Påven i nytt brandtal om migranter: ”Moraliskt ansvar att ta emot”

Delningar

På torsdagen brandtalade påve Franciskus på nytt om att alla har ett ”moraliskt ansvar” att ta emot migranter. 

Tidigare i höst uttryckte påven sin syn på migranter och gav egna exempel från Argentina, där han själv växte upp efter andra världskriget. Franciskus beskrev hur polska migranter välkomnades till Argentina och hur väl det fungerande.

Nu skyndar påven återigen till försvar av världens migranter. I samband med 70-årsjubileumet av FN:s antagande av den allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna mottog påven flera ambassadörer i Vatikanen och brandtalade för mottagande av migranter.

LÄS MER: Påven i brandtal om invandringen: ”Känn er som migranter”

Påven förklarade att varje land och varje människa har ett ansvar för att åtaganden vad gäller de mänskliga rättigheterna efterlevs, rapporterar italienska Ansa.

– Ingen lösning på den globala frågan om migranter får ignorera vårt moraliska ansvar för det gemensamma bästa, att välkomna, skydda, främja och integrera dem som knackar på våra dörrar för att hitta en trygg framtid, sa påven.

Sexövergrepp
I bakgrunden av Franciskus kampanjande för mottagande av migranter, stormar det bland hans nära rådgivare. Den gångna veckan har tre kardinaler fått lämna påvens viktigaste rådgivningsorgan, Kardinalsrådet.

Två av de som får gå har stått under åtal efter avslöjanden om sexövergrepp. På tisdagen dömdes en av dem, kardinalen George Pell från Australien, för pedofilibrott, rapporterar CNN.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

354 KOMMENTARER

 1. Det började gå snett med denna organisation redan för mer än tusen år tillbaka, då de hittade på att det skulle vara fint om Roms biskop kunde kalla sig för påve och låtsas vara en kung. Alltsedan dess har grenen vuxit så lång ifrån trädet att den kommer snart att ramla till marken vid en mindre storm. Smarta katoliker håller på att vända sig till rumänska och ryska ortodox kyrkorna. Man undrar inte alls varför med denne anti-påve eller svarte påve vid makten …

  • Till skillnad från dig, anser jag att Jean-Claude Arnault har utsatts för en godtycklig maktutövning. Ingen man går säker när domstolar börjar fälla på så lösa grunder.

 2. Då tycker jag han kan öppna Peterskyrkan på vid gavel och se hur jävla fint det går när han släpper in tusentals mussat i sin kristna boning.
  Påven hade varit halshuggen på en vecka.
  Idiot!!!

   • Jag tror han är mer eller mindre köpt. Ännu en spelare som inte har ett skit med sitt kall att göra. Inte för att jag diggar kristendom, ateist som jag är.

 3. Kärnbudskapet inom kristendomen är ”älska din nästa så som dig själv”. Det innebär att vi ska älska vår nästa som vi älskar oss själva. Vi ska alltså inte göra det sämre för oss själva genom att ge till alla andra. Utan vi ska ge till andra till den nivå som vi själva är nöjda med. Detta är inte heller lika för alla utan beroende vad vi har för kapacitet och tillgångar.
  Din nästa i kristendomen är inte alla utan det är en fallande ordning som börjar med din faktiska nästa (familj), därefter släkt, grannar, by, socken, län, land, grannländer, region, kontinent, världen.
  Om vi inte har råd att ta hand om våra egna landsmän, då har vi inte råd att ta hand om utlänningar.

 4. Påven med svans, ska hålla ordning på sin kyrkas egen moral, tycker jag.
  De är ett gäng hycklare, i mina ögon…. Påven står och propagerar för att Europeiska länder, inte ska ha några murar, medan hans egen stat, Vatikanstaten, är kringgärdad med ofantliga murar…. Och dessutom ska påven se till att kyrko-pedofilerna, spärras in i fängelser.

 5. Ta emot o ta emot, kan vi inte byta ? Somalien mot Sverige, så kan alla komma hit och vi monterar upp solpaneler och njuter av det lätta livet i somalien .

 6. ”Påven i nytt brandtal om migranter: ”Moraliskt ansvar att ta emot”

  Att ta ansvar är att låta bli att skydda sin undersåtar som är pedofiler – som Vatikanen har gjort i decennier. Ta och fundera på det ett tag Franciskus… https://youtu.be/yQ1Y1I5JVVM?t=18

  Sen så kan du ju börja med att ta emot lika många flyktingar/per capita, till Vatikanstaten, som Sverige redan gjort…sen så kan vi prata.

 7. Djävulens företrädare på jorden dvs Påven har ägnat de sista tre åren åt att gång på gång prisa islam och uppmana till massinvandring av muslimer samtidigt som han har gjort allt för att dölja alla tiotusentals pedofilskandaler inom kyrkan och tystat kritiker

 8. ”Franciskus beskrev hur polska migranter välkomnades till Argentina och hur väl det fungerande.”

  Polska katoliker som flyttar till katolska Argentina skapar väll noll problem.
  Gubben är senil.

 9. Det måste väl var och en själv besluta. Om man vill öppna sin dörr, oavsett vem som än vill in. Jag öppnar inte dörren för kriminella lögnare, vuxenbäbisar eller egoistiska latmaskar.

  Däremot öppnar jag gärna dörren för ärliga, vänliga och skötsamma människor – oavsett ursprung och härkomst. En oerhört viktig skillnad mot den som naivt vill öppna dörren för terrorister, kriminella och lögnare.

  Vilken extremt låg bäbisnivå på debatten. Moralisk skyldighet?! Orkar inte..

  • Liberaler gillar inte andra åsikter, därav bäbisnivån på debatterna. Folk med andra åsikter blir kallade = nazister, fascister, rasister, nationalister, populister…

 10. Hur många flyktingar har Vatikanen tagit emot ? Svar = 0. Vatikanen har dessutom en hög mur runt hela staten….men påven gnäller gärna på Trumps mur mot latinska mördare, våldtäktsmän, knarksmuggalre…

 11. Gubbj*****l öppna Vatikanstaten till att börja med ,där finns det gott om plats.Å jämföra polacker med invällarna som kommer nu är en skymf.

 12. Vatikanstaten är ett av de absolut största skinna turister på pengar ställe, jag någonsin varit på. Snacka om att följa mammon och gated community var känslan när man gick därifrån.

 13. Det är mer än uppenbart att vi är utsatta för en konspiration. De vill förgöra vita länder och bilda en ”fredsbevarande” världsregering, via FN. Allt detta har ett samband: Klimatbluffen, asylbluffen, även masskjutningsbluffar och krig som överdrivs i media för att ge legitimitet för folkutbytet i Europa.

  • Exakt, och det skulle inte förvåna om FN styrkor kommer att användas för att brutalt slå ner all opposition i europa och öppna gränserna för 500 miljoner muslimer och afrikaner

  • Det som är oroande mig mest är att folk i allmänhet tror att det sker av en slump. Det som hände i USA 1812-1914 då USA:s Regeringen spred Gold-rush rykten för att locka miljontals européer.

   Avsikten var att pressa undan in indianer och spanjorer längre in i landet. Alta Vista (nuvarande Kalifornien) erövrades med hjälp av ett sponsrat Wagon Trail över Rocky Mountan. USA: s regering försäkrade sig om att alla som ville kunde få tillgång till Oxe + vagn och ett gevär … ser bekant ut?

   Idag kan miljontals smutsiga fattiga människor från Mellanöstern, Afghanistan och Afrika nu låna pengar och köpa en telefon där de får information och uppdateringar om den senaste vägen till social välfärd, Boende.

   Likt Européerna kommer de att bli varse att det inte fanns något ”guld” i slutet av regnbågen. De har precis som européerna i USA tjänat sitt syfte som strategisk resurs.

   Frågan är vem som angriper Europa? Varför har vi sett så många internationella fördrag de senaste åren? Var och en av dessa begränsar demokratiska institutioner och traditioner .. t.ex. FN: s överenskommelse om invandring som säger att kritik av migrationspolitiken borde bedömas som ”Hate Speaks”.

 14. Alla som snackar om att man ska ta emot immigranter från söder om medelhavet har missat en viktig poäng. Immigranterna som kommer hit vill varken integreras eller arbeta. Om Afrika och mellanöstern har problemen med befolkningsexplosion så ska dom lösa det själva.Förr fanns inte det här problemet för så många dog av svällt. Nu när det är bättre ställt på den fronten så bör man inte föda mer än vad man klarar av att försörja.

  • Det beror på att dom får massor med bistånd från västvärlden och UN. Drogs det in skulle befolkningsexplosionen bromsa in betydligt. Klimatmålen skulle nås betydligt lättare. Ganska märkligt att de länder som är sämst på att ta hand om sitt folk och fattigdom är mer en regel än undantag, där förökar sig folk som kaniner, och klarar inte av att hålla sin avkomma vid liv utan hjälp utifrån. Stäng av biståndet och stoppa migrationen och då tvingas dessa länder ta hand om sig själva. Nu är det inget annat än bottenlösa hål att ösa pengar i. Och ju mer man häver i, desto mer kommer det att krävas.

 15. Personligen anser jag att statsledare i huvudsak har ansvar att ta hand om det egna landets befolkning i första hand. När det är fixat kan man ju alltid se över möjligheten att tillåta migranter att komma in. För närvarande är det snarast tvärtom. Det är därför jag röstade på SD, och kommer att fortsätta att rösta på SD.

 16. I en julsaga försökte mjuka, skrivande män (som kvinnor dresserat) uppfostra en slug bondmora som hade lärt sig sitt politiska hantverk av rävar. ”-Men buhu då! Jag får väl virka näsdukar åt dessa grinollar i julklapp; sådana moraliskt suckande mähän ser man inte varje dag” sa bondmoran & fnissade likt demonen Belzebub..

 17. Låt migrantströmmarna knacka på Vatikanstatens portar.

  Det vore intressant att se hur muslimska migranter reagerade på alla kors, biblar och bedjande kardinaler. Det kanske vore en väckarklocka för den insnöade påven som jämställer polska migranter med muslimska sådana…

  • Ja, sen så ser jag fram emot att påven godkänner uppförandet av några moskéer i Vatikanstaden, och böneutrop på det också. Det ska väl inte vara några problem, eller???…

    • Konstigt att ingen journalist fråga påven om det!?!

     Men det är tydligen bara övriga Europa som måste ta emot halva jvla Mellanöstern & Afrika, inga andra länder.

     Det var länge sen jag hörde några europeiska vänster/liberala journalister propsa på att t.ex. Mongoliet kanske skulle ta emot 1½ miljon muslimer. Inte så ofta det kravet yppas.

     • Jag tror det beror på rasism rätt och slätt. De tycker inte om mongoler. Därför ska inte landet få ta del av de stora vinsterna med migrationen.

      Eller så är fegisarna rädda för att väcka en ny Djingis Khan till liv med en blodtörst som i vissa delar påminner om IS avrättningsmetoder. Kanske räcker det med IS så länge terroristerna håller sin terrorism utanför politikernas avskilda områden…

     • Ja, men visst är det konstigt att precis hela Europa ska ”betala” för våra förfäders kolonialmakter (där för övrigt Sverige var helt utanför), genom att vi nu ska ta emot halva Afrika som nån form av ”vedergällning”.

      Men det är ju lite lustigt just det här med Mongoliet; Djingis Khan skövlade bokstavligen hundratusentals människor i sin slakt – och la halva världen med 100 miljoner människor under sig – i slaveri & servitud, i Mongolväldet. Men det är ingen jävel som gnatar om att mongoler ska ”ta sitt ansvar” för deras förfäders kolonialism & imperialism, och ta emot invandrare från deras forna kolonialländer.

 18. .. Då kan det vara bra att veta att denne påve blev ditsatt av den innersta (((kärnan))) av globalistkretsen efter att ha manövrerat ut den förre påven, som var den förste att abdikera från sitt ämbete. Denne Fransiscus är inte ens kristen, utan tydligt gammaltestamentlig dvs…
  (((🕸)))

 19. ”Tidigare i höst uttryckte påven sin syn på migranter och gav egna
  exempel från Argentina, där han själv växte upp efter andra
  världskriget. Franciskus beskrev hur polska migranter välkomnades till
  Argentina och hur väl det fungerande. ”

  Det var inte bara polacker som Argentina tog emot, dom tog emot en hel jvla hög med flyende topp-nazister efter kriget också. Nazister som flydde undan krigsrättegångar, för att försöka börja på ny kula i Argentina. Men det pratar du nog tyst om.

 20. Lördagsintervju i SwebbTV med Lars Einarson, bibellärare som varit engagerad i kristna kyrkor i decennier. Han förklarar hur marxism och globalism tagit över Svenska Kyrkan och hur man för fram budskap som är grava förvrängningar av bibelns budskap. Faktum är att det Jackelen och även påven propagerar för är precis det som bibeln varnar för i Uppenbarelseboken.

  https://youtu.be/v3hbEm_6ME4

 21. Jag anser katoliker som korkade!!!
  Hur kan dom tro att påven (en vanlig man) -är Guds ställföreträdare här på jorden!
  Jag är inte kristen men nog verkar protestanterna mer klar i skallen, dom vänder sig till Bibeln och tror på skriftens budskap.
  Ja det är i mina ögon klokare, inte för jag tycker allt som står i Bibeln harmonierar med verkligheten, men ändå.

  • Jesus sa att man inte ska kalla en ledare på jorden för Fader, Rabbi, eller Mästare. Katolikerna kallar sina s k präster för fader.

    • Det står också i bibeln (som katolikerna påstår sig tro) att en församlings ledare MÅSTE ha familj och egna barn. (”För om han inte kan ta hand om en familj, hur ska han då kunna ta hand om en församling”) Så varför dessa präster som lever i celibat, och begår homofiliska övergrepp?

     • Ja det är mycket man inte begriper när det kommer till religion.
      En sak är då säkert dessa katoliköverstar som ska gå med gott exempel inte lever som dom lär, dom tror helt enkelt inte på sin egen tro, falska människor!

     • Var står det i bibeln? Borde ju dra undan hela grunden för celibattänkandet som funnits senaste dryga tusen åren i katolska kyrkan

     • tja bra fråga.. men då får du svaret att dom typ gifter sig med gud…. ja hur man än vänder på saken så har du rätt

     • Du behöver läsa en gång till, Paulus hade en god tanke men han själv levde ensam och menade egentligen det var bäst.

      Det är ett visst ord, att om någons håg står till en församlingsföreståndares ämbete, så är det en god verksamhet han åstundar. En församlingsföreståndare bör därför vara oförvitlig; han bör vara en enda kvinnas man, nykter och tuktig, hövisk i sitt skick, gästvänlig, väl skickad att undervisa, icke begiven på vin, icke våldsam, utan foglig, icke stridslysten, fri ifrån penningbegär. Han bör väl förestå sitt eget hus och hålla sina barn i lydnad, med all värdighet; ty huru skulle dem som icke vet att förestå sitt eget hus kunna sköta Guds församling?

      Men det han pekar på är sunt förnuft.

     • Nja dessa katoliker tror nog på påven i första hand som Guds högra hand o dom får inte leva i synd därför detta celibat, men i smyg som ”peddos” -sjukt är bara förnamnet…

  • Säg inget. Ännu.Det kan vara närmare än någon tror!
   (v) vi upphäva äganderätten, (c) vill ha hit 30 miljoner migranter till, i landet, Mp. L vill ha öppna gränser och (s) tycker som de andra.
   Med fel parti(er) vid styret kan det bli så att det en dag står det fem somalier med var sin väska i handen vid Din ytterdörr och när Du öppnar hörs ett , ”hej vi ska bo här..”..

 22. Dessa idioter måste lära sig att man inte kan jämföra andra världkrigets RIKTIGA flyktingar mot dagens EKONOMISKA välfärdsparasister.

 23. Du Franciskus..

  Du säger: ”Välkomna dem som knackar på våra dörrar”

  Men dom som parasiterar, våldtar, rånar, misshandlar och mördar då..

  Ska vi välkomna dem också..?

  Hur [email protected] tänker du som utger dig för att vara Guds man..

  Alla människor är inte goda som du och många andra tycks tro..!

  Du har väl annat du borde lösa..

  Börja med alla era präster till pedofiler som kyrkan skyddar..

  Idiot..

  • Uh … äh … de är MÄNNISKOR! Allas lika värde! Det spelar ingen roll vad eller hur du är som människa, alla är lika mycket värda. Vi tar lika gärna emot en våldtäktsman från Irak eller rånare från Rumänien som en hederlig arbetare från Gävle. Ingen är mer värd än någon annan …
   Fy f*n vilken värld vi har fått!

 24. Han kan fylla sin stora Peterkyrka med pedofiler och upplåta Vatikanen åt islam om han lever som han lär, den kommunisten han är.

 25. En himmelsvid skillnad mellan polska katoliker (det har fungerat så bra) och hatiska muslimska migranter! Fattar inte påve-gubben så enkla fakta?

 26. Påven och katolska kyrkan kan sälja allt de äger och ge till de fattiga.
  Kyrkan verkar mer som en pedofilring i mina ögon. Kan inte Antje konvertera så vi slipper henne.

 27. Besynnerlig liknelse, då, vad jag vet, så härjade inte polska migranter runt i Argentina och brände bilar, gruppvåldtog, körde lastbilar in i folkmassor eller sprängde sig själva och andra i luften.

 28. Påven är evil, tillhör antichrist och beastsystemet, alla övergrepp av sex natur som ungarna har utsatts för i katolska kyrkan?

 29. Han kommer att stå inför Jesus domarskrank, som evil, false profet och som gått i satans fotspår. Kollar man katolska kyrkan alla målningar, figurer på ytterväggar, innerväggar, överallt är det demoner som är avbildade!

 30. Föregå då med gott exempel och gör om Vatikanstaten till asylboende .

  Eller passar inte det ?

 31. Påven har i all sin naivitet inte insett att migranterna i själva verket är vuxna män, inte minderåriga. Påven tappar därmed allt egenintresse.

 32. Vatikanen har sina rötter i nazismen. Efter kriget hjälpte Vatikanen tex. Adolf Eichman, Joseph Mengele att fly till Sydamerika !

 33. Polska migranter i Argentina fungerade, säger Påven. Precis. Hur väl migration fungerar beror på hur välfungerande migranterna är.

 34. Folken i europa är utsatta för en massiv konspiration som har ett enda mål i sikte och det är att förgöra nationalstaterna same demokratierna, ekonomierna och välfärdsstaterna i västvärlden samt dess vita kristna befolkning genom bla massinvandring och islamisering

  Deltagare i denna konspiration mot dig och mig och oss alla är Påven, Media, FN, EU, och allsköns globalister och hemliga sällskap och internationella organ där Wall street bankirer är viktiga aktörer.

  Det är alltså fruktansvärt mäktiga motståndare som nu gör sitt yttersta för att ta ifrån oss yttrandefriheten och alla rättigheter och frågan är om folket kommer att vakna upp i tid för att kunna stoppa den kommande och förödande diktatur som nu visar sitt fula tryne överallt för folk som inte är blinda och döva

 35. Snabb fråga. Hur många ”flyktingar” öppnar Vatikanen då för att ta emot? Eller är det i sedvanlig ordning, alla andra som ska ”öppna” och ”ta emot”?

 36. MAKTEN FRAMFÖR ALLT!

  Påvedömet som har nazistsympatier som följer världshärskarnas påfund, så även om det gäller kommunism som nu är fallet!

 37. Européer är inte dumma nog att låta sina barn bli antastade av katolska präster så därför måste mindre kräsna människor importeras. Hoppas Polackerna skiter i vad denne barnaknullande antikrist säger.

    • tja.. tjeckien låter som ett bra alternativ… men tyvärr.. påven har egen tv kanal … o många glor på den hela dagarna…

  • Historiskt sett är Polacker katoliker pga strävan efter självständighet inte pga religiös övertygelse (likt Nordirland)
   I öst finns rysk-ortodoxa kyrkan, i väst och norr lutheraner. De präster som predikar mångfald lär bli lynchade.

 38. Katoliker lever i celibat men det värsta är att det är avarter
  som söker sig dit mestadels män.
  Handen på hjärtat skulle du låta din tioåriga son eller dotter
  tas om han av Katolska kyrkan.
  För barnet är det raka vägen till hellvetet något som katoliker påstår finns.

 39. aj aj .. lille söte påve där… nog har du missuppfattat allt…
  det var nazister som flydde till argentina.. !!! det börjar även spekuleras på bevis.. att själve hitler bode där tills han dog 62 år gammal!!!

  men fortsätt o svamla på lille prick!!! så kanske polacker vaknar till lite o slänger ut katolska pedofiler!!!!

 40. Vad han de fakto säger är att europa har ett ”moraliskt ansvar” att begå kollektivt självmord på sina nationalstater och demokratier.

  Det hela handlar om ”white genocide”

  Kostnaderna för Massinvandringen kommer att kollapsa välfärdsstaterna och när muslimerna blir i majoritet blir det slut på demokratin

   • Förutom att kapitalet föredrar stabilitet för att kunna bedriva affärer och är inte intresserade av turbulenta och omstörtande samhällsförhållanden. Dom du söker är maktmänniskorna på vänsterkanten som inte är intresserade av den sortens samhälle vi lever i i väst utan av deras ideologiska ideal samhälle

 41. I vissa filmer från Italien ifrågasätts Vatikanen som maffia?

  Äkte godhet vore givetvis om kyrkans makthavare fixade högfungerande zoner i migrantländerna. Där befolkningen kunde jobba, få vård, utbilda sig…

  Varför ska svenskar betala för migranter från ex: f.d. Jugoslavien, Bulgarien, Rumänien inne i Sverige?

  Svenskarna ska ju strax betala 60 miljarder varje år, där det mesta går till juggar, bulgarer, rumäner!

  Till denna bluff av vissa EU-stater, ska svenskarna betala bistånd till länder utanför EU, som flyttar till EU-delstaten Sverige och får förtur och bidrag.

  Svårt att hitta ett mer märkligt folk än svenskarna?

  Vad är det egentligen som händer?

 42. Polska migranter var förmodligen tacksamma för den minsta hjälp.
  Dessutom ville de nog försörja sig själva.
  Och inte minst hade de förmodligen en respektfull kvinnosyn.
  Ja, då hade nog vem som helst öppnat sitt hem.
  Men nu??????

 43. Det är alltså ett ”moraliskt ansvar” att förstöra sin ekonomi, kultur och leva med terror-hot för all framtid. Plus att ge bort makten över sitt eget öde. Europa var ett paradis tills oligarkerna satte sina klor i oss alla. Detta blev möjligt tack vare att man hittade tillräckligt många som var villiga att bedra sina egna länder och sitt eget folk…

 44. den enda påven som gjorde ngt bra för världen var Johanes Paulus 2
  Wojtyla.. dom efter är bara mer eller mindre bissara kopior av idioter!!

 45. en fråga till påven .. när återlämnar vatikanen tillbaka till polen polska kultur skatter o guld o pengar.. som dom har försnillat i guds namn????

 46. Det handlar om politik och makt kamp bakom kulisserna , inget slump att Påven Franciskanus pekar på pols-judiska migranter i Argentina efter WWII, Den mäktiga konservativa polska katolska kyrkan förespråkar aktiv hjälp för krigsdrabbade på plats, bygger skolor sjukhus , men det handlar om någonting annat ; katolska kyrkan är en institution(finans,utrikespolitik, underättelse vetenskap, tro) som styrs i bakrunden av jesuiter. Polackerna har stort inflytande på jesuitorden efter Johannes Paulus den II och Franciskus är själv jesuit kan inte tolerera några ”falanger” inom jesuitorden.

  • snarare att jesuiterna.. via kat. kyrkan har makt i polen.. JP2 var iaf inte helt i händerna.. men efter följare .. är 100% för att förslava polen…

  • Historiskt sett är Polacker katoliker pga strävan efter självständighet inte pga religiös övertygelse (likt Nordirland)
   I öst finns rysk-ortodoxa kyrkan, i väst och norr lutheraner. De präster som predikar mångfald lär bli lynchade

   • ja rätt.. polska katolska kyrkan har längre varit åtskilld från väst europeiska kat. kyrkan o det berode på storpolen .. vatikanen kunde inte låta ett så stort land i öster ha så mkt makt.. så egentligen var det vatikanen som såg till att polen var borta i 123 år… så alla polacker borde minnas sin historia.. o spotta på vatikanen o påven…!!! men men det känns igen .. hjärntvätt eller+??

 47. Det vore skönt om ledare av påvens dignitet för en gångs skull kunde börja tala sanning i stället för floskler och erkänna att migration måste stoppas helt tills de ofantligt svåra problem som vi brottas med i nuläget och som har transformerad våra europeiska länder blir lösta. När västeuropéer flyttar till västeuropéiska länder blir det sällan problem. Det motsatta gäller avseende människor som har en fientlig inställning till vår kultur. Europas ledare har i första hand ett moraliskt ansvar att skydda Europas befolkning från importerad brottslighet extremism och terrorism.

  • ”Digniteten” och hans föregångare är Satans lakejer. Varför har folk så svårt att fatta det? De ser lika onda ut som de är.

  • Europas folkförrädare ser som sin främsta uppgift att förgöra europa med hjälp av massinvandring och de har fullt stöd i denna massförstörelse av globalister, fake news media och internationella organ som FN

 48. Ifall den stenrika Vatikanen ville skulle man kunna utrota all fattigdom i världen. Men det gör man inte. Man behåller rikedomarna för sig själva och insisterar på att de europeiska skattebetalarna ska betala med sina barns framtid.

 49. På flera ställen i dom kristna böckerna så varnas det för falska profeter som talar i herrens namn.
  Verkar som att påven och svenska ärkebiskopen är falska profeter.

 50. Det var det löjligaste tal av gubben jag har hört på länge.Varför skulle det vara vårt ansvar och ta hand om folk som hellre bråkar med varandra som värsta rasister än hellre bygger upp sina länder,som vi har gjort.

 51. Det var då också ett exempel: polacker till Argentina ! Folk av samma kultur,värderingar och inte minst religion! Då är det inga problem,däremot med dysfunktionella figurer,med flertusenåriga värderingar i fråga om kvinnans situation,hedervåld o -förtryck och en s k ” religion” vars namn är underkastelse.
  Om detta hade påven inget att säga,och naturligtvis ingen som helst konsekvensanalys om vad o hur dessa migranter påverkar ett modernt västerländsk samhälle.

 52. Den som påstår sig vara en guds företrädare i världen bör hålla käften, och bara hålla sig till sina små oskyldiga korgossar!

 53. Katolska kyrkan är likväl som många globalister insyltade i en omfattande pedofili och övergrepp mot barn

  Detta är inget annat än tydliga tecken på att de är satansdyrkare. Att då som Påven komma ut och låtsas vara moraliskt föredöme är skrattretande då han har försökt tysta ner alla skandaler

  Om man söker på catholic church och pedophilia på engelska sajter får man upp hur många artiklar som helst eftersom det totalt rör sig om hundratusentals fall världen med övergrepp mot barn som kyrkan har försökt tysta ner.

  1000 barn offer för katolska pedofilpräster bara i Pennsylvania

  https://www.phillyvoice.com/catholic-churchs-grim-history-ignoring-priestly-pedophilia-and-silencing-would-be-whistleblowers/

  Katolsk ärkebiskop i Minnesota säger i rättegång att han trodde att pedofili var lagligt

  https://newspunch.com/archbishop-pedophilia-legal/

  • katolska kyrkan är en avart av kristi evengelium.
   det har alltid varit så det förstår vi bättre nu i modern tid.
   avlatsbrev där du köpte dej fri från skuld ?
   häxjakt med tillbehör, de verkligen torterade de som var emot kyrkan.
   jesus kristi förkunnade aldrig att vi skulle bygga kyrkor till vår avgudadom utan att vi alla har vår tro inom oss,, katolikerna kom på det där med kyrkor och ”präster” som stod över alla ting och deras ord var lagen, det var ett maktutövande de var ute efter, makt och rikedom alltså utnyttja svagare människor..

