farage-hotell
Utrikes

Nigel Farage fortsätter avslöja illegala migranters lyxtillvaro

Publicerad 8/7/2020
Annons

För några dagar sen rapporterade Samhällsnytt om den före detta UKIP-ledaren Nigel Farage som efter att ha lyckats med sitt mål att återge Storbritannien sin självständighet nu ägnar sig åt att bevaka den fortsatt höga illegala invandringen till landet. I en ny video fortsätter Farage att gräva i de illegala migranternas tillvaro.

I videon för några dagar sen kunde Farage avslöja hur tiotusentals illegala migranter satts på fyrstjärniga hotell runtom i Storbritannien till kostnader av åtskilliga miljarder kronor.

LÄS MER: Nigel Farage avslöjar: Tiotusentals illegala bor på fyrstjärniga hotell – kostar miljarder

På sociala medier har reportaget fått omkring sju miljoner visningar.

Efteråt har Farage fått in mängder med tips. Många av dessa kom från den nordvästra delen av landet, dit Farage begav sig i sin nya video.

Inför hans resa misstänker Farage att man gått ut och varnat på hotellen där man inhyser migranter om att inte svara på frågor. Då han uppsöker ett hotell vägrar man svara på ifall hotellet är fullt och uppger bara att ”det är stängt”.

Välmående unga män

På platserna han tipsats om är det åter igen unga välmående män man sett på de fullbokade anläggningarna utrustade med de senaste mobiltelefonerna.

I ett fall har de illegala migranterna tagits ut på en studieresa till Anfield Stadium för en guidad rundtur – hemmaarena för Premier League-mästarna Liverpool FC, något långt ifrån alla får tillfälle att göra.

På sociala medier läggs bilder från besöket upp, vilket familj och vänner i migranternas hemländer lär se och även de lockas av den kravlösa tillvaron i Storbritannien, tror Farage.

LÄS ÄVEN: Här anländer ’flyktingar’ till Italien med hund, smartphone och smycken

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
782Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons