För att driva vår nya satsning Samhällsnytt och utveckla den ytterligare behöver vi ditt stöd! Vi har sedan Avpixlat-tiden många trogna månadsdonatorer som alla bidrar ekonomiskt efter bästa förmåga. Vi är mycket tacksamma för det och hoppas förstås att ni nu fortsätter donera på samma sätt till Samhällsnytt. Du som vill det behöver inte göra något, dina donationer styrs om automatiskt.

Samhällsnytt kommer att vara en mer kostsam och resurskrävande mediesajt än vad Avpixlat var. För att kunna leverera nyheter och opinion på denna högre ambitionsnivå behöver vi öka våra intäkter. Det kommer vi försöka göra på en rad olika sätt. Under överskådlig framtid kommer vi dock att vara helt beroende av er läsare för att få ekonomin att gå runt.

Vi ber därför dig som inte donerat tidigare överväga att bli månadsdonator till Samhällsnytt, och dig som redan donerar att känna efter om du möjligen kan klara att höja månadsbeloppet något. Allt om hur du stödjer Samhällsnytt ekonomiskt kan du läsa HÄR.

Gammelmedia v.s. framtidsmedia
Vi startar detta mediaprojekt för att ge svenska folket ett ännu bättre alternativ till vänsterliberal gammelmedia, med ännu bättre möjligheter för medborgaren att se och läsa om den verklighet som gammelmedia gör sitt bästa för att försöka dölja. Men våra motståndare i medielandskapet vilar inte heller på lagrarna. För att på allvar kunna utmana dem måste vi bli fler, mer professionella och satsa hårdare.

Det är för att kunna ta steget från alternativmedia till framtidsmedia som vi hoppas på ett fortsatt och ökat stöd från våra läsare. Så vänta inte utan klicka här för att läsa om hur just du kan hjälpa oss att ta fighten med gammelmedia och bli en röst att räkna med i framtidens medie-Sverige.

Tack på förhand!