Norska Frp-politikernas hårda dom: ”Det är för sent för Sverige”

Delningar

Norska TV2 har intervjuat tre profilerade norska stortingsledamöter i regeringspartiet Frp. De menar att den svenska ”huvudlösa invandringspolitiken” har gått så långt att det nu är för sent att vända den till framgång.

I många länder används Sverige numera som ett varnande skräckexempel, från att tidigare ha setts som ett föredöme. Mer än något annat är det invandringspolitiken som fått Sverigebilden i omvärlden att svänga 180 grader.

Donald Trums famösa ”Last night in Sweden” är det mest uppmärksammade exemplet. På andra plats i mediebevakningen kommer förmodligen kritiken mot Sverige från Ungern som utgjorde en bärande del av den ungerska valrörelsen för det extremt populära regeringspartiet Fidesz.

”Det svenska tillståndet”
Mindre uppmärksammat är Sveriges skamfilade renommé i de nordiska grannländerna. En av teorierna till varför det inte slås upp lika stort är sannolikt att det är lätt att avfärda kritik från en Donalnd Trump eller en Viktor Orban eftersom man inskärpt en allmän bild av dessa politiker som oseriösa populister.

När kritiken kommer från vårt broderfolk i Norge kan den vara svårare att på samma sätt vifta bort. Därför är det norska begreppet ”det svenska tillståndet” okänt för många i Sverige trots att det är på var norrmans läppar.

Begreppet sammanfattar en starkt kritisk syn på den svenska invandringspolitiken och på hur man menar att den svenska invandringspolitiska debatten i decennier kvävts av politisk korrekthet. Sedan asylkollapsen 2015 har debatten börjat komma igång i Sverige men i Norge anser många att det är för sent.

Språkrör för denna uppfattning är bland annat Fremskrittspartiet, Frp, som sedan 2013 är med och regerar Norge. I ett reportage i norska TV2 säger flera ledande Frp-parlamentariker i stortinget just att ”det är för sent för Sverige” att få ordning på landet och rätta till de omfattande problem som den höga invandringen har lett till.

”Huvudlös invandringspolitik”
Sverige kommer, menar man, att ha fortsatta stora problem under överskådlig framtid på grund av det Jon Helgheim, invandringspolitisk talesperson för Frp, rubricerar som en ”huvudlös invandringspolitik”. Den förda politiken kommer aldrig att bli en framgång, slår han fast. Detta i kontrast till vad som länge hävdats i Sverige där hypotesen att invandringen kommer att löna sig ”på sikt” har varit ett av de mer vanliga argumenten mot den förda politikens kritiker som då anses för fokuserade på ’utmaningarna’ idag i stället för att blicka framåt.

Stortingsledamoten Ulf Leirstein förklarar för TV2 att det är en omöjlighet för Sverige att få alla de invandrare landet tagit emot integrerade i samhället. Han får medhåll från kollegan Christian Tybring-Gjedde, som också sitter i stortingets utrikes- och försvarsutskott. Han menar att det första en ny svensk regering efter valet måste göra är att införa ett totalt asylinvandringsstopp på minst fem år.

Jon Helgheim tecknar en dyster framtidsbild av Sverige där de åtaganden och ekonomiska konsekvenser som den exceptionellt höga invandringen fört med sig kommer att påverka landet under mycket lång tid.

Förändrad syn på SD
Synen på Sverigedemokraterna har de senaste åren förändrats kraftigt inom Frp. Så sent som 2014 var partiets syn på SD präglad av att det var ett parti sprunget ur högerextremism och nazism. Det året kallade Frp-ledaren Siv Jensen SD för ”ett sjukdomstecken” som hon inte ville associeras med. Idag är tonläget ett annat.

”Jag skulle rösta på SD om jag bodde i Sverige. Jag anser att det viktigaste problemet i Sverige nu är invandringspolitiken”, resonerar Leirstein. Han menar att det är det enda partiet i Sverige som haft modet att föra upp problemen med invandringen på den politiska agendan.

Helgheim tillägger att han anser att den negativa bild av SD-väljaren som torgförts av andra partier och media i Sverige är felaktig: ”Det är inte så att upp till 20 procent av Sveriges väljare är några rasistiska demoner. Det här är ganska vanliga människor som ser att Sverige är på väg i fel riktning och vill göra något åt ​​det”.

Tybring-Gjedde menar att det är dags att etablera ett formellt samarbete mellan Frp och SD. Han vill bjuda in SD-ledaren till Frp:s årliga stora partikonferens. ”Vi måste samarbeta om problemen, för Europa kämpar med samma utmaningar”, säger han.

De frihetliga värderingarna hotade
Ett av problemen är enligt Tybring-Gjedde att de västliga frihetliga demokratiska värderingarna hotas av invandringen eftersom många invandrare bekänner sig till islam: ”Frihetsvärderingarna som det norska samhället och Europa bygger på finns inte i islam”, slår han fast.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

454 KOMMENTARER

 1. Det är icke för sent men fler borde kanske vakna och begripa att ”Alternativ för Sverige” är det enda alternativet.

  • Jag har besökt två s.k. valstugor i min hemstad ”Kålhuvudstaden” utan att finna några röstsedlar för AFS. Men från alla andra möjliga och omöjliga partier fanns representerade bland valsedlarna. Är det symtomatisk för Rövarnas Rike att, undanhålla vissa partier. Jag påpekade för några korpulenta ”damer” att, det fattades vissa valsedlar. Om det är kutym i en ”swinjademokrati” att, undanhålla valsedlar från vissa partier. Som de fåntrattar de är stod dessa kålhuvud bara och gapade.

  • Svensken i gemen saknar förmåga till insikt på grund av utpräglad naivitet. Avsaknaden av cevilkurage är ju också mycket betecknande!

  • Om det är för sent, varför lägger du energi på att skriva då? Du försvårar ju bara för oss andra som kämpar vidare med vissheten att det inte är för sent.

  • Jag tror likadant, som du om detta morbida folk, utan kurage lindrigt sagt dumma och med ett storhetsvansinne, som trotsar all beskrivning. Jag har sett dumsvenskarna satsar sina sista reserver på swimmingpooler, som i normala fall kan nyttjas några få dagar om året och kräver ett maximum av skötsel och underhåll. De älskar att köra stora, bensinslukande bilar, som de egentligen inte har någon som helst nytta av. Detta gör de enbart för att, lugna ner sitt storhetsvansinne.

 2. Ytterligare en rejäl käftsmäll för 7 – klövern och då inte minst på Reinfeldt, Löfvén, Lööf, Kristersson, Björklund, Busch – Thor, Sjöstedt, Lövin / Fridolin.
  Ovan nämnda politiker har ställt till ett rejält helvete för oss vanliga svenskar.
  Jag önskar jag kunde veva tillbaka till tiden då Sverige var Sverige och ingenting annat!

 3. En tvingande återvandring är ett måste. Vi måste få ut alla kriminella invandrare, de invandrare som enbart lever på bidrag år efter år. De som fuskat sig till uppehållstillstånd. De som inte vill låta sig integreras och bli en del av det svenska samhället. Det är oerhört viktigt för vår framtid!

  • Även en del som sysslar med assistansersättning, LSS…
   Förstå, vad många utsocknes som har lockats till denna lönsamma branch…
   Miljarderna bara rullar utmed FK:s betalningsramp.

  • Det är inte integrationen som påverkar den enskilde Svensken mest utan resursbristen. 1 million nya medborgare importerat men inga nya sjukhus.. eller skolor.

   Om vi vill få balans måste Sverige tömmas på systembelastande individer, de kom pga bidragen och kan flytta på samma grund, t.ex. återlösande av medborgarskap etc.

   Men vi måste även locka Svenska seniorer att välja vård utomlands, t.ex. Thailand och Filippinerna.

   Om inte Sverige hinner fixa problemen innan det går över styr kommer Sverige vara ett Europeiskt Libanon

   .

 4. ”Det är för sent.” Det kan mycket väl vara sant, har inte de flesta utav oss tänkt så? Men om man tänker ett steg längre så betyder slutsatsen ingenting. Om domen är att allting är kört så kan vi lika gärna pröva den domen och förlora med fanan i topp och äran i behåll.

  Vad ska vi göra, lägga oss platta på marken och dö ut som en dront? Alla ödesdomar gör bara en sak: de desillusionerar oss. Sedan väljer de modiga att finna en väg framåt när fegisarna ger upp. Vi ska rädda landet, det finns inget annat. Annars så dör vi ut som vi försöker. Resultatet är ju detsamma oavsett.

  För Sverige! Och åt helvete med Norges experter. Nu är det dags att rädda landet. Desertörer undanbedes.

  • Politiskt sett var det kört redan 2015. Men ett krig kan vi vinna, vi är 7 miljoner och dom är 2 miljoner. Problemet är att svensken måste gå från feministiskt fjollbög till viking, plus alla 7K som är Sverigefiender…. Okej, DET ÄR KÖRT.

   • Gå och läs eldens kapitel ur ”fem ringars bok”, Musashi. Och kom ihåg att en mindre styrka kan utplåna en större styrka, krigsföring handlar om att valla motståndaren till ett underläge.