 54. Vi har inget moraliskt ansvar att ta emot en massa människor. Vi har ett moraliskt ansvar att försöka hjälpa så många människor som möjligt. Stor skillnad.

  Mest människor hjälper man givetvis om man satsar på hjälp på plats istället för att som idag försöka ta emot så många ekonomiska migranter som möjligt.

  Exempelvis så dör 17 000 barn under fem år i världen varje dag. Nästan hälften av dem dör redan under sin första månad i livet. En hel miljon barn dör redan under sin första dag i livet. De flesta dör av sjukdomar som går att förebygga som lunginflammation, diarré och malaria. Undernäring och brist på rent vatten och sanitet bidrar till mer än hälften av dödsfallen.

  Många av dom barnen hade Sverige kunnat rädda om vi bara satsat på hjälp i närområdet istället för på ekonomiska migranter på hemmaplan

  • Exakt. Detta är ju självklart för varje förnuftig människa dvs att man hade kunnat hjälpa 1000 fler på plats eller i närområdet i stället för en familj i europa.

   Detta om något visar tydligt att immigration inte har något med humanitet att göra utan syftar till att islamisera och förstöra europa

  • Jag är inte intresserad av att rädda all världens barn eller människor. Jag är satt att med alla lagliga medel rädda mina egna och se till att de har en trygg och kärleksfull uppväxt. Detta är varje förälders skyldighet. Om alla föräldrar lever upp till det skulle ingen sätta fler barn till världen än de klarar av att ge detta. Så som det är nu har jorden redan blivit överbefolkad på grund av vår dumhet.

  • Det är inte Sveriges uppdrag att rädda dessa stackars barn, inte eller de rikemansbarn och ungdomsbrottslingar som kommer hit.

   • När alla behov i Sverige är tillgodosedda så bör man kunna avsätta en del pengar för att hjälpa även människor i andra delar av världen.

    Men ju mer vi satsar på kostsam invandring här. Desto svårare blir det ju att tillgodose våra egna behov och få pengar över till att hjälpa dessa människor.

    • Ett viktigt påpekande du gör. Dela med sig gör man av överskott, inte när man har underskott. Alltså efter att Sveriges behov tillgodosetts – och efter nödvändiga investeringar för framtiden – kan man dela med sig av eventuellt överskott och hjälpa på plats där behoven är störst.
     Och vad gör vi? Tvärtom förstås. Vi lånar för att ha råd att ta hit dom som har minst behov av vår hjälp.

    • Detta bör aldrig bekostas av skattepengar, jag ger pengar varje månad till två utfattiga kyrkor i ett u-land där jag känner de ansvariga sedan många år. Så ska hjälpen göras, direkt och inte via smutsiga mellanhänder och absolut inte via skatten.

     • Givetvis så måste det ju kontrolleras att dom pengar man avsätter för bistånd används på ett korrekt sätt. Där finns det väl en hel del brister idag om man säger så.

     • Tyvärr går det inte att kontrollera, det sitter i strukturerna och väggarna på dessa organisationer. Någon promille av pengarna kommer fram till dem som verkligen behöver stödet. Det är som att reformera stalinismen, omöjligt.

  • håller inte med, varför skall vi rädda de människor som som håller på att överbefolka världen med sin aggresiva nativitet, varje flickebarn vi räddar är en potensiell fara i framtiden.
   nu är det försent att nå dessa människor med/genom utbildning att inte föda så många barn.
   de föder ju faktiskt in sina barn i fattigdom som av någon anledning blir vårt öde att ta hand om genom knepiga moraliska värdegrunder..
   att välkomna dessa i vårt civiliserade system bara för att försöka jämna ut de ojämna likheter som existerar i vår värld är absurt.
   de kommer framkalla ekonomisk kollaps om vi skall se de som jämnlikar och se till de har samma standard som infödda, vårt begrepp om välfärd blir ett minne blott.
   bankirerna,oligarker,eliten som driver på balansen borde vara de första som lättar på plånboken och plöjer ner sina resurser i fattiga länder fast det blir ju ändå inte riktigt rätt då de fattiga genom bättre villkor kommer kunna föda upp ännu mer barn,,
   den vite mannen håller på att förlora sitt existensberättigande med moraliska pålagor om att vi skall rädda världen från fattigdom och elände, genom bjuda in hela världen att ta del av vår civilisations strävan att nå dit vi är just nu, lyckas de på sikt blanda ut den vite mannans existens till noll så lär utvecklingen gå baklänges i kvadrat när klanfolks moral och värderingar tar över..
   vår civilisations överlevnad beror på hur vi lyckas stå emot kvasimarxismens värdegrund och vår förmåga att fysiskt försvara våra gränsen emot angrepp av tredje världens medborgare.

 55. Ett tips till dig Franciskus. Innan du börjar prata om välkomnande av mussar till Europa, så förklara för dina följare i Afrika att islam är en fredlig religion.

 56. Vad säger vår ilskne polack här om att bli jämförd med de analfabeter som kommer som migranter idag?
  Det är väl självklart att migration kan vara bra eller dålig för mottagarlandet, det beror helt på vilka som kommer och hur många de är.

  Dessutom är vi protestanter i detta landet, så påven kan fara och flyga för vår del.

 57. Många katoliker är ohyggligt missnöjda med honom. Han är en konsekvens av Andra konciliet, som inte har varit något annat än en katastrof för kyrkan speciellt den s.k dialogen mellan kyrkan och judenheten. Kyrkan har alltid haft en strikt hållning gentemot judendomen och kyrkans undfallenhet har banat väg för det ena nederlaget efter det andra för mänskligheten. Kom ihåg vad Jesus, Paulus och Petrus säger om judarna och deras aktiviteter, som fördöms i hårdaste ordalag men det finns en möjlighet för judar att motta dopet.

 58. Katolisismen liksom islam och nu den lutherska svenska kyrkan. Är politiska maktfaktorer. Deras smutsiga hjärnor försöker styra människors vardag och samarbetar med vissa och förtalar andra.
  Jag tror om det finns ett helvete. Kommer de brinna jävligt länge där.

  • Även frikyrkorna, folkrörelserna, hjälporganisationerna, partierna och staten är djupt insyltade i detta geschäft.

   • Ja, de som sossarna har varit inblandade i har ju gett direktiv till en muslimsk anpassning. För att få röstboskap och ta makten. Det är ganska vidrigt beteende. Helt emot den svenska och västerländska livsstilen. Dessutom är de arbetarrörelsen som får betala som vanligt. Som till fackföreningarna vars ledamöter inte kan låta bli att överkonsumera från kassan.

 59. Utan att kunna Bibeln särskilt väl så står det i den;
  ”Ty vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna. (Ef 6:10-12)”

  Påven med sina pedofilpräster, EU, FN, Media, Globalister och dess politiker-lakejer tillhör alla de ondskans axelmakter som nu försöker att förgöra vita kristna och europa

  • »Ve mig! Varför har jag blivit född
   till att se mitt folks undergång

   Och konungen utfärdade ett påbud
   för hela sitt rike att alla
   skulle vara ett enda folk,
   och att var och en skulle övergiva
   sina egna seder och bruk.

