Folkutbytesförslag från Miljöpartiet – svenskar som inte gillar mångkultur ska ersättas med invandrare

Delningar

Under budgetdebatten i Eslövs kommun presenterade Miljöpartiet ett nytt förslag. Man kallar det för ”medborgarutbytesprogram” och idén är att alla invånare i kommunen som inte gillar mångkultur ska ”omlokaliseras” till någon annan plats till förmån för invandrare och personer som ”står upp för mångfald och allas lika värde”. Man utesluter inte tvångsåtgärder för att genomföra folkutbytesprogrammet.

Lars Ahlfors, som är ordförande för Miljöpartiets lokala avdelning i Eslöv, försvarar förslaget med att det ”inte är någon rättighet att vara främlingsfientlig”. Ahlfors säger att han fått idén från ”ett annat parti” som han menar ”vill övertala invandrare att omlokalisera” men att det i stället är bättre att förmå svenskar som inte gillar det nya mångkulturella Sverige att flytta.

– Det kan bli aktuellt med tvångsåtgärder om man inte delar definitionen av mångkultur som kommunen satt upp, förklarar Ahlfors.

En idé som partiet skissar på är att de mångkulturskeptiska kommuninvånarna deporteras till Danmark och att Eslöv i gengäld tar emot utomeuropeiska migranter som idag bor på den danska sidan sundet.

Miljöpartiet i Eslöv vill också införa åsiktsregistrering för kommunanställda med yrkesförbud för vissa grupper. Det ska enligt Ahlfors bara gå att få anställning på en kommunal arbetsplats om man lovar att stå upp för mångkultur. Personer som redan är kommunanställda men vägrar svära en mångkulturell ed ska enligt förslaget kunna sägas upp.

Ett annat MP-förslag är att jullovet slopas i kommunens skolor. Om muslimska elever inte får ledigt för att fira eid bör svenska elever inte få ledigt för att fira jul, resonerar Ahlfors.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

867 KOMMENTARER

  • MP med sin verlighetsfrämmande politik
   Och med sin oförmåga att ta till sig
   fakta.Är det mest beklagliga vi har
   inom svensk politik.Med sin arrogans
   och sitt sitt folkförakt är dom ett
   vidrigt inslag i politiken.
   Att å ena sidan säga sig stå upp för
   allas lika värde.Och sedan förespråka
   etnisk rensning och deportationer.
   För tankarna till diktaturer i forna
   Östeuropa.MP har visat sitt rätta
   ansikte

   • Tjyven Einstein 😂
    Ja han skrattade nog gott åt alla ”dumskallar” han snodde patent ifrån när han jobbade på patentverket.

  • De är rätt gränslösa!

   Dessutom kan man fundera på om det inte borde vara straffbart att genomföra sådana åtgärder? Det verkar vara både landsförräderi, diskriminering och folkmord samtidigt.

   • Genocide genomförs ju redan i SE.
    Inte hör jag någon officiell tala något om det.
    Men vi är fel folk, så inget sånthär gäller på oss.
    Precis samma som med HMF.

 1. Det är ingen rättighet att vara antirasisti istället om dom nu tror detta? Nu visar dom riktigt vem dom är komunistloppor hela miljöpartiet!!

 2. Från detta parti kommer det ena efter det andra med idiotiska och extremistiska förslag. Hur kan någon som är vis sina sinnens fulla bruk rösta på dessa extremister.

  • Endast 18% av svenskarna verkar vara resonabla och i hyfsat mentalt skick. 4% är certifierade dårar som röstar på maskrosmonster. Må de få leva på maskrossallad!

  • Svaret är lika enkelt som sorgligt, tyvärr. Folk som har vaknat, är vid sina sinnens fulla bruk, och är bekymrade, röstar SD.

   Folk som är hatiska extremister, som föraktar Sverige och inte tillräkneliga, röstar MP.

  • Klimat och miljö ÄR viktiga frågor. Men frågor som MP lämnat sedan långt tillbaka. Ja, alla andra ska tänka på det. Cykla till jobbet, inte använda bil när man handlar osv. Men själva kan de måla med giftig bottenfärg på sina båtar och elda med billig diesel. Så större hycklare än dem, det får vi leta efter. Och folkutbytet är ju helt i deras stil. Inget nytt där, inte. Allt de är ute efter nu, är att få frottera sig mot makten. De säljer sig till snart sagt vem som helst. Skulle inte förvåna mig om de skulle tvärvända, om SD fick en sådan makt, att MP var tvungna att gå till dem. Då skulle du snart se många brasklappar.

 3. En fruktansvärt skrämmande karl. Vänstern har under många år gapat och skrikit om att Hitlers välde ska återuppstå, om SD får makten. Men de blickar, uppenbarligen, åt fel håll. Byt ut oss som inte brinner för mångkultur mot en viss etnisk folk grupp, gå bakåt i tiden till mitten av 30-talet, och vad har vi då? Precis det som denne Ahlfors vill ha.

  Men det värsta är, det är inte bara MP som vill ha detta folkutbyte. Jag har hört samma tongångar bland såväl sossar som vänsterpartister. ”Sverige är mångkulturellt. Passar det inte så flytta!”, och det är inte utan att man börjar överväga det. Med sådana skrämmande attityder hos vissa.

  Dessa förslag måste röstas ner, denne Ahlfors måste isoleras, för medborgarna i Eslövs skull. Karln är skvatt galen, och skulle lätt kunna bli en farlig diktator, om han får sin vilja igenom. Alltså ska han inte ha sin vilja igenom, utan sättas i ett vadderar rum, där de spelar lugn musik och han har en tröja med långa ärmar.

  • Har alltid frågat mig varför en sådan
   medioker samling gyckelbockar
   dras till miljömupparna.
   Det är nog inte bara av miljöomsorg.
   Utan snarare samhörigheten
   med andra vilsna och världsfrånvända
   existenser.

   • Ja, ”kaka söker maka”. Men då vet vi var de värsta stollarna samlas. Extrempartier som MP och F! Bra att de har någonstans de kan vara.

  • Jag hoppas att människor använder sin demokratiska rätt och ringer denna man och ställer kolka frågor. Jag planerar att ringa i eftermiddag.

  • En Miljömupp Är en Slö Slapp Likgiltig Individ med död blick och Fotriktiga Skor med slafsigt hängande Hår och Kläder…

   Destruktiva Bakåtsträvande utan MÅL och allmänt stökig i offentliga sammanhang och defenitivt Inte något man vill ha med i ett Företag med Framtids utsikter eftersom dessa BROMSAR varje utveckling Obr om den är Bra el Dålig..!

   Så BYT UT en Mupp mot en Mångfaldare vid Behov..!

  • Förslaget var att hjälpa svenskar som inte gillar mångkultur att flytta till svenska områden. Det tycker jag var ett jättebra förslag.
   Synd bara att det var satir, men ändå. Det innehöll mycket som var realistiskt och verklighetsföränkrat, till skillnad från åttklöverns önsketänkarpolitik.

   • Som jag har läst – och förstått – handlar det INTE om att hjälpa några svenskar till att flytta till svenska områden, utan att se till att de får sparken och blir vräkta. Så att invandrare kan få deras arbeten och bostäder. Och DET är det mest skrämmande med hela hans förslag.

    • För all del, så kan man tolka det. Men det är fortfarande ett bra förslag eftersom det ”förespråkar segregation och att svenskar som vill vara svenskar skall flytta till ”lämpligare platser” (för att vara svenskar).

     Om jag ska analysera förslaget så lägger skapar MP Eslöv en realistisk plan för hur ett mångetniskt samhälle måste utformas för att inte omedelbart hamna i inbördeskrig. Det vill säga, utegångsförbud, visitationer, ingen religion i samhällets institutioner. Mycket repressiva förslag, om än realistiska. Vilket är ett problem för MP eftersom de är ”frihetlig vänster” som förväntas leva i la-la-land. För att rättfärdiga de repressiva förslagen lägger de in två brasklappar, ”vi kastar ut rasisterna, precis som de själva vill kasta ut invandrare”. Och, två, ”man vill locka fler från den kreativa klassen

     Vad som hände sen, efter att de lagt förslagen. Är att mindre resultatinriktade och mer svenskhatande krafter har satt ner foten. Eftersom svenskhatarna fattar att förslaget att utvisa svenskar till mer lämpliga platser är sprängstoff.

     • Fast du kan inte slussa runt Svenskar via tvång till världens ände och hela tiden fylla på med annat folk.
      Till sist har man bara kliva ut i havet som ända alternativ.
      Vad det handlar om är ju att fördriva oliktänkande.
      Klassiskt kommunistisk manöver.
      Utrota de som säger emot, vad det än är de säger emot.
      Idag är det invandringsfrågan.
      Imorgon är det…?

     • MP Eslövs politik är otroligt mycket bättre för oss svenskar än nuvarande blanda blanda politik. Och otroligt mycket bättre än SDs blanda blanda politik. Segration bra. Blandning dåligt.

     • Ja absolut. Det är det enda som funkar för människan, därav har vi separata länder, stater och territorier med gränser.
      Det var inget man hittade på över en natt, och inte för att vara elaka mot varandra.
      Men att splittra upp ett folk, för att ösa in en blandning av andra splittrade folk är ingen bra lösning.

     • Vi pratar om att splittra upp ett land för att bevara ett folk. Svenskar har en stark tendens att blanda ihop ”sverige” och ”svensk”. Det har vi inte råd att göra längre.

     • Det kan jag köpa.
      Då får vi se det som ett förlorat slag, dra oss tillbaka en aning, omgruppera och rensa ut i egna leden.
      Sedan gå på offensiven och ta tillbaka den landareal som lämpligen tillhör oss.
      (Vår gräns är väldigt tydlig och naturlig iom att vi befinner oss på en halvö)
      Det finns ingen anledning att dela 30% av den ytan med ett främmande folk, för det kommer bara bli konflikter.
      Innan dess skall inte heller den ockuperade ytan bekostas av vår sidas skattebetalare.
      Disponerar de bara ytan utan bistånd, med en tydlig gräns mot oss, så lämnar de nog utan väpnat motstånd.
      Nej till rasblandning!! Ja till segregation!!

      Vi kan ha ett mångkulturellt område på planeten, dit alla med sådana idéer kan flytta.
      Jag föreslår att detta område blir Israel.

     • Ett steg i taget. Att planera för många steg gör det första steget svårare att ta och gör det svårare för andra att acceptera det.

     • Just det. Därför ska de UT, alternativt aldrig komma hit.
      Du kan inte bara flytta svenskar från deras hembygd och tro att det är samma sak vart dom än bor? Deportering kallas det.
      Det fanns en snubbe i Tyskland som sysslade med det en gång i tiden.

     • Processen att kasta ut invandrarna innebär att döda tiotusentals människor. Någonting vi svenskar ej har kultur för att genomföra.
      Jag uppskattade Återvandring som kampanjslogan och symbol i AFS valrörelse men föeställer mig inte att det är realistiskt. Och då återstår frågan, vilken politik kan tillåta den svenska etniciteten in i framtiden? MP Eslöv har där en bättre politik än SD riks. Eftersom Eslöv föreslår segregering. Medan SD riks föreslår tvångsblandning.

     • behover ej kasta ut nagon alls, bara att ta bort bidrag, fri bostad, start kapital osv osv.
      alla som har jobb klarar sig sjalv,
      kanske vara behjalplig med flyg biljetter om sa skulle efterfragas.
      mass emigrering skulle starta i morgon alldeldes sjalv.
      och givetvis upratta ett grans skydd som ar vart namnet.
      MVH

     • Tyvärr är svenskar alldeles för kära i bidragen för att något sånt ska kunna genomföras demokratiskt. Till och med AFS som framstår som de skulle vilja vara ett konservativt parti lovar allt åt alla i sitt partiprogram. Det är demokratins tragedi, man kan bara får röster genom att köpa dem med andra människors prylar.
      Den enda möjligheten som jag ser det är att den lågkonjunktur som börjar nu förvärras till en genuin depression. Och att det utlöser massiv förstörelse av infrastrukturen på grund av att många medborgare börjar protestera mot försämrade bidrag.

     • sant, tyvarr, men jag undrar om Svensken ar vaken nog (jag tror dom ar) att fa riktiga siffror pa vad allt kostar och att istallet for bidrag fa skatte lattnad.

     • Svenskar är och förblir godhetsknarkare utan solidaritet till andra svenskar. Det spelar ingen roll vad man säger till dem.

     • Inga bidrag om man inte är tre generationer svensk?Vips!Ingen invandring och bidragsparasiterna drar till annat bidragsparadis.

     • Det är vissa som har det som mål, att blanda upp större delen av världens befolkning till en gulbrun sörja av lågintelligenta konsumenter.
      Men jag är inte riktigt på det tåget, jag går hellre.

     • Sverige för svenskarna. Om miljöpartister inte gillar vår kultur, är de mer än välkomna att flytta till ett annat land med en annan kultur, som kanske passar dem bättre.

      Ett mångetniskt samhälle är inte det samma som mångkulturellt. Jag jobbar på en mångetnisk arbetsplats. Vi har många olika nyanser, Men det hindrar oss inte i vårt arbete, för vi har samma kultur.

      Problemet med att skapa ”mångkulturella” områden är att de snabbt blir segregerade. Posten, räddningstjänst med flera kan inte ge sig in i de områdena. Det blir ”klaner” som styr området. Och snart känner de att de behöver större område, och försöker annektera intilliggande område och göra det till ”sitt”. Och då är frågan vart ska svenskarna ta vägen då? När vår yta ständigt minskas, för att de kräver större?

      Nej, de som inte vill anpassa sig, låt dem åka hem där de finner en kultur mer anpassad för dem. Och de miljöpartister som inte är nöjda med svensk sådan, de får gärna följa med. Så de inser att svensk kultur inte var så illa ändå.