    Det gäller även inom politiken. Ett litet parti kan göra stor skillnad och besegra en härd röda drakar.

 5. Att låtsas att outbildade migranter är flyktingar kommer alltid att vara en förlustaffär för alla, utom för de politiker som därmed kan behålla makten.

 6. Problemen vi har sedan länge är väl i stort sett hela världen medveten om men är
  tydligen ett okänt begrepp hos de flesta i denna regeringscirkus vi har men som
  vanligt så kommer alltid något stolpskott ut i dagsljuset och klargör för svenne-
  kålrot att ”det går bra för sverige” , ”vi har aldrig varit tryggare” , ”vården i topp” ,
  ”fler och fler har arbete” alltså det vanliga tugget och svenne gäspar och somnar om.

 7. Europa kämpar inte med utmaningar utan för sin egen fortsatta existens. Alla som kommit sedan åtminstone hösten -15 är muslimer statistiskt sett, de muslimer som motsätter sig Koranens krig mot alla icke-muslimer betecknas som otrogna och måste dö enligt Islam. Detta praktiseras rikligt i alla MENA-länder.

 8. Precis vad jag påtalat, det är troligen för sent. Detta då vi redan är koloniserade av miljoner, miljoner som ynglar av sig enormt snabbt och samtidigt hämtar hit släkt och vänner. Kvinnor med PUT föder flera tusen barn i månaden nu, och då är de hitresta som fått medborgarskap inte medräknade. Utvecklingen är exponentiell, 100 blir 200 blir 400 blir 800 blir ……..500.000 blir 1.000.000 osv. Den som tror det går att stoppa denna tsnuami utan att det utbriter krig får gärna, i detalj, redogöra för hur. Därmed inte sagt att vi inte ska försöka.

  Sätra i går, reportage som kunde gjorts i vilken svensk stad som helst. Det blir troligen ingen gryning, men låt oss inte gå ner utan en fajt.
  https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/1040825586066807/

  • En gammal arablärd hade sagt en gång att ”Europa skall vi erövra endast med födslar och inte med vapnen!”
   Dom är på vägg att lyckas….
   Politikerna har förråd landet och det Svenska folket. MENA folk med IQ På kamelernas nivå står på diverse partiets valsedlar.
   Dessa lågstående Neardeldalare
   Skall styra landet framöver,och kommer att släppa in miljoner Babuiner till LÖÖFS stora glädje,som skall ta över efter att som dom bruka göra, slakta alla
   Svenskar som inte konverterar till islam. Frågan är vad SVENSKA folket kommer att göra! NU ELLER ALDRIG… SVERIGE ENDAST FÖR SVENSKA FOLKET. BABUINERNA SKALL DEPORTERAS….TILL FOOTS! !

  • Även om invandringen stryps kommer vi ändå ha över 50% av befolkningen som härstammar från MENA inom 10-15 år. 2 miljoner svenska fyrtiotalister kommer att dö ut, sen är det ju bara att titta på födselstatistiken…..Vila i frid Sverige…..

 9. FRP är alldeles för mjuka. Om invandringen till Sverige skulle bli en framgång var det för sent redan för 20 år sedan. Om Sverige ska överleva måste det till en massiv repatriering. En miljon vore en god start. Och att med demokrati bilda opinion för detta kommer inte ske förrän tidigast nästa val.

  Det värsta är att repatriering av en miljon inte räcker! Svenskarna är inte livskraftiga och förgör sig själva med feminism och hedonism. Födseltalen säger att västerländska folk går i upplösning. Det är inte negrerna ni skickar bidrag till som dör ut – det är ni.

 10. Jag är asylinvandringsmotståndare, och jag har inget emot att bli kallad för rasist.
  Jag vet att jag har rätt, och framöver så kommer rasmedvetenhet vara något som folk stoltserar med.

 11. Sverige är en kuliss-stat. En statsbildning existerar i folks huvuden och via lag och ordning. Vi ursprungs-svenskar och assimilerade invandrare klamrar oss fast vid den bild vi har av staten Sverige, den bilden finns inte längre kvar. Jag gissar att 25% av dom som BOR i Sverige inte kallar detta ”hemma” – hemma är någonstans långt bort, i en annan stat. Sverige är ett ”land” där allt fler bor men allt färre kallar hemma.

  Jag ser absolut inget hopp för denna så kallade stat. Ingen gräns, inget folk, ingen kultur, ingen lag och ordning samt absolut noll territoriell integritet. Ingen vet vilka som befinner sig på territoriet, vilka som kommer och går, och stora delar av det är förlorat ur juridisk synvinkel. 55 så kallade NoGoZoner vilka växer i både storlek och antal enligt en exponentiell kurva. INGEN har kontroll och INGEN kan återta kontrollen med inget mindre är stora svårigheter och våld, troligen inte alls. Det blir som favelorna i t.ex Brasilien, förlorade områden vilka göder terror och kriminalitet. Ingen normal går in där, resterande del av landet delas upp i olika skyddade zoner för dom rika, vilka vaktas av privata soldater. Inget konstigt, så kommer det bli. Sverige fragmenteras och går under.
  Medan vi sitter här debatterar kopulerar de identitetslösa resandefolken för fulla muggar. Vi betalar, dom förökar sig. Vi arbetar, dom pumpar. 1.100 barn varje månad av PUT kvinnor från tredje världen, troligen lika många, 1.100 av illegaler/sådana i asylprocessen samt slutligen 1.100 av kvinnor vilka helt kravlöst fått sina PUT omvandlade till medborgarskap. 3.300 barn varje månad, motsvarande 132 skolklasser med vardera 25 elever i var och en VARJE MÅNAD, som inte är minsta svenska utan föds rakt in i depraverade kulturer från tredje världen, fast på svensk mark. Lägg på det ”normala” inflödet” på 100.000 om året, smuggling , kusingiften och bluffjobb. Det är kört.

  https://petterssonsblogg.se/2017/03/07/1100-barn-fods-varje-manad-av-put-foraldrar/

  • Vi SKA naturligtvis vara rasister i den meningen att vi värnar i första hand om (riktiga) svenskar , i andra hand om europeiska medborgare, och i tredje hand om mer ovanliga människor som har kommit hit, uppfört sig bra, inte är mer kriminella än vanliga svenskar, och inte viftar med någon odräglig religion.

 12. Den bästa tänkbara utvecklingen i Sverige kan möjligen leda till att man skapar en stat med två skilda enheter, en normaleuropeisk och en islamistisk., för att få slut på lågintensivt inbördeskrig kring 2040 eller 2050.

  Kanske med Libanon eller liknande som exempel. Man kan då ha två folkgrupper som delar på riksdagen, men som lever i olika system av egna lagar.

  Det kommer kanske att fungera en kortare tid, men en krigisk avslutning och i BÄSTA fall delning på två riken verkar mycket sannolik.

  Och skulden för allt detta vilar på Carl Bildt, på Göran Persson, på Fredrik Reinfeldt och på stackars Stefan Löfven.

  Jag hoppas att de alla lever till 2040 eller 2050.

  • Mitt förslag är att sluta försörja muslimerna med världens högsta bidrag. Kungör en nedtrappning av bidragen för varje år, ungefär som miljömålen där man tvingas trappa ner utsläppen utefter en tidsplan. Då sker en naturlig återvandring med mjuk start och minimalt med blodspillan.

   • Det största ansvaret har media som är korrumperade och köpta av globalisterna. Om bara media hade raporterat sanningen och granskat makten och i frågasatt den förda politiken så hade svenska folket själv kunnat fatta beslut baserat på fakta.

     • Att svenskarna var ett duktigt ingenjörsfolk ja men, det var för länge sen. Broarna de byggde i Stockholm rasade, tunneln genom Hallandsåsen var en katastrof, Sveriges järnvägar och signalsystem är antika. Det enda, som blommar fullt ut är storhetsvansinnet i kombination med en extrem feghet och en monumental dumhet. För nu gäller det att, bygga tiotusentals skithus i Afrika. Det har högsta prioritet bland svenskingarna i det kommande valet. Tror jag!

 13. Sovjetunionen, som motsvarar Sverige när det gäller marxistisk dogmatism och antidemokratiskt styre, gick under pga att ekonomin kollapsade när folk slutade producera något på sina jobb i protest mot bristen på demokrati.

  På samma sätt kan svenska folket knäcka den marxistiska regimen, dvs genom omfattande strejker.

  Strejkerna skulle både slå mot Svenskt Näringslivs inkomster och mot statens skatteinkomster och knäcka deras möjligheter att försörja alla invandrare.

  Det behövs inte total uppslutning hos befolkningen för detta. Det skulle lugnt räcka med att 30% av arbetskraften lägger ned arbetet i ett par veckor så skulle så stora problem uppstå att regimen skulle tvingas vika ner sig.

 14. Man kan nog lugnt konstatera, att Sverige får brottas med dessa ”lönsamheter”, generation efter generation – tills det bittra slutet inträffar.
  Jag tänker då närmast på jordens kollision med en planet, asteroid eller en större meteoroid.

  Att tro på något underverk, är väl i så fall något som
  7 – klövern kan hänge sig åt.

