terrormamma-um-med-barnbarn
Utrikes

Terrormamma manar fängslade terrorister smuggla ut sperma och avla barn till palestinsk jihad

Publicerad 6/29/2019
Annons

Um Nasser Abu Hmeid är berömd bland palestinier eftersom hon fostrat sex söner till att begå terrormord mot judar i Israel. Nu gratuleras hon av den palestinska myndigheten för att ha blivit mormor. Detta sedan en av sönerna lyckats smuggla ut sin sperma från fängelset som hustrun inseminerats med. Um Hmeid uppmanar alla terrorfångar att göra likadant för att avla så många barn som möjligt till jihad mot ”Israels ockupation”.

Sonen, 43-årige Nasr Abu Hmeid, avtjänar flera livstidsstraff för sin inblandning i mordet på fyra israeler men har nu blivit pappa till en son. Detta efter att ha fått sin sperma utsmugglad från fängelset. I en intervju tillsammans med svärdottern Ala Al-Naji som precis blivit mamma uppmanar mormor Um alla fängslade terrorister att följa sonens exempel.

”Avla så många barn som möjligt” för den palestinska saken och för att ”trotsa judarna” var Ums och Alas budskap till alla män i israeliskt fängelse dömda för terrorbrott. Ala hoppas också att Allah ska föra hennes terrordömde make tillbaka till henne och den lille sonen som fått namnet Yaman, ett namn som betyder ”effektiv och stark”.

– Jag säger till varje mor vars son är i fängelse och vars strafftid är lång att inte tveka, så att så många barn som möjligt kan avlas. Varje sådant barn från en livmoder är en prestation för det palestinska folket, förklarade Um Hmeid.

Ums son Nasr är inte den enda terrordömde palestiniern som lyckats smuggla ut sin sperma från fängelset. Flera fall har dokumenterats av media och en särskild klinik har öppnats som hjälper fruar till dömda palestinska terrorister att insemineras med deras spermier.

Klinikens chef, Dr. Salem Abu Khaizaran, berättade redan 2015 att 36 barn till dömda terrorister – som han kallade “frihetens ambassadörer” – hade fötts som resultatet av utsmugglad sperma och att ytterligare åtta kvinnor var havande med sina terrordömda makars barn. Han försäkrade också att dussintals andra kvinnor tack vare Allah stod i kö för att ansluta sig till klinikens inseminationsprogram.

Kort efter att mormor Um fått sitt barnbarn via utsmugglad sperma fick hon celebert besök i hemmet. Det var den palestinska myndighetens minister för kvinnofrågor, Amal Hamad, som avlade personlig visit för att gratulera.

Ministern har tidigare lovordat modern till sex terrordömda söner som en förebild för för andra mödrar:

– Um är mor till oss alla och vi är alla hennes söner och döttrar. Hon är en palestinsk mor som offrat alla sina söner – som martyrer och fångar – för befrielsen av hemlandet och mot ockupationen.

Um Hmeid kommenterade gratulationerna med att hennes söner har uppnått seger i alla sina ”strider mot ockupationen” och att barnbarnet Yaman är ytterligare en seger.

Mats Dagerlind
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
590Man ihjälskjuten vid idrottsplats – ”Man vill flytta från Stockholm”
Annons