Italiens inrikesminister Salvini delar Samhällsnytts reportage

158 Shares

Italiens populära och framgångsrika inrikesminister, Matteo Salvini, delade i torsdags Samhällsnytts reportage ”vem vill egentligen ta emot en invandrare”. Klippet har fått italienska undertexter och har i skrivande stund över 400 000 visningar.

I en kommentar till videon skrev Salvini:

Du kommer inte få se det på TV eller i italiensk mainstream media, så låt oss spela upp det! Den vanliga dubbelmoralen från vänstern: i Sverige säger alla som intervjuas att de är redo att välkomna en flykting hem till sig, men sedan händer något… Så vackert det där med feel good-solidaritet

Här är den italienska versionen av videon som Salvini delade:

INTERVISTE IN SVEZIA: "CERTO, PRENDEREI UN PROFUGO", MA POI…

🔴 NON LO VEDRETE IN TIVÙ O NEI TG, FACCIAMO GIRARE!La solita ipocrisia di sinistra: in Svezia tutti gli intervistati si dicono pronti ad accogliere un profugo, ma poi succede qualcosa…Che bella la "solidarietà" buonista 🤔

Posted by Matteo Salvini on Monday, April 15, 2019

 

Originalversionen av reportaget kan ses nedan:

Glöm inte att stödja vår verksamhet med en donation! Utan er hjälp skulle vi inte kunna göra videos som ovan eller övrig journalistik!

158 Shares

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.