Genusvetare: Föräldrar bör inhämta barnens samtycke innan blöjan byts

Delningar

Deanne Carson från Australien, som kallar sig ”sexualitetsexpert” vill se en förlängning av den samtyckeskultur och -lag som gäller mellan vuxna människor före fysisk beröring. Spädbarn bör enligt henne tillåtas gå med nedkissad/-bajsad blöja om de inte ger sitt uttryckliga samtycke till att mamma eller pappa byter på dem.

Det uppmärksammade utspelet gjordes i en intervju i ABC News. Den breda allmänheten har avfärdat idén som ännu ett exempel på dagens genusvansinne men från vänsterradikalt genusvetarhåll får hon medhåll.

Carson menar att det är viktigt att tidigt lära barnen förstå innebörden av samtycke och blöjbyte kan enligt henne vara en bra sak att börja med. Hon föreslår att föräldrar nalkas det lilla barnet med frasen: ”Nu tänkte jag byta din blöja, är det okej?”

Att spädbarnet inte kan svara, är ett problem som Carson menar inte är oöverstigligt. Genom att söka ögonkontakt och iaktta barnets kroppsspråk kan föräldern förvissa sig om att samtycke har lämnats innan blöjbytet fortskrider. Det framgår inte hur Carson tänker sig att ett barn som inte förstår det talade språket ska tillgodogöra sig förälderns fråga.

Efter att ha kritiserats postade Carson ett inlägg på Facebook där hon försvarar förslaget som hon menar kan vara ett sätt att förebygga övergrepp, exempelvis att enligt uppgift en av tolv flickor utsätts för sexuella övergrepp innan de fyllt sex år. Det är oklart hur Carson föreställer sig att en barnvåldtäktsman skulle hejdas av att inte ha fått barnets samtycke.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

262 KOMMENTARER

 1. Det är naturligtvis beklagligt att dessa snedvridna feminist/genus-dårar alltid ser till att få mediatid överallt.
  Samtidigt är det ju en välsignelse eftersom vilken normalt funtad människa som helst ser att det handlar om idioter som försöker pådyvla folk deras idioti.
  De gräver sakta sin egen grav.
  Tack och lov för det.

  • De har sorosgänget bakom ryggen som ser till att de får allt. Graven de gräver avsedd för vanliga människor och dessvärre det är många som faller ner men du har rätt, till sist så är de själva nere i graven.

 2. De här störda personerna i alla extrema vänstersammanhang.. Jag undrar vilka parasiter dessa har i hjärnan som påverkar normalt tänkande? Vi vet att Toxiplasma ifrån katter kan påverka människors hjärnor negativt…

   • Toxiplasma förs över till möss ifrån kattens avföring.. Toxiplasma påverkar musen att bli mindre rädd för katter.. Då blir det lättare för katten att fånga bytet.. Studier med Toxiplasma påvisar att människor kan påverkas också..

     • Studier med Toxiplasma infekterade människor visade att dessa personer var benägna att ta större risker i trafiken än icke smittade.. Det finns en uppsjö med parasiter och rörmaskar som vi människor kan få i oss som påverkar våra hjärnor negativt… Det är därför det är viktigt att gravida kattägare undviker kontakt med kattavföring och rekommenderas att inte tömma kattlåda t.ex… Den rekommendationen verkar vänstermänniskor inte bry sig om…

    • Intressant.. Själv får jag då konstatera att a l l a med vänstersympatier jag stött på under mitt 60+ liv – har haft katter, både rödvinskommunisterna och andra varianter.
     – Där ser man.. Hmm..

   • Medfödd toxoplasmainfektion yttrar sig vanligen först senare i livet som en ögon- eller hjärnskada.

