanat andra länder inom EU, att ta emot allt fler flyktingar? Skulle inte tro det, va.
  Det är som med bidrag till hjälporganisationer….Har man en gång givit en summa, så kommer betalningsavier på betalningsavier.

 33. Denna gräshoppesvärm ödelägger allt i sin väg. Om denne idiot tog sin privatjet och flög runt lite så skulle tom han inse det. Karln är styrd!

 34. Skulle vara intressant att få se en tabell över antalet flyktingar, som Europas länder har tagit emot under en 15 års period.
  Även en tabellkolumn i förhållande till folkmängden.

  När det gäller folkmängden, så var Sverige överlägset vid anstormningen 2015/16…Jag är också fast övertygad om, att det har förhållit sig likaledes, under de gångna 15 åren.

 35. Vilken stolle, komma och påstå att vi ska ta emot flera migranter när vi inte har råd att ta emot fler. Vi vill inte heller ha fler våldtäkter,rån,bilbränder eller annan tung kriminalitet till landet som vi fått genom migrationen.

 36. Så får vi nu en påminnelse varför Sverige borde återgå att vara suveränt!
  LÄMNA EU !

  Gör krav om folkomröstning vad gäller Överstaten eller om vi ska vara en självständig monarki .
  Att upplysa svenska folket om det verkliga antalet immigranter vilka kommer och hur mycket de kommer att kosta. Även vilka eftergifter de svagaste måste ge, samt hur många fler flickor ”Regeringen” tänkt öka antalet våldtäkter !
  Det om något bör få svenska folket att titta närmare på SD .
  Vill jag tro

 37. Nils Muižnieks (born 31 January 1964 in the United States) is a Latvian-American human rights activist and political scientist.

  _______________________

  Också, varför tvingar inte han sitt hemland att ta emot mer flyktingar ?

  Soros lakejer är överallt nuförtiden , det är bara att fullständigt ignorera dem, det enda sätt att hantera nyttiga idioter.

 38. Sverige kommer givetvis uppfylla hans önskemål så snart de 40 miljarder $ anlänt som behövs för att tiilmötesgå hans önskningar.

 39. Det måste gå att bli av med dessa människor som aldrig
  vare sig valts in eller fått mandat att peka med hela handen.
  Varför har vissa människor nån sorts pervers lusta att alltid
  pressa sig ner i knät och tortera alla de kommer åt.
  EU tillför inget alls är bara en belastning, låt oss stiga av
  NU!!!

 40. Den feta grisen ska själv inhysa tio invällande mordiska Islamister innan fanskapet ska låtsas bestämma vad Sverige ska göra.
  Fuck Off idiot !

   • att ryssarna skulle vilja invadera oss det har makten här skrämt upp ryssarna med att ta in så mycket muslimer som möjligt så dom inta vågar, klart dom inte fan vill dom ha en massa muslimer på halsen, klart dom kan ju alltid skicka dom till sibirien

  • Det EU saknar numer i kommunism, det har de sett till med att föra in islam.
   Kommunismen må han vunnit seger i andra världskriget, men de förlorade folket. Därav denna inblandning av islam som är EU:s styrka.

   • Vet! Men all skit vi drabbats av går att härleda till EU! Ink att vi borde ta emot fler ”flyktingar”, trots att vi redan tagit emot mer än 10ggr fler per/capita än många EU medlemmar.

    • Den absolut övervägande delen av all skit beror på våra svenska politiker och deras absurda fanatism om ”humanitär stormakt”

     • Sant! Men jag vidhåller att mycket av skiten, som svenska politiker idag hänvisar till krav och regler inom EU, hade gått att undvika alt det hade blivit uppenbart för fler att ”våra” politiker är galna!

   • Det är ju tyvärr sant!
    Men går det att tvinga fram en folkomröstning i England, så bör det gå här också!
    Allt hänger på hur långt ned i skiten de kör oss! Förr eller senare, så tar det stop och då..

 41. Europa är fullt, inget europeiskt land kan ta emot mer eftersom invandringspolitiken misskötts i så många länder. Speciellt Sverige. Länderna i Östeuropa förstår att inte göra samma misstag som Sverige och andra länder i väst.

 42. Låta en pk-fåne agera sakkunnig i en fråga som endast applåderas av minoriteten politiskt korrekta, lättkränkta, rasistiska antisvenskar. Suck!

 43. En ärlig fråga var skall dessa individer bo och arbeta? Vi har för närvarande långa köer till egen bostad och hög arbetslöshet! I andra ord vi har ingenting att erbjuda här !!

   • Nej det vet jag också men frågan är relevant, eftersom han representerade från mänskliga rättigheter och bostad och arbete är det två viktigaste saker som vi behöver för att överleva!!

    • Med den maniska intensitet som våra politiska
     företrädare vill fortsätta folkvandringen till
     Europa tror jag inte att frågan om integration
     överhuvudtaget diskuterats på politisk nivå.
     Man vet mycket väl att folk tycker att gränsen
     har passerats men har slutat lyssna för länge
     sedan, man har helt andra visioner.

     • Det sant jag skulle nästa tro att någon inom etablissemanget har begärt av honom med detta uttalande för att där efter fortsätta med sin politik!

  • År 1931 i Sverige, ”Ådalen-31” kämpade arbetare och folket mot det ”svartfotssystem” som dåtidens makt i Stockholm försökte att även införa. Men arbetarrörelsen och folket vann då mot svartfotssystemet. Nu försöker åter makten att krossa folket inte som då med militär men nu med islam.

    • Läser man historia så finns det likvärdiga tecken mellan då och nu och när våra förfäder tog kampen så är det nu vi själva som ska bära kampen vidare, så nog hänger allt tillsammans. Det sträng som finns i oss är likt en gyllenesträng som mellan då och nu.