 15. Siv Jensen (FrP) la sig i svensk invandringspolitik för några år sedan när hon stod i SVT och förklarade för de okunniga Svenskarna att SD är extremister och talade väl om FP.

  Nu säger alltså detta parti att det är för sent för Sverige…

  FrP, era osolidariska lismande skitstövlar – dra åt skogen!

 16. Endast SD har just nu den politiska möjligheten att göra en påtaglig förändring i Sverige.
  De har arbetat i åratal innan de kom till denna position.
  Det som ska bli starkt växer långsamt.
  Litar på Er därute.
  SD2018

  • Nu är du bra indoktrinerad. Vad skall då SD göra i knät på moderaterna.
   Vi behöver massiv återvandring, vi behöver AfS. Och vi behöver det NU.

  • Alla politiker kommer att förändra Sverige och de flesta till det sämre.

   Vill man ha en förändring på riktigt så är det dags att sluta knyta näven i fickan och rösta för en positiv vision för att återfå ett bättre Sverige som det var förr.

   Mindre partier kan göra mer skillnad för Sverige än större partier och de kan vinna de politiska striderna. Det är så livet fungerar. Så rösta inte för Sd bara därför att de är stora och kan bli störst för det är bara korkat. Rösta bara på dem om du verkligen sympatiserar med dem.

   AfS!

 17. Loppet är kört för Sverige. Det var Rheinfeldt och Romson & Co som taskade till det. Löfven hängde aningslöst på.

  Nu kommer alla halta och lytta anhöriga att invandra i hundratusental och snaska försörjningsstöd livet ut. Skrämmande tider väntar.

  • Min bedömning också, tror vi som har huvudena på skaft och en hjärna att tänka med inser detta. Finns ingen möjlighet att ett litet land som Sverige kan stå emot den islamisering som nu pågår och det har gått långt. Det värsta är att ingen i ledande ställning diskuterar detta för man bygger fortfarande moskeer på löpande band och man godkänner böneutrop.

 18. Rätt politiker på plats efter den 9/9 och ett jäkla hästjobb ett par år med bland annat en enorm bidragsreform med många och mycket slopade bidrag, MV blir ett återvandringsverk med en budget på ett par miljarder (som kommer ifrån slopade bidrag).

  En storstädning i det Svenska rättsväsendet är också ett måste, statlig media (public service) ska vara neutral vänstertrollen ska bort…osv osv så kanske vi kan räddas.?!!!

 19. SD har just engagerat Lars Adaktussons stabschef till partiet.
  Klokt av politikerna att söka sig till den kommande statsbärande kraften.

 20. Normännen verkar vara de äkta vikingarna.Starka, bestämda, även snygga och rika 🙂 Usch, varför hamnade jag i detta land istället Norge..Vilken otur! 🙁

  • Inget ont om Baggarna på andra sidan men de är inte riktigt svenskar. Mer som andra sorteringens svenskar.
   Vi kunde bli ett fantastiskt folk igen. Med hårt arbete och rätt vision för landet så är ingenting omöjligt.

 21. Inom ramen för nordensamarbetet borde kanske medborgare i våra grannländer få rösta i våra riksdagsval. Men inte tvärtom.

 22. Varför fattar övriga Nordens politiska elite att stor invandring och fungerande välfärd inte hängera ihop. Det kommer inte löna sig lite längre fram är en skröna som aldrig kan bli en verklighet. Fråga Joakim Fröist, Assar Lindbäck, Tino Sanadaji och många fler. Detta kulturmarxsistiska projekt är inte funktionellt och kommer aldrig att lyckas. Bryt mönstret redan nu medans det fortfarande går att göra.
  Gör din plikt, rösta SD 2018!

 23. De politiker som förordat massinvandring trots att de sett att vartåt det barkar under decennier är att betrakta som brottslingar-de har förstört världens tryggaste land.

 24. På söndag är det val. Då kan vi svenskar visa vad vi tycker och vill med våran framtid. Aldrig att jag lägger mig ner och säger att det är kört, det är förlorarmentalitet.
  Jag röstar såklart på Alternativ för Sverige- Vilket Sverige väljer du?

 25. Selv om vi ligger etter dere i Sverige, ser tendenser til svenske tilstander i Norge. Bilene brenner i Oslo, og i natt brant det en bil i Fredrikstad. For noen dager siden ble bilen til en småbarnfamilie truffet at et skarpt prosjektil da den hadde kommet i skuddlinjen for et oppgjør mellom to kriminelle grupper av innvandrere. De skyteglade ”norske statsborgerne” er visstnok i aldersgruppen ”oktoberbarn,” og da er det jo helt naturlig at de skyter litt. Såpass må vi tåle. De er jo herrefolk.

  • TJänstemanna ansvaret kommer att komma tillbaks. Det har redan diskuteras nu innan sommaren och ALLA partier var eniga om att det behövs återinföras. Man beslutade även om att det ska skyndsamt handläggas.

 26. Helt rätt ockupationen ha lyckats o sveriges politiker förutom SD viftar med kapitulationens vita flagga. Regeringsbildning efter valet kommer bekräfta detta.

  • Genom att vinna debatten. Vi befinner oss i ett informationskrig med gammelmedia och flyttar fram våra positioner varje dag.

   Nu ska vi bara fatta mod. Att organisera och genomföra saker är tyskar och svenskar superbra på, men vi måste fortsätta att vinna över vänner och bekanta till Kasselstrands vision för att få tillbaka det gamla Sverige.

 27. Det största problemet är Islamiseringen. Dom andra problemen kan nog med rätt politik på sisådär 100 års sikt åtgärdas.

  Det mest akuta är alltså att bekämpa Islamiseringen. Bekämpar man Islamiseringen så kommer man förhoppningsvis också tillrätta med en del andra problem samtidigt.

  Här en åtgärdslista för att stoppa Islamiseringen och terrorhotet.

  # Frånta Jihadist resenärer medborgarskapet och vägra dom att återvända

  # Utvisa eller fängsla folk på livstid som på minsta sätt visar radikala tendenser.

  # Förbjud byggande av nya Moskéer och stäng ner sådana som finansierats av tveksamma regimer.

  # Förbjud hatbudskap ur Koranen och Haditherna i landets Moskéer.

  # Stäng ner Moskéer som visar minsta tendens till radikalisering.

  # Förbjud alla slags Muslimska beklädnader i skolor, på arbetsplatser och hos myndigheter och offentliga inrättningar. I det offentliga rummet bör sådana som täcker ansiktet totalförbjudas. Brott mot detta ska kunna ge fängelse och utvisning.

  # Återinför Sveriges gränser och och sluta ge permanent uppehållstillstånd till ekonomiska migranter från Muslimska länder.

  # Satsning i skolorna och för allmänheten på utbildning om den rasistiska, kvinnofientliga, homofoba och våldsbejakande ideologin Islam och dess 1400 år långa och blodiga historia med grovt räknat 270 miljoner dödsoffer.

  # Förbjud import av Halalkött som strider mot Svensk djurskyddslagstiftning.

  # Förbjud könsstympning även av pojkar.

  # Inga statliga medel till religiösa samfund.

  # Förbjud religiösa friskolor.

  # Förbjud segregering på grund av kön. Som t.ex vid badhus och i skolor.

  Lägg därtill stopp för bidrag till icke-medborgare, ingen sjukvård till illegala, omedelbar utvisning av illegala, återkallande av medborgarskap om man döms för brott, återkallande av medborgarskap som man fått på falska grunder plus utvisning direkt vid gränsen för alla som inte kan uppvisa ID.

  Genomför detta. Så har vi i vart fall gjort vad vi kan för att stoppa Islamiseringen och terrorhotet.

 28. Natten till måndag vet vi vilket parti som är mest populistiskt. I en demokrati så är det ju den största populationen som ska styra.

 29. Ibland är man lite avundsjuk på lottovinnarna i Norge, ett så vackert land, de sötaste flickorna(om man räknar bort de skånska), men det som är bäst med Norge är deras kynne; alltid glada och trevliga.

 30. Finns två alternativ jag väljer mellan, antingen lämna Sverige eller beväpna sig och göra sig självförsörjande.

 31. omvärlden ser Sveriges största problem vara invandringen, men i Sverige basunerar media ut vädret som det största problemet..

  vem ljuger…fint väder idag…igen!

 32. Vår statsminister lämnar det sjunkande skepp han starkt varit med och skapat.
  Ynkligt , fegt och han borde inte låtas komma undan

  • Håller med, men på sikt så kanske det kan bli nåt. Men i dagsläget är det viktigaste att rösta SD om man verligen vil ha en förändring. För kommer inte afs in i riksdagen så är varenda röst bortkastad och så stora är inte afs…ännu.

  • Fortfarande, efter hela 6 månader. Titta på gamla klipp från SD 1988 så ser du att AfS är ett under av professionalism i jämförelse. Heller arga ”ungdomar” än slöa och lönnfeta glidare som har paltkoma efter all gåslever.

 33. 2020 sa Löven att Sverige ska lägst arbetslöshet i EU, vi kommer att ha högst arbetslöshet, vi ligger på 17 plats nu och vi bara sjunker och sjunker. Vi har även lägst bnp i hela EU.

