I torsdagens avsnitt av SVT-programmet Go’kväll intervjuades journalisten Joakim Medin som skrivit boken Thailandssvenskarna. I denna skildras svenska män som åker till Thailand för att köpa sex. En av Medins slutsatser om männen ifråga är att de är bittra och hatiska och SD-sympatisörer.

Enligt SVT:s beskrivning av programmet handlar det om tusentals svenska män som varje år reser till Thailand ”för att leva ut sina drömmar om sex utan krav och konsekvenser” samtidigt som de klagar på ”hur Sverige dukar under av feminism och invandringskollaps”.

Under intervjun berättar Medin att männen ser den form av feminism som präglar Sverige av i dag har varit av ondo och att thailändska kvinnor är mer kvinnliga. Något som gör att männen kan känna sig mer som män, en situation som gagnar alla.

Framåt slutet av intervjun hävdar Medin att alla dessa män ser Sverigedemokraterna som ”ett värn” mot den negativa samhällsutvecklingen i Sverige avseende invandringspolitik, feminism och jämställdhet. Anledningen till deras syn ska bottna i en bitterhet, ensamhet och frustration. Dessa känslor menar Medin är en faktor bakom den växande ”högerpopulismen”.