Matchbanker finns till för dig som behöver låna pengar utan krångel, utan frågor och för dig som är noggrann om vem du lånar pengar från. Hur? Genom att kostnadsfritt jämföra långivare och hålla oss uppdaterade om de bästa lånen som finns på marknaden. Låna 600 000? Matchbanker matchar dig med det perfekta valet för ditt behov. Både mindre och större belopp.

Hur fungerar Matchbanker?

Matchbanker är en jämförelsetjänst – inte en långivare. Därför kan du helt ostört och riskfritt kika på vilket lån som är bäst för dig och dina behov. Du förbinder dig inte till någonting och får tillgång till några av de bästa långivarna på marknaden eftersom Matchbanker är oerhört noga med vilka man samarbetar med. Fler fördelar med Matchbanker:

• Bra villkor
• Inga dolda avgifter – allt visas på skärmen
• Konkurrenskraftiga räntor
• Individuella erbjudanden

Låna pengar utan frågor

Skräms inte av höga räntor – baserat på en individuell kreditupplysning kommer Matchbanker att kunna erbjuda dig några av de bästa räntorna på marknaden. Här kan du låna pengar till vad du vill. Behöver ditt hus en ny värmepump eller en badrumsrenovering? Eller behöver i själva verket din själ en rejäl semester i solen? Kanske behöver du låna till en kontantinsats på en fin lägenhet eller hus? Oavsett vad din anledning är, kan Matchbanker hjälpa dig att jämföra lån så att du inte begår några misstag gällande räntor och andra dolda avgifter när du ska ansöka om lån.

Naturligt att låna pengar

Vi lever i ett samhälle där lån är mycket vanligt och ingenting man egentligen behöver dölja. Lånemarknaden är väldigt stor och det kan vara svårt som kund att navigera mellan alla banker och sidor som vill låna ut pengar till dig, ibland till rena ockerpriser. Det kan komma att stå dig dyrt i slutändan.

När Matchbanker får bestämma, så får alla låna på deras egna villkor, oavsett avledning. Att jämföra banker är någonting man som konsument måste göra i dagens samhälle eftersom marknaden svämmar över av lån som inte är så fördelaktiga för dig som kund.

Vill du låna tillsammans med en medsökande, går detta naturligtvis också bra. Det kan ofta vara till din eller er fördel att tillsammans göra en förfrågan, eftersom detta förhoppningsvis leder till en lägre ränta. För de räntepengarna man sparar kan man göra mycket roligt!

Hur mycket pengar kan man låna?

Det görs alltid en kreditupplysning och baserat på den kommer du att kunna se hur mycket som är möjligt att låna, till vilken ränta och i vilken amorteringstakt. Vissa banker har också amorteringsfria månader, vilket framgår på hemsidan. Fler fördelar med att låna pengar upp till 600 000 kronor är att du inte behöver någon säkerhet, alltså någon som går i god för dig. Dock är en nackdel att du faktiskt är juridiskt bunden att betala ditt lån, oavsett anledning.

Låna alltid pengar med försiktighet och i enlighet med vad din ekonomi tillåter. Med hjälp av Matchbanker får du en större chans att få ett lån till de villkor du vill ha, än om du bara tar första bästa som antagligen kommer att kosta dig mer än vad du hade tänkt.