Här kastas busschauffören brutalt i golvet av yngling som vägrar lösa biljett

Delningar

En busschaufför i tjänst på färd mellan Sundsvall och Härnösand utsattes för en tid sedan för en obehaglig upplevelse. En yngre man ville inte lösa biljett och ombads då att kliva av bussen. I stället gick ynglingen till attack mot den äldre chauffören och vräkte honom handlöst i golvet.

Andra resenärer lyckades avbryta den pågående misshandeln och förpassa ynglingen av bussen. Händelsen dokumenterades på film av en passagerare med mobiltelefon. Det är oklart vilka skador bussföraren som förefaller vara i 60-årsåldern åsamkades.

Den våldsamme fripassageraren uppges senare ha identifierats och gripits och har ett rättsligt efterspel att vänta. Uppgifterna om gärningsmannen är i skrivande stund knapphändiga. Bussföraren har uppgett att han tror att våldsverkaren var påverkad av narkotika.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

502 KOMMENTARER

 1. Barnet flydde för sitt liv från Sundsvall till Härnösand. Klart han blir desperat av att bussen inte en gratis.

 2. Ensamkommande fripassagerare. Att man inte inväntade polisen ger signalen att man ville barnet skulle komma undan.

 3. Av detta kommer ingenting att hända eftersom chauffören lämnat sin plats bakom ratten och gått baköver gången för att ta itu med gratisåkaren, som givetvis uppbär diplomatisk immunitet tack vare sitt utlänska ursprung!
  Att vara busschaufför är i dag att jämföra med att vara diligenskusk i vilda western under andra halvan av 18-hundratalet!

   • men bussföraren hade nog inte haft någon nytta av ett vapen med tanke på alla andra som syntes där skilladen att vara beväpnad på den tiden där du kunde använda ditt vapen mot rånaren utan risk att skada någon annan

  • Nja, där och då fick buset den behandling, som känns rätt i en sådan situation.
   Det landet blev så småningom världens mäktigaste.
   De, som är intresserade av historia, vet, att det tidiga romerska riket hade samma inställning till busar.

  • Det enda som kommer att hända är att Entreprenören kommer att be om ursäkt för chauffören uppträdande som dom anser inte överensstämmer med företagets värdegrund och sedan kalla upp chauffören för en varning.

  • Juridisk immunitet är ett mer adekvat begrepp, precis som kungen..men nu har vi fått in många ”kungar” i detta land..:P

  • Du har Tyvärr Rätt där !!!!! Hela Bussen Är Förarens Ansvar Men Endast Förarplatsen Är Förarens Arbetsplats !!!! En arbetskamrat fick en kasse Ölburkar Slagna i skallen men då han stod i dörröppningen och dividerade med en Bråkstake så var han inte Så Var Han Inte Bakom Ratten och Inte Skyddad Utav Lagen !!!!

   • Skulle aldrig skriva så om jag inte visste hur det fungerar,
    Jag har jobbat en del i bussbranchen!

 4. all heder till killen med kepsen, övriga pax borde skämmas kanske er tur nästa gång att möta nyadeln.

 5. Jag förstår inte varför det är så viktigt att dessa individer ska få stanna i Sverige. Så viktigt att lagar, regler och redan fattade beslut åsidosätts av regeringen.

 6. Mer berikning… tänk om folk röstade för ett slut på detta nonsens, vägen tillbaka blir lång och svår men det skulle åtminstone finnas ljus i slutet på den färden. Till skillnad från nu när majoriteten insisterar på att det ska bli värre mer våldsbrott, mer våldtäkter, det verkar som 7k-fåren aldrig får nog.

 7. Beter man sig så här som ”ensamkommande” i sitt nya land blir man inte omtyckt, inte konstigt att SD växer.

  • Ja denne regering måste byttes ut de har for travlt med att läre imigranterne om deres rettigheter men glömmer att de också har plikter

   • Som flykting har man inte en enda rättighet, bara skyldigheter anser jag !
    Särskilt då man inte betalat en krona i skatt i landet.

 8. Mycket märklig uppfattning många invandrare har som kräver att få gå gratis på avgiftsbelagda verksamheter, Har aldrig förstått dom.

  Och… sedan bli förbannade när de krävs på betalning.

 9. Många busschaufförer vägra helt sonika att köra vidare om inte fripassageraren betalar eller går av. Då löser passagerarna konflikten.

 10. Är det kulturella skillnader som ställer till det, åker man buss gratis i Afghanistan?
  När man inte ens vill betala en bussbiljett då är sannolikheten mycket liten att en sån figur vill göra rätt för sig över huvud taget.
  Detta var ju långtifrån första gången och det verkar som att ”flyktingbarn” och migranter som kommer från ”fattigdom, krig och elände” är kollosalt bortskämda och ser sig själva som någon sorts adel.
  Om det finns någon sorts överklass eller övre medelklass från sådana länder så är det säkert därifrån sådana här småpåvar kommer och då är det inte konstigt att de har råd att betala flyktingsmugglare ca 50 000 kronor (eller vägrar de betala då också..?)

  • Man kunde ju alltid hoppas på att dom vägrat betala flyktingsmugglare för då hade vi inte haft våldsverkaren här då hade hans kropp flutit upp på någon strand någonstans

  • det kan vara uppåt 100.000kr , de har betalat en biljett till paradiset i Sverige, det är en enkel all inclusive resa till Sverige, så det är klart att ynglingen blir upprörd och kränkt när busschauffören vill ha ytterligare betalt.

 11. Ju mera dessa ”barn” missköter sig desto mera gror hatet bland den svenska befolkningen och detta begriper dom inte.Skulle dom vara skötsamma så blir det även en annan attityd hos svenskarna.

 12. OT Samnytts webb stänger av efter någon minut med Google
  Har nu bytt till safari där det funkar som det skall
  Någon slutsats till detta??

  • Etablissemanget & åsiktspolisen gör väl vad dom kan för att reglera, förstöra & kväsa det fria ordet…

 13. Otack är världens lön. Först ljuger de om sin ålder, dränerar tusentals kronor om dagen från skattekassan och sedan skapar de kaos och osäkerhet i samhället. Dessutom är det inte krig i Afghanistan längre. Varför skickas de inte hem? Behövs inte dessa berikare i sina hemländer? Vilken ansvarsfull regering som helst skulle skicka hem dem igen. Såklart.

 14. Hur vågar ni?????!
  Hur vågar ni kräva betalning av en sådan stackarsbaaaaaaarn som har haft såååå svårt att var tvungen at fly till Sverige. Ska han betala nu för bussbiljetten också??
  Fattar ni inte att han är inte svensk – det är bara svenskar som betalar vet ni väl.
  Nu när han har fått allt han pekade på , nu när han ska få gå på gymnasiet, nu när han ska lära sig skriva och läsa – ska han nu betala???
  Dessutom är han ju medlem i den nya statsreligionen i Sverige som heter Baaaarn.
  Och de är heliga!
  Om ni inte visste redan, vet ni nu vad ni ska göra i september? Fixa fribiljett till honom till Afghanistan.

 15. Dessa afghaner. Jag vet vad som krävs mot alla dessa stenåldersvildar. Men skriver jag ut det blir det bara censurerat…

 16. Har inte chauffören anpassat sig till nya Sverige? Det krävs en anpassning om man inte vill bli åtalad för hets mot folkgrupp.

 17. Egentligen var det ju bra att det fanns svenskar på bussen. Därför då såg dom ju hur dessa lyxsökare beter sig och slipper tro på Lövéns lögner. Nu fick dom ju se hur det är i verkligheten.
  Men den där busschauffören gillar jag. Strongt gjort att gå till anfall mot skräpet som försöker stjäla till sig en resa med bussen.

  • Svenskarna måste ju lära sig vilka som bestämmer!
   Kommer även att tänka på sossarnas gamla valslogan om att ”Alla ska med”. Den här eminente ynglingen skulle ju med … 🙂 🙂 🙂

 18. Hur många av de 120 000 utlänningar som får uppehållstillstånd i Sverige 2018 är av samma skrot och korn som ynglingen som brutalt kastade en busschaufför i golvet? SD 2018!!!

 19. I Danmark hade detta räckt för utvisning. Om man saboterar kollektiv trafiken så är det en attack på hela samhället om folk inte kommer till arbetet resonerar man i Danmark.

 20. Sverige är hela världens soptunna, varför tillåts det annars att länder dumpar sitt skit här, samtidigt får dom bistånd men vägrar ta tillbaka sina efterblivna medborgare?
  4 år till som soptunna gissar jag på att det blir nu.

  • Sverige är världens soptunna tack vare Sjuklövern, som gör det för att Globalisterna vill sänka Sverige och ta över kontrollen över våra liv.

 21. Sann kulturberikning! Enbart under årets första 4 månader har Sverige berikats med mer än 40.000 nya. På årsbasis tyder prognosen på 120.000. Vad innebär Regeringens ”skärpta” invandringspolitik? Tycker ni om denna så rösta på 7 klöverns i höstens val!