    • Hmm…kanske därför jag på senare år börjat ogilla ”besök” från utlandet…😲😲😲

     • Jag fick själv en ”kattälskare” att upphöra med sin avel just med påpekandet av toxoplasma. Det är inte meningen att man ska idka avel utan att ta hänsyn till grannarna. Att gräva i jorden på våren för att sätta några växter där katten haft sitt avträde räcker för att bli smittad. Sedan har man sin sommar förstörd.

 3. Man kan säga: Ska vi byta blöja, det gör jag på ett av mina barnbarn, han säger då, ja! Barn kan vara delaktiga i alla beslut som de klarar av, vägrar de däremot att byta en bajsblöja, då har de förbrukat sin medbestämmanderätt, åtminstnone för denna gång. 🙂

 4. Vänsterradikala häxdoktorer får alldeles för mycket utrymme i media. De, om några, bör inhämta samtycke innan de försöker styra fungerande människors liv.

 5. Om man inte byter med jämna mellanrum, får barnet eksem. Dessutom är det med största sannolikhet obehagligt att gå med ”fulladdad” blöja.

  Så i sedvanlig ordning visar feminismen sina udda böjelser och bör kvävas i sin linda. Vi kan inte ha sådan idioter som får göra sin röst hörd. Visserligen ska vi ha åsiktsfrihet, men det får finnas gränser, även för dem.

   • Det skulle vara det bästa för barnet; om socialen tog hand om barnet och placerade det hos en människa.

  • Liberalismen. Sätta på döingar går bra. Men byta blöja på ett spädbarn utan tillåtelse. Klart var lite dålig liknelse. Säg NEJ eller Ruska på huvudet döing annars sätter jag på dig. Med sådana här dumheter går människan under.

 6. Personalen på demensboendet bör först inhämta brukarens samtycke innan de byter blöjan. Men där har vi väl i det närmaste varit då ett privatdrivet bolag valde att väga blöjan.

  • Att blöjan vägs på äldreboendet (och ibland på nyfödda) är för att kontrollera vätskenivån i kroppen. Inte för att kolla om den behöver bytas.
   Men idén att fråga småbarn om de vill byta blöja är det mest korkade jag hört tills nu. Finns det ingen ände i dårskapen från genusstollarna?

 7. Hon har säkert inga egna barn! Att sexualisera ett blöjbyte och tro att ett spädbarn kan kommunicera “samtycke” är sinnessvagt.

 8. Om man då får ett svar som man tolkar som nej hela tiden, ska bebisen då ha bajsblöjan på sig då hela tiden?
  Idioter kommer det aldrig ta slut på, det är ett som är säkert.

 9. En annan viktig sak är, att barnen måste få springa omkring till sent inpå nätterna innan de till slut segnar ner.
  Det är inte rimligt, att föräldrarna ska få bestämma när det är läggdags.
  Godnattsaga och godnattkram är misstänkta grejer, som måste motarbetas.

 10. Idioterna har tagit över Väst i allmänhet och Sverige i synnerhet.
  Väst kollapsar nu snabbt och det korta demokratiska och matriarkala experimentet kommer att hamna på soptippen.

  • Vi måste varna alla män om farorna med kvinnligt umgänge. Kvinnor förstör mäns liv på löpande band med skilsmässor, falska anklagelser, lögner och svek. Kvinnan har förrått mannen. Självmord bland män ökar lavinartat just nu. MGTOW Räddar mäns liv. Säg nej till stinkande kloak, Bli MGTOW!

 11. DÄR HAR NI ANLEDNINGEN till invandringen. Extrema feminister som gör att män VÄGRAR gifta sig.

  kolla upp MGTOW, det sprids som en löpeld i USA.

  EU såg inget annat val än att ta in Araber för Asiater är likadana. Där vill kvinnor köpa sex och män spela spel.

  • I japan kan kvinnor köpa dejting för över $1,000 per timme. Kvinnor är dödligt knark som förstör män på löpande band. Självmord bland unga män ökar lavinartat. MGTOW räddar liv! Säg nej till kloak – bli MGTOW!

