Efter att sångaren nyligen konverterat till islam meddelar hon nu att hon inte längre vill se vita människor men erkänner att uttalandet är ”så rasistiskt att jag aldrig trodde att min själ kunde känna så”.

Det var förra månaden som den irländska sångaren sa att hon lämnar katolicismen och konverterar till islam, rapporterar Mirror. Hon ändrade sitt namn till Shuhada’ Davitt och nu ber hon om ursäkt för hennes nyfunna hat mot vita.

– Jag är hemskt ledsen. Vad jag säger nu är något så rasistiskt att jag aldrig trodde min själ någonsin kunde känna så. Men jag vill ärligt talat aldrig spendera tid med vita människor igen (om det är vad icke-muslimer kallas), skrev hon på Twitter.

– Ens ett enda ögonblick för någon anledning. De är äckliga.

https://twitter.com/MagdaDavitt77/status/1059747609655627776

Hon fortsatte:

– Intressant att se om Twitter bannar detta när de tillåter folk som Trump och Milbank att spy djävulsk smuts även på mitt land.

Hon, som en gång i tiden prästvigdes av the Irish Orthodox and Apostolic Church, gjorde uttalandet om hennes konvertering på Twitter där hon berättade hur stolt hon var samt att hon nu byter namn.

Shuhada’ betyder martyr eller vittna på arabiska.