 22. Tror du att Språkröret Gustav Fridolin (MP) kommer i kvällens SVT-Agenda att skydda busschaufförer med vakter?!

 23. Mycket trist händelse. Och även trist att det politiska etablissemanget i Riksdagen inte har insikten att dessa individer med lika bakgrund och kultur ej hör hemma i Sverige. Någonsin!

  • Du har rätt att invandrarna som inte tillräckliga anpassats till det svenska samhället, inte hör hemma i Sverige. Jag har ingen aning varför politikerna inte har utvisat många av de här farliga invandrarnar

 24. I Stockholms förorter är det katastrof. Bussförarna vågar inte säga något när plankarna går in i bussarna. Våldet har segrat och de fega myndigheterna är rädda att bli kallade rasister. De hjälper inte ens sina chaufförer med väktare på bussarna. Det är oerhört allvarligt då man inte skyddar personal som arbetar i samhällsbärande yrken. Bussförarna sitter helt ensamma där polisen behöver en extra patruller för att skydda de poliser som gör ingripanden. Det är fullständig skandal.
  Det är ju omöjligt för en normal person att rösta på något annat än sverigedemokraterna när man ser hur samhället ser ut. Politikerna får skylla sig själva.

   • Absolut! Enda sättet att bli av med galenskaperna. Miljöpartiet vill ju ha kollektivtrafik så de borde ställa sig bakom ett sådant förslag. (Skulle inte tro det.)

  • Inför det system det har i Göteborg..låt busschaufförerna köra bussarna och låt specialutbildade väktare sköta biljett kontrollerna. Folk betalar antingen via kort som i Sthlm eller via biljettautomater i bussarna. Passagerarna kan kliva av och på i alla dörrar och behöver inte gå förbi chauffören. Med jämna slumpvisa mellanrum kliver det på kontrollörer som kollar passagerarna. Chaufförerna slipper då den bördan.

 25. Vilket härligt ”osvenskt beteende”… Aj fan, detta är det nya Sverige där i princip allt är OK bara man inte använder N-ordet, Z-ordet eller pratar volymer.

  • Förordar livstids hängning ( eller 4 år ) , allt annat är för kostsamt . Tack

   • Billigast blir en giljotin. Tjoff så är saken klar. Bilan går sjung kopf faller allan lej .

 26. Detta ska räcka för att denna person aldrig ska får svenskt medborgarskap och utvisas med första bästa båt. Innan vi har dessa regler lär detta inte upphöra,

  • Han omfattas säkert av 9000-amnestin och ska väl börja på gymnasiet i höst. Samtidigt som vi ska gå och rösta på dem som skapat eländet. Fullt logiskt. Fast bara i Sverige förstås.

 27. Sjukhuspersonal, arbetsförmedlare, försäkringskassan, skatteverket, skolor, tunnebana, tåg, etc. I stort sett hela samhället har väktare. Konsekvenser av de felaktiga politiska beslut som tagits.
  Utom bussförare. Som måste lösa uppgiften själva.

   • Vad Sverige behöver göra är att sätta alla som tillåts stanna här i hårt arbete så att dom inte dräller omkring och ställer till oreda. Dom ska vara så trötta efter en tung arbetsdag att dom endast vill gå hem och. Inte en krona ska betalas ut till den som inte arbetat om det så är i kolgruvorna.

    • När landets styrs av ett gäng mentalsjuka blir resultatet därefter.
     Valnatten blir avgörande då vi
     låser in gänget på dårhuset.

  • Du har rätt. Jag finner det skrattretande att vi får de invandrarna till vårt land, och då måste vi utföra åtgärdar för att de inte blir ett stort problem i samhället.

 28. Det här är otroligt trist. Jag har inget mot invandringen, men invandrarnas kvaliteten måste givetvis ökats. Det här fick inte tillåtits i det svenska samhället.

  • * Trist & Trist . Totalt oacceptabelt .
   * Behöver vi arbetskraft , välkomna då civiliserade kristna .
   * Islam SKA INTE tillåtas i vårt land . OK ,???!

   • Jag tycker att majoriteten av flyktingar inte är tillräcklig civiliserade. Invandringspolitik måste baserad på människor från de kulturer som kan lätt förknippas till den våra

    • …… framförallt människor som vill assimileras .
     …… muslimen får inte , enligt koranen , sjunka så lågt .

  • Jag tycker tvärt om, för jag börjar få nog av det här hårda klimat de fört med sig till vårt land. Du gör inte så här mot en busschaufför oavsett hur jädra påverkad du än är. Och uppriktigt sagt så skiter jag i vad de varit med om för att få ”anledning” för ett uppehåll här.

   Minns 70- och 80-talet väl. när jag var ungdom och festade så var det ytterst sällan ens slagsmål skedde. Du kunde ankra på en bänk inne i stan utan det var någon fara eller att du blev rånad. I regel var det tvärlugnt kl 4 på morgonen och man kunde strosa hem i morgon solen och bara njuta. I dag går jag inte gärna ut efter 21 för då är risken stor att man åker på stryk eller blir rånad. Jag är en kille och uppriktigt sagt tycker jag synd om er tjejer som har det än värre pga alla kåta invandrare.

   Jag säger bara en sak – Vi måste få ett slut på det här. Folk måste börja respektera varandra igen annars så lär det här sluta illa. För mig är Sverige mitt land och INGEN invandrare kan ta landet i från mig. Aldrig i h-e över min döda kropp dom kommer kunna göra det!

   • Just det. Jag tycker också att vår invandringspolitik har ett stort problem. Aldrig har jag tyckt så förre i tiden med invandrare, framför fallt flyktingar, som förmodligen finner skydd i vårt land. Men nu håller jag med dig att vi någonsin måste få ett slut på det här.

  • Men problemet är det, att sådana invandrarna inte prata med resonemang, utan med våld. Jag förstår att vi inte borde diskriminera mot lågutbildade människor som inte pratar så mycket som oss med ord, utan med våldtäkt. Men samtidigt måste vi hålla oss i verkligheten, och erkänner problemet med sådana människor. Kanske på skolarna måste man lära de svenska barnen att nödvändigtvis svara med våld, och inte bara med ord eller resonemang.

 29. Det ser vem som helst att det är en pensionsräddare. Vad fräckt av busschauffören att kräva honom på betalning.

 30. Att betala för bussen när man får allt betalt av samhället är förstås för mycket begärt. Nog att dessa kommer ge tillbaka till samhället. Dom är här för att utnyttja varenda krona och stjäla det som inte ges frivilligt.

  • Jaaaaa , det är ju du som betalar för allt .

   Men , det är muslimens sätt att visa sin ’ överHögHet ’ som
   occupationsMakt och islamiserare av Moder Svea . Vakna ,!

 31. SD behöver inte bedriva någon valkampanj. Verkligheten sköter det åt dem. Hoppas nu bara att alla på bussen kommer ihåg vad som hände och att de inte förvränger det eftersom de inte vill känns sig som ”rasister”.

  • Pensionärerna på bussen kommer att rösta på sossarna eftersom de blivit lovade av Löfven att tillsammans med 1,2 miljoner andra pensionärer få dela på 4 miljarder. Att bara 9000 kompisar till afghanen på bussen ska få dela på 6 miljarder är det ingen som berättar för dem.

 32. Tokigt. han kunde lika gärna blivit knivhuggen , gärningsmannen hade ryckt på axlarna o händelsen hade blivit en liten notis i någon lokaltidning o chauffören en i högen bara

 33. Kanske en av Annie Löövs 9000 afghaner som skall bli studenter i Sverige på två år. För Svenskar tar det 4 år på gymnasiet, men dessa tillhör väl de överbegåvade som vanligt.

 34. ”Vi har varit Naiva” gick Stefan Löfven ut i Media och viftade om. Nej Stefan Löfven där har du fel – igen.

  Det är NI politiker som har varit Naiva , obildade , dövblinda och komplett dumma i huvudet.

  Ni har tillsammans under denna mandatperiod lyckats förstöra ett land till den grad att det är oreparerbart.

  Detta har ni gjort trots att Sverigedemokraterna i varje debatt förklarat för er hur saker och ting ligger till.

  Ni borde hämtas upp av Polis och åtalas för landsförräderi.

  DU Stefan Löfven och resten av regeringen har varit Naiva.

  Ni har förstört ett helt land på 4 år.

 35. Den här videon skulle min Pk granne se, men det kommer aldrig att ske. Om hans falska föreställnings värd skulle konfronteras med sanningen, vad blev det då av ”godheten” som genomsyrar hans handlingar? Exempel: Att stå upp för de stakars 9000 afghaner som hotas av utvisning. Nej han gör bäst i att skryta med att han aldrig läst alternativ media.

  • Den som säger att dom aldrig läst Alternativmedier ljuger. All den uppståndelse som varit om tex Fria tider och bokmässan…och din granne har aldrig kollat det ?