 12. Svenska politiker kan inte stava till samtycke. De frågar aldrig innan de importerar valboskap och de fortsätter att importera, oberoende av vad deras uppdragsgivare säger.

 13. Den här kvinnan borde få ett permanent vistelseförbud, i form av att vistas närmare än 25 meter av barn ger att Gå i fängelse utan att passera GÅ!!

 14. Och om mamman och pappan separerat, vilka ska då bestämma, finns det någon app för det. Nu får den muslimske pappan som är gift med fyra fruar mycket att göra, inte hinner han med att sköta ett vanligt arbete.

  • kanske går det att klämma in med lite trappstädning så är saken biff, fråga Statsministern, visserligen får Statsministern vänta i så där 16-17 år innan någon kommer med sopborsten och skurhinken, visst är det skönt att det tar så kort tid att få något gjort !!!

 15. Så, om jag träffar på en redlöst berusad kvinna så ska jag inte göra som jag hade gjort idag (tagit hand om, kontaktat ambulans vid behov) utan jag ska söka ögonkontakt och se om kvinnan egentligen vill ha sex med mig? Deanne Carsons ”logik” lär gå hem med de som jag föraktar, men jag kommer faktiskt i fortsättningen även bete mig som en civiliserad människa.

 16. Bry dig inte. Du har gjort alldeles rätt. Den där satans kärringen är psykiskt sjuk och begriper inte bättre.

 17. Föräldern söker ögonkontakt när hen närmar sig det lilla barnet. Barnet 6 månader gammalt blir glad när hon ser sin mamma eller pappa. Föräldern tror att barnets glada läten beror på att barnet säger okej till att blöjan byts.

  Barnet däremot gråter då det upplever sig lurat på en mysig stund med föräldern. Barnet förlorar tilliten till föräldrarna

  I vuxen ålder går barnet i terapi pga att hon som spädbarn själv måste bestämma när blöjor skulle bytas eller när hon skulle äta eller sova…

  Detta är så klart spekulationer. Men iofs vet man inte längre i denna skruvade värld vad som är på riktigt eller fake…

  • Nej, nu för tiden är 1:a april inget roligt längre. Alla de övriga dagarna är minst lika fulla av tokerier man inte tror är på riktigt.

   • Så sant. ”Ingenting är längre som förut alla gamla sanningar är slut” som nån trubadur sjöng en gång för längesen…

 18. Var ända in i helvete grävde de upp detta förbannade åkerspöke?
  När ska idioterna upphöra?
  Helt klart ett ypperligt bevis för att västvärldens bidragssystem har totalt havererat, att dessa idioter kan överleva utan att svälta ihjäl.

 19. Om barnet nu KAN förmedla ett nej, betyder det att barnet skall gå med skitblöja? De har föga konsekvenstänk spädbarn, ungefärligt som en genomsnittlig genuskärring antar jag.

 20. Man kan säkert få höra många fantasifulla teorier om man går in på mentalsjukhusen och intervjuar patienterna. Inget jag tycker behöver ges plats på samhällsnytt dock utan låt Expressen och DN ta hand om det klientelet.

 21. Damen är helt Down Under uppenbart . Tydligen bättre med en röd svidande rumpa än ta hand om sin lilla stumpa. Dårskapens vägar äro outgrundliga

 22. En viss andel dårar och knäppgökar finns det alltid, de är oftast inget större problem. Problemet i dag är de som släpper fram dem som ”experter”.

 23. Det här var nog det mest korkade jag hört talas om!!! Är det sådan här femfemer våra politiker lyssnar til då förstår jag att det ser ut som det gör!

  • Hon, eller snarare Det verkar vara en typisk Miljöpartist. Ju mer korkad desto bättre verkar det som.
   Nästa steg blir väl att tillfråga de som har dött hur de vill bli begravda i händelse de inte gjort dessa gjort det medans de levde.

  • Det är en fem-femme-feminist!
   Om världen skall bli en plats för normala människor att bygga och bo i krävs färre och bättre feminister!