   Ur FÖRSTA MACKABÉERBOKEN. Ersätt konungen med EU eller FN.

 60. Hur många har Vatikanstaten tagit emot? Är det krav på att de ska vara före målbrottet, och kunna kastreras för att platsa in i kören?

 61. I Argentina behandlas folk med indianskt ursprung som andra klassens medborgare!
  Det kanske vore något för påven att ta upp.

  • japp.. katolska kyrkan kan ju inte förnedra sig läggre.. det är totalt!!! o han kallar det för ödmjukhet…..
   fast att tvinga på andra sin åsikt är ju det knappt!!! så jag har mer tilltro till en björk,,, lingon .. svamp.. (då är vi ju nära bigos.. lol)
   än ngn präst särskild katolsk dom är pajaser o jag drev med den senaste jag träffade..

   för denna pucko kände inte till lucia…o historian bakom firandet…
   det lustiga att protestand kyrkan i sv. firar en katolsk högtid… som katolska kyrkan har totalt glömt….

 62. Ja, Argentina har ju varit vana att ta emot nazister så varför inte också islamister. Sen kan man ju alltid undra hur många migranter Vatikanstaten tagit emot.

 63. Påven kunde ju tala om att migranter har en moralisk skyldighet att respektera seder och bruk i det nya landet.
  Och framförallt att det nya landets lagar följs.

 64. 170 tusen polacker sammanlagt under 55 års tid, runt 3 tusen om året, inget att yvas över:

  Between 1921 and 1976, 169,335 immigrants from Poland permanently settled in Argentina. The first Poles arrived in Argentina during the 19th century. … For many years, the Misiones Province was the major Polish center in Argentina. Today it is estimated that between 500,000 and 1 million Argentines have Polish ancestry.

 65. Fransicus liksom alla äldre biskopar är PK-vänster och en del är homo- och pedofiler. Detta kan bli katolska kyrkans undergång och då är det definitivt ute med västerlandet. Finns ingen annan institution som historiskt ståt emot islam.

  Lästips både intressant och roligt skrivet av en katolik, grävande journalist, libertariansk aktivist och offer för en katolsk präst.
  Diabolical: How Pope Francis Has Betrayed Clerical Abuse Victims Like Me—and Why He Has To Go”
  https://www.amazon.com/gp/product/1642931632/ref=dbs_a_def_rwt_bibl_vppi_i0

 66. Slutet är nära när ”präster” ger sig in i politiken, och även de skulle väl drabbas av våldet från barbarerna.
  Så är sagt av Nostradamus, han som var född runt 1550 lyckades förutspå både ubåtar och våldsmannen Hitler och även W Churchills berömda tal… Så han kan nog ha pejlat in WW3 där barbar invasionen från muslimska länder till slut slås tillbaka av det europeiska folket.

 67. Frassepåven borde ägna sig åt att städa upp bland de egna prästpedofilerna innan han yrar om hur västcivilisationen ska förstöras genom massinvandring.

 68. Påven älskar Islam och bryr sig inte om kristna som slaktas. Predika massinvandring av muslimer till ditt eget land Argentina din skithög.

 69. Mänskliga rättigheter.
  Jacob Robinson, död 1977, var en av sju judiska parlamentsledamöter vid Litauens parlament år 1923. Där var han ledare både för judarnas parlamentariska grupp, och för alla minoritetsgrupper.

  1940 flyttade han med sin familj USA. Där grundande han IJA, Institutet för Judiska Frågor som blev forskningsavdelningen för Amercian Jewish Congress och World Jewish Congress. Den ledde han till 1947. Det var han som utvecklade konceptet med mänskliga rättigheter som ett sätt för att försvara judars rättigheter; och det var hela syftet med deklarationen om mänskliga rättigheter under ”fredsorganisationen” FN:s flagga.

 70. Det är inte så konstigt att påven vill ha in fler små pojkar till Vatikanen!! Dom har en benägenhet dessa katolska präster att gilla detta precis som islam gör…eller?

 71. Att Afrika och Mellanöstern har stora problem idag beror vare sig på oss eller miljöförstöring. De föder för många barn och vill inte arbeta tillräckligt hårt för att ta sig ur sin fattigdom.

  • I Sydafrika säger de svarta att de vita har stulit deras land (vilket är en lögn). Så nu drar de omkring i mobbar och exproprierar egendom som ägs av vita. De kan ta ett hotell eller en golfbanan. Vad gör de svarta sedan? Driver de hotellverksamhet eller sköter om golfbanan? Nä, de plundrar och låter sedan verksamheten dö. De svarta som jobbade på dessa ställen är utan jobb och inga inkomster från turister kommer in längre.

   Sanningen är, att de svarta i Afrika behöver vita som organiserar deras samhällen om de ska ha någon chans att få ett högre välstånd. De svarta måste lära sig att sluta skylla sina egna tillkortakommanden på vita.

   För varje vit bonde som mördas i Sydafrika blir landet fattigare.

   Och vilka tror ni kommer att få betala en massa miljarder till svältande sydafrikaner? Jo, det kommer att bli vi i Sverige bland annat via skattepengar

   Och socialdemokraterna sponsrar detta. Visst blir samhällen bra med socialdemokraterna vid ratten. Haha, så korkade folk är.

 72. Det hade varit bättre om påven tog tag i alla bögpedofiler inom kyrkan. Bättre han gör det än att han lägger sig i migrationsfrågor.

 73. Om denna anti Krist hade tillåtit preventivmedel skulle inte så många flyktingar finnas. Helvetet är fullt av kardinaler som gillar små gulliga barnstjärtar. Kan man vara mer lierad med djävulen än denna rörelse som aldrig tycks gå att reformera.
  Tvi vale!!

 74. Nu gäller det… Vatikanen tar emot minst 25000 muslimer och sätter alla sina biskopar att tvätta deras fötter när RAI är närvarande och filmar

 75. Påven skall INTE lägga sig i politiken i andra länder ! Han skall sköta sitt ämbete och föra ut Evangelium . Så kanske det inte blir så många migranter från vissa länder .

  Här har vi en som tror att han är Gud Fader själv . Så trodde även djävulen med resultat att han själv blev utkastad från himmelen när han försökte ta sig en egen tron ovanför Gud .

  Påven skall uppträda som den tjänare han var tänkt att vara och inget annat .

 76. Han kan hysa in alla, vi kan skicka alla härifrån också, får säkert plats med honom
  hela djävla världen är p g att krascha i evi, islam, evils people, satan med sin evil spirit, det är bara en tidsfråga nu

 77. Varför talar aldrig påven om att hjälpa människorna i fattiga länder, så de inte behöver resa ur sitt land? Förklaringen är enkel! Påven är tillsatt av FN och globalisterna av två syften – klimatet och invandringen. Den förre påven Benedictus XVI avsattes den 28 feb. 2013 av ett enda skäl, att en ny (Franciskus) skall hjälpa FN och globalisterna driva sin linje vid klimatmötet i Paris 2015. Officiellt avgick Benedictus XVI av hälsoskäl, vilket är en lögn av stora mått. Benedictus XVI som är född 18 april 1927 lever idag i högönsklig välmåga, medan påven Franciskus född den 17/12 1936 uppvisar idag tydliga tecken på långt framskriden demens.