   DU har en lögnare till granne.

   • Hur kan du tro att en människa med godhetsglorian på huvudet ljuger?
    Det är den bästa papperstidningen du menar, men den heter Nya Tider.

   • Klart att det finns folk som aldrig läser alternativt media. Det finns tom folk som inte har en dator och som innehar 3 kanaler på TV´n.

  • Lustigt att det finns de som vill leva i förnekelse. Jag känner också folk som helt enkelt inte vill veta. De sluter ögonen, håller för öronen och säger ”balabalabalabala”.

  • Det är det som håller tillbaka många från att läxa upp missfostret ordentligt, vi svenskar skulle få maxstraff om vi ingrep😭

 36. Men har inte löfvens ”barn” fått frikort till allt?

  Hur som så ser jag inte fram mot den dagen jag blir pensionär och dessa skall ”rädda Sverige”, det löfvenska Sverige är inte till för oss Svenskar är bara att konstatera.

  • Ja föreställ dig när dessa bortskämda Afghaner ska gå i pension med dom låga pension er som vi numera har i Sverige.

   Vi kommer i framtiden att få se 75 åringar gå bärsärkagång.

 37. Svenska medborgare får ta konsekvenser av en sanslös invandring. Att kalla detta för invandring är ett hån.
  Att som M ledaren se detta som ett integrationsproblem visar vilka dårar som sitter på makten.

 38. Synd att det inte fanns några handlingskraftiga individer som kunde ha förpassat fanskapet i rullstol resten av livet.

 39. Det rättsliga efterspelet begränsas väl till en klapp på huvudet på det stackars flyktingbarnet som det är så synd om och i själva verket är det verkliga offret här som blev sååå kränkt av den elaka och rasistiska busschauffören.

 40. Men maktelitens gullungar lär inte heller denna gång drabbas av några konsekvenser värda namnet. Det är Annie Lööf och Centerpartiet den yttersta garanten för!

 41. En farlig Asylsökare .. mmm men oj vad det pirrar. Batikhäxorna har väl sett denna film 50 ggr vid det här laget..

 42. OT debattartikel i Ex-pressen

  ’Politik handlar alltid om prioriteringar. Om en grupp får mer pengar måste en annan få mindre. Eller inga pengar alls.

  Frågan är bara vilka man vill prioritera. Fattiga pensionärer – eller afghanska män utan asylskäl, skriver Stefan Krakowski’

  I vansinnets tidevarv kan sanningen bränna igenom de tjocka förvirrade dimmorna som omger folks hjärnor.

  Tack, kära kollega, för denna enkla och fantastiska debattartikel.
  Vår roll är att återupprepa det självklara i alla sammanhang tills dimmorna skingras.

  • Centerpartiet och Annie Lööf har sin prioritering klar: 9000 afghaner utan asylskäl och några tiotal tusen anknytningsfall som otåligt väntar på en plats vid den flödande bankomaten.

 43. Klart grabben blir arg!
  Att behöva åka kollektivt när han blivit lovad taxi är givetvis kränkande…

 44. Vissa vill inte betala biljett för sin biljett och aggressiva: dum av dem. andra är smartare. de smarta ”fredliga” är farligare.

  • Det stämmer, de som är både våldsamma och dumma (en väldigt stor grupp) diskvalificerar sig själva direkt, även i ögonen på svenskar som ännu inte ”vaknat” helt.
   Kruxet är de som är ”välintegrerade”, de som arbetar och kan språket men ändå fungerar som en stat i staten och gynnar sin egen grupp på bekostnad av svenskarna.

 45. Vän boende och bussåkande i Borås berättar om lakanstanter med barnvagnar som går in på mitten av bussen som aldrig betalar, han förundras också över alla dessa ungar de har, extrastora tvillingvagnar och oftast en ny unge på gång…

  De producerar väl ungar i samma fart som de gör i sitt hemland, för det är väl deras ”arbete”, men nu betalar vi deras livskostnader, tack löfven och reinfeldt.

  • Hur var det nu Erdogan sade om de muslimska kvinnornas insats för Europas erövring via sin livmoder…

   • Ja de blir svårt att förpassa våldsmuslimer när de är födda här, det är mycket Svenska befolkningen på 87% inte funderat djupt över… Vi har ett skräckscenario att vänta.

 46. Off topic; Ju mer vi tillåter mångkultur i Sverige så på sikt blir det som i Indonesien, vilket räknar sig som en mångkulturell stat.
  ”A recent survey showed that nearly a fifth of high school and university students support the establishment of a caliphate over the current secular government.
  The data has alarmed authorities already struggling to contain the growing influence of both peaceful and militant Islamist groups in the world’s third-largest democracy.”
  https://www.independent.co.uk/news/world/asia/indonesia-islamic-university-burqa-ban-female-students-graduation-java-yogyakarta-city-a8243726.html

 47. Känns som våldet bara eskalerar och blir grövre, mer bestialiskt för varje dag som går. 😭. Hur ska detta sluta?? Nu blir t o m oskyldiga busschaufförer attackerade. Neej, nu…… läste nyss om att en person blivit huggen i huvudet, mordförsök..

 48. Såna här incidenter ser man dagligen ute i samhället, speciellt arabiska ungdomar gillar att sätta skräck i omgivningen.

  • Jo jag har sett det. Har pk folket sett det ? Och vad säger dom om det ?

   Ja just, det dom tittar åt andra hållet och låtsas som ingenting

 49. Om 20 år är dom i majoritet och då får vi nog inte åka med på ”deras” bussar även om vi betalar.

  • Men innan dess måste regeringen samla in jägarnas och sportskyttarnas vapen för säkerhets skull. Det är ju där som makteliten ser problemet med vapeninnehav i ett sönderfallande Sverige där partierna inte längre representerar några andra än sig själva och den krympande elit som utgör dem.

   • Som sagt, man får det manröstar på. Ni som röstat på 7-klövern – ska ni rösta likadant igen?

  • om 20 år går det inga bussar för vem vågar köra dom och vem skall betala bussen och chauffören..

 50. Lööfs kompisar. Tyvärr de är inte beredda att leva i ett samhälle där våra barn kan uppleva deras skräckinjagande beteende som tyvärr blir en del av vardagen . Tack Svetsarn för att vara den du är, nu ser man – det vi varnade för innan det blev vad det blev. Vi var ”rasister”.

 51. En vän blev anfallen av ett tjugotal invandrarungdomar på en cykelväg i fredags. Han kom och cyklade och de spärrade cykelvägen. Han lyckades cykla runt dem. Medan de kastade sten på honom. Han är serb och sedan händelsen och kanske tidigare nu en hängiven sverigedemokrat.

  • Ingenting triggar mobbare mera än undfallenhet hos offren! Därför är världens ängsligaste och fegaste folk de perfekta måltavlorna när 600-tals människorna bygger upp sin stukade självkänsla där de vandrar omkring i en överlägsen civilisation.

 52. Ulf Kristersson säger att integrationen ”måste lyckas”, annars är det kört för Sverige.
  Integrationen är ett omöjligt uppdrag; ingen vill anställa araber, ingen jag känner i alla fall, och jag känner många.

 53. Man ser på lång väg att det är en afghanretard.

  Busschaufförer har för övrigt ett väldigt utsatt jobb och blir väldigt ofta utsatta för spott och spe.
  Folk visar väldigt dålig förståelse för deras jobb och verkar inte ens se dem som människor. Jag förstår inte varför folk plötsligt tappar all respekt för en yrkesperson bara för att att han eller hon kör en buss.

 54. Dela filmen så mycket det går.

  Folket måste få reda på vad regeringen har gjort.

  Folket måste få reda på vad PK eliten har hejat på.

 55. Jamas med i alla sammanhang: ”Inför fotbolls-VM har ett tyskt bryggeri tagit fram ölflaskor prydda med flaggorna från de 32 länder som deltar. Men kritik har riktats mot att den muslimska trosbekännelsen – en del av Saudiarabiens flagga – har hamnat på kapsylerna. Företaget i Mannheim har tvingats be om ursäkt, Vi är inte intresserade av att göra religiösa eller politiska ställningstaganden – i synnerhet inte på våra produkter. Om vi har förolämpat er så ber vi uppriktigt om ursäkt” skrev företaget i ett öppet brev som inleddes med ”kära muslimer”.https://www.vk.se/2346779/ber-om-ursakt-for-saudisk-flagga-pa-olflaska
  Inlägget, som publicerades på Facebook, togs senare bort eftersom kommentarerna enligt företaget ”överskred gränserna för yttrandefrihet”.

  • Alla är rädda. Ingen vill provocera eftersom man är rädd för konsekvenserna. På det sättet får dem den yttersta makten. Västerlänningar å andra sidan har blivit uppfostrade sen barnsben att man inte ska utöva våld; att våld är fult. Det man har dolt för oss i generationer är att våld alltid är ursprunget till all makt.