     • Sverige? Hahaha, sverige finns inte mer. Gränsen har fallit. Jag bryr mig om att bevara den svenska etniciteten. Jag vill att det ska finnas nordiska människor i sverige i framtiden. Människor som känner vi med mig och de mina. Kultur? Vad är det? Genuspedagoger på dagis då? Det förändras hela tiden. Etnicitet däremot tar tusentals år att skapa. Och du tänker kasta bort vår etnicitet bara för din egen bekvämlighets skull? Så ytterligt ytligt.

     • Du pratar gallimattias. Men nu har jag viktigare saker att ta itu med. Så jag önskar dig en bra dag, och avslutar konversationen här.

      Nu vet jag att du bara MÅSTE svara, tala om för mig hur fel jag har och hur fegt det är att jag inte tar upp diskussionen med dig. Men vet du, det är lugnt. Så kör på.

     • Meningsskiljaktligenheten går mellan sverigevän och svenskvän. De är väldigt långt ifrån samma sak och ofta motsatser.

     • Att avsluta med gallimattias snarare än din ståndpunkt tycker jag var mindre snyggt. Men jag har fått ge mitt perspektiv så jag är nöjd.

  • Jätterolig satir. Fruktansvärt rolig. Var det tyska utrotningsprogrammen av mindervärdiga raselement också satir? Jätterolig satir.

   • Typ, ungefär. Det är så jag känner också över att läsa MP:s extrema förslag. Jag hade kunnat gå på det – om det inte för jämnan poppar upp förslag som liknar detta. Och sen försöker de prata väck det.

 4. Det bli extremare och extremare.. Sverige är ett kristet land har varit det sedan 900 talet. Det är bara ta seden vart man kommer.

  Det intressanta är MP förespråka folkrättsbrotts, att börja tvångsförflytta medborgare för dom inte ha rätt åsikter, är knappast värdig en demokrati. Man får hoppas partiledningen tar den här mannen i örat.

  Däremot ett bättre förslag är att avskaffa asylrätten och ompröva alla PUT sedan år 2000. Då skulle vi få ett tryggare samhälle

 5. Seså…
  Låt oss då redan från första början att;
  Byta ut ALLA miljöpartister mot förtryckta kvinnor från Iran, Afghanistan, etc..
  Blir med väldigt gott samvete av med alla dessa dårar som genomsyrar det svenska samhället med sina vidrigt avskyvärda åsikter…Miljön ? Nä den är väl det sista dessa dårar främjar !
  Själva bidrar de på inget sätt till svenska statskassan men de har alltid en jefla massa idiotiska åsikter !

 6. Inte nog med det

  För några år sedan kom MP med en motion (i Riksdagen) som gick ut på att:

  Tsunamis och Vulkaner skall förbjudas!

  De var onödiga enl. motionären.

  På svaret som gavs från högerpartiet ( att de ens svarade??) så kom

  motargumentet, från motionären, att dessa företeelser var ett kapitalistiskt påfund för att förslava folk.

  • Gammelmedia skulle fyllas upp om dom skulle skriva om alla små lokala avdelningar konstiga förslag.

   Vad är lögnmedia? Även Samnytt är bra på att vinkla, utelämna och mörka sanningen.

   • Så om SD la ett liknande förslag lokalt i Skåne med diametralt budskap, invandrare måste flytta, så hade det inte tagits upp i lögnmedia menar du?
    Herregud!
    En Sd:are som kör för fort är en nationell nyhet…

 7. Låt öknarna få blomstra av maskrosorna, vill dom ha mångkultur = religionsextremister kriminalitet hedersförtryck så visst skicka ett vykort till då ett allt tryggare sverige o berätta hur mysigt ni har det.

 8. Om Samnytt skal börja skriva om allla små politiska avdelningar med konstiga idéer lär dom få mycket att göra. Dessutom är MPs förslag redan stoppat

  Det känns som MP gjort detta i marknadsföringssyfte.

 9. det bästa vore väl att deportera denna fullblodsidiot långt långt härifrån !
  Vilket stolpskott ! och han sitter i kommunfullmäktige !!!!

 10. Positivt med en ärlig politiker som faktiskt säger vad hans parti tycker.
  Det sagt, så kommer nästa fråga som han måste kunna svara på. Vilka utlänningar ska han ersätta svenskarna med som tycker om mångkultur? Det var ju kravet.
  Exakt hur definierar Eslöv mångkultur, som ska vara rättesnöret?

 11. Sossarna jagade kommunister och ertappades. Nu samarbetar sossarna med kommunisterna och Miljöpartiet. Jag hoppas folk VAKNAR. Sossarna har förvisso gjort mycket bra när det gäller arbetslivetsvillkor men det var längesedan, och gjordes förmodligen för att ”vinna” de stora massorna. Vi blev lurade. De röda fanorna och internationalen förekom i hela Östeuropa.

  Hoppas att s v mp aldrig får inflytande igen.

  • Kommunisterna är farliga. Kommunisterna hade infiltrade väldig mycket samhälles funktioner på 70 talet. . Stig Bergling var kommunist orsakade Sverige extrema skador.

   Sedan att KGB Janne blev ledsen i ögat för att han dömdes för spioneri är en annan sak.

 12. Det händer redan idag men på frivillig basis. Många Svenskar utvandrar till länder med nationalistisk ideologi eftersom dom ser inget hopp för Sverige.

 13. Dristigt förslag från människor, som lever av skattepengar.
  Har Lars Ahlfors verkligen tänkt igenom, vad hans ideer skulle få för konsekvenser för Eslövs ekonomi?

 14. Gillar idén faktis, vi delar upp landet med en landgräns där alla invällare och de som röstade på sjuklövern kan bo tillsammans och njuta av mångkulturen. Medans resterande som röstade SD bor tillsammans, sen ser vi hur utvecklingen går.

 15. Hur många tror att Samnytt kommer uppdatera artikel?

  Redan innan Samnytt publicerade artikeln har MP dragit tillbaka ”förslaget” pga vissa inte fattat att det var satir.

  • Lugn och fin. Du tro väl inte partiorganet SVT låter en sådan här knäppgök få komma ut. Har ni noterat en sak. Tidningarna har undvik påpeka att GM i startsburg var muslim, utan man kalla honom bara för religiös extremist

   Boken 1984 bli mer och mer en sanning. Snacka om att prata Nyspråk

 16. Dessa mutanter har i mina ögon inget värde alls! Jag hoppas att detta parti, som har skadat landet i så många år inte kommer in i Riksdagen och försvinner för gott!

 17. Oavsett om detta var ett skämt så finns säkert tankegodset i flera läger,kom ihåg Jonas Gardell som redan för ett par decennier sedan sa ”om ni inte gillar invandringen kan NI sticka”

 18. Man kan använda konceptet på miljöpartister. Flytta samtliga MP till någon isolerad ö någonstans, man skulle kunna använda tvångsåtgärder för att genomföra detta. Tänk så bra, där kan dom åka omkring på sina elcyklar, tanka sina bilar med ful-el, måla sina båtar med giftfärg osv. Vill dom ha multikulti på ön, ja då är det bara å maka på sig lite. Lycka Till !!

 19. Googlade lite för skoj skull på denna Lars Ahlfors. Han är alltså 41 år och ogift.
  Alltså inte ens skild. Det ger mig lite vibbar varför han agerar som han gör.
  Ingen kvinna vill helt enkelt ha honom. Nu verkar han börja få panik och kläcker ur sig massa strunt för att få uppmärksamhet. Skulle inte förvåna mig om han även har svennen kvar. Stackars sjuke sate.

 20. Även om det här var osmaklig utspel, så är det redan på gång. Inom kommunal verksamhet är åsikts korridoren väldig smala, den som inte har samma åsikt som den store ledaren bli snabbt bestraffad.

  Vi kommer alla ihåg vad som händer den där Gotländska tandsköterskan som slog larm om att skäggbarnet inte var ett barn. Man få inte ens ange brottsling och hindra skattepengar slösa bort på kriminella element.

  Mångkulturen är moder sveas anal cancer, så är det bara. Asylrätten måste avskaffas.

 21. Repotage i Skånska Dagbladet: ” Lars Ahlfors betonar, att Eslöv har relativt låga huspriser gentemot exempelvis Lund o Kävlinge”.

  ” I och med att vi får fler skattebetalare att flytta hit, får vi ökat utrymme för flyktingar”.

  Miljöpartiet i ett nötskal. Ett parti som kostat svenska folket
  1.000-tals miljarder. Ett parti uppbyggt på extremism av
  individer, som springer omkring i Palestinasjalar.

  • Att sedan nyanlända är som en skarvkoloni .. Om man har sett en skarvkoloni , så förstår man hur en kommuns ekonomi ser ut efter man har tagit emot nyanlända. ( Googla skarvkoloni så förstår ni )

 22. En idé som partiet skissar på är att de mångkulturskeptiska kommuninvånarna deporteras till Danmark och att Eslöv i gengäld tar emot utomeuropeiska migranter som idag bor på den danska sidan sundet.
  Man får alltså mångkultur genom att separera olika grupper från varandra och dela upp dem i olika områden eller enklaver. Så djupsinnigt ”tänkt” (!) av Miljöpartiet.

 23. Det är mycket bättre hela MP bosätter sej o ett av de länder som de vurmar så mycket för…Afghanistan…..Marocko, Somalia, Eritrea…..Pakistan
  Där finns 100 % av all den främmande kultur ni letar efter.
  Och gå gärna ut en sen kväll och roa er där i era fina gröna nakendräkter…

 24. Maskerat som ett ”skämt ” från MP, men jag vet att ca 40- 50 % av detta ÄR inget skämt.

 25. Ja, MP höll inte på att åka ur riksdagen utan anledning.

  Om detta var ett ”skämt ” från MP då undrar jag vad dom håller på med under arbetstid.

 26. Härlig kille den dära Ahlfost, börja med att göra honom arbetslös, byt ut honom helt enkelt.

  Sen kan man ju fråga sig hur MP tänker hantera alla utlänningar som inte står upp för tanken om mångkulturens förträfflighet, vilket är typ alla som är vid sina sunda vätskor.

  Varför tror idioten att rasism är en ”vit” grej, verkligheten ser väldigt annorlunda ut-

 27. Han, Lars Ahlfors, tycker att man skall deportera oliktänkande till exempel Danmark.
  Tror inte han behöver bekymra sig för det då de flesta som är av värde och betalar skatt redan planerar att lämna svinstian. Om de har möjlighet vill säga.
  Själv drog jag för snart 13 år sedan och det ångrar jag verkligen inte. Mår gött.

 28. Dom glömde att ta med Gustavs lådcykel .

  All julhandel ska ske med Lådcykeln. Böter vid användning av bil.

 29. Hur lyckades ”Bostads o stadsutvecklingsministern” Mehmet Kaplan o språkröret Gustav Fridolin ,,,, ??

  Vilken cirkus …. Inte märkligt, att samhället ser ut
  som det gör !

 30. Stackars MIljö Mupparna IDAG för Hela Sverige Firar Svensk Lucia med Svensk Musik i varje KANAL och i MASSOR….

  M a o Ordningen Är Återställd i Hela Sverige….

  Publik o Deltagare i köerna Är blandad kompott av Allt MEN präglas av HElSVENSKT engagemang från början till Slut…

  Och inte en synlig Mpare så långt Ögat kan nå…

  Heja Hela Sverige idag, än så länge LYSER Vi av Egen Kraft….och sen kommer VÅR JUL och vår TOMTE som VI skall FIRA som Alltid med el utan Mpare….!

 31. Begreppet att tigga om stryk är exakt vad Mp gör.

  Man talar om hets mot folkgrupp och Mp är dess företrädare som tillhör en annan ras än vi svenskar, så här har vi en grupp vi måtte avsky för deras svenskfientlighet!

  Dessvärre så har vi även en omhuldad utländsk gruppering som står upp för att utrota den vita rasen, vilket gäller dessa Islamister som är du och broder med Mp och övriga 7-klöverpartier som infiltratörer!

 32. MP lokalpolitiker ger idiotin ett ansikte. I Eslöv heter galningen Ahlfors i Stockholm heter ledande galning Hellden. Han har på egen hand lyckats förstöra hela trafikmiljön.

 33. https://www.mp.se/om/lars-ahlfors
  Med en sån som Lars Ahlfors i partiet som behövs inga yttre fiender…..
  FAST….å andra sidan. Om man tog en Europeisk medborgare – säg för 30 år sen – och snabbspolade bandet framåt så att denna helt plötsligt befann sin i dagens Europa – så skulle denna person säkerligen inte ha trott att det var sant. Hur fan kunde det bli så här?

 34. Men om nu dom gröna khmererna vill deportera Svenska skattebetalare till t.ex Danmark. Vem ska då försörja dom gröna parasiterna och deras kära invällare?
  .
  Hmmmm…. Tänkte inte på det!

 35. Svampnissarna i MP kommer få simma från skåne när vågorna slår in över hus och åkrar. Enligt domedagsprofeterna i hans parti. Jag själv kommer sitta under en palm i Norrland och odla bananer.
  Men han kan vara lugn. Varenda svensk funderar väl på att omlokalisera av konsekvenserna från MPs politik.

  • Än är väl mörkret inte kompakt i Norrland?
   Kanske man skulle köpa sig en stuga.
   Vad jag kunde läsa mig till så bor det färre i Norrland än som röstade på SD.
   Om vi flyttar ditt och bygger en mur vid Dalälven, samt utvisar eventuella månkulturalister till Rosengård, Rinkeby m.fl. så skulle vi kunna rädda ca 60% av landet.
   Betydligt bättre än 0%.

 36. De förståndshandikappade i MP blir allt fler.
  Deras symbol är en maskros, det är ogräs som alla vill bli av med.
  Det är ganska skönt att MP kommer med så korkade förslag hela tiden att de utplånar sig själva.
  När MP fokuserade på miljön hade de kanske ett berättigande. Det kan ju inte finnas många Miljöpartister i Eslöv.

 37. Vänta nu, det är väl INTE första April va? Nåja detta är ju vad man kan förvänta sig av detta extrema parti med en hjärncell!!!

