I sociala medier cirkulerar ett videoklipp som visar när en pojke misshandlas på en gångväg i Skåne. Pojkens far har publicerat videoklippet på sitt eget Facebookkonto och vädjar nu om tips för att kunna identifiera hela gänget som förnedrar hans son.
– Han är blåslagen över hela kroppen, säger pojkens far till Samnytt.

Händelsen utspelades på tisdagen i närheten av Humleskolan i Bromölla kommun. Efter händelsen misstänks gärningspersonerna ha publicerat ett videoklipp på TikTok.

I klippet syns en person iförd Hugo Boss-keps knuffa omkring pojken medan han hotar honom. ”Jag kommer fucking bränna ned hela din fucking familj”. Därefter kastas pojken till marken och hotas med knytnävsslag.

Pojkens far, Max Roth, har publicerat videoklippet på Facebook för att få hjälp att identifiera gänget. Han skriver att gänget var fem personer och att två av dessa har sparkat mot sonen.

Min son Ville blev misshandlad av 5 personer idag på väg hem från skolan, hela händelsen är inte filmad.. men en del av händelsen. 2 av personerna sparkade på honom när han låg på marken.. resten kan ni se själva..allt är inte med på film. En av dom som va med har filmat och lagt ut det på sociala medier… därifrån har vi fått filmen. Vi vet 3 personer som va med om detta, men vi vill veta vilka andra som va med och misshandlade min son. Hör av er om ni vet något. Allt är polisanmält!

Pojkens far: ”Han är blåslagen över hela kroppen”

Samnytt har varit i kontakt med Max Roth som berättar att gänget har lagt ut en video på deras förnedringsvåld. Max sparade videon och lade sedan ut den på sitt Facebookkonto för att identifiera personerna och hittills har många tips strömmat in.

Enligt Max visar videoklippet enbart en kort del av en utdragen misshandel. Fem personer ska ha deltagit i misshandeln som orsakade skador på hans kropp.

– Han är blåslagen över hela kroppen, säger Max till Samnytt.

Vad är bakgrunden till misshandeln?

– De höll på och tjafsa om någon boll och sedan har min son en glugg mellan tänder så han retade min son för gluggen och sedan urartade det bara.

Max Roth vädjar om tips för identifiera personerna som deltog i misshandel.