 56. En ögonöppnare för många förhoppningsvis. Vi har många vandrande reklampelare där ute.. Och i minareterna bokstavligen vrålas det ut reklam för vårat parti. Ett självspelande piano är vad vi har

 57. Var är de svenska männen? Liknande situationer händer hela tiden. Det är dags för oss svenskar att ta tillbaka vårt offentliga rum.

  • Visst finns det rättskaffens personer som inte är svenskar, de ska också resa hem. De behövs som ledare och förebilder i tredje världen.

  • Helt rätt. Känner många bra invandrare. Men låt oss få bort idioterna. Så de andra har en chans att visa att viss invandring faktiskt berikar. Men som det är nu så vågar inte politikerna sortera. För det skulle räknas som ren rasism. Men sortering finns i samhället ända från du får ditt första betyg och uppåt. Så det handlar om landets överlevnad och sammanhålling. En strävan efter homogenitet är nödvändig.

 58. Nu är det vårt arbete att sprida detta bland grannar, nära och kära.
  Visa detta som förrätt till grillmaten i kväll!

 59. Kom ihåg mina Sverige vänner att om ni ser detta hända så hjälp varandra. Vi måste visa dessa jävla araber att vi ändå är enade. Flyger en av dom på oss så måste vi andra gå till attack!! Är de våld dom vill ha så ska dom fan i mig få våld!!!!

   • Nej så menade jag inte. Men det är så jag vill att det ska vara, därför uppmanar jag svenskar att vara enade.

    • Splittringspolitiken från 7 klövern har fungerat. Kommer att tänka Reinfeldts tal där han menade att vi sverigedemokrater ”får tåla lite” angående det politiska våldet. Visst vore det en dröm om svenska folket kunde stå enat igen, men det ligger nog tyvärr långt, långt bort..

     • Ja det gör det, men någon måste upprepa ordet ena, enade. Jag tänker i te stå och titta på medans en nordbo blir påhoppad av en arab.

     • Man är ju till och med splittrad inom sig själv. Jag förstår folk som lämnar landet åt sitt öde, samtidigt som jag tycker att det är en väldigt feg utväg. Jag vill inte heller bara stå och se på när en nordbo blir attackerad. Samtidigt vill jag inte riskera ett fängelsestraff för att försöka rädda en miljöpartist exempelvis. Man slits isär av sina egna tankar på något vis..

     • DEt du visar med detta uttalande är heder. Vissa andra anser att heder är att slå ihjäl fruar och döttrar.

  • Ja, jag tänker då inte bara stå där som ett fån o inte göra nåt. Jag tänker försvara mig och andra som blir eller riskerar att bli attackerade..

   • Vi är attackerade ,!

    Attackerade av den muslimska ockupationsArmén som vill
    islamisera och införa shariaLagar i ditt land . Kravet står i koranen .

    Därför ,! MÅSTE vi alla stoppa islam , och rädda Vårt Land . Tack

    Reagera & Agera & Informera . Din omgivning är din räddning ,!

 60. Dags att alla bussar utrustas med den berömda gratisåkarknappen nu som finns i bussar som trafikerar ’utsatta’ områden.
  Bussbolaget får alltså ändå betalt medan notan skickas till skattebetalarna.
  Detta är den svenska modellen.
  ’Allas lika värde’ och numera ’lika för alla’, som moderaternas nya slogan lyder, gäller sannolikt även i fortsättningen med undantag från dem som inte vill betala eller göra rätt för sig.

  Kort sagt: De fegaste, tystaste och mest korkade tar kostnaden.

 61. Troligen en bluffande asylsökande som ljugit om sin ålder. Gärningsmannen ser ut som en man från Afghanistan runt 22-28 års ålder.
  /CC

 62. Det är en afghan 100%.
  IUnget efterspel är att vänta eftersom han inte är svensk. Samhällskontraktet är brutet.
  Hade busschauffören plockat honom hade han fått fängelse.

  • Det skulle inte förvåna mig om något sociallibreral idiot inom MP, V, S, L, KD, M eller C ljuger och påstår att chauffören bara agerade för att han är rasist / nazist. Lögnerna sprids ju dagligen av 7-klöverns galna politiker och i alla pk medier.
   /CC

 63. Jag tror den afghanska regeringen är glada att bli av med dom kriminella ”barnen” ett bekymmer mindre i det landet.

 64. Denna gång hade chauffören tur som överlevde. Nästa gång kanske det slutar värre. Det importerade våldet sprids som elakartade cancersvulster i vårt land. Detta är ett resultat av 7-klöverns galna asyl- och invandringspolitik. Tänk .. tänk om chauffören hade dött. Det var inte långt borta. Hade chauffören slagit i huvudet i något hårt så hade han troligen dött. Som sagt… detta är 7-klöverns politik.
  /CC

 65. Eftersom vi inte får ha någon åsikt om rastillhörighet är det säkrast att inte yttra sig.
  Men såg inte dom inblandade lite väl solbrända ut?

 66. Vi kommer att få höra mycket skit avseende Annie Lööfs ankarbarn och deras framfart på gator och torg.

 67. Afghanistan är ett mycket märkligt land. Överallt i alla länder på jorder fyller vi år varje år. Men i Afghanistan tycks människorna bara fylla år vartannat år. Afghaner som kommer hit säger att dom är 14-17 år men ändå ser dom ut som 28-34 år och ibland finns det någon afghan som säger sig vara 14 åring som är gråhårig, tunn-hårig och tandlös och rynkig som ett russin. Eller är det så att alla Afghaner åldras extremt snabbt? Annie Lööf som tror på dessa Afghanska män kanske kan förklara hur Centerpratiet tänker… eller är det så att centerpartiets politiker inte tänker alls?
  /CC

  • De kommer att ”ångra sig” och erkänna vid 40 års (riktig ålder) ålder att de är så gamla att de vill få pension…

   • Efter att de fått sina uppehållstillstånd så kommer nya papper fram som visar att alla är 65 år eller äldre… falska papper givetvis. Men då får alla pension… så går det till i 7-klöverns Sverige. Och det är jag och du som tvingas jobba och betala skatt för eländet. Allting är som en jättestor teater. Alla dessa asylsökande ljuger och ljuger o ljuger för att sedan få livslånga bidragsförsörjningar. Och det är du och jag som tvingas betala kalaset. Vår välfärd rasar bara för att 7-klöverns politiker tar våra pengar för att bekosta sin idiotiska asyl- och invand-ringspolitik.
    /CC

   • Och då kommer plötsligt det ”förlorade” passet fran som bevis. Jag tänker också den tanken från och till.

 68. Jag, som bor i Härnösand, åker rätt ofta med den busslinjen när jag ska till handelsområdet Birsta, 1 mil norr om Sundsvall, där bl.a. IKEA finns.
  Det var vid Birsta som den här afghanen klev på bussen för att åka till Härnösand.
  I Härnösand kryllar det av afghaner, så kallade ”ensamkommande flyktingbarn”, men alla ser att det är vuxna män. Det har i fjol även varit våldsamma sammandrabbningar mellan olika grupper av migranter i staden, med knivslagsmål. Detta har kommunen försökt lösa genom att förbättra belysningen på torget, trots att det inte ens var där som bråpken hade ägt rum!
  I mitt bostadsområde bor massor av såna här afghaner också. Känslan av otrygghet är påtaglig när man ser dem gå omnkring i gäng här.

  • Tack för informationen, vi ser nog detta i samtliga städer i vårt land, några värre och några på gång. Bra om folk får saklig information så de förstår att detta sker överallt och att det är en fara för oss.

   • Nej, jag vet. Jag har flyttat runt i Sverige sedan jag lämnade Härnösand 1984. Överallt där jag bott har det gradvis, ibland mycket snabbt, skett en märkvärdig förvandling från svenskt till utländskt (med betoning på muslimskt). Jag trodde att jag skulle få lite svensk lugn och ro när jag 2012 återvände till Härnösand, men icke!

  • Nya Moderaterna skapade Nya Sverige. Under Reinfeldts tid från 2006 till 2014 kom det in ca. 1miljon. 2011 blev gränserna än mer öppna då M gick in i ett avtal med MP och då blev det helt fritt utan några begränsningar. Sedan blev det inte bättre då Löven 2015 från talarstolen i FN (New York) och bjöd in alla flyktingar till Sverige.

 69. Ordet tacksamhet kanske skulle läras ut på sfi.

  Att komma från ett sandland där kläder är en blandning av jutesäckar och lakan samt läder flip flops. Vi får inte heller glömma extrabyxorna som hoprullade utgör huvudbonaden.

  Efter att ha mött milf tanter på hvb hemmet och fått nya märkeskläder som matchar den nya smartphonen. Så borde en liten tendens till tacksamhet visa sig, men har de lärt sig sen födseln att otrogna som inte lever efter islam är lägre stående än hundars så kanske vi inte kan förvänta oss annat…

  Är vårt hopp att Vikingarna vaknar till liv och åter sätter Sverige på världskartan, som ett land utan feministiska män i ledningen där det är skam att vara etniskt infödd.