  • Sverige vill verka som ett föredöme gällande invandring, visa att vi är ett öppet land för omvärlden.
   De allra flesta kommer aldrig göra ett vettigt handtag.
   Med andra ord så är det skattebetalaren som står för försörjningen.

 44. Mannen som visar på att cancern startat i toppen av den politiska pyramiden.

  Lika väl som han säger detta så bör nu Sverige och Europa samt Nordens demokrater tillsammans kräva att Nils Muiznieks gör något bra för denna kontinents medborgare. Och han kan börja med att emigrera, bort, långt bort iväg och aldrig mera sätta sin fot på denna vår kontinent. Nils Muiznieks, så talar en förrädare!

  • Man har redan tidigare tagit bort ”rabatten” på
   arbetsgivaravgiften för att få ungarna att stanna
   vid datorn så många år det nånsin går.

 45. En annan sida av saken, för 25 år sedan så träffade jag på genom mina barn en ung och vacker västerländska, allt verkade normalt utom hennes ögonbryn som var söndertrasade.
  I min enfald så frågade jag vad som hade hänt med hennes ögonbryn…….svaret hon gav chockade mig………..”av sympati för de som var / är fula så gjorde hon något fult på sig själv”.
  Min fråga var då ………….blir de vackrare av din handling ?
  Har lite ytlig kontakt med denna arma varelse genom bekanta…………….hon är nu under vård !

 46. Den jävla getto-byggaren kan hoppa upp och klappa sig själv i aslet ,
  Skulle de va en lösning på arabernas överbefolknings-problem
  hela jävla eu kan dra åt helvete !

 47. Helt otroligt , det finns folk som verkligen vill se Europas länder haverera . .

  Hur blir det för de rika själva då ekonomin kollapsar och folkens köpkraft minimeras ? . .

  Tänker de själva på detta ?

 48. Nåt land måste ju ta in de mängder med människor som globalisterna behöver för att luckra upp gränserna inom EU. Sveriges elit ser gärna till att självmordet på Sverige fortgår i samma takt…Allt för ”sakens” skull…

 49. En globalist har talat ! Han är totalt respektlös mot medlemsländernas situation vad gäller alla extrema problem som merparten migranter för med sig . Han skall knipa igen kakhålet och krypa tillbaka under stenen han kom ifrån . Här är han inte välkommen !
  Jag är vansinnigt trött på alla dessa hänsynslösa globalister 🙁

 50. Klart att europa rådet vill att Sverige ska ta skiten, det är sån skit vi kommer få ta på grund av statsministrar med storhetsvansinne som Röfvén & Ruinfeldt.

  Sånt här får örnuftigt folk tt höra varningsklockor, men garanterat inte PK-juntan.

 51. Jag tycker Nils och de nämda skall öppna sina hjärtan och hem för alla dessa nu som han vill vi skall ta in. Det vore en perfekt lösning.

 52. Vänta och se här hela landet, folket kraschar, ekonomin och våldsspiralen
  Det r för sent nu, tyvärr bara vänta på det går åt hell

  • Verkar som det aldrig kommer att göra. Inte i tid. Kan ändras. Man trodde att Hitler var omöjlig at besegra och att Sovjet skulle vara i flera hundra år till.
   Fast islam har funnits i över tusen år. Så det blir svårare än nazismen och kommunismen.

  • ja det händer ju inte mycket så länge bara är här o läser o kommenterar går det inte samla ihop minst 1000 tusen som går mot regeringsbyggnaden o hotar med att kasta ut dom som är skyldiga till förfallet eller ställa dom till svars

 53. Föräldrarna flyktingar från Litauen. Jag tyckte så synd om Litauen, som led under Sovjet.
  Nu när de är fria sitter den där mannen med ursprung därifrån och utsätter Sverige och mig för moskéer och muslimer och deras idioti och menar att jag ska godta.
  Vimlar av förräderimurvlar i U.S.A., EU, FN och Europa. Bort från min värld.

 54. Vi bestämmer tydligen inget själva längre. Tyvärr så fungerar det som så att svenska politiker alltid väljer minsta motståndets väg när det gäller pekpinnar från EU. De bästa är att lämna EU då slipper vi urdumma förslag därifrån och ingen är längre välkommen till Sverige. Vi har fått nog!

 55. Vilken j-a typ. Fet lön från våra skattepengar och före det avlönad av Soros. J-a parasit. Tar fattiga svenskar i örat. Swexit nu!

 56. Uppenbarligen är Nils Muiznieks helt hjärndöd, samt försöker gärna dumpa alla ekonomiska välfärds-invandrare på Sverige.
  Det är lätt att prata om generös invandrarpolitik när något annat land ska ta emot och betala för bördan av förväntansfulla bidragssökare.

  Den här skiten är vad vi redan nu tvingas att ha med att göra. Och det är illa nog..
  https://www.youtube.com/watch?v=M-4DQsyBx-0

 57. Hälsa till Frau Merkel att hon måste själv ta emot alla ”Flyktingar”, som hon
  bjudit in till Sverige. Vi har fått nog av dina djävla förstörelselusta av vårt fina land.
  Inte en enda ”flykting” till vill vi ta emot-

   • Vill vi verkligen ha asiater hit – har vi inte tillräckligt många av dom här redan – det finns minst två miljarder asiater – vi etniska svenskar är på god väg att förintas

 58. Nils Muiznieks beskrivs som lettisk-amerikan. Född i USA men av lettiskt ursprung.
  Så när han kritiserar Svenska asylmottagandet kan det vara intressant att studera hur Lettland uppför sig.
  Från SVT nyheter
  ”Allra lägst antal ansökningar i hela EU, endast 30 stycken, beviljades förra året av Lettland. Även sett till befolkningsstorlek hamnar Lettland i botten: 1 asylsökande på 100.000 invånare fick ja på sin ansökan. Samtidigt tillhör Lettland de länder som tjänar mest på sitt medlemskap i EU. Efter att medlemsavgiften dragits av från summan av de bidrag som landet fick 2014 så hade Lettland motsvarande 3.636 svenska kronor per invånare över. Det kan jämföras med Sverige som har en avgift som är större än bidragen, och därmed förlorar 2.539 kronor per invånare.”