 34. Javisst, det är ett sätt att se på saken.
  Men det finns också ett annat sätt som är mycket bättre!

  En ansvarsfull svensk/svenska ger aldrig upp den politiska kampen om ett fritt och demokratiskt Sverige. Vi kommer att kämpa till sista blodsdroppen! Och vi är många, väldigt, väldigt många …

  SD 2018!

 35. 300,000 asylfuskande Mena män till är prognosen fram till 2021, sedan kommer nästa prognos.

  Historieböckerna väntar.

 36. Patetiskt av svenska pk-kändisar som skrivit på en protestlista mot Sverigedemokraterna,ingen av dessa pk-plankton bor ens i närheten av mångkulturen de vurmar för och har heller aldrig nånsin läst en artikel om brottsstatistik gällande invandrare.Botten är nådd för dessa gycklare.

 37. Sverige behöver ett omedelbart 10-årigt asyl- och anhöriginvandringsstopp. Dessutom måste illegal vistelse i landet kunna straffas med minst 2 år fängelse i straffskalan.

 38. Vilken jädrans TUR att Vi omger oss av Grannländer som stöttar Oss Folket i SVÄRIGÄ och Inte
  7 Klöverpolitikerna..!

  Det ger RÅG i Ryggen s a s…!

  För SENT säger dom….NEJ då hade Vi Alla lagt av för längesen…!

  Stefan Löfven verkar däremot DRA dir efter Valet och Inte Hjälpa till att få det Land han tillfört så många Problem på rätt KÖL…!
  Ok Bromsklossar i det avseendet behöver Vi ju Inte…!

  Sossarnas Politik byggde ju på att SKAPA Problem som gav Sv Jobb Men man behövde ju inte Ta i så Det blev övermäktigt att Handha det…!

  Hela Alliansen har exakt samma Politik som S och har under åren gjort allt för att bli så lika som möjligt…!
  Så sett Är skillnaden ZERO NOLL.!

  Efter den NIONDE September börjar Pay Back Time till det Svenska Folket

  Den totala Förnedringen och Miljard Rullningen av Våra Skattekronor till Främmande Individer före vår Egen VÄLFÄRD skall Stoppas med alla andras medel…Inte Våra…!

  • Tror du dom släpper in oss när det brakar samman här, efter att vi vände deras kung ryggen?
   Nix.
   Bäst att börja plugga finska

   • Vanliga Norrmän Är sanslöst trevliga överlag och älskar att åka till SVÄRIGÄ och shoppa loss…!
    Vill Du med egna ögon se dem i auktion skall Du åka till Svinesund en helg och se när dom går loss i Hyllorna

    Finns inget att jämföra med, inte en Svensk så långt ögat når…….!
    Visst Älskar dom Svensken o SVÄRIGÄ

 39. Dom ansvariga för detta landsförräderi med arab Annie i spetsen skall åtalas och dömas mycket hårt. Det är ett svek mot det svenska folket som saknar motstycke.

 40. Tyvärr måste jag ge rätt de här norska stortingsledamöterna. ”Huvudlös” är en full träff. Ondskan är redan här för att stanna, om det inte sker ett mirakel.

 41. Allas lika värde – Kom hit och blandas med oss och ta eran trevliga kultur med er..

  Välkomna / Annie , Stefan , Gustav , Jonas , Fredrik samt hela den svenska PK- eliten.

 42. Det är från utlandet vi får höra sanningen om tillståndet i Sverige. Endast där kan man objektivt notera förfallet som i och för sig mellan 25 – 30 procent av svenskarna håller med om medan resten bara håller för ögon och öron. I Sverige tillåts kommunistyngel springa omkring på gator och torg och störa allmänna möten utan att PK-etablissemanget reagerar. I Sverige har hundratals hel- halv och ickekändisar gått ut med ett upprop att inte rösta på Sverigedemokraterna. Vem tror de att de är? För att man får uppträda i TV och på en teaterscen har man hux flux blivit en politisk expert med akademisk examen i statskunskap. Verkligheten är att många inte kan stava till politik och än mindre uttala sig om det. Vissa har spelat för många ishockeymatcher utan huvudskydd och andra kan vara duktiga skådespelare men med noll allmänbildning. Gemensamt, förutom några stycken, är att de blivit förmögna på att de blivit offentligt finansierade genom kulturbidrag, filmbidrag och licensbidrag. För att man är duktig sångerska på Skansenscenen kan man kanske inte skilja på vilken form av hjälp flyktingar behöver, om det är bättre att hjälpa få till Sverige än att hjälpa många i närområdet. De borde ta reda på professor Hans Roslings uttalande. Det vore intressant om någon person borrade i dessa godhetsknarkares liv med 10-miljonersvillor och restaurangliv och jämförde deras lyxliv med vanliga människors liv där de får slita och släpa för brödfödan. Inget dessa personer berörs av, huvudsaken att bidragen flödar över dem och att de får leva i den värld där de inte störs av kriminalitet, vårdköer och annat som skulle störa dem om bidragen minskade. En samling hycklare som givetvis får utrymme i media vilket ytterligare stärker ekonomin. Fy fan för hycklare!

    • Tror Svenskene ikke svenskene klarer å reversere dagens situasjon etter søndagens valg. De siste valgene har SD doblet sin oppslutning. La oss si at SD får 24 % nå på søndag og kanskje 48% i 2022… Det hadde vel vært noe å glede seg til?

  • Har man inte rätt värdegrund så blir man direkt utfryst i officiella samanhang..

   Dom tänker inte , dom bara säger politiskt korrekta saker och sedan åker dom hem till sina helvita och trygga bostadsområden och hoppar studsmatta med barnen.

 43. Sant, såg det på bilsemester i somras genom Europa och varje större stad vi passera, fullständigt infekterade av hotfulla invandrargäng och hucklen. Liksom Sverige, det hade krävts utforcering med våld av dessa, en gång utanförskapsområde, alltid utanförskapsområde. Väldigt synd😑

  • Jag tyckte på ett sätt det kändes bättre sist jag röstade på SD eftersom valet var så självklart då. I år fanns det ett annat alternativ som också lockade.

 44. Såg Joakim Lamottes reportage från Gävle visar exakt verkligheten. Dett är dax att förbjuda sjöan för barn under 18 år. Vi har flera områden som har tagits över av invandrargäng. Dax att ändra lagstiftningen och utvisa invandrare (återvandring). De ungdommar som uttalade sig visade väldigt liten respekt för vuxna. Det är dax att stänga gränsen för nya migranter i minst 5 år framåt.

 45. Nuvarande Svenska politiker inkl. Reinfeldt, Göran Persson kommer att gå till historien som dom ansvariga som förstörde ett välståndsland till ett land som kommer betraktas som Europas U-land. Uppmaning: till de Svenskar som kan, flytta från Sverige så snart ni kan,det finns INGET hopp om att Sverige blir normalt de närmaste decennier .
  Tänk på era barn och barnbarn skall dom behöva leva sitt liv i Europas u-land.

   • Blir det ett inbördeskrig som en del säger så vet vi alla vilka som sitter med alla skjutvapen , i Danmark så tömde polisen ett vapenförråd i källaren under en moské.

    I Sverige så är polisen ALDRIG i deras lokaler och kollar , jag tror att ”dom” har hur mycket vapen och ammunition som helst att ta fram när det är dags ! !

   • Vad har du för val? Hur skall vi Svenskar klara oss ? Det finns tiotusentals vapenutbildade av importfolken runtomkring oss.Vi vet att det finns enorma vapen lager som importfolket redan har placerade i vårt land.

    Sverige saknar militär,vi får inte inneha vapen. Har du en lösning vg.tala om det .

 46. Ryktet säger att Major Björklund får ställa in sin medverkan vid slutdebatten. Orsaken lär vara, förargligt nog, att skjortan är på tvätt efter två veckors användning…..
  Folkpartisterna tror inte det räcker med överkamning av flinten och skäggstubb.

 47. Så sant så.ödesvalet stod i september 2014.Det var sista chansen.Dessvärre visade bara knappa 13% något som helst intresse för sina barns och barnbarns framtid.2015 vet alla vad som skedde,då kom gräshoppssvärmarna som satte spiken i kistan för ett destruktivt och sjävlhatande svenskt folk.Nu är Sverige bara en spillra av ett värdigt land – en väldigt skitig och sipprande kloak .

 48. Aldrig försent. Bara hög tid att börja återvandring och ny struktur på hela samhället. Värt den tid det tar.

  SD 2018

  • Pass dere for terroren og den vanvittige motstanden mot SD etter valget.
   Dersom SD får 26,6% oppslutning får dere samme helvete som USA uansett suksess.
   Gratulerer som største parti.
   Dette blir tøft.

   • Det är förväntat att det möjligen blir så. Men då får vi dessutom än mer skäl att fortsätta med ännu tuffare politik – och dessutom lättare med förståelse för densamma från allmänheten.

    • Håper, men tror ikke det. Vent til sosialistene skimter nederlag. Vi har sett det noen ganger før.
     Vi eier ikke ord for den neste ideologien.
     Euroizmen kanskje?