 38. Eslöv kommer bli som Malmö om detta förslag skulle bli verklighet. Man skulle behöva miljarder i statsbidrag för att hålla Eslöv vid liv. Se bara vad som hände med Zimbabwe när dom vita inte fick odla jorden, det blev matbrist.

  Att vara en kakistrokrat och tycka saker är lätt. Men när det skall fungera i verkligheten så är det svårare.

 39. Uppenbart att avsikten är att provocera, men hur seriöst är ett parti som inte ens försöker komma med seriöst menade förbättringsförslag? Nog ligger ett uns av allvar i detta trollande.

  Observera att batikhäxorna hyrt in professionella dansare för att skapa intrycket att de inte alls är frigida och att få folk att tro att postmodernism skulle vara hippt.

 40. Mp = ISLAMISTPARTIET!!

  Nu har Mp erkänt sig som ”ISLAMISTER” och detta bör de kallas hädanefter!
  I början av 1980-talet så utlystes det i Saudiarabien, nu ska vi erövra västvärlden genom ett heligt krig!

 41. Dem där gröna dressarna och gula mössorna på bilden här ovan – är det verkligen miljövänliga grejor? Ser inte så ut.

 42. Lars Ahlfors skulle vara förvånad om han visste vad alla som drar just nu tänker. ”Vem fan vill bo kvar i Sverige som politikerna totalt slagit sönder med massiv invandring”.

 43. Satir eller inte så är förslaget träffsäkert. Ahlfors lyckas här verkligen göra mångkultur- och värdegrundsivrarna en stor otjänst och övriga en tjänst. ”White flight” sker av sig själv utan tvångsåtgärder, och vad blir då kvar? Var kommer blomstrande samhällen med vit majoritet att återuppstå – för det kommer de att göra. Ska vi ha åsikts- och yttrandefrihet eller inte?

 44. EN MUPP är en mupp för mycket..
  Nu vet vi var vi skall SAMLA ihop dem i Eslöv Församling dörr i dörr och Grannar med SD…!

 45. Haha, det är verkligen kompakt med dårar i det så kallade partiet. Det är egentligen en stor hög med mentalpatienter som ännu inte hittat sin madrasserade cell.

  Är det inte Åsa Tunnelbanan Romsson som står där i mitten och vevar? Eller är det en annan toka?

 46. Ja Sverige är fantastiskt! Ser en bild i Expressen där Pascalidou och Arnault sitter tillsammans på Nobelfesten där Jimmy Åkesson inte är bjuden…

  När det gäller vansinne måste Sverige stå i en klass för sig, finns det några konkurrentländer i över huvud taget?

 47. En öppen krigsdeklaration. Låt inbördeskriget börja, först målsätta MP-partiet och hela vänster, sedan fredens religion. Se jag kan också hota. Jag kommer aldrig att låta mig ersättas. Du jävla psyko!

 48. Miljöpartiet har styrt folkvandringen till Sverige. Detta extremistparti
  satt både i regeringarna Reinfeldt o Löfven o styrde folkströmmarna
  med hjälp av sin dominans i svensk media.

  Ett vänsterextremistiskt parti, som påvrkat det svenska samhället
  till vad vi ser idag. Ett samhälle, som badar i våld, öppen doghandel o massor av bidragstagare.

 49. härligt!!!
  snart har vi koncentrationsläger=))))).
  snart får man se kollegor på arbetet släpas iväg i bojor för att aldrig höras av igen.
  snart försvinner grannarna spårlöst och invandrare flyttar in i deras tomma lägenhet.
  hmmmm tycker mig känna igen detta någonstans ifrån….

 50. OT: Här har vi en person med huvet på skaft som står för sina åsikter. Fysikstudenten Julian von Abele vid vänsternästet Columbia State University säger att han ”älskar vita människor” och att ”europeer byggde den moderna världen”. Han menar att varje människa bör vara stolt över sin kultur och härkomst. Han blir förstås kallad rasist men viker sig inte en tum. Han har nu fått tusentals följare på Twitter. Abele är något av ett geni och har bl a skrivit en bok om parallella universum innan han ens fyllt 20.

  http://www.friatider.se/blev-uth-ngd-som-rasist-v-grar-backa-och-g-r-succ

  • Exakt sån opinionsdrivning som afs gör. Kulturfrämjande med självförtroende. Det är framtiden. Som ledare kan inte bara säga ”invandring är dåligt” och tro att folk ska följa dig. Presentera ett positivt alternativ! Bravo.

  • SAP har ju starka nazistiska rötter sedan 30-40 talet. Tidningen Aftonbladet har också starka nazirötter från 30-40 talet , då tidningen var öppet pro-nazistisk och hetsade mot judar. Numera är Aftonbladet en liberalnazistisk propagandatidning som hetsar mot Ryssland, Trump.

 51. Bara att man skall tvinga på folk mångkultur. Har levt upp mångkultur , gått mångkulturella skolor. Det kosmopolitiska samhället är som det kommunistiska samhället, det ser vackert ut på pappret, men fungera inte.

 52. Utbytet har redan börjat såg Lucia sjungande flickor 10-12 ganska vuxna
  i TV 1 nu på morgonen, de sjöng i ett stall man skymtade en häst.
  Men det som slog mig var att inte någon var ljushårig inte ens Lucia.
  De var verkligen mörkhåriga. Var inte ljusets drottning guldglänsande
  i Sverige, ja håret.

 53. När vi svenskar emigrerade till USA så skapade vi svenska byar och städer. Men så småningom integrerades vi. Det hela skedde naturligt. Det tog runt 100år. Folk som kommer hit från helt olika kulturer torde därför ta lika lång tid minst. Men vi svenskar är så främlingsfientliga så att vi står och skriker på invandrarna efter de har varit här i 2veckor att de ska äta gris och supa sig fulla minst en gång i veckan. Undrar hur vi svenskar i USA hade påverkats av att amerikarna hade stått och skrikit på oss efter 2veckor att sluta göra köttbullar och bränt ner våran midsommarstång. Skärp er.

  • Vet du vad, jag tycker du och dina kompisar emigrerar till Saud Arabien och kräver fritt uppehälle med en lyx bostad sen går ni ut och gruppvåltar några arabiska tjejer och startar ett kriminellt gäng som skjuter vilt och kastar handgranater, stjärt en lastbil och kör över en hop med människor. Skulle vara intressant att se hur lång tid din mångkultur skulle överleva där.

   • Vet du vad. Dåligt exempel. Inga från Saudiarabien flyttar till Sverige. Men det kanske du inte vet. Breivik var terrorist. Du är ingen terrorist. Hur iq befriad hade du inte tyckt jag var om jag jämförde dig med honom. Skärp dig. Väx up. Se världen ur en mogen mans ögon. Och bara så du vet är Trump ingen mogen man. Så ha inte han som förebild.

 54. Om etniska svenskar i Sverige enligt MP skall ersättas med muslimer och afrikaner så är en enklare lösning att MP flyttar till Afrika. Där är det redan så.

 55. Segregeringen som redan finns i Sverige räcker inte för miljöpartiet. De vill ha 100% segregering.
  Då undrar jag, vad är det då för skillnad på att invandrarna bor i sina egna länder eller att de bygger egna konfliktfyllda städer i Sverige?
  Men grattis, vi har bara spridit ut problemet,hit.

  Mp är så jäkla störda i skallen varenda en att de borde verkligen spärras in.

  • Miljön har nu MP missat totalt. Massinvandring i modern mening
   innebär miljöförstörelse, kaos, sämre naturskydd, tillintetgörande
   av gemensamma samhällsintressen. MP bär på hatets ideologi,
   ett urbota fascistisk lära, en missanpassat ryggdunkare för super-
   kapitalism och nationellt förräderi.

 56. Och nu väntar man med spänning på MP’s nästa fas i sitt ”medborgarutbytesprogram”…. att spärra in etniska svenskar i koncentrationsläger i väntan på den slutliga lösningen…

 57. Stridshingsten Fredrik hade åtminstone ett rätt när han sa att MP är ett extremparti.
  Maskrosor skall utrotas.
  Hoppas att det blir ett extraval och dessa miljöpartistdårar åker ur Riksdagen.
  SD 2019 vid extraval

 58. Värre än Hitlers judeutrotning.

  Den så kallade mångkulturen ska alltså med tvång och hot minska antalet etniska svenskar i Sverige.

  Det är ju för fan motsatsen till mångfald.

  Det är enfald.

  Miljöpartister borde deporteras till en öde ö.

  Och bli där.

  • Hitler utrotade aldrig judenheten. Tycker att de verkar leva i all välmåga. Rikare och mäktigare än någonsin. Goter och vandaler däremot existerar inte längre.

    • Skriv då att han dödade judar och inte utrotade. Om man skriver utrotar så menar man väl ett kollektiv. Det är ju den lögnen vi matas med hela tiden. Utrotning, förintelse etc etc. Jag förnekar inte att judar dödades och mördades under kriget men det var ett öde som dessa judar delade med massor med andra. I övrigt håller jag med dig.

  • Vad ska man kalla västmakternas dödliga bombmatta mot den tyska civilbefolkningen? Föreslår ”förintelsen gånger tio”, 60 miljoner tyskar hamnade under den dödliga, brinnande, exploderande bombmattan.

 59. Efter detta stolleprovet föreslår jag att man omlokaliserar Lars Ahlfors och hans gelikar i stället. Gärna till Spetsbergen eller någon liknanade plats…

 60. Eslöv blev en gång utsedd till Sveriges tråkigaste stad men senare rön har visat att det inte stämmer. Det finns några som är ännu tråkigare. Däremot blir det svårt att bortförklara att en av de mest korkade politikerna i landet verkar just i Eslöv.

  • Det brinner tydligen under fötterna på dom, så nu går dom ut med en halvkvävd dementi, men jag tror inte ett dugg på det!

  • Enligt Lars efter debatten var han helt seriös i sina förslag.
   Och tittar man på miljöpartiets socialistiska politik så ska man ta dessa förslag på allvar för detta är vad miljöpartister tycker och tänker. De är socialister ut i fingerspetsarna och detta är den typ av politik som de vill föra. Man ska aldrig undervärdera fanatiker och idioter. Det var samma historia med ett annat socialistiskt parti i Tyskland som makten trodde att de kunde kontrollera, Tyska Nationalsocialistiska Arbetarpartiet. Det gick väl lite si så där med den kontrollen när de väl satte den partiledaren till makten.
   Och då ska man ha i åtanke att statsministern i Tyskland 1933 hade MYCKET mindre makt än statsministern i Sverige 2018.

  • Ska miljöfascisterna ägna sig åt satir så får de skriva något som låter förnuftigt och genomtänkt. Annars kommer ingen att fatta.

 61. Kan man inte göra så att svenskar som gillar afrikaner ska flytta till Afrika,och de som gillar islam ska flytta till något muslimskt land?

  Det förefaller mig minst lika logiskt som Miljöjockarnas förslag.

 62. Blir gärna omlokaliserad från mitt utanförskapsområde. Här bor inte några MP eller så har de inte givit sig tillkänna.

  • Tänk vilken dröm det skulle ha varit att bli omlokaliserad till Danmark, danskar vet vart skåpet ska stå 💪

 63. Den där Lars verkar ju helt slut i huvudet. Hur mycket hasch har han rökt egentligen?
  Hur som helst så har han absolut ingen koll på hur många % som stödjer SD i förhållande till de ynka % som stödjer MP.
  Ett bättre förslag hade varit om Lars beslutat att han och batikhäxorna i MP flyttade till Christiania.
  Eller ännu hellre Somalia.

 64. MPs förslag kan ju reta gallfeber på en del individer. Hur många av dessa
  förslag blir till verklighet? Sjukligt sinnade fascistinspirerade krumbukter i
  ett alltmer anti-intellektuell tillvaro.

 65. Miljöpartiet har pudlat med att de skämtade, men sanningen är att hela miljöpartiet är ett skämt som fastnar i halsen.
  Omlokalisera dem till närheten av en aktiv vulkan.

  • HA- tror inte ett dugg på att det är ett skämt. Miljöpartiet drivs av naiva, förlästa 5/5 som inte begriper ett dugg om realiteter.

 66. Lars Ahlfors, som är ordförande för Miljöpartiets lokala avdelning i Eslöv kan visa vägen, för att visa att han menar allvar med sin politik.

  Häng dig i närmsta lyktstolpe,så att en migrant från Mena kan ta din plats i samhället.

  Det finns ju enligt dig för många etniska svenskar i Sverige.

  Jag kan bidra med en tjuga till repet.

  Trevlig resa!

  • Det är det bästa en människa kan göra för miljön, lämna tillbaka sig själv till naturen, och sluta bränna syre, dvs gå och dö.
   Ingen människa behövs, annat än för sina närstående, men även där är det enbart elektriska eller kemiska signaler i den anhöriges hjärna som styr lite känslor.
   Barn behöver sina föräldrar upp till en viss ålder, that’s it.
   Men behövs dessa barnen då? Nej. För vem eller vad behövs de?

 67. Skämt eller allvar? Det spelar ingen roll. Tydligare kan de ju inte visa sitt totalitära tänkande i detta avskyvärda parti. Sättet att tänka är exakt detsamma som i t.ex. Nordkorea. Det finns inget roligt alls med detta förslag när man vet att Miljöpartiet har suttit i regeringen och haft stort inflytande över regeringens politik. Man blir mörkrädd av att det finns ett sådant parti som folk faktiskt röstar på. Vidrigt är det.

 68. Vad blir det om en Vänsterpartist och en Miljöpartist omfamnar varandra, det blir kommunism.

  Om någon mot förmodan undrar vart ”K som i kommunism” har tagit vägen, så avslöjades detta nu inom Miljöpartiet i Eslöv.

  Oj, vad kommunisterna inom V och Mp är oroliga och rädda för att deras totalitära islam skall avslöjas som den diktatur den är. Rädslan och hotet mot demokraterna i Eslöv från miljöpartiet har att göra med att de känner att moståndet mot både kommunister och islam håller totalt på att förändra maktballansen, till stor nackdel för kommunister och islam.