  Men Muiznieks kanske inte vet detta ?

 59. Man kanske inte ska bli så överraskad över Nils Muižnieks inställning med tanke på hans bakgrund…. Bla som anställd av Soros..

 60. Han är kommissionär för Saudierna och Qatarerna och deras avsikter att ta över Sverige och inget annat quislingen.
  Han får miljoner för det, som han kan göda sin familj med och är totalkorrumperad och olämplig att överhuvudtaget yttra sig om vad Sverige och andra ska och inte.
  Med andra ord borde Sverige lämna EU utan uppskov och han avsättas från varje möjlighet att gå det totalkorrumperade FNs, EUs och den islamska Ummans ärenden i fortsättningen. De saknar existensberättigande.

 61. Det finns inte några objektiva mått på godhet, utan även om Sverige tog emot hela Afrika skulle landet inte gjort tillräckligt. Skulden skulle bara öka hela tiden. Givetvis är den massinvandringspolitik (från dysfunktionella länder) som bedrivits i Sverige fullkomligt vanvettig.

  Nedan länkas till en artikel som handlar om att Fredrik Reinfeldt använde sig av massinvandringspolitiken för att slå sönder den svenska välfärdsmodellen. Det var hans syfte med politiken. Att den blev så framgångsrik berodde på att han fick vänstern med sig på vagnen. Vi ser idag att välfärden börjar monteras ned, och det är en stor seger för Reinfeldt. Han har besegrat den svenska välfärdsmodellen,slagit den i spillror.

  https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#sent/1619d39688c71321?projector=1

 62. En Reinfeldt wannabe.
  Vi behöver inte något Europaråd att placera ytterligare bomber i skeppet som redan ligger på botten.
  Reinfeldt har redan lyckats paja hela landet.

 63. Vilka är Europarådet? Av vilken anledning skulle vi lyssna till dem?

  Lite ryggrad, tack. Någon form av betydelselös lobbyorganisation med skum finansiering ska inte påverka något ö h t.

  • Vet inte. Finns en massa råd, kommissioner, kommissionärer, kommissarier, generalsekreterare, konventioner, parlament, utsända.
   Gång på gång hör man att Europarådet och UNHCR och deras kommissionärer och utsända varit i Sverige och uttalat sig. Som de har rätt att påverka svensk politik.
   Ingen aning om vilka de är. Ena snubben och kvinnan efter den andra.

   • Enligt EG-rätten har EU’s lagar sk företrädesrätt framför den inhemska lagstiftningen. Tror att endast skatte-och alkohollagstiftningen är undantagna. Det enda som hjälper, är att gå ur EU!

   • Det räcker med att veta att denne man har varit programdirektör för globalisten George Soros Litauiska propaganda byrå!

    Soros har ett 40-tal propaganda kontor runt om i Världen som jobbar för att förverkliga hans vision: En enda värld av mångkultur som globalisterna Rockefeller, Rotschild, Soros m fl styr!

  • Det är troligen mångmiljardären och globalisten George Soros råd? Hans fd arbetsgivare. Soros vill ju flytta halva Afrika till Europa?

 64. Vid närmare eftertanke så är vi redan slavar. Skatterna vi betalar, och de är vesäntliga, går till att islamisera Sverige. Hela 270 miljarder om året enligt Tullberg, som har koll på detta. Men självklart nämns detta inte i systemmedia eftersom de också är kontrollerade av globalistmaffian.

 65. Säg det till Saudiarabien som har tagit emot NOLL flyktingar.De är också nära,samma kultur,språk,religion,mat m.m.
  De har även tält med luftkonditionering som det får plats FEM MILJONER människor i.
  Så varför frågar inte EU-byråkraten Saudi?

   • Ja tälten är bara upptagna en vecka på hela året.
    Massinvandringen till EU är för att bryta ner nationerna och lönedumpa när massor av folk ska slåss om jobben.
    Sverige går mot fattigdom igen.

 66. Den gode lett-amerikanen kan börja i Lettland. Där har dom till och med en app man kan använda om man upptäcker främmande språk på lettiska sajter (ryska handlar det om egentligen). Appen är till för att rapportera t ex rysk språk användning om en sajt är baserad i Lettland-skall/bör vara på lettiska enligt deras kanske lite väl tilltagna språklagar. Kan vi se en liknande app i Sverige kanske?

  Vet att det finns mycket historik om ryssar och balter, men det är ganska överdrivet i dagens läge, det handlar som vanligt om att skrika ryssen kommer för att styra bort folkets tankar från landets verkliga problem (alla makthavare har sedan urminnes tider utnyttjat folks rädsla för någoting perifert för att på så vis få bort folkets tankar från den styrande elitens göranden).

  Vore intressant med en studie om ryssminoritetens rättigheter i Estland av lett-amerikanen, kanske USA och Lettland kan ta emot ilka många i procent som Sverige gjort från MENA sista tio åren? För USA:S del blir det väl åtminstone 30 miljoner, för lettlands del 250 000. Det kommer nog inte ske, vi svenskar ska så klart stå upp med vår oslagabara humanism. Slå dig för bröstet nu 30 miljoner jäntan, dansa i jämn takt med Löfven och Kristersson.

