I sociala medier har ett videoklipp fått spridning som visar hur en person som uppger sig vara troende muslim slår fast att man snart ska ”ta över Sverige”.

Det är 16-årige Hamed Diakite i Falköping som i sociala medier har över 14 000 följare och öppet propagerar för ett maktövertagande i Sverige där han även upprepar ordet, ”inshAllah”, vilket betyder om Allah vill.

LÄS ÄVEN: Invandrare utlovar mord och våldtäkt inför koranbränning i Rinkeby

Trots sin unga ålder är Diakite redan införstådd med muslimskt kvinnoförtryck som han menar är något bra eftersom det är att lyda Allah. Han har laddat upp en bild föreställande en kvinna i heltäckande muslimsk klädsel med texten, ”kvinnans skönhet ligger i hennes blyghet och lydnad till Allah”.


”Vi kommer ta över Sverige, vänta bara inshAllah”

På torsdagen publicerade Diakite ett videoklipp i sociala medier i vilket han säger sig vara säker på ett övertagande Sverige. Detta beskriver han som en ”eld som aldrig kan släckas”, oavsett vilken kritik man får från svenskarna.

– Det kommer vara som eld som aldrig kan släcka – vänta bara inshAllah vi kommer ta över Sverige snart asså vänta inshAllah. Må Allah bevara oss, må alla skydda oss, säger Diakite till sina följare.