 24. Hon har nog inte haft några egna barn att byta på.
  Ser inga tecken på att framtiden blir annorlunda heller.

 25. En kortklippt batikhäxa med rosafärgat hår …hur kan ett sånt här exemplar öht tas på allvar o ges sändningstid i en större tv-kanal?

 26. Hårfärgen hon använt måtte ha sugit sig in genom porerna in i hjärnkontoret påna.
  Herre jävvlar vilket pucko.

 27. Och om man tycker sig skönja i barnets öga att samtycke inte ges, ska man då alltså låta bli att byta den nedbajsade blöjan? Tänk om barnet aldrig visar samtycke, ska man då aldrig byta blöja? Är inte det ett slags övergrepp i sig?

 28. Det räckte att läsa första ordet i rubriken, ”Genusvetare” så visste man att det handlade om ett psykfall.
  Hur länge ska detta genusvansinne få fortsätta?

 29. Min dotter har svårt att ligga still på skötbordet och vill krypa iväg.. Ska jag då tolka det som att hon inte vill ha blöjan bytt? Hon bajsar 2-3ggr om dagen.. Blir mkt bajs att krypa i tills hon blir stor nog att säga byt blöjan tack.

  • Brukar det inte stå typ: ”Rekommenderas för 6-9kg”
   på blöjförpackningarna?
   Är det barnets vikt eller hur mycket dom rymmer innan dom brister?

  • Haha…..har du hennes samtycke för att hindra henne att krypa iväg och eventuellt falla i golvet…?

 30. En del människor har uppenbarligen för lite att göra. Hitta på lyxproblem i stället för att ta itu med något som verkligen är angeläget, det visar på deras totala likgiltighet och självupptagenhet.

  • Ja och om genusmänniskor for fortskrida sitt ”nyttiga”
   arbete kan baren kräva skadestånd för de tidigare
   oönskade blöjbyten som föräldern utfört.
   Dessa utbetalas då i lösgodis.

 31. Precis som på våra äldreboenden. De gamle får ligga i överfulla blöjor ingen ögonkontakt och vi byter inte.
  Den feministiska genusskadade kvinnan är MER än pervers.

 32. ”En av tolv flickor utsätts för sexuellt övergrepp innan de fyllt sex år”????

  Jag, ganska luttrad, ser igenom PK och annat socialistskräp, kan detta vara möjligt, var i världen, i alla länder, eller ett genomsnitt i världen, eller bara i det skruvade huvudet på den feministiska kvinnan?

  Nej, nu får det vara nog (Enough) med allt regnbågs-regn, det går inte bara att sända och publicera, utan någon som helst källa av FAKTA!

  Vem tar detta på allvar, utan fakta? Tyvärr många, för denna typ av information är förstärkande för många kvinnor, som söker bekräftelse på sin känsla. När dessa ”nyheter” sprids utan verifiering, får många vatten på en sagokvarn……

 33. Detta vansinne har gått över all logik!!!!!!! Dags att öppna psyk-husen igen!!!! Hur får denna ”människa” ens tid att uttala sig!!!!!? Vansinne!!!!!!!!

 34. I Sverige har vi väl en väckelsepredikant för islam också. En viss Annie som numera är helt inställd på att överbefolka landet med muslimer. Är människan helt vid sina sinnens fulla bruk.

 35. Man skulle nästan kunna tro att det var från en svensk idiot, men det finns fler än svenska idioter.

 36. Den där lilla sopan med lila hårkratta, har abolut noll mellan öronen. Ska vi be bebisar om blöjbyte?! När man trodde man sett den värsta galenskapen

 37. Hennes föräldrar skulle inte ha joxat med sådana där metoder.Hade de bytt blöja i tid på henne hade vi sluppit mycket skit……..