 67. Rika Saudiarabien tar noll flyktingar och Japan säger nej till 999 av tusen asylanter.
  Varför fördöms inte dessa ”främlingsfientliga” länder?

 68. Vi kan skicka en miljon av våra muslimer till den här Muiznieks hemland Lettland så får han se hur kul det är. Landet hade kollapsat på en vecka.

 69. Svenska politiker har själva bjudit upp till detta! Vill man låtsas vara hela världens samvete så får man oxå ta följderna av detta! Fjantar till politiker vi har och har haft länge nog! Står i Riksdagen och låtsas med höga löner och allt förspänt! Folket och landets öde struntar ni i! Skäms ögonen ur er, ”jäkla” marionetter och låtsasfigurer!

 70. Lydriket Sverige, så är det, men man kanske kan tackla problemet
  med att kolla vilka länder de varit i innan Sverige, det gäller i högsta grad
  ensamkommande unga män.
  Det måste väl vara omöjligt att resa genom Europa utan koll.
  Varför gör inte myndigheterna jobb som de är tillsatta att göra.
  Ensamkommande ska ut ur Sverige direkt.

  • Som rika Qatar och Saudi Arabien för att de inte hjälper muslimska flyktingar.
   De andra arabstaterna också. De är ju islamska till 60-99%. Borde ha ansvaret istället för Sverige.

 71. Europarådet är en gammal kvarleva från 1949. Gällde Europa. Inte gjord för dagens förhållanden.
  Nikolai Ezhov var en av Stalins lydiga massmördare. Ansvarig för hundratusentals avrättningar av så kallade folkfiender och miljoners död i Gulaglägren. Hans far var från Litauen som Muiznieks. Ezhov kunde litauiska.
  Muiznieks lika likgiltighet för ska grannars och som Ezhov för sina samtida?

 72. Alla tiggare ska vara i Sverige och tigga, det är väl fint att möta tiggare
  som säger hej hej köpa tidning.
  Eftersom Löfven inte gör något så får man väl rätta sig efter vad regeringen
  vill i tiggarfrågan, hej hej.

  • De åker ända från Rumänien eller däromkring för att tigga av mig som inte skulle ha råd att åka dit.
   Verkar vettigt…

 73. Varför ska vi lyssna på en Lett-Amerikan??? Kanske Lettland borde öppna sina hjärtan istället… Visstja, han är ju jänkare egentligen. Tja, där kommer de ju inte in heller…

 74. Om den här nissen arbetat i och för ett av de länder som exporterar sina medborgare hit hade jag förstått budskapet.
  Nu arbetar han för EU dvs oss alla, och vari ligger vinsten med massinvandring för oss? Varför vill han att vi ska ta emot ännu fler?
  Underliga människor säger underliga saker.

 75. EU´s ständiga mantra: ”fortsätt förstöra era länder”, de är inte ”Europas” vänner utan har bara sin egna plan på en EU-stat i tanke folket kan dö och utsättas för de vidrigaste brotten utan att de bryr sig.

  • Säger han samma till övriga nordiska länder?
   Sverige tog emot mer än dubbelt så många migranter under 2017 trots att övriga länder har 50% större befolkningar totalt sett HUVUDLÖST.

 76. EU er først tilfredse når Europa ikke længere er Europa, men er blevet til islamiske stater.

  Først da er de tilfredse (indtil de islamiske stater får gjort en ende på EU, når de ikke selv gider have dem til at bestemme).

   • Och 5 miljoner svenskar som röstar på politiker som helt öppet och hela sina liv förespråkar okontrollerad massinvandring och islamisering av Sverige nu. Väljare som inte känner till någon Soros eller konspiration, utan bara röstar på politiker som lovar det de själva vill och som också genomför det mycket samvetsgrant. Med eller utan Soros, precis samma sak. Soros är komplett irrelevant.

    • Bara för att folk i gemen inte känner till Soros innebär inte att han är irrelevant han verkar enligt Wallenbergarnas gamla motto Verka utan synas Han har ändå ett visst inflytande på händelseutvecklingen

     • Det räcker väl att väljaren känner till att en politiker lovar total massinvandring och hyllar islamiseringen, för att väljaren ska veta huruvida det överensstämmer med väljarens egen åsikt. Eller hur? Soros förekommer inte någonstans i den processen.

      Det enda goda jag har att säga om PK är att de alltid har varit extremt ärliga och tydliga (och öronbedövande högljudda) med sitt uppsåt att islamisera Sverige, och de har hållit dessa vallöften med råge. Det förekommer inte någon som helst brist med demokratin när det gäller folkets frivilliga val av migrationspolitik.

 77. Muiznieks liksom hela EU-garnityret är representanter för den paneuropeiska rörelsen utvecklad av Richard von Coudenhove Kalergi i början av 1900-talet.
  En av hörnstenarna i hans filosofi är att blanda upp Europas befolkning med negroida typer från Afrika, så att det så småningom blir en massa liknande den i forna Egypten. Det är hans idéer som bl.a. ligger till grund för EU genom en lång process över världskrig, kol- och stålunionen, EG o.s.v. Vi kan tydligt se att våra, både svenska och europeiska, politiker jobbar hårt för att förverkliga von Coudenhove Kalergis idéer.
  Man kan fråga sig varför EU tillåter att 1000-tals afrikaner drunknar i Medelhavet? Svaret finner du i den paneuropeiska rörelsens idéer. Visst ”spill” räknar de med.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi
  http://www.westernspring.co.uk/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europes-of-europe

 78. Ja blir förjävla förbannad… de har gått Alldeles för långt me denna kollosala lögn ….. för länge sen….

  Vi måste agera

 79. Europarådet verkar ju vara totalt frikopplade från verkligheten. Sverige har tagit emot enorma mängder ”flyktingar” och de vill att vi tar emot fler?!

