Donald Trump får rätt ännu en gång då den särskilde utredaren John Durham i en utredning som tagit fyra år att ta fram konstaterar att FBI gjorde fel då dom litade alltför mycket på uppgifterna om expresidentens påstådda ryska kopplingar.

Sedan Trump påstås ha förlorat valet mot Joe Biden har den tidigare presidenten fått rätt i ett antal olika frågor. Sedan tidigare har det stått klart att de ryska kopplingar medierna anklagade Trump för var falska, vilket nu alltså konstateras i ytterligare en grundlig utredning.

LÄS ÄVEN: Hillary Clinton spionerade på Trump: ”Större än Watergate”

I John Durhams utredning av utredarna slår han fast att FBI litade för mycket på uppgifter från Trumps politiska motståndare och att det inte fanns nog med bevis för att starta en utredning om påstådda kopplingar mellan Trumps presidentvalskampanj och Ryssland.

Durham konstaterar också att FBI och justitiedepartementet inte levt upp till den standard som man kunde förvänta sig av dem.

LÄS ÄVEN: Bekräftat: Hillary Clinton bakom rysslandsbluffen mot Trump

Redan 2019 slog den särskilde utredaren Robert Mueller i en utredning fast att det inte fanns någon substans i de påstådda uppgifterna om att Ryssland ska ha försökt påverka utgången av presidentvalet 2016 genom Trumps kampanj.

Häxjakt

I en kommentar till Fox News säger Donald Trump att ”den amerikanska allmänheten blivit offer för denna långvariga och förrädiska charad som startades av Demokraterna – startades av Comey. Det måste bli ett högt pris att betala för att ha utsatt vårt land för det här”.

LÄS ÄVEN: Donald Trump friad i riksrättsprocessen

Trump har hela tiden hävdat att han är utsatt för en häxjakt av sina politiska motståndare, i synnerhet Demokraterna med Hillary Clinton i spetsen.

Trump: Förräderi

På sin egen sajt Truth Social sparar inte Trump på krutet då han kommenterar rapporten:

LÄS ÄVEN: New York Times medger – storyn om Hunter Bidens laptop var inte fake news

LÄS ÄVEN: Trump i högform i debatt – siktar på ny mandatperiod