 78. Märkligt att den här mannen talar om moraliskt ansvar, när han beter sig som om han sålt ut sin själ och mer arbetar för planetens befolknings undergång, när han föreslår en blandning av människor där den ena parten så uppenbart hatar den andra.

 79. Är det inte mer moraliskt att försöka göra så invandrare står upp för sitt land, istället för att dra svansen mellan bena som de gör nu. hur tror de egentligen demokrati skapas, genom vänliga kramar? Nej det sker genom egna uppoffringar och blodspill samt en rad av inbördeskrig, det är det som gör ett land demokratiskt att inte göra något ger motsatt effekt, diktatur med andra ord

 80. ” Polske migranter fungerte bra i Argentina” Det gjør de i de fleste land. Men Argentina er større enn hele Vest Europa og han skulle prøvd å sende 4 mill muslimer til Argentina og sett om det fungerte fint. ” Hvert land har ansvar for att menneskerettene etterleves” Ja, hvert land i Europa, i de fleste andre land er det ingen som bryr seg. heller ikke Vatikanet.

 81. Påven en fjant! Med sådana åsikter skapar han ingen medlemmar åt sina församlingar.
  Enligt de egyptiska presidenten finns inga rättigheter som skänker flyktingar rätt till acceptans. Väl valda ord som med fördel kan användas som rättesnöre.

 82. Njae…det är naturligtvis olyckligt att en kyrklig ledare säger sådant trams. Men …det slås inte upp när påven får mothugg. Biskoparna i Östeuropa håller med sina folk och vill inte ha in islam.
  Den kyrklige ledaren för Ryssland , Patriark Kirill har i flera intervjuer sagt att Västeuropa måste ordna en plan för repatriering av muslimerna.

 83. Visst har vi ett moraliskt ansvar, men hur långt sträcker det sig? Tills migranterna utgör 10, 20, 30, 40, 50 procent av befolkningen eller mer? Att tala om moraliskt ansvar är lätt, men att tala om var det upphör är svårt. Vad anser påven? Jaha, han väljer den enkla vägen…

 84. Då gör vi så här: Vatikanen får, likt Sverige, ta emot 100 tusen afrikaner och araber varje år i 10(-30) år. En pedofilsekt blir drabbad av en annan.

 85. Påven kan inte tro på Gud. Han säger saker som gynnar fanatiska islamister … Han kan därför inte vara kristen.
  /CC

 86. Vatikanen är en kuslig skapelse som leds av globalistmarionetten påven Franciskus. Vatikanens enorma rikedomar förvaltas av Rothschilds.

 87. Om nu ett land tar sitt moraliska ansvar ska då inte dessa sk flyktingar göra det samma ? Lära sig språket , regler , att sitt ansvar helt enkel
  gör din plikt kräv din rätt ! Inte som nu gör inget utan bars kräv kräv .

 88. Ska det bli Nobels fredspris till Pajaspåven? Kanske delat pris med 15-åriga Greta? Och en muslim? PEEEEACE! *handhjärta*

 89. Moraliskt ansvar är att ta hand om sin familj och land först. Sedan ta hand om andra. Påven är inte Jesus som kan trolla fram fiskar och bröd till alla. Det vill påven lägga på redan hårt ansträngda människor och stå som en helig relik för det goda. Fuck Påven. Hur många invandrare tog vatikanstaten emot? Bara en fråga. Med de rikedomar de har skulle de kunna föda miljarder människor. Men som vanligt är den goda religionen en täckmantel för präster och pilater att ligga på divanen att sörpla vin och umgås med korgossarna. Mig lurar de inte.

 90. migranter: ”Moraliskt ansvar att ta emot”

  Formar om meningen så att den beskriver verkligheten:
  Moraliskt ansvar att inte ta emot flera migranter utan vi måste i första hand värna om våra egna.

 91. …” hur polska migranter välkomnades till Argentina …”
  Tar jag fel om jag påstår at båda länderna er katolska?
  Då skulle det vel inte vara nått problem.
  Kan påven dra ur hatten hur det gikk när muslimerna migrerade til et katolskt land nån gång? Påven? Hallo. Halloooo.

 92. Anti-vit, anti-kristen, anti-katolsk. Anti-påve. Om katolikerna verkligen brydde sig om sin religion, skulle de organisera korståg mot påven. Invadera vatikanen, och släpa ut den här påven på gatan. Ställa honom inför en tribunal, och låta honom svara för sina anti-vita, anti-katolska, anti-kristna idéer och policies, samt sitt pedofilbeskyddande. Sen in i den mörkaste fånghålan med honom för resten av sitt liv.

 93. Bibeln talar om den sista tiden. Påven verkar tydligt passa in som ”den falska profeten”. Bibeln spår också att det blir en enda världskyrka. Den heter Laodicea o består av vackra ord men få goda gärningar. Jesus ska utspy den ur sin mun. Det har jag redan gjort!
  Men min skyddsängel behåller jag. Gud finns men han har inget med dagens kyrkor att göra.

 94. Påven är den falska ormen i lustgården som lockar med förbjudna frukter som ”medmänsklighet”, ”hjälpa sin nästa”, ”den gyllene regeln” och annat dylikt tankegods som tilltalar troende katoliker.

 95. Skitbra då kan alla skicka sina såkallade ekonomiska migranter till Vatikanstaten om dom nu tycker att dom har pengar i överflöd och empati mot dessa fredsduvor med sin fredsälskande religion! Amen mister påve!

 96. För denne Påve känner jag, som kristen endast förakt! Jag har en känsla av att någon musse gör honom glad då och då! Han tycks vilja islamisera den kristna världen mer än muslimerna! Må någon muslim skära halsen av denne orm!

 97. Judaspengar har köpt Franciskus politik

  Ett exempel på den judiska maktens orkestrering av befolkningsutbytet och i synnerhet över påvens stöd för det, är juden George Soros som enligt läckt e-post som publicerades av Wikileaks betalade 650 000 dollar för att påverka påven att ändra ”den katolska kyrkans prioriteringar” till frågor om migration och övertyga enskilda biskopar att predika för privilegier för icke-vita. Andreas Jonsson på Nya Tider skriver att det också är precis efter denna välfinansierade påverkanskampanj som katolska kyrkan gjort den radikala profiländringen, och kommit att nästan uteslutande predika för just ökad invandring och anpassning till islam.

 98. Den där påven kan man skita i. Han är från Argentina, han vet att inga araber o afrikaner vill komma till södra sydamerika.

 99. Den pågående ersättningsmigrationen är ett FN-projekt

  Nya Tider rapporterar att ett tungt namn inom den katolska kyrkan nu har agerat visselblåsare för att avslöja anledningen till den extremt islamvänliga politik som påven för.