 80. Jaha, slopa den icke-existerande skärpningen av migrationen? Precis som Moderaterna ljuger att de har avskaffat fastighetsskatten, fast de höjde den från 20% till 22% plus en ränteliknande skatt på uppskovsbelopp. Moderater är korkade som araber som stoppar huvet i sanden och vänder arslet mot sin inbillade gud, att de tror att en skatt upphör att finnas om man döper om den till en avgift. De tror att alla väljare är lika dumma i huvet som de själva är.

 81. Nils Muiznieks kan dra åt h-lvete och ta EU med sig.Sverige har procentuellt tagit emot flest flyktingar i hela Europa men det det räcker tydligen inte,EU vill uppenbarligen att vi ska bli hela Europas avstjälpningsplats för oönskade element. Swexit nu!

 82. Det är helt absurt att det sitter en tomte. Utanför landets gränser. Som inte har en aning om konsekvenserna av invandringen i Sverige och ska bestämma över vår framtid. Att våra svenska politiker tillåter detta är en gåta. Ingen av de som röstade för EU hade en aning om att svenska politiker skulle ge bort makten över landet till främmande människor. När ska folk vakna? Vi är överkörda. Jag föreslår ett folkligt uppror mot EUs lagar. Ingen jävel söder om Ystad ska sitta och tala om vad svenska folket ska göra. Det är vi som bor här som bestämmer. Ingen jävla politruck som vi aldrig röstat på. Punkt slut.

 83. Om Sverige ska kunna ta emot några fler flyktingar så måste vi först tömma landet på ekonomiska migranter och andra illigaler som inte har här att göra..

  • Jag tycker Nisses hemland Lettland ska ta emot flyktingar vilket inte skett hitills. Sverige ska absolut inte ta emot flera. De vi har håller på att sänka Sverige totalt! Så ut med så många som möjligt och skicka dem till Lettland istället

 84. Som en av mina gamla (model 50 tal) arbetsledare sade:
  ”det går lätt att skära breda remsor av andras leder”
  Mitt motförslag att tomten från Bryssel kan ta flyktingarna till sig och gråta sina krokodiltårar där.
  Löfven lyssnar och ler: ”ser ni det är Bryssel, det är inte jag”

  Förstår ni bättre nu vad Ungern Orban menar och vill?? Bryssel är livsfarlig!!

 85. Vad spelar det för roll med fria val i Sverige. När det sitter folk i EU och kör över oss? Svenska folket ska inte buga för ny överhet.

 86. Undrar om han inte låtit sig påverkas av Cecilia Wikström, (L). Att kritisera Sverige som har tagit emot flest och mena att Sverige ska göra mer och ta emot fler är helt oseriöst och löjeväckande. Vad tjänar en sån där tomte?

 87. Vad är det som är så intressant att vinna med att eliminera de etniskt blonda?
  De som nu kommer in i mängd är mest dugliga i förstörelse på alla de plan. Är det att buteljera vårt fina dricksvatten som lockar eller…?

 88. Gör som danskarna de går sin egen väg. Se intervjun som ägde rum i aktuellt i veckan med den danske politikern från venstre. De stänger mottagandet helt. Det är bara arbetskraftinvandring som gäller idag där. Alla som kommer från MENA vägvisas över sundet.

 89. Ähum,
  Nu var dom ju varken barn eller flyktingar.
  Närmast att klassas som en invationsarme.
  Här gäller det att sätta ner foten hårt och bestämt.

 90. Hade han något i skallen sa han åt Sverige att riva moskéerna och återsända alla muslimer, inte släppa in fler för att ide inte är demokratiska och följer en fascistisk ideologi, som hatar judar, kristna, alla som inte är muslimer, kvinnor, alla inte heterosexuella och är ett hot mot Skandinavien, länderna kring Östersjön, hela Europa och mänskligheten.

 91. En av EU största nettobetalare per capita, och dessutom mest generösa massinvandringspolitiken, räcker alltså inte….Nu ska vi öka på massinvandringen. EU vill också öka Sveriges medlemsavgift! Vi kanske förtjänar bådadera…..senaste opinionsundersökning: SD 16%.

 92. Vad man blir provocerad att lyssna på denna människa. Våra politiker behöver ingen draghjälp utifrån för att förstöra det här landet, det klarar man utmärkt att göra på egen hand.

 93. På engelskspråkiga Wikipedia kan man bl.a. finna följande om denne Nils Muižnieks, som i George Soros anda arbetar på folkmordet på det svenska folket:

  ”Nils Muižnieks (born 31 January 1964 in the United States) is a Latvian-American human rights activist and political scientist. He has served as the Council of Europe’s Commissioner for Human Rights since 1 April 2012 [- – -]

  Prior to his appointment as Commissioner for Human Rights, he held prominent posts such as Programme Director at the Soros Foundation-Latvia, Director of the Advanced Social and Political Research Institute at the Faculty of Social Sciences of the University of Latvia in Riga (2005–2012); Chairman of the European Commission against Racism and Intolerance (2010–2012); Latvian minister responsible for social integration, anti-discrimination, minority rights, and civil society development (2002–2004); and Director of the Latvian Centre for Human Rights and Ethnic Studies (now Latvian Centre for Human Rights) (1994–2002). Member of the Latvia’s First Party (2003-2005), its co-chairman and one of its ministers in the Government. As member (2005–2010) and Chair (2010–2012) of the European Commission against Racism and Intolerance (ECRI), Muižnieks represented ECRI before international political bodies, human rights mechanisms and international organizations such as the EU, OSCE, UN. He was Rapporteur for country reports on Poland, the Netherlands, Slovakia; member of working groups for Ireland, Iceland, Norway; and chair of the working group on combating racism in policing.

  During his governmental appointment (2002–2004), he was responsible for social integration policy; the rights of persons belonging to national minorities; combating racial and ethnic discrimination; and civil society development. He was also responsible for legislation in anti-discrimination, social integration, the legal framework for NGOs and coordinated inter-ministerial working groups for the Latvian National Programme on Tolerance and policy framework for strengthening civil society. He advised local governments on integration policy and represented Latvia before the EU, OSCE, UN.

  As Director of the Latvian Centre for Human Rights and Ethnic Studies (now Latvian Human Rights Centre), he strengthened the organisational focus on human rights education and promotion; monitoring of closed institutions; and the promotion of gender equality and rights of persons belonging to national minorities.

  Nils Muižnieks was also engaged in evaluation and training activities in the field of human rights. Among his main activities, he was the evaluator of a project on democracy building in Belarus; evaluator for the European Commission for the 7th Framework Research Programme on Citizenship and Democratic Ownership; and expert on conflict resolution and social cohesion for the Joint EU assessment mission to Georgia.”

 94. Nils är ett bevis på att Lettland kan producera mer än stöldligor, nämligen PK-troll.
  Imponerande. Ohyggligt imponerande.

 95. Jag tycker att vi placerar Nils Muiznieks och resten av EU-kommissionärerna i en båt till Afrika tillsammans med deras uppdragsgivare George Soros. Därnere kan Soros och EU-kommissionärerna ägna sig åt sin påstådda filantropi så länge de lever.

 96. På engelskspråkiga Rightpedia sår följande om Nils Muižnieks:

  ”Nils Muižnieks (born 31 January 1964) is an agent of the CIA and the United States government who works as a saboteur within and against Europe. He is a certified enemy of the people. Muižnieks is ethnically Latvian, but was born and educated in the United States, studying at UC Berkeley and Princeton University. He is closely associated with George Soros and when he was sent back to Latvia by the American intelligence services, he headed up the Soros Foundation there. He is a member of the Latvia’s First Party and served in government. He is also connected to the subversive NGO called Latvian Centre for Human Rights, which works against native Baltic people.

  He works within the Council of Europe attempting to sabotage and destabilise European nations for the geopolitical benefit of the United States and the advancement of the degenerate WASP-Jewish-Masonic system of liberal globalism. He is particularly associated with promoting multiculturalism, third world immigration, ’minority rights’ (including sexual perversion) and so-called anti-racism against European nations. He was president of the so-called European Commission against Racism and Intolerance from 2010 to 2012, he is currently the Commissioner for Human Rights. As well as this he is connected to Jewish dominated groups such as Amnesty International and Human Rights Watch.

  Muižnieks works fanatically to undermine the life of ordinary European nations, working in concert with George Soros and the CIA to wage a war of demographic genocide against them and strip them of hard earned civic rights. He has suggested the creation of laws which criminalise freedom of speech and association to attack the heroic Golden Dawn, the national liberation movement of the Greek people, who are defending the ordinary people from foreign violence. When the Russians invade Europe, they’ll probably need to put CIA agent Muižnieks on the list of people to be to sent in chains, kicking and screaming, to a Siberian labour camp; no true European will shed a tear come this day.”

 97. När den här mannen lämnar sitt hem för typ en promenad, har han mångkulturen utanför hemmet? Nej, skulle inte tro det….

 98. Aldrig i helvete..!

  Att någon/några som inte bor i Sverige ska uppmana oss att fylla vårt land med kaos-människor..

  Ursäkta min dåliga arabiska men..

  F-CK YOU..!

 99. Nisse ser ut som vore han hämtad rätt ur den sovjetiska duman. Hatet verkligen strålar ut från porträttet.
  Man undrar VAD i hela h-vete som driver fram ett sånt hat???

 100. Har vi inte råd med våra gamla och funktionshindrade då är vi på fel spår. Alla barn oavsett de är friska eller har ett livslångt funktionshinder så är det viktigt att barnen får samma möjligheter i livet.

 101. Klart vi ska ta emot ännu fler snyltare,funkar ju sååååå bra och våran
  genorisitet har inte varit nog,bläääääää nisse

 102. En svensk PK kommunist som tycker. Hur mycket är det värt i ett demokratiskt land. Inte ett dugg egentligen utan fråga medborgarna vad dom tycker.

 103. Gosse lille. Dagens migrationepolitik handlar i grunden om att förflytta islam till Europa o Sverige, med hjälp av
  missbruk av asylrätten.

  Du har mycket att lära dig om islam o dess expansion. Dina föräldrar lämnade Lettland, men du måste lära dig vad dagens migrationspolitik handlar om, innan du försöker tvinga på svenska folket ideologin islam.

 104. Därmed slipper övriga EU länder stora mängder ”migranter” som dagens asylbedragare och ekonomiska lycksökare kallas.

  Han talar tydligt å dessa länders vägnar av någon anledning. Kanske någon högre position hägrar.

  I denna fälla går naturligtvis svensk statsledning direkt ivriga som man är att framstå som den ”humanitära stormakten” med ”öppna plånböcker”.

  Som hela världen idag skrattar åt och använder som varnande exempel.

  Sverige skall inte ta emot fler ”migranter”. Istället skall landet ”städas” från bl.a alla illegala som lever gott här trots utvisningsbeslut.

