Under det senaste året har den kanadensiska frilansjournalisten Lauren Southern arbetat intensivt med sin dokumentär Borderless, som kommer att släppas gratis inom kort. Inför utgivningen har Southern släppt ett klipp där hon talar med migranter i Grekland som vittnar om IS-terroristers härjningar i lägret.

Dokumentären handlar om de senaste årens massinvandring till Europa där politiker gjort gemensam sak med människosmugglare och så kallade icke-statliga organisationer för att skeppa över så många migranter som möjligt över Medelhavet. Southern har även tittat närmare på konsekvenserna av Europas icke-existerande gränser som bland annat inneburit att den absoluta majoriteten av de som kommit inte är flyktingar med skyddsbehov utan ekonomiska migranter och en möjlighet för terrorister att enkelt ta sig in.

I klippet besöker Southern ett grekiskt asylläger där migranter berättar hur beväpnade IS-terrorister enkelt tagit sig in i Europa genom att utge sig för att vara flyktingar. Trots att migranterna försökt varna grekisk polis om situationen har de inte fått något gehör. I lägret hotar och använder IS-terroristerna våld mot andra religiösa grupper och ateister. Enligt uppgifter från migranterna ska de även ha mördat fyra kurder i lägret.

https://twitter.com/Lauren_Southern/status/1105928315938848768