 70. Samarbetssvårigheter och låg impulskontroll är väldigt stereotypisk för dessa typer av människor. En enkel resa till hem Kabul är medicinen.

  • de lever efter 1500-talets principer i nutid….ingen vettig människa kan väl tro att det ska fungera?

   • De skippade upplysningstiden ja, och nu skall vi civilisera dessa vildar i våra hemtrakter. Nej tack, vi har nog med egna problem…

 71. Man ser en del blåögda svenskor som är ihop med såna här män, undra hur de mår när de vaknar upp i en värld utan rätt att prata och har barn med en sån. Det är deras eget fel men ändå… Tragiskt levnadsöde de har att förvänta sig.

  • Du kommer aldrig att lyckas med att förklara för en kommunist , att
   hon är hjärnDöd . Kommunisterna är samhällets största gissel .

  • För 15-20 år sen radades det upp Reportage i Media OM Sv Kvinnor som blivit berövade sina Barn av MÄN som vi har här i massor idag..
   VARNING till Sv Tjejer var helt vanligt och man fick följa div rättegångar när man hittat Barnen i nån morske…el hos en Huckeldam..

   Självklart Ett TRAUMA som heter duga…

   MEN idag TOTALTYSTNAD även OM FALLEN är Mång dubbelt FLER…..!

   Så MEDIA silar Mygg och sväljer Kameler än mer idag..!!

 72. I mitt nästa liv hoppas jag att man är som Karelin o ha Tysons uppercut i hans fornstora dagar o är med på nästa bus

 73. SL har bestämt att det på vissa busslinjer inte får ifrågasättas när visst klientel vill åka gratis, utan instruktionen är att öppna bakdörren för dessa samtidigt som pensionärer och arbetande Svenskar ska stiga på fram och betala biljett som vanligt.

  • Jag skulle demonstrativt vägra att betala om jag såg att vissa släpptes på gratis genom bakdörrarna.

   • Problemet är att i en antivit förtryckarstat som Sverige blir ju du som laglydig och ordningsam medborgare kvar på hållplatsen och nekad resa.Vi är alla förlorare i den här maktordningen av apartheid.

   • Absolut, men då tillkallas biljettkontrollanter och du får kraftiga böter!
    Det är bara makthavarna och nyadeln som åker gratis, vi andra får betala både våra egna och gratisåkarnas resor som vanligt!

    Anledningen till att våldsverkarna släpps på genom bakdörrarna är för chaufförens och medpassagerarnas säkerhet.

    En busschaufför är bara skyddad av lagen om våld mot tjänsteman om han sitter på förarplatsen och är reglementsenligt klädd enligt arbetsgivarens anvisningar, medan övriga passagerare inte har någraskyddsrättigheter alls!

 74. En dag … I Lovens ”TRYGGA” Sverige !
  egx. angående VÅLDTTÄCKTER på kvinnor och barn (10 år gamla”
  ”Våldtäkterna i Sverige beror på att kvinnorna är otrygga på arbetsmarknaden”

  … och som vanligt han har svar på alla frågor …

 75. De som har möjlighet kanske skall sprida denna och liknande videor från nu till valet, kanske några vaknar upp och röstar rätt.

  Finns ju en mängd olika forum där klippet kan göra nytta.
  Även på liveleak.com så folk i andra länder kan söka på Sverige och se sanningen om migrationens ”vinster”.

 76. Om detta har varken Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter eller Svenska Dagbladet skrivit ett enda ord om. Det är total mörkläggning som gäller i fall som dessa.

 77. Bra! Häng ut dem bara!! Klart alla ska se vad för skit vi fått av den ”feministiska regeringen” och E.U

 78. 30-40 personer drabbas av förseningar och andra helt onödiga otrevligheter…bara för att en snubbe som inte fått nån uppfostran inte kan uppföra sig och göra rätt för sig..Tack ska ni ha Reinfeldt och Löfven det blev ju bra det här.

 79. OM en Svensk (etnisk sådan) hade gjort det hade jag varit Förvånad MEN när en Invandrad Individ gör det så ÄR det Naturlugt…
  Har Vi Inte hört detta till LEDA får jag INTE det och det så skall jag göra så och så med Era Svennehoror…!

  VEMs FEL, Politikernas Naturligtvis!!

  LIKA FÖR ALLA Moderaternas Nya Slogan, efter att dom varit MED och Iscensatt GRATIS till alla Invandrare i ÅRAViS av Olika Välfärdstjänster som VI Svenska Folket fått Bekosta..

  Kvalificerat SKITSNACK av honom och INGEN inbillar väl sej att VI Svenskar NU skall få GRATIS Tandvård och Sjukvård Resor till U länder och Bostäder så Vi kan Leva Billigt i Månggiftesrelationer Släktvis.

  Kristensson SATT i FRs Regering och
  Stöttade hen i alla Beslut om Öppna Hjärtan Utan att i Ärlighetens namn UTTRYCKA det han gör idag..,

  Och det han säger idag ÄR för MAKTEN inte för sitt inre, hur skulle han kunna leva upp till hårda Tag och ev göra sej ovän med sina Döttrar som alla kommer från annat Land..

  Den Förändringen gör man inte OM man INTE vill Stå inför sina Närmaste som frågar VARFÖR…vilket Björklund förstått…!

 80. Tänk att det fortfarande finns så många förvirrade svenskar som inbillar sig att Moderaterna klarar av lag och ordning, helt nyligen satt Moderaterna och Beatrice Ask i åtta år och styrde landets lag och ordning, utan att göra någonting överhuvudtaget för att komma till rätta med det allt mer laglösa samhället, hur kan då någon vara så naiv att tro att samma personer nu ska klara av det?
  SD är det enda trovärdiga partiet att regera Sverige.

 81. Busschaufören betalar skatt för att en illegal knarkande afghan ska slå honom på
  jobbet.S,MP,C är de skyldiga.

 82. De där var ingen resa mellan Sundsvall och Härnösand de där var mellan timrå och njurunda bussen.

  • Men inte mindre illa för det, om såna där ska åka borde det vara i lastutrymmet under bussen, efter att dom betalat för sig, annars så kan dom gå!

  • Jaså, vad får dig att tro det? Jag ser mycket tydligt att bussen står vid hållplatsen i Birsta, med Biltema i bakgrunden. Det bekräftas även av
   Hans Fälldin, presstalesman på bussbolaget Din Tur i Västernorrland. Han förklarar att en passagerare vid busshållplatsen i Birsta, utanför Ikea i Sundsvall, klev på genom den bakre ingången till bussen och vägrade att betala.

  • Hans Fälldin som är presstalesman på bussbolaget Din Tur i Västernorrland berättar om upprinnelsen till händelsen som inträffade vid hållplatsen i Birsta. En passagerare steg på genom den bakre ingången i bussen och vägrade att betala.

   – En manlig person uppmanades att kliva på fram och betala men svarade att han inte tänkte betala, berättar Hans Fälldin.

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/har-misshandlas-busschaufforen-av-en-passagerare

 83. Det är en afghanhanne, det ser man på dragen, vad annars. ”Ett rättsligt efterspel att vänta”, mm visst, det vet vi ju alla hur bra det rättsliga efterspelet funkar för dessa primater.

  • Med tanke på att det är svenska shariadomstolar som dömer blir han nog frikänd eller i värsta fall överlämnande till någon social städtant inom socialtjänsten.

 84. Dessa Primitiva Afghaner
  Förstår inte hur man som invandrad Afghan tror att livet samt omhändertagande kan bli gott när man beter sig som ett stort skämt

  Nej regeringen ut med dessa Afghaner Afrikaner mm omgående från vårt land och var modig trots all konstig kritik från olika håll att fatta beslut som skall gälla i vårt Sverige

 85. Busschaufören betalar skatt för att en illegal knarkande afghan ska slå honom på jobbet.S,MP,C är de skyldiga.

 86. Påverkad eller inte är ingen ursäkt. Kriminella och övriga individer som inte kan sköta sig ska inte ranta omkring fritt i samhället.

  Obegripligt har 7-klövern och deras väljare en annan uppfattning.

 87. Rättsligt efterspel——— Inte göra så igen…. Vill du komma hem till mig och värma upp min säng… Jaja du får en ny iphåne också….

 88. Afghaner … Hur har dessa tusentals hamnat i detta förut så trevliga land.

  VAD GÖR DOM HÄR ?

 89. Det man tänker är att det rättsliga efterspelet drabbar busschauffören, den passagerare som filmade händelsen, samt de passagerare som avbröt misshandeln. För gärningsmannens del lär livet i Sverige gå vidare tills dess han blir på dåligt humör igen. Då får han straffrabatt och kan känna sig ännu tryggare.