  Det skulle inte bara vara att uppfylla svenska lagstiftning utan även ge plats för verkligt skyddsbehövande.

 105. Nu när integrationen inte går som det var tänkt så är svenskarna socialt inkompetenta. Denne Gabriel Kuhn, filosofie doktor i poststrukturalism, hävdar att den havererade integrationen är svenskarnas fel…www.aftonbladet.se/debatt/a/1koGQQ/halla-svenskar-ni-ar-socialt-inkompetenta

 106. Bara Sverige ger uppmärksamhet åt dessa uppköpta massinvandringsförespråkare. Det är därför de hela tiden tjatar om att Sverige skall sköta det än mer oansvarigt.

 107. ”Slutligen får myndigheterna kritik för att inte göra tillräckligt mot
  att många unga migranter försvinner efter att de kommit till Sverige och
  riskerar bli inblandade i människohandel.”

  Orsaken till det är ju att mängden som kommit överstiger kapaciteten att ta hand om dom. Fattar dom inte det

  • De har inget intresse av att fatta något, de har förstått att Sverige är en slasktratt och det passar deras syften väl! Spelar på den ” svenska godheten”!

 108. ,,,,,,, du Nisse ;

  ‼️ > VI < , i Sverige ska inte ha fler muslimer som vill ISLAMISERA . ???????? .

  ‼️ ,,,,,, och muslimerna som har tagit sig in ~~~ SKA ut ur Vårt Land , ????????

 109. Säger han i Los Angeles vars land bara för den egna maktstrukturen spridande, oljekåtheten och skräcken för att dollarn som världsvaluta ska tappa sitt grepp om omvärlden. Att de jakten på ovanstående skapar krig med alla biverkningar såsom IS skapande samt flyktingar – det passerar väl bara omärkt förbi antar jag.

  Citerar Anders Borg från ett möte med amerikanska ”military personel” där han uttrycker – you make the wars . we get the refugees. Cynism i dess rätta ordalag.

 110. Skit i dem!
  Dessa snubbar har inget som helst intresse av Sveriges ve och väl. Finns ju andra länder inom EU som fört betydligt restriktivare och klokare integrations- och migrationspolitik som de kan övertyga innan de sänker Sverige ytterligare…

 111. Only Christ can save us now, sorry, it will be worse and worse now
  Folk måste väl se satans tyr här, landet och folket? hela världen
  ingenting är normalt längre. Jag räknar med kallt, islam och dess
  folk tar över och sedan går det åt hell, enda glädjen är de själva ryker också.
  Tiden är snart slut, därför går det inte stoppa folk i dårarnas land eller i världen

 112. EU är Deep States hantlangare. Uppdraget är att fördärva de socialt stabila länderna i Europa. Verktyget är massiv invandring med öppna gränser. EU vill att vi ska ha mer av samma sak. En sak är säker EU utgör ett hot.

 113. EU har bara en agenda och det är att beröva oss VÅRT land och VÅRA pengar!!!!!! Se till att rösta rätt Sverigevänner!!!!

 114. När Sverige är överfullt, nedlusat av invandrare, kommer detta stolpskott och kritiserar Sverige för en restriktiv invandring! Karlen borde sinnesundersökas eller rättare sagt det behövs inte: diagnosen är redan klar!

  • Senast jag var på en jobbmässa så borde de borde ha kallat den för ”Invandrarmässa” istället, eftersom det kryllade av armbågande araber och afrikaner.

   Lustigt, Reinfeldt sa ju att alla går till sina jobb varje morgon!

 115. Sverige tar fortfarande, trots ”hårdare” regler, emot mångdubbelt fler asylsökande och anhöriginvandrare än vad Danmark, Norge och Finland gör tillsammans.
  Så det här är bara ett spel för galleriet för att få människor att tro att Sverige på något vis har kontroll över situationen och att inflödet just nu är väldigt lågt.
  Inflödet är enormt, precis som det varit de senaste 10 åren.

  • Så är det. Anhöriginvandringen och invällning av ”skäggbarnen” + tvångskvoterna, gör att vi snart slår nya rekord!

   Men det vill regeringen att ingen ska veta! Man mörkar och försöker ge sken av att invandringen minskat, vilket är BS!

 116. Så här uttalar sig Österrikes nye utrikesminister, Karin Kneissl:

  ”Jag kommer ihåg när undantagstillstånd proklamerades i Polen i min barndom, vi hade plötsligt fem polska barn i skolklassen som hade kommit ensamma. Dessa var verkligen ensamkommande minderåriga. Jag vet om människor som kom från Tjeckoslovakien, från Ungern. Bussar fulla av äldre, sjuka och barn, inte män med testosteron förstoppning. Grannar som delar vår kultur, tillade hon.”

  http://www.breitbart.com/london/2018/02/16/austrian-foreign-minister-slams-merkel-migrant-crisis-orban-solution/

 117. Seså, återvänd till er oegennyttiga, uppoffrande, självdestruktiva asylpolitik och därmed basta. Storebror har talat.

 118. Europarådets kommissionär för mänskliga rättigheter Nils Muiznieks skall åka tillbaks till Bryssel och hålla käft.Moron.

 119. Vad ska alla hit och göra,bankomaten är tom och
  och avstängd är ett budskap som borde spridas över världen.

 120. Migrationsminister Heléne Fritzon (S) säger att hon är väl medveten om de delar som lyfts fram i rapporten, men att det inte kommer att bli några regelförändringar förrän sommaren 2019, då den tillfälliga asyllagen löper ut, eller att EU-länderna enas om en gemensam flyktingpolitik.
  – Så länge vi inte har uppnått en gemensam syn på hur vi ska ta ett solidariskt ansvar är det inte möjligt från svensk sida att göra förändringar, säger hon – Slut citat.

