Kristina Winberg. Bild: Frankie Fouganthin.

SD-ledamöter i EU-parlamentet vill inte delta i straffexpedition mot Ungern

Delningar

Idag onsdag röstar EU-parlamentet om att bestraffa Ungern genom att dela ut en så kallad artikel 7-varning till Orban-regeringen för påstådda brister och inskränkningar i olika fri- och rättigheter i landet. Sverigedemokraternas EU-parlamentariker vill, i motsats till övriga svenska partiers ledamöter, inte ställa sig bakom varningsförfarandet då man menar att det saknas bevis för de anklagelser som riktats mot Ungen och att EU lägger sig i sådant som Ungern själva har rätt att besluta om.

Resolutionen, som initierats av den vänstergröna italienska parlamentsledamoten Judith Sargentinis, har tidigar antagits av det parlamentsutskott hon sitter i och där även den svenska SD-ledamoten Kristina Winberg har en stol. Hon röstade redan då emot förslaget.

Resolutionen förordar att Ungern formellt varnas för sammanlagt tolv ”övertramp” och lagändringar som man menar är ett ”sustemhot” och att ”allvarligt åsidosätta EU-ländernas gemensamma värden”. En sådan varning har aldrig tidigare utfärdats mot någon medlemsstat i EU.

Punkterna innefattar anmärkningar om hur Ungern hanterar bland annat föreningsfriheten, yttrandefriheten, asylrätten och strejkrätten. Man hävdar också att Orban-regimen skulle ägna sig åt korruption med EU-medel i väsentligt högre utsträckningar än tidigare ungerska regeringar.

Resolutionen har också synpunkter på pressfriheten i Ungern och stödjer sig där på den rankningslista som den vänsterliberala organisationen Reportrar utan gränser publicerar varje år. Organisationen är starkt negativt inställd till det regerande konservativa Fidesz och har sedan partiet kom till makten i Ungern kontinuerligt flyttat ned landet från en tiondeplats till nu plats 73. Reporter utan gränsers objektivitet i bedömningen av Ungern har dock ifrågasatts.

Om varningen röstas igenom utgör den en språngbräda för att gå vidare med en artikel 7-process mot Ungern med olika former av sanktioner och bestraffningar – fråntagen rösträtt i EU, indragna EU-stöd med mera. I botten ligger ett missnöje med att Ungern slagit vakt om sin nationella suveränitet i beslut som rör migration.

Regerande Fidesz och den folkmajoritet som stödjer partiet betraktar länder som Sverige som invandringspolitiska skräckexempel. Därför har man bland annat kategoriskt sagt nej till att delta i det EU-centraliserade omfördelningssystem av migranter som föreslagits men som nu ser ut att inte bli av, då flera andra länder också sagt nej.

Kristina Winberg motiverar ett nej till resolutionen med att det inte finns tillräckliga bevis för att inleda en artikel-7-process mot Ungern och att mycket av det man kritiserar Ungern för är sådant som landet själv har rätt besluta om. Hon delar även uppfattningen om att man ger sig på Ungern på alla möjliga områden därför att man ogillar landets migrationspolitik och vägran att acceptera en av EU påtvingad fördelning av migranter.

Den profilerade EU-parlamentarikern Anna Maria Corazza Bildt från Moderaterna har gått till hätsk attack mot Winberg och Sverigedemokraterna därför att de motsätter sig att Ungern varnas.

Corazza Bildt säger bland annat att hon vet att Sverigedemokraterna ”är superkompisar” med vad hon kallar ”extremhögerpopulister” som Orbán i Ungern, Salvini i Italien och Le Pen i Frankrike. Den moderata EU-parlamentsledamotens ilska mot detta internationella kompisskap är att det är politiker och partier ”som vill försvaga EU”.

Enligt Corazza Bildt är Sverigedemokraternas syfte med att rösta nej till att straffa Ungern ett utslag av att ”förneka fakta” och en ambition att ”demonisera och splittra Europa”. Från Sverigedemokratiskt och annat konservativt och nationalistiskt håll menar man tvärtom att det är EU som ägnar sig åt att demonisera Ungern.

I sitt verbala utfall mot Sverigedemokraterna sade Corazza Bildt också att processen mot Ungern är viktig eftersom vi annars ”sjunker ned bland populisterna, i träsket”.