  • Busschauffören blir av med jobbet för att förolämpat ”barnet” genom att be om biljett. Raistiskt, tur att barnet inte skadades när busschauffören blev misshandlad.
   När vi blir misshandlade kan vi enbart be om nåd, minsta motstånd och vi är direkt gärningsman. Domstolen består av batikhäxor som är kära i barnen.

 90. När det gäller Tandhygienisten Bernt Herlitz , lyckades Region Gotland åtala honom eftersom straffvärdet för att asylfuska är så lågt. Hade Regeringen sett mer allvarligt på asylfusk, ett mångmiljonbedrägeri, hade det inte varit några problem med patientsäkerheten.

   • 300 miljarder kr per år av våra skattemedel används till att bekosta asyl- och invandringspolitiken och dess alla kringkostnader. Varje år. År efter år efter år. Tänk så ofantligt mycket andra saker vi skulle kunna få för dessa cirka 300 miljarder kr per år. Pensionerna skulle kunna höjas med flera tusenentals kr / per månad. Pengarna skulle även räcka till att ta bort alla operationsköer och rädda fler cancer-sjuka från att dö. Fler och bättre betalda poliser… 300 miljarder kr är jättemycket pengar.
    /CC

 91. Nu åker busschauffören fast för barnmisshandel. Det lilla barnet är ju inte ens 10 år. Det ser man ju tydligt.

 92. Hoppas att Lamotte åker upp till Sundsvall och gör ett reportage. Han gjorde en bra insats i Lysekil efter berikarstöket där.

 93. VILL INTE LÖSA BILJETT,JA FINNS BUSSAR I STHLM SOM ÄR GRATIS SÅ VARFÖR INTE,INTE NÅTT ATT BRÅKA OM,SYND BARA ATT JAG SOM ÄR SVENSK INTE FÅR DET ERBJUDANDET,OMVÄNDA VÄRLDEN

 94. Jag tror inte att han var påverkad av narkotika även om detta ligger nära att tro.

  Jag tror att Afghanen är så här.

 95. Ja ha, så kommer det som vanligt att bli busschaufförens fel! För i det här landet är det så, att när våra nysvenskar bär sig illa åt mot oss och vi därför försöker försvara oss, så gör rättssamhället offer av brottslingarna och brottslingar av offren, och i det här fallet blir det busschauffören som kommer anklagas för att han brukat mer våld än vad nöden krävde.
  Den ”stackars” respektlöse gratisresenären ska därför ha ett rejält skadestånd för den kränkning och den skada som han som brottsling orsakat chauffören – som bara skött sitt jobb.
  Men av erfarenhet kan vi räkna med att chauffören skulle låtit snyltgästen få åka gratis, för så har man resonerat i andra fall runt om i landet. Att denna kravlöshet och slapphet sedan skickar ut signaler om att det skulle vara i sin ordning att ge fan i att betala, när alla andra tvingas göra det, bryr beslutsfattarna sig inte om.
  Varför ska man betala? Man får ju allt annat fritt i det här landet – om man säger att man är flykting! Man behöver inte ens arbeta – man får ändå allting fritt.
  Vad vi ser är hur vårt land sakta men säkert håller på att gå under för laglöshet och anarki.
  Men vi har en sista chans – – – rösta rätt den 9 september!! Vad ni än gör!!

 96. Det här är väl vardagsmat för busschaufförer som kör Tensta-Rinkeby etc!?!

  Muay Thai-pro, panic-button, riot-gear, och tårgas, är väl snart krav & standardutrustning för lokaltrafikchaufförer.

 97. Sossarna och moderaterna föreslår nog snart ett ingenjörsdiplom i getfarm teknologi och frikostigt dela ut dessa. Allt för att hjälpa upp den ganska nedslående statistiken på bildningsnivån på dem som kommer hit.

 98. Sverige måste införa en militärisk civilklädd poliskår som är beväpnade. Minsta lilla antydan till attacker mot oskyldiga människor, så ska denna polis skjuta verkanseld för att döda. Brottsligheten måste stoppas nu

 99. Så talande bild. En stackars arbetande man, snart pensionär, blir förnedrad och nedslagen av en vuxen man som kallas sig barn och inte har asylrätt och som hindrar pensionärer från att få en dräglig pension. Fyfaan säger jag bara. När börjar kriget?

  • Men vänta lite nu ! Vad är det nu igen pensionärerna röstar på ?? Ja just det ! Sossarna som precis har fixat så att 9000 afganmän får stanna !!

     • Inte längre, pensionärerna är de grupp som kommer att välja annat än S i höstens val. Det är den väljargrupp tillsammans med förstagångsväljarna som kommer att välja SD. Pensionärerna har fått nog, och ungdomarna är dom som blivit utsatta för det multikulturella skolexperimentet.

    • Jag tror inte att det är så många äldre svenskar som röstar på S längre. Det var så förr. Men idag är det nog mest utlänningar som har blivit svenska medborgare och vänsterliberala batikhäxor i 20-60 årsåldern som röstar på S. Eller på 7-klöverns partier. Riktiga svenska karlar och riktiga svenska kvinnor röstar på SD. Mina båda föräldrar och mer än hälften av alla äldre som jag känner röstar på SD. Problemet är att bidragstärande utlänningar i första, andra och tredje generationen nu har blivit så många. Det handlar om ett par miljoner utlänningar som sökt asyl här eller sökt som anhörig till asylsökande bidragstärande utlänning. Antalet tärande utlänningar har blivit för många och det är därför 7-klöverns politiker fått så många röster. Så enkelt är det.

 100. Kanske att jobbet för Löfven efter valet vore buss chaufför så han får närkontakt med sina importerade GULDKLIMPAR ! som blivit lovade att allt är fritt i honungslandet Sverige.
  TACK FÖR ATT NI VALDE SVERIGE ! ( en dåres tal )

 101. I Danmark hade killen utvisats. Förhindrar och saboterar man kollektivtrafiken är det ett brott mot hela samhällets ryggrad.

 102. hade jag varit på bussen så hade menaiten inte haft några tänder kvar i sin äckliga käft. Jävla as som attackerar våra äldre!! Det närmar sig nu..snart ska avskrädet förpassas till avgrunden där de hör hemma!!!

 103. Bussföraren trodde att han var påverkad av narkotika. Jag tror hellre att han var påverkad av koranen

 104. Detta är bara ett exempel på alla elände som 7-klöverns galna asyl- och invandrings-politik leder till. Tänk på alla grova sexuella övergrepp, alla gruppvåldtäkter, alla rån, alla hot och alla åldringbrott, alla misshandlar … listan kan göras väldigt lång. När det gäller grova sexuella övergrepp så finns det statistik på att gärningsmännen är till 96 % utomeuropeiska asylsökande / illegala invandrare / tärande migranter. Och besöker du ett häkte eller ett fängelse så blir du förvånad om det där möter en infödd svensk med svenska rötter. Mer än 90 procent av misstänka och alla dömda brottslingar är människor som har sina rötter i andra länder. År 1992 fanns det 3 st utanförskapsområden och noll (0) no-go-zoner. Idag, år 2018, finns det över 200 utanförskapsområden och minst 61 no-go-zoner. Om cirka 10 år är nästan hela Sverige som ett utanförskapsområde och då finns det minst cirka 300 no-go-zoner OCH den grova brottsligheten kommer då att vara betydligt värre än idag, som inbördeskrig. Detta är 7-klöverns politik. Vill du ändra på politiken så måste du rösta på SD. Uppmana alla du pratar med att röst på SD i kommande val. Om SD inte får rejält mer makt så kommer allting gå åt h-vete i Sverige. Om 7-klöverns politiker får fortsätta bestämma så blir det inbördeskrig. Det är då bara en tidsfråga innan h-vetet bryter löst.Försämringen sker gradvis med några procent per år. Så därför är det svårt att märkan när kriget är över oss. Men våldet ökar och ökar för varje mångad. Endast SD kan och vill förbättra välfärden, stoppa massinvandringen, utvisa dom sin inte har rätt att vara hår, stoppa grova brottslingar och rädda oss och vårt land.
  /CC

  • Och nu huserar dom 300 värsta i riksdagshuset tillsammans med 49 vårdare, vi får hålla tummarna för att antalet stollar per vårdare blir mycket mindre efter valet.

 105. Många yrken som inte har varit speciellt riskfyllda tidigare har nu blivit riktigt farliga. Vem attackerade ambulansförare, brandmän, vårdpersonal och busschaffisar för 30 år sedan? För att inte tala om socialarbetare, lärare, bibliotekspersonal, butiksanställda m fl.

  Väktare och poliser har alltid arbetat i en tuff miljö, men nu är det med livet som insats.

  Det blir dyrt att ha väktare överallt och många gånger är de också försvarslösa om det kommer ett helt gäng som bråkar. Personal som jobbar i utsatta miljöer borde gå kurser i självförsvar och få vapenträning med möjlighet att använda elpistoler och tårgasspray så att de åtminstone har en chans att skydda sig själva innan polisen är på plats.