  Kranarna kommer att öppnas igen senast 2019 om nu inte SD får mandat att stänga gränsen för gott.
  Rösta SD september 2019. Efter det ut ur EU, m.a.o
  SWEXIT ⤵

 121. Hur ska vi ta oss ur den här skiten? – Jag vet! Sänd problemen norröver, till Sverige.

  Är det så våra EU politiker resonerar? – Lätt att tro det …

 122. Varför har pensionsmyndigheten ändrat utskicket om pensionen? Det som vi såg tidigare med månatlig inkomst finns inte längre. Det har varit med i utskicketi minst 20 år men nu får vi inte veta det längre. Det försvåras genom att vi ska logga in. De flesta gör inte det och om man gör det så får man nån reda i det? Kan det vara så illa att de inte vill att vi ska se hur mycket pensionen sjunker på kort sikt låt säga två år? Jag tror att det finns en tanke bakom. Vi manipuleras hela tiden av regeringar spelar ingen roll om det är S eller M. Det som hänt de sista åren med invandring har med detta att göra.

 123. Danmark: ”Vårt land ska förbli danskt!”
  Målsättningen för den danska regeringspolitiken är att Danmark inte ska sluta som Sverige. Det sade Mads Fuglede från landets regeringsparti Venstre när han diskuterade sitt partis hårdare invandringspolitik med en journalist på SVT. Enligt Fuglede så ska Danmark förbli danskt även i framtiden.
  http://www.friatider.se/danmark-v-rt-land-ska-f-rbli-danskt

  Här i Sverige arbetar sju(k)klöverpolitikerna för det motsatta. Tro sjutton det att andra länder ser Sverige som ett skräckexempel.
  Självklart skall samma gälla här.
  Sverige: ”Vårt land skall förbli svenskt!”

 124. Är det mänskliga rättigheter att
  mörda ,våldta , gå runt med ak 47,or
  kasta in handgranater i lägenheter
  osv.osv. ??????????,

   • De vet nog inte vilka det är
    och varifrån de kommer och inga länder mer än
    Sverige släpper in folk utan ID så ingen tar
    emot dem,så de blir nog
    kvar här allihop.

 125. Sverige behöver ingen ”öppna era hjärtan” politik!
  Sverige behöver ”öppna era ögon”
  politik!
  SD- 2018

 126. EU måste radikalt göras om till en organisation som värnar om européernas intressen – och då har sådana som Muiznieks ingen plats i organisationens ledning – eller också måste unionen upplösas. EU har blivit Europas baneman.

 127. Tokiga EU medborgare som vill försörja skiten kan göra det ,jag betackar mig har varken inbjudit skiten ellet erbjudit mig att försörja dom ,EU är ett djävla rövarpack som kan ta sina egna pengar och leka med dom bäst fan dom vill ,mina skattepengar ska gå till skola vård och omsorg till de svenskar som betalat skatt och dessutom höga avgifter

 128. Mer än 6000 har beviljats uppehållstillstånd för asylanter under januari.
  Danmark skall max ta emot ca 3000 på helår. Kraven på de som kommer till Danmark är i princip att de skall vara självförsörjande och lämna den politiska religionen samt att lära sig danska. Danmark är inte beredda att betala för sin egen undergång (se intervjun som aktuellt hade i veckan med en dansk riksdagsledamot).

 129. Klart att Europarådet går ut med en sådan uppmaning. Är väl bara våra idiotpolitiker i Sverige som drar ner byxorna och böjer sig framåt för detta förslag.

 130. En 100% fungerande åtgärd mot rasism är att alla stannar i eller nära sina hemländer. Rasism är ett oftast självförvållat världsproblem. Överlåt åt kompetenta att organisera infrastruktur och arbetstillfällen i fattiga länder. Skicka kompetenta svenskar för Sida istället för politiska aktivister.

 131. Ett viktigt OT!!
  Bort med Stefan Löfven i valet!!
  Har roat mej med att se en repris på statsministerns frågestund från torsdags i Forum.
  Man slutar inte förvåna sej över Stefan Löfven. Han blir bara värre och värre! Nervös, osäker, snubblar ideligen på orden, sträcker slipsen osv osv. Återigen kommer det för mej hur en sån fullblodspajas överhuvudtaget kan komma någonstans??? Han skall nog vara ytterst tacksam att han kanade in i fackmaffians ruttna korridorer och kunde göra karriär med byxröven!! Att kalla Stefan Löfven för statsminister är att skymfa titeln. En insnöad korkskalle hade varit rätta titeln!!

 132. Se Fun with Dick and Jane där Dick(Jim Carrey) får ett toppjobb dagen innan storkonkurs.
  Ungefär som att ta jobbet som papegoja-statsminister i Sverige.

 133. Det här europarådet har ingenting att göra med EU,s institutioner. De är som vilken förening med åsikter som helst. Namnet ska dock ge associationer till eu o europa.
  Och ofta konstigt nog kritiseras just sverige som är det land som tar emot flest. Kanske beroende på att det sitter en massa ”svenska” representanter i detta råd.

 134. Att DU inte skäms Gubbe TA du och Engagera dej i de som VÄGRA TA EMOT för att dom inte vill uppleva vårt H ete..

  Vi har FÅTT NOG av Godhetsapostlar som DEJ där truten går av sej själv UTAN verkstad där den behövs..

  Lägg Dej inte i Våra Förehavande som Du inte har med att göra…Predika din skit gärna någon annan stans…

LÄMNA ETT SVAR