INSÄNDARE Det pågår ett uppvaknande där människor från höger och vänster går samman för att kämpa för medicinsk frihet och hälsa. I Sverige har vi varit relativt förskonade, men i många delar av världen har man levt under tyranniska lagar, och i Österrike planeras nu apartheidsystem för ovaccinerade. Det kan komma även till Sverige, skriver Petrit Latifi.

De tidigare manifestationerna som hållits av Frihetsrörelsen i Stockholm är en del av ett globalt uppvaknande för hela mänskligheten. Över hela världen går frihetskämpar, från både vänster- och högerkanten, ihop och värnar om sin medicinska frihet och hälsa. I Sverige fortsätter kampen. Nu kommer Frihetsrörelsen till Göteborg för att visa sitt stöd till de arrangörer som är kritiska mot medicinsk apartheid. Det planeras flera manifestationer runt om i landet, med syftet att ena nationen.

Den 27 november klockan 13.00 vid Gustav Adolfs torg i Göteborg samlas människor från hela Sverige för att deltaga i en manifestation som stöds av Frihetsrörelsen. Flera frihetsgrupper har anslutit sig och fler väntas komma. Tidigare har frihetskämparna behövt åka till Stockholm för att delta. Nu finns möjlighet att delta även på Västkusten. Det finns ett stort behov av en större manifestation för frihet i andra städer, där Göteborg är en av dem. Men exakt vilka är det som deltar på dessa manifestationer?

Ska man lyssna på mainstreammedias och SVT:s propaganda så vimlar tydligen dessa manifestationer av ”anti-vaxers”, ”högerextremister”, ”yoga-morsor” och ”foliehattar”. Dessa osanna och demagogiska epitet tillskrivs frihetskämparna med syfte att svartmåla och skrämma människor från att deltaga. Ingenting kunde vara längre ifrån sanningen.

Foto: Viktor Thorell

Alla som på något sätt berörs av principen frihet och hälsa, och som är emot medicinsk apartheid och diskriminering av människors fria val, deltar på Frihetsrörelsens manifestationer. Det är konservativa, vänsterliberaler, libertarianer, liberaler, hippies, nationalister, musiker, konstnärer, författare, föreläsare, skådespelare, frihetsaktivister och andra. Det är vanliga människor inom arbetar- och medelklassen som närvarar för att visa sitt missnöje med den pågående diskriminering som sker av dem som inte slaviskt lyder vaccinationshysterin.

Frihetskämparna menar att dessa fenomen bäddar för medicinsk diktatur, diskriminering, och censur. De alarmerande siffrorna om vaccinerade som kort efter har avlidit, att nya ”vågor” smittar vaccinerade, att man försöker tvinga igenom tvångsvaccinering, att införa vaccinpass, är alla rekvisit för fascistoida oligarkiska diktaturer. Dessa fenomen hör inte hemma i en demokrati.

Foto: Viktor Thorell

Frihetskämparna värnar om sin rätt till sin kropp och hälsa. De värnar om friheter som är grundlagsskyddade. De ser hur normaliseringen av de nästintill Kina-liknande medlen banar väg för totalitärt samhälle. Att man inte ska kunna få gå på restaurang, bio, eller ens kunna röra sig ute på gator skrämmer många, och med all rätt. Att planera tvångsvaccination av barn är medicinska övergrepp och borde få varje förälder att vara mycket kritisk.

Delta du med på Frihetsrörelsens manifestation den 27 november, klockan 13 på Gustaf Adolfs torg i Göteborg och värna om din frihet, och dina barns framtida frihet. Värna om ett samhälle fritt från medicinsk apartheid.

Petrit Latifi