Rasmus Paludans demonstration som skulle hållits på fredag kl 13 blev inställd. Svenska polisen backade efter hot om våld från muslimer i Sverige. Nu hånas och hotas Sverige på nätet från en arabisk sida på Facebook för arabiska nyheter och de som vill invandra till Sverige. ”De är helt galna. De ville bränna koranen i Malmö. De tror att de är i Sverige.”

Det är på Facebook-sidan Alkompis, med över 2,2 miljoner följare, som araber nu frotterar över den av polisen indragna demonstrationen. ”Tidningen talar till arabisktalande i Sverige” skriver de själva.

I inlägget om Paludan, som i skrivande stund delats över 1 500 gånger, kommenterar nu många arabisktalande. Här är nio av dessa citat, med tillhörande skärmbilder, plus ett citat på svenska:

1. Ibrahim Younes: ”Polisen vet konsekvenserna”

2. Khalid Al Subihi: ”Tack vare Allah. Detta betyder att vi kan ställa undan krypskyttarna och bomberna.”

3. Rabie Ammar: ”Okej, låt de göra det. Vi kommer att bränna dem så in i helvete wallah. Jag svär på Gud att vi kommer att bränna honom levande och alla som är med honom.”

4. Shukri Hasan: ”De är helt galna. De ville bränna koranen i Malmö. ??? De tror att de är i Sverige. Nej, och det roligaste är att de ville bränna det i Rosengård. ??

5. Am Asem: ”Ingen fred. Om de krigar mot islam blir islam starkare. Om de låter det vara så expanderar islam. Se upp för de som jagar.”

6. Alaa Ben: Nej, är det sant? De ville bränna koranen i Malmö? Våra killar kommer inte vara hjälplösa. Om någon har någon invändning, kommer jag att knulla dennes syster.”

7. Wissem Romdhani: ”Om koranen bränns så måste ni förvänta er ett krig. Koranen är en röd linje (ett annat sätt att säga ”där går gränsen”).”

8. Prince Hamada: ”Så här gör ni islam högre och lockar folk till islam. Tack!”

9. Mohammed Faour: ”Polisen godkände inte eventet eftersom de hade inte kunnat rädda honom.”

Men det skrivs även på svenska på andra kanaler:

10. Amo Abri på Facebook: ”Det här är Malmö och Malmö ägs av muslimer glöm inte det”

Missade du reportaget om Rasmus Paludan? Se det nedan!

LÄS MER: Ekeroth möter Rasmus Paludan: ”Mitt broderland kommer gå åt helvete”

LÄS MER: Islamkritisk demonstration i Malmö stoppas – polisen kan inte garantera säkerheten

LÄS MER: Paludan ska dränka Koranen i grisblod och urin i Malmö

LÄS MER: Islamkritisk demonstration i Malmö flyttas igen – polisen befarar stenkastning