Ett problem för dem som vill peka ut Fidesz som ”extremhögerpopulister” är motsägelsen i att partiet sitter i samma partigrupp, EPP, som bland annat de svenska Moderaterna, dvs det parti som Anna Maria Corazza Bildt tillhör. I den gruppen återfinns också svenska KD liksom ett antal andra kristdemokratiska partier, däribland tyska CSU med gruppens ordförande tysken Manfred Weber i spetsen som kandiderar till posten som ny ordförande för EU-kommissionen.

Tidigare har ett artikel 7-förfarande inletts mot Polen, ett annat av de länder som sagt nej till att rätta in sig i EU-ledet när det gäller migrationspolitiken.

Uppdatering:

Vid onsdagens omröstning i EU-parlamentet beslöts att inleda en artikel 7-process mot Ungern. 448 ledamöter röstade för medan 197 röstade emot.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

187 KOMMENTARER

 1. Varför så änglsiga och skitnödiga över att bli utpekade son ”extremhögerpopulister”?Det är ju en fin komplemang och visar ju bara på att man tänker och gör rätt.

  • Extremvänster-ELITIST
   eller
   extremhöger-POPULIST,

   ja….. vad vill man helst vara, förutsatt att man älskar sitt eget hemland
   och dess medborgare?

   Plus att man inte vill ge fotfäste åt några, som förr eller senare kommer att införa sharialagar och köra över alla andra i landet, som inte vill ha dem.

 2. Bara titta på verkligheten, i vilka länder råder mest lag och ordning, dom länder som tagit emot flyktingar från Afrika och arabländerna eller dom som inte ha gjort det?
  Fråga folket vad dom vill ha.

 3. EU är det nya Blåkulla, tro fanken att ragatan Corazza Bildt trivs i det sällskapet, att Ungern skulle göra eftergifter håller jag som osannolikt.

  Kristina Winberg är lite för försiktig i debatter emot t ex kärringen Bildt och dom två tokstollarna Cecilia Wikström och Cecilia Malmström…måste börja ta mer plats.

 4. Centerns förlorade mandat har myglats tillbaka till dom från sd.
  Man märker att bedragaren Eliasson är ansvarig för kaoset. I hans spår följer ständigt olycka och katastrof så även nu. Undrar vem som är nästa lyckliga myndighet att drabbas av farsoten Eliasson?

 5. ”Brister och inskränkningar i olika fri- och rättigheter”, betyder på EU-globalistiska: motstånd emot gränslös asylinvandring från tredje världen.

  • Ja, enligt den vänster som nu totalt dominerar media och lynchar honom dagligen. Trump kallas de mest fruktansvärda saker: Rasist, Fascist, ”white supremacist”,

    • Ordet nazist är en förkortning på det lite längre ordet nationalsocialist. En slags socialistisk form, av nationalism.

     Finns det för övrigt något parti i Sverige som kan kallas för National-liberal-socialister?
     Det partiet, skulle då även kunna kallas för liberalnazistiskt.

 6. Jag har analyserat klart.
  Om det inte är röstfusk på ett större plan med mörkläggning så är det helt enkelt så här som folket röstat.
  Går man in kommunvis så ser man att de arbetande kommunerna har en relativt jämn fördelning ofta med majoritet hos sd och m samt kd vilket är naturligt.
  Om man däremot börjar titta på utanförskapsområden och invandrartäta områden så är det inte alls ovanligt med mellan 70-80 % stöd för S.
  Denna fruktansvärda snedfördelning plockar bort många av högerns röster och visar att vi har en växande befolkning som enbart har som avsikt att leva på bidrag.
  Hur länge denna ekvation går ihop vet jag inte men att den har en kritisk nivå det vet alla. När den är nådd väntar samhällskollaps och snabbtåget mot undergång.
  Räkna med ökat skattetryck till följd av vansinnet samt fortsatt utflyttning av nettoskattebetalare.

 7. Det kommer aldrig att fungera. För många länder stöder Ungern. Det kommer att bli ett ytterligare misslyckade för idioter som Sverige och de andra länder som röstar för att straffa Ungern. Jag skäms fan att vara svensk.

 8. Så Annie Lööf fick hjälp av bilderberg och fick tillbaka det mandat hon tappade till SD.
  Tyckte väl hon såg oväntat nöjd ut när dom Intervjuade henne om det förlorade mandatet häromdagen.

 9. Skillnaden mellan Ungern och Sverige är att Ungern vill fortsätta vara
  just Ungern och inte låta sig övermannas av bolsjeviker i plisserad
  klänning och kostym, dom vet redan hur kommunism ser ut från insidan.

