Inredaren och TV4-profilen Lulu Carter gjorde som hon blev tillsagd av staten – kavlade ärmen och tog covid-sprutorna. Det ångrar hon idag. Hon blev handikappande sjuk i biverkningar av de otestade experimentella vaccinerna. Och när hon velat berätta om det hon råkat ut för har hon mötts av ”en kvävande tystnadskultur”.

Den som är kritisk till de snabbframtagna covid-vaccinerna av mRNA-typ har mötts av censur och degradering till foliehatt och konspirationsteoretiker. Värst har det varit för de som drabbats av svåra biverkningar och inte blir tagna på allvar.

LÄS ÄVEN: Sjuksköterska kritisk till covidvaccinen hotades med Säpo

En av dessa är Lulu Carter, känd bland annat från populära heminredningsprogram i TV4. Hon beskriver åren efter att hon låtit injicera sig med experiment-vaccinerna som ”ett helvete”.

Det sociala trycket att vaccinera sig har varit hårt. Politiker och myndigheter har stämplat den som vill avstå som ansvarslös och på flera håll har arbetsgivare, inte sällan offentligt drivna sådana, infört de facto vaccintvång genom att annars utfärda arbetsförbud.

Läkare erkänner – men inte öppet

Mellan skål och vägg erkänner läkare som Lulu varit i kontakt med för sina handikappande symptom att det högst sannolikt handlar om skador som kan hänföras till biverkningar från vaccinet. Offentligt vågar läkarna dock inte erkänna detta genom exempelvis anteckningar i patientjournalen.

LÄS ÄVEN: SVT smutskastade vaccinkritiker – staten döms betala 100 000

Nu har Lulu fått nog av det hon beskriver som ”en mur av förnekelse kring vaccinskador”. I ett färskt avsnitt av Folket Radio som drivs av tidigare SR-journalisten Per Shapiro talar hon ut om sin (och många andras) situation och meddelar att hon ämnar dra igång en kampanj för att ”bryta igenom” sagda mur.

LÄS ÄVEN: Pontus, 30, dog av covidvaccin – staten ersätter familjen med 30 000