Våldsamt där migrantkaravanen dram fram i Mexiko

Delningar

Enligt medierna rör det sig om flyktingar, men från alternativa källor på plats framkommer en helt annan bild. Man rånar, stjäl och våldtar till och med utmed rutten mot gränsen till USA.

”En invasion” menade den amerikanske presidenten Donald Trump, något media inte höll med om och som var upprinnelsen till CNN-reportern Jim Acostas tillfälliga bannlysning från Vita huset nyligen.

Enligt en mexikansk journalist uppför sig migranterna allt annat är fredligt utmed karavanens rutt. De vill heller inte bli filmade och kräver att video tagna på dem raderas.

Även från andra källor bekräftas att karavanerna kantas av våldsamheter – ovan bilder från Mexiko.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

190 KOMMENTARER

 1. Mexikos president har erbjudit alla att söka asyl i Mexiko men eftersom alla är ekonomiska emigranter har ingen nappat på erbjudandet.

  Globalisternas taktik för att förstöra västvärldens ekonomier, demokratier och välfärdsstater är detsamma både i EU och USA, dvs att översvämma dem med dysfunktionella halvanalfabeter och bidragstagare

 2. ”They are robbing, stealing, raping and carjacking along the way.”

  Men…hur är detta möjligt? Dessa invällare är ju inte muslimer, och det är ju muslimer och Islam som är orsaken till alla våldsdåd i västerlandet skriver ju Samnytt dagligen. Är det faktiskt möjligt att det existerar sådant som…ras?

   • Självklart! Och hela resan till USA är organiserad och välplanerad av globalisterna. Annars skulle knappast dessa människor själva komma på tanken att ta sig hela vägen dit.

  • Ja, som jag själv har skrivit många gånger innan: islam är bara ett symptom. Dock, var god ge EN länk där Samhällsnytt påstår att muslimer/islam är orsaken till alla våldsdåd i västerlandet (borde vara rätt enkelt, om det är något som påstås dagligen).

 3. De är så nära nu. Och har ständigt uppmuntrats på vägen dit. Av folk som inte kommer att betala följden av deras illegala vistelse!

 4. Det är ju ren invasion av ett land. Då skall det laddas med skarp ammunition för att försvara landets gränser Något annat kan inte komma på fråga.

 5. Säkert inget att oroa sig för därför de vill bara in i USA och rensa USA från muslimer bara. Trump har missuppfattat allt. De vill nog hjälpa amerikanarna och sedan ge sig iväg mot Europa och rensa där också. De tillhör antagligen organisationen Clean up for ever och blivit missförstådda totalt. Vi lever ju i en värld, där ingen är riktigt klok ändå.

 6. Undrar bara när , inte om, utan när Mr.Trump aresterar de bakomliggande krafterna och skickar de till livstids fängelse .?

 7. Denna karavan ser ut at bestå till 90% av aggressiva män i åldern 15 – 35 som med all förmodan har ett förflutet de vill fly ifrån. Men ska givetvis inte generalisera, men det är svårt att se det på något positivt sätt som de håller på. Jag hoppas innerligen att de blir stoppade snart av RIKTIGA insatser i form av militär.

 8. Kanske domaren i Florida tänker om !
  Mr Trump har ju helt rätt och bör se till att militär möter dessa vildar !
  Mer murar o staket med massor av vaktpersonal .

 9. Hm, när SVT rapporterade om detta så intervjuades bara ett par med ett litet barn. Aningen vinklat, månne? På andra sidan staketet stod reportern Bergfeldt och öste sedvanligt hat över Trump med stirrig blick.

  • Idag spärrades framkomligheten för min hustru och mig på Lidl av svinia med en vikt på minst 120 kilogram netto, otroligt ful och slafsigt klädd. i vagnen hade denna mastodont una criatura mulata. En lille frage, vem betalar underhåll till det barnet?

 10. enligt MSM så har flyktingarna och mexicanarna haft det trevligt hela vägen genom Mexico utan nu när dom kommer Tjiuana. Man antyder att dt är Trumps fel.