 10. EU Europas högsäte för att underhålla den rådande kriminaliteten i befintliga medlemsländer EU vill tydligen straffa Ungern som vill få ett slut på denna kriminalitet.
  SD kvinnan är ett typexempel på att värna om den osynliga demokratin (även om den används som att vara synlig) bevisar att SD står rakryggade att hjälpa förtryckta länders befolkningar!

 11. Det är här media ska göra en granskning som är helt neutral. Att Corazza Bildt är globalist och vill ha deras styre i Ungerna och SD är nationalister och vill ha en annan styrning. Då ger man människorna en chans att tänka och sätta sig in i läget. Media i Sverige har bara en sak att uppfostra in människorna i nationalismen och Mattias Karlsson har rätt Sverige o svenskheten är under hot det lilla som finns kvar av svenskhet den är så gott som utplånad. Som Alice Bah Kunke. Skriver kulturen anpassar sig efter befolkningen.

  • De röstade för EU därför att politikerna sa till dem att göra så. Vi har omvänd demokrati i Sverige, där politikerna bestämmer över folket istället för vice versa. Svenskar är easy slaves som saknar egen vilja.

  • Vi borde ha en folkomröstning som ska avgöra om det är EU som ska bestämma i alla viktiga frågor plus om vi vill slippa den svenska representativa demokratin?

  • Nä, vi tänkte på att Konsum skulle sälja vin och öl, samt att EUropa skulle bli passfritt.
   Senaste gång jag reste hem från Danmark i år måste jag för första gången visa pass vid svenska tullen.

 12. Valet visade att alternativ media inte når fler än 1/6 av väljarna. Nu måste ni nå en mycket större publik, kören är redan frälst. De som begriper invandringens problem begriper det redan, resten är immuna och helt less på att höra nånting om saken, det leder ingenvart att fortsätta tjata om det.

  Vägen till en ny mycket större publik går via ekonomi. Det kommer att bli det hetaste ämnet under denna mandatperiod (fast det inte alls berördes under valkampanjen ,för första gången någonsin). Börja skriva om ekonomi, utan att nämna invandring i det sammanhanget. Många är mycket intresserade av bostadspriser, där finns en mycket stor publik att ta över. Bjud in skribenter i ämnet. Koppla det till en bredare diskussion om hur våra räntor sätts, vad vi har för penningpolitik. Varför ska räntorna sättas så lågt att KPI stiger med 2% om året, utan hänsyn till överskuldsättning, bostadsprisbubblor, konjunktur, handelsbalans, kronkurs. Vad är bra med det? Detta ämne, som konkret kommer att dominera alla svenskars vardag efter finanskollapsen, är det inte någon enda politiker som berör. Det finns ingen konkurrens eller debatt om ”det där med alla pengarna” överhuvudtaget. Räntan sätts ju ”oberoende” av svensk demokratisk kontroll av centralbankers mellanstatliga (globalistiska) spel. Samnytt kan enkelt dominera all svensk debatt framöver.

  Ett annat sätt att vidga publiken vore att engagera och översätta skribenter från framgångsrika nationalistiska rörelser på kontinenten. Särskilt väl passar det inför EU-parlamentsvalet. EU förknippas med eurokrisen och erfarenheter av det från Sydeuropa borde vara av intresse med tanke på vad vi står inför i Sverige. Deras länders författningar och valsystem borde också vara ett intressant ämne. Liksom deras medieklimat och invandrarnas villkor där, som kontrast till Sverige. Att knäcka myten om att Sverige skulle ha bättre ”välfärd” än andra länder vore också bra.

  Libertarianer begriper penningpolitik, och vad en stat är för någonting. Jag rekommenderar Hans-Hermann Hoppe, en mycket skarptänkt filosof, som även förstår västerlandets unika betydelse för frihet och välstånd. Se t.ex:
  https://www.youtube.com/watch?v=TICdCM4j7x8

 13. Alla som tänker något annat än det Corazza Bildt tänker, är höger populister som befinner sig nere i ”Träsket. Eller anhängare till nazister. Detta är hat propaganda av klassisk modell. Att klistra etiketter på det fria tänkandet är ett brott mot demokratins grund. Folk som Corazza Bildt är farliga människor och ett hot mot frihet och rätten att tala fritt utan att svartmålas. Hur man ska få slut på denna hat retorik måste debatteras. EU är ett hot mot vår frihet och det är dags och hög tid att upplysa medborgarna vad dom har för planer. Att England lämnade unionen beror på just det att man höll på att förlora sitt självbestämmande…precis som vi här i Sverige blir offer för. Ut ur EU är därför viktigare än många förstår. Jag hoppas att Ungern håller emot och går inte det så ser jag gärna att dom också lämnar denna tvångströja som EU utgör. Och till sist, hur fan kom den kärringen in i EU:s parlament ?