 49. En röst på Afs eller SD är precis lika mycket värda. En vill rulla tillbaka i tiden där Sverige åtnjöt ett tryggt samhälle med ordning och reda, en väl fungerande sjukvård och ett rättsväsen som fungerade relativt väl och den andra vill också rulla tillbaka men är villiga att acceptera en stor del av det nya globalist Sverige där vi skall dela resurser med alla ekonomiskt utsatta i resten av världen och styras av utombordare. Jag tippar att den kommande regeringen blir en engångsregering och kommer troligen inte att bli vald en andra gång i framtiden.

 50. Migrationsverkets prognos ca 350.000 ytterligare de närmaste 2 åren…anser Göran Persson SKRÄMMANDE och tillägger han ”det går inte!!” Han vill dessutom se ett samarbete mellan M och SD.

  • Tänk då att en enda Tjänsteman på Myggverket bestämde att alla som kom vandrandes till deras kontor skulle få automatiskt PUT eller annan form av tillstånd. Detta har kostat skattebetalare hundratals miljarder, baserat på ett beslut från en enda byråkrat utan Tjänstemannaansvar.

  • + anhöriga = ca 2 st städer stora som Gävle (?) .

   Varje år behöver vi bygga en komplett stad med allt som det innebär . . . Kan vi det ?

 51. Det skulle inte förvåna mig om många invandrare faktiskt skulle vilja återvända. Om svenska företag etablerar sig i dessa länder och anställer återvändande kan alla vinna på det och på sikt kan vi kanske återfinna ömsesidig respekt.

  • Fast dom är ju anafabeter med obefintliga IQ.Varför skulle ett seriöst svensk bolag anställa dom?Det är inte eliten och begåvningarna som invaderar och ockuperar oss.

  • Nu har jag inte tänkt etablera mitt företag utomlands, men om jag skulle det hade inte Somalia varit mitt förstahandsval.

 52. m︅︅е & m︅︅y p︅u︅︅s︅si︅е︅s m︅аk︅е е︅w е︅r︅о︅-︅p︅h︅о︅t︅оs – c︅︅о︅mе 4 s︅еx︅y cо︅︅l︅lе︅cti︅о︅n ̩
  A︅︅d︅d m︅︅e︅: s︅︅t︅︅e︅l︅e︅m︅a︅︅.︅︅c︅o︅m︅/︅a︅l︅b︅u︅︅m︅-︅0︅︅3︅0︅1︅3︅4

 53. Varför får vi inte se detta inslag på de svenska nyheterna då? För det får vi väl inte?
  Det är bara att inse att vi nu är som Östtyskland på 80-talet. Alla talar om oss och vi vet ingenting om det.
  Om det inte vore för alternativa media som Samnytt alltså. Tack för att ni finns och snälla SD var vänliga och erkänn oss som de skrivande gräsrotskämpar vi varit under alla de svåra åren. Att dissa oss, enl gårdagens artikel på Samnytt, är ett stort misstag och det finns faktiskt alternativ.

 54. Dessa uppgifter är just det som har hänt i vårt land . Vill man ärligt granska situationen här , kan man utan tvekan bedöma den som mer eller mindre som hopplös för vårt svenska samhälle . Att dessa mängder av , i många fall , ociviliserade individer , men som i sin medfödda , i årtusende islamska uppfostran som de är starkt bundna till , trots sin oförmåga att varken läsa eller ha en aning om det skrivna ordet. Att få sådana individer att förstå ett europeiskt samhälles funktion, är helt uteslutet .De är och kommer att förbli en ohälsosam utväxt på både vår kultur och levnadssätt. Även de individer som ytligt sätt skulle kunna ha möjligheter att inplanteras i det svenska samhället ,är det endast en fernissa som helt plötsligt bryter ut i våld , både mot samhället och också inom sina egna kretsar . Vårt land kommer aldrig någonsin att kunna repareras till det homogena samhälle som vi varit vana vid. All denna skada har de 7 samvetslösa partier, som hitintills fått råda , varit skuld till . Vårt land , som en gång var ett föredöme för vår omvärld, är definitivt kaputt !.

 55. När man går på stan och ungdomar går förbi så är det ytterst sällsynt numera att man hör det svenska språket utan brytning, med korrekt meningsbyggnad, med korrekta ord osv.
  Det är ngt slags undantag att höra vårt eget språk uttalas korrekt.
  Sverige är en härdsmälta som väntar på att explodera.

  • Lyckost! I denna stan är det 80% arabiska som gäller, vart man än går… utan överdrift. Jag hade varit glad om jag åtminstone hade förstått vad som sades…..

  • Har ochså lagt märke till det, Senast för en vecka sedan såg jag ett invadrar gäng med några svenskar i. Även de svenska hade utländsk brytning. Jag tror svenska barn måste lära sig utländsk brytning för att bli accepterade. 🙁

 56. ”Invandringen lönar sig på sikt”

  Men först måste krutröken från de senaste avrättningarna lägga sig så sikten blir klarare. Bara ett problem, förlåt utmaning – skjutningarna upphör inte. För varje ihjälskjuten kriminell står en hop Wannabes redo att ta över reviret…

 57. Vad tänker svenska politiker och journalister när dom ser och hör sånt här, är dom helt omotagliga för fakta om massinvandringens konsekvenser?

 58. Massinvandringen började med Erlander 1946
  Erlander………… 750 000
  Palme-Carlsson 926 627
  Bildt-Löfvén…..1 940 094

  Total……………..2 866 721 efter förlusten mot globalisterna 1945 i andra världskriget

 59. De förbereder för nästa migrationsvåg, från Sverige med utbildad sjukhuspersonal, poliser, läkare, socialarbetare, etc etc

 60. Att Sverige är ett socialist-kommunistiskt land är det
  inget att ta fel på.
  Under hela sommaren har den vänstervridna massmedian
  i USA häcklat Trump och hans högerstyrda regering.
  I Sverige är det Jimmie Åkesson och SD som den samlade vänster-median
  riktar sitt hat mot.
  Inte en enda dag utan att SD skall nagelfaras och skandaler sanna eller osanna
  skall torgföras av den samlade kommunistiska tidningsvärlden.

 61. Norge vinner på att Sverige tar in obildade idioter! Dom får ju en invandring av utbildade svenskar! Så dom är nog glada dom!

 62. Naturligtvis kan vi vända kursen mot att bli minoritet i vårt eget land.
  Men det behövs att ett parti får folkets mandat, vilket kommer när det blir mycket värre, och ärliga politiker med en ryggrad av stål.

  Steg 1: total stopp för utomeuropeisk invandring.
  Steg 2: ompröva samtliga utdelade PUT samt medborgarskap och dra in om
  detta baserat på lögner eller vilseledande information samt utan ursprunglig identitet.
  Steg 3: obligatorisk utvisning av invandrare som begått brott, oavsett brott samt hela deras familjer.
  Steg 4: repatriering av samtliga invandrare som belastar samhället…

  Detta en bra början och är ett måste om vi svenskar skall förhindra bli i minoritet i vårt eget land med ett helvete för kommande generationer…

  Våra politiker har sett till att vi nu hamnat i denna situation, inga andra!
  De, dvs samtliga de senaste 30 åren, skall få stå till ansvar för detta på riktigt inom kort. Då menar jag inte bara bli av med jobbet…
  Mvh

 63. Sverige befinner sig i samma läge som alla andra icke-islamiska länder på jorden. De är alla stendöda, eftersom de har en antagonist som vill döda dem eller förslava dem med alla medel. Västvärlden befinner sig i krig med det är ännu bara en sida som krigar och det är inte den sidan norska framskrittspartiet tillhör.
  Kommer Norge snart att vakna och förklara islam krig?

 64. Såg det reportaget från Gävle,Sätra.Usch!Så många arga ,skrikande afrikaner i olika åldrar,av både kön, mest unga.Man blir skakis bara att se dem!Och de två utländska tjejerna(arabiska) står bland alla dessa och försöker prata med dem!Så modiga de är!Det hade inte ens jag vågat ..för att det är farligt och helt meningslöst.

  • Du kan ställa dig hos dem och citera Koranen eller Sahih Bukhari och citera de texter som handlar om hur vit och rödhårig Profeten Mohammed var och vilken rasist han var.
   Håll dig till källtexten så är det lugnt!

   • jag tänker inte ens vara i närheten av dessa varelser.Speciellt när de är så många på samma plats. Ingen kontakt alls med dem!Jag vet redan hur de fungerar.

 65. Denna ”huvudlösa” invandringspolitik och ”det svenska tillståndet” bär stämpeln ”Fredrik Reinfelt/M” mest av allt.

  Denne man, Fredrik Reinfelt/M, är initiativtagaren till programmet att rasera det goda Folkhemmet Sverige till förmån för ett som det visat sig etniskt moras karakteriserat av klanstrider och från svenskar etniskt rensade zoner.

