Polisen jagar en misstänkt serievåldtäktsman efter flera överfall i södra Stockholm. Mannen har slagit sina offer i huvudet och sedan släpat in dem i en skog där han våldtagit dem.

Det handlar om tre våldtäktsfall som har inletts med kraftigt våld mot kvinnornas huvud. Därefter har mannen forslat sina omtöcknade offer till ett skogsområde där han fullbordat våldtäkterna. Överfallen har skett på eftermiddag och tidig morgon.

En kvinna våldtogs tidigt i lördags morse i Flemingsberg i södra Stockholm. Kvinnan blev slagen i huvudet och sedan våldtagen, enligt källa till Expressen. Offret hittades utomhus av allmänheten.

– Vi jobbar intensivt med att få fram mer information. Vi talar med personer för att ta reda på vad som har hänt, sade Mats Eriksson, presstalesperson vid polisen i Stockholm, då.

Alla poliser i yttre tjänst i Stockholm har tagit del av informationen. Nu har polisen även tagit fram en fantombild av våldtäktsmannen.

Polisen går ut med signalement

Den misstänkte gärningsmannen beskrivs ha kraftig kroppsbyggnad och lukta illa av ”gammal svett, alkohol och tobak”.

Serievåldtäktsmannen uppges ha ljus hy och mörkt skäggstubb som går ner på halsen. Han talar på bruten svenska – men oftast begår han övergreppen under tystnad.

När han har gett sig på kvinnorna uppges han ha burit en grön militärjacka i parkas-modell, svarta kängor och en svart mössa. Vid något tillfälle har han beskrivits som flintskallig.

Känner du igen mannen på bilden? Ring polisen på 114 14.