 38. När samhället lämnade logiskt tänkande och gick över till extremistiskt kvacksalvande, så är enda sättet att tillfredsställa sin egoism att komma med ännu större extremism, i pk-etablissemangets samhälle är det egna jaget viktigare än det fungerande samhället.

 39. Ja för fan, vägra låta pappa/mamma byta blöjor till man grejar det själv. Lite skit ska man ju tåla om man ska trampa omkring i skit hela livet.

 40. Rosa hår signalerar oftast ”freak”. För övrigt undrar jag var i världen uppgiften att en av 12 flickor utsätts för övergrepp innan sex-års-åldern kommer ifrån.

  • Om man är genusvetare och definierar blöjbyte som ett övergrepp är det nog MINST en av tolv som utsätts för det innan sex-års-åldern… 🙂

 41. Lägg omedelbart detta genusvansinne! Tyvärr vill V, Fi o MP att de skall anställas i varje kommun. Politiker som godkänner sådana förslag måste åtalas för trolöshet mot huvudman dvs vi skattebetalare. Alla genusforskare skall också återbetala kostnaden sina flum-utbildningar.

 42. Det är faktiskt jättesvårt att veta om det är den 15 Maj eller den 1 April – precis som det är jättesvårt att veta vad som är fake news och vad som är parodi och vad som bara är…genusvetenskap 🙂

  Jag har nu ställt frågan ”Ska jag byta sand i lådan” till min katt, så nu inväntar jag hans samtycke för jag vill ju inte kränka kissens integritet …

 43. Think if there were no men at all ..and women could reproduce themselves to another woman.. how developed our planet had been? surely in the age of stone…
  the wheel has not yet been invented =:) ..

  Naturally there are a lot of intelligent women but most of them are here for a reason, to give birth and help children to grow …

  Intelligence, strength politics, development is typical of men!..Men are the engine of the universe!!! …Albert Einstein..

 44. Ytterligare en barnlös stollafora i lila hår som inifrån sina ångor uttrycker rena stolligheter som inte har någon grund i något annat än ren vilsenhet och förrycktheter.

 45. Det roligaste är att dom kallar tokdåren för ”expert” 🙂

  För övrigt kommer socialstyrelsen tvångsomhänderta barnet om några föräldrar skulle följa ”expertens” råd, eftersom det räknas som barnmisshandel att låta ungen ligga i blöjor fyllda med ett par veckors avföring…

 46. Jag utgår att det är skattebetalarna som finasierar
  detta vansinne. Att det finns dårar är inget nytt men att de får skattemedel och mediatid är än mer dåraktigt. Det är ingen ände på allt trams skattepengarna skall räcka till i västvärlden.

 47. Nämen nu får det väl för fxxn räcka! Hon borde ha en blöja över ansiktet så mycket skit som hon pratar!
  Skulle jag be om ”tillstånd” för att byta blöjor på min unge? Som om jag skulle behöva ”lova” att inte våldta min egen son?? Det vore ett bergsäkert sätt att förstöra en fullkomligt naturlig och hälsosam relation mellan förälder och barn. Genustokarna har kommit på ytterligare ett sätt att bryta sönder kärnfamiljen.

 48. Marxist-flummarna ser vad gränsen går och hur långt ifrån normalt tänkande de kan ta folket. Samma människor kallar sig för ”feminister” och försöker införa islamiska stater överallt. Allting är tvärtom, precis som i George Orwell’s 1984.

 49. Det finns tydligen inga gränser på vad genusvänsterstollarna kan hitta på.
  Jag tror att det går åt en hel del kemiska substanser i deras värld.

 50. Det hände att mina barn trilskades när det skulle bytas blöja på dom, men i min värld skulle det aldrig kunna komma på fråga att dom skulle få fortsätta att ha en blöja full med skit bara för det!
  Men så har jag aldrig läst genusvetenskap heller.

   • Jag anstränger mig verkligen för att komma ihåg att alla kvinnor inte köper genusvetenskapens perspektiv. Att det fortfarande finns kloka och dugliga kvinnor.