  Till sin hjälp i raserandet hade Fredrik Reinfelt/M synnerligen villiga krafter i Miljöpartiet som bidrog med att bl.a utse en känd islamist till minister samt ge ett helt lands, Syriens ca 18 miljoner, befolkning rätt till uppehållstillstånd i Sverige bara de kom över gränsen hit.

  Utöver Miljöpartiets verkliga björntjänst till svenska folket hade Fredrik Reinfelt/M också fem andra partier, S, V, L, C och KD, som stod i fonden och stödde honom.

  Mot Fredrik Reinfelt/M stod endast SD upp för Folkhemmet Sverige och svenska folket och för det fick detta parti lida spott och spe i alla lägen.

  Men nu, när även den politiska s.k ”eliten” inom 7-Klövern tvingas se och erkänna det som SD sett komma och varnat för i årtionden förefaller det som att insikt om detta sitt ”sjukdomstillstånd”, sin blinda fläck, ändå inte verkar väcka 7-Klövern till klarsyn.

  Fortfarande ångar 7-Klövern med Stefan Löfven i spetsen på med att SD är ett ”nazistiskt parti”, invandringsfientligt, rasistiskt och liknande och avfärdar alla som påpekar samma sak om invandringen som SD som ”rasister”.

  7-Klövern har ju t.o.m vid den s.k Decemberöverenskommelsen kastat allt vad demokrati heter över bord för att hindra SDs väljare att kunna påverka svensk politik efter valresultat.

  Slutligen måste man fråga sig varför straffansvar inte kan utkrävas av politiker som medvetet skadar sitt land och folk genom sina beslut.

  För det är just vad Fredrik Reinfelt gjort.

 66. Det är dessvärre sant. Sverige kommer aldrig att kunna rätta till massinvandrings-katastrofen. Antalet muslimer/MENA-invandrare kommer att öka snabbare och snabbare. Sverige är mycket mer illa ute än något annat europeiskt land. För att ändra på utvecklingen skulle Sverige behöva kasta ut invandrare som redan har både medborgarskap och permanent uppehållstillstånd. Detta skulle bryta med alla FN:s och EU:s konventioner. Inte ens ett ett normalt land i Europa skulle ge sig på det inom en överskådlig framtid. Och Sverige är det mest massinvandrings- och FN-älskande landet i Europa.

  • SCB visar tydligt att Svenska Folket, kommer att ingå den Befolkning som snart blir 13 miljoner.

   Det värsta är egentligen alla strukturer som var sammanhållande, nu behöver ingen anpassa sig till något,

   Ingen får kränkas och allt fler svenskar upplever att ”samhällskontraktet” är brutet.

   • Etniska Svenskar kränks. utan åtgärd o fortgår, så du har helt rätt
    ”samhällskontraktet” är en chimär, som uppehålls med värdegrund,
    allas lika värde o dvs. andra floskler.

  • Vi får vänta in tills tyskarna och fransmännen vänder, då är allt plötsligt möjligt och vi har alltid utvisat folk.

  • Om valet är mellan att bryta några konventioner eller att rädda sitt land från det rena helvetet som är i antågande med sharia etc, så är valet enkelt.
   Eller hur?!

  • Jo. Løsningen for Sverige, er å stoppe sosialbidrag i alle former. Ingen jobb=ingen penger = ingen mat, og ingen bolig. Gratis flybillett til sitt opprinnelsesland er det eneste de kan få. Og da spiller det plutselig ingen rolle om du er ”Svensk statsborger” eller ikke. Da blir det netto-utvandring, og stopp i nye asylsøkere

 67. Enfrågeparti?

  Ja, all politik hänger ihop med hur Befolkningen är sammansatt och beter sig.

  Det måste vara bättre om PK åker ned till hemländerna och hjälper till?

  Där kan de utveckla: Sekularisering, Demokrati, Fred och Välfärd…

  istället för att utplåna det från EU-regionen Sverige.

  När SWEXIT sker kommer mycket att falla på plats.

 68. Det är kört för Sverige som vi känner till landet. Finns möjligen en liten chans men då gäller det att skicka ut alla de invandrare som saknar asylskäl och som har ljugit sig in i landet. Det gäller också att skicka ut alla kriminella invandrare oavsett om de har fått PUT eller inte.

  Men, denna uppgift är alldeles för övernäktig för 7-klövern, de saknar helt vilja eller för den delen insikt om problemets omfattning. De lever skyddade i sina egna enklaver och åker bil med privat chaufför eller tar taxi och sedan ”arbetar” de i skyddad verkstad.

  För att möjligen kunna rädda landet krävs det således mycket tuffa beslut och hårda tag em det förutsätter att alla 7-klövern politiker avsätts med omedelbar verkan och att SD tillsammans med Afs, möjligen också medborgerlig samling på ett litet hörn blir de som får staka ut framtiden för landet.

 69. Väldans vad det kommer fram folk nu och säger vad dom tycker.

  Är det för att vinden har vänt , eller är jag konspiratorisk nu..

 70. Att Sverige används som ett avskräckande exempel på hur katastrofalt det kan gå gäller i lika hög grad Danmark.
  Danmarks huvudstad, Köpenhamn, ligger dessutom granne med katastrofen Malmö.

  • Mike,
   Oslo skall inte heller vara så ”vackert”; en oerhört stor andel av taxifolket skall visst pyssla med allsköns brottslighet till synnerligen grov kriminalitet, det enligt en artikel som jag har ”någonstans”.

 71. Undrar om man kan ställa Lövfen och Reinfeldt till svars (stämma) för vad han gjort när han efter söndag blir en vanlig svenson eller innebär det ”amnesti” för honom då han inte längre är ansvarig som minister?? Vore intressant att veta?

 72. Om det blir krig så ska inte islam räkna med att de kommer att ha samma tur som de hade på 600-talet när pesten dödade mer än hälften av befolkningarna i Bysans och Persien. Islam har haft tusen år på sig att erövra Europa utan att lyckas. Västvärlden är långt ifrån utslaget och har oerhört vassa tänder.

 73. Vet dom om att det beräknas komma över 300,000 till fram till 2021 ?

  Samma skörd som förra gången med asylfuskande vuxna män…

 74. Jag tror vårt gamla Sverige aldrig mer kommer tillbaka.Svensken är för dum i huvudet.Tror han vet och kan allt.Finns undantag men inte tillräckligt.
  Elsa

  • Det går med ett par enkla grepp som dessutom inte anses odemokratiska i andra länder.
   1. Ompröva alla medborgarskap som getts de senaste 20 åren, alla som ljugit eller inte bevisat sin identitet blir av med medborgarskapet.
   2. Inför i svensk lag att all välfärd och alla bidrag endast gäller svenska medborgare.
   Resultat, 100 000-tals migranter kommer att lämna sverige på egen bekostnad då de inte längre kan få bidrag.

  • Svensken är väldigt stor i käften försöket att tillrättavisa alla Världens länder om hur de ska styra sina länder.
   Istället för att sopa rent framför egen dörr först som är normalt.

 75. Nej det är inte för sent för Sverige. Landet kan ännu räddas, men det kommer krävas hårt arbete, militära insatser, en mycket aktiv organisation som hand har återvandring och utvisning och det kommer ta lite tid. ( för övrigt har Norge likartade problem som Sverige trott striktare regler och betydligt mindre invandring och står utanför EU och har därmed kunnat bestämma mer över sin invandringspolitik och gränser själva. Så de kanske borde kontemplera mer över vad de själva gör för fel och låta sig inspireras av våra bröder och systrar i Danmark och Finland som hanterat det bättre och som Sverige borde låta sig inspireras av och lära av.)

  • Danmark har riktignok strammet inn på politikken, men på tross av dette har de nesten like store problemer som Sverige. De har no-go soner, militæret er satt inn mot muslimbandene i København, enorme gjengproblemer i småbyer som eksempelvis Esbjerg osv. for å nevne noe.

   Vi er ikke der i Norge ennå, men vi vil sikkert komme dit. Jeg vil si at den største bekymringen for Norge nå, er at det eneste reelt innvandringskritiske partet, FrP, i dagens alvorlige situasjon har lavere oppslutning enn på mange tiår.

 76. Nej, vi är inga demoner som röstar på SD. Vi är blott medborgare som bryr oss om vårt hem Sverige. Och vi är inte några grottmänniskor – vi är lärare, civilingenjörer, med flera. Vissa av oss är etniska svenskar, vissa av oss är välanpassade invandrare. Tillsammans gör vi Sverige svenskt igen! /Trött Nysvensk, SD2018

 77. När ekonomin slår mot hushåll med högre skatter så lär vi höra och se att många kappvändare går över till SD.

 78. Alltså, det är ju inte katastroftillstånd än men det är ett skenande tåg på väg in i en bergvägg när en del araber i bl a Malmö säger att de trivs för att det känns som att vara hemma i mellanöstern.

 79. Det er for seint for Oslo også. Ingen av disse tre politikerne bor i forstadsområdene i Oslo øst som bare blir mer muslimske dag for dag .

 80. Ansvarslösa massinvandringsförespråkaren, Stefan Löfven (S):
  – ”I början blir det en liten ansträngning men det blir en förtjänst för samhället lite längre fram”.

  Kom att tänka på ”En dåres försvarstal”.