  Men miljöpartiet skall få vad de själva önskar och de skall drivas ut från denna kontinenten med alla till buds stående medel, och den utdrivningen skall ske samtidigt som med islam slut och närvaro på denna kontinenten.

  • Vad dillar du om ”kommunism” som en USA redneck from McCarthy-tiden? Håll dig till saken! Detta invandrardalt är den KAPITALISTISKA globalismens alster men via olika tokstolleorganisationer maskerad så väl att de infantilt ömhjärtade tror sig köpa himmelspoäng genom att välkomna alla som tar sig över den öppna gränsen och genom att konstant skrika ”fy, fy, dumma du!” till dom som ser problematiken i det hela.
   Att prata om kommunismen och andra ideologier vars syfte är att fördela produktionsprofiter och makten över produktionsmedel till folket är ett helt annat ämne och enbart grumlar sikten över det förskräckliga som idag håller på att se i Sverige.

   • Ideologi används för att förblinda folket bort från sakpolitiken. Kommunsim, socialism eller kapitalism. Vi lever i en slags monokapitalistisk värld där en extremt liten elit med huvudsaklig bas i Amerika lyckats styra västvärldens ekonomi (FED är privat ägd via de 6 största bankerna i USA, den har störst inlyftande över BIC i Geneve, vilket ger dessa amerikanska bankirer otroligt inflytande). De 6 största amerikanska bankerna stor under kontroll av ett fåtal mycket inflytelserika familjer, Rotschild, Rockfeller mm.

    Allt annat som sker, invandring, krig, med mera är bara ett sätt att förleda folket bort från denna sk. monokapitalism som vi lever under.

    Ryssland och kommunismen utgör där ett utmärkt förledningsobjekt som tyvärr allt för många köper.

 69. Sanna mina ord men detta är den framtid som blir verklighet snart i Sverige. Alla partier utom SD gillar ju MP. Se vad trögt det går i regeringsförhandlingarna. Svenskarna i allmänhet skulle ställa upp på detta tokförslag för de vågar inte säga sin mening för att bli kallade rasister,
  Sverige är redan på god väg att bli totalt förstört. Vad ska man göra? Flytta till Ungern eller Österrike är nog det bästa.

  • Man måste först försöka sen kan man flytta finns goda möjligheter i norden förutom Sverige så klart, vita håller i hopp så år det bara 😉

 70. Jag tycker MP Eslöv har ett väldigt bra förslag. Segregation är precis vad vi svenskar behöver.
  Nu har de ju tyvärr backat och sagt att det bara var satir. Men ändå, deras förslag hade många poänger.

 71. Vad finns det att gilla med mångkultur?

  Mångkulturen har ju gjort Sverige till ett mycket sämre land än det skulle varit annars. Listan på negativa fenomen som Sverige inte skulle haft alls eller i samma omfattning utan mångkultur kan ju nämligen i princip göras hur lång som helst.

  Vad finns det att gilla med mångkulturella fenomen som t.ex: IS-terrorister, religiös könsapartheid, hedersmord, parallellsamhällen, barnäktenskap, polygama äktenskap, tvångsäktenskap, oskuldskontroller, Islamisering, könsstympning, Taharrush, Halalkött (extra djurplågat kött), ramadan, terrorattentat, Muslimskt judehat?

  Att många Svenskar numera har minst tio Pizzerior på gångavstånd väger liksom upp. Dessutom så riskerar man ju livhanken om man sätter sin fot där.

 72. Skämt? Knappast va utan snarare en sondering!
  För övrigt så fick bilden mig att gapskratta så det får mp en eloge för!

   • Därmed så faller ”alla människor lika värde”, i och med att i stället som vanligt handlar om hjärnan och ideologi.

   • Vita muslimer, de ska inte betraktas som något annat 😉. Om vi trycker ner de vita muslimerna inser de snart att de inte har något värde.

    Alla muslimer vill inte ha ett jämnliktsamhälle bland men och kvinnor i alla fall inte de jag har pratat med

 73. Nu vill dårarna att vi ska tro att det var skämt… Ja, ruttet var det minsann.
  Klart som f-n att det inte var ett skämt.

 74. Det handlar över huvud taget inte om mångkultur. Det handlar nästan uteslutande om islamkultur. Titta på Lund ett par mil bort. Dit kommer varje år tusen indier och kineser bl a och det märks knappt. Men när det kommer några hundra muslimer ”uppstår” rånvågor, överfall, våldtäkter och allt annat som ”hör till”.
  Om man ska tala gröna khmerernas språk så deportera dessa gröna stalinister tillsammans med alla andra som vill förstöra Sverige och vips har vi ett mycket bättre land.

 75. Mångkultur genom att exkludera en kultur! Vilket logiskt uttalande. Är det inte dags för den lilla återstående delen av sekten att dricka kool-Aiden och försvinna

 76. Jag hoppas att detta lilla extremistparti, som för övrigt inte har nåt med miljön att göra, utraderas på den politiska kartan för all framtid. Sen kan ett nytt miljöparti bildas – fri från islam och idioti.

 77. Begreppet att tigga om stryk är exakt vad Mp gör.

  Man talar om hets mot folkgrupp och Mp är dess företrädare som tillhör en annan ras än vi svenskar, så här har vi en grupp vi måtte avsky för deras svenskfientlighet!

  Dessvärre så har vi även en omhuldad utländsk gruppering som står upp för att utrota den vita rasen, vilket gäller dessa Islamister som är du och broder med Mp och övriga 7-klöverpartier som infiltratörer!

 78. Nazism fast i annan skepnad. Vi bygger getton o placerar vita där, ungefär som Nazisterna gjorde med judarna. Farlig utveckling.

  • Det man kan se i dag är att globalismens judar inte har annat budskap är islam och kommunism, kommunism om så de kallar sig vänsterpartister eller vänsterpartister. Du vet väl om gällande George Soros.

 79. Inte en så dum idé faktiskt! Om vi nu inte kan stoppa muslimmisären, kan man iaf få slippa bo mitt i den! Dessutom jättebra förslag, när områden bara har invandrare brukar ju detta gå jättefint och bli så bra! Inte utanförskapsområden alls! 👍🏻

 80. MP försöker backa och säger att det var tänkt som satir, nu när dom får kritik.
  Det kan väl inte betraktas som satir när det stämmer exakt med MP:s övriga politik.
  Hade det varit SD som föreslagit det, hade det varit bra satir.

  • Exakt! Det blir ju faktiskt än mer komiskt (fast mest tragiskt) när dom tydligen inte ens vet vad satir är för något.

 81. Han borde straffas som en homosexuell i Mellanöstern eller som en våldtagen kvinna. Min voodoodocka är sönderstucken.

 82. Skicka M-partisterna till mars i stället, dom ser ju ut att höra hemma ibland dom gröna gubbarna där.
  Och skicka ALLA muslimer med, så dom kan fira sin eid där i all framtid !

 83. Gör det olagligt att vara så dum som miljöpartister, eller låt dem bo bland andra med lågt IQ.
  Hitintills har mp bara kostat oss miljarder i idiotiska ideer. De är som vanligt ute och cyklar!

  Det borde vara lättare för dem att bo i de länder de beundrar, de mest dysfunktionella och odemokratiska.

 84. Varför röstar man på skiten (MP). Men att svenskar flyttar ut är ju känt sen länge.
  Får man in tilräckligt många i bostadsområdet så sticker svenskarna.

  • Människor tror på godhet och att det skall ordna sig. När ett skepp sjunker t ex är cirka 25-50% helt passiva. Det är sant, de bara går ned med skeppet utan att aktivt försöka överleva. Det är väl som Sverige idag? Människan är en ganska lustig företeelse.

 85. Allt hänger ihop: miljöfascismen, #metoo-fanatismen, genusvansinnet och hela den sjuka pk-ideologin. Mord och bomber varje dag i Sverige numera. Tacka mångfaldspolitiken för det. Pass upp så du inte snubblar över en tiggare när du ska in i ICA.

 86. Befinner mig i skrivande stund i ett så kallat mångfaldsområde. Någonstans mellan 80-100 olika nationaliteter lär vara representerade. Kanske fler med tanke på officiella statistiken lirar dåligt med verkligheten. Hursomhaver så borde området formligen sjuda av kulturella aktiviteter. Alltifrån kurser i kebabsvarvning till mongolisk strupsång. Men icke, några butiker med dadel-och fågelfröförsäljare, en mack som innehas av araber, som står hänger i flock bakom kassan…Jag ser ingen kultur i det här. Bara apati, hopplöshet och frustration. De få svenskar som fortfarande bor i området bor här för att de kan inte ta sig härifrån, och de är en åldrande skara.

  • Måste vara ett lugnt område Fittja hade 130 nationer och över 100 språk slutet 1990 och 2000-talet (troligen stigit i dag)
   Jordbro/Haninge troligen inte långt efter

 87. Enligt Fria Tider backar nu Miljöpartiet och påstår det var satir trotts deras första påstående att det var fullt allvar.

 88. Så, säger man: Dum Skåning! Då ska man flyttas till Norrland – med tvång!

  Tänk på att danskarna inte vill ha tillbaka Skåne. Fundera lite varför!

 89. Svensk politik blir bara sjukare och sjukare, vilket här MP bevisligen är ett exempel på och ihop med S representerar man en sjukdomsbild som borde kräva anstaltsvård!

 90. Förbjud medlemskap i MP. Danskarna gillar nog i och för sig förslaget att byta ut sina Muslimer mot svenskar och kanske svenskar i kommuner där MP sitter i styret gillar att få flytta till ett muslimfritt Danmark Alternativet är väl att flytta miljöpartister till Somalia.

 91. OT och ändå ytterligare ett idiotiskt påfund från ”De gröna”
  Enl nyheterna i dag Torsdag 13/12 så är ekologisk odling
  —————————-KLIMATOSMART—————————
  EKOLOGISK ODLING FÖRORSAKAR MELLAN 50 och 100% mer
  ————————-KOLDIOXIDUTSLÄPP————————
  än konventionell odling
  Hur länge ska detta parti få förstöra vårt land innan de åker ut ur riksdagen
  ——————————————-FÖR EVIGT————————————–

  Detta har jag anat i många år jag har vid en karriär som bilförsäljare (en av fler) råkat ut för miljömuppar som påstått att:
  Vid odling av spannmål (Brasilien) för biobränsle
  ”Så används marker som inte lämpar sig för att odla spannmål för mat”
  Är det då marker som blivit förorenade av annan förstörande verksamhet?
  NEJ
  ——————SKÖVLAD REGNSKOG, BRUKAR DET KALLAS———————-
  Sedan hur blir det med bränslet (E85) hur
  —————————KLIMATSMART? ——————————–
  är det?
  Tätare oljebyten, förstörda packningar, ökade kostnader för service,reservdelar, utsläpp från verkstäderna
  ———————NEJ SÅ MP UT UR RIKSDAGEN————————-
  —————————–SÅ DE HAMNAR———————–

  Som en del ser är det mer än ett inlägg om man läser
  ——————————”MELLAN RADERNA”————————-

 92. Rasism och fascism i sin renaste form!
  MP brukar ju hävda att de arbetar mot ”mörkrets makter”, ”de bruna” mm
  Gissar att det måste betyda att de nu planerar någon form av kollektiv självabort?

 93. MP visar nu sitt skitiga tryne och bevisar också åter igen min tes att de är kommunister i grön skepnad!

  ”Under budgetdebatten i Eslövs kommun presenterade Miljöpartiet ett nytt förslag. Man kallar det för ”medborgarutbytesprogram” och idén är att alla invånare i kommunen som inte gillar mångkultur ska ”omlokaliseras” ”

  Är det fler än jag som känner igen STALIN i detta?

 94. Det ligger allt en liten ful Djävul i mp:s odemokratiska förslag.
  Man vill få bort kritiker med vilka fula medel som helst. Att kritikerna av mångkultur är svenskar med lika stor rätt till det svenska arvet som en skiten miljöpartist, den tanken har sannolikt aldrig föresvävat dem.
  Miljöpartiet borde lämpligast raderas! Då kan Sverige i lugn och ro återgå till det homogena samhället.

 95. Hur fan kan dessa människor kunnat manövrera sig till maktpositioner ?
  Måste minst sagt vara något galet med systemet (demokratin?).

 96. Pol Pot höll på med folkomflyttningar av den egna befolkningen Han var en snäll person var det en känd svensk kommunist som sa i TV Konstigt om det finns självmordssekter?

 97. Dessa individer och deras konstiga idéer utgör ett Hot för vårt samhälle Bara att konstatera efter detta påstående

 98. ”Satir” påstår Miljöpartiet nu att förslaget var…
  Hur lämpligt är det att syssla med satir i en budgetmotion till kommunalfullmäktige, är det ett lämpligt forum för det?

 99. Helt sjukt att de menar allvar med dessa förslag. Som ett skämt: visst, lite roligt. Men på fullaste allvar? Nä, förbjud Miljöpartiet.

 100. Om nu detta möjligen var menat som satir, visar det ändå på något djupt oroande. En total brist på omdöme. Och dessa politiker ska vara förtroendevalda? Intelligens, utbildning och erfarenhet kanske är för mycket begärt, men gott omdöme och respekt för väljarna kan man väl åtminstone kräva.

 101. Aha nu förstår jag det är en dans till deras gröna marsgud dom håller på med, för att försöka hindra golfströmmens inbromsning, för det är väl människans fel det också enligt dom,heja heja…!

 102. De ’högerextrema’ SD fick mest, 28 % i Eslöv. De ’slemgröna’ fick knappt 3 % av rösterna, men agerar ändå som envåldshärskare över de andra 97%.
  Verkar inte helt sunt, om man säger så . . . snacka om extremism !!
  Knäppnöten Lars Ahlfors måste ääälska Eslöv, eftersom han biter sig fast så till den milda grad att han vill köra ut 97% av invånarna, istället för att flytta själv.

  • På 70 talet ansåg FK att homosexualitet var en sjukdom, att rösta på MP är nog bara en tillfällig sinnesförvirring eller??

