EuroMillions Superdragning är ett spännande paneuropeiskt lotterievenemang som arrangeras några gånger om året. Fredagen 20 november 2020 är det åter dags för den av många efterlängtade lotteridragningen. Den garanterade jackpotten är 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €) och som kan växa till 200 miljoner € om den rullar vidare. Utöver den massiva jackpotten kan spelare som har partiella nummermatchningar vinna priser från ytterligare 12 vinstkategorier.

Den senaste EuroMillions Superdragningen ägde rum 25 september 2020 med en startjackpott på 130 miljoner €. Om jackpotten inte hade vunnits kunde den ha fortsatt att växa tills den hade nått jackpottgränsen på 200 miljoner €. Men redan i första dragningen fanns en vinnarkupong som hade sålts i Spanien. Det här var den tredje konsekutiva EuroMillions Superdragningsjackpott som vunnits av en spelare i Spanien.

EuroMillions-kuponger kan köpas i nio europeiska länder. Sverige är inte ett av de nio deltagarländerna, men svenska spelare behöver inte känna sig utanför eftersom de kan betta på EuroMillions Superdragning online på theLotter.se. Lotteribetting är det nya sättet att spela på lotterier online och som går ut på att lotteritjänsten skuggar ett officiellt lotteri, i detta fall EuroMillions Superdragning, och spelarna bettar på lotteriets dragningsresultat.

“Vem skulle inte vilja ha chansen att ta hem en Superdragning? När jackpotten når den här nivån så blir det oerhört spännande och bara tanken på att alla har lika stor chans att vinna är svindlande,” säger theLotters Sverigerepresentant John Ryott.

Hur man spelar på EuroMillions Superdragning

För att börja spela gå in på theLotter.se. Om du är en ny spelare behöver du först skapa ett spelkonto och därefter är det bara att följa nedanstående punkter.

1. Välj EuroMillions Superdragning från lotterilistan!
2. Välj dina 5 huvudnummer mellan 1-50 och 2 tilläggsnummer i intervallet 1-12 antingen manuellt eller slumpa fram dem med Snabbvalet!
3. Klicka på Betta-knappen!
4. Betala för dina lotterispel!
5. Vänta på dragningen!

Om du vinner betalar theLotter ut priset som motsvarar det vinnaren i den officiella EuroMillions Superdragningen får ut netto i motsvarande priskategori. Alla lotterispelen vinstförsäkras och när en stor vinst ska betalas ut träder försäkringen in så det är garanterat att du får ditt pris. Mindre vinster betalas ut med inkomsterna från försäljningen.

Om theLotter

theLotter grundades 2002 och är idag ett av världens ledande lotteritjänster online. Företaget fick svensk spellicens sommaren 2020 och erbjuder nu lotteribetting till spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen;

Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/