    • Jag skulle nog vilja påstå att de allra flesta kvinnor har väldigt svårt för sådana som Gudrun Schyman, precis som de flesta homosexuella troligen inte känner sig representerade av Pride-galningarna. Problemet är väl som med media i Sverige, det är de sjukaste av de sjukaste som hörs och syns.

     • Precis. I svensk media har det udda och annorlunda upphöjts till det normala. Och vi som är normala ska skämmas för vår normalitet.

     • Inte bara udda och annorlunda, vänsterextremt och helt rabiat sjukt ska det vara! Intelligens är skrämmande, logik är en del av patriarkatet och kunskap visar klart att man inte ”värnar om allas lika värde”.

      Kan inte annat än hoppas att det smäller snart (då menar jag inte ”Allahu akbar” åter igen, utan att det fåtal svenska män som finns kvar säger att det räcker).

  • Ja man skäms ju för att dela kön med en sådan idiot. Vad exakt hade hon tänkt hade förändrats om mina föräldrar väntat på mitt samtycke innan de bytt blöja? När pedofilen kom mot mig skulle jag skrikit ”Stopp, jag behövde samtycka innan jag fick blöjan bytt!” och så skulle han låtit mig vara och allt slutat lyckligt?
   Funkar det på våldtäkter med? Kanske dags att införskaffa ett armband där det står ”Samtyckte innan blöjbyte” så man kan våga sig ut på nätterna?

 51. Det här är troligtvis konsekvensen när människor frikopplas från slitet för att överleva. Om den här genusvetaren hade vuxit upp på en gård, skött om djur och odlat växter, blivit gravid vid 17-årsålder och sedan behövt kämpa för sin och familjens överlevnad hade hon troligtvis aldrig utvecklat sådana absurda tankar. Min teori är att frikopplingen från naturen och det nödvändiga för att överleva gör oss livsodugliga. Att onödiga tankekonstruktioner blir som cancerceller som växer till och sprider sig i en övergödd samhällskropp.

 52. Det är med andra ord inte hennes fel, utan felet är att vi har skapat ett samhälle där vi tillåter människor att ägna sig åt onödigt navelskåderi. Att vi har råd att betala deras studier och uppehälle utan krav på rimlig motprestation. Den dagen vår civilisation går åt helvete kommer det inte finnas utrymme för sådant här.

 53. Detta är ett typexempel av en narcissist som inte får den uppmärksamhet hon tycker sig förtjäna. Hon har tråkigt helt enkelt. Då gäller det att hitta på något riktigt idiotiskt så att andra reagerar och hon får den uppmärksamhet hon vill ha.
  Tyvärr säger det en hel del om dem som för vidare smörjan också. Sjukt!!!

 54. Lika sjuk i huvudet som Arnstad! Väntar bara på att hon ska gästföreläsa på Södertörns högskola och undervisa i dessa sjuka ideer.

 55. Hur ska man göra för att stoppa dessa idéer? Den här genusvetaren läser knappast våra kommentarer. Och vanliga människor håller sig borta från Samnytt.se eftersom de har fått höra att det är en hatsajt. Vad kan vi göra? Man kan ju inte bara låta det fortgå som hittills…

  • Vanligt fårafolk vet inte om att det är på alternativmedia de kan reda på saker och ting. De är helt hjärntvättade. Jag hoppas på 20% av det svenska folket att de ska klara sig, resten ger jag 17 i.

 56. Är det ingen dom sätter stopp för detta vänstervridna feministiska vansinnet snart så är det snart slut med mänskligheten. Var i helvete poppar alla dessa jävla avarter upp ifrån?

   • Dessbättre är de inte idioter när de föds utan de påverkas till det av sin idiotiska omgivning. Till skillnad från, som de färdigpåverkade idioterna hävdar, att kön är nåt man påverkas till under sin uppväxt. Fy fan så upp-och-nervänd världen har blivit!