  • Många trodde i somras att om man röstade på MP så skulle de får bättre väder. Vädret ändrade sig innan valet och MP kom knappt in i riksdagen.
   Hur korkad får man vara och ändå vara röstberättigad ??

 103. Birgitta Dahl prominent S riksdagsman var också riksdagens talman i 1994 till 2002 besökte Pol Pot i Cambodja och uttryckte vid sin hemkomst att Pol Pot och hans regim var den enda verkliga demokratin i Sydost asien.
  Så mycket för S demokrati.

 104. Miljöpartiet,ja hela 7K är bara nyttiga idioter som ger islam fritt spelrum till att sprida sin sjuka syn på människor,då tänker jag på pridefolket som är dom första islam plockar bort i sin väg.

 105. Stalin och Beria sysslade med storskaliga förflyttanden av människor med intelligent livsåskådning och kritisk ställning till kommunistterror till Gulag i Sibirien.
  Som Josef Stalins säkerhetschef var Berija ansvarig för att genomföra den stora utrensningens slutfas. Han stod bakom Katynmassakern och genomförde etniska rensningar bland flera folkgrupper i Sovjetunionen varunder minst en halv miljon människor dog. Berija personifierar tillsammans med Stalin den kommunistiska terrorpolitiken.
  Verkar att denna vidriga ondskan är idealet och grunden för miljömupparnas ideologi.
  Om miljömupparna nu älskar multikulti=islamistisk monokultur så mycket är det fritt nu att utvandra till dessa medeltida disfunktionella länder och idissla där i multikulti beundran. Men lämna Sverige rent från era vanföreställningar och ondska för Guds skull!

  • Kolla på filmen ”the death of Stalin”! Finns inget bättre än att se Stalin dö i en pöl av sitt egna piss och pedofilen Berija böla och be för sitt liv innan de sätter en kula i skallen på honom o bränner liket!

   • Ingen i Ryssland som gillar Stalin, han var en despot som kallade sig kommunist. Finns många liknande exempel åt andra hållet. Pinochet var kapitalist t ex, ursäktar det vad han höll på med?

    Släpp kommunistspöket istället, det är inte kommunister som styr dagens medier och banker, det är globalistoligarker.

    • Håller med om att kommunisterna idag inte är våra främsta fiender men våra fienders fiender är inte alltid våra vänner! Kommunistsvinen är o kommer alltid vara våra fiender oavsett! Har dock inget agg mot Ryssland, tvärtom! Ryssland och Putin är låmgt ifrån perfekt, men jämfört med dagens väst är Ryssland ett klart föredöme iaf när det kommer till traditionella värderingar bland annat.

  • Vilka länder skall dom emigrera till menar du?

   Du vet vilka som lade grunden till den sk. kommunismen i östländerna? Vilka som finansierade det?

 106. Förslaget var säkert seriöst menat från början, dom är så här galna i MP men när kritiken kom så blev det som dom skämtat o kallar det satir istället. Man tar sig för pannan. Måtte dessa dårar försvinna för gott!

  • Chansen är ju stor att de försvinner när de skämmer ut sig med såna här stolleprov hoppas de har mer idioti på lager som de kan basunera ut.

 107. Nu säger MP att det handlade om satir. Ganska dålig i så fall. Och det är ju bara att titta på bilden för att förstå att partiet inte är som andra. Dock tacksam att Romson har klänning.

  • Väldigt mycket syntetmaterial på bilden ovan också. Allt för att se ut som en komplett idiot och visa att man absolut inte lever som man lär.

  • MP gick ut med detta redan igår och långt innan artikeln publicerade. Så hör knasiga nyheter borde Samnytt kollat upp. Man får uppfattningen att Mats gjort någon research alls.

   • Folkutbytesprogrammet är verklighet. Plumpt att uttrycka sig så rakt som han gjorde, därför ljuger man nu och säger att det hela var ett skämt. Tycker du att det passar sig av ett regeringsparti att gå ut med ”skämt” om etnisk rensning?

   • Ibland är det så, liten redaktion. Vissa artiklar på samnytt saknar reflektioner och är fulla av emotioner. Därför får vi även läsa här med ”ögonen” öppna.

  • Man blir rakt orolig nu när elcykelsubventionerna skall slopas i den igår beslutade budgeten. Hur skall det då gå för Kina som tillverkar dessa och hur skall det gå för de som transporterar hit dem. Sverige får väl stödköpa annat därifrån.

 108. Att partier som MP och F! finns i ett land är ett bra bevis på att kulturmarxism feminism och genus är livsfarligt för människan.

  Fan jag får klimatångest bara jag ser en MP-tomte.

 109. Jag har ett mycket bättre förslag. Flytta alla inom sekten mp och övriga mångkulturvurmare till något av deras paradis i förslagsvis Mellanöstern.
  Mycket humanare eftersom det då skulle ske på helt på frivillig basis.
  Eller…Hur var det nu med värdegrunden, solidariteten och de äkta kulturerna.
  Deras förslag eller snarare provokation och sabotage mot det demokratiska arbetet borde f ö bli föremål för åtal.

 110. Alla miljöpartister skall bytas ut till normala, friska människor med normal intelligens.
  Miljöpartisterna kan skickas till någon kvarvarande djungel där de kan leva ekologiskt , utan el och annan energi och de kan leva på rötter och insekter, mask och annat smask. De skall transporteras dit i handrodda båtar.

 111. Kommunister har väl aldrig riktigt varit, annat än kommunister.
  Att de kallar sig massa olika saker själva, ändrar inte det faktum, att de är kommunister.
  Detsamma gäller zigenare.

  ”Truth is hate for those who hate the truth”

  • Vad är en kommunist menar du och hur styr de dagens värld i Väst? Vilka är det som äger tidningar och banker, som framförallt styr utvecklingen i Väst? Handlar det om ideologi överhuvudtaget, det är väl snarare så att majoriteten är förledd att tro på den representativa demokratin i väst där typ ett 100 tal familjer kontrollerar över 80% av tillgångarna och medierna, eller vad ska vi kalla det för?

   Så länge vi inte kan kleta ordet kommunism på någonting så är det oki vad de än företar sig?

   Släpp ideologispöket och se vad det handlar om istället. hur en liten elit förskansat sig all massmedial och ekonomisk makt i hela västvärlden. Ideologi används bara som en blindlapp för ögonen, inget annat.

   • Det är precis vad kommunismen var i Sovjet. Eliten i kommunistpartiet hade egna affärer, sjukhus, universitet och semesterbyar medan befolkningen halvsulat i brödköer.

   • Skäll inte på mig, du predikar för en med redan öppna ögon.
    Jag har lagt 1000-tals timmar på JQ.
    Kommunism/Marxism är även det en av deras små skötebarn.
    Hjälp mig sprida ordet istället!

   • Kommunister är ett bra samlingsord för de som är lydiga följare av J, men som inte är riktiga J.
    De driver J:s agenda, mot sitt eget folk.
    Vilka man avskyr mest är det enda man inte kan bestämma sig för.

 112. Om Ahlfors idéer gällande deportation av, i hans ögon politiskt avvikande, också innehåller garantier för evigt försörjningsstöd från Sverige är allt frid och fröjd.

  Hur många är det inte som fått PUT och som lever sina liv i sina hemländer, med fullt ekonomiskt försörjningsstöd, betalt av svenska skattebetalare?

  Men varför till Danmark och inte till Ungern? I Ungern kan man som kritiker till invandring gå med i de militanta Pilkorsarna.

 113. Illavarslande att man skämtar om saker som ligger så nära sanningen. Liknar kommunister som inte vill göra revolution för de vet att de inte är tillräckligt många och blir nedslagna.

 114. Ja där ser man. Det är nog inte uteslutet att en framtida vänsterregering beslutar att det ska bli så också i Sverige. Men det här visar bara att MP är stollarnas och globalisternas parti nr. ett.

 115. Sovjetunionens idéer om folkomflyttningar och utrotande av ”oliktänkande” verkar uppstått igen – i mp farliga fundamentalistiska inskränkta värld…

   • Rivningen av Klara-kvarteren kan knappast jämföras med Sovjets folkomflyttningar eller Stalins utrensningar. Ej heller kan det liknas vid den av Sovjet iscensatta massvälten i Ukraina. Detta är kommunism. Den utrotades tyvärr inte. Ibland flyter dess idéer upp till ytan i Sverige. Då bemöts de här. Som sig bör…

  • Det är väl inte helt tokigt för att komma från MP. Om projektet kan finansieras med mycket pengar så kan ett antal kommuner i Sverige officiellt bli mångkulturella helveten. Utanförskapsområden bör bli egna kommuner och sköta allt själv, med det kompetensregn som Ullehag fixat blir det snabbt nya ”Hubb”.

   MP är som meloner, gröna utanpå, röda inuti.

 116. De som är främlingsfientliga måste bära en gul stjärna och får inte tillgång till offentliga inrättningar som banker, restauranger och allmänna transportmedel.

 117. Hahaha lycka till Ahlfors med er vinstlott,för mig är det en stor NITLOTT för er
  men det fattar inte ni era miljömuppar och sen ”fientlig” vem fan är fientlig ?
  Är man det om man är kritisk mot vansinnigt förd politik ? Ahlfors gör oss en
  tjänst emmigrera till MENA land där får du det bra med gelikar. Hur i helvete
  korkad får folk va ???????

 118. MP vill alltså göra sig av med det folkslaget som är kapabla till att bygga och utveckla välfärdssamhällen..

  Och byta oss mot folkslag som raserar dem..

  Mycket märkligt..

 119. Är detta sant? ja byter gärna om jag får bo i danmark, ja byter gärna bara ja slipper alla tokar i sverige som mupp land sen kan ni få ha eran jävla mångkultur i fred

 120. Invandrare står inte för mångkultur. De kan gå nästan hur långt som helst för att försvara den egna kulturen och hindrar sina barn att ta till sig det svenska. Ett omvänt utbytesprogram blir då följden – men det tänkte man väl inte på, eftersom man resonerar enkelriktat och med skygglappar.

 121. Det största hotet mot Sverige och Svensk kultur är dessa fullfjädrade politiker i den rödgröna röran och speciellt dessa förfärliga MP-are. Man får fnatt när de visar sig och när de öppnar brödinkastet och speciellt när den hemska, vämjeliga, vidriga, vedervärdiga kärringen Isabollan Lövgroda visar sina miner och sitt kroppsspråk när Jimmie Åkesson yttrar sig eller debatterar i TV. Hon är fanimej inte riktig klok den hemska karringen. Sätt fanskapet på en öde ö .

 122. MP skyller nu på att det var en satir, men det tror jag inte på. Med tanke på hur MP tidigare har agerat så är det allvar bakom orden. Folkutbytet är helt i linje med MP-s politik.

  Anmärkningsvärt att inte MSM har uppmärksammat MP-s åsikter. Tyst som i graven.

 123. Allt som kommer ifrån den rödgröna konstellationen är bara ” servettskisser ” och saknar betydelse.

  • Kristersson har bättre lösningar då eller? Mångkulturens landsfader Reinfeldt är en köpt globalislakej, men så länge han genomför den agendan (om mångkultur) och inte kallar sig socialist eller kommunist köper du alla hans finter? Det är väl det vikigaste, vad de kallar sig, inte vad de gör, eller hur?

   Ärligt. Är ni så totalt naiva att ni på fullaste allvar tror att M är bättre än S? Seriöst?

   Eller är det bara plånboken som styr kanske? Då är du köpt, precis som alla politiker. Flytta då till t ex Estland, max 20% i skatt, eller Bulgarien 15%. Sverige kommer aldrig få samma skattetryck.

   • Här köps INGENTING ! Här drivs det bara med hela byket som ger mig många skratt. Humor är räddningen för oss gamla panchisar och vi ser med våra gamla ögon på ett samhälle som raseras succesivt.
    Vad göra mer än rösta på det vi tror på ? Vi som föddes under andra världskriget och där far gick vakt vid Öresund.

 124. Hade jag bott i Eslöv med sådana implementerade förslag, hade jag gladeligen flyttat till Danmark där de säkerligen skulle välkomna mig i utbyte mot en person med ”rätt åsikt”.

 125. Svensk invandring går inte att hantera på ett rationellt sätt, den är orimlig från början, att detta sen sker i ett land med sällsynt naiv befolkning kan bädda för svåra tider.
  För skånes del hade en frigörelse från Sverige enbart varit positiv, det har Skånelands befolkning en historisk rätt till.

 126. Jaha… Då har åtminstone jag mailat F#n-skapet Lars Ahlfors [email protected] och sagt vad jag ”känner” ang ”folkombytet”..!! Hoppas fler gör samma sak då dessa SEKT inte ska ställa till mer skit…

 127. Helt i Stalins anda. Han tvångsomflyttade olika etniska grupper. Dags att lasta upp Sverigedemokrater lastvagnar och ha en kinesisk kulturrevolution inom offentlig sektor. Det tycker Alice Bah Kuhnke.

 128. 300000 nya invandrare fram till 2021
  Omfattar asylanter och anhöriga!! Något att tänka på!! Gränserna bör stängas hermetiskt! Men detta räcker inte utan en omfattande repatriering går Sverige mot en stor nationell katastrof!Vi måste repatriera,repatriera och åter repatriera!

 129. Kan detta vara sant? Vi alla vet att miljönissarna saknar verklighetsuppfattning men detta liknar mer Nazityskland än något annat.

 130. Helsingborg är nerlusat med araber, det är förfärligt, det påverkar staden och dess ursprungsbefolkning mycket negativt; ingen trivs.
  Så flytta på araberna.

 131. OT

  Hörde nyss ”Kluvet Land” P1 om att införa rösträtt för Barn.
  Rösträtten skulle gärna gälla från födseln, att ungen innan tre års ålder inte ens känner igen sin egen spegelbild ska tydligen inte va nåt hinder. ointresset för politik kan lösas genom fler röster till föräldrarna. Just vad vi behöver i dessa klan-röstnings-tider! Somalier som föder 7-10/familj skulle ta över efter ett enda val, hur tänker folk
  Just saying . .
  https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1199307?programid=4091

  • Även husdjur borde ha rösträtt. Hundar t ex 1/10-dels röst och vandrande pinnar 1/100-dels röst. Hundar är smarta så de flesta skulle nog rösta på SD. Vandrande pinnar är däremot inte de skarpaste besticken i lådan, så där kan det finnas en övervikt mot MP och C.

