Samtidigt som Israels premiärminister Benjamin Netanyahu meddelar att kriget mot terrorgruppen fortsätter och kommer att fortsätta till slutet, tills man har uppnått en fullständig seger, kommenterar Donald Trump situationen där han ställer sig på den israeliska sidan.

Kriget fortsätter och kommer att fortsätta till slutet, tills vi har fullbordat hela vårt mål. Vi kommer att fortsätta kämpa på land, till sjöss och i luften, till fullständig seger. Det är beskedet från Benjamin Netanyahu om Israels kamp mot terrorgruppen Hamas efter den brutala massakern på civila i oktober i fjol.

Samtidigt säger Trump att Israel måste slutföra jobbet och måste vinna kriget, och det snabbt då han anser att det tar för lång tid. Han nämner också att det, trots mängder med filmer från Hamas själva, finns människor som inte tror på att massakern i oktober verkligen skedde – något han jämför med att förneka Förintelsen.

LÄS ÄVEN: Bidens krav inför debatt med Trump: Ingen publik

Trump attackerar också demokraten Chuck Schumer för hans kritik av Israels krig i Gaza, och sa att han har ”blivit som en palestinier”.

Tidigare har Trump ifrågasatt judiska amerikaner som röstar på Demokraterna och menar att de ”bör få sitt huvud undersökt”.

För några dagar sen skapade Trumps presidentvalskampanj uppmärksamhet i sociala medier med en video i vilken man hånar president Joe Biden och dennes återkommande fadäser.

LÄS ÄVEN: Joe Biden skapar rubriker med udda beteende under ceremoni