 81. självklart är det tyvärr för sent för the failed state of Sweden…
  Så tragiskt att landet jag växte upp i, landet Sverige som var tryggt och civiliserat, med en lysande framtid, industritillverkning, forskning och utveckling, ett land som tog hand om sina gamla och sjuka på ett värdigt sätt, som hade ett bra skolsystem och utbildning, ett land med lag och ledning, att det landet nu bara ät ett minne och något som aldrig kommer att finns igen, oavsett vad som görs.

  Det är för sent, politiker och passiv befolkning har förstört det underbara land som var Sverige.

 82. En ”Arbetande” Muslim som går 52 ggr om året till Fredagsbönen i 2 timmar dvs En timmes Bön och En Tim fram o tillbaka Tillskansar sej då 104 timmars ledighet dvs 2,5 vecka extra per År…!!
  Kostnad ca: 15-20 000:-

  Om då 500 tusen Muslimer o Araber gör samma sak, då bli det många arbetsfria veckor för dessa…och produktionen lidande..!

  Frågan Är får dessa ta ledigt med betalning eller dras det på Lönen..samtidigt som en Svensk får göra jobbet…!?

  Sen har.Vi dom som går på BIDRAG
  Samma Tim 104 om året..2,5 veckors extra semester Trots att man alltid Är ledig…!

  LO o S nämner Aldrig detta fenomen som något störande, märkligt…och jag undrar ingår det i den
  ”Svenska Modellen”
  Utan att Vi fått Info Om det…!

  Och hur Störande Är inte 5 knäböj om dagen i 365 dgr…!
  Står detta i Vår Grundlag att det ÄR en acceptabel sed att utföra i SVÄRIGÄ s Rike….!

  • Personligen skulle jag ta tre månader… Om jag fick bjuda den killen i blå jacka och lurarna i örat på en arg SVENSK RAK HÖGER!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Riktig skräckvideo ! Tonårstjejerna vill verkligen ha balkongflygning på schemat ! Det ser inte bra ut för moder svea det här !!

 83. Klart det går att bli av med dessa PIPRENSARE mm efter den 10/9 2018

  Ett nöje att skicka hem dessa samt Afghanerna

 84. Sverige har lärt sig världen är god, alla människor är goda och alla har samma värde oavsett mix etc. Hur naiv kan folk vara, har släppt in satan i vårt land för islam är satan och dess folk. Vi kan bara räkna med destruktion, våld, mord etc tyvärr

  • Jag har hört ordet ”fredsskadad”, en parallell till krigsskadad. Ytterligare en stor konflikt, som Sverige förhandlade sig ur, WW2. Den falska trygghetsvaggan som blev till då, kryddad med fullt utblommad ”feminism” och ”genusperspektiv”, har lett in i en totalt desorienterad, ostrukturead nationell ”sörja”. Tidigare har vi tänkt i termer om rött/blått politiskt, nu är det mer om nation/globalism med alla resultat, bl.a. just nu ett migrathaveri pga. att globalismen har fått styra.

  • Tack för er support i Norden, vi arbetande och skattebetalande svenskar samlar oss sömnigt kring frågan: vad händer?

   Självklart ligger det också i våra nordiska grannländers intresse att inte Sverige imploderar och horder av främmande ickeproduktiva migranter ”flyr” från Sverige till närmsta grannarna, det förstår jag!

    • De flesta nu levande i Sverige, har socialistisk indoktrinering nästan i generna, så länge har det pågått. Även om du var uppfödd i en borgerlig miljö, sitter skolans och samhällets och journalisternas påverkan där. Och, de flesta har fått det lite bättre hela tiden, inom landet, då sjunker garden för att kämpa emot…..så ”enkelt” tror jag det är…

 85. Skeppet Sverige kommer oundvikligen att sjunka till botten eftersom det har ett stort hål i skrivet kallat massinvandring.

  Går det att rädda Sverige?
  Svar; det är tveksamt. Det skulle förmodligen kräva repatriering av minst en miljon invandrare vilket knappast är realistiskt och praktiskt genomförbart

  Slutsats: Det är bäst att fly Sverige och börja se sig om efter ett land att emmigrera till

  • Man kan ge en anings positivare bild: skeppet har allt fler och allt tyngre draggankare att dra på, skeppet får knappt styrfart. Går det att hala/kapa draggankarna, är de i en ”grupp”, fastnar i vilket/vilka man måste ”offra” först, för att komma upp i styrfart på skeppet?

  • Det är inte människovärdigt att ge upp. En lojal svensk/svenska stannar kvar och slåss politiskt ända till sista blodsdroppen. Det är min bestämda uppfattning.

   Det kommer jag att göra under de max tjugo åren som jag har kvar att leva. Motivet är främst att jag vill att så mycket som möjligt av det fria och demokratiska Sverige ska bevaras till mina barn och barnbarn och deras generationskamrater.

   SD 2018!

   • Kära Hedvig. Jag hade nog resonerat precis som du om det inte var för att jag också ser många mörka moln torna upp sig i världsekonomin.

    Jag menar att vid en riktigt allvarlig internationell kris som i sin tur leder till stora sociala oroligheter i förorterna så lever alla svenskar farligt i landet Sverige.

    Men precis som du så hoppas jag att det ska gå att vända utvecklingen i landet men tänker flytta om oroligheterna blir allvarliga.

  • Du kan aldrig rädda ett sjunkande skepp om man inte både tätar läckan och startar länspumparna. Startas inte pumparna blir snart vattenmängden överväldigande och skeppet slår runt och sjunker.

 86. Nej då , det är inte försent än.. Snart kommer 300,000 vuxna Mena män till , enligt prognos fram till 2021.

  Vi kommer att bli berikade igen..

  • Lägg till minst en faktor 2 eller mer i ”anhörighetsinvandring”, en riktigt mörk häst i dessa av det prominenta Invandrarverkets Spekulationssiffror.

   Så står vi här, 2018, med snart mer än 50 års ”erfarenhet” av arbetskraftsinvandring, migration och illegala i landet. Hur är det möjligt, att INTE SE att alla ”goda” intentioner från ”mångkultur”-projektet, som Palme startade 1975, inte fungerar!!!!!

   ”Humanitära” orsaker har lagts till, när ev. insikt nått de ledande. Men då kommer nästa fråga: hur ”humant” är det, att lägga 100-tals MILJARDER på någon miljon värfärdsmigranter som har råd med ”resan till bankomatkortet”, och lämna de övriga 60 miljonerna i läger????

   Det är inte humant, och dessutom huvudlöst, för snart har vi varken råd med bistånd eller allmäna välfärdssystem i landet? Någon som noterat en försämring i den allmänna välfärden, de senaste åren, trots högre skatteintäkter för staten än någonsin tidigare.

   Någon som tror på att det svänger, att välfärdssystemen kommer att bestå, på en lägre nivå än tidigare, sjunka eller återgå till hög nivå???

 87. O︀o︀o︀a︀u︀h︀h︀ D︀u︀ud︀e︀s︀s︀ ! T︀h︀︀e L︀i︀s︀t w︀it︀︀h Na︀k︀ed︀-︀W︀o︀m︀e︀n︀s f︀r︀o︀︀m y︀o︀u︀︀r C︀it︀︀y w︀a︀s︀ p︀ub︀l︀l︀is︀h︀e︀︀d
  He︀r︀e︀e︀e︀︀ o︀n : s︀︀t︀e︀l︀e︀m︀a︀.︀c︀︀o︀m︀︀/︀a︀l︀b︀u︀m︀-︀︀6︀︀4︀︀9︀0︀1︀︀︀5 ❤️

  • LOOL ︀T︀h︀a︀n︀kss︀︀ Br︀o︀t︀h︀a︀!︀! I’︀v︀︀e f︀o︀u︀n︀d t︀he︀r︀e︀︀ m︀︀y T︀e︀a︀c︀he︀r N︀a︀k︀e︀︀d ! ︀H︀ah︀h︀a︀h︀

 88. Det är full möjligt att vända vansinnet i Sverige till ny framgång
  Det är nu bara frågan om hur mycket och hur grovt våld som krävs.
  finns viljan att vinna så vinner man till slut

 89. Och när den tidens globalism år 1700 i form av att alla våra grannländer anföll oss och allt såg hopplöst ut, så stiger även idag en oväntad ledare fram för att ge dem alla stryk. Gustav Kasselstrand har botat min 25 år långa politiska pessimism.

 90. Finns den politiska viljan så går det alldeles utmärkt att vända utvecklingen.
  Det kommer i och för sig att kräva hårda tag och obekväma beslut men det går.

  Vi har även gjort det förr. Som när Gustav I kastade ut alla utländska knektar och fogdar och ersatte dem svenskar, t.ex.

 91. Om inte varenda POLIS i det här landet inte lägger sin röst på Jimmie så är ngt riktigt allvarligt FEL… Förstår inte att dom kan behärska sig!!!! Detta sagt efter att sett filmen om hur det ser ut i NY-Köping, säger bara UT UT UT m Getknu””arna fort som FAN!!