  Denna politik stämmer bra överens med FN:s planer på befolkningsutbytet i Europa, som nyligen uppmärksammades internationellt i och med att ett FN-program publicerat år 2000 åter blivit aktuellt i debatten. FN-rapporten heter ”Ersättningsmigration: en lösning på en åldrande befolkning och nedgång”. I den skriver ”experter” att EU-länder bör ”välkomna” 159 miljoner migranter före år 2025. I ljuset av de effekter som det pågående befolkningsutbytet utsätter den vita befolkningen för, ger denna rapport idag en helt annan syn på den ”problembild” som FN målade upp för tjugo år sedan. FN bildades av judar och alliansmakterna efter att de hade besegrat Tyskland i andra världskriget. Sedan dess har de mycket aktivt arbetat för en global värld i ”harmoni”, det vill säga under global kontroll av en utvald skara makthavare.

  Regeringen väntar enligt en ny rapport från Migrationsverket publicerad 29 juli ännu fler ”asylsökande” under 2019 än i år, men understödjer utvecklingen istället för att vända situationen. Detta innebär att regeringen lydigt följer den globala planen för befolkningsutbytet.

 100. Vilket fjantpåhitt att ha en pajjas med en halvt avskuren fotboll på skallen och som leker guds ställföreträdare på jorden! Han är ju lika mycket syndare som alla andra, kanske ännu mera!
  När jag ser honom tänker jag bara på fariseerna som Jesus läxade upp i templet! Fariseerna levde i skriften och inte i anden! De var materialister och hade pengar och makt som första prioritet!

 101. Enligt mina beräkningar kan Vatikanstaten ta emot 159 miljoner kulturberikare. Saken är därmed avgjord. Påven får bli deras Iman.

 102. Det har aldrig slagit pedopåven att alla migranter inte är likadana som polska för 70 år sen?
  Nej inte godhetssignalisterna till v.lib.politiker heller.

 103. I en ev. framtid så kan Vatikanstaten bli ett stort islamistiskt högkvarter !

  Mycket byggs om för att passa islam och många islamistiska föremål pryder staden och inne i byggnaderna .

  På torget så finns en stor bild på påve Franciskus , hans tunga hänger ut och han är alldeles blå där han dinglar i repet från en lyktstolpe .

  Om Franciskus tror att han är skyddad så har han fel , de allra flesta höga herrar som hjälper globalisterna kommer sannolikt att dumpas som hundens bajspåse då uppdraget är slut !

  Som t,ex vår Löfven , vad har han personligen som är så värdefullt förutom den politiska maktpositionen . . . INGENTING !

  Han och alla andra i 7-klövern kommer att dumpas av de riktigt stora och groteskt rika i globalistmaffian !

  Är man inte kompis med Rothschild pga sina enorma rikedomar så har man sannolikt ingen chans då islamismen kommer eftersom globalisteliten inte skyddar de nyttiga idioterna som hjälpt dom att förstöra sina länder !

 104. Påven har missuppfattat sitt uppdrag,liksom vår egen fuhrer Löfvén.

  De ska representera sina egna medlemmar och deras intressen.

  Inte islam och globalistmaffian.

  • Otänkbart, för det finns ingen kristen muslim.
   Vatikanstaten kan ju övertas/invaderas av islamister som skär halsen av alla 1000 invånare och utropar det till kalifat, men det är väldigt långsökt.

 105. Att likna musliminvasionen i Europa med de polska flyktingarnas ankomst till Argentina.

  Det är likställa paradiset med helvetet.

 106. Långt innan denne påve blev jesuitpräst var han bl a utkastare på en krog
  i Argentina. Han måste ha stakat ut målet i livet tidigt. Nu smörjer han de invigda
  i de globalistiska organisationerna och vill övertyga världen om hur bra allt blir om väst elimineras. Han företräder en kyrka med 2.25% pedofiler inom prästerskapet.

 107. Den katolske pave fortæller os om moral, mens man ved hvordan de behandler børn.
  De har ingen moralsk kapital at forvalte over.

  Det svarer til en forbryderbande, der fortæller det arbejdende folk, at de skal arbejde hårdere.

 108. Man ska inte flytta massa folk över jorden och blanda dem ihop.
  Det är ett brott mot mänskligheten, d v s ett brott även mot själva migranterna som luras att lämna sina hemländer och glömma sina egna rötter till slut.

  • ja,konstigt att de själva vill inte ta moralisk ansvar för alla fattiga i världen utan tvingar heller andra att göra det..

 109. Moraliskt ? Ska denne Gudfader av pedofiler prata om moral ? Kan ingen sökare av 72 jungfrur försöka uppnå dessa genom att spänna på sig ett bombbälte och dela med sig av sin strävan att upprätthålla fredens religion i Vatikanen ?

 110. Den jävla skrockfulla fjanten som inte tillåter katolska afrikaner att använda kondomer ens och därmed låter alltför stora barnkullar bli till och HIV-smittas. ”Moral” har hans ”celibat”perverta präster ingen uppfattning om. Kristendomens evangeliska budskap hör till de vackraste som finns men kyrkor och speciellt det Vatikanstyrda gangsterväldet är bara hån mot kärnan av vad Jesus lärde. Jag lyssnar hellre på Duterte än denne gubbe.

 111. Om det är moraliskt då kan ju du börja att öppna upp dörrar i Vatikanen och fylla din palats med människor. Att man förespråkar något som andra människor får betala för är ett hyckleri av alla högsta grad.

  Sen kan du börja att städa undan all pedofil stämpel, då kan du börja prata om moral.

 112. Hur är det Påven, hur många män från tredje världen har fått bostad och jobb i Vatikanen? Kanske bara de i ung ålder som är intressanta.

 113. Mannen och kvinnan som sätter barn till världen har ansvaret för sin avkomma så länge denne är barn, d v s fram till 18 års ålder (enligt aktuellt) svenskt sätt att se på saken. Därav följer att svenska staten inte har något som helst ansvar för de påstådda barn som kommer hit för att skaffa ett nytt liv på vår bekostnad. Ljuger dom om sin rätta ålder har dom ingen rätt till någonting annat än förpassas ur riket. (förr skar man bort stor del av tungan på lögnare. Kanske dags att fundera på det, då många av inkräktarna är vana från sin egen kultur att bli separerad från någon kroppsdel, om man skött sig illa!)

  FN-pakten om migration är inget annat än ett sätt att avskaffa alla gränser i världen, Israels undantagen, förstås. Vi blir till slavar för en Elit som för länge sen’ redan vet hur vi gojim skall behandlas, Agenda 2030 garanterar det, hur som helst.

 114. Det är skillnad på invandrade kristna polacker och muslimer som väller in!
  Påven är för massinvandring medan Dalai Lama som jag uppskattar betydligt mer förstår att nu är gränsen nådd.Immigranterna skall skickas till baka till sina hemländer för att bygga upp sitt land anser Dalai Lama.
  Var och en får ta ställning till detta.Jag håller med Dalai Lama!

 115. Påven måste ju va dum i huvudet på riktigt!? Vet han inte att muslimer hatar judar katoliker och kristen religion över allt annat och så välkomnar han dom? Den första dom skär halsen av när dom får makten e ju påven.

 116. Så hade det inte låtit om det var t ex hinduer eller buddhister som ville attackmigrera. Vilket de dock inte är kända för.

LÄMNA ETT SVAR