  Man nämner inget om att Mexico borde vara det land som dom borde söka asyl i ….

 11. Känner igen bilderna. Det såg exakt likadant ut här när finnar, estländare, norrmän och andra tog sig hit under WWII. Eller inte.

     • Det är en stor skillnad på de två olika rörelserna.
      Kommunismen är en globalistisk rörelse som strävar efter världsherravälde precis som just nu.
      Den nationalsocialistiska strävar efter tydliga lands gränser och att först och främst ta hand om det egna folket.

     • Var det därför Hitler anföll Ryssland, Frankrike Polen samt England. För att nationalsocialismen behövde tydliga gränser?

     • Om du vill veta varför WW2 startade så kan jag säga att det berodde på att Tyskland ville få till Danzig korridoren för att hjälpa tyskarna som var instängda i en enklav i Polen efter WW1´s krigsslut. De var illa behandlade och Tyskland försökte nå en diplomatisk lösning på detta men lyckades inte.
      Vidare så var det faktiskt England och Frankrike som förklarade krig mot Tyskland och inte tvärtom.
      Vad det gäller Sovjet så var ju de huvudmotståndaren rent idéologiskt då kommunismen var en stark kraft i Tyskland under 20-30 talet. Nationalsocialister och kommunister var antagonister. Vad som utlöste attacken gentemot Sovjet kan man nog fundera över men det finns de som säger att Sovjet hade tänkt gå till attack mot Tyskland men Adolf slog till innan för att ta tag i taktpinnen. Det sistnämnda vet jag inte hur väl det stämmer men det finns en sådan aspekt med på kartan.

     • Så vilka är förtryckta av nationalsocialister?
      Kanske det är så att du behöver läsa på lite.

     • Det är nog ingen dum idé 🙂 Dagens européer har samma fiende som Tyskland hade under första halvan av 1900 talet.
      Synd bara att det kan vara så svårt att förstå just den lilla detaljen.

     • Ja tyskarna är ju också européer så de ingår i den frasen.
      Så din iakttagelse är helt korrekt.
      Kriget mot germanerna är inte slut ännu utan är i allra högsta grad pågående. Det är migrant strömmarna ett påtagligt bevis på. De är ett vapen i detta krig.

     • Det var dagens Tyskland de krigade för att slippa. Deras fiender är nu deras härskare.
      Ja, jag blir irriterad på folk som säger att vi nu ser folkförrädarnas dödsryckningar. De har ju ett fastare grepp om oss än någonsin tidigare.

     • Hel rätt ! Greppet är fastare än någonsin. Synd bara att folk i gemen har lite svårt för att ta till sig detta.

     • Typ sex miljoner judar under andra världskriget plus romer och funktionshindrade samt folk som protesterade mot nazismen. Men det är väl bara ett påhitt? Någon som försöker hitta på varför man hade kremeringsugnar i koncentrationslägren. Inte var det för att grilla bratwurst. I så fall var korvarna lika stora som en fullvuxen person.

     • Jag har inte bestämt mig ännu om jag vill bli begravd i kista eller kremerad den dagen jag lämnar in.
      Apropå baltutlämningen som skedde till Sovjet så blev faktiskt inte alla avrättade så du får nog justera lite där också 🙂

     • Du menar som man ljög om lampskärmar,tvål,hundar med gifttänder,het ånga(som dom först sa)Diesel mm….
      Om du fortfarande tror på siffran 6milj så verkar du ju ej så påläst.
      Vet du ens något, typ The transfer agreement och hur det såg ut i tyskland på 20-talet?
      vi är på god väg till samma samhälle här nu.
      Finns det några du vill skicka hem?
      Försök att kremera 6milj lik tar ju typ 15 år med alla kremeringsugnar som fanns då.
      Det är hemsk att folk dör men det är också hemsk med lögner.

     • Ja vi är säkert på väg dit igen. Kanske det är meningen att de vill få hem resten av de sina den här gången.
      Men då krävs säkert att de skapar sig lite mera livsrum.