  • Ja.Även om du inte jobbar alls utan bara ute på stan som fotgångare där rör sig massa ”nyanlända”..kan bli farligt för dig med!Sverige är ett farligt land överallt nu.

 106. Knappast droger.
  Muslimer, och i synnerhet muslimska migranter är väl medvetna om att vi svenskar och de flesta ”riktiga europeér” är bättre än dem på alla sätt. Moraliskt, ansvarsmässigt, kongnitivt och allt annat.
  Inte för att vi är bättre enbart för att vi är europeér, utan för att vi beter oss bättre (med våra kristna värderingar), och därmed förtjänar vår status här på jorden.

  Deras mindervärdeskomplex gör att de blir kränkta av allt!
  Det kan räcka med att titta på en muslim för att de skall bli påminda om hur dåliga de är. Att de är sämre och frivilligt underkastat sig Islam för att de saknar identitet och mod att möta livet själv som individ.

  Deras hat och självhat bara flödar. Hela tiden…
  Det kommer aldrig ta slut.

  • Man ser det hela tiden hos ex-muslimer som lämnat Islam.
   Dessa har insett hur sjukt islam är och de har öppnat ögonen för livet…

   Om och om igen så ser man exempel på ex muslimer som hittat livet, och de värderingar som följer när man valt att ta ansvar för sitt liv och agerande på egen hand.

  • Chaffisarna borde ha en larmknapp så att några väktare kommer för att ta sig an stökiga gäng. Hinner de inte komma i tid är det inte chaffisens fel. Skriv en rapport så att någon kan kolla övervakningskamerorna senare och spara bevisen. Lämna till polisen så att de får annat att göra än att jaga pensionärer som skriver kritiska och inte så välformulerade inlägg på Facebook. Även snatterier brukar polisanmälas så varför inte gratisåkare? Oftast är det samma stökiga och våldsamma ungdomar som är inblandade i återkommande bråk och brott.

   Tycker synd om den äldre chauffören som föll baklänges hårt och handlöst. Man undrar hur skadad han blev, om han orkar jobba mera fram till pensionen. Ingen ska behöva riskera liv och hälsa för att stoppa gratisåkare.

  • Det finns beslut (med stöd av demokratiska bestämmelser) att vi ska betala biljett. I så fall får vi fatta beslut om att vi inte behöver betala. Hur fan ska vi ha det egentligen om vi inte ska ha ett pöbelvälde?

   • Jag menar bara att det är hälsosammare för chauffören om han tänker och tar ansvar för sig själv, hans chef får väl ordna med biljetterna, chauffören ska bara köra fordonet från punkt A till punkt B och förutom det larma om det blir stökigt i fordonet, det är inte chaufförens uppgift att jaga biljettsmitare!

 107. Måste vara fruktansvärt för bussföraren, blir misshandlad pga makt, media och elit hatar Sverige och svenskar.
  Tycker lite synd om varelsen ändå! Förstå att varje morgon se, vad den ser i badrumsspegeln!

  • Frågan är om det var misshandel? De brottades och den ene drogs omkull.
   Är inte chaffören beredd att ta till knytnävarna, och det kan stå honom dyrt, bör han nog inte ingripa. Bättre att stanna bussen och varsko att det inte körs en meter om inte fripassageraren betalar. Då sköter kanske medpassagerarna om avhysningen.

 108. Kan det inte vara så att chaffisen faller av den plötsliga insikten om den stora skuldbörda han som vit, kolonial arvsyndare bär på sitt samvete? I mötet med ”den andre” föll polletten ned, och gubben damp i golvet? Kravet på bussbiljetter bör inte läggas på nysvenskarna, eftersom det utgör hinder för integrationen. Bussarna bör också inreda bönerum, så att alla(h) kan känna sig inkluderade.

  • Enligt Koranen är det dödsstraff på att inte vara muslim, busschauffören ska vara glad om han inte blir dömd till döden av Annie Lööfs Shariadomstol i Solna.

 109. i Stockholm så får inte föraren göra något utan bara välkomna plankarna in och köra vidare som om inget har hänt för att det inte ska hända sånt i SL trafiken

 110. Delvis beklagliga kommentarer kopplat till denna artikel. Vad har ursprung med kriminellt beteende att göra?

  Personal anställda i kollektivtrafiken har alltid fått ”tampas” med respektlöst & kränkande beteende. Individer vars tunnelseende mer fungerar som ett vapen än ett handikapp, visa sitt fula tryne då och då.

  I och med den borgliga Alliansens beslut för c:a 10 år sedan, att lägga flera statliga och kommunala verksamheter på privat entreprenad. Så har andra värden lyfts fram.
  Samt att en så gått som enig riksdag vill öka antalet resenärer inom kollektivtrafiken. Bra att människor tar bussen/tunnelbanan/spårvagnen, men fler människor betyder fler situationer med hot & våld.

  Lösningen på sikt är ”öppen visering” med externa kontrollanter. I den tidtabellburna stadstrafiken är den tekniska utvecklingen med förarlösa fordon nödvändig. Både för yrket som bussförare och för majoriten resenärer.

  • Hur fick du ihop det där nu då, att förarlösa fordon skulle gynna yrket som bussförare?!
   Gällande ursprung kopplat till kriminellt beteende så finns det ingen trovärdig anledning att ifrågasätta sambandet.

   • Yrket som bussförare innebär fler situationer än tidtabellburen stadstrafik. Det blir t.ex. omöjligt att ersätta regionala, nationella och internationella transporter med förarlösa fordon.

    Att ersätta renodlad stadstrafik med förarlösa fordon blir positivt för många människor, vars enda syfte/behov är att resa säkert och snabbt från punkt A till B. Det flesta resenärer i stadstrafiken har inget intresse av personlig service från en människa bakom ratten.

    • Du får naturligtvis ha vilka åsikter och slutsatser du vill men det hade ju varit fascinerande att se någon forskning eller undersökning som bekräftar att ”de flesta resenärer i stadstrafiken har inget intresse av personlig service från en människa bakom ratten”.
     Jag tror, tvärtom, att väldigt många människor önskar sig mer och bättre personligt bemötande som kunder i samhället. Ja, åker man tunnelbana så är det nog ingen som förväntar sig personlig kontakt med föraren. Tyvärr monteras möjligheterna till personlig kontakt ned mer och mer och det ligger en stor fara i det eftersom människan är en social varelse i behov av interaktion med andra människor. Att växa fast vid skärmen och sköta allting där är omänskligt.

     • Mittlandet levererar som alltid sunt förnuft och tänkvärda uttalanden..

      Vi är med dig Mittlandet..!

     • Det behövs fler som står upp för det sunda förnuftet. Det är vår enda chans! Jag tackar Gud att jag begåvats med en stor portion!

     • Så sant som det är sagt..

      Jag hoppas vi en dag kan mötas..

      När vi återtagit vårt fosterland..

      En gång för alla..

      Allt gott till dig..

     • En ”öppen visering” är på gång i fler och fler trafikområden. Orsaken är först och främst risken för hot & våld.
      Sedan kollektivtrafiken las ut på privat entreprenad har tidtabeller tajtats till mer och mer. Politiska beslut har resulterat i en stressigare arbetsmiljö för bussförare i stadstrafik.

      Värden som personlig service t.ex. har bytts ut emot löften att hålla tiden och elektroniska färdbevis mm. Allt i syfte att få fler människor att lockas till bussen/t-banan/spårvagnen.

      Självklart säger många att personlig service är positivt & trevligt. Men ytterst få visar det i verkligheten. Det flesta vill bara snabbt till sitt arbete, för att 8 timmar senare snabbt komma hem.
      Däremot finns det en mycket liten grupp med människor som gärna sätter sig ner och pratar en stund. Trevligt! Men tveksamt om denna lilla grupp räcker som argument för att behålla ”personlig service” i stadstrafiken.

     • Och orsaken är alltså först och främst att fler och fler våldsamma och kriminellt benägna människor rör sig fritt i vårt samhälle. Jag kan ju tycka att det är dessa människor man ska begränsa, i stället för vår frihet och rörlighet. Men de kriminella elementen ska tydligen diktera villkoren för alla oss andra, oavsett om det gäller möjligheten att ta ut och sätta in pengar på sitt eget konto, besöka en akutmottagning, åka buss utan att behöva känna sig otrygg eller något så självklart som att kunna gå in i sin matbutik utan att behöva bli antastad av utländska tiggare som satts där för att håva in pengar till kriminell verksamhet.

     • Det ”fina” pk-folket som sitter vid makten och rår över våra liv åker taxi eller tjänstefordon. Någon som sett en överbetald pk-advokat i tunnelbanan?

  • Förstår man inte det så…Ja gud hjälpe dig!
   ”Vad har ursprung med kriminellt beteende att göra”

  • Ursprung och kultur (ickekultur) har allt med kriminellt beteende att göra.
   (Sedan heter det ”så gott som”.)

