Kära läsare! I september månad samlade vi ihop 82 procent av månadsbudgeten. Vi är tacksamma för allt stöd – tack vare det kan vi fortsätta och utöka verksamheten!

Läs mer nedan om hur vi planerar att använda donationerna!

Vi har valt att inte använda prenumerationer, plus-tjänster eller dylikt för att få så stor spridning som möjligt och göra det enkelt för nya läsare. Därför påminner vi er varje månad om att ert stöd är avgörande!

Fördelen med en finansiering helt genom ert stöd är att vi inte längre kan skadas av våra politiska motståndares attacker mot vår ekonomi och dessutom att ni slipper reklam och därmed får en sida med ett renare utseende som också laddas snabbare.

Vår ambition är att:

– Ha råd med en redaktion bestående av minst fem personer. I dagsläget är vi 3,5 stycken fasta plus några ideellt arbetande personer. För att existerande redaktion ska få avlastning framförallt på helger och vissa tider på vardagarna, vill vi ha råd att anlita ytterligare en person.

– Utöka vår grävande journalistik. Egor Putilov gör ett utmärkt arbete men behöver stöd och avlastning. Därför letar vi och vill ha råd med en extra journalist som kan bilda ett ”grävteam”.

– Fortsätta satsa på webb-TV. Våra två första dokumentärer kan ses här och här. Vi har till vår hjälp knutit till oss en filmare/redigerare när vi är ute och gör reportage. Vi hoppas kunna fortsätta ha råd med det.

Glöm därför inte att fortsätta stödja oss eller ha igång automatiska överföringar! Läs här om de olika sätt du kan donera till vår verksamhet så vi har råd att fortsätta utvecklas!

Tack på förhand! Tillsammans gör vi medielandskapet i Sverige lite mer sunt!