     • SIONISM. Enligt en färsk studie är en majoritet av uttalanden från sionistledare felaktiga.

      En studie från en israelisk tankesmedja visar att mer än 70 procent av uttalanden från höga israeliska politiker är falska.

      Studien har genomförts av Yifat Media Check Ltd. och Hamashrokit (Visslan) – en faktakollande NGO – och enligt resultatet var majoriteten av uttalanden från israeliska toppolitiker förra året antingen helt eller delvis felaktiga, där representanter från regeringspartierna var mer benägna att ljuga.

      74 procent av dessa representanters uttalanden var falska, 12 procent var delvis sanna och enbart 14 procent var sanna.

      https://www.veteranstoday.com/2018/11/19/israeli-think-tank-admits-zionist-leaders-lie-most-of-the-time/

 12. Vem startade flyktingkaravanen? Det kan ju inte vara så att alla bestämde sig för samma datum. Är det Soros eller någon annan organisation? Sedan denna våldsamhet. Tror de verkligen att de kommer in i USA med den attityden?

 13. Dessa Mena dårar ska sedan när asylfusket är klart integreras i ett civiliserat samhälle och slussas ut på arbetsmarknaden ??

 14. Nja, det där är inga flyktingar. Det är invällande horder av kriminella. Stoppa dem! Utvisa de som tagit sig in!
  Sånt klientel är inget att ha i ett fredligt land. Om de vill ha något borde de först lära sig att be om det på ett hövligt sätt. Ingen människa är skyldig att ge allt de äger till rövare.

  Personligen anser jag att de är att likna med en fiendearmé. De använder tillhyggen och stenar som vapen. Om de hade fått tag på skjutvapen hur hade de då hanterat dem?

  Nä stoppa allt detta medan tid är. Innan de vuxit sig för starka. Jag tycker de mera liknar gräshoppssvärmar som förtär allt i sin väg.

 15. Det är olaglig intrång i ett annat land. Att försvara sitt lands gränser mot invasion med alla tillgängliga medel har alla suveräna stater rätt till. Skut skarpt om de inte vänder tillbaka.

 16. Jag säger som Trump.

  Ni är välkomna till USA,men ni måste söka asyl den lagliga vägen.

  Annars betraktas ni som fientliga inkräktare och kommer att motas bort med våld om ni inte respekterar USA:s lagar.

  Trump har givetvis rätt.

  Gränsen ska försvaras,annars vore det meningslöst med gränser.

  USA är inte Sverige.

  I Sverige pågår invasionen av Menafolk helt öppet,dygnet runt.

  Och något försvar av gränsen finns inte.

 17. Tja det är väl som det brukar vara, flyktingarna sitter i ngt läger och förlitar sig på hjälporganisationernas stöd medan de kriminella och andra mer lyckligt lottade personer likt gräshoppor invaderar västvärldens ”dukade bord”!

 18. Det är bara en tidsfråga till det smäller rejält i Mexico, exv om ett antal korkade karavandeltagare ställer till trubbel för några wise-guys i en knarkkartell.

 19. Öppna gränser verkar fungera ungefär likadant vart man än kommer i världen. Hmmm…vem hade kunnat tro nåt sånt?

 20. Har ”flyktingarna” tur,så kommer de fram till USA i tid,för att påbörja sina universitetsstudier.

  USA behöver liksom Sverige högutbildad arbetskraft.

  Och enligt PK-media verkar lösningen på den bristen vara på väg till USA.

 21. Den Journalisten som rapportera här måste stoppas till varje pris.

  Han beskriver en obekväm sanning.

  Detta måste undanhållas folket.

  • Det är ingen slump att myndigheter och vänsterfalangen vill avväpna amerikanerna. Amerikanerna är inte lika roevknullade som européer så de lär nog försvara sina egna familjer om de blir angripna.
   Men visst helt utan friktion kommer det inte att bli.