  • 85% av alla som sitter i Svenska fängelser är invandrare..

   I första och andra generation..

   Den siffran skulle vara ännu högre om polisen gjorde sitt jobb..

   Och inte la ner brottsärenden..

   I rest my case..

  • Rekommenderar dig att besöka häkten och kriminalvårdsanstalter och besöka slumpmässigt utvalda huvud-förhandlingar i Tingsrätter. Då får du veta. Då får du kunskap. Minst 9 av 10 misstänkta och dömda är människor med rötter i andra länder. Ursprung har enorm betydelse. Kommer man från en kultur där man systematiskt har propagerat för islamistisk fanatism och lärt sig sedan generationer att svenska kvinnor/flickor är horor som kan utnyttjas sexuellt och lärt sig att svenska män är grisar som man bör skära halsen av.. Ja, du då har ursprung och kultur stor betydelse för kriminalitet och betydelse för om man vill assimilera sig eller om man leva i utanförskap och hata svenskar och Sverige.
   /CC

   • Ja och dessutom så mycket lättare att fly tillbaka dit med ett byte, eller åka iväg till etniska kompisar i något annat EU land, och generellt så mycket mindre att förlora på att begå ett brott än en yrkesarbetande inhemsk medborgare.

    • Ett av våra aber och våra problem är att vi eller 7-klöverns politiker har beslutat att ge ekonomiskt stöd, bidrag och andra gratis förmåner till de som söker asyl eller till utlänningar som inte försörjer sig på ett ärligt sätt, d.v.s. utlänningar som vistas utan tillstånd i Sverige får ekonomiskt stöd. Abolut alla dyl. bidrag och alla gratis förmåner måste tas bort. Asylrätten måste ändras så att bara människor som bor i länder som har landgräns med Sverige skall kunna söka asyl. Resten skall nekas att lämna in ansökan. Och dom som kommer från andra länder och som har sökt asyl får klara sig bäst han/hon vill utan några bidrag och utan gratis förmåner. Och arbetsgivare som anställer svart arbetskraft (utalänningar utan uppehållstillstånd) skall drabbas av höga böter, t.e.x 300 000 kr per månad som en utlänningar har jobbat svart och om detta med ultänningar som jobbar svart upprepas så skall hela företaget konfiskeras och ägaren förbjudas att inneha företag under 10 års tid samt dömas till minst fem (5) års fängelse. Då kan det bli ordning och reda i Sverige.
     /CC

  • Förarlösa fordon fungerar säkert bra om samtliga passagerare har vanlig uppfostran och visar hänsyn. Annars blir vanliga fredliga försvarslösa personer instängda ihop med våldsverkare.

  • Har du varit utanför Stockholms tullar? Var ska de “externa kontrollanterna” stå på landsbygden menar du? Vid varje busshållplats?
   Du kanske inte vet att det inte finns tunnelbanor utanför Storstockholm.

  • Samnytt har en agenda som går ut på att visa, att massiv import av människor från Mellanöstern och Afrika drar ner vårt land i sorg och elände.
   Samnytt har alltså all anledning i världen bevisa sin tes med ytterligare en nyhetsskildring i ämnet.
   Tidningar och tv-kanaler med motsatt agenda tar enligt min uppfattning varje möjlighet att bevisa sin tes.
   Jag tycker nog, att det går sämre för dom numera, och de blir alltmer lågmälda i saken.

   • Mainstreammedia har under många år varit faktaresistenta. När väl fakta kommit på bordet visar även granskningar som dessa media tvingats till under galgen det säger om import av brottslighet från dysfunktionella länder. Aftonbladet har tvingats medge att 99 av 112 gruppvåldtäktsmän har utländsk bakgrund. Det afghanska inslaget var påtagligt i tidningens undersökning. Expressens undersökning gav ännu dystrare siffror, nämligen att 42 av 43 gruppvåldtäktsmän har utländsk bakgrund. Nyligen publicerades en undersökning som visade att 95,6 procent av dem som begår sexbrott är invandrare. Det här är fakta som är övertydliga.

 111. Den nuvarande makten klarar inte ens av att slänga ut dömda kriminella utlänningar. Vad förvänar ni er då av denna DN-programmerade elit i framtiden?

 112. Är vänsterextremistera tillika batikhäxorna på plats för att demonstrera mot gripandet ?

  Eller kommer dom dit på måndag ?

 113. OT: ….lite recyckling nyheter … om att SD:are skulle vara lågutbildade !?!?!?!

  Kan det inte vara så att ju fler invandrare det blir i sverige, ju fler våldtäkter som sker eller ju fler terrorattacker som sker osv osv osv …. dessto fler röstar på SD ?

  * * * Hotande uppsägning – då får SD fler röster * * *

  Hot om uppsägning kan ge Sverigedemokraterna fler röster från lågkvalificerad arbetskraft. Så mycket som en tredjedel av det ökade väljarstödet för SD 2006–2010 kan förklaras av varsel om uppsägningar, enligt en ny studie.

  https://unv.is/expressen.se/nyheter/val-2018/hotande-uppsagning-da-far-sd-fler-roster

  • Ja, så underbart att vi har sååå duktiga akademiker som kan räkna ut sådant (då blir de åtminstone inte arbetslösa och slipper alltså rösta SD…) men om det nu stämmer? Då är det väl dessa röster som S av gammalt har trott sig ha ensamrätt till…

  • Såg eländet. Maken till idiotisk uppdiktad förklaring får man leta efter. Jag känner ett antal utbildade, i samhället väl fungerande människor som dessutom arbetar i verksamheter som tillför samhället något som alla röstar på SD. Och det är inga dumskallar.

 114. En vän som åker ofta till Ryssland berättade om en likvärdig händelse med några uzbeker som grisade sig i en buss först fick dom stryk av övriga passagerare och när polisen kommer så fick dom ytterligare stryk av dom därefter rättsliga efterspel! Tror inte dom gör om det i det första taget!

 115. Att man inte är med om sånt.Den grabben hade fått åka ambulans efter att jag hade ”trillat” på han 5 ggr

 116. Donald

  President Trump skriver på twitter efter det senaste terrordådet av en muslimsk fundamentalist att vissa länder måste öppna sina ögron. Trump skriver:

  ”So sad to see the Terror Attack in Paris. At some point countries will
  have to open their eyes & see what is really going on. This kind of
  sickness & hatred is not compatible with a loving, peaceful, &
  successful country! Changes to our thought process on terror must be
  made.”

  Vad gäller svenska politiker som svetsarlövén och Sharia-Annie är den uppmaningen förgäves. De båda ser innerst inne terroristerna som ett pittoreskt och berikande inslag i samhället, som bör kärleksbombas.

 117. Påverkad av narkotika? Snarare hjärntvättad av islam tillsammans med en IQ som sandal, ja då blir det inte bättre än så här.

 118. och om poliser hoppar av har de snart kvoterat in islamister
  istället och då får vi våra fiskar varma!!

 119. Myndigheter och åklagare kommer fram till att det
  är pojkstreck så det blir ingen påföljd för bevisningen
  är för svag och kan inte styrkas.
  Så fungerar rättssamhället i dag. Nästa mål.

  • Och detta trots att hela scenariot finns på film. Vårt rättsväsende är inget annat än ett stort skämt, lika uselt som om Özz Nujen skulle ha dragit det.

 120. En trög groda i en saga hade tagit sommarledigt. ”-Nu är det soligt, då börjar sommarlovet” mumlade grodan. En bäver undrade om det var så lämpligt just detta år. ”-Vadå?” sa grodan.

 121. Löfven… käbbel
  Fridolin… men fick han gå nu, vet någon var han skulle?
  Lööf… dags för värdegrundssamtal, om barnet vill
  Björklund… drar en min mamma historia
  Sjöstedt… drar en jag känner en familj historia

 122. Vad man kunde se så var det ett Afghanbarn. Inte konstigt att han reagerar, han har säkert fått allt han önskat ”Fullservice” i det mesta samt sexuell tillfredställelse från någon Batikhäxa som gärna ställt upp. Så konfrontera dessa med att de skall göra rätt för sig kan ha sina risker.

 123. i polen klassas en busschaför soom en tjänsteman typ polis.. så en sådan misshandel skulle leda till mellan 5-15 års fängelse… o då pratar jag om rkitkgt fängelse utan utbildning.. jobbkrav… o mat det som du får .. ärtsoppa med fläsk 7 dgr i veckan… .. osv…. men men …
  i sv. får han 10 samhällstimmar o skaddestånd..???

 124. Vad säger vår statsminister? Nu måste det vara ”ordning och reda” i lokaliseringspolitisk. Och detta skall man tro på? . Säkert har vår käre statsminister aldrig behöva konfrontera verkligheten som denne man, ute i verkligheten, behövt göra.

LÄMNA ETT SVAR