  • Hon talar om att ”demonisera Europa”.
   Det är EU hon menar, men det låter finare att säga Europa.
   Jag jämställer inte EU med Europa.
   Den europeiska högkulturen är av världshistorisk betydelse, och jag är stolt över att vara en del av den.
   Politikerlekstugan EU ger jag inte mycket för.

 14. Lobbyisterna i diktaturen kan idag besluta att allt upphovsrättskyddat innehåll måste filtreras bort. Alltså siterna själva behöver inte skydda sina alster längre, det skall staten göra. Då kan vi snart säga hejdå till Wikipedia, och säkert all alternativ media.

 15. Detta behöver inte ens argumenteras för. Det är en självklarhet. Sveriges straffexpedition mot Polen kom av sig när vi blev invaderade av brandbilar från Polen. Jag lovar att Löfven inte kommer att betala.

 16. Ingenting är mer kunnigt än att ta reda på det ute på YouTube!!
  Där finner vi massor av politiskt oerhört skickliga människor som kan beskriva varför 7-klöverns politiker har kört över svenska folket allt sedan tidigt 60-tal.

  Här ett exempel på hur okunniga politikerna är om hur och varför folk reagerar kritiskt emot dem? (Sökord: Det politiska systemets grundare)
  https://www.youtube.com/watch?v=q3Cyl1ZPzaE

 17. De elitvurmande självtjänarna i EU vill islamisera sönder demokrati, mänskliga rättigheter och trygghet från folk, men vill inte islamisera sönder sin egen plats som marionetter i elitverkstan. De lever inte som de lär. Folk skall dränkas i islamism men inte elitmarionetterna.

  • Ja o låt dessutom ungrarna följas av både Polen och Tjeckien… dessa 3 länder representerar ca 70.000.000 miljoner människor, och betalar tillsammans i runda slängar 5.800 miljarder Euro till feodalstaten.
   Kan väl iallafall grovt jämföras med Storbritanniens avgift på cirka 12,700 miljarder Euro.
   Och när man ändå håller på så varför inte en Swexit också, då vi betalar runt 3,300 miljarder Euro varje år.

 18. Om EU ”sjunker ner bland populisterna i träsket”, så kanske organisationen kan räddas.
  Risken finns att fru Bildt får uppleva hur hennes EU anpassar sig för sin egen överlevnad.
  Lönepåsen varje månad är viktig för många, och det gäller även byråkratin i Bryssel.

 19. Idioter är vad de är med Sverige i spetsen. Det kommer aldrig att fungera då Ungern har ett starkt stöd i EU. Möjligheten finns också att Ungern lämnar EU istället för att invaderas av 100 tusentals MENA folk som skulle sabba landet på nolltid.

 20. ”Mina” kandidater i EU-parlamentet sviker inte! De har gjort mig nöjda i fråga efter fråga och kommer att inkassera min röst även i valet 2019.

 21. Det som var avsikten med EU efter andra världskriget har förskjutits långt bort! Nu är det mest ett exklusivt självspelande piano som ingen nation med omtanke om egna medborgare vill stödja längre! För övrigt har inte FN heller ngn relevans!

 22. Fy [email protected] så odemokratiskt diktatoriskt EU har blivit. Ingenting av det EU som vi gick med i finns nu kvar. EU har blivit nästan exakt på samma sätt som forna DDR eller som kommunistdiktaturen Sovjetunionen. Det finns varken humanism/yttrandefrihet eller demokrati kvar i EU. Vi måste nu fort som attan lämna EU.
  /CC

   • Bygga upp (påbörjades redan) Europeisk Förenta Stater,
    typ. som annat USA (med kommunistisk styre, kola upp A.Spinelli
    Manifest från Ventotene – det är parti grund program för EU.
    Detta styrs av Soros, och EU politruckar.
    …ländernas ekonomin köra till botten, för att göra länder beroende av att löna pengar för investeringar i länder, och med det har soros alla i sina banker i USA.