 22. När pöbeln tillåts husera på egna villkor är Ragnarök i antågande! Upprätta arbetsläger för dessa och inga eftergifter! Hårt kroppsarbete främjar hälsa och välstånd! Eller hur? 😄😁😂

  • Fått är nog rätt ord. Det är väl Kina som gett dom det. Jag vill inte vara sarkastisk men när Kina lämnar går tågen då?🤔 Läste att i Tyskland kör dom på någon sträcka med vätgaståg. Det tror jag mycket på.

   • Hahaha Kina lämnar inte Afrika,dom äger snart hela kontinenten.Har lånat ut massor med pengar till många Afrikanska länder som om det inte betalas tebax så står Kina som ägare till allt som byggts.Så blir det nytt slaveri i Afrika….

  • Africa – Sweden express…

   7 klövern skickar ner gratisbiljetter och Annie möter upp vid slutstationen med batikhäxorna i bakgrunden.

   Elin Ersson kommer dit med husbil för att bo permanent.

  • Där dyker han upp den stollen, ( mors lille gosse) medan hans land har gigantiska problem.
   Folk på landsbygden har ingen bensin för att kunna transportera sig till sina arbeten.

 23. Man är inte flykting om man vandrar hundratals mil över fredlig mark och inte stannar fören man nått fram till bidragen.

 24. Va fan idag behövs inte någon armé när man vill invadera ett land skicka bara ett gäng med såkallade flyktingar så är det biffen landet taget! Vem fan har råd med investeringar i högteknologiska vapen system typ jas som fortfarande inte är klart så där 30 år plus efter start!

 25. De är välkomna till världens bästa Sverige, styrt av de bästa politikerna som går att uppbringa. Folket i detta land är så goda att de låter sina barn bli våldtagna och mördade av kriminella bidragsturister utan att göra något åt det. Bidragsturisterna är skyddade av polis, rättsväsende och regeringen. Ingen i Sverige kan kallas rasist, ja förrutom de genom onda SD anhängarna förstås.

 26. Efter jag har sett dessa bilder kan jag konstaterat att, de har kvalificerat för PUT i den humanitära stormakten Abzurdistan. Lägg regeringsbildningen åt sidan och ägna er tid åt viktigare saker för svinska 7 klöver politiker. Se istället till att, ordna en luftbro i Vip klass till Arlanda, så vi dumsvenskar kan hjälpa dem mera så de kan bli flera!
  Tänk så många miljoner glada svenskingar ni skulle tillfredsställa.
  Sensmoral: Allt kan vi försaka bara vi får glada ladinos!

 27. Naiviteten hos svenskarna inbjöd MEDIA-kadern att ”mörka” de sk. flyktingkaravanerna som går genom Europa med FN.s och UNHCR.s förbetalda betalkort. Dessa delades ut i samlingsplatserna på rutten via Sydeuropa/ Balkan.
  Liknande cenario utspelade där dessa ”skaror” drog fram. Ingen har ställt frågan hur deras flykt finansierades. Kanske M:W på UD kan svara! Var det SIDA pengar?
  Rurik2018-11-21

 28. Det blir inte så roligt att göra så vid amerikanska spärrar, eftersom Trump beordrade vakterna att skjuta kulor tillbaka om stenar kastas.

 29. De flyr ifrån fattigdom och I viss mån misär, hade hoppats på ett rikare liv. Visst, det kan jag köpa ur deras synvinkel. Men det visar sig oftast att det är frågan om mest män och inte kvinnor och barn. Kommer aldrig anse stt flykt på grund av fattigdom är ett asylskäl, då kan ju I princip större delen av världen sättas på en mindre yta och så kan vi ju slåss där om vem som har rätt till vad. Det fungerar bara inte. Då är vi tillbaka i stenåldern igen och slåss om brödbitar.

 30. George Soros våldsamma, kriminella och kaosskapande legoknektar i full aktion. Det är ruggigt att beskåda. Vi har trätt in i en nattsvart och blodig epok. Bara om globalistmaffian störtas kommer vi att få se ljuset igen.

