Samhällsnytt har tagit del av ett videoklipp som visar hur en svensk kille tvingas ned på knä av en migrant som samtidigt hotar att mörda honom.

Händelsen uppges ha inträffat natten mot söndag på PostNords tidigare parkering på Pilängen i Örebro. Bakgrunden sägs vara att två killar i 18-årsåldern varit ute och kört bil för att sedan hamna i en konfrontation med ett gäng invandrare i en annan bil som trängde sig i en bilkö.

LÄS ÄVEN: Nytt brottsbegrepp etableras i Danmark: ”dominanskriminalitet”

Killarna som uppges förföljts av invandrargänget under en längre tid stannade till slut bilen för att ta reda på vad de ville. I ett meddelande till Samhällsnytt återberättar en av killarna följande:

”Vi stannar till vid ett välbefolkat ställe då vi vet att vi är i numerärt underläge och inte vill att de ska stanna oss mitt i ingenstans. Vi hoppar ut och frågar varför de följt efter oss varpå de hävdar att vi inte visat respekt för dem samt att vi ska ha pekat finger mot dem efter att de trängt sig i en bilkö.

Killen från invandrargänget på filmen går då fram mot min kompis och hotar med att han ”ska klippa honom” om han inte lyssnar på vad invandrargänget har att säga.

Gängets förmodade ledare trycker då upp honom mot ett staket och tvingar honom att gå ner på knä och be om ursäkt. Hela gänget står och flinar samt filmar händelsen. De går med hånfulla leenden tillbaka in i bilen och drar iväg. Ingen runt omkring reagerar.”

Videon som visar förnedringen kan ses nedan:

https://vimeo.com/369119906

LÄS ÄVEN: VIDEO: Invandrargäng misshandlade svensk pojke på Annie Lööfs skola

”Kommer klippa dig din lilla horunge”

I videoklippet hörs mannen uttrycka följande hot:

– En gång till och jag kommer klippa dig förstår du det din lilla horunge. Förstår du det? Gå ned på dina knän och be om ursäkt! Gå ned på dina ’fucking’ knän! Be om ursäkt! På dina knän sa jag! Be om ursäkt!

När mannen sedan är nöjd med killens ursäkt beger han sig tillbaka till bilen men börjar då hota andra runt omkring. Han ber att de ska sluta titta på honom annars sätter han ned fler personer på knä.

LÄS ÄVEN: VIDEO: Invandrargäng sparkar och slår svensk pojke brutalt i Skövde