   • Man sa att EU var en union där medborgarna i EUs länder kunde flytta (köpa) varor och tjänster fritt utan tullar o avgifter. Och personer (medborgare inom EU) skulle kunna röra sig fritt utan visum EU. OCH NU DET VIKTIGASTE.. EU skulle införa höga tullar och avgifter på varor från länder utanför EU. Man sa att det skulle gynna produktionen inom EU. Varje EU land skulle bestämma allt annat själva… Sa man. Men så fort vi hade gått med i EU så slöt man avtal med länder utanför EU om tullfrihet och det resulterade i billigare varor från u-länder som konkurerades ut produkter och företag i Sverige och i andra EU länder.
    /CC

 23. En fråga; ordet populistiskt används alltid i negativ bemärkelse! Vad menas egentligen? ”Vi bör därför låta ordet populism behålla sin ursprungliga betydelse av
  vädjan till folkets stöd över etablissemangets huvud. Genom att hindra
  dagens politiska maktelit från att blockera nytänkande och demokratisk
  debatt med rop om populism, kan vi förbättra möjligheten att hantera
  frågor som vad EU skall bestämma över, hur invandringen till Europa
  skall hanteras och vilka linjer vi skall följa i miljöpolitiken”.

 24. EU vill tvinga (så går det till i en demokrati) Ungern att bli invaderade av folk som man inte vill ha. Eftersom andra länder som Sverige går före med vansinnespolitiken förväntas andra göra det också.

 25. Nu när idioterna har satt igång en artikel 7 process mot Ungern som ska leda till att Ungern måste bli ett mångkulturellt land som Sverige som är ett praktexempel inom EU så tror jag att dessa människor kommer att få fel och Ungern går sonika ut ur EU . Kanske tillsammans med Italien som också börjar att tröttna på globalisterna inom EU . Det hade varit befriade för oss nationalister som vill se Sverige lämna EU så småningom.

 26. Totalt tandlöst eftersom indragen rösträtt kräver att alla röstar för detta i ministerrådet, inklusive Ungern. EU driver på mot flera utträden ur en union som inte tolererar andra åsikter än vänsterliberalism och globalism. Jag ser fram emot EU-valet 2019, då kommer en tredjedel av parlamentet att bestå av sant konservativa och nationalister.

 27. Kommer det att heta Hunexit? Visegradländerna kommer aldrig att acceptera att EU tar kommando över deras interna demokratier som fötts i blod. SD borde nu efter Löfvens senaste återta kraven på Swexit. Demokrati är alltför ömtåligt för att överlåtas till diktatorer!

  • Väldigt viktigt att Svenska representanter är med och stöttar Visegrad mfl sunda länder i EU. Efter nästa EU val kan det dessutom bli mycket intressanta ändringar i organisationen

 28. Dalai Lama på besök i Malmö. Han säger bl a: ”flyktingar ska inte bli kvar permanent i Tyskland eller Sverige. Så småningom ska de återvända till sina hemländer och återuppbygga dem”. En vis man.

 29. Viktor Orban .. cit. – Ni fördömer inte bara en regering, utan också ett land och en nation. Vi kommer inte att ge efter för utpressning,”…
  ”I mitt land så ökar stödet för min regering efter varje spektakel där Polen kritiseras i EU-parlamentet. Kanske är det så att författarna bakom den här rapporten är era oavsiktliga – eller hemliga – anhängare, sade Ryszard Legutko från polska regeringspartiet Lag och rättvisa med ett leende till Viktor Orbán i debatten i går””…
  – ..

 30. Ungern är ett föredömsland, liksom Polen. På sistone är det även Matteo Salvini som ser vad som måste göras, Det hade varit bättre om EU rättade sig efter dessa, men med EU i nuvarande form kommer det aldrig att hända och därför måste EU avskaffas så fort som möjligt!

 31. Straffexpedition? Borde vara en hyllningsexpedition. Får vi bara 1/1000 del av Orbans sunda förnuft hade jag kunnat se ljust på framtiden.

 32. EU verkar ha bildats med enda syfte att byta ut den europeiska befolkningen mot lågintelligenta analfabeter från tredje världen. Detta är ju den enda agenda som förs från EU-parlamentet i Bryssel som jag ser det hela.

 33. Det är bra att Anna Maria Corazza Bildt öppnar käften och bevisar bortom tvivel sin inkompetens. Låt hatet flöda !! Ge efter för din ilska !! Var en slav under dina emotioner och hata alla som inte gör som just du vill.

   • Finns fördelar med att ligga sig till sin karriär. Med det sagt så är Carl Bildt inte den skarpaste kniven i lådan. Idioten tror han är smart men han befinner sig mycket högt på ”Stupid Mountain” i Dunning-Kruger linjen dvs den punkten där man tror man är riktigt smart och kan proportionellt mycket.