 31. Är det dessa våldsamma rånare och våldtäktsmän som Sverige ska ta emot i miljoner och åter miljoner efter det att de lands- och folkförrädande politikerna har skrivit under Sveriges och svenskarnas dödsdom: FN:s Global Compact of Migration?

 32. Riktiga flyktingar beter sej inte på detta viset.
  Usa och Mexico måste va stenhårda mot dom annars blir dom överkörda.
  Börja med vatten kanoner och gå över till värre om det behövs så lugnar dom nog ner sej.

 33. Alla på massmedia vet att dom får sparken om dom berättar sanning så dom har lärt sig att ljuga. Så moraliskt oinspirerande det måste vara att vara ”journalist”

 34. mexikos president har erbjudit söka asyl i landet men ingen nappar….
  som i europa. ingen vill stanna i ljuvliga sydeuropa. kalla dystra norra europas ska det vara. lata dagar och höga bidrag. resan går alltså genom ”det farliga europa” som det heter i media

 35. Det här är garanterat sanktionerat av vänsterorganisationer som har som mål att riva ner nationalstaterna. Om man skulle släppa in dessa 20.000 och ge dem uppehållstillstånd så skulle nästa månad ytterligare 50.000 vilja ta sig till USA och därefter så skulle miljoner människor vilja ta sig dit. Hur tänker då dessa människor som tycker att man ska släppa in dem. Ju de använder dessa människor som brickor i ett spel för att nå en marxistisk dröm om att krossa kapitalismen och nationalstaterna. De bryr sig egentligen inte om dessa människor utan vill bara uppnå sin marxistiska dröm.

  • SVT visade i dag på morgonen ett inslag från detta spektakel! Dock visades inte några bilder av hur de beter sig vid gränsen!!! Det såg mest ut som en oorganiserad sällskapsresa!

 36. Flyktingar jojo samma skit som drar igenom Europa.å dessutom har dom inte gått hela vägen .Dom har fått åka buss,fått mat m.m av organisationer(Soros) när dom dragit genom centralamerika.

 37. Med en ettbarnspolitik hade det inte behövt ske det som nu sker.

  Man kan hitta många orsaker till flyktingvågor, folkvandringar,
  svältkatastrofer, klimatpåverkan och konflikter i största allmänhet
  och dessa orsaker skrivs det mer än gärna om men få gånger hör
  man talas om problemet med fri fortplantning i fattiga länder.

  Det säger sig självt att om antalet människor fortsätter att stiga i den
  takt det nu gör i länder som fortfarande är relativt fattiga så kommer
  live-reportagen vi nu ser från Mexiko bli vardagsmat.

  • Helt rätt!!!!
   Ett ”barnbegränsnings-program” är det som kan minska klimatpåverkan, fattigdom och framtida krig!
   Något för FN att globalt verkligen ta tag i och något som de ”rika” länderna kan hjälpa till med.
   Det var först efter att västvärlden började upplysa om barnbegränsning som dessa länder blev rika!!!

 38. Plundrande folkvandringar får vi nog räkna med som i gamla tider, så kom fornborgarna till, gör Sverige till en borg innan det är för sent.

 39. Dom som fortfarande tror att dessa invällare är flyktingar måste vara fruktansvärt vänsterblivna, näst intill socialister.

 40. Bara män som kommer och vill över Vilka är dessa herrar och vad är deras syfte och varför har dom inte fått jobb i Latinamerika
  Maskerade är en del oxå
  Nej stoppa dessa RAKETFORSKARE och HÖGUTBILDADE omgående

 41. Den globala Invasionen av Vuxna Mena män in i civilisationen är ett faktum.

  Västerländska tjejer bör vara försiktiga nu . Det kan sluta illa annars.

 42. Mr President, Handle them as a major threat to The Unites States! Look what happened in Europe in the fall of 2015 and You will get the idea…

 43. Hej era vänstergalningar som jag vet smygläser här.

  Här har ni era kvinnor och barn som flyr för sina liv ….👍

LÄMNA ETT SVAR