 92. Jag älskar mitt land och den uppväxt jag har fått (70-talist)
  Under lång tid kände jag en oerhörd vrede över vanskötseln i detta avlånga land.
  Men nu senaste månaderna har jag känt en sådan enormt stor sorg i hjärtat som nästan inte går att beskriva med ord, man gråter inombords när man läser om alla människor som blir utsatta varje dag och man är ständigt orolig över sin familjs framtid.
  Jag känner mig helt maktlös……

 93. Jag håller med de norska politikerna. Vi är illa ute.

  Intressant är att en dam i liberalernas valstuga i city ansåg att L är garanten för ”de västliga frihetliga demokratiska värderingarna” till skillnad från SD. Kan det vara så?

 94. Jag jobbade med en kille från Filippinerna i veckan, han undrade varför det brinner så många bilar i Sverige. Jag talade om varför. Han sa till mig, ni behöver låna våra president. Sant vi behöver låna deras president. Han skickar ingen dialogpolis, han skickar militären på dom kriminella.

 95. Kan det vara sa att vi nu ser resultatet av norrmannens akt pa den dar on.. nar sköt sönder liberalernas ungdom o framtid.

 96. Det är inte försent. Det behövs dock styrande som är villiga att göra det som krävs: stäng gränsen (på riktigt), börja omfattande återvandring. Noll tolerans för grova brott och svenskfientlighet, ut direkt!

  Det som dock är försent är att få mångkulturen att fungera.

 97. Ser man på USA er det ikke lykkes, at integrere de sorte økonomisk og socialt. Landet er stærkt segregeret langs etniske linjer mellem grupper som formelt alle er kristne.Folk vil ikke leve med folk, der er forskellige fra demselv. Den økonomiske segregering er også massiv med en meget stor gruppe sorte og latinos kronisk på bunden som en ”lav-kaste”. Siden 60erne har man med meget dyre uddannelsesprogrammer som ”head-start” og efter 2000 ”No, Child Left behind” forsøgt, at løfte de etniske gruppers faglige kompetencer. Bill Gates har lige brugt 400.mio dollar på et program for, at øge kompetencerne hos minoriteter. Alle disse programmer er evalueret og de har ingen effekt haft. Det samme med Europa. De etniske grupper vil være en kæmpe social belastning som er uløselig. Der kommer aldrig et fungerende samfund over tid.

 98. Att det kommer stå ett krig mellan västvärlden och islam..

  Är det ingen som helst tvekan om…

  Andra världskriget kommer framstå som en fruktstund i jämförelse..

 99. Majoriteten av Svenskarna har en mycket osund dödslängtan..

  Vi kommet få slåss för våra liv och existens..

  Snart är muslimerna fler än oss..

  Rädda sig som rädda kan..

  Beväpna er..

  Ta hand om islam.,

  Innan islam tar hand om dig..

  Gud bevare Sverige och Svenskarna..

 100. Han har fullständigt rätt. Dock så måste vi visa att det kostar att förinta ett folk. Jag är förvånad över svenskens flathet och oförmåga till handling.

 101. Vi som i bästa fall har tjugo år kvar att leva lär inte få särskilt roligt i det här landet.Finns det någon annan lösning än inbördeskrig?Med de politiker som avlas fram på vänstra planhalvan är det omöljigt att se någon ljusning.

 102. Folk kommer så sakta till insikt men vi har inte den tiden. Det är populism och radikalare åtgärder som krävs.

  AfS vill deportera ~500 000 invandrare. Det är där vi måste föra debatten – återvandring – Det ordet måste höras varje dag i riksdagen. Så vad ni än gör, rösta inte sjuklöver. Det blir samma utdragna byråkrati av samma gamla politruker. Och vi har inte 8-12 år till av känsloargument utan behöver politiker med sunt förnuft.
  Vi behöver politiker som säger samma saker som svenskar i gemen säger vid familjens middagsbord.

  Och framför allt – Rösta! Folk som inte ”orkar” rösta är inte bättre än sjuklövern själva.

 103. ”det är för sent för Sverige”
  Vilket jag hävdat under lång tid.
  Det ska bli intressant att se vilka fenomen som uppstår efter bilbränder,kravaller,gängvåld,våldtäkter,attacker på blåljuspersonal osv.
  Jag lutar mig tillbaka och beskådar föreställningen som 7 klövern regisserar och som sker med majoritetens vilja.

   • Alle etniske svensker er selvsagt velkommen i Norge. Nordens folk står sammen. Dette er også et felles Europeisk problem, som etniske europeere må løse sammen.

  • Jag tror ingen kommer att kunna luta sig tillbaka. Det kommer mer handla om hur man skaffar mat och annat som behövs.
   Trött på att läsa trötta inlägg från ofta välbärgade korpulenta herrar som menar att de har sitt tryggat. Det är just de som pöbeln kommer hitta och sno allt ifrån och det kommer gå så fort att en del inte kommer hinna reagera.
   Kan redan se en sådan herre lyfta sin hagelbrakare mot pöbeln i tron att det hjälper.

 104. Nog får man 30-talsvibbar när man hör sådant. Hetskampanjen mot invandrare i dagens Europa uppvisar stora likheter med hetskampanjen mot judar i 30-talets Tyskland.

    • Korrekt, med base i Bosnia bl.a. Et resultat av Hitlers allianse med stormuftien av Jerusalem. Hitler var for øvrig en stor beundrer av islam. Ikke spesielt merkelig egentlig – nazisme og islamisme har da også særdeles mange likheter. Ikke minst et sammenfallende syn på jøder.

     Å hevde at muslimer er ”nåtidens jøder” er en påstand som overhodet ikke tåler dypere drøfting.

   • I dag er et stort antall muslimer jødehatere… ikke bare det, muslimer hater muslimer også dersom de tolker en bokstav i koranen annerledes er de ikke gode muslimer og må dø. Derfor ser vi angrep på synagoger og kirker over hele Europa utført av muslimer, men vi ser også muslimer som angriper eller trakasserer andre muslimer eller ikke praktiserende muslimer. Kritikere av Islam må leve med 24 timers beskyttelse på hemmelig adresse… hvem er det de må beskyttes fra?

  • Hetskampanjen är snarare mot oss ”otrogna” och mot Sverige som land.
   Vi är världsledande i skolbränder, våldtäkter och granat-attacker t.ex.
   Ett land borde kunna försvara sig, men vi kan inte pga PK, som din kommentar symboliserar.
   Men det är ju också det som är meningen..

  • Fast det hela började med finanskrasch , sedan såg de svältande tyskarna hur många judar levde i allra högsta välmåga.
   Intressant eller hur…..

 105. Hur går detta ihop? Det är för sent för Sverige och i det läget ändrar man åsikt om SD. Om det är för sent borde man väl rösta på ett mer militant parti som de ansåg SD var förr enligt deras förvirrade teori. Detta är väl ännu ett bevis på att SD har blivit mellanmjölk. Uttalandet om SD är förövrigt precis vad Paula Bieler sade 3 månader innan hon gick med i partiet enligt henne själv när jag pratade med henne.

 106. För norska politiker är vi alltså ”ganska vanliga människor”.
  För svenska politiker är vi rasist-fascist.nazist-homofoba-bruna TROLL !

  Hur kan brödrafolken ha så olika uppfattningar?!

 107. Klart att det inte är för sent. Allt hänger på hur beslutsamma vi är. Det kommer att bli tufft, hårda nypor fodras och det kommer inte vara en populäritetstävling.

 108. Alla vet ju redan att Löfve’n sitter kvar som statsminister eftersom sossarna blir största parti om man räknar bort SD vilket de andra partierna kommer göra med olika lösningar.
  Frågan är med vem som sossarna bildar en koalitionsregering men en sak är jag säker på redan nu, om 4 år styr muslimerna Sverige!

 109. OT:Glöm inte att nu kommer Löfven & Vänster company få spela DÖ i fyra år, det är deras tur! Alliansen kommer att få ta över dessa kommande 4 år och Lööf kommer att bli statsminister! Allt detta för att hålla SD borta från makten. Detta är vad 7 klövern kallar demokrati! Sverige är värre än en diktatur de lurar även sina egna väljare gång på gång! Ser ni inte detta då ser ni ingenting, det är så tydligt att det är det som kommer att hända.

 110. Svenska politikerkåren påminner faktiskt om en alkolists tillstånd där sjukdominsikten motarbetas till sista andetaget,
  och där medias roll påminner om den utsattes familj som till varje pris vill dölja tillståndet för omgivningen.

 111. Fikk nesten bakoversveis naar jeg satt meg ned og leste Koranen, Haditj og Sura, som sier at joedene skal drepes, at homofile skal drepes, at kvinner som er utro skal drepes, at muslimer som vil forlate islam skal drepes, hvor sex med barn er tillatt, hvor voldtekt av ikke muslimske kvinner er tillatt, hvor demokrati og ytringsfrihet er forbudt, hvor det er lov og slaa kona. og hvor man kan legge til kjoennslemlesting, tvangsekteskap og aeresdrap! Detter er like ille om ikke verre enn nazismen, og kan selvfoelgelig ikke integreres i vaart folkedemokrati. Slik at Aakesson har helt rett.

LÄMNA ETT SVAR