  • Jag njuter av att ”Kalle Stropp”, får leva med den vidriga kvinnan !
   ( Kanske bra i sängen när ljuset är släkt”)

  • Fuskröstning!! nedlagda röster räknades inte in i totalt-antalet. för då når de inte 2/3 ja……utan blir ett nej. ha ,ha

 34. Man debatterade detta nyss på p1, intressant argumentation av Winberg som överglänste Lindes självgodhet om ”demokratiska principer” inom EU.

 35. Soros och hans NGOs har en lista över alla EU-parlamentariker som är migrationsvänliga och han försöker påverka dem på olika sätt. Luktar mygel och korruption. Nigel Farage har begärt en utredning, men den blir nog inte av.

  • Det ÄR korruption och mygel i EU såsom kulturmarxisterna vill, deras agenda ÄR att förstöra dom nationalistiska staterna, dom jobbar stenhårt mot detta och deras enda hinder är östländerna och Italien, Österrike..

 36. Tack, Kristina, för att du hade kurage att stæ upp för Ungern!

  Ni som läser Samnytt, jag delar intressanta info gällande detta skamliga pk spektakel mot Ungern.
  Under länken kan ni titta på Viktor Orbáns drygt 7min långa tal han höll igår inför EU-parlamentet. Talet är upplagt på EU-parlamentets hemsida. Viktor Orbán talar på ungerska, men under mediespelaren hittar ni hela hans tal på engelska. I den engelska textöversättningen hoppar färgmarkering på den del av talet där Orbán är. Väl värt att ta del av Viktor Orbáns tankar som berör hela EU

  https://multimedia.europarl.europa.eu/en/debate-on-the-situation-in-hungary-statement-by-viktor-orbn-hungarian-prime-minister-1531_I160027-V_rv

  En annan intressant sak är att Sargentini i slutet av sin rapport listar organisationer och institut hon har varit i kontakt med och som har försett henne med info.
  En sak är att hon nästan uteslutande kontaktade vänsterliberala och ungerska oppositionella sådana. Ingen saklighet, balansering, objektivitet existerar i hennes rapport alltså. Riktigt skandalöst är dock att hon hänvisar till 2 ungerska universitet därifrån hon påstår ha fått officiellt info. Men båda universiteten avböjde klart att medverka och kontaktade klart Sargentini, att plocka bort deras namn från listan med instituter i rapporten som har försett henne med info. Ändå har hon behållit båda universiteten i sin publicerade rapport, en otrolig FUSK!
  Den ungerska nyhetsportalen 888.hu skriver just om denna fusk. Ungefär i nedre halvan av denna artikel publiceras brevet på engelska från ELTE Law University, Budapest som klart avböjt medverkan i Sargentini-rapport och uppmanat henne att ta bort universitetets namn ur rapporten.
  https://888.hu/article-sargentini-olyan-intezmenyre-hivatkozik-jelenteseben-amely-szoba-sem-allt-vele

  Nu är det klart och tydligt bevisat att EUs vänsterliberaler skyr inga medel att öppet fuska för att döna sina politiska motståndare i en skenrättegång.
  Det är skandal att en EU institution, EU-parlamentet medverkar till att missbruka makt och demokrati med fusk!

  2019 röstar jag på SD ãven i valet rill EU-parlamentet!

 37. Under Bryssels piskor så blir Europas resa från korrekt rättsstat till häxjagande feodalsamhälle relativt snabb , om 2 generationer så är vi på en social medeltid med Bryssels piskor från ena hållet och islams piskor från det andra !

 38. Visionen om EU har dödats av små gråa byråkrater och ett fittstim liberaler. Men Europa kommer att leva vidare..

 39. ”Resolutionen, som initierats av den vänstergröna italienska parlamentsledamoten Judith Sargentinis…”.
  Jaså, det går utmärkt att så flagrant gå emot sin egen ”nya”regering som befinner sig på högerkanten?! Vad säger de i Rom?

 40. Det är mycket bra att SD-ledamöterna i EU-parlamentet inte vill delta i straffexpedition mot Ungern. Corazza Bildt är en kvinnlig klon av sin make, Bilderbergaren Carl Bildt. Detta par tillhör det globalistiska träsket.

 41. Mycket bra och rakryggat av Kristina Winberg! Känns gott att veta att man varit med om att rösta in henne i euparlamentet en gång i tiden.

LÄMNA ETT SVAR