Rapparen Einar var Sveriges mest spelade artist förra året och har under lång tid romantiserat ett gängkriminellt leverne. Nu cirkulerar bilder där artisten själv fallit offer för ett kriminellt gäng. Bilderna visar hur han kidnappats i ett ’utsatt område’ och sedan utsatts för misshandel, övergrepp och förnedring.

Det var på måndagskvällen som flera bilder började cirkulera i sociala medier. På bilderna syns den 18-årige rapartisten Einar omringad av maskerade gärningsmän. Enligt information på bilderna kommer dessa från Snapchat och har skickats av en ”Ali K”.

Bilderna visar hur rapartisten är blodig i ansiktet och även får ett knivliknande föremål upptryckt i ansiktet. Gärningsmännen har klätt av artisten och sedan satt på honom en peruk, kvinnounderkläder och även ett hundkoppel. Vidare uppges artisten ha våldtagits genom att penetreras med sexleksaker, vilket ska ha filmats.

’Genererar miljontals visningar

Rapartisten är hemmahörande i södra Stockholm och välkänd bland unga med över 228 000 följare på Instagram. Hans låtar handlar uteslutande om att glorifiera livet i gängkriminalitet med fokus på narkotikahandel och skjutningar.

Musiken har genererat miljontals visningar på YouTube. I slutet av förra året hade Einar över 120 miljoner spelningar på Spotify och tilldelades även titeln årets låt av statsradion i Sveriges Radios P3 Guld.

I samband med artistkarriären har Einar bjudits in att medverka i flera tv-program, bland annat Malou efter tio och Nyhetsmorgon för att prata om sin uppväxt och livet på gatan.

LÄS ÄVEN: EXKLUSIVT: Yrkeskriminell lyftes fram som rapartist av Malou i TV4 – häktas nu för brutal avrättning

Vill inte samarbeta med polisen

Enligt uppgifter till media vill Einar inte samarbeta med polisen för att identifiera och gripa gärningspersonerna. Polisen har upprättat en anmälan om människorov men på grund av artistens samarbetsovillighet har man inte kommit vidare i utredningen.

På hans instagram-konto meddelar Einar att han mår bra och ska fortsätta som vanligt.

”Yo yo yo, vad händer Instagram, yo. Eran broder här. Walla, jag har en sak att säga till er bara. Alla där ute kan bli kidnappade, alla där ute kan bli slagna. Jag mår bra, jag är vid liv och ingen kan göra det jag gör så jag kommer fortsätta det jag gör så länge jag står på benen”, hälsar han.

https://www.instagram.com/p/B_yBZM8BYhB/?igshid=9g3h9k5y6z85

authorimage

Tyckte du denna artikel var intressant?

Stötta då tidningen med en donation! Utan ert stöd kan vi inte fortsätta vårt arbete med att göra det som gammelmedia ignorerar.

Du kan 1) Swisha: 123 083 3350 2) Fylla i formuläret nedan ?, eller 3) klicka HÄR för övriga alternativ

Tack på förhand!