 132. Man sköts på öppen gata i centrala Malmö: Är det den politiken som man, enl. miljöpartiets Ahlfors som kritiker, riskerar att deporteras för?

  Kan man komma närmare definitionen idiotism?
  Vad säger socialdemokraterna om alla sinnesslöa förslag som florerar i deras brodersparti? Vilka ministerposter skall de ha. Kanske man skapar en ny myndighet för deportation av oliktänkande.

 133. Haha, om Miljöpartiet vill skicka ut alla som inte gillar mångkultur och som inte står för allas lika värde, då lär det bli ganska tomt på muslimer!

  • Sant.
   1. Muslimer gillar definitivt inte mångkultur. Här gäller monokultur.
   2. När de vita skatteslavarna deporterats finns inte skatteunderlag till bidrag. Maten är slut, dags att hoppa vidare till nästa sädesfält.

  • Med tanke på var Mpk:are tenderar att bosätta sig, och om vi antar att deras förslag handlar om praktik och inte teori (hycklande) så lär det inte finnas en Mpk:are kvar i Eslöv snart.

   Det finns några etniskt homogena enklaver kvar i Sverige, men vem f*n vill bo med ”journalister” och andra Mpk:are?

  • De gröna kommunisterna borde i konsekvensens namn följa de hyllade läkarna och ingenjörerna i ”omlokaliseringen”. Men tror knappast hycklarna frivilligt lämnar köttgrytorna…

  • Inget ont som inte har något gott med sig men tänka sig att det blir MP av alla som lyckas få mussarna att försvinna härifrån,oväntat men då har de gjort någon nytta.

 134. Situationen är att detta folkutbyte sker på frivilig basis. I vändkorsen vid våra gränser går välutbildade etniska svenskar ut och in kommer lågutbildade med en helt annat synsätt än svensken.

  Jag själv sålde allt, bolag, sparkade anställda, sålde villa och tillhörigheter som jag inte behövde. Satte mig i bilen med släpvagn och bara körde. Jag vet inte hur mycket Sverige förlorade i missade skatteintäkter vet jag inte – men de som är på andra sidan vändkorset lär inte kunna ersätta (om man nu ska tro Joakim Ruist, vilket jag gör).

  • Det är bara att gratulera dig. Många kommer att göra likadant. Till slut blir emigrationen lika självgående som immigrationen har varit. Ju fler som flyttar ut desto fler av deras bekanta kommer också att börja fundera i samma banor. Vi kommer att få många små enklaver av svenskar i andra länder. Det har ju redan börjat. Har två i Oslo och en i B-lona. Det finns svenska enklaver på bägge platserna, och de bor inte tillfälligt utan är helt emigrerade. De är heller inte sugna på att ens åka till Sverige, som de har lagt helt bakom sig.

   En av mina i Oslo måste ibland åka till Sthlm för jobbet, men har gör det inte med glädje. Han säger han är rädd när han måste vara ensam i Kista

   • Ja vi blir allt fler. Jag tror att ekonomiska murar kommer att byggas. Låt säga att du bara för ta med dig max 0,5 Mkr vid utflytten, och dte är inte mycket om man sålt hus och det mesta.

    • Jag är också rädd för det. Känner att det börjar bli bråttom för egen del, både med rasande priser på villor och en valuta som sjunker hela tiden. Plötsligt så kommer det en skatt på kapital som ska föras ut, i tillägg till reavinstskatten. Ska själv snart flytta tillbaka till Norge, som ju är dyrt, och jag ser hur svårt det har blivit att sälja villor över 3M här nu, medan det är vansinniga budgivningar på allt upp till 2,5. Var själv bjuden 4 för ett par år sen men kunde inte flytta då. I tillägg så ser jag hur sek sjunker mot nok, samtidigt som också bostadspriserna i N fortsätter att gå upp.

     Känner att tiden rinner ifrån en och att jag förlorar pengar för varje dag som går.
     Jag har inget annat val heller än Norge, då jag mister en del av min pension om jag flyttar till annat land. Måste skaffa mig medborgarskap först. Jag har nästan all min pension från Norge.

     Våra politiker har sannerligen satt oss i en vansklig situation. Vi blir flyktingar från Sverige, men utan flyktingstatus. Ingen kommer att hjälpa oss. Det är bara vi som ”är de utvalda” att hjälpa alla andra folkslag.

     • Det kändes som en stor lättnad att sälja hus, saker, sommarhus etc och med alla pengarna på banken – och bara rulla ut ur Sverige.
      Oj så Norge har sådant regelsystem.

     • Det beror inte på min egen pension, utan på efterlevandepension efter min norska man, och för att jag då bor utomlands/Sverige, så kan jag inte bara flytta till valfritt land. När jag byter medborgarskap och bosätter mig i Norge igen finns det andra möjligheter för mig. Alla tre sönerna bor dock där och är norska MB sedan födseln, men jag har också anhöriga i B-lona. Det blir nog Norge som huvudland, men jag kommer att övervintra en del i Spanien också.

      Jag förstår att du upplevde det som skönt att flytta ut, och jag kan lova att jag kommer också uppleva samma känsla. Hoppas du har det bra där du bor nu, och lycka till vidare!

 135. Ja, i Sverige är nog rimligheten större att svenskarna till slut kommer att utvisas än att de invandrade ska repatrieras. De som blir kvar efter den kommande massemigrationen kommer troligtvis att med tvång få lämna landet, utan ett öre på fickan, efter att staten har exproprierat deras bostäder och kapital. Känns som en logisk utveckling i detta landet med dess nuvarande politiker. Alternativet är väl att hamna i ngt ”uppsamlingsläger”.

 136. Finns det regler om yrkesförbud inom politik, är det sådant som lokalpolitiker kan drabbas av? Om en lokalpolitiker blir galen, kan dennes uppdrag då avbrytas prompt?

 137. Jag tror inte MP behöver anstränga sig för att slänga ut etniska svenskar, fler och fler flyttlass går dagligen med svenskar som FLYR till Danmark. Det är huvudsakligen högutbildade och arbetssamma människor. Vem ska sedan försörja alla raketkirurger och rymdhjärnor? Ni tänkte inte så långt va MP muppar?

 138. Jag utgår ifrån att alla miljöpartister och andra ur den ”goda” PK-eliten, som ställer sig bakom detta förslag, gärna föregår med gott exempel och SJÄLVA flyttar från sina lugna ,etniskt helsvenska områden,- som alla 7-klöverhycklare i princip ALLTID bor i -, och flyttar in i invandrardominerade områden…? Oja, det gör dom säkert..! Enligt min mening är maskros-kommunisterna direkt samhällsfarliga…!

 139. Bilden representerar MP väl. Dansande galningar i bisarra klädesplagg. Kvinnan i mitten med klänning liknar mer en shermantank, typen som plöjer sig fram både fysiskt och verbalt utan hänsyn till sin omgivning.

 140. Om de ber en dra åt hel-ete så går jag dem gärna till mötes och flyttar till nåt riktigt varmt ställe. Eller ”dra dit pepparn växer”, då blir det Guyana där Cayennepepparn finns.

 141. ..”och idén är att alla invånare i kommunen som inte gillar mångkultur ska ”omlokaliseras” till någon annan plats till förmån för invandrare och personer som ”står upp för mångfald och allas lika värde”. Man utesluter inte tvångsåtgärder för att genomföra folkutbytesprogrammet.”

  Hmmmm. En abnorm Oxymoron

  Man vill tvångsförflytta folk som inte delar exakt samma åsikter gällande ”Allas Lika Värde”..

  Finn 2 fel. 🙂

 142. Kan man inte flytta miljöpartiet och 7klöven till utom europeiska mono kulturell länder istället för att skapa där mångkulturella samhället? Eftersom dagens Europa är redan överlägsen mer multikulturell än dom länderna är.

 143. Men det kan väl ändå inte vara möjligt,
  Jag tror inte ens att en miljöpartist kan våga föreslå något så korkat. Det måste vara fejk, hejda er…
  /Mopsen

 144. Nu har de tydligen dragit tillbaka budgeten i Eslöv. Förklaring var att det var satir som missuppfattas.

  Jag tycker allt Miljöpartiet häver ur sig är satir. De bor nog bege sig från den politiska arenan och ägna sig åt – satir.

 145. Jag gillar faktiskt idén så till vida att jag gärna ser att alla etniska svenskar från sjuklövern, med ”rätt” åsikter, som tycker att detta är ett bra förslag skulle kunna flytta till sin egen kommun och bo med alla MENA-invandrare som Sverige tagit emot de senaste 25 åren. Ge dem Lappland. Döp om till Rättedala. Eller ännu hellre, låt det bli ett helt eget land. Kalla det Framtidslandet.

  På så sätt kan Sverige städas upp på ett effektivt sätt och ekonomin är räddad.

 146. Bort med Mp. Dessa är extremister och hatar och hetsar mot nationen Sveriges etniska svenskar. När man trodde man hört den värsta galna idé så hör man nästa dag en ännu värre.. sjukt!!! 😩
  Det här kan vi inte tolerera. På med ”gula västar” och protestera.

 147. Miljötalibaner med könsbeteckning hen begår ett sjävmord. Ingenting att gråta över dessa stalinister, som hade redan skjutis i Ljublijanka under Stalins regim. Västerländska troende är nu även värre än Röda Khmer, som dödade en fjärdedel av sin egen befolkning.

 148. Det där var så jävla dumt att jag först vill se hela förslaget innan jag tror på skiten.
  Skulle det visa sig, mot förmodan, vara sant går det endast att förklara med ett ord:
  NAZISM

 149. Vissa miljöpartister har uppenbart en stark dödslängtan! Hoppas ingen hindrar! Det här handlar om mer än hamna utanför riksdagen!

 150. När vi svenskar emigrerade till USA så skapade vi svenska byar och städer. Men så småningom integrerades vi. Det hela skedde naturligt. Det tog runt 100år. Folk som kommer hit från helt olika kulturer torde därför ta lika lång tid minst. Men vi svenskar är så främlingsfientliga så att vi står och skriker på invandrarna efter de har varit här i 2veckor att de ska äta gris och supa sig fulla minst en gång i veckan. Undrar hur vi svenskar i USA hade påverkats av att amerikarna hade stått och skrikit på oss efter 2veckor att sluta göra köttbullar och bränt ner våran midsommarstång

  • Jämförelsen haltar,
   De svenskar som kom till USA fick fan regere mig klara sig själva. Inget county köpte villor åt dom.
   Det var obrukad ödemark.
   Och det är det nog snart här också…

   • Hela du haltar, beviset är att du läser samnytt. Svenskar som kom till USA blev ej utsatta för afrofobi islamofobi och annan xenofobia. De fick jobb och blev behandlade som människor. Det kan ha hjälp lite också.

    • Dom fick inte bidrag, dom var tvugna att jobba å bygga upp landet för att överleva, vad är det för fel på samnytt?? Vad ska man läsa då schibsted media? Exoo å prolitären? Vilket jävla skämt.

     • Min värld är inte täckt av pride flum flaggor å soya. Men att den skulle vara fyrkantig får du gärna försöka utvecka ur ditt naiva perspektiv.

     • Jag tror inte jag kan hjälpa dig bara så där. Men lycka till och hoppas att du får stunder med lycka i livet. Och att du försöker ta det lugnt och inte sprida din omogna världsbild.

    • du har fel.. tyvär.. så följde motsättningar som fanns i sverige.. med över vattnet.. o sluta nu måla upp som om det var paradis.där.. du borde nog läsa på lite..

  • Jämförd du SVENSKARNA med dessa djungel parasiter som Du och dina gelikar importerar i det här landet? Hur mycket bidrag och bostäder och sjukvård etc etc fick Svenskarna när dom hamnade ute på vischan tror du?
   Svenskarna där borta fick jobba häcken av sig för att överleva. Medan dessa parasiter som du försvara, det enda dom bidrar i det här samhället är afrikansk skit!!! Annars dom är kan ska dugtiga med att våldta råna mörda och beriker Sverige med afrikansk kultur! Dom är populära i visa kretsar… MP V C L och inte minst bögar!

  • Ja om hundra år kanske dom slutar med att gruppvåldta svenska kvinnor om vi har tur så är dom integrerade till dess eller så går alla svenska kvinnor i slöja.

    • Det är inget svar. Var vart dina föräldrar födda?

     Nej, det är sant att i Sverige får du inte mark. Men du får utbildning, jobb (om du vill) och / eller bidrag. Och en varm lägenhet. Och du kan sitta i din förort någonstans och förtsätta att pumpa ut barn. Silent, bloodless jihad, och fortsatt islamifiering av Kära Sverige.

     Firar du Lucia, Jul och Påsk, eller ”firar” du Ramadan? Vad har du emot Svenska traditioner? Tycker du att Svenskar ska få behålla sin ethnicitet?

  • Upplysningsvis: Invandrarna till USA fick NOLL hjälp från stat/kommun/landsting. Det existerade ingen SFI/ hemspråksundervisning. Man fick klara sig själv eller vända om hemåt…Välfärdssystem existerade ej.

   • Man fick mark och jobb. man blev behandlad som människa. Människorna som kommer hit får varken mark eller jobb. De blir trakasserade och utsatta för diskriminering och rasism. Vilken hade du valt?

  • Du kan ju fråga Amerikas ursprungsbefolkning vad de tyckte om att horder av främlingar kom och ”integrerades” i deras land.
   De bor i reservat nu i sitt eget land.

 151. Dessa idéer redan beprövat av Stalin,, han också deporterade sitt egen folk… men missade att ersätta med främlingar. Fan vilka tider kan vi uppleva som kommer. Är det nåt super extrem kommunism på gång?