  • Är inte hårfärgen en tydlig signal? Stackars den man som fastnar för hen(ne)! Föreställ dig att ha ett barn med hen(ne).
   Det tar tid innan man lär sig att ”wuuäääh!” betyder att ”du kan vänta litet, jag har bara kissat”.
   Skulle vilja se hen(ne) byta blöja på ett 6-månaders barn…..nej det blir för synd om ungen, jag avstår.

 57. Undrar vad man ska göra om ens baby signalerar att den inte vill byta blöja? Låta den vara. Tycker mig minnas att det inte alltid var så enkelt att få sin lilla unge ligga still på skötbordet utan det ”ormades” en del och tålamodet var kort.

 58. Sätt en blöja över hennes käft som fångar upp den orala skiten . Typ exempel på oralinkotiens.

 59. Finns för många genustomtar, psykologer och beteendevetare i samhället.
  De har förstört mycket.

 60. Så går det när man stänger ner psykologiska institutionen, då uppstår sådana här människor

 61. Först verkar det vara ett av många vansinnen, men är det så? Kan det inte vara ett sätt att kasta avslöjande ljus över senare tiders vansinnen? Vi måste ha klart för oss att även den som framstår som vansinnig har gränser!!!

 62. Man ska passa sig för att ta råd från personer som färgat sitt hår lila eller i regnbågsfärgerna.

   • Ja,och det är samma sak med folk som hasplar ur sig orden ”värdegrund”,”mångfald” och ”utmaningar” i var och varannan mening.

 63. Under den månad som jag var pappaledig (1978) bytte jag blöjor utan större problem. I dag, ungefär 40 år senare, jobbar hon som framgångsrik personalrekryterare inom bank och finans, i Australien.

 64. Hela världen utsätts för dårskap bara för att en viss medeltida religion och dess utövare inte kan bete sig normalt.
  Det är som att spruta vatten på ett hus när det brinner i kastrullen. Alla vet att det brinner i kastrullen.
  För övrigt sänker denna religion och dess efterblivna anhängare mänskligheten till nya lågvattenmärken dag it och dag in.
  I djurriket vet vi precis vad som sker med fripassagerare som ej bidrar till utveckling.

 65. Ska man skratta eller gråta?!
  ”Det är oklart hur Carson föreställer sig att en barnvåldtäktsman skulle hejdas av att inte ha fått barnets samtycke.” – bäst idag hittills!

 66. Nu min rosafärgade lilla dårkärring tänker jag injicera lite lugnande i dig och sätta på dig en liten jacka med armarna åt fel håll varpå du får sova lite i den här cellen med kuddar på väggarna. Är det förstått så nicka två gånger.

 67. Lyssna på mannen som uttalar sig sist i det här klippet. Han sammanfattar ”genusexpertens” uttalande på ett fullkomligt lysande sätt som jag håller med om till 100%…

 68. Kan man stoppa pedofilkulten? Dessa kulturmarxister är själva en del
  av problemet. Genom att skapa sönderfall i samhället har kulturmarxismen
  splittrat samhällen och förvägrat normalt tänkande. Helt enkelt sunt förnuft
  fattas idag i alla västerländska länder och samhällsbyggen.

 69. Finns det blöjor som håller tätt flera år!!!
  Barnet bör ju kunna prata!!!
  Så att inte missförstånd uppstår

 70. Hon talar nog av egen erfarenhet. Hon minns tydligt att hon själv inte tillfrågades om blöjbyte när hon var bebis, vilket förklarar den skeva verklighetsuppfattningen och de skruvade tankarna i vuxen ålder.

 71. Är man säker på att det inte är ett troll? Vem är så här idiotisk? Fast å andra sidan förespråkar och kämpar ju dessa ”individer”, lik denne, för ökad invandring från länder där kvinnor har det absolut sämst, så det är nog idioti. Vem vet! Denne kanske blev tappad med huvud före i golvet som barn, flera gånger.

