Inför Project Veritas dolda kamera talar Jen Gennai öppet om hur man var oförberedd 2016 men försäkrar att man nu medelst artificiell intelligens, AI, och algoritmer inte ska låta samma sak hända igen nästa år.

Projcet Veritas har gjort en lång rad avslöjanden inifrån giganter som CNN och Google där man i tron om att samtalet sker mellan fyra ögon säger helt andra saker än företaget gör officiellt utåt.

I samtalet säger Gennai att företaget ska ”dra en linje i sanden” för att säkerställa ”rättvisa”, men lägger till att det finns människor som röstade på Trump som inte håller med om deras definition av rättvisa.

Enligt Gennai blev alla, såväl medier som folket, lurade 2016 och nu ska man se till att inte låta samma sak hända igen 2020. Man ska ha jobbat sedan förra valet för att ”vara redo 2020” – underförstått att inte låta Trump vinna igen.

Hon skryter även om att företaget kallats till kongressen flertalet gånger men konstaterar att ”de kan pressa oss men vi ändrar oss inte”.

LÄS ÄVEN: Är Google vänstervridet? – sökjättens chef frågades ut av USA:s kongress

– Det finns en fasad om vad de gör, men vad de verkligen gör, vad anställda verkligen ser inuti företaget är annorlunda, säger en visselblåsare till Project Veritas som också kallar Google för en ”högst partisk politisk maskin inställd på att aldrig låta någon som Donald Trump komma till makten igen”.

https://twitter.com/PrisonPlanet/status/1143215594654904326

Man gör även sitt bästa för att begrava Hillary Clintons skandaler.