 152. Gärna för mig. Ni får har eran jävla mångkultur för er själva. Lycka till med de miljoner aggressiva afrikanska män som kommer med full flagg! Vi Sverigevänner kan väl starta egna samhällen där vi får vara ifred från sådana som er och eran jävla mångfald.

 153. Dessa förbannade ”miljömuppar” har ställt till ett sådant helvete för Sverige och svenskarna, så att dom har nu förverkat sin exixtens som parti. Vid ett framtida regimskifte där vi får en regering som prioriterar svenskarna, så skulle det inte vara fel att dessa ”muppar” tvingades att genomgå en lobotomering så att dom lugnar ner sig i sitt vansinne som dom tycks lida av.

 154. ”mp” dessa jävla avtrubbade hönshjärnor vilka blåshuen
  är det inte bättre att dom går runt
  och samlar ihop sina terrorister
  så vanligt folk och familjer vågar
  gå på våra julmarknader !

  • Psilocybin Cubensis är en ganska trevlig svamp. Hade själv en snygg odling, när jag var yngre. Kul ”ingenjörs-projekt”, allting måste vara sterilt, rätt luftfuktighet osv, tills att svamparna tog sig. Kul att göra och att äta vid Raves. Så, förtala inte magic mushshrooms. Istället, rösta SD.

 155. Jaaa tack, deportera mig till ett land som inte tar emot bidragsturister, kebabtekniker och raketforskare…..ingen skulle bli mer glad än jag.

 156. Är det nån som ska tvångsdeporteras härifrån så är det du Ahlfors!! Landsförräderi på högsta nivå! Det är synd att det är lagligt att vara så dum.

 157. I en julsaga ombads miljöpartister att bevisa sin mångfalds-vurm. Det gick inte så bra. De föredrog rustika allmogehus på landet..

 158. Ett annat förslag är att eftersom MP är knappt 4% och vi som avsky både MP och bögar i största allmänhet. Att DOM skall förvisas till Afghanistan. Dom lär bli populära där borta! Och dom kommer säkerligen att trivas och mår bra!

 159. tur för eslöv att sd är i majoritet..

  men tack mats.. det var en alldeles utsökt ide… ersätt svenskar med polacker…

  vilken fantastisk ide… !!!! super..

   • det var lite halv ironi.. för då slänger vi ut alla nysvenskar o återtar landet.. hahaha gör jobbet som svenskar inte kan .. fattar du? hahahaha så näää jag tror inte att dom tänker på polacker här för då skulle MP åka ut 1 hahahah

 160. Detta var ett jättebra förslag. Alla vi vita svenskar som vill leva med en svensk kultur, kan inte vi få ett område i Sverige där vi garanteras vara fria från mångkultur?

  Jag vill göra en önskan till ovan. Inget utjämningssystem, dvs. att vi vårt svenska område ska slippa betala pengar till alla mångkulturella områden.

  Det är ganska lätt att räkna ut vilket område som kommer att ha en bra ekonomi och högt välstånd och vilket eller vilka områden som inte kommer att ha det.

  • det är bara typisk sv. att ge bort sitt land..
   åter ta er land för h.lvete!!! se på polsk histiora. .när polen var borta i 123 år.. så återtog polacker tillbaka sitt land… de du … o ni.. lol…ni skulle assimileras

   att assimilera en polack är som att slicka en het stekpanna…
   -det går.. men vem är så dum o försöker???

 161. IDIOTER!!! Jag skulle se fram emot att bli deporterad till ett sunt land där man är värd något som vit man. Gissar att detta land dessutom har bättre förutsättningar att överleva i välstånd också.

 162. Ok, så nu har de alltså backat och säger att det hela var ”satir”.

  Så om jag tolkar det rätt då, så utövar de alltså satir mot sig själva? Jag vet inte om det uttalandet gjorde det hela mindre vrickat, förutom det faktum att inte en jävel tror att det var menat som satir.

 163. Detta terroristparti – MP – behöver skjunka under tröskeln och relegeras till sin rättmätiga roll som fringerörelse för extremister…

 164. Wihte flight finns ju sen länge tillbaka som fenomen när invandrare från vissa kulturer blir för många. Så kommer det säkert att fortsätta, men det kommer förstås en gräns någonstans där folk vägrar att flytta på sig .

 165. Men varför måste feministerna ha på sig kroppsstrumpa? Är nästan fetischism!
  Stämmer inte riktigt in på feminismen, vilket jag antar Mp står för!

  Står inte Romsås där också i mitten eller…!?

 166. Lars Ahlfors…det finns ingen rättighet i att vara svenskfientlig utan en skyldighet att vara sverigevän. Dessa j-vla miljöfascister.

 167. Lite off topic. I vår lilla stad finns två fotbollslag. Bland 13-åringar har alla svenskar lämnat den ena klubben för den andra. Killarna tröttnade på att deras jeans försvann i omklädningsrummet för att dagen efter dyka upp på en lagkamrat i skolan

  • hahahaha det känns igen….verkligen.. men det var 2 svenska lag med riktiga svenskar… som höll på så!!! så jag fattar .. svenakr är ju inte bättre själva…

  • Det är helt rätt ”on topic” och jag är så glad att du kunde bidra med lite mer hat mot dom. ”dom” . Vi och dom. Perfekt. Att en son till invandrarede familjer beter sig märkligt är inte så konstigt. Utan att han själv förstår det så gör han det antagligen pga sånna som dig. Alla vuxna i er by som bara drar alla över en kam och på så vis är per definition rasister. Hoppas alla invandrare i er by följer era fördomar och börjar sno jeans. För det känns ju redan som att ni har bestämt er för att dom är sånna hela bunten. Ush jag får magsår på alla omogna ”vikingar” som beter sig som impotenta skvallertanter. Skaffa bollar och gå stolt genom livet. Stå up för de svaga. Klart.

   • Så du menar alltså på fullaste allvar att det inte är konstigt att en ”son till invandrarede (konstigt ord) familjer beter sig märkligt”. För helvete …Uppfostra barnen, De bor i Sverige och här knycker vi inte av våra kamrater. Om de sköter sig behöver vi ” omogna vikingar” ha några fördomar.

   • Citat: ”Utan att han själv förstår det så gör han det antagligen pga sånna (såna) som dig”. Läs det citatet igen och läs det en gång till…Sen kan du fundera på hur tokigt det låter. Känns som om det blev on topic. För det är lika tokigt som MP:s förslag

   • Kom hem till mig och min förort och gör Handhjärtan till det afrikanska ligistgäng som gör surt för alla som bor här. Snälla! Jag vill så gärna se om dom tycker lika mycket om dig som du om dom.

  • Tyvärr sitter dylika skämtare i Sveriges riksdag också……förhoppningsvis skulle ett extraval radera ut dem, så de fick försöka försörja sig på något annat än våra skattepengar…..

 168. Tydligen var det hela satir. Med andra ord en form av skämt. Men steget mellan skämt och allvar lär enligt förståsigpåarna vara kort! Så den inre substansen finns nog kvar.
  Men vad i hela fridens dagar är det som gör att just utlänningar och särskilt folk från MENA-länder(antagligen de som avses) är mer intressanta och värdefulla att umgås med?

 169. Är den där Lars Ashåls bög eller bara idiot? Om han gillar afganer det är bara att ta sina pride gelikar och flytta till Afghanistan så vi slipper både dom och deras Sjukdomar!!

 170. Med tanke på Mp’s övriga politiska idéer känns det här inte alls som satir eller skämt utan tvärtom som något helt inom deras önskade utveckling av samhälle och ”demokrati”

 171. Snygg bild…..Men det händer inte på vår tomt.Där åker maskrosorna upp illa kvickt,med rötterna.Sedan hamnar dom på komposten.Där dom hör hemma.

 172. Tror ”grönsakerna” att om de får makt till att omlokalisera invånarna som ej har samma åsikter som dem själva, så kommer exempelvis shia och sunnimuslimer samt zigenarna, somalierna och judarna att bilda en enhetlig, laglydig samhällsgrupp som självklart anammar miljöpartisternas världsfrånvända agenda?
  Dream on…säger jag bara.
  För övrigt vill jag gärna att de närmare preciserar ”omlokaliseringen” av Eslövs nuvarande befolkning, de som ej flaggar ”grönt”. I Frankrike skulle dessa ”grönsaker” leva rätt otryggt efter dylika uttalanden!

 173. Har nu dessa miljöpartister i Eslövs kommun börjat använda något som ryker och som i USA och Canada blivit lagliga ??. Eller ännu värre ?. I och för sig har ju detta parti svävat på moln och aldrig levat i den verklighet som råder .Det absolut bästa de kan , och vars ändamål har ett existensberättigande , är just förslag om potatisodling och andra grönsaker . Allt övrigt kan de med gott samvete överlämna till de andra 4 partierna i Riksdagen .

 174. Radions P1 påstår att Mp-förslaget är ett ”skämt”. Absolut inte. Har det blivit officiellt inlämnat till kommunen, så gäller det fullt ut. Punkt. Att sedan Miljöpartiet är ett äkta skämt, betvivlas absolut inte. Beviset har vi ju nu, här i Eslöv!

 175. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Dom kan ju uppträda med Henrik Schyffert! OCH SEN….ur Riksdagen! Det är bäst att dom passar på att säga sker man kommer ihåg, för sen förekommer dom i svarta hållet….mao i historien….. hahahahahaha det var faktiskt roligt! Jag nyper mig i armen och tittar på datumet, nej det är inte 1a april! hahahaha på Lucia! hahahahahahaha

  PS. Nya rön från SMHI, röstar man på MP dras passet! hahahahaha

 176. Bästa vore att omlokalisera alla miljöpartister två meter under backen så kan dom tillföra något till moder jord .

 177. Detta måste vara ett skämt, jag kan inte ta det på allvar.
  Det är precis som de försöker vinna något slags form av pris för vem som kan vara mest ”progressiv” och vurmande för mångkultur.
  Jag undrar ifall detta inte är ett seriöst försök att trolla.

  Alternativt är Ahlfors en sjättekolonnare som har fått uppdraget att medvetet sänka MP som parti i Eslöv.

 178. Hahahaha…..
  På sätt och vis bra att de avslöjar sin agenda.
  Men vi har redan förstått, så det var att sparka in en öppen dörr.

 179. Idioten har nu fått sparken från ordförandeskapet Miljöpartiet Eslöv. Inte ens MP-tomtarna accepterade hans sjuka vanföreställning.

 180. Återigen en topp på idiotin i den totalitära gröna fascismen! Med 4% röster ska MP (Muslimpartiet) ”omplacera” alla andra i kommunen, och släppa in de som står för ”allas lika värde och mångfald”! Alltså muslimer, som inte tål vare sig kristna, judar eller hundar – det blir spännande att se på Eslöv med 4% gröna idioter och resten muslimer – vilken ”mångkultur” blir det? Lycka till med projektet, jag är säker att ni med den ”värdegrunden” inte lever länge till!

 181. Lokaltidningen Mellanskåne har rapporterat om att ett av Ahlfors förslag gick ut på att ”stimulera personer som inte vill bo i en mångkulturell kommun att omlokaliseras till lämpligare platser”.

  Ett annat förslag var att sparka kommunalanställda som inte ville skriva under på att mångkultur är bra.

  I en intervju med Lokaltidningen försäkrade Lars Ahlfors, ordförande för Miljöpartiet i Eslöv, att det inte rörde sig om något skämt.

  – Det är fullständigt allvarligt menat, sade han.

 182. Hehehe. Om det blir nyvalg og SD får under 50% så viser det svenske folk at de vil ha det slik. Snart bygges det gulager for de som er normale. Idiotene får styre Sveariket mot undergangen.

 183. Med de spänningar som förståndslösa politikerna bygger in i samhället, är nästa stora krig inte avlägset. Tänk på de 200 elitsoldaterna, vars planer avslöjades av den förrädiska majoren.
  Likaså är senaste tidens demonstrationer i Frankrike en stark indikation att minsta gnistan kan få krutdurken att explodera.

  Då hjälper det inte för politikerna att gömma sig bakom EXPO.
  Ett sannolikt scenario för ett starkt balkaniserat Europa

   • Nu ska du inte tracka gotlänningarna. De har inte bett om att få bli svenskar.

    När vi ändå är igång får vi ödmjukt anhålla om din hjälp med glidet tillbaka, till det som före den svenska ockupationen, var ett lyckligt danskt amt.

 184. 7Klövern har redan infört strukturell rasism mot etniska svenskar!

  Svenskar anställs inte på offentliga arbetsplatser, förtur finns för andra!

  Svenskar i storstäderna har nu decennier i bostadskö, för att få en lgh!

  Riktiga dumma människor, vet inte vilka strukturer de själva har skapat.

 185. Bra idé då han dessa självgoda Miljöpartister packa väskan och flytta till ett varmare land för att visa sitt goda omdöme och föregå som bra exempel.

 186. Vad blir skillnaden om man ersätter miljöpartister med höns ?
  Förmodligen ingen större skillnaden då det fortfarande är en hönsgård.

   • Fördelen med hönsen är väl iofs att man får ägg till frukost.
    De andra hönshjärnorna har ju inget vettigt att ge.
    Snarare så blir det ju bara ett jaevla virr varr när de hönsen får
    luft under vingarna.

    • De där hönsen kan inte lägga ägg. Inte ens flyga. Det enda de kan är att kackla och gala som vilka andra galna tuppar som helst.

 187. Och med vilka medel har man tänkt sig att betala alla bidrag om alla skattebetalande o hårt arbetande Svenskar flyttar till Danmark eller nåt annat civiliserat land ?

 188. Skönt när någon från 7-partiets alla aktivister säger (försäger) det många av dessa förrädare egentligen tycker och tänker.

  Dessa personer är ett större hot mot svenskar än något annat idag!

  • Jag skulle kunna vara beredd att hålla med dig men jag ser på dom mera som ”hens” en odefinierbar livsform. Bägge har två ben och en hjärna i storlek likt en mindre jordnöt. Vidare så kacklar de lika mycket och sprider skit runtomkring sig. Fler likheter än olikheter helt enkelt.

 189. Det var sådana här personer som blev inspärrade på mentalsjukhusen förr.
  Ett klart fall för tvångsomhändertagande.

 190. Är inte det tanken med: ”gilla läget”? Och förövrigt lämnar många svenskar landet redan fast MP vill väl öka takten.

  • Nja de svenskar som lämnar landet har också rösträtt Mp fattar kanske inte att de inte vinner något på det, de vill bara utöka val fusk tro jag så det blir fler muslimer som röst räknar

 191. Skönt att dessa hönshjärnor åker ut nästa gång det blir val.
  Ja så till vida att de inte fuskar till dom röster då.

  • Jo de hittar väl ett annat sätt att fuska i valet finns ju så många muslimer som räknar rösterna, ett väldigt oärligt folk tyvärr

 192. Hörde nånstans att denna motion var menat som ett”skämt”?? Hur fan ska i så fall folk kunna skilja allvar från skämt vad gäller MP:s inlägg i debatterna.

 193. God byttehandel, og når de så efter lidt tid har kørt landet i sænk, kassen er tom, og virkeligheden har ramt dem, så kan vi sammen befri Skåne, Halland og Blekinge igen, og fordrive alle de sindsyge.

  Snaphane style. Det bliver som i de gode gamle dage.

 194. Deres symbol, mælkebøtten, kan vokse op gennem asflat og speder sig med lysets hast, ligesom islam i Sverige. Men kun fordi de politisk korrekte lader det ske, og ikke passer på befolkningen.

 195. Miljöpartister har inte tänkt färdigt eller inte alls när de inte har förstått att alla invandrare som kommer till Sverige från Afrika, Mellanöstern och alla Arabländer hatar mångkultur och alla religioner utom islam. Om Mp skulle byta ut svenskarna mot invandrare så skulle deras romantiserade mångkultur dö i ett inbördeskrig mellan olika falanger inom islam.

 196. I dag är det Lucia.Nu ser vi att våra traditioner är på väg att tvingas bort,visas bara sporadiskt inom SVT.
  Pepparkaksgubbar och gummor är tabu,liksom blonda långhåriga Lucior med vackra tärnor.
  Dröjer säker inte länge innan tomten skall förbjudas.
  Nu är det ramadan som gäller och denna för oss främmande tradition ökar med vindens hastighet.
  När skall blåögda svenskar sätta stopp för kulturer som inte hör hemma i norden?
  När blir det som i Frankrike kraftiga protester runt om i landet med krav på att nu räcker det med främmande kulturer och återinföra alla våra traditioner som vi haft i århundraden.Passar inte vår kultur för Araber och Afrikaner som biter sig fast i Sverige,är det fritt för dem att återvända till länder där dom känner sig bättre hemma med sina religioner och kulturer.

 197. Mp gör mig så förbannad att snart slår jag ner miljöpartister så fort de är i närheten
  Kokpunkten närmar sig……

  • Förstår du inte att det här bara är en provokation?
   Det här är självklart inga förslag som någonsin kommer gå igenom, dom vill bara provocera människor med ett lägre intellekt.

     • Ok. Jag förstår hur du menar. Nu har ju fjollorna tagit tillbaka alltihop och kallar det för satir. Lite lustigt hur dom hanterar politiken, som en studentförening ungefär. Svårt att få något förtroende för såna tomtar. Men det är klart, sitta där fullbetald och lattja med satir. Istället för som en annan ränna runt som en jävla blandning mellan iller och chimpans i snögloppet för att få ihop till dagens nödtorft.

     • Håller med till fullo!
      Att folkvalda politiker (i en kommun dessutom) ägnar tid och energi till sånt här är skrämmande.
      Samtidigt säger dom att SD polariserar debatten.
      Go figure!!!

    • Media och våra politiker gör allt för att det skall framstå så……många köper detta av rädsla för att annars verka bonniga och ointellektuella.
     Sverige i ett nötskal…

   • Jo men tillräckligt många muppe provokationer från extremisterna Mp
    ska ju till slut besvaras.För min del är alla diskussioner,debatter etc munväder över med kommunister som Mp,V,S,C,L. Jag har snackat klart, nu gäller ”näven”

 198. Svenska folket är fegisar, i vilket annat land har politiker kunnat bete sig mot väljarna som här?? utan raseriet hade drivit fram folk

 199. Sverige gäller först, ljuger hycklaren Löfven:

  Själv befinner sig Socialdemokraternas partiledare vid EU:s toppmöte i
  Bryssel. Av plikt gentemot landet, menar Löfven själv, med udden riktad
  mot Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson.

  – Jag noterar att några
  kan åka till Thailand. Nej, det gäller att få en regering på plats, nu
  är det Sverige som gäller först, säger han till SVT:s
  Europakorrespondent Christoffer Wendick.

 200. Regeringen m fl är islamiserade och tillhör satan, hör vad jag säger
  frågan är om de inte kan anmälas för sådan shhiiiit

 201. Katastrof. De provocerar så klart, men alla provokationer har syfte och här vill man skrämma folk eftersom alla nu kommer att väga var ligger gränsen.
  – Nej, flytta till Danmark funkar inte nu… men sparka? Det har vi sett många gånger redan.
  Eller så:
  – Forbjuda anställning? Nej, det tror jag inte… men etiska koden och alla andra instruktioner på jobbet? Det är möjligt, vi har sett redan när människor sparkas på olika ”etiska grunder”
  Det är en medveten politisk terror som har i syfte att skrämma så många som möjligt (och förtjäna politiska poäng inom partiet). Man bör bekämpa det på samma sätt som vanlig terrorism.

 202. sjuka människor,vi får se till att fixa ett extraval, om alliansen går samman och röstar för Kristersson så bör Sd säga nej det går ju inte att samregera eller stödja C och L.
  Ett nyval är av önskvärt då Sd inte kan stödja den mot Sd synnerligen aggresiva som C och L utövar

 203. ”det ”inte är någon rättighet att vara främlingsfientlig”.”
  Jodå, det är det visst det!!!
  Och den djävel som inte kan acceptera åsiktsfriheten anser jag ska landsförvisas.
  Jag älskar Sverige och tänker fortsätta att göra det vad än dessa intelligensbefriade gröna muppar tycker.
  Dessa vinddrivna idioter ska inte hota mig som svensk bara för att jag inte tycker som dom.
  Detta som dom förespråkar är en krigsförklaring mot mig som svensk.

  • Under Hitlerstyret så hade hyreshusen i Berlin ofta en portvakt, som spion, lojal mot diktaturen, en viskning från honom och hyresgästen kunde inte bara snabbt omlokaliseras utan även försvinna för gott…något för MP att sträva efter kanske…..?

 204. Hö…hö…höööööööööööö
  April…april din…
  Miljöpartiet får tillsätta folkdomstolar som dömer dom skyldiga.
  Staff kan vara att tvingas bära någon form av symbol på kläderna, t ex en stjärna.
  Ytterst kan man tänka sig att dom utpekade eldas upp i värmeverk som sedan kan
  leverera fjärrvärme till dom troende.
  Tongångarna känns igen.
  Ho…ho…hooooo

 205. Efter Lokaltidningens avslöjande: MP-ordförande avgår

  Gruppledare: ”Budgeten borde aldrig ha lämnats in”

  ESLÖV. Lars Ahlfors lämnar med omedelbar verkan rollen som ordförande för Miljöpartiet i Eslöv. Detta sedan Lokaltidningen avslöjat att han författat ett budgetförslag bland annat om att förbjuda jullovet och att kommunen borde omlokalisera mångkultursmotståndare.

 206. Lika för alla, allas lika värde gapas det om. Undrar hur dessa miljönissar skulle reagera om det kom ett förslag från något annat parti, med krav om att omlokalisera miljöpartister…..?

 207. Alla som har levt med invandrare vet att ingen av dem vill bli svenskar, de vill behålla sin identitet och umgänge. De kallar sig svenskar då det passar men är ännu mindre svenska än då de kom.

 208. Äntligen börjar sanningen komma fram hur vi skall behandlas av den socialist-
  kommunistiska regimen som sakta men säkert håller på att ta makten i Sverige
  och övriga Europa tillsammans med Islam. Allt det andra som ni ser på TV och
  i tidningarna är bara en jättestor komedi inklusive ”IT-skandalen” och mycket
  annat skumt. Ingen kommer att dömas för landsförräderi. DETTA är skandalen!
  För er som läser franska rekommenderar jag varmt ”Le Grand Abandon –
  les élites françaises et l’Islam” av Yves Mamon. http://www.amazon.fr
  En chock-läsning om vad som väntar oss, och han vet vad han talar om.
  En Världsomfattande komplot av Världens Makthavare.
  Inget kul kan jag försäkra er. Jag tror det är kört. Det känns så faktiskt.

 209. Vi behöver ingen mer lekstuga nu.

  Sverige behöver vuxna politiker som klarar av att styra Sverige i rätt riktning.

  MP måste ut ur riksdagen på en gång .

  • Dom lever kvar i riksdagen på grund av S, inte av folkets röster. Dom lever kvar på fusk anser jag, andra partier ska inte få stödrösta , då kan vi aldrig bli av med dom .

 210. Det är stockholmarna som räddar kvar detta stolleparti i riksdan. Verkar va listigt folk som bor i vår huvudstad. Är dom korkade, hjärntvättade eller kanske båda delarna.

 211. Ahlfors är ett stort skämt gillar han inte svenska traditioner så finns flyg till Afrika där han kan konventera till islam Sverige är för svenskar och inga andra vi har våra
  traditioner så kräver han detta i USA så blir han hängd.

 212. Det var samma sak i Malmö, Mupparna verkar hata vanliga människor och behandlar nytillkommna som gudar, som manna ifrån himmelen. Ps. Jag är inte släkt med det nya stolpskottet.

 213. Man undrar om detta är sant. Skall verkligen svenskar som står upp för våra värderingar förvisas och ersättas med muslimer, som inte alls delar vår kultur?

 214. Det var det man gjorde i Sovjet, har dumfan tagit inspiration därifrån. Tror rationella flyttar frivilligt från kommuner med sådana haschpundare i styrelsen.

 215. Hm, nu har dom rökt på igen i Miljöpartiet. Hur fan ska de för övrigt hitta invandrare som gillar mångkultur??? Har någon hört tal om några sådana? Inte fan kommer de från Somalia, Irak eller Afghanistan i alla fall!

  • Invandrarna själva har svårt att komma överens, folk som är invandrare som kommer från andra länder tycker inte om islam det är därför de börjar rösta på SD ,Svenska kvinnor däremot fortsätter att stödja center, inte konstigt att män inte vill ha de

 216. MP gör satir på sig själva.

  Är det här vuxna människor vi pratar om nu ?

  Skrolla upp och titta på bilden igen..

 217. Varför istället inte byta ut delar utav landets entiteter internt med olika ideologiska län och kommuner så att vi blåa riktiga svenskar slipper integrera oss med svenskmarxister och utlänningar…och dessa varelser slipper vårt förakt och kan leva utan oss vita protestanter som de hatar. ”Win – win” eftersom vi inte vill sitta ihop på grund av oförenliga framtidsbilder och ömsesidigt uteslutande målutopier. De flesta vänsterpolitiker vill ersätta oss patrioter med svartskallar och vi vill därför i förlängningen ersätta dom med gravstenar.

  Kanske [metaforiskt] dags för en skilsmässa istället för att exmakarna slår ihjäl varandra…Vi har snart ingenting gemensamt med dom annat än skammen att dela genetiska anfäder, så varför ska röda och blåa dela på en nota för en måltid ingendera av oss vill ha ätit tillsammans?

  • Magic mushrooms är det bästa som finns. Men inte fan ställer jag mig bakom sånt här trams. Låt mina droger vara 😉 Den faktiska anledningarn handlar om att dessa människor är rent efterblivna och borde spärras in, alternativt dumpas på en öde ö någonstans.

 218. stalin var väl världsmästare i ”omlokalisering” av befolkning, MP har nog fått inspiration här.

  men visst, deporteras jag med familj till typ tjeckien (jag har åkt tunnelbana där så jag har halva inne) så varför inte. dom kan få sitt paradis här utan gnälliga skattebetalare.

 219. Att bo i ett område/samhälle med enbart svenskar låter faktiskt inte så dumt. Jag står först i kö! Det kanske finns något bra ställe i Sverige att bygga ett sådant på?

 220. Nåt fel måste det vara på dessa figurer, allvarligt menat. Ut och jobba som vanligt folk istället för att springa på gatorna i gröna trikåer. Inta alls förvånad att Sverige nu ser ut som det gör.

 221. Miljöpartiet är ett riksdagsparti?? Nazisternas SS-chef, Himmler, hade en sådan plan långt innan MP: Holländarna skulle flyttas till det bördiga Polen, polackerna fördrivas och tyskar bosätta sig i Holland!

 222. LURADE !!!
  Detta är en viral anka.
  Bakgrunden är någon tomte som trodde han var rolig men nu uteslutits ur partiet !

 223. Bakom varje skämt finns ett allvar
  så kvittar det hur mycket de än förnekar det.
  Det var synd att det inte togs upp i riksdagsdebatten
  om vilket parti som socialdemokraterna vill samarbeta med.
  Ygeman kan kanske förklara sig.

 224. ”Deporteres til Danmark.” Norge tar i mot Svenskene som bor i Esløv bortsatt fra Lars Ahlfors og alle som røster på miljøpartiet. Og i retur kan Esløv få like mange muslimer. Da blir det bra både i Esløv og Norge.

 225. Låter som en saga, men den är säkert helt i linje med Sveriges pk-politik. Vakna alla svennar, fortsätter det i samma riktning så kommer etniska svenskar att bo i reservat i framtiden.

 226. Är det nu man ska bli chockade?
  Även om detta inte har sagts explicit av någon MP:are förrut så är det ju inte direkt svårt att lista ut att det är det de vill med tanke på allt de gör.

LÄMNA ETT SVAR