  • Tro mig ju mer ”Genus” desto mer korkade människor. Skulle snarare vilja säga att det är en sjukdom där det enda man tänker på är könsorgan hela tiden. Helt besatta är dom.

 72. Herregud!! Denna genuspolitik har av någon helt obegriplig anledning fått fäste bland rabiatvänstern som dessvärre är de som styr samhället idag. Var finns den naturliga kommunikation som varje normalt funtad förälder har med sina barn redan från späd ålder? Ska man behöva hitta på sådana här sjuka ideer bara för att förviirra och skuldbelägga vilsna själar?

 73. I andra länders TV tar man in dyilka muppar som underhållning. Ex Dansk debatt TV tar in DN-skadade PK-muppar från Södermalm. (entertaiment) I några få länder på jorden, bla Saudiarabien, Nordkorea och Sverige tas de däremot på allvar.

 74. Men jösses. När ska folk vakna och inse att genusvetenskapen och dess ”forskning” bara är vad barn gör i blöjjan, skit.
  Det blir ju bara värre och värre.

 75. Den här individen är ju de facto inte tillräknelig, följaktligen inte heller rättskapabel, men yttrandefrihet åtnjuter hon. Man blir lite’ avundsjuk (yttrandefrihet på gott och ont – här sannolikt på ont) – men tyvärr – det dom har, det har dom i Australien.

 76. Hon borde inhämta mänsklighetens samtycke innan hon öppnar munnen.

  Jag känner mig mentalt våldtagen av hennes knäppa idéer.

  • Det behöver du inte göra, antar att hon är genusfixerad och feminist. Uttalandet har inget med verkligheten att göra. Sunt förnuft växer inte på träd. Ingen behöver lära dig hur man bäst sköter ett litet barn. I det här fallet vore det rena misshandeln att låta ett litet barn gå med avföring i blöjan. Det är ohygieniskt och resulterar i skinnflådd hud i värsta fall.
   Genusvetenskapen är kontraproduktiv och har bl.a. resulterat i att mainstream vetenskapen har fått en åsiktskorridor som inte baseras på fakta. Inom exempelvis neurovetenskapen erkänns inte skillnaderna mellan mäns och kvinnors hjärnor. Vilket leder till sämre mediciner för kvinnor. Så galet kan det gå när ideologi får styra vetenskapen.

 77. barnen, om inte får blöjan utbytt i tid, kan bli traumatiserat för livet!!! sår i rumpan och kiss anordning (penis och snippan) läcker inte på en dag… den ondskan föräldrar kan utsätta sin älskade (?) babys borde vara straffbart, och dessa (barnlösa?) förespråkare av genusvansinne borde hängas i stolpar för allas beskådning… fy faaaan för dessa sataniska utövare… 🙁

 78. Såg två reklamfilmer på TV igår. De hade samma HBTQ-rosa färg som marxistens hår ovan. Det verkar som om feminiseringen av folket sker samordnat, på en given signal. För att göra oss mer ”följdsamma”, etc.

 79. Det måste finnas större och viktigare problem att lösa. Vi bytte blöjor på våra pojkar ofta så dom skulle vara torra och utan massa eksem. Blev lite dyrare, men pojkarna var glada och är fortfarande glada. Lös riktiga problem, istället för att hitta på egna. För en sak är säker problem finns att lösa, frågan är om feminister är kapabla att lösa problem. För ser man i Sverige så skapar dom fler problem än dom löser.

 80. Wow…
  Jag trodde att alla idioter bodde i vårt kära Sverige.
  Kul att få reda på att de ”Down under” fått sin beskärda del…..

 81. Hur sjukt får det bli innan gränsen är nådd. Skandal, något måste vara fel, mycket fel.

 82. Varje fis från en psykiskt sjuk socialist föranleder numera en storm i media över hela jordklotet…

LÄMNA ETT SVAR