Under lördagseftermiddagen hölls en bred demonstration i centrala Stockholm. ”Vi samlas för att demonstrera vidare mot maktmissbruk, mot den osunda migrationspolitiken”, förklarade Katerina Janouch till Samhällsnytt.

I dag fortsatte Katerina Janouch med demonstrationer mot maktmissbruk. Klockan 14 samlades människor på Norrmalmstorg i Stockholm för att visa sitt missnöje med hur Sverige styrs, den ökande brottsligheten och migrationspolitiken.

– Vi samlas för att demonstrera vidare mot maktmissbruk, mot den osunda migrationspolitiken, mot mobbning av demokratiskt valda partier och enskilda individer, mot etablissemangsmediernas sabotage av debatten och deras lögner och fake news, vi protesterar mot slöseriet med skattemedel och att 49 miljarder går till bistånd bland annat till länder i Afrika och Mellanöstern som hyllar terrorism och hatar bögar. Vi möts på torget och står enade mot det eskalerande vansinnet i Sverige.

Vid demonstrationen talade bland annat Bianca Muratagic, Stefan Ritter, Morten Källström, Irma Udelius samt Katerina Janouch.

https://www.facebook.com/jancivan.